Нов български университет предлага програма "Гражданска и корпоративна сигурност"

Нов български университет предлага програма "Гражданска и корпоративна сигурност"

© Георги Кожухаров"Гражданска и корпоратива сигурност" и "Социология" са двете нови бакалавърски програми в Нов български университет (НБУ), съобщиха от ръководството на висшето училище. Кандидатстудентска кампания тази година предлага и нови магистратури - "Архитектура", която е с шестгодишно обучение, и "Актьорско майсторство и режисура".


Въвеждат се бакалавърски програми на френски език по "Политически науки", "Мениджмънт" и "Ресторантьорство и хотелиерство", а на английски език - по "Мрежови технологии". Стандартната такса за програма в НБУ е 1170 лв. за един семестър. Таксата за семестър за бакалавърските програми "Информатика", "Компютърни медийни технологии" и "Мрежови технологии" е 1265 лв., за "Музика" - 1550 лв., за "Театър", "Пластични изкуства" и "Дизайн" - 1360 лв.


На първите десет приети студенти с най-висок резултат НБУ ще отпусне пълна стипендия, която покрива таксата в съответната програма. След първата година на обучение според успеха на студентите се предлагат академични стипендии - различен брй за различните програми. Отделно се разпределят социални стипендии за студенти - сираци, полусираци, многодетни майки, с физически увреждания.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK