Медиапул: Кроежи за провал на коалицията ДСБ-СДС

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (121)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 563 Неутрално

  Уж са демократи, а протестират срещу приетите с вот решения на партията си... изключване от партията и да бягат да си палят огньове където искат

 2. 2 Профил на Гъбар
  *****
  Неутрално

  Мартине, с теб сме.
  Най-голямата грешка на Костов беше, че не се разграничи на време и достатъчно категорично с корумпираните. Затова внимателно сега с листите. Без компромиси и само читави (доколкото е възможно). Ще ги смачкаме през лятото.

 3. 3 Профил на СЕДЕСАР
  *****
  Неутрално

  Хайде пак по Командирски, ако не си съгласен с Командира ти си заговорник, комунист, КГБист, ДСист и т.н. ист и следва отлюспване и изгонване и така до 1,5% електорална подръжка! Браво Ваньо, браво Мартине браво българска десница!
  Ще гласувам за Яни Янев!

 4. 4 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 497 Весело

  Жалки и смешни са духачите - ченгенца, чиято единствена функция в СДС е да осигуряват то никога да не успее да представлява реална конкуренция на комуноидните изроди.

  Сега ченгенцата са полудели от страх, защото виждат потенциала за обществена подкрепа (над 30% реално) на разумното дясно обединение.

  Затова и се нас*аха да организират мини-пучове и пропагандни акции.

  Имам една новина за вас, ченгенца-комуноиди:

  Във София, Варна и навсякъде другаде, където хората не са напълно оскотели и обезумели от бедност, ще вземете 2-3% от вота.

  Точно така: БСП ще има 2-3% МАКСИМУМ във София. Помнете ми думите.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 5. 5 Профил на Ченгето
  *****
  Неутрално

  Изброените лица в статията по-горе, със сигурност могат да се причислят към агентите на бившата държавна сигурност.Визираните кроежи не са на политици от дясното политическо пространство,това са кроежи на соцпартията "майка- закрилница",която е много сериозно уплашена от успешния десен съюз.От Б.Б. изобщо не ги е страх,защото той си е техен човек и ако пропадне дясната коалиция, ГЕРБ и БСП ще управляват заедно.Това трябва да е ясно на всеки един демократично мислещ български избирател.
  Не може да се отрече на комунистите,пардон социалистите,че са съвършени манипулатори.
  И още нещо "седесарът" Радонов е внук на бившия български партизанин,а впоследствие и генерал от българската народна армия Крум Радонов от Банския край.

 6. 6 Профил на sss
  *****
  Неутрално

  Гласувай за когото ти стиска! Мижитурка с мижитурка!

 7. 7 Профил на Ченгето
  *****
  Неутрално

  Към Седесар:
  Ти не си никакъв седесар,ти си един червен спукан капут!

 8. 8 Профил на !!
  *****
  Неутрално

  Ченгето!
  Хубаво е че си запознат с родовите връзки на лидерите на СДС, надявам се да си така запознат и с други бивши лидери на СДС.
  Я сега ми припомни на кого беше съпруг Иван Костов и с какво се занимаваше Костов преди 10 ти? На кого беше снаха Надежда Михайлова? Кой беше този агент Николай че нещо позабравих?

 9. 9 Профил на stoyan
  *****
  Неутрално

  Вгледайте се по добре в снимката . Класическо фото на ЗАГОВОРНИЦИ .До ограничената в умствените си възможности Дора Христова ,като плъх се е спотаил неуспелия кандидат за председател на СДС Румен Христов.Ръководителите на този опит за преврат са Пламен Юруков и една съмнителна особа наричаща се Пламен Радонов. Та той казва "НИЩО НЕ ОРГАНИЗИРАМ".Пламене всички знаем,какво организираш.Тъпите ти номера на тебе и на аверите ти от дпс и държавна сигурност този път няма да минат .Мартине с толерантноста дотук.Изхвърли боклука на бунището там,където е мястото на заговорниците. Нормалните хора са с теб.УСПЕХ.

 10. 10 Профил на ЕДГАР Хувър
  *****
  Неутрално

  На кого му пука какво се случва в СДС-ДСБ ?!!!!

 11. 11 Профил на .
  *****
  Неутрално

  Мартин Димитров трябва да направи нещо, с което да сгроми депесарските люспи веднъж за винаги. Ако се точат един, по един до май месец ... много лошо.

 12. 12 Профил на DS
  *****
  Неутрално

  Кои са софийските лидери на СДС?
  Иван Сотиров - необявен сътрудник на VI управление на ДС. Картонът на Иван Сотиров е бил изваден от архива през 1991 г. Затова бившата комисия “Андреев” и сегашната комисия по досиетата нямат данни за това
  Стефан Титков Иванов е син на висш офицер на комунистическите тайни служби, работил под прикритие. Затова в системата за информация на МВР - СКРЕБ за бащата на Стефан Иванов няма нищо друго освен неговото ЕГН. По принцип в тази система за всеки гражданин на някогашната НРБ са давани трите му имена
  Бориславов e син на Иван Бориславов, който е бил агент на Петко Михов/ ПЪРВИ отдел на ШЕСТО у-ние на ДС/. Същият е имал и връзки с Цвятко Бузовски от същия отдел. За агентурното му минало с достатъчна информация разполагаха Найден Петров, Георги Иванов, Иван Янкулов, Ангел Димитров и Владо Динев. Картончето на Иван Бориславов е унищожено също като на Иван Сотиров. Синът му Борислав е лидер

 13. 13 Профил на Алън Дълес
  *****
  Неутрално

  Пука му на този на когото трябва.
  Не се бъркай.

 14. 14 Профил на Varna
  *****
  Неутрално

  ЖАЛ-КИ ЛЕ-ШО-Я-ДИ ! 15. 15 Профил на Varna
  *****
  Неутрално

  НЕ-СПО-СОБ-НИ СМЕШ-НИ И ЖАЛ-КИ ЛЕ-ШО-Я-ДИ !

  Да ме извинят птиците.. 16. 16 Профил на Plovdiv
  *****
  Неутрално

  Съжалявам Varna за дето си станала леш

 17. 17 Профил на до ДС
  *****
  Неутрално

  еми какво да прави като сме малка държава и всички се знаем по име и сме си трети братовчеди, що по добра идея ли имаш,за кого да се гласува................................., щото аз много мислих и за малко да се подведа да гласувам за бате Бойко, добре, че беше дебатът, още един такъв и СДС, ДСБ са първи в парламента

 18. 18 Профил на Q
  *****
  Весело

  Хо тези на снимката много оклюмани. Щоооооо?

 19. 19 Профил на kkk
  *****
  Неутрално

  До !! - знаем, че Елена Костова е била член на БКП. Значи всички бивши членове на БКП са престъпници, и затова няма да гласуваш за Костов - жена му е престъпничка. Правилно ли схващам логиката ти?

 20. 20 Профил на Льолю
  *****
  Весело

  Комунистите се наакаха от страх щом вече включват "тежката артилерия". Както Иван Костов успя да се пребори с почти всички изпратени от ДС продажници, така и Мартин Димитров трябва да прочисти СДС преди изборите, за да бъдат българите гласуващи за тях уверени, че промяната ще е пълна и безвъзвратна! Всичко това показва, че десницата е на прав път!

 21. 21 Профил на !!!
  *****
  Неутрално

  Така е всички бивши членове са такива.А настоящите не са!
  За настоящите от БКП ще гласувам

 22. 22 Профил на Аз
  *****
  Весело

  Ами, то никакви кроежи не са необходими, тя коалицията си е обречена на провал още отсега! Пък и какво ли значение има, кои боклуци ще са. Наивници!

 23. 23 Профил на m,rsje.
  *****
  Неутрално

  Тази нощ в щаба на ДСБ не спят и пишат коментари, защото ха Мартин Димитров сектантът е откапал, ха тлъстите ДС-б арски задници остават извън парламента - Иван Костов, Асен Агов, Йордан Соколов, Веселин Методиев, Катя Михайлова и слугинажа им Масева, Манева, Чачев, малинов с пискливия фалцет и др. псевдодемократи

 24. 24 Профил на Historian
  *****
  Неутрално

  "По делата им ще ги познаете", както е казал апостол Павел... Така че тези, които са против коалицията СДС-ДСБ, каквито и да са, СЕГА работят за интересите на БСП-ДПС...

 25. 25 Профил на gekko
  gekko
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Ето това са клиентистите в СДС, предлагам НИС да ги изгони от партията незабавно. Много небладогарници и ченгета има още в СДС. Дано Мартин Димитров успее да ги изчисти, едно е сигурно членовете на СДС са зад лидера си, както и симпатизантите и избирателите. Аз лично съм ДСБ избирател, но ще се радвам СДС да се освободи от тези корумпирани типове.... Пожелавам успех на Мартин Димитров.

  ДСБ - What else ?
 26. 26 Профил на ДПСарски шут
  *****
  Разстроено

  СДС бе създадено от ДС и както историята показа, бе пълно с ченгета. Ако Костов бе отговорил на въпроса "Кажи си Костов, кажи си", то веднага щеше да получи вот на недоверие и нито НАТО, нито EU....

  Мартине, изхвърли останките от тази измет, моля ти се !!!

 27. 27 Профил на Аз
  *****
  Весело

  Брее, големи седесари, голямо нещо! Направо ще вземете да оправите България!

 28. 28 Профил на Аз
  *****
  Весело

  Направо да се напикае човек от смях, как само си вярвате! Че сте нещо по-различно от бесепарите! Ама поне забавлявате!

 29. 29 Профил на Синя електорална единица
  *****
  Гневно

  Утре, Мартине, покажи на НИС тези снимки - по възможност, разпечатани поне във формат А2, независимо от качеството на фотографиите. С това почнете заседанието. Ще е достатъчно за всички трезво мислещи и милеещи за държавата, а не за листите.

 30. 30 Профил на до Аз
  *****
  Любопитно

  Абе "Аз", т.е. ass,

  що не се хванете с Жорж Ганчев и Александър Томов и не си направите 3-ка?

  Явно нощната ти смяна в ДАНС е доста отегчителна...

 31. 31 Профил на екс- седесар
  *****
  Неутрално

  За ДСБ съм от създаването на партията.И ще бъда глас за ДСБ.
  Мартин Димитров е първият от ръководителите на СДС, който внушава респект и уважение.Това тревожи "левите", Дпс и царистите.Не са и сънували толкова лоша комбинация за противник- Костов и Димитров заедно!
  Не могат место да си намерят.Много пачки ще бъдат употребени за да разбият дясното обединение.
  За съжаление,българина е беден и прост-лесно е да бъде подкупен- прочутата леля на Иван Костов!!!И какво ли не.Левите свян нямат- на всичко са готови- "С кръв сме я взели..." и т.н., та Радонов и сие ли няма да организират?
  Само погледнете просташкия език на тези, които нападат десните и ви става ясно за нивото на левия електорат!Такова е и нивото на върхушката- Илияна Йотова, примерно.

 32. 32 Профил на at2
  at2
  Рейтинг: Неутрално

  Мартине, размажи ги

 33. 33 Профил на pezar
  *****
  Неутрално

  Споко бе пичове .От нас се иска само едно ,отиваме на избори да им строшим главите червени ,пък те да си правят Първанчови завери колко си щат.

 34. 34 Профил на Realist
  Realist
  Рейтинг: 3478 Неутрално

  Мартине, отново ти пожелавам успех. Имаш моите адмирации. Не познавам СДС-ар който да харесва някой от участниците в заверата. И да ги отлюспите едва ли някой от гласоподавателите ще забележи. По вероятно ще спечелите нови гласоподаватели защото отлюспването на тези хора ще е ясен сигнал, че в СДС става нещо хубаво.

  Демокрацията е несъвършена, но никой не е измислил нещо по- добро.
 35. 35 Профил на at2
  at2
  Рейтинг: Неутрално

  Мартине, размажи ги

 36. 36 Профил на Varna do Az
  *****
  Неутрално

  To ako samo s napikavane se razminete - dobre, ama vie i se nasrahte ot strah, zloba i otmystitelnost kym malkoto svjastno stavashto dnes v Bulgaria - SDSB.
  Izvinenija za latinicata - toku-shto kirilicata mi otkaza...?!

 37. 37 Профил на student
  *****
  Неутрално

  DSB+SDS= oshte edin glas!

  Nadyavam se che povecheto opozitsioneri sa za promyana v Bulgaria i protiv ochevidnite sabotatori na opozitsiyata, inspirirani ili/i plateni ot DPS/BSP/KGB.

 38. 38 Профил на dart sedesar
  *****
  Неутрално

  Za promiana DA no bez Kostov

 39. 39 Профил на Съветник
  *****
  Неутрално

  Докато българското "дясно" знае само да мрази и отлюспва власт няма да види.

 40. 40 Профил на коко
  *****
  Неутрално

  декоративното петле Мартин и черният мръсник Костов, ако тези са политици-ебати държавата

 41. 41 Профил на Historian
  *****
  Неутрално

  Съветник, напротив - българското дясно вече започна да се осъзнава и обединява... Дори и да има 2 десни коалиции: една около СДС-ДСБ и една около РЗС-ССД, сигурно и двете ще влязат в новия парламент и заедно с ГЕРБ биха могли да съставят коалиционно правителство, ако не искат пак да ги управляват БСП-ДПС, разбира се...

 42. 42 Профил на СДС
  *****
  Неутрално

  Едно време избрахме "Зелката“ за президент и после го свалихме.Не беше толкова отдавна.....

 43. 43 Профил на ДСБ и Дневник
  *****
  Неутрално

  От това, което сте преписали от медияпул става ясно, че почти цялото СДС е против коалицията с ДСБ - София, Варна, Велико Търново, Хасково, Смолян...Излиза, че комплота го правят Костов и Мартин, които манипулираха предишния НС, за да гласува точно обратното на приетите от него принципи. Хората на Костов са малцинство в СДС, а и не е много почтено от страна на ДСБарите във форума да наричат негодници онези с котио така страстно искат да се обединяват. Куца ви е позицията....

 44. 44 Профил на Едвин Сугарев /"Кафене.нет"/
  *****
  Неутрално

  Изглежда понякога почти здравословно: партиите се освобождават от боклуците си, боклуците отиват при други боклуци, а парламентарните боклуджии – за разлика от софийските – винаги са на линия.

  В действителност обаче не е така: имат значение – не толкова за самите прелетни депутати, колкото за кукловодите, които направляват траекторията на политическите им миграции. Ако се вгледате внимателно в тези траектории, ще видите, че най-потърпеша се оказва СДС и респективно – новата дясна коалиция, а най-печеливша – одиозната „консервативна” формация на Яне Янев. Очевидна е целта на упражнението: прави се всичко възможно, за да се елиминират евентуалните коалиционни партньори на ГЕРБ в лицето на традиционните десни партии – и те да бъдат подменени с друг партньор в коалиционната формула, който би бил по-толерантен към настоящите бизнес интереси на скритата, паралелна и ченгесарска власт.

  И едва ли е случайно, че за такъв партньор е избран тъкмо политическият представител на ДАНС – а като негова политическа идентификация е избрана точно консервативната идеология. Ако евентуална коалиция на ГЕРБ примерно с „Атака” е политически уязвима, то такава с една легитимирана на европейски ниво консервативна формация може да е лош вариант за ЕНП, но няма как да не бъде приета поради някакви принципни съображения. С което „златната акция” в бъдещата коалиционната формула ще бъде издърпана от ръцете на традиционната десница – и те ще трябва да избират между оставането си в опозиция и деградирането си само до присъдружна на ГЕРБ организация.

  Не е чудно и това, че вътрешнопартийната акция срещу СДС се дирижира от подвластната на ДПС политическа групировка в синята партия – тази около бившия лидер Пламен Юруков, Пламен Радонов и Дора Христова; и с активната помощ на някой и друг активист, свързан с други политически формации и интереси: като кюстендилския кмет Петър Паунов например – адвокат на Ковачки, радетел за коалиция между СДС и движение „Напред” и приближен до прословутите „братя” Галеви.

  За комунистите винаги е било изгодно да разделят и владеят, да подкрепят политически боклуци и аморални коалиции, чиято единствена цел е да осигурят депутатски места за своите лидери. Точно такива коалиции са и техния политически резерв, който може винаги да бъде използван в критични ситуации

 45. 45 Профил на dart sedesar
  *****
  Неутрално

  Sugarev vzemi si Martincho i aide pri Kostov nie ne vi iskame v CDC

 46. 46 Профил на друг екс седесар
  *****
  Неутрално

  Гласувам за ДСБ . Ако СДС са с тях значи и за СДС.
  Да го духат неизчистените клиентелисти и ченгета в СДС.

 47. 47 Профил на Nora
  *****
  Гневно

  Тези от СДС са егати боклуците, за това им трябва Костов да им разчисти оборите!

 48. 48 Профил на бони м
  *****
  Гневно

  костов така разчисти че ни притъмня май сте забравили. Мислете с главите си бе .

 49. 49 Профил на скептик
  *****
  Неутрално

  Мартине, стъпчи ги!

  Костов навремето не стъпка Бъкито, Цонев и останалия боклук и това му струва скъпо впоследствие...

  А комунетата яко са се натопорчили от консолидацията на нормалните партии.

 50. 50 Профил на Nora
  *****
  Неутрално

  бони м
  Гневно 4808:35 03 апр, 2009 костов така разчисти че ни притъмня май сте забравили. Мислете с главите си бе .

  Ами на мене ми хареса как ни "разчисти" пък ти се върни при Ж Виденов

 51. 51 Профил на Богомил
  Богомил
  Рейтинг: 0 Неутрално

  СЕДЕСАРИ, разбрахте ли защо Костов се отдели. Няма да му се сърдите. А ако стане засечка със синята коалиция гласувайте за него - той е изринал вече агентите от ДСБ. Пожелавам на Мартин да успее да изрине агентите от СДС.

 52. 52 Профил на седесар
  *****
  Неутрално

  Веднага да бъдат изхвърлени от СДС тези, които работят против интересите на десните избиратели. Точно така би постъпил Ахмед Доган и Станишев. При тях няма разцепление, а седесарите да се правим на маймуни. Не става. Вън незабавно.

 53. 53 Профил на Веско
  *****
  Неутрално

  Седесари , я се стегнете! Проваляте папото на Ванката!

 54. 54 Профил на ZEKO
  *****
  Неутрално

  Започна се с помията срещу Костов.
  Това че има кой да я създава (ДС) е ясно . Те винаги са се занимавали с конспирации и убийства.
  Но това че тук виждаме един доста голям процент БЕЗПАМЕТНИ ЛУМПЕНИ, е направо ужасяващо !!!!!!

 55. 55 Профил на Веско
  *****
  Неутрално

  Цеко , ти си лумпен, стига сте ни пробутвали гладният Ванка! Ванката е политически труп.

 56. 56 Профил на keipax
  *****
  Неутрално

  Всъщност, това е отлична новина!

  Това е перфектен шанс за Мартин Димитров да докаже, че може да се справя с вътрешнопартийни интериги на апратчици.

  Качество, без което един лидер не може!

 57. 57 Профил на Question Mark
  Question Mark
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Ще гласувам за СДС-ДСБ! Това е правилният път!

  Който не е с нас, не е на себе си!

 58. 58 Профил на амброаз
  *****
  Неутрално

  хората -на улицата,а те заседават.пак игрички.Барикади трябват.

 59. 59 Профил на Любим мой Соц
  *****
  Весело

  Потресен съм. Ама наистина.... Десно-заблудени и да се карат кой да кара файтона. Да не поверваш чек.

 60. 60 Профил на десен
  *****
  Неутрално

  Всички боклуци, които са против общо явяване на СДС и ДСБ, никога не са печелили избори без Иван Костов. Това са посредствените меркантилни некадърници на Евгени Бакърджиев и Христо Бисеров. Хората соито провалиха СДС.

  Коректно е да се признае, че няма нормален симпатизант на Синята идея, който да е против съвместните листи. При това положение - сега е момента да бъдат изхвърлени от политиката търгашите.

  Който и свестен да е в листите ще бъде избран. Боклуците не носят гласове.

 61. 61 Профил на Pchelichko
  *****
  Неутрално

  Перфектна възможност да ги изключат от партията! Хората гласуваха за Мартин Димитров и той прави точно това, което се очакваше от него! Който не е съгласен има право да си каже мнението, но не и да заговорничи. За когото личното му мнение (и интереси) са по важни от тези на СДС ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕН!!!!!

  Каквото и да стане аз гласувам за СДС-ДСБ!

 62. 62 Профил на Стан
  *****
  Гневно

  Ами май е време да позабравим какво е било и да погледнем какво е сега - пък да се позамислим какво искаме да бъде за напред!! Щом ина ДСБ и нейните членове потдържат Костов значи има хора които му вярват - товае достатъчно. И аз не харесвам част от действията му но смятам че народа ще покаже дали трябва да остане в политиката или не!

  Нека обаче да погледнем сегашната ситуация - какво имаме: тройна коалиция която реално е една партия+ДС която си е разпределила матр'ала на три (че дори и на 4 на 5) - която уж ни управлява към светли бъднини. Според мен и според много от мислещите хора на България ни води към мрак, невежество и бедност в изолация.
  Към това имаме партията на Бойко която е феномен от типа НДСВ - която заявява че няма да прави коалиция с БСП но никой не иска да и повярва.
  И остава така нареченото дясно пространство - какво има в него - партийки по 2-3% които се изяждат отвътре навън и обратно!

  Как мислите, дали ще има промяна ако тези малки партийки не се обединят и не си поставят една обща цел - премахването на турското влияние в България, премахването на Комунистическата партия (не Социалистическата - не може да честваш 42 конгрес и да се наричаш социалист - 42 конгреса може да има само ком.партията) и остановяване на управление със ясна дясна политика (направи така че бизнеса да се чуства удобно, да излезе на светло и да започне да си цени кадрите и да им плаща подобаващо а не да ги подменя като носни кърпи).

  Така че според мен единствения изход е да се обединяваме в дясното пространсво - дали с коалиции, дали с общи листи, дали с общи каузи.

  Нека тези които имат различни идеи да не са задължително врагове - но нека всеки разбере че действия които водят до запазване на сегашното положение на България са вредни и пагубни не за партийката му само а за целия народ.

 63. 63 Профил на RedZax
  *****
  Гневно

  Мартине, не забравяй за какво те избраха хората! Защото искат обединение! Отстъпиш ли на тия боклуци край със СДС!!!

 64. 64 Профил на /.
  *****
  Неутрално

  ДС се оказва най-големият враг на нормалния европейски живот.

 65. 65 Профил на някогашен СДС-ар
  *****
  Неутрално

  Съжалявам, че СДС бе докарано до тук. И без това щях да гласувам за ГЕРБ, обаче имах надежда, че ще има правителство със СДС. Мартин Димитров не оправда моите лични очаквания. Помнете ми думата, че ако се направи коалиция с ДСБ-арите, това ще е последният миг на СДС. Със сигурност ще се влезе в парламента, обаче Костов ще доунищожи СДС. Не е истина как този човек, който иначе сам нямаше да влезе в парламента, е на път на гърба на СДС да е депутат, а след това на гърба на ГЕРБ да е министър.

 66. 66 Профил на dpop
  dpop
  Рейтинг: 0 Неутрално

  dart sedesar,

  очевидно желанието и разбиранията не се споделят от мнозинството в СДС които избраха Мартин Димитров именно защото ясно каза че ще прави коалиция !!!

  Ако принадлежиш на тази партия би трябвало да уважаваш, приемаш и работиш за целите които поставя мнозинството !

  Ако си "къртица" от ДС позцията ти става съвършенно разбираема !!!

  Иначе много се радвам на процесите които текат в СДС от години е очевидно, че тази партия е хваната в мъртва хватка от престъпници и клиентелисти - пречистването от тях е задължително за връщането на обществената й функция, и оттам, изпращането на БКП и гравитиращите политически формации на ДС в дълбока опозиция !!!

 67. 67 Профил на някогашен СДС-ар
  *****
  Неутрално

  И още нещо от мен. Руският агент ако не бъде отстранен ще продължи да руши десницата. Този предполагаме русофоб, който продаде "Нефтохим" за жълти стотинки на "Лукойл" работи изцяло в услуга на червените боклуции. Проклето да е това цигане, ако комунистическите изроди пак управляват заради него.

 68. 68 Профил на gicho
  gicho
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Ха-ха. Свърши се със СДС. Почна лов на вещици. Костов завинаги! Значи - Юруков и Радонов и някой си били в някоя си група, контролирана от не знам кой си. А онези, които са в група, контролирана от Костов, са просто почтени редови седесари.
  Едно време комунистите така преследваха групата на ревизионистите, групата на заговорниците, групи с буржоазно влияние. Най-забавното е, че Дневник поднася всичко едно към едно като Костовия рупор Медиапул

 69. 69 Профил на gicho
  gicho
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Възхитен съм. Искат да изключват от партията. Няма разлика от комунистите навремето.

 70. 70 Профил на /.
  *****
  Неутрално

  Хаха - руски агент казва "дръжте руския агент"

 71. 71 Профил на 1Наум
  *****
  Неутрално

  Всичко ще се реши с вътрешни избори за нареждането на листите. Мартин го спомена. Така самите симпатизанти ще отлюспят ченгенцата и ще затворят устата на плювалниците

 72. 72 Профил на Веско
  *****
  Неутрално

  Гласувал съм за СДС до 1997 година, никога повече аз или мои близки няма да гласуват за СДС-ДСБ. Костов при мнозинство в Парламента не направи нищо добро 1997-2001. Това е просто един "син" комунист. И много корумпиран! Ще се говори за него до юли 2009, след това за мъртвеца нищо, щото нищо хубаво за него не може да се каже.
  Мале , какви "заблудени" лумпени има в България! С този "матриал" ще си останем една обрулена държава во веки веков!

 73. 73 Профил на Ламби
  *****
  Неутрално

  То "отлюспването" си е седесарски патент! Голямата борба за по-голям кокал води и до много "отлюспвания", господа другари сини комунисти.

 74. 74 Профил на Алеко
  *****
  Неутрално

  Много бързо забравихте "муравейкането" на някой бивши министри на Костов или успешните му "приватизации" с Мистер 10%!

  Ванка , пак няма да има папо!

 75. 75 Профил на Милиционер
  *****
  Весело

  а Медиапул? Че тия ги четат само шепата твърдо заблудени костовисти че управлението даже не ни пускат бюджет да ги по спамиме малко с тезата "излишно пилеене на средства".

 76. 76 Профил на sb666
  sb666
  Рейтинг: Неутрално

  как може всички социалисти да се обединят в името на своето благо в т.н. Коалициа за България и защо десницата позволява да се случва това с нея - няма как да има алтернатива на социалистите, докато те разбиват десницата отвътре и винаги преди избори, за да получат пак максимум 4 % и едва да влезат в парламента, неее стига знаем че за БСП има само един кошмар и той се нарича Костов - даааа но сега вече и Костов ни се види цвете и даваме и мило и драго той да дойде на власт - той поне е доказал че е единсвения който може да изправи БГ на крака

 77. 77 Профил на Веско
  *****
  Неутрално

  Костов е "троянският кон" на БСП сред "десните"!
  Костов приватизираше чрез РМД и даде на БСП голямата икономика. Костов не "отвори" досиетата , Костов не направи лустрация на ченгетата, бил най-добрият ... хайде стига измишльотини.

  Синият комунист Костов е много удобен за червените такива!

 78. 78 Профил на Varna
  *****
  Неутрално

  Това, което М.Димитров и И.Костов правят в последно време рискувайки главите си, е революционно за промиваните ни (осирани е по-подходящо) мозъци и среща логична и истерична съпротива от тези дето промиват(осират..)
  Дано го съзрем масово и заедно да забием големия шут на тези дето ни клатеха безпроблемно и с кеф толкова години.
  Та да направим каквото трябва и да става каквото ще - иначе Голямото Клатене в България продължава без зор и стон...

 79. 79 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 660 Весело

  Милиционер,

  Бая спамъри от "ваште" има в Медияпул, ама ти явно не ги четеш въобще. Но не мисля, че някой им плаща: мязат на пенсионирани симеоновски дебили, които изучават интернета.

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 80. 80 Профил на TO
  *****
  Неутрално

  Мрете, мръсни комунисти (((

 81. 81 Профил на Милиционер
  *****
  Весело

  Е па аз за официално назначени говорим. Пенсионираните другари кво правят в свободното си време не се отчита пред Управлението.

 82. 82 Профил на ТО
  *****
  Неутрално

  Веско, голем мизерник си, бате

 83. 83 Профил на Eshil
  Eshil
  Рейтинг: Неутрално

  Не е възможна по принцип успешна коалиция в ръководството на която стоят провалени и мразени от хората политици/Иван Костов/. Тази кауза е предварително загубена!

  Eshil
 84. 84 Профил на 1Наум
  *****
  Неутрално

  Аз мразя Станишев, царя и Доган, това значи ли че каузата им е загубена?

 85. 85 Профил на Любим мой Соц
  *****
  Весело

  Ама ти си никой науме. Костоф го мрази цел народ. Къде ша са мери станишката с него. Виж Доган му е в категорията ама копелето е хлъзгаво.

 86. 86 Профил на Тони
  *****
  Неутрално

  Веско, веско, мнооо си зле готин. Според теб министър предстедателя има права да отваря досиетата? Или РМДтата ги измисли Костов? Сега кажи и за БГА Балкан, любимия виц, че е негова вината...
  Иначе за едно си прав- много прости хора има!

 87. 87 Профил на ПетКо
  *****
  Неутрално

  Хайде да анализираме положението сега:Два парламента успяха да оплюят и обругаят демакрацията, да ни доведат до просешка тояга и ни тласкат силно в лапите на руската мечка, да корумпират всички, да ни превърнат в руски агент в ЕС. Докога ще позволяваме това?? Дясното беше раздробено и силно манипулирано. Обединението вдусно СДС-ДСБ несе харесва, защото е единствин начин да променим в изборите статуквото:3-5-8!!! ПЪРВОТО ВАЖНО Е : обединението е нужно на България! То е в името на Демокрацията . ДСБ печели от това ,че остава в парламента и в политиката, СДС печели, заедно с ДСБ от увеличения реитинг и процент спечелини гласове, ГЕРБ печели от това , че в парламента ще има заедно с обединената опозиция по голямо истабилно мнозинство, България печели от това , че нейния престиж в Европа ще бъде по голям !! Но преди това , ние /СДС иДСБ / трябва да убедим гласоподавателите, че това обединение не е с користна цел -някой да бъдат избрани в парламента, а после да станат "сини мравки". Затова правокаторите в нета работят и активно обругават дясното обединение !!! Моля, мислете с горната си глава и не се подавайте на правокаций!!!

 88. 88 Профил на Varna do 85
  *****
  Неутрално

  Много си прав, Любим мой Соц , Костоф го мрази Целия ти любим твой Соц. Остави народа настрана, той вече сам почва да се ориентира и няма нужда да го представятсоц философи.
  А Любимия ти твой Соц отива в помийния канал, както и мисленето от онуй време е . Народа сам да избира кой път да хваща и Соц уйдурмите вече не хващат дикиш като едно време. Народа стъпва на краката си и ще бие скоро шута на Любиммойсоците

 89. 89 Профил на 1Наум
  *****
  Неутрално

  Любим мой Соц твърдението че Костов го мрази цял народ е невярно, човека си има избиратели, фенове, подръжници, коалиционни партнньори. Колко е друг въпрос и ще се види на изборите. Твърдението от рода АЗ мразя или обичам... е неоспоримо. Ти също си декларирал какво обичаш Любим мой Соц

 90. 90 Профил на обективна
  *****
  Неутрално

  Добре че не стана председател на СДС г-н Иван Сотиров. Той има тежък комплекс "Костов" и щеше да направи само поразии.
  Впрочем и сега не стои със скръстени ръце. С политически егоизъм и национална безотговорност доникъде няма да стигнем.

 91. 91 Профил на Стамболов
  *****
  Неутрално

  Преди 100 години и Стамболов е бил провален политик според русофилите, което не пречи да е най-добрия български държавник след Освобождението.

 92. 92 Профил на тоя лош Костов
  *****
  Неутрално

  Защо комунистите искат да изкарат Костов комунист.
  Сигурно по същата причина поради която педерастите искат да изкарат всеки по-талантлив човек педераст, курвите -курва , циганите -циганин и т.н.

 93. 93 Профил на Седесар
  *****
  Неутрално

  Че какво чудно има - тя Дора Христова от Кърджали си беше казала в прав текст че иска да прави коалиция с ДПС. И Юруков беше прихванал политическо късогледство, та единствен в държавата не можеше да види корумпираните обръчи на ДПС. Ясно е че след като се продаде на Доган, Христо Бисеров гледа да прилапа колкото се може повече от СДС. Тия хубостници трябва да бъдат разкарани с шутове от СДС, на изборите само с обединена десница!

 94. 94 Профил на 1Наум
  *****
  Неутрално

  Ще прилапа апаратчици, такива като него, симпатизнати - не!

 95. 95 Профил на ves
  *****
  Неутрално

  Мижитурки!

 96. 96 Профил на Любим мой Соц
  *****
  Весело

  Ние сме много и на власт. С бат бойко пак ще сме на власт. Нас идеологията, принципите и цвета не ни притесняват стига да сме на власт.

 97. 97 Профил на kiko
  *****
  Неутрално

  Обединение да но без цигането Костов. Нагледахме се на простотиите му и крадливата му същност.

 98. 98 Профил на Тони
  *****
  Весело

  Евалата баче Кико. Я са кажи, кво ти открадна на теб, мъжеството ли?

 99. 99 Профил на Веско
  *****
  Неутрално

  Тони
  Неутрално

  * 86
  * 14:15
  * 03 апр, 2009  Веско, веско, мнооо си зле готин. Според теб министър предстедателя има права да отваря досиетата? Или РМДтата ги измисли Костов?

  Министър -председателя и председател на СДС тогава, Костов, можеше , но не искаше да внесе в Парламента , където имаше мнозинство без коал. партньори, законопроект за отваряне на досиетата , като този в Германия например! Защо? Може би и той е бил агент на ДС!

 100. 100 Профил на Ламби
  *****
  Неутрално

  1Наум
  Неутрално

  * 89
  * 14:45
  * 03 апр, 2009  Любим мой Соц твърдението че Костов го мрази цял народ е невярно, човека си има избиратели ..........

  а иначе партията му 2 файтона хора, но много верни до гроб на Костов.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK