Ръководството на СДС ще обсъжда проекта за разпределяне на челните места в листите за изборите

Главният секретар на СДС Иван Сотиров

© Георги Кожухаров

Главният секретар на СДС Иван СотировОперативното ръководство на СДС - Националния изпълнителен съвет, ще проведе днес заседание. На него ще бъде обсъден разпространеният вчера документ, в който се посочва как да бъдат разпределени челните места в листите за Народно събрание между коалицията СДС-ДСБ. На срещата се очаква органът да вземе решение, с което да събере следващата седмица състава на Националния съвет на СДС - разширеното ръководство, където документът да бъде гласуван.


Според документа ДСБ ще води листата във Варна и в два от трите софийски района. СДС, чиято софийска структура беше най-яростният противник на коалицията, ще посочи свой човек начело в 24-ти многомандатен избирателен район. В този район от години се кандидатира лидерът на ДСБ Иван Костов


Вчера структурите на СДС в София и Варна изразиха остро несъгласие листите им да бъда водени от представител на ДСБ.
Официалното съобщение гласи, че в четвъртък ръководството на коалицията и щабът са решили да публикуват разпределението. Уточнява се, че то е базово и отворено и за още партньори. СДС запазва първите позиции в двете пловдивски листи, Плевен, Благоевград, Бургас и Разград. Структурите им там се обявиха в подкрепа на коалиция с ДСБ без условия. Шумен, Хасково, Кюстендил, Пазарджик и Стара Загора са за ДСБ. Техен представител ще води и в Кърджали срещу ДПС. СДС ще излъчи водач на листата за Европарламент, второто място е за ДСБ.


Главният секретар на СДС Иван Сотиров, който е и представител на софийската организация, заяви в четвъртък, че това е проект и докато не бъде гласуван от разширеното ръководство на партията, документът си остава такъв.
Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg и утре във в. "Дневник"


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (44)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на още
  *****
  Неутрално

  Кои са всъщност софийските лидери на СДС?
  Иван Сотиров - необявен сътрудник на VI управление на ДС. Картонът на Иван Сотиров е бил изваден от архива през 1991 г. Затова бившата комисия “Андреев” и сегашната комисия по досиетата нямат данни за това. Повече подробности по този въпрос знае Йордан Соколов - тогавашен министър на МВР. Сотиров е бил привлечен за сътрудник в гимназиалния курс във връзка с екологични протести, в които е участвал. Поради своята съпричастност към комунистическите тайни служби Сотиров не е поискал да му бъде издаден документ за чисто минало, каквито документи се изискваха по времето на Филип Димитров. Претекста на Сотиров тогава е бил, че не може да си плати държавната такса, за да получи документа. Страхът да не би сегашната комисия по досиетата, която е с много по-големи възможности от предишните, да намери нещо за неговото минало го кара преди да се кандидатира за председател на СДС да потърси контакти със служители на комисията на Евтим Костадинов. Интересувал се е дали данни от регистрационните дневници могат да бъдат оповестявани от комисията. И накрая известно е, че тъстът на Сотиров е бивш офицер от тайните служби на НРБ.
  Стефан Титков Иванов е син на висш офицер на комунистическите тайни служби, работил под прикритие. Затова в системата за информация на МВР - СКРЕБ за бащата на Стефан Иванов няма нищо друго освен неговото ЕГН. По принцип в тази система за всеки гражданин на някогашната НРБ са давани трите му имена, родното място, както имената на родителите му. За по-специални случаи, като този с бащата на Ст. Иванов се е давало само ЕГН -то. Самия Стефан, наистина както пише СДС - София, живее в блок на МВР, построен по време на комунистическата власт. В миналия общински съвет на София Ст. Иванов беше лидер на групата общински съветници на СДС и като такъв договаряше разпределянето на комисионните от атрактивните заменки с другите участници в тогавашното мнозинство. Многократно, когато е било необходимо, в разпределението на тези комисионни са били включвани и съветници от БСП, като парламентьорът в тези преговори винаги е бил Стефан Иванов. Когато избухна скандалът с директора на “Трамкар”- Христоско Вретенаров, в своите писмени обяснения пред кмета Борисов, той посочва, че основно е давал пари на тогавашния лидер на СДС - София Стефан Иванов, който уж ги вземал за партията. Да не говорим за парите вземани на ръка от кубовете на СДС, преотстъпени срещу ниски наеми за ресторанти и други такива.
  Борислав Бориславов e син на Иван Бориславов, който е бил агент на Петко Михов/ ПЪРВИ отдел на ШЕСТО у-ние на ДС/. Същият е имал и връзки с Цвятко Бузовски от същия отдел. За агентурното му минало с достатъчна информация разполагаха Найден Петров, Георги Иванов, Иван Янкулов, Ангел Димитров и Владо Динев. Картончето на Иван Бориславов е унищожено също като на Иван Сотиров. Синът му Борислав е лидер на Софийската организация на СДС. Като войник в казармата е служил при офицер, който в момента е член на ГЕРБ. Неговия ротен е споделил с близки до Бойко Борисов за това, че като войник Бориславов е имал вземане-даване с ВКР. Това се знае от лидера на ГЕРБ. Престоя му като общински съветник в Столична община се свързва с участието му в редица скандални заменки.

 2. 2 Профил на екс- седесар
  *****
  Неутрално

  Не ни разваляйте деня с физиономията на това амбициозно безличие!Да види колко души стоят зад него и и тогава да иска изваждане на Ив. Костов от дясната коалиция.
  Некадърността винаги е била агресивна.

 3. 3 Профил на десен
  *****
  Неутрално

  Предлагам на Иван Сотиров и НИС за Добричка област водач на листата да бъде Румен пъпката/Чамурлийски/.Така ще решат всички проблеми на СДС окончателно.

 4. 4 Профил на Агитатор
  *****
  Неутрално

  Докато се обединят и се разсмърдяха. А ги мислим за алтернатива на сегашните?

 5. 5 Профил на как да не се разсмърдят
  *****
  Неутрално

  сдс си е пълно със "спящи" клетки, те се разбунват в подходящи моменти, както се наблюдава още от излюпването на сдс. Ако имат свястна членска маса, нейно задължение е да се разправи поединично или вкупом с тях, като ги изгони от редиците си. Докато тази организация, "в името на демокрацията", се проявява като едно змийско гнездо ще буди основателни подозрения и недоверие.

 6. 6 Профил на Г.Василев
  *****
  Неутрално

  Жалка работа. С такива мекерета като Ив.Сотиров и Со.-
  кариеристи и продажници слагащи пръти в колелото на обеди-
  нението на СДС и ДСБ досега не прокопсахме. Дано Господ
  налее малко ум в главите на двоумящите се десни българи да
  гласуват както трябва! Иначе ни чакат още много години мрак и път надолу .

 7. 7 Профил на Пу
  *****
  Неутрално

  Обичайте Костов, понеже го плюят!
  Плюят го щото е Велик.
  Плюйте се за да сте Велики.
  Храчете се за здраве.
  Плюйте Костов с уважение и обич!
  Обичайте за здраве. Да храчите.
  Пу.

 8. 9 Профил на полит
  *****
  Неутрално

  Aгенти на дс.има много, дотук изкарахте двама, защо ги крихте досега. Пурвото което се сещам е че са отказали да ви слушкат и вие по стар народен обичай ги предавате.Но проблема не е в това а. в Особено наглото държане на П. Москов -страх от преразглеждане на споразумението и заплахи "никои не може да развали договора".Ясно е че ДСБ-партия не може да влезне сама в следващия парламент,но не бива да се показва тази немощ толкова явно, яростно и глуповато.

 9. 10 Профил на EU
  *****
  Неутрално

  Инсинуациите по адрес на Сотиров са стандартни костовашки инсинуации.
  Сугарев имаше един публичен сайт с въпроси до Костов
  от интерес за цялото гражданско общество.
  Сотиров имаше подобен сайт. Костов тъй и не реагира.
  Достойният политик знае, че е длъжен да отговаря
  да действията и бездействията си пред работодателя,
  пред електората, през данъкоплатците,
  че е Слуга на Народа.

  За разлика от инсинуации по адрес на който и било, Костов е марксистка номенклатурка още от времето на чуждата тоталитарна социалистическа диктатура натрапена на България от бившия СССР. Ясен е.

 10. 11 Профил на студенти
  *****
  Гневно

  Некадърността винаги е била агресивна.!

  Аман от ченгета като Иван Сотиров!

  Да си млад и толкова продажен е просто отвратително!

 11. 12 Профил на ?
  *****
  Неутрално

  "Силен",не ти ли омръзна да спамиш?

 12. 13 Профил на страничен наблюдател
  *****
  Неутрално

  външно лице съм за СДС и ДСБ, но след видяното в при Бареков тази сутрин у мен възникна усещане,че ДСБ се е прецакала с тази коалиция. СДС май трябва още да се цепи - тези партийни функционери като Л Петков или Петров ,незапомних името, Сотиров и непонятния Юруков що не си спретнат нова партийка? Както върви СДС -София се очертава като сбор от клиентелисти обхванати от страх,че отпадат от листите и са готови да торпилират обединението. Сред всичките им напудрени с принципност думи, дори лозунга "Костов вън" скриват страха им от изпадане ,май.

 13. 14 Профил на БББ
  *****
  Неутрално

  Да, в предаването на Бареков тази сутрин се видя , че наистина Сотиров, Юруков и компания са си едни гадни ченгета, които всячески се опитват да попречат на обединението, защото са маши на Станишев, Доган и останалата паплач, на които им пари под краката вече!

 14. 15 Профил на бобо
  *****
  Гневно

  Само като погледнеш това нищожество Сотиров виждаш какво излъчва - продажност, кариеризъм, алчност!

 15. 16 Профил на Чакащ светлина
  *****
  Гневно

  СДС се поизчисти от кариеристите, които отидоха при Костов, но разбраха че в опозиция няма топъл хляб за тя. Сега злобеят и по стар маниер нападат уж вече партньорите си от СДС. Престанете бе хора 20 години от живота ни премина в отчакване на положителна промяна в България. Личните Ви дразги провалиха осъществяването им. Всичко добро което се случи по време на управлението на СДС се забравя и ако не престанете с нападките и измислиците по адрес на хора като Иван Сотиров, Стефан Иванов, Боби Бориславов, които израстнаха като политици сме загубени ВСИЧКИ.

 16. 17 Профил на 112
  *****
  Неутрално

  Редно е Националния съвет на СДС да реши дали подписанато поразумение, ще остане в този му вид или ще се промени в някои детайли.Има Устав, който трябва да се спазва. В СДС останаха да членуват свободни личности ,които не одобряваха и продължават да не одобряват, авторитаризма на едноличното управление от времето на Иван Костов. Мартин Димитров съгласно Устава се подчинява на решенията на Оперативното ръководство на СДС.

 17. 18 Профил на чочо
  *****
  Неутрално

  НА ВНИМАНИЕТО НА РЕДАКТОРИТЕ НА "ДНЕВНИК"
  В сайта на Райнишер Меркур отново се клевети България покрай книгата Аntonoff на "българката"Левичарска.
  merkur.de
  вестник:
  Rheinischer Merkur.

 18. 19 Профил на Орисия
  *****
  Разстроено

  ЛЪВЪТ НА ДЕМОКРАЦИЯТА
  дресирахме без бой,
  в троян вегетарианско
  добиче кротна той.

  Постигнахме целта
  да тъпчем на едно място
  в торбата на съдбата.

  Сега накъде?

 19. 20 Профил на чочо
  *****
  Неутрално

  Към 18.
  Поправка;книгата се казва APOSTOLOFF.
  Извинения.

 20. 21 Профил на предизвикан
  *****
  Неутрално

  Приятелю "Още", ще ти повярвам, ако поне цитираш някакаъв документ, иначе извинявай за мен си от ония платени писачи обслужващи ДПС и БСП във в............-мисля че не необходимо да ти изброявам вестниците им. Нормално е да има злоба при накърнени интереси, но ти просто клеветиш и оплюваш, криейки се в чата. Това е много, много стара ченгеджийска схема да говориш анонимно и предизвикваш колебания у всеки с позиция. Жалкото е че манталитеттът ни останал от комунизма, се връзва на такива внушения. Ти си по опасен от Доган и Първанов и същевременно по жалък.

 21. 22 Профил на Гледаме стар филм
  *****
  Неутрално

  "В СДС останаха да членуват свободни личности..." - ,които не могат да си подредят кочинката. Защо Юруков не предава финансовата власт на Мартин? Не може да се примири със загубата, плете интриги с надежда за връщане на бял кон? Абе стига сте се крили зад принципни думи.Не ме интересувате нито виее,нито Костов, просто ми писна от тоталната лукавост.Бг обществото е морално уродливо и стана такова и с ваша помощ. Затова и Мис Бг 2009 - нагла,грозна карикатура на понятието мис е точно отражение на сегашната Бг действителнос - криво огледало на истинския живот.

 22. 23 Профил на поли
  *****
  Неутрално

  Aгенти на дс.има много, дотук изкарахте двама, защо ги крихте досега. Пурвото което се сещам е че са отказали да ви слушкат и вие по стар народен обичай ги предавате.Но проблема не е в това а. в Особено наглото държане на П. Москов -страх от преразглеждане на споразумението и заплахи "никои не може да развали договора".Ясно е че ДСБ-партия не може да влезне сама в следващия парламент,но не бива да се показва тази немощ толкова явно, яростно и глуповато.

 23. 24 Профил на hot blooded animal
  *****
  Неутрално

  От няколко дни над България "преобладава разкъсана облачност". Мартенското слънце срамежливо огрява източната половина на страната. Озверели, но изтощени гризачи се показват от дупките си - запасите им отдавна са се превърнали в изпражнения, а топлината е толкова примамлива... Но защо дяволското слънце не престава да изпепелява очите? ...

  Доволен съм от факта, че тези, на които коалицията обърква сметките, излизат на светло още в началото. Няма нищо по-добро от това точно сега да чуем минималистичните им възражения и смешния плач по ударените лични интереси. Тези хора също са част от прехода. Неизвестните им имена не могат да бъдат техен капитал, а свидетелство за непрозрачността на механизма на вземане на решенията в българската политика. Под чадъра се почернява повече и за по-дълго, не можете да ни излъжете, че сте били на море!!!

 24. 25 Профил на neutralen
  *****
  Неутрално

  Napylno se syglasiavam s #22

  "Защо Юруков не предава финансовата власт на Мартин? Не може да се примири със загубата, плете интриги с надежда за връщане на бял кон? Абе стига сте се крили зад принципни думи.Не ме интересувате нито виее,нито Костов, просто ми писна от тоталната лукавост.Бг обществото е морално уродливо и стана такова и с ваша помощ." Neshtastnici, no i vie bial sviat niama da vidite, osven v listite na DPS.

  Za kakvo sporite - neshtastnici - za koj shte redi listite, za listite, za "lapkaneto", gospod da vi ubie dano, to ne be chudo, to ne be SDS.

  5 pari ne davam za Kostov, i 3 stotinki ne davam za Юруков. Zhalki ste naistina, i posledna nadezhda ubivate v normalnite hora, che naj-posle da se razkarat segashnite upravnici.

 25. 26 Профил на ЕU
  *****
  Неутрално

  чочо
  Неутрално
  * 18

  А ти защо спамиш и подакваш на Антибългарска пропаганда?

  Тук и сега се обсъждат
  ОБЕДИНЕНИ ДЕМОКРАТИЧНИ СИЛИ
  ЗА БЪЛГАРИЯ
  които някои наричат Неправилно десни сили.

  Левите олигарси на БСП ДСБ са толкова леви калкото и Десни.

  Факт.

  Това ляво средно дясно е фалшификация в която вярното май е само средният пръст...

  Единствено на Чужденци е удобно да говорят за "българска следа" във връзка с атентата срещу Папа Павел Втори.
  Повече лъжливо, отколкото вярно.

  Сигурно е, че ако служби от територията на НРБ са участвали в атентата, това са били служби командвани от тоталитарния СССР който е имал тоталитарна диктатура филиал на територията на България. Да отворят съветските архиви в Москва и София -- там да търсят.

  ---

  НА ВНИМАНИЕТО НА РЕДАКТОРИТЕ НА "ДНЕВНИК"
  В сайта на Райнишер Меркур отново се клевети България покрай книгата Аntonoff на "българката"Левичарска.
  merkur.de
  вестник:
  Rheinischer Merkur.

 26. 27 Профил на beatles
  *****
  Неутрално

  крадеца вика дръжте крадеца.
  пис от тъмно сини партийни секретари !!!
  пичове, някой да е гледал според стъкмистиката колко процента ще вземе Костоф ако не е в СДС???
  нов бардак със стари ꧧ§и не се прави.....

 27. 28 Профил на 1Наум
  *****
  Неутрално

  Тия Сотиров, Бориславов и сие... не ме интересува агенти ли са били или не. Нали ги гледам, вредят! И вредят най-вероятно от личен интерес. ДГД!

 28. 29 Профил на nasko
  *****
  Неутрално
 29. 30 Профил на Приказен Свят
  *****
  Неутрално

  Няма драми за СДС и ДСБ; драмата е за управляващите

 30. 31 Профил на симпатизант на дсб
  *****
  Неутрално

  Стотиров, Бориславов, Юруков и други противници на обединяването - да излязат от СДС!- Ние също не искаме да се коалираме с тях!- те ще ни предадат.те само ще вредят.как може да се включват в листи хора, които още от сега показват, че не са съгласни да работят с други за общо благо?!

 31. 32 Профил на Люспа
  *****
  Любопитно

  Отново започна люспенето от това което остана от бившето СДС.Отлюспват се само ченгета и подскачащи червени.
  Много сме били такива в "Десницата" и сега ни изчистват в три колони.
  А дали тези които са по-по-най в писанията не им е нужно да се обозначат подскачайки отново? Легитимност санким.
  И колко % ще останете след като ни отлюспвате?
  Аааа...не ви интересувало!
  Ами след филтъра има и дозатор и там ще се отмери точната доза.
  Пак не сме ви разбрали и не ви заслужаваме!

 32. 33 Профил на Bira
  Bira
  Рейтинг: 965 Неутрално

  довчера си късаха ризата на селския мегдан, че единствено и само иван костов им е проблема.
  днес пак си късат ризата на селския мегдан, ама щото искат само те да са водачи на листи.
  утре пък ще си късат ризата на селския мегдан, щото ... (попълнете точките).

  това си е класически депесарски рекет, койот няма край. по делата им ще ги познаете.

 33. 34 Профил на Хм...
  *****
  Неутрално

  Лично мнение.

  Тия юнаци "с особеното мнение" в СДС въпреки слабите си изборни резултати напоследък драпат единствено да водят листите.
  Ако бяха водачи и думичка нямаше да се чуе за "разцепвачите" на СДС.

  За себе си съм сигурен, че тия некадърници са се надявали на вълната на огромното меко казано "недоволство" от триглавите да попаднат в парламента дори и да торпилират коалициата.

  Мисля си, че ако СДС не може да се справи с такива "елементи" просто не става и за парламентарно представена партия.
  Значи, че просто си се е разкапало до шепа апаратчици които се хранят за сметка на наемите от партийните клубове.

 34. 35 Профил на КАФ
  КАФ
  Рейтинг: 8 Весело

  ПУ , на същото мнение съм като теб !
  Виж заглавието : Челните места в листите подреждат
  Да ги светнем :

  Кои са тези които се молели по ъглите на пазарите и обичали Челните места в Синагогите ?

  Отговор : Фарисеите

 35. 36 Профил на toni
  *****
  Неутрално

  Борислав Бориславов e син на Иван Бориславов, който е бил агент на Петко Михов/ ПЪРВИ отдел на ШЕСТО у-ние на ДС/. Същият е имал и връзки с Цвятко Бузовски от същия отдел. За агентурното му минало с достатъчна информация разполагаха Найден Петров, Георги Иванов, Иван Янкулов, Ангел Димитров и Владо Динев. Картончето на Иван Бориславов е унищожено също като на Иван Сотиров. Синът му Борислав е лидер на Софийската организация на СДС. Като войник в казармата е служил при офицер, който в момента е член на ГЕРБ. Неговия ротен е споделил с близки до Бойко Борисов за това, че като войник Бориславов е имал вземане-даване с ВКР. Това се знае от лидера на ГЕРБ. Престоя му като общински съветник в Столична община се свързва с участието му в редица скандални заменки.

 36. 37 Профил на toni
  *****
  Неутрално

  Иван Сотиров - необявен сътрудник на VI управление на ДС. Картонът на Иван Сотиров е бил изваден от архива през 1991 г. Затова бившата комисия “Андреев” и сегашната комисия по досиетата нямат данни за това. Повече подробности по този въпрос знае Йордан Соколов - тогавашен министър на МВР. Сотиров е бил привлечен за сътрудник в гимназиалния курс във връзка с екологични протести, в които е участвал. Поради своята съпричастност към комунистическите тайни служби Сотиров не е поискал да му бъде издаден документ за чисто минало, каквито документи се изискваха по времето на Филип Димитров. Претекста на Сотиров тогава е бил, че не може да си плати държавната такса, за да получи документа. Страхът да не би сегашната комисия по досиетата, която е с много по-големи възможности от предишните, да намери нещо за неговото минало го кара преди да се кандидатира за председател на СДС да потърси контакти със служители на комисията на Евтим Костадинов. Интересувал се е дали данни от регистрационните дневници могат да бъдат оповестявани от комисията. И накрая известно е, че тъстът на Сотиров е бивш офицер от тайните служби на НРБ.

 37. 38 Профил на toni
  *****
  Неутрално

  Стефан Титков Иванов е син на висш офицер на комунистическите тайни служби, работил под прикритие. Затова в системата за информация на МВР - СКРЕБ за бащата на Стефан Иванов няма нищо друго освен неговото ЕГН. По принцип в тази система за всеки гражданин на някогашната НРБ са давани трите му имена, родното място, както имената на родителите му. За по-специални случаи, като този с бащата на Ст. Иванов се е давало само ЕГН -то. Самия Стефан, наистина както пише СДС - София, живее в блок на МВР, построен по време на комунистическата власт. В миналия общински съвет на София Ст. Иванов беше лидер на групата общински съветници на СДС и като такъв договаряше разпределянето на комисионните от атрактивните заменки с другите участници в тогавашното мнозинство. Многократно, когато е било необходимо, в разпределението на тези комисионни са били включвани и съветници от БСП, като парламентьорът в тези преговори винаги е бил Стефан Иванов. Когато избухна скандалът с директора на “Трамкар”- Христоско Вретенаров, в своите писмени обяснения пред кмета Борисов, той посочва, че основно е давал пари на тогавашния лидер на СДС - София Стефан Иванов, който уж ги вземал за партията. Да не говорим за парите вземани на ръка от кубовете на СДС, преотстъпени срещу ниски наеми за ресторанти и други такива.

 38. 39 Профил на Bira
  Bira
  Рейтинг: 965 Неутрално

  стига сте ровели из кирливите ризи на родителите им.
  няма нужда от това.
  тези олицетворения на почтеността и компетентността са направили и правят достатъчно, та да бъдат съдени по делата си.

 39. 40 Профил на Гражданин от Требич
  *****
  Гневно

  Барозу: "Но нека да е ясно - реформата в България, в българската администрация, трябва да се направи от самите българи. Нищо не може да замени вашите собствени усилия. Ние ви сътрудничим, вече увеличихме сътрудничеството, но няма как да заменим усилията, които зависят от правителството, администрацията и всички нива на българската държава."

  Срам, срам, срам , вече право в очите ни казват, че не сме народ , а "мърцина".

  Докага ще търпим, толкова ли не можем да излъчим достойни мъже и жени с държавнически подход и отговорност, които да изтеглят България от блатото?!

  И крайно време е ние , които се наричаме граждани, да спрем да ходим за гъби по време на избори, да се обиждаме и се държим като "ощипана мома на селското хоро".
  Дневник, направете леснодостъпна платформа за провеждане на широка дискусия на програмите на десните партии, защото виждам, че все още представителите на десните партии ги вълнуват местата в листите, а не това каква програма за управление ще ни предложат и как ще я изпълнят.
  Трябва да им е ясно: Очакваме от тях амбизиозна управленска програма, екипи, които да я изпълнят и да не си въобразяват, че ще гласуваме за тях , само за да могат да си живуркат в Парламента.
  Искаме България да е достоен член на Европа.
  Искрено се надявам повсеместната "чалга" и "Биг брадър" да не са унищожили чувството за национално достойнство в българите..

 40. 41 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 524 Гневно

  Имам аз само един въпрос --

  Къде са първичните организации на СДС по места сега? Защо не чух никой 'редови' седесар да стане и да удари един шамар на наглите копеленца от копанката на Бисеров и Компания?

  Аз ако бях член на СДС от Варна, досега да съм отишъл с "приятно ми е Мавриков" в централата, и да съм забил 20 шамара на продажните задници

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 41. 42 Профил на bulgarin v usa
  *****
  Весело
 42. 43 Профил на job45309513
  job45309513
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Има някои фрапиращи примери относно разпределението на листите. В Добрич напр. на този етап е предвидено водачът да е от СДС, въпреки факта, че на последните парламентарни избори ДСБ са взели повече гласове от СДС в този район. Във Враца е същото, но с обратен знак. Определено е водачът да е от ДСБ, въпреки че в района ДСБ нямат никаква организация, докато на СДС не стигнаха около 600 гласа да вкарат депутат от Врачански МИР през 2005г. И то в такъв червен бастион...

  При това недоразумение десните няма да вкараме депутати и от двата района, но ако напр. бъде направена "рокада" Враца-Добрич, съм 100% сигурен, че ще имаме по един народен представител и от двата райна. Просто трябва да се мисли!

 43. 44 Профил на от Мен
  *****
  Неутрално

  Румен Чамурлииски от добрич ли да е депутат дето няма висше образование . какво ли може тази пияна тиква , че и селянчето Алексиев доносник и килипирджия не им пука за сдс-то славата име позорна не чакайте гласове на изборите седесари с такива водачи в добрич.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK