Очаквано Иван Колчаков напуска СДС

Очаквано Иван Колчаков напуска СДС

© Юлия ЛазароваНародният представител от ОДС Иван Колчаков обяви, че напуска СДС и парламентарната група на партията.


Макар в последните дни упорито да отказваше да коментира дали смята да се присъедини към готвената от лидера на "Ред, законности, справедливост" Яне Янев нова парламентарна група, на пресконференция в Пазарджик днес Колчаков заяви, че в 17ч ще депозира в Народното събрание оставката си.


Той добави, че няма да се откаже от политиката и ще работи "за сформирането на нова дясна консервативна парламентарна група", в която щели да влязат всички партии и сдружения, подкрепили новия проект "България на гражданите и регионите".
Проектът е на Яне Янев, който заяви намерение да работи с европейските консерватори. Преди седмица към проекта се присъединиха ССД, БЗНС на Георги Пинчев и Национален идеал за единство на Никола Николов (бивш депутат от НДСВ, който впоследствие напусна царистите и създаде формацията НИЕ). До момента, заедно с Колчаков, Янев разполага със седем от необходимите 10 депутати за формиране на нова група.
Колчаков прогнозира, че и други негови колеги ще напуснат групата на ОДС, но отказа да уточни броя им. Група на ОДС в Народното събрание обаче по всяка вероятност нямало да има повече.


Иван Колчаков обвини лидера на СДС Матрин Димитров, че водил тайни преговори с председателя на ДСБ Иван Костов и че предпочел коалиция само с една партия, вместо да търси широко споразумение с формациите вдясно. Бившият главен секретар на синята партия заяви още, че има тайна част в коалиционното споразумение и СДС просто е "напазарувано".

Ключови думи към статията:

Коментари (75)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 2. 2 Профил на Ченгето
  *****
  Неутрално

  Честито на СДС!
  Отърва се от един червен мръсник!
  Тези процеси,разбира се не намаляват силата на СДС,напротив, партията укрепва своя авторитет,десните привърженици стават все повече,защото се възражда вярата им,че десницата ще прочисти редиците си от "червени" провокатори и ще отърве България от управлението на тройната коалиция,която ни върна назад в тъмното минало и съсипа живота ни.
  Що се отнася до проекта на Яне Янев - в коалицията на РЗС ще влязат няколко мижави лидери на още по-мижави партийки и 3-4-ма бивши местни водачи на СДС,жадни за власт,която никога повече няма да полечат.

 3. 3 Профил на До History
  *****
  Неутрално

  Абе човече,кой психопат е писал това писмо?
  Ако действително е Николай Гацев - тежко и горко на жена му и на децата му,че си имат такъв завършен ненормалник в къщи!
  Радвам се за СДС,че се е отървало от него!

 4. 4 Профил на 2100
  *****
  Неутрално

  Преди 1-2 го гледох по НТВ. Жалка история. Такова мънкане отдавна не бях слушал. Сега очаквам и другите клиентелисти да напуснат СДС.

 5. 5 Профил на ГСТ
  *****
  Неутрално

  Така ще бъде до изборите.Ще се изравят някакви си Гацевци, ще пишат дълги напоителни писма,ще се употребяват за последно провалени кметове като Колчаков,ще се прави всичко възможно да се пречи на дясната коалиция.Да, ама не!Дясната коалиция ще я бъде и ще пребъде!Ще си проличат всички, които работят за сегошното статукво.СДС ще се прочисти от боклуците, които го бяха превзели и заради което беше създаден ДСБ, едва сега.Както се казва ,всяко зло, за добро.

 6. 6 Профил на антипотър
  *****
  Неутрално

  Ако СДС се е отървало от такъв примитив, като автора на писмото в 1., то е спечелило поне 100 нормални привърженици.
  Вероятно и с Иван Колчаков е свършена полезна работа.

 7. 7 Профил на Seutus
  *****
  Любопитно

  А защо Колчаков не напусне и Парламента? Излизането от ПГ е своеобразно отказване от защитата на интересите на партията, която го е издигнала като кандидат за народен представител. И тъй като е избран по пропорционална избирателна система, която се характеризира с по-скоро партийно, отколкото личностно участие в управлението, то следва, че Колчаков се отказва от дадения му мандат от гласувалите за неговата партия. Колчаков, ти не искаш да ме представляваш в Парламента (същото между другото не искам и аз), тогава напусни НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

 8. 8 Профил на СТАНИМИР
  *****
  Гневно

  "ДОКТОР" ЛИ ??? ТОЗИ ПРИМАТ ??! ХА ! СТИГА ЗАКАЧКИ... АКО ТОЙ Е ДОКТОР - ТО ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ПО ОМРАЗА НА СИНЬОТО И ДЕМОКРАЦИЯТА !!! ДА СЕ МАХА ! ВЪН ПОМИЯРИТЕ И ЧЕРВЕНО-ЛИЛАВИТЕ ИБРИКЧИЙ !!!

 9. 9 Профил на Знаещ
  *****
  Неутрално

  За лицето Никола Николов от НДСВ имаше 20-минутен филм по БНТ (преди в БНТ да заемат място Пъпеша и други подлоги на така наречения цар) непосредствено преди изборите през 2001 г. - спечелени от мадридския мошеник.
  От филма ставаше напълно ясно, че лицето Никола Николов е изпечен мошеник, завлякъл с милиони десетки български наивници. А освен това, както следва да се очаква, и отявлен комунист. Като строителен мошеник работел в тясна връзка с така наречения генерал Пешлеевски.

 10. 10 Профил на Анти агентите
  *****
  Неутрално

  Време е агентите на Доган, ДС, БСП и разни други подобни смотаняци да се омитат от сините структури. Благодарение на техните усилия сега се борим за оцеляване. Дерзай Мартине, процесът е прочистващ, ще имаш краткосрочни грижи, но дългосрочно си победител!

 11. 11 Профил на Шишо
  *****
  Весело

  До Николай Гацев

  Браво!
  Най-добре е ,когато сам се изложиш.Истината е,че това е един много болен човек,имащ нужда от спешно лечение.
  По- важно е друго- КОЙ използва този "Ван дер Лубе" за своята мръсна игра ?
  Миля , че всички знаем,Кой седи зад него....

  Коментарът е излишен!

 12. 12 Профил на Карина
  *****
  Неутрално

  Н.Гацев или някой негов сподвижник пак са виждали светлина

  „Да, шефе, да, шефе, продължаваме по план”. Това са били думите на жалбоподателя срещу устава на СДС Николай Гацев преди да влезе в залата на Върховния касационен съд (ВКС) и да получи тежък припадък, заради който се е наложило да бъде извикана Бърза помощ
  Сцената, която Гацев разиграл в съдебната зала обаче, била достойна за отразяване в медиите, които са съжаление са пропуснали спектакъла.
  Гацев бил в прекрасно здравословно състояние преди и по време на първите две стъпки на процеса – обсъждането дали да се даде ход на делото и представянето на доказателствата. Дори поискал отвод на съдебния състав като го мотивирал с твърдението, че „Костов плаща на съда”.
  Веднага щом съдиите обаче се произнесли, че започват гледане на делото по същество, Гацев изпитал тежко здравословно неразположение, защото паднал на земята, споходен от припадък, и останал в това състояние до идването на Бърза помощ, която го изнесла на носилка. Лекарите не били в състояние да установят веднага причините за неразположението, извадило внезапно от равновесие родения през 1969 г. мъж. Но озадачението им преминало, когато припадналият пациент на носилката започнал да мълви, че вижда светлина

 13. 13 Профил на люспата
  *****
  Неутрално

  Само НЕ разбирам защо Мартин Димитров ги чака сами да се отлюспят?

  Тези подлоги трябва публично и безцеремонно да бъдат изхвърлени в канализацията при Доган, серГей и Симо-ментата!

  ДС-ченгетата всячески се опитват да наложат Я.Янев в медийното пространство!

  След това леке Колчаков се отлюспи, Бисеров и Цонев ще са другите 2-ма за новата парламентарна група. Щедър подарък от агента Сава - Ахмед Доган към новия еничър !

 14. 14 Профил на Панчо-Дупница
  *****
  Неутрално

  Седесари, да изритаме протестантчето М.Димитров от СДС - червените ченгета са го претили да сее интриги.
  Свобода за СДС - без тоталния политически хахо М.Димитров!

 15. 15 Профил на Петърчо
  *****
  Неутрално

  Не мога да не изпадна в причинно весело настроение четейки следното изявление:

  Честито на СДС!
  Отърва се от един червен мръсник!
  Тези процеси,разбира се не намаляват силата на СДС,напротив, партията укрепва своя авторитет,десните привърженици стават все повече,защото се възражда вярата им,че десницата ще прочисти редиците си от "червени" провокатори и ще отърве България от управлението на тройната коалиция,която ни върна назад в тъмното минало и съсипа живота ни.

  Все едно чета писма на възмутени граждани до другаря Сталин, по повод разчисването сметките с поредния враг с партиен билет.

  Не мога да не си спомня и писмата подкрепящи присъдата на предателя Трайчо Костов.

  Да си демократ, не е партийна принадлежност и вярност към СДС. А да си болшевик, не означава обезателно членство само и единствено в червената партия.

  Ченгето и ред други писали под темата са типичен пример за сини болшевики, за чугунени глави. Точно такова "мислене" докара синята идея до процент и малко.

  Явно ГЕРБ ще трябва да разчитат само на себе си. А избирателите само на ГЕРБ.

  Уви!

 16. 16 Профил на 1-1
  *****
  Неутрално

  Добър ден, тъга.
  Пак сте се подредили гарга до гарга, комунист до комунист. От около месец насам колкото коментара напрахте, стигам до следното:
  вие вече взехте властта и имате абсолютно мнозинство от 2/3 и можете да промените конституцията в частта й на чл.1. за ръководната роля на партията ви любима, воглаве с командира си. ура, ура, ураааааааа.

 17. 17 Профил на до Петърчо
  *****
  Неутрално

  Ние разчитаме на ГЕРБ и на Цеко Минев, който получи даром всички лифтове на Витоша и се готви да строи нови !!!

 18. 18 Профил на Читател
  *****
  Весело

  Газ пикаят всички скрити и явни ченгета и продажници!
  Като виждам каква пяна им излиза от устата, значи голяма паника е настанала.
  Такава паника, че пишат всякакви глупости по червения шаблон от едно време.

 19. 19 Профил на Филизов
  *****
  Весело

  Другаря Колчаков как така е напуснал нещо, което твърди, че не съществува. Вече има къде да отиде - в партията на боклуците - или на ББ или на ЯЯ.

 20. 20 Профил на ГСТ
  *****
  Неутрално

  Петърчо, ти трябва да си много глупав, щом правиш сравнение с тоталитарните порядки за разчистване на врагът с партиен билет.Все пак сега сме демокрация, Петърчо, не си ли го разбрал до сега? Някои не правят разлика между Европейски съюз и Съветски сюъз. Ти да не си от тях?

 21. 21 Профил на todor_kochev
  *****
  Весело

  Алоу,червените гноми!Като не ви харесва ситуацията в СДС - махайте се!На Костов не му хареса и се махна.Вие какво чакате - пак да сте на избираеми места?Ами направете си своя партия и си подгъзувайте на ДПС,БСП и др.шутин.

 22. 22 Профил на Анонимен
  *****
  Разстроено

  Ясна е работата! ДСБ ще глътне СДС, а Янев прави новото СДС. Единение на десницата пак няма да има!

 23. 23 Профил на Шопрадамус
  *****
  Весело

  Дясното се подрежда и структурира. Добре е комунистите и депесурците да си готвят дебелите чорапи за студените затворнически нощи. Доган ще си е студен и без чорапи.

 24. 24 Профил на Иван Кръстев
  Иван Кръстев
  Рейтинг: 466 Неутрално
 25. 25 Профил на българин
  *****
  Неутрално

  Всички Юди вън от СДС и ДСБ и дай Боже да дойде народния десен Великден !

 26. 26 Профил на чук
  *****
  Гневно

  До Н.Гацев
  Пръдльо,като не можеш да назовеш хората и нещата с истинските им имена ,ти просто не си мъж! А мъж е ИВАН КОСТОВ ,единственият,който има смелоста да се опълчи на имперска Русия и единственият,който се осмели да застане пред тълпата от побеснели шофьори пред Парламента.Що се мазниш на другите бе??Нещастник!

 27. 27 Профил на Liliu Kostova
  *****
  Гневно

  Da sravnyavash segashnata situacia sys stalinizma govori za vish cinizym... Zastoto Stalin PREBIVA, UBIVA I OGRABVA. A tuk stava duma za edin psihopat, kojto si otiva SAM. Dori ne sa go izgonili. Makar che zasliujava.

 28. 28 Профил на @History
  *****
  Весело

  човеко, внимавай какво и колко пушиш, че някои субстанции водят до необратими последици за главния мозък

 29. 29 Профил на Ламби
  *****
  Неутрално

  До изборите в СДС-ДСБ ще останат само двамата лидери, жалко за "десните" в България!
  Ванка, май пак няма да има ПАПО?

 30. 30 Профил на Веско
  *****
  Неутрално

  Разликите между ляво и дясно в България е само посоката на прибиране на мангите.
  Десните правят дясна ръка ляв джоб , а левите лява ръка десен джоб.
  А ние имаме "възможност" да избираме! Наивници на средна и почтенна възраст
  Умните семейства в България правят така, че бащата е в БСП, големият син е вНДСВ, а най-малкият е вече в ГЕРБ.
  Такова семейство е винаги на власт. Пък вие си пишете за разтуха във форумите. То аслъ друго не ни оставиха!

 31. 31 Профил на ВВ
  *****
  Неутрално

  ВНЕДРЕНИТЕ ПРОВОКАТОРИ вън от СДС.
  Демокрацията бе добре за комунистите,за да оправдаят падението си при управлението преди 1989 година .
  Един добре скроен сценарий да се сдаде властта ,без да им се потърси съдебна отговорност.
  Да заграбят на безценица икономиката.
  Да изземат спестяванията на народа по времето на жан виденовата криза.
  Народът гол и гладен,оставен на произвола на съдбата.

 32. 32 Профил на ppx
  *****
  Весело

  Подкрепям М,Димитров и Иван Костов.

 33. 33 Профил на Мирамар
  *****
  Неутрално

  Интересно, Корнелия Нинова в СДС ли е била? Така излиза от откритото писмо на Гацов. Не знаех. Един вид, Орешарски не е сам. Прочетете писанията Гацови, цитирам "сещам се например все за мъститата сега говорителка на БСП Корнелия Нинова- назначена от СДС за директор на „Техноимпортекспорт” и за приватизатор на „Техноимпекс” - като верен „наш”кадър"...

 34. 34 Профил на адмирал Колчак
  *****
  Весело

  Абе Колчак-ов защо не напуснеш парламента,а само парламентарната група?????????????????

 35. 35 Профил на скептик
  *****
  Неутрално

  хората на бсп и доган в сдс---а те хич не са малко---ще продължават да роят "десни консервативни коалиции" до изборите, ще храчат по Мартин Димитров и Костов и ще се приъбват към машата на ченгеджийницата Яни Янев. Какво възнамеряват да "консервират" не е много ясно -- вероятно искат да консервират старото статукво на СДС като изтърбушена бивша сила, превзета отвътре и превърната в посмешище от христобисеровци и евгенибакърджиевци и антоанниколовци.

  Нещо яко са се натопорчили ченгетата, комунетата и депесетата от коалицията. Има защо, вЕрвайте ми

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 37. 37 Профил на Браво, Мартине!
  *****
  Неутрално

  Чудесна новина!

  Този боклук Н. Колчаков беше толкова жалък преди два дни по Нова телевизия.

  Гънеше се като червей на въпроса на М. Цветков - ще напуска ли СДС като не му харесва.

  Добре е това проветряване в СДС, добре е да се прочистят оборите!

  Добре е всичките ченгета, на които не им издържат нервите от неуспешно изпълнените задачи, спуснати им от Доган и останалите башибозуци да се омитат, че ни дотегнаха!

  Вижте какво правят хората в Молдава!

  Българи събудете се!

 38. 38 Профил на Иво
  *****
  Неутрално
 39. 39 Профил на супер
  *****
  Неутрално

  Браво браво браво!!! Нека всички гадове и негодници като този да си ходят но преди това трябва да се извини на тези които го дондуркаха толкова години и го направиха човек!!! Дали напуска и парламента защото не разбрах за това!!! Като е такъв моралист да си ходи вкъщи, но негодници като него ако не са в парламента ще умрат от глад.....

 40. 40 Профил на Ламби
  *****
  Неутрално

  Да ,лека им пръст на СДС-ДСБ.

 41. 41 Профил на десен
  *****
  Весело


  Заредиха се все щастливи дни за демокрацията.
  И днешният е такъв.
  Напусна СДС д-р Колчаков.Колко малко му трябва на човек.
  Онзи ден беше на конгреса на РЗС при ЯЯнев,тази сутрин при 'бареката',след това в Пазарджик,за да си нагледа трите болници и останалият бизнес и вече му е 'свободно' на душата.
  Така де.Волна птичка.Кеф му при ЯЯ,при ББ или в краен случай в 'Напред' - с рогата пък каквото стане.
  Важно е да не изпусне кокала.
  А ако някой си прибира предатели от кол и въже,лошо.
  Много лошо Седларов.
  Как ще те уважават,че си принципен и борец против корупцията.
  Не си ли задаваш въпроса,дали и тебе няма да предадат,ако си искрен разбира се?
  А на нас ни е едно светло и леко на душата,че такива мизерници си отиват.
  Прибирайте ги щом Ви харесват и нека са Ви халал!
  На нас ни дойдоха до гуша.
  Наистина нямах представа що за човек е и този Гацов.
  Как са го търпели в софийската организация,или както се изразява накрая 'Покорен ваш съмишленик' /разбирай слуга/,е било разковничето.На Кого ли? Ясно е и за слепците.
  Та нали в тази организация са се настанили много такива мишоци - само за сиренцето.

  Успех, Мартине и продължавай все така да проветряваш.
  Пролетното почистване е здравословно.
  А за лятното НИЕ сме приготвили метлите и чувалите за боклуците!

 42. 42 Профил на апчих
  *****
  Весело

  Прав му път - крив му завой!

 43. 43 Профил на Bira
  Bira
  Рейтинг: 672 Неутрално

  къде го това писмо? дайте линк, моля.

 44. 44 Профил на Бг
  *****
  Неутрално

  Голям страх от тоя Костов бе-толкова пари платиха на Сл.Тр. и др. по вестници и телевизии да реват срещу него и сега пак.Вижда се ,че мобилизацията е пълна.Сега пак пускат този Яне Янев ,ДАНС и др.,продъниха някои тайни далавери за народа само и само да фане декиш.А то онзи шефа на Ред зак и т.н. ,бившия конституц.съдия го извадиха като офицер от ДС.Та какъв е Яне Янев?И пак заради тоя Костов -голям страх брей.
  Май за него ще се гласува.Имат късмет дъртите ченгета ,че тука останаха само глупаци,цигани и турци.

 45. 45 Профил на Констатирам
  *****
  Неутрално

  Аз съм абсолютно сигурен,че тъй наречените десни - членове,симпатизанти и гласоподаватели са тежко инфектирани от болшевишки чувства,примитивни мисли и практически несекваща злоба.Четете им форумите - възторзите им могат да те доведат до национален нихилизъм и пълно отчаяние.Ужас.

 46. 46 Профил на andonov2
  andonov2
  Рейтинг: Неутрално

  Подкрепям Мартин Димитров, но не и Иван Костов. Костов трябваше да се оттегли на заслужен отдих в историята с милионите си.

 47. 47 Профил на За народа загуба великая
  *****
  Неутрално

  Ушол нахуй, Колчакович ничтожний! За народа загуба великая, вай! Доживехме и в СДС проветряване, доста по-различно като онова при Надето Михайлова. По- истинско. Важното е не само какво ние казваме във форума, а какво говорят неговите хора от Пазарджик: че нито един седесар не се е вързал на номерата на Колчаков да бяга от коалицията с ДСБ. Справка - Пловдивонлайн, днешна публикация. Бай-бай....

 48. 48 Профил на 1Наум
  *****
  Неутрално

  Разходват ги един по един. Просто си личи план. Още люспи ще има. Целта е натиск и тормоз над нормалния избирател. Не над десния избирател, той си е твърд Очаквам последната люспа с много потенциал за оплюване и омаскаряване на новата коалиция де е Сотиров... някъде след месец - два. И край... а после?

 49. 49 Профил на Иван Кръстев
  Иван Кръстев
  Рейтинг: 466 Неутрално

  По молба на д-р химика Любомир Димитров Вучков, който пише и под други имена в "Ката ден клюки и лъжи" или по официалному "Всеки ден", пускам този линк( http://www.glasove.com/news.php?read_comments=213) където старите форумци ще могат да се наследят на творчеството на епохалния Генерал Кобалт, иначе доктора на филологическите науки и световно известен езиковед и семантик Красимир Кабакчиев. Той е познат под това име и във форума на "Дневник". За тези, които го срещат за пръв път ще посоча един линк, даден от "babata" в коментар към статията "Врява и безумство" от Едвин Сугарев в неговия сайт www.svobodata.com - http://www.liteos.de/biogrKK.htm.

  ивкръ
 50. 50 Профил на 2Наум
  *****
  Неутрално

  Очаквам последната люспа с много потенциал за оплюване и омаскаряване на новата коалиция де е Сотиров... някъде след месец - два. И край... а после?

  После панахида на Централното избирателно гробище на Историята! Кво друго може да има след юли 2009?

 51. 51 Профил на Костов бил най-непопулярен
  *****
  Неутрално

  Това е положението. Костов бил "един от най-непопулярните политици в България". Твърди го не кой да е, а един от "нормалните" социолози в България - Живко Георгиев. Е, ако е така - защо е тоя вой против него? Не постъпвате правилно, ребята, трябва да го хвалите. А покрай-него да хвалите и останалите противници на тройната коалиция. Да насърчавате "будалите" да се обединяват с драгалевския, та да изчезнат и те с него. Чудя му се на г-на Живко: как може да каже, че еди кой си бил "непопулярен", щом дори само споменаването на името му предизвиква лавини от "за" и "против". Е, г-н Георгиев е част от тъй наречения "мозъчен тръст" към президента, заради това ли ги говори такива? Божа работа. Гоцева! Или ГАЦЕВА? Като оня Гацев Николай, дето пише разни писъмца?

 52. 52 Профил на senci
  *****
  Неутрално

  Подкрепям М,Димитров и Иван Костов.

 53. 53 Профил на Иван Кръстев
  Иван Кръстев
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Подкрепям Иван Костов и Мартин Димитров.

  ивкръ
 54. 54 Профил на 007
  *****
  Неутрално

  Много му здраве на д-ра колчаков, ако и в медицината е като в политиката, тежко им на болниците, болните и колчаковия здравен фонд. Затова демокрацията пропадна - колчаков, софиянски, цоневци, бисеровци, бакърджиевци, орешарковци и пр. (не ми се пишат с гл. букви) бяха в СДС заради собсвения си келепир, свършва келепира и нагушените мишки го дават високо морално. Лошото е, че това ще се случва докато обществото не изработи рефлекс да различава измамниците от свестните хора, и е присъщо на неразвитите общности. Горните паразите използваха наивността и надеждите на по-чистите хора и когато загубиха доверието и приключва далаверата, ни биха дуспата, хак да ни е. Но като отговорни мърши "остават в политиката", ЯЯ ще ги приюти!!! Не зная обаче имаме ли време да се поучим от заблудите си?

 55. 55 Профил на Кольо
  *****
  Неутрално

  Напускането на СДС от страна на едни пазарджишки простак и мафиот е само и единствено в полза на СДС.

 56. 56 Профил на Ренегат
  *****
  Неутрално

  Чакам момента в който СДС ще напуснат Мартин Димитров и поне 50% от тези, които са писали над мен . Голям сеир.Ще останат само Създателите на ДС - мъкааааа мъка.

 57. 57 Профил на New Yorker
  *****
  Неутрално

  Само неразбирам защо Мартин Димитров ги чака сами да се отлюспят?
  ДС всячески се опитват да наложат Я.Янев!

  Подкрепям Иван Костов и Мартин Димитров!

 58. 58 Профил на Смисълът на обединеното СДС-ДСБ
  *****
  Неутрално

  беше да представят ново,демократично лице на десницата,в което да липсват провалени политики като лов на"врага с партиен билет",скъсване с болшевишкото"който не е с мен е против мен",свобода на мнението,правото на несъгласният с теб да говори и да бъде чут,без това да доведе до отлюспване,охулване и изгонване.В крайна сметка-новото дясно да се обедини с ГЕРБ-партия от ЕНП и да бутнат червенотурската коалиция.Новото дясно трябва да привлича,не да отблъсква!Като чета голяма част от постингите се уверявам още веднъж,че с наближаване на изборите гласовете,които зоват за изгонване,очистване,отлюспване на тоя и ония ще се увеличават.Крайната цел-преди изборите дясното да бъде забатачено,разпиляно и най-важното-да се попречи на обединението с ГЕРБ!!!Това е,което трови съня на Сергей и Доган!!!Тези,които се бият в гърдите,че са най-правоверните седесари и гонят всички други,са юди и престъпници.Точно тази политика разби СДС и сега искат повторение!Няма по-голям враг за СДС от болшевика с пяна на уста и партиен плам в очите!!!Боядисан в синъо!!!Изпитващ завист към всички,които имат повече рейтинг от него.ГЕРБ и Бойко не са виновни,че рейтингът на Костов е нисък.Кой твърдеше,че не се интересувал от рейтинги,че "чакал"народа "по пътя"?Кой до скоро искаше да се обединява с царските отцепници от БНД?Само и само да качи някой процент?Българино,само ГЕРБ,СДС и ДСБ ЗАЕДНО могат да бутнат коалицията БСП-ДПС!!!Не вярвай на "по-католиците от папата"!!!

 59. 59 Профил на пазарджиклия
  *****
  Неутрално

  Докато беше лекар /преди 12-14 г./ Колчаков работеше като анестезиолог, но никога не е вземал съответната специалност. Навлезе в политиката благодарение на Катя Михайлова и Панайот Ляков /разбирай - Иван Костов/.След 2001 г. беше първият, който с голям букет поздрави Надежда Михайлова като лидер на СДС; след това участваше в интригата на П. Стоянов, за да я махнат от лидерското място ... Сега не му харесва Мартин Димитров - глупости, в Пазарджишки район по силата на подписания договор първото място се дава на ДСБ и Колчаков си направи сметката, че няма да влезе в парламента. Та затова са второкласните изпълнения и завоят към Яне Янев. Какво пък - за някои целта оправдава средствата. Какво тук значи някакъв морал. Между другото, той е от пазарджишкото село Калугерово, където баща му дъ-ъ-ълги години е бил парт.секретар /преди 1989 г./. Въпрос на възпитание.
  Колеги, на някой още да му е мъчно, че такава особа е напуснала СДС?
  Подкрепям договореностите между М.Димитров и И.Костов!

 60. 60 Профил на комар
  *****
  Неутрално

  ГЛАСУВАХМЕ ЗА КОСТОВ И СДС ЗА ДА ПРИБЕРЕ НА ТОПЛО ЗАБОГАТЕЛИТЕ ДРУГАРЧЕТА. нИЩО НЕ НАПРАВИХА.СЕГА СЕ ВАЙКАТ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ВЛЕЗНАТ В ПАРЛАМЕНТА . НАРОДА ВЯРВА СЕГА САМО НА АТАКА . ИМАТ И ДОБРА ПРОГРАМА ЗА СРЕДНАТА КЛАСА И ПЕНСИОНЕРИТЕ.

 61. 61 Профил на Стефан
  *****
  Неутрално

  Явор Дачков остана с един ГЛАС по-малко!

 62. 62 Профил на подкрепям
  *****
  Неутрално

  За мен важното е ДПС и БСП да бъдат изгонени от властта. При 8% праг за коалиции ще влязат ГЕРБ, БСП, АТАКА, ДПС. СДС+ДСБ ще са на ръба, както и "НАПРЕД" и РЗС, макар че последните много не ги броят в сметките. Стига БСП и ДПС да не са във властта съм съгласен на 25% праг и 2-партиен парламент.

 63. 63 Профил на Да сме точни
  *****
  Неутрално

  При старта на коалицията СДСБ социолозите й дадоха 6 %. Това при 50 % активност означава 12 %. За какъв ръб става дума?

 64. 64 Профил на 2Naum
  *****
  Неутрално

  Очаквам последната люспа с много потенциал за оплюване и омаскаряване на новата коалиция де е Сотиров... някъде след месец - два. И край... а после?

  После панахида на Централното избирателно гробище на Историята! Кво друго може да има след юли 2009?

  Towa sam go pisal za Kostow i pastora!

 65. 65 Профил на непримирим
  *****
  Неутрално

  Лицата, назоваващи се "Панчо-Дупницата", "Петърчо", "Ламби", някой си "Констатирам", "Комар" и други знайни и незнайни труженици на "тихия фронт" - дежурни по служба ( някои, не дай боже, по убеждения ) показват "завидна" активност с глупостите си, но видно е че броят им намалява.
  ТРЕПЕРЕТЕ - справедливостта идва! Ще си позволя да цитирам един сатрап, един непоправим сталински пияница, вашият вожд и учител - Г. Димитров: "Колелото на историята се върти и ще се върти до окончателната победа на ИСТИНАТА ЗА ДОСИЕТАТА".
  Сега ние сме на ход, мислете му!

 66. 66 Профил на Дядо Иван
  *****
  Неутрално

  Много късно СДС започна да се чисти от клиентела, ченгета, комунистически рожби. Аз съм от Пазарджик и се чудех навремето как Колчаков - син на партийния секретар на с. Калугерово е толкова "десен".. Иначе умее да говори..

 67. 67 Профил на Райд
  *****
  Неутрално

  Цитат: "НАРОДА ВЯРВА СЕГА САМО НА АТАКА . ИМАТ И ДОБРА ПРОГРАМА ЗА СРЕДНАТА КЛАСА И ПЕНСИОНЕРИТЕ".
  Извинете, ако някой е видял, чул или има някаква информация относно тая "добра програма" - нека я сведе до знанието на несведущите като нас (ако въобще има такава освен програмата за вземане и невръщане на пари, за уреждане на родата на топли и доходни местенца, за избягване - по някакъв начин, т.е известно какъв, ама нейсе - на съдебно преследване за ксенофобия и пр. и пр.). Също така да ни осветли кой точно народ вярва само на Атака! Щото ако е така, то ние тук няколко човека определено сме от някакъв друг народ и следователно подлежим на "поатакяване" - в Белене ли, да строим ВАЕЦ, в Горно Нанагорнище ли да чукаме камъни).... И тъй като, рано или късно, нещата си идват по местата, така и др.Колчаков си намери мястото! Горките пазарджаклии, на които май беше СДС-кмет! Ама както бил казал бай ни Гавю: "нейсе, запуши я"!

 68. 68 Профил на Гого
  *****
  Весело

  Мъка,мъкаааа!Кво ши праим сига без нашиот д-р Колчаков?Мъкаааааааа!

 69. 69 Профил на Накаринчев
  *****
  Неутрално

  Като чете човек писанията на хора, представящи се тук за костовисти, не минуемо стига до извода, че там е станало някакво сборище от злобни простаци, мръсници, клеветници и всякакви други дегенерати. Тази сган в никакъв случай не бива да се допуска до властта. Не че имат някъв шанс, но това са явни платени агенти на бившите комунистически тайни служби. Задачата им е да ликвидират всяка възможност за бъдеща съвместна работа на ГЕРБ със СДС.
  След серия от провали и обещания за оставки сега готвят окончателното погребение на СДС с този техен наивен "лидер".
  Какви ще ги приказвате след изборите бе ченгенца.

 70. 70
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 71. 71 Профил на Ламби
  *****
  Неутрално

  Тъкмо гледах По света и у нас. Кво стана с парламентарната група на ОДС, господа другари? Останали само 10 депутата! Сега Костов май ще ви глътне, ей така на майтап! До юли 2009 от СДС-ДСБ остават само лидерът Костов и личният му изповедник пасторчето! Много лошо за дясна ръка ляв джоб, вие също е време да се преориентирате.
  Корабът потъва бавно и на дъното има място за всички!

 72. 72 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  До номер 1 , този с най-многото ръкопляскания от форума:

  ".....Тези процеси,разбира се не намаляват силата на СДС,напротив, партията укрепва своя авторитет,десните привърженици ......." Бла-бла-блааааа- дрън-дрън!

  Каква сила, какво СДС бе ченгьо? Това СДС и котките знаят от кого е създадено, и каква работа върши и откога се чисти! Кой от тези 111 ръкоплящящи на щуротиите ти напоследък е гласувал за СДС, бе? Кой от тях познава поне един симпатизант на туй ДС-БКП изобретение!
  Кой къде отивал, в какви сценарии на ДС е набутан играе- НЕ МИ ПУКА!
  ЕДНА Е ИСТИНАТА:
  Реанимират сега трипчето на СДС , закачат го за показалото си също гербарските рогца ДСБ, за да подготвят почвата след изборите, за следващия си КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТ: ГЕРБ плюс патериците му СДС и ДСБ, с надеждата пак да преметнат света и да управляват вечно или с "десните" си или с "левите" си!
  А, ако който не ще ,да им гласува за креатурите, ще го наричат Бай Ганьо , и че казвал "Всички са маскати"
  Организирано отработен ТАРИКАТЛЪК!

 73. 73 Профил на Иван
  *****
  Неутрално

  И аз подкрепям Мартин Димитров и Иван Костов. Успех!

 74. 74 Профил на ДЕДО ГОВЕДО
  *****
  Неутрално

  ЩЕ ХОДЯ ДА СЕ ПРЕГЛЕДЕМ ПРИ Д-р КОЛЧАКОВ. голям лекар и голям политик! НЕЩО МНОГО ВДИГАМ КРЪВНОТО НАПОСЛЕДЪК.............

 75. 75 Профил на Истински Десен
  Истински Десен
  Рейтинг: 237 Гневно

  Още едно мекере си тръгва, браво то се вижда кои са били разрвните елементи в СДС: Паунов, Колчаков и още няколко ченгета...е Вие господа няма нужда да ходите в РЗС, я направо си отивайте при партията майка - БС(К)П!!!

 76. 76 Профил на монтерей
  *****
  Неутрално

  Хора бдете!!!!! Полицейската демокрация идва с Борисов.21 председатели на партията МУ са бивши ченгета които през целия си живот, не са мислили,само са изпълнявали заповеди.Как ще взимат по 8-9 управленски решения на ден,ако вземат власта.Колкото до политическото говорене четете: Целта на политиците е:" Да отвратим народа от политиката, та въобще да не гласува. за да гласуват само наште близки и така да си ни избират докато сме живи ".!!!Цитирам точно професора, (не ми се сърди уважаеми "няма да ти пиша името защото всичко, позна досега в тая нещастна държава.1991год.

 77. 77 Профил на монтерей
  *****
  Неутрално

  СДС-Съюз на Държавна сигурност!!!!,ха-ха-ха,създаден от по отворените комунисти които излизаха на Запад и виждаха света.По простите Комунисти си останаха в партията хранилница и после другото го знаете как се разви- "Държавата е лош СтоПАНИН" и се започна" грабене" както турците не са ни грабели,та чак до днес.А днес грабителите се обединяват за да постигнат 4-5% и да получат имунитет.Се ла ви"

 78. 78 Профил на Питанка?
  *****
  Неутрално

  СДС иДСБ сами могат ли да бутнат червенотурците?Да допуснем,че влязат в следващия парламент девствени откъм ченгета и предатели , отлюспили всички различномислещи,кристално партийно чисти-с кого ще се коалират?Искат ли да са управляваща партия или пак ще са в опозиция?Ако Борисов и ГЕРБ им предложат коалиция с цел управление-ще се съгласят ли?Ако се съгласят-как ще оправдаят всичката помия,която изсипват сега в/у ГЕРБ?Как ще се отрази на СДС и ДСБ още един мандат в опозиция?Как ще обяснят на ЕНП враждата си с третата/и далеч по-голяма/партия от ЕНП?Костов иска ли да навре зорлем ГЕРБ и Борисов в ръцете на БСП,както стори това навремето с Царя?Как щеше да изглежда България днес,ако Костов и Царя работеха заедно?И накрая-ако Костов пак се провали-пак ли ще се нацупи и ще чака народа си по пътя?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK