Бойко Борисов недоволен от лошия човешки материал в България

Снимката е от www.eurochicago.comНай-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната - това заявил столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с български емигранти в Чикаго. Борисов е на посещение в САЩ, където ще участва в молитвена закуска с новоизбрания президент Барак Обама. В разговора със сънародниците ни Борисов се оплаква, че "материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям" и заявява намерение да търси достойни кадри от чужбина. Лидерът на ГЕРБ съобщава, че няколко месеца преди парламентарните избори е намерил общ език с Иван Костов и ДСБ. Развива и теза как да превърне Македония в добър "приятел и съсед". Още подробности от срещата можете да прочетете в репортажа на журналиста от в. "Сега" Божидар Божков, който Дневник публикува със съгласието на изданието.Има моменти, когато българските политици се чувстват твърде натясно в родината си, а електоратът все не успява да ги разбере правилно. Точно тогава на помощ идват приятелските посещения в братски страни, където са обградени от внимание и много човешка топлота. Президентът Георги Първанов например от години редува местен лов, предизвикващ недоволството на част от населението, с чуждоземски сафарита, където атмосферата е съвсем другарска. Но дори и обръгналите мускулести мъже в политиката понякога имат нужда от малко разбиране. В такава мила обстановка попадна столичният кмет Бойко Борисов, който тези дни е в САЩ. Той първо мина през Чикаго, за да се порадва на приятелски настроени емигранти, пък и те на него.
Пред български емигранти, събрали се във вторник в православната църква "Свети Иван Рилски" да му зададат актуални въпроси, генералът описа положението в страната като трагично, оплака се от БСП, ДПС, от продажния манталитет на българите, дори от прегрешилите в собствената му партия. Добри думи намери само за Иван Костов. Борисов за първи път призна, че даже гласи съюз с него. Генералът начерта план как Македония да бъде направена послушна държава и разкри, че търси да внесе от чужбина не само кадри за ГЕРБ, но и прокурори и съдии.


"Сега" разполага със записи от срещата, предоставени от http://www.eurochicago.com и http://www.bg-atlanta.com.


Според Борисов, най-големият проблем на България е лошият човешки материал в страната. "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше..." Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие - милион и половина, дето избегахте... Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже: "На тебе разчитаме". Ако така ще разчитаме, значи след 1 година ще се издъня и аз". Така описа електоралната ситуация Борисов. Той даде за пример Украйна и Унгария. "Българите в Украйна се асимилират от украинската държава бавно-бавно, защото са качествен материал. А в България - нищо. В Будапеща българите са за пример. Навремето Будапеща се е изхранвала само от българи-градинари. И до ден-днешен, ако кажеш аз съм българин-градинар, те возят в трамвая без пари", разказа Бойко Борисов.


А тъй като БСП се явявала крадлива партия, ГЕРБ и самият той като неин лидер били изправени "срещу няколко милиарда откраднати пари", от които червените плащали на всичко и за всеки. Борисов призна, че и в редовете на ГЕРБ имало продажни елементи.


"Моите хора също имат цена", заяви той и, обръщайки се към двама от сътрудниците си, седнали до него, изрази надежда, че няма да го предадат. "Ще устискате ли?", попита ги Борисов. На което те му отговориха: "Ще устискаме". Все пак Борисов обеща много строг контрол в партийните редици и "ако кмет, зам.-кмет някъде надигне главица или направи нещо, го омитам веднага, но не го връщам в партията. Навънка и това е".


Столичният градоначалник разказа, че наскоро социалистите се опитали да купят един от най-сериозните му сътрудници, без да го назовава поименно. Предложили му 20 милиона евро, но той се държал мъжки и отказал. Борисов очаквал тези опити да зачестят, защото в БСП изпитвали панически страх, че дойде ли на власт, "Топлофикация" ще им се види детска игра".


Той смята, че поправките на БСП в избирателния закон за въвеждане на мажоритарен елемент се правят с единствената цел - да го елиминират. "Те ни вкарват 20 или 30 мажоритарни депутати. България не е Америка - всеки един човек могат да го пробият - ще го купят, ще му платят, ще му намерят близки, кусур, досие. Тези хора (избраните с мажоритарен вот - б.а.) ще се манипулират много лесно. И тук е фактически капанът с мажоритарната система, който се опитват да ни налагат", разясни кметът.


На въпрос за Симеон Сакскобургготски Борисов бе по-дипломатичен: "Царят не бих го споменал, защото той си има личен интерес, който си го гледа. И ако някой е предаден, то съм аз и такива като вас. Защото, когато ме даде на Румен Петков да съм му главен секретар, аз отидох при царя и му казах: Аз не мога с тея да работя. Всъщност истинският създател на ГЕРБ е Румен Петков.


Защото, ако не беха сложили техен министър, сигурно щях да марширувам още по плаца. Царят ме жертва. Ходих, молих му се да даде военно министерство, да вземе вътрешно, за да мога да остана... Затова не го броя", каза кметът.


Макар и да критикува Костов като нерешителен, Борисов похвали първите две години на неговото управление и разкри, че готвят коалиция: "Ако има нещо радостно, то е, че сега с Костов намерихме общ език. Даже това българските медии не го знаят. Направихме няколко срещи. Общият противник е ясен. Толкова ги мразя комунистите, че за десните дума не казвам", отсече бившият охранител на Тодор Живков.


Борисов разкри, че БСП постоянно хвърляла пари да го черни: "ГЕРБ им е толкова сладък за коалиционен партньор. Това, че ние не ги искаме, ги вбесява до голяма степен. И пускат по медиите от сутрин до вечер - то професори, то политолози, то социолози, да обясняват как ще правим коалиция с тях. Ама аз никога не съм вярвал, че имаме толкова много такива".


Борисов описа и своя план за превземане на Македония отвътре, който взаимствал от гърците - да се изкупят предприятията й, да се подчини икономически и да й се влияе, покрай желанието й за членство в ЕС и НАТО. "С икономически инструменти можем да постигнем всички цели там...Оттук нататък можеш да ги накараш да признаят и историята... И по-голям приятел и съсед от Македония няма да имаме. Просто те самите ще ни обичат," разясни кметът.


За себе си Борисов каза, че е антипартийно настроен. В същото време не виждал по-добро нещо от партиите, защото "така каза навремето и Чърчил". "Практиката обаче показва, че където има силни политически партии, те са отишли много напред, а там, където има мажоритарни избори, рано или късно се отива до диктат. Представете си 15 години на власт и какъв ще станеш, един Бог знае". Борисов сравни ГЕРБ с Демократическата партия в САЩ, която също работела активно за Обама. "Трябва да избягаме от порочното мислене, че някой стане ли партиец, става веднага маскара. Затова аз се оглеждам и в чужбина да изкараме такива хора, които да не са окаляни, да не са омаскарени, да не са зависими".


Докато се чува как реди мисли за тъжната картина в България, Бойко Борисов изведнъж се умилява от някакво детенце, което се мотае между краката му. Баща му подвиква да остави генерала на мира, а един от сътрудниците на Бойко вметва: Сигурно иска да се пребори с вас. "После може да сборим", отвръща добродушно бате Бойко.


Столичният кмет се похвали, че при срещата си с градоначалника на Чикаго се разбрали да побратимят двата града. Това обаче щяло да стане в рамките на програмата "градове-сестри" (sister-cities). Борисов заговори и като бъдещ премиер: "Хубаво е да се познаваме, да имаме по-пряк контакт (с кмета на Чикаго), за да може, ако възникнат проблеми тука, да може да се решават. В общи линии той е кмет на петия по големина град в България с население българи".


В заключение Борисов обясни небрежно, че му предстоят още 4-5 срещи и "една закуска с Обама".


В края на срещата Борисов изглежда щастлив, че най-после е бил разбран правилно от българи. Някак незабелязан за него остава фактът, че дори там, в добрите Съединени щати, където се е изнесъл качественият български човешки материал, родните нрави никак не са се променили. Още в първите 20 минути публиката, дошла да слуша Бойко, започва да се кара помежду си, а един младеж, станал да попита нещо, дори е заглушен с ръкопляскания, защото на зрителите нещо не се харесват въпросите. Самият Борисов дори не реагира. Явно в чужбина нашенските политици не забелязват тези непреходни странности на българския характер.

Ключови думи към статията:

Коментари (288)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Стамболов
  *****
  Неутрално

  "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери",......само от тази брилятна мисъл, се вижда що за елементарен и безогледен популист е лицето Б.Б......популист ли казах.............всъщност поредния КОМУНИСТ посочен да продължи играта до тоталното идиотизиране, чалганизиране, турцизиране и мангализиране на обществото.......!!!!Когато тези цифри наистина станат истина........

 2. 2 Профил на sens
  *****
  Неутрално

  Българите от Чикаго и хабер представа си нямат кого са приели-БЪЛГАРСКИЯТ БАРОН МЮНХАУЗЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 3 Профил на ..
  *****
  Неутрално

  та на кой гласове разчита тоя за изборите?

 4. 4 Профил на хи хи
  *****
  Неутрално

  благодарение точно на тоя материал кмета мутра може да стане министър председател

 5. 5 Профил на a
  *****
  Весело

  На Бойко Борисов и закона за гравитацията сигурно му е виновен.

 6. 6 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Тоя Божидар Божков, е достоен единствено и само за в. "Сега", ама не за друго, а защото вече няма "Разбойническо дело". Като изключим нелепите му опити за ирония, на очи се набива тоталната неграмотност. Кажете му на тоя, че на английски няма "побратимяване" на градове, а има "sister cities", което не е никаква програма, а си е точно терминът. Ама те в таз хубава газета им искат руски като чужд език, та разбираемо.
  Иначе Бойко си е зле - това се знае от 2001-ва още. Лошото е, че същият тоя "лош човешки материал" от който се оплаква, ще го доведе на власт...

 7. 7 Профил на rodoskia drebosyk
  *****
  Неутрално

  Изключително пристрастен преразказ.
  Бойко ми е безразличен, но към подобно журналистическо облъчване мога да питая само неприязън.
  Това "Дневник" ли е или "Стандарт"?!?!

 8. 8 Профил на Мартин
  *****
  Неутрално

  Какъвто материала, такъв и кмета, че и бетер.... пълен идиотизъм. Какви ли щеше да ги надрънка в Харвард, добре, че там поне не го пуснаха. Ето, да избират ГЕРБ простаците, че да им дойде Иван Костов за коалиционен партньор, ха-ха-ха. Умирам от кеф, ха-ха-ха-ха

 9. 9 Профил на Никола Йорданов
  Никола Йорданов
  Рейтинг: 1924 Неутрално

  Мдааа ... така си е. Обаче по метода на обективната журналистика не бива ли да му се сложат поне 1-2 положителни качества. 1. Готов е да слуша ЕНП. 2. Макар и хаотичен, се опитва да въведе някакви промени (ако не бъркат другото, разбира се, ама то всички са така). 3. Сами си казва, че му липсват кадри (макар че той може би иска по-скоро спонсори, отколкото съветници, ама нейсе).
  Горе главата! Днес видях да слагат парапети на улицата!

  Никола Йорданов
 10. 10 Профил на pomnite li
  *****
  Неутрално

  Само преди година бб каза , че бьлгарите в чужбина са с " досиета по дьлги от тротоара", за това те не са фактор за него.
  Бес коментар .

 11. 11 Профил на Nick
  *****
  Весело

  Мдааа, Бат Бойко е един от примерите за лош човешки материал!!!!

 12. 12 Профил на Желязко Желев  jelev1@abv.bg
  *****
  Неутрално

  За добро или лошо на изборите ще му просветне.Но ще е късно.Още един Жорж ще потъне в небетието,а комунистите ще си останат.Една част от населението обаче ,няма да остане.

 13. 13 Профил на прас
  *****
  Неутрално

  аз съм недоволен от дупките по улиците, мръсотията и липсата на нормална инфраструктура в София

 14. 14 Профил на KOKO
  *****
  Неутрално
 15. 15 Профил на кака Мара
  *****
  Неутрално

  Ами пък да не би да е излъгал - ало, възмущаващите се, да не би в България да няма цигани и турци?! Дори и статистиката доказва, че пенсионерите са повече от работещите. Нима да е лъжа, че твърдият електорат е на БСП и ДПС от посочените групи хора. Тези хора на практика избират –гласовете на другите просто се стапят в техните - и резултатът е налице.
  Колкото до иронията на журналиста,тя само доказва истинността на казаното от Борисов, че БСП постоянно хвърля пари, за да го черни.

 16. 16 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Олелелелеле! Ето една чудесна рожба на полицията през комунизма и през прехода. И ми е смешно, и ми е тъжно, и ми е страшно.

 17. 17 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  Църквата "Св. Иван Рилски" в Чикаго се отцепи от БПЦ и премина към т. нар. Американска православна църква. Доста странно място за срещи с българските емигранти за човек, който твърди, че уважава Българската православна църква!

 18. 18 Профил на ъ- пример за некачествен матрЯл!
  *****
  Неутрално

  Бат Бойко! Бат Бойкоооо! Не са ли ти казали, по-малко да говориш! Така и ще си останеш, евтин герой на част от жените в БГ! Ако продължаваш да говориш, тия проценти, можеш само да ги сънуваш!

 19. 19 Профил на the_european
  the_european
  Рейтинг: 485 Неутрално

  И аз нещо не мога да разбера, защо чак толкова се възмущавата. Генерала е специалист да казва нещата на разбираем език за народа - и точно това прави, при това съвсем простичко, откровено и как се казва - чистосърдечно. Да е казал нещо, което не е вярно? Не, дори е много мек в оценките си за БСП и ДПС. Стотици хиляди номера, кой от кой по-кален, му кроят дъртите и бая богати хиени, и негови хора ще купят, и троянски коне ще си вкарат в ГЕРБ и т.н. Старите ченгета си знаят работата.

 20. 20 Профил на Bla
  *****
  Неутрално

  Тоя наистина може да се сравни само с Жорж Г. По наглост, простотия и глупост. Предводител на милиционери, ченгета и мутри. Охранител на Т.Ж. и дедо. Кандидат на науките по пожарно дело! Какво е това, Господи? Като гл. с-р на МВР не свърщи нищо. Точно толкова свърши и като кмет на София. Сега е готов да стане премиер или поне президент на страната, избран от "лошия човешки материал". Но ако не го изберат демократично, щял да свали правителсрвото. Сигурно си мисли, че така е по-демократично.

 21. 21 Профил на Петърчо
  *****
  Неутрално

  Епа то всичко което е казал си е така. Кво плачете? Я някой да ми покаже едно невярно нещо от казаното, ще го черпя.

  Да не би да смятате, че качеството на човешкия материал е високо? Я отидете в което искате държавно или общинско учреждение да видите качество. Я попитайте една технологична компания може ли да си намери специалисти. Я влезте в някоя болница или училище...

  Хем го знаете и само плачете по форумите, че сме булгаристан, бантустан и циганистан, хем сега ББ ви крив, че го бил казал. За авторски права ли имате претенции?

 22. 22 Профил на ПАИСИЙ
  *****
  Неутрално

  ФАШИСТ е, драги. ФАШИСТ КОМУНИСТ е.

  Антихристиянски, антибългарски, античовешки и така нататък фашист комунист.

  Защото са социалисти. Защото са коминтерновци. Защото са ОПАСНИ НЕРАЗУМНИ ЮРОДИ повече от сто години и 47 конгреса.

  Социалистите фашисти е обичайно да се оплакват от "лош човешки материал", ЧЕ ВИЕ СТЕ "лош човешки материал".

  Защото са безбожници, свикнали да лепят свои грехове върху други. Да обичат лъжата ида се обръщат на 180 градуса според "международно положение".

  Комунистическият социализъм винаги е бил Фашизъм,
  повече от век, откогато започва да манифестира препоръчваната от Маркс диктатура на пролетариата.

  Всеки път когато чуете че някой се оплаква от "лош човешки материал", от "простия народ" и пр. охлакването идва от някой наивен огорчен човек, но по-вероятно - от фашизоид на полубившата социалистическа тоталитарна диктатура.

  КОМУНИЗМЪТ Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ФАШИЗЪМ.

  Напаст, болест, измами, паразитизъм, корупция, насилие, престъпност, бедност.

  ХОРА, БЪДЕТЕ ХОРА И СТОПАНИСВАЙТЕ СВОЯТА ДЪРЖАВА.

  Не я оставяйте на неразумни юроди.


  Стамболов

  "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери",......само от тази брилятна мисъл, се вижда що за елементарен и безогледен популист е лицето Б.Б......популист ли казах.............всъщност поредния КОМУНИСТ посочен да продължи играта до тоталното идиотизиране, чалганизиране, турцизиране и мангализиране на обществото.......!!!!

  "Бойко Борисов недоволен от лошия човешки материал в България"

 23. 23 Профил на KOBOLD
  KOBOLD
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  *

  От кога в България наричат хората "човешки материал" ?
  Това звучи доста странно - напомня ми на концлагер.

  Иначе като чета статията се сещам за приказките за/на Хитър Петър.... националният герой на България.

  *

  When yields declined in silver mines across Saxony in the 16th. Century, Kobold was blamed for stealing the silver and leaving behind worthless rock.
 24. 24 Профил на Човек
  *****
  Весело

  Няма лош материал , има лоши майстори-политици.Може да си прост пожарникар или охранител малко хора ще го разберат , но когато си политик винаги идва време и ти лъсва голият...... .Егати държавата щом тоя ще и става министър председател.А народа си е мног умен и читав нали за такива е казал "Дай на простака власт и после му гледаи сеира".

 25. 25 Профил на бсп
  *****
  Неутрално

  явно има поръчка от централата на червените боклуци да се включт във форума и да оплюят ББ

 26. 26 Профил на Някой си
  *****
  Неутрално

  Няма право да го казва.... но е прав.

  За съжаление - българския човешки материал е преобладаващ боклук.

 27. 27 Профил на a
  *****
  Неутрално

  Бойко Борисов, ако толкова много иска да управлява България, трябва да приеме че българите са такива каквито са и трябва да партията му да напише програма, която да взима това в предвид. Всеки може да управлява държава от супермени. За съжаление неговите способности не са достатъчни за да управлява държава от българи.

 28. 28 Профил на Немощен глас
  *****
  Неутрално

  С Немощен глас от Турската тоалетна искам думата.
  Та нещо да е излъгал Генерала?!!
  Нали се гордеехте че ни орезилиха в Брюксел с идиотската "културна творба навеждаща на размисъл".
  Можете ли да претендирате че сте точно онзи качествен материал от който страната ни бе лишена насилствено?
  Не можете!
  Можете само да плюете всекиго просто от завист или от скрити амбиции и нарушени планове!
  Затова неистовия ви вой ме кефи!
  Ревете по-силно по загубеното си самоУважение и по-силно се навеждайте за размисъл та по удобно да ви ритат!
  Защо фирмите в България не могат да намерят свестен кадърен човек за управленска позиция?
  И те ли са от ГЕРБ? И те ли лъжат?
  Защото от пияндетата които са останали чакаме "трезво решение".
  Радвайте се че дори и в тоалетна сте под покрив и чакайте...но там отвътре няма кой да ви проветри...
  Пишете и плюйте за да ми е драго че ви навеждат на размисъл!

 29. 29 Профил на Bla
  *****
  Неутрално

  Ако наистина българският човешки материал е боклук, той трябва да се изчисти. Както боклукът на София. Това се прави по следния начин: национал-социалистите от ГЕРБ вземат властта и всички под строй - към пещите на Кремиковци. С миризмата сме свикнаки. А и комбинатът работи отново. Умно, нали

 30. 30 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 843 Неутрално

  "Човешки материал" - лош термин...
  Поне да беше казал, че е от най-високо качество, както е в представите на 95% (по най-скромни преценки...) от българите.

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 31. 31 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1829 Разстроено

  Да се смея ли, да плача ли...

  Some say the end is near, Some say we'll see Armageddon soon, I certainly hope we will, I sure could use a vacation from this bullshit three-ring circus sideshow.
 32. 32 Профил на Haftor
  *****
  Весело

  Хехехееееееееееееееееееееееее..................... той бил недоволен.............................. ХАХАХХАХА

 33. 33 Профил на цивилен
  *****
  Неутрално

  абе, мутро комунистическа милиционерска, а ти от какъв материал си се пръкнал, до вчера въртя свирки на Гоце, сега на Костов, пък материала ти бил виновен ....

 34. 34 Профил на Драги ми господине
  Драги ми господине
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Сега, всеки ден, всеки час навсякаде има матрял - каза Тато.
  Да, ама много кофти матрял - отвърна охранителят му.

  Природата е най-важният капитал, с който разплага България. Да го опазим.
 35. 35 Профил на ouzo
  ouzo
  Рейтинг: 374 Неутрално

  щом става дума за Б.Борисв,статията винаги е дълга и празна.
  някой ще резюмира ли най интересното

 36. 36 Профил на Петърчо
  *****
  Неутрално

  Между другото, дали някой от разквичалите се тук прослуша записа или базира коментарите си на тълкованието и внушението което прави Божков?

  Двете неща са толкова различни...

  Но явно в случая е важно да се търси под вола теле, защото ГЕРБ и ББ са твърде опасни и за червените и за ДПС и за мафиотските кръгове, и за отиващите си десни...

 37. 37 Профил на Зедикус Зорандер
  Зедикус Зорандер
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Съгласен съм с #21.
  Това което е казал ББ е вярно.
  Дали ни харесва или не ... това е положението.
  Човешки материал, човешки ресурси, електорат, избиратели, народ или каквото и да е друго подобно са само евфимизми и няма нищо общо с <концлагери> и т.н.
  Изборите в България се решават от тези 3 групи, но не точно с тези цифри.

  За пример: в Ботевград при последните местни избори, с минимална агитация и закупуване на 5000 гласа от цигани/роми/мангали/мургав братя/малцинства (евфимизми) се осигури необходимия кворум.

  Авторски права във форумите не се броят.
  Ако Ви стиска отидете с имената си в политиката и говорете/направете добро за себе си и за народа
  Успех!

  Тихон
 38. 38 Профил на бат Бойко е велик!
  *****
  Весело

  Бат Бойко забрави старата казармена мъдрост - Голем хей лапни, голем лаф не казвай!, и сега че види Гей как че го лющи изотзад!

 39. 39 Профил на Pchelichko
  *****
  Неутрално

  Безмълвен съм!

  По-вулгарно нещо отдавна не бях чел, ако не броим едно интервю с Златко Баретата преди полвин година

 40. 40
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 41. 41 Профил на Софиянец
  *****
  Неутрално

  Бойко Борисов е мързелив, крадлив и некадърен кръчмарски герой, който сипе трапезни лафове, а баламите го гледат в устата и му се радват. Ако въпросния пожарникар имаше някакви данни да управлява, щеше поне да запълни дупките по улиците и да смени изгорелите крушки на уличното осветление. Разбих си колата от пътуване до Суходол всеки ден!
  Наистина трябва да се гласува, задължително! Но в никакъв случай за кретена Бойко Борисов!

 42. 42 Профил на Цоцинтерна
  *****
  Неутрално

  Всички цоциалистически изследвания сочат
  че човешкия матриал е лош, а свръхчовешкия хорош.

  Важното е да се вЕрва.

  Голф, голф, с генерала наш...

 43. 43 Профил на ъ
  *****
  Неутрално

  Не мога да му го отрека, че говори на достъпен език с хората! Повечето политици, да вземат да се поучат от това! Не мога, обаче да приема, да се говорят на прост, човешки език- простотии и евтини недомислици! Трябва, или да си самозабравил се самовлюбен глупак, или с малко "багаж" в главата, за да си позволиш, да сравняваш хората с 'материал". Започвам да вярвам във второто! Имам стари родители, и отдавна съм си избил от главата да ги агитирам! Уважавам си ги! Но да ги нарича "Материал", човек, който по една случайност и с късмет, вместо да си е една най- обикновенна мутра, има дори шанса, да е и премиер в скоро време, за мен си е крайно неприемливо и обидно. А тези дето ще го изберат, те какъв "материал" са? Те явно ще са "будните", правилно мислещите българи! Позволявам си, да предам много поздрави на Б.Б.от баба Марийка на 6-я етаж! Тя му е фенка, още като беше главен секретар в МВР! Нищо че е от ония 2 500 000 пенсионери!

 44. 44 Профил на Градски
  *****
  Неутрално

  Съгласен. Няма манипулации за това което е пред очите на всеки.

  Софиянец
  41

 45. 45 Профил на наблюдател
  *****
  Неутрално

  Почти всекидневните протести, които разтърсват държавата и нежеланието на правителството да се вслуша в справедливите искания на мизерстващия народ, убедително доказват разпада на политико-икономическата система у нас. Агонията продължава вече 20 години, а фаталният край може да настъпи изненадващо бързо. Българската държава е в колапс и трудно може да се спаси от многобройните удари, които се сипят отвсякъде. Още в началото на демократичните промени под нейните основи беше заложена бомба със закъснител, която може да експлодира във всеки един момент. Сред сапьорите, които я поставиха, личи цяла галерия от политически мутри, които съсипаха страната със своето невежество, лакомия и продаване на националните ни интереси. С най-големи заслуги за разрухата обаче блести екипът на етническия вожд Ахмед Доган, направил всичко възможно, за да взриви отвътре българската държавност.
  Само за 8 години в изпълнителната власт ДПС причини толкова злини на България, че спокойно можем да ги сравним с цял един век от мрачните 5 столетия на турското робство. Използвайки ловко политически слабаци като Сакскобурготски и Станишев, изнесената у нас турска агентура доста бързо разсипа българската икономика, опорочи до невиждани размери политическите порядки и в крайна сметка създаде държава в държавата, подготвяйки постепенното превръщане на България в суровинен придатък към новата Османска империя, която се ражда на югоизток от нас.
  Докато Доган пиянства и блудства в покоите на Боянския сарай, оперативна група от висококвалифицирани турски разузнавачи системно и неотстъпно чертае гибелния път на днешна България. първоначалните финансови инжекции за изпълнение на коварния план идваха от Анкара - днес вече сами си плащаме, за да бъдем прегазени от експанзията на нашите съседи. Една от главните задачи - да се създаде продажен политически елит - бе изпълнена блестящо. На ключови постове в правителствата с участието на ДПС умишлено бяха поставяни некадърни, корумпирани и послушни хора, за които саботирането на държавните интереси беше детска играчка. След като изчерпа резервоара от турско говорящи мошеници, Доган започна да залага "на българското".

  Типичен пример е сегашният земеделски министър Валери Цветанов, широко известен далавераджия от сивата икономическа зона, който далеч преди да стане член на правителството, участваше в тъмни сделки и нанесе сериозни щети на аграрния сектор. Назначаването му на високия пост предизвика бурна радост сред неговите бивши авери, някои от които открито се хвалеха, че вече са се уговорили с министъра за спешно "усвояване" на финансовите помощи от Брюксел.
  Днес жертвите на Цветанов затварят граници и създават взривоопасно напрежение в държавата. Искат да им се плаща като на европейци или поне като на етнически електорат на ДПС, който се ползва с незаслужени привилегии за разлика от останалите българи. Отделни райони в страната вече не се подчиняват на централната власт и целеустремено се "завръщат" във феодалните порядки на османското Средновековие. Български селища и дори области пъшкат под гнета на местните дерибеи, които съзнателно внушават, че държава вече няма и че съдбата на оцелелите граждани и селяни зависи от милостта на новите атамани. В най-скоро време ще станем свидетели и на фактически отцепвания от държавните структури на български райони, окупирани от политически и икономически бандити, за които разградена България е идеалното място за стремително забогатяване и преуспяване в условията на една напълно фалшива демокрация.
  След провалите в икономиката и селското стопанство, дойде ред и на най-чувствителните точки от националното ни съзнание. Затварят масово български училища и ги заменят с турски "колежи" и ислямски центрове. На мястото на традиционните читалища създават турски театри, изкупуват се български медии и се поставят под контрола на турската резидентура у нас. От няколко години насам ДПС определя кой да управлява българския футбол, а чрез мръсните ръце на нашенски измекяри вече посяга и на елитни отбори като "Ботев" и "Левски", символизиращи величавата борба на нашия народ срещу османските поробители.

  Цялата тази гавра с националните чувства на българите става пред очите на куп пишман политици, някои от които се канят да управляват държавата. Стряскащо е поведението на онези от тях, които едва ли не с умиление подкрепят инвазията на радикалните ислямистки секти, опитващи се да оплетат страната в омагьосания кръг на мюсюлманските символи. Вместо да тропнат с юмрук срещу наглите мераци на ДПС, новоизлюпените ни стратези тайно посещават Анкара и се пазарят с бившите поробители. Опитват се да изтъргуват националните ни интереси в замяна на болните си политически амбиции. Още отсега обещават на Турция комфортно приемане в ЕС, без да се замислят и за миг за ограбените и озлочестени българи, които повече от 80 години напразно чакат възмездие за турските зулуми.
  Ако продължаваме по този начин, нямаме бъдеще като независима държава. Дошло е време разделно - нека изритаме всички продажници и мекерета и да изчистим лицето на поруганото ни Отечество. Историята няма да ни прости, ако и този път позволим на националните предатели да застанат начело и да изличат окончателно от географските карти името на нашата древна и славна страна.

 46. 46 Профил на 1944-2009
  *****
  Неутрално

  Неведоми са странностите на Болшаята Партийна Церква

  "Църквата "Св. Иван Рилски" в Чикаго се отцепи от БПЦ и премина към т. нар. Американска православна църква. Доста странно място за срещи с българските емигранти за човек, който твърди, че уважава Българската православна църква!"

 47. 47 Профил на бсп
  *****
  Неутрално

  червените педали във форума ги сърби отзад, могат да се обърнат за помощ към турските манафи-партньори

 48. 48 Профил на бончо
  *****
  Весело

  ха така ББ и да плачат с крокодилски плач червените писарушки

 49. 49 Профил на Зедикус Зорандер
  Зедикус Зорандер
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Свалете си записа от срещата с ББ и го слушайте докато си митката из нет-а

  Това което пишат са извадки в стил <Гьобелс>

  Тихон
 50. 50 Профил на Зюмбюл Шостакович
  *****
  Неутрално

  Амчи, ти за убав материал ли съ земаш?

 51. 51 Профил на .
  *****
  Неутрално

  Пове4е от ясно е, 4е от Бойко Борисов нищо не става.

  Той е клси4ески пример за "лошия материал" с който България разполага / по неговите собствени думи/.

  Да видиме колко от този "лош материал" биха гласували за един такъв изклю4ително "лош материал", какъвто се явява самият той!

  Народът ни има поговорка за "краставите магарета "!


 52. 52 Профил на Зедикус Зорандер
  Зедикус Зорандер
  Рейтинг: 8 Неутрално

  <Бойко Борисов недоволен от лошия човешки материал в България>
  След като изслушах записа е видно че заглавието на съотвества на въпросите и отговорите на срещата
  Това което се развява в България е извадка от един отговор и то не от основната му част
  Заслужава си да го чуете.
  Никой няма да го пусне у нас

  Тихон
 53. 53 Профил на Майсторът
  *****
  Неутрално

  Кофти мат'риал, ти думам!
  И за пожарникар не става!
  Бива го само за телохранител на ТодАр Живков!

 54. 54 Профил на ,
  *****
  Неутрално

  Моля да бъда разбран правилно!

  Аз съм дале4 от мисълта да твърдя, 4е Бойко Борисов е едно
  "краставо магаре", както някой би си помислил!

 55. 55 Профил на Tropcho
  *****
  Неутрално

  Централа на ГЕРБ на един е-майл не могат да отговорят, а Бойко дава оценки за материала в БГ.

 56. 56 Профил на wake up
  *****
  Гневно

  Мразел комунистите.....ами то те те направиха генерал бе
  келеш,ако не бяха те сега да миеш пожарната или да седиш
  с черно кожено яке пред дискотеките.
  Хора събудете се или ще докарате следващото недоразумение
  на власт.

 57. 57 Профил на !
  *****
  Неутрално

  Краставо, ама пожарникарско, казвам ти Бате!

 58. 58 Профил на Bla
  *****
  Неутрално

  Генерал, който не е бил дори полковник. Любимата му книга е "Оцеола" - изживява се като индиански вожд. Пък не иска да оглави циганите - лош им бил материала. Лош ама индийски. И колко неща само би направил, но му пречат. Пречат му всички с изключение на Цв.Цв. и (по-деликатно) Гоце. Но той ще ги победи, защото е направен от качествен човешки материал, както тези 100 000 българи в Чикаго. А ние тук с некачествения човешки материал какво искаме - да няма дупки по улиците, да е изчистен боклука, да няма безпризорни кучета, да има парно и детски градини и др. такива глезотии.

 59. 59 Профил на .
  *****
  Неутрално

  Пове4е от ясно е, 4е от Бойко Борисов нищо не става.

  Той е клси4ески пример за "лошия материал" с който България разполага / по неговите собствени думи/.

  Да видиме колко от този "лош материал" биха гласували за един такъв изклю4ително "лош материал", какъвто се явява самият той!

  Народът ни има поговорка за "краставите магарета "!


 60. 60 Профил на Ицо
  *****
  Неутрално

  Голям майтап....пуснали са маймунката Бойко да говори на своя глава в Америка и гледайте той какви ги надроби....

 61. 61 Профил на Статистика
  *****
  Неутрално

  Идиотските обобщения характеризират единствено или най-вече феновете им.

  Някой си
  * 26

  Няма право да го казва.... но е прав.

  За съжаление - българския човешки материал е преобладаващ боклук.

 62. 62 Профил на !
  *****
  Неутрално

  Краставо магаре води крастави магарета!
  Води, води КРАСТАВО МАГАРЕ краставите магарета!

 63. 63 Профил на м-дааа
  *****
  Неутрално

  Прав си г'син Борисов. Ако човешкия мателиал у нас беше добър, ти все още щеше да си началник на пожарната команда на район Кремиковци

 64. 64 Профил на ДПС-арски мекерета сте!
  *****
  Неутрално

  Абе писна ни вече от платените ви статии продажни журналя! Къде го чухте това за "некачествения човешки материал" в интервюто бе малоумници прости? И вас ви купи Доган, продажници!

 65. 65 Профил на екс_перт
  екс_перт
  Рейтинг: 8 Весело

  Това изказване на разБойко само потвърждава многократно изказваното ми (макар и по други поводи) мнение, че "Столичният градоначалник е една най-обикновена марионетка. Като всяка марионетка, той е с дървена глава..." (виж напр. коментара ми към статията "Нов скандал с отпадъци в София" в онлайн изданието на в-к "Дневник" от 29 май м.г.).

  “Only the educated are free.” Epictetus http://thinkexist.com/quotation/naturally_the_common_people_don-t_want_war/339098.html
 66. 66 Профил на бончо
  *****
  Неутрално

  така каза ББ топлофикация ще ви се види детска игра.Стадионите пустеят.Време е да ги напълним с крадци.Браво бойко

 67. 67 Профил на BB
  *****
  Неутрално

  Ами човекът си е абсолютно прав. Само дето е пропуснал да добави, че от останалите половината са с увреден от комунизма мозък и са готови да изберат всякаква крадлива паплач, стига да им стопли душицата с надеждата, че и за тях ще има малко аванта от държавното . А това че държавата в момента се затрива след 65 години комунизъм - майната му.

 68. 68 Профил на ?!
  *****
  Неутрално

  На кривата ракета, материалът й пречи.
  Няма кофти човешки материал. Има хора, които не знаят как да извлекат потенциала от него. Апропо човешки материал звучи доста научно-комунистически-предметно. Има хора, другарю Борисов.

 69. 69 Профил на Цицерон
  *****
  Неутрално

  Еми прав е бат Бойко както винаги. Из България шетат все разни въздухари, които ако ги питаш от всичко разбират. Как се строи комунизъма, как се гасят пожари, как се пазят държавни величия, как се правят теманета на царя, коя дупка как да се закърпи, как се ловят бандити, как се оправя столица и цяла държава. А като се обърнеш, виждаш, че нищо не са свършили. Прав е ББ - много боклук шета из таз България !

 70. 70 Профил на ?
  *****
  Неутрално

  До 67

  Ама той 4овек ли е или "краставо магаре"?

 71. 71 Профил на istinata
  *****
  Неутрално

  бб е най добрия пример за лош материал !!!

 72. 72 Профил на Βυλγαροσ
  *****
  Неутрално

  На всички плюещи и възхваляващи: идват избори и там е мястото всеки да материализира своето мнение за СерГей, Б(ой)ко и Дог-Ан чрез своят глас.Само да не се окаже, че на изборите както винаги се яви некачественият "материал": мангали, турчаля и БСПенсионери.А вие понеже не обичате да ви оприличават на "материал", си останете на плажа и не гласувате.Кой тогава ще ви е виновен, Бойко ли , Волен ли или международното положение?

 73. 73 Профил на 60201
  *****
  Неутрално

  Б.Б. може да е мекере, но е по-малкото зло от останалите политици. Докато не има алтернатива, ще гласувам за него не защото ми е любимец а защото няма за кой друг. Изслушах записа и не съм впечатлен от начина по който говори но ми харесва че се противопоставя на турско-комунистическия модел в БГ. Дори и да е бил комунист Бойко, то никога не е късно да се промени човек. Успех в кампанията.

 74. 74 Профил на Bla
  *****
  Неутрално

  до #73:

  "Дори и да е бил комунист Бойко, то никога не е късно да се промени човек."


  Късно е.

 75. 75 Профил на за революция
  *****
  Неутрално

  Не харесвам, не приемам журналисти които внушават или коментират. На журналиста работата му е да отрази събитие и да представи различни гледни точки. Това журналистическо писание намирисва и е непрофесионално. Такава е днешната журналистика. Проститутка! Прочетете написаното и после чуите записа.
  Не харесвам ГЕРБ , но може би ще гласувам за тях. Те са реална алтернатива и не са управлявали България. Друга реална и силна опозиция няма. Останалата "опозиция" СДС, ДСБ, ,ССД, Атака е толкова пропаднала и корумпирана, и е ясно, че няма обществен кредит на доверие! Ако не гласуваме то влиянието на БСП и ДПС ще се увеличи. Това са реалностите. Нова силна партия за изборите няма да се появи. Само глупави хора могат да гласуват за бизнеспартии като ЛИДЕР. Целта на такива партиии е ясна. Това че бих гласувал за ГЕРБ не означава че няма да съм силно критичен към тях още повече че те управляват в много населени места.
  За да започне България да се оправя хората трябва всеки ден да се борят за правата си и постоянно да изискват от политиците и бизнеса чрез всякакви форми на протест да работят и да изпълняват. Само едни избори няма да ни свършат работа. Отишъл си пуснал си бюлетината и си мислиш, че това е достатъчно за демокрацията. Не е достатъчно! Трябва ни и коренна система на промяна на политическата система на управление. Аз съм за президентска република с двукамарен парламент. Президента е изпълнителна власт и да се избира мажоритарно. На Парламента горната камара( примерно Сенат) да се избира за 4 години, долната камара(Народни Представители) за 2 години. Може и да е малко скъпо, но евтиното излиза скъпо. Сенаторите се избират мажоритарно, а Народните представители чрез пропорционални листи с мажоритарен елемент. Областните управители трябва да се избират също мажоритарно. Евтина демокрация значи некачествени политици и мафиотизиране на властта. Днешната демокрация е демокрация на кебапчетата. Нали знаете колко са евтини и от какво се правят!

 76. 76 Профил на премиер
  *****
  Неутрално

  Ето сега бате Бойко даде цялата власт на комунистите защото се изплаши да управлява
  всъщност комунистите и затова го създадоха
  няма отърване от комунистите
  целият ми живот мина при тяхното управление а не се знае и след мен докога ще управляват

 77. 77 Профил на G.
  *****
  Неутрално

  И друго нещо ме тревожи от тази изцепка. Никой политик не се компрометира с резки изказвания в предизборна година. След изцепката за "възродителния" процес си взе думите назад - не бил разбран правилно, сетне - пък увлякал се емоционално. Начело на държавата ни трябва все пак човек с бистър ум и хладнокръвни нерви, като се знае докъде стигнаха ужасяващите бакии на комунисти, царедворци и догановци.
  Много лесна мишена на същите тези е също и поради предишни неща-напуснал, полицията понеже не искал да се разделя с БКП (да се деполитизира), сетне при Симеон - каквото ми каже "Негово Величество" - това правя. Два мандата огруха на две различни местта при последните парламентарни избори и сетне се отказа да става депутат, но по този начин вкара двама царедворци в парламента вместо него.
  Да речем бизнеса му като охранител е бил чист бизнес и нищо друго. Но и за него ще му скочат с това и онова пред изборите. Не съм чул никаква дума от него за политиката спрямо Путинска Русия, която да маркира нещо ясно и еднозначно. Като обича да играе футбол със селките отбори около София, да беше запомнил, че сам да си вкарваш поредица от автоголове, само товариш отбора, т.е. всички ние които искаме и очакваме реална политическа и съпътстваща я икономическа промяна. Той не може да обяви "собствена монархия" за да мине без нас.
  Трябват му радикални реални действия за да бъде припознат за сериозен политик, а не шоумен. Не искам и след тези избори, някой да ме подведе и да псувам и себе си, "че пак са ме минали". Трудно ми беше да изразя всичко това на глас и сигурно някой и друг ще погледнат повърхносно емоционално на това с последващи коментари, но нещо не както може и както трябва. Да се дадем отново на произвола на БСП,ДПС и прегрупирания от типа на "Напред" е просто непростимо.
  Не знам какво може реално "Атака", освен да се вдига шум, понеже и техния лидер се беше омешал в служба на "Мултигруп" и "Овергаз" на Русия.

 78. 78 Профил на Попов
  *****
  Неутрално

  а може ли тъпия милиционер да направи връзка между "калпавия човешки материал" и тоталитарния режим, който според него бил "изградил ДВЕ Българии" ??????

 79. 79 Профил на conTXT
  conTXT
  Рейтинг: 740 Любопитно

  Колкото повече слушам записа, толкова повече започва да ми прилича на импровизациите на Тодор Живков по конгресите на БКП и други партийни форуми. Дори речникът и интонацията са сходни.
  Иначе така не може да се държи претендент за премиер на европейска страна. Нещата изглеждат на много аматьорско ниво.

  generator
 80. 80 Профил на Огледалце
  *****
  Неутрално

  "Какъв лош човешки материал!" тъжно отрони Бат'Геройко и се ... отвърна от огледалото.

 81. 81 Профил на Желязко Желев  jelev1@abv.bg
  *****
  Неутрално

  Никак не ми се иска да съм по голям светец от папата.В пост за ми за президента ще намерите ,че тои е избран от социялния отпадък на държавата ни.И си стоя на думата.Б.Б обаче не може да говори така,Сега ще му спретнат една кампаниика.И докато Б.Б ходи до чикаго и назад Сергеичо е сред работниците и помага с квото може,Аиде сега ББ да обясни,че няма сестра.Е царя го каза по друг начи-за чипа.Аз обаче имам простичък въпрос към двамата-след като материяла не стига защо не си направихте поне читави партии.По малко материял щеше да Ви трябва,ами партиите Ви са или бардаци или ченгеджииници.Тук за комунистите не отварям дума ,те си го змаят и И.К също.

 82. 82 Профил на Йода
  *****
  Весело

  Тъй като доколкото ми е известно Бойко Борисов живее в България...изводът е ясен.

 83. 83 Профил на Lili
  *****
  Неутрално

  Абе, хора бат Бойко да не е бил пиян бе?
  Такива едни може само пиян да бращолеви, и то пред избори.Той ако е малко поне политик, няма да говори глупости за Македония,а ще намисли тактика за превземане на посочения от него " 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 мил. пенсионери" да гласуват за Герб за да вземе власта.Нещо пак се изцепва бате Бойко с избирателите.По добре малко да говори,че май не може да говори камо ли да работи.

 84. 84 Профил на &quot;
  *****
  Неутрално

  До 74

  КЕЛЕШЪТ си остава КЕЛЕШ. Той не се променя.

 85. 85 Профил на do 64
  *****
  Неутрално

  "Каква е основата на населението в момента - 1 млн. цигани, 700-800 хиляди турци, 2.5 млн. пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ. Пенсионерите с цялата си глупост ги води носталгията. Викат си: "Едно време на Хаинбоаз какъв хубав проход направихме. Па имаше един Пешо - ехей какъв хубав беше..." Все едно, че ще се върне младостта. Никога няма да се върне младостта. Обаче това си ги води и под строй отиват да гласуват за Станишев. И вие - милион и половина, дето избегахте... Материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям. Лесно е да се каже:"

  0т 13.30' до 15.00' на записа

 86. 86 Профил на Граучо
  *****
  Неутрално

  ДО ВСИЧКИ ВЕРВАЩИ:
  (и всички които са чули записа)

  Спомням си как 1 месец преди да се кандидатира за кмет каза
  "Защо да ставам кмет да обера всички негативи на Софиянски ли?" в същия назидателен тон все едно говори на тъпаци дето не могат да го разберат.

  Спомням си и как НДСВ никога нямаше да се коалират с БСП щото имали принципни различия.

  ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН ВИ ЛЪЖАТ. МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!!!!!!!!

 87. 87 Профил на Lili Kostova
  *****
  Любопитно

  Номер 75 - И Бате ти Бойко да не би да ти е обещал промените, за които ти си мечтаеш?
  Аман от наивници в БГ.

 88. 88 Профил на Anonimen
  Anonimen
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Не виждам нищо нацистко в речта на Борисов. Това е просто смешно. Човека е прав - в България има 1.5 милиона цигани, 2.5 милиона пенсионери и 700 жиляди български мюсулмани. Това е факт. И е факт, че човешкия потенциал на България е на привършване. Кой е потенциала, който виждат БСП- неграмотните цигани? Борисов от времем на време говори глупоси, но е винаги мног прям за разлика от хората на коминтерна.

 89. 89 Профил на швейцария на 3 морета
  *****
  Неутрално

  Моля, не рекламирайте партенката, че гласуване веднъж на петилетка за тодорживковски номенклатурки решава проблемите на България и българските граждани.

 90. 90 Профил на 111
  *****
  Неутрално

  Пак не разбрахте ББ . Той ви казва истината а вие говорите за други неща . Той непряко ви казва че може би следващия мимистър - прецедател ще е Иван Костов ,а вие плювате по Бойко. А за избирателната маса е прав, нека някой да ми даде други цифри за изборите и аз ще се съглася с това.

 91. 91 Профил на Made in Bulgaria
  *****
  Гневно

  Тая мутра защо невземе решение как да спаси България от циганско и турскопомашко нашесвие.Или може да е прав,като купят Македония там ще се преместят всички Българи зада се спасят от миризливото циганотурско нашесвие.

 92. 92 Профил на уточнение
  *****
  Неутрално

  Милиционер е понятие интерционално, интернационално, транснационално, трансконтинентално... правешко

 93. 93 Профил на бсп
  *****
  Неутрално

  червените боклуци никога не казват истината

 94. 94 Профил на ГласОтКенефа
  *****
  Неутрално

  Е кво да се лъжем прав е Бойко!

 95. 95 Профил на Бря!
  *****
  Неутрално

  Сере прав!?

  ГласОтКенефа
  * 94

  Е кво да се лъжем прав е Бойко

 96. 96 Профил на Местен
  *****
  Весело

  Ние всичките говорим и пишем почти същите простотии, но все пак се бъзикаме и не говорим от името на партия, която иска да управлява. Не вярвам някой да е сериозно изненадан, освен мръсните червени мошеници, които лъжат долнопробно докато дишат. Аз лично ще гласувам за обединената десница ДСБ-СДС и други и ще приема следизборна коалиция с тая чалга ББ. Това е "човешкия материал" на бълг.политика и мисля, че това казва и ББ. Да не забравяме, че другите са крадливи изроди. Пък и нека му признаем, че благодарение на него ЕНП е мнозинство в европарламента. Ех Черни, ех Ентропа, ех Мъка.

 97. 97 Профил на Do G #77
  *****
  Весело

  Никога не е късно да станеш на маскара...

 98. 98 Профил на cc
  *****
  Весело

  Хайде сега Цъфтан да обясни какво е искал да каже.

 99. 99 Профил на дедко
  дедко
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Бойко, Бойкоооооо, ти си льош,ама мнаго льош човек оти се изхождаш на метеното! Що не си стоя в пожарната - поне можеше да миеш след себе си??!

 100. 100 Профил на unbelievable
  *****
  Неутрално

  Неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов разкри пред сънародници в Чикаго, че партията му готви коалиция с ДСБ на Иван Костов. "Сега с Костов намерихме общ език. Даже това българските медии не го знаят. Направихме няколко срещи. Общият противник е ясен. Толкова ги мразя комунистите...", отсече Борисов на срещата в православната църква "Свети Иван Рилски".

  Според Борисов, най-големият проблем на България е лошият човешки материал. "Това е основата на населението в момента - 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ", обясни кметът. Борисов разясни, че пенсионерите "гласуват с цялата си глупост".

  Столичният градоначалник разказа, че наскоро социалистите се опитали да купят "един от най-сериозните ми сътрудници", без да го назовава поименно. Предложили му 20 милиона евро, но той се държал мъжки и отказал.


  Още - в "Наблюдател"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK