Всички срещу десния съюз

Съдът отказа регистрация на ръководството на СДС, БСП и ДПС наложиха 8% бариера за коалиции и мажоритарен избор на 31 депутати

Всички срещу десния съюз

© ДневникПонеделник, 13 април, започна с новината, че Софийският градски съд е отказал да регистрира Мартин Димитров като лидер на СДС. Денят завърши с вота на депутатите от БСП, ДПС, "Атака" и "Ред, законност и справедливост", които наложиха 31 от представителите в следващия парламент да бъдат избрани мажоритарно, а изборният праг за коалиция да се качи от 4 на 8%.


Общото между двете новини е, че са част от действията на властта за лишаване на избирателите от истинска дясна алтернатива, възможност за различно от сегашното и бъдещо управление. Съдебният акт беше определен от юристи, десни политици и дори от представители на мнозинството като недопустима намеса на третата власт в политическия живот в навечерието на изборите.


А законовите промени са основно в интерес на социалистите и партията на Ахмед Доган.
Това е война срещу дясното, заяви Мартин Димитров. Управляващите са решили да откраднат тези избори - правят го с промените в избирателния закон и в съда чрез абсолютно непозволения опит да бъде спряна регистрацията на СДС, коментира лидерът на ДСБ Иван Костов.


Успоредно с уверенията на Костов, че партията му застава категорично зад коалиционното споразумение със СДС и няма да отстъпи, съдебното решение събуди нова вълна вътрешнопартийни сини атаки срещу сключения съюз. Някои от противниците му заговориха за нов избор на председател на СДС.


Бившият лидер Пламен Юруков, който все още държи председателския подпис, пък обяви, че ако той регистрира листите с кандидат-депутатите, Костов няма е в тях. Стана известно, че се готви и нова съдебна жалба - срещу споразумението с ДСБ, което било подписано от нелегитимно партийно ръководство.


От СДС веднага обжалваха отказаната регистрация. Върховният касационен съд трябва да се произнесе най-късно до 28 април, а до 5 май Софийският градски съд може да впише Димитров като партиен лидер. На практика, ако всички съдебни процедури минат в срок, СДС ще има само седем дни, за да успее да се регистрира в Централната избирателна комисия за участие във вота за Европейски парламент.


Повечето десни политици заподозряха съда, че изпълнява политическа поръча на БСП и ДПС. Съдебният казус съвпадна с петчасовия дебат в Народното събрание по промените в закона за изборите. Депутатите обсъждаха предложението за мажоритарен избор на 31 депутати и да се увеличи двойно изборният праг за коалиции - от 4 на 8%. Идеята, подкрепена от социалистите и депутатите на Ахмед Доган, е изцяло в интерес на двете партии.


Реакции
Мартин Димитров, лидер на СДС: Съдът е използван за политически цели, натискът идва от БСП и ДПС
Ще обжалваме решението. Софийският градски съд е използван за политически цели, а в решението му вместо мотиви по законосъобразност са използвани политически доводи. Това е много обезпокоително и смятам, че е било под натиск. Същият този устав, който е отхвърлен от съда, преди четири месеца е бил регистриран от него. Вярвам в съдебната институция и мисля, че по най-бързия начин оттам ще намерят начин да си върнат достойнството.


С голямо учудване прочетохме в решението аргументи като тези, че "тайният вот не бил демократичен", и че "уставът не бил подходящ за една партия с амбиции". Когато българският съд се ангажира с подобни твърдения, неговата независимост е загубена и става въпрос за политическо вмешателство. Това, смятам, ще мотивира допълнително нашите избиратели. Няма да повлияе на коалицията. Това е натиск, който идва от БСП и ДПС и е насочен срещу създаването на демократично управление в България.


Иван Костов, лидер на ДСБ: Управляващите са решили да откраднат изборите
ДСБ категорично застава зад споразумението със СДС и няма да отстъпи от него. Твърдата подкрепа на споразумението е първото политическо противодействие на това, което се прави. Решението е взето и е одобрено два пъти от Националния съвет на СДС, в този смисъл дясната коалиция е легитимна и тя трябва да бъде отстоявана политически от целия СДС така, както ще бъде отстоявана от нас. Управляващите са решили да откраднат тези избори, така както откраднаха бюджетните пари от излишъка и европейските фондове. Правят го със съответните промени в избирателния закон и в съда чрез абсолютно непозволения опит да бъде спряна регистрацията на СДС. Целта е да се саботира явяването на дясната коалиция на предстоящите избори. Има политически средства за противодействие и всички те ще бъдат използвани.


Бойко Борисов, кмет на София и лидер на ГЕРБ: Съжалявам за проблемите в СДС
Съжалявам за тези проблеми, които имат в СДС. Те проведоха легитимни и демократични вътрешни избори. Не мога да коментирам решението и мотивите на съда, защото не съм запознат с тях, но съжалявам, че това се случва точно преди изборите. Освен правни основания има и чисто морални, които обаче не важат пред съда. Надявам се всичко да се оправи и документите им да са изрядни.


Пламен Юруков, бивш председател на СДС: Пак трябва да има избор за председател
СДС е в изключително тежка ситуация. Няма да оставим партията на автопилот. Проблемът е, че по този нов устав и след парламентарните избори пак трябва да има избор за председател. Ръководството, което избрахме декември, виси във въздуха. Трябва да се обединят усилията вътре в партията. Не знам какви са мотивите на съда, обаче явно ще са сериозни, за да вземе такова решение.


От мнозинството коментираха само неофициално
Представители на управляващите партии бяха разделени в мненията си за съдебното решение за СДС. Някои го коментираха неофициално като не съвсем безпристрастно и съдържащо политически елемент. Самата партия решава как да си избере ръководство, след като уставът е регистриран, значи изборът е законосъобразен, отбелязаха от мнозинството. Социалист заяви, че съдът е действал по политическо давление. Политици в НДСВ и ДПС определиха като смешни и дори "пълни щуротии" възраженията на съда срещу вътрешните избори.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (345)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Desmond
  Desmond
  Рейтинг: 544 Гневно

  БСП/ДПС използват всякакви средства, само и само да си запазят "баницата".

  "Човек, на когото е нужен господар, е животно."
 2. 2
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 3. 3 Профил на До модератора
  *****
  Неутрално

  Моля, не допускайте затлачване на форума с теми , различни от дискотираната.Моля, изтрийте №2

 4. 4 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3606 Неутрално

  Съвместно преживяните трудности само ще ни обединят повече! Мечешките мурафети на БСП и техните помощници в същност имат обратен ефект. Те дават повече хъс на поддържниците на СДС и ДСБ.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 5. 5 Профил на Lili Kostova
  *****
  Весело
 6. 6 Профил на kelt
  *****
  Неутрално

  А аз си мислех, че времето на партийните вестници е отминало....за жалост не остана безпристрастен сайт или вестник, като изключиш агенция Фокус...то май и заради това е най посещавания сайт....

 7. 7 Профил на Космонавт
  *****
  Неутрално

  На калпава ракета, Космоса й пречи, на СДС/ДСБ - съдът.

 8. 8 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Има ли още някой, който да не е разбрал, че Пламен Юруков му диктуват всяка крачка, всяка дума, всяка мисъл, всяко пръдване от "Позитано"

  На бунт, всички! Да унищожим комунизма, всякак, ако трябва и физически!

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 9. 9 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Прочетете първо текста на решението и тогава хулете съда. Мартин направи медийна атака на базата на някакви странични аргументи на съдията, които били основни. Основните аргументи не ги каза. А те са, че има явно нарушение и на закона, и на устава, и на процедурите. Има документи без подпис (!!!), липсват купища протоколи, няма данни за това колко са членовете на СДС, за да се провери кворумът, няма легитимно решение на НС за самото насрочване на изборите и т.н. Решението на съда е абсолютно логично, такъв юридически буламач не може да мине през никой съд. Мартин да се сърди на себе си и на тия дето са организирали изборите. Това чудо няма да мине и през ВКС.

  www.dobribozhilov.com
 10. 10 Профил на Що за морал?
  *****
  Неутрално

  Какви са моралните основания на Юруков да твърди, че той бил легитимният лидер на СДС? Той въобще не трябва да влиза в дискусията. Сам призна, че си подава оставката като лидер, защото членовете и организациите на СДС не го приемат като такъв. Какво иска сега? Разследваната за корупция съдийка ДИМАНА ЙОСИФОВА, отказала регистрацията на ръководството на СДС, ли е моралната опора на Юруков или членовете на СДС, които го отказаха от лидерството?

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 12. 12
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 13. 13 Профил на 12
  *****
  Неутрално

  Мъдератора на Дневник трие мнения
  Моето беше първо и ще го напиша пак
  Комуняките и резняците са малоумници. Дясната коалиция ще се яви само под името ДСБ ако е необходимо. Така хем ще се преодолее войната на "независимия" съд хем 8% бариера

 14. 14 Профил на Wizard
  *****
  Весело

  Айдееее почна се......СТРАСТНИЯ МЕСЕЦ + ОЩЕ ДВА ЗА ОХЛАЖДАНЕ НА СТРАСТИТЕ!

  Айде на банкета!

 15. 15 Профил на Чимиджимичамиджоми
  Чимиджимичамиджоми
  Рейтинг: 1158 Неутрално

  Май, май Юруков е баш социалиста в СДС. Този човек никога не ми е бил симпатичен.

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 16. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 17. 17 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 524 Весело

  "Що за морал?"

  "Какви са моралните основания на Юруков да твърди, че той бил легитимният лидер на СДС"

  Уважаеми съфорумнико,

  "морал" е разтегливо понятие. Има "западноевропейски" морал, има "християнски" морал, а има и "комунистически" морал - на убийците и разбойниците, които чрез държавно предателство разкатаха майката на България през 1944.

  Отговорът на Вашия въпрос е - "моралните основания на Юруков са в банковите сметки на обновената Държавна Сигурност, а неговият вид морал е морала на комунистите. Нам другой морал не надо, таварищ, спасибо "

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 18. 18 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1684 Неутрално

  Не се сърдете на съда. Той е напълно независим. От него нищо не зависи. Така са "наредили отгоре" и толкова.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 19. 19 Профил на Пачавров
  *****
  Неутрално

  Още миналата седмица Яне Янев заяви на пресконференция във Витинското ханче, че съдът ще обяви избора за нелегитимен. Така е, като не си взимате бележка от предупрежденията на Яне Янев!

 20. 20 Профил на oleeeee
  oleeeee
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Добри Божилов, със сигурност нямаш никаква представа от право. Прочети отново решението и мотивите и пак напиши глупостите си.
  Дори съдия Йосифова не е мислила това, което си написал ти.
  Ще ти обясня същината на проблема бавно, за да го разбереш дори ти.
  Решението на съдия Йосифова е неправилно и незаконосъобразно поради няколко причини.
  първата е, че в охранително производство, каквото е вписването на промени в ръководството на политическа партия, е недопустимо да се преценява целесъобразността на процедурите, които са послужили за основа на исканата регистрация. Проверява се единствено и само законосъобразността - т.е. има ли регистриран устав, спазени ли са процедурите описани в този устав по избор на ръководство. И толкова.
  Отговорът и на двата въпроса ги дава самата съдия Йосифова в съдебното си решение и те са ДА.
  И вместо да постанови задължителното в този случай решение -СГС ВПИСВА ПРОМЕНИТЕ....и.т.н., Йосифова се впуска в коментари на демократичността и целесъобразността на процедурите в устава на СДС, които същия този СГС е признал за съответстващи на закона с регистрирането на самия устав.
  Прочети внимателно приложенията към протокола - нищо от това, което ти сочиш за липсващо всъщност не липсва. Всички изброени от теб документи или присъстват в описа на делото или са несъотносими към предмета му и нямат място в конкретния правен спор.
  Колкото и да ти се иска да приемаш желаното за действително, това решение е незаконосъобразно и като такова ще бъде отменено от ВКС.
  СТ

 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 22. 22 Профил на Гражданин от Требич
  *****
  Разстроено

  Хей, размни, интелигентни дясно мислещи избиратели, докога ще търпим да ни се подиграват и да ни лишават от избор.
  Докога ще се свиваме и чакаме друг да ни "оправи"?
  Докога ще позволяваме да се гаврят с нас?
  Трябва ясно да заявим, че ние гражданите сме тези, които избират кой да ги управлява и заплащат чрез данъците заплатите на управляващите и са в правото си да искат отчет от тях за всяка тяхна стъпка и похарчен лев.
  Ние искаме право на свободен избор.
  Докога ще търпим долни манипулации.
  Нима и за днешна България все още е актуален
  Петко Славейков?

  Не сме народ


  Не сме народ, не сме народ, а мърша,

  хора, дето нищо не щат да вършат.

  Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!

  "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.

  И не знаем, не можеме, не щеме

  да работим за себе си със време.

  Само знаем и можеме, и щеме

  един други злобно да се ядеме...

  Помежду си лихи, буйни, топорни,

  пред други сме тихи, мирни, покорни...

  Все нас тъпчат кой отдето завърне,

  щот сме туткун, щото не сме кадърни...

  Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -

  а всякому мерамът е развала...

  Не сме народ! Не сме народ, а мърша,

  пак ще кажа и с това ще да свърша.

  1875 г.


 23. 23 Профил на Не личностите -
  *****
  Неутрално

  коментира се поведение на институция - Съд!

  И на Народно събрание, което приема законови промени в последния момент! Точно тези неща всъщност лишават личности (и партии) да осъдят (успешно или не) направените промени.

  Дали е добро или лошо не е предмет на спора. Въпросът е дали може изобщо да се спори.

  Ясно ли е?

  Остава само да се гласува! Гласувайте! За най-малкото зло! Нямаме избор!

  Трябва да се махне ГОЛЯМОТО зло!

  Гласувайте!

 24. 24 Профил на Желязко Желев jelev1@abv.bg
  *****
  Неутрално

  Що щракате минусите на Д.Божилов.Прав е.А и това се коментираше от месец ,че така ще стане.М.Димитров го вкараха в юридически капан хората краи него.Трябва да си тотално неграмотен за да се надяваш с тия документи които е представил да се регистрира.Само не ми е ясно Наско Рафаилов дето е в КС същия които беше депутат ли е.Защото тои е юрист с 4г. в парламента.Няма как да не е наясно какво ги е чакало.Повярваите много искам СДС да е в парламента.Ама то няма да стане като на черното се вика бяло.

 25. 25 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 638 Неутрално

  Анонимен,

  Прочетете внимателно решението и ще видите, че говорите абсолютни щуротии. Мартин е нелегитимен поне по 10 различни точки, всяка от които сама по себе си го бламира. Има нарушения и на закона, и на устава и на всичко. Има неподписани документи. Ако аз занеса неподписан документ, според който вие ми прехвърляте фирмата си, съдът трябва ли да впише прехвърлянето? Четете, четете... Това се иска от вас, нищо друго...

  www.dobribozhilov.com
 26. 26 Профил на стар седесар
  *****
  Неутрално

  Ей, нещастник - М.Димитров, разкарай се от СДС!
  Съсипа синята идея!
  Ходи си при червените ченгета,които те пробутаха като "ново "лице.
  И така ни го нанови,че разсипа СДС от интриги и накрая и без регистрация.

 27. 27 Профил на Данчо
  *****
  Неутрално

  Мисля, че върви някаква ченгесарска кампания за маскарене на Янев.
  Защото е единственият, дато не го е страх да да казва истината за нещата. И всички се напикават от ужас - и леви и десни…
  Е, как тогава да го обичат?

 28. 28 Профил на Съраха се
  *****
  Неутрално

  Да ни е честита новата управляваща коалиция - БСП, ДПС, "Атака" и "Ред, законност и справедливост. Когато чеовек се вглежда в подредбата на тази дружина, няма как да не види колко добре си пасват. БСП партията, която никога не е работила в интерес на когото и да било освен за собственото си благополучие по формулата "Всичко в името на човека, всичко за благото на човека....и всички знаем кой е човека". ДПС. Да ДПС, естествен съюзник и лика прилика с "партията майка". Каза го не друг, а Ахмед Доган. Дойде ред и на помагачите, навремето наричани ятаци. "Атака". Партията на Волен. Патриотите, родолюбците, но най-вече необходимият ураджия в последните четири години, който свърши много работа на управлението, главно за да се занимават всички мине немине с "Атака". Какво полезно свършиха ли? Нищо. За жалост, дните на "Атака" са преброени, защото на сцената под светлетните на прожекторите е не друг, а димкаджията от Пловдив, никога не копалият земеделец и безапелационно доказан имитатор, в наши дни прероден консерватор и борец за всичко, но предимно за собствено благополучие лидер, заклел се в името на живота си да постигне всичко, пък било то и в името на живота му.
  В цялата схема липсват един двама ятаци, но работа ще има и след изборите. И все пак, не е лоша коалицията БСП, ДПС, "Атака" и "Ред, законност и справедливост". Дори и мотив за да са заедно има. Кризата. Заради която ще работят заедно, при това не за някой друг, а за нас, за нашето благо и щастие. Не е лоша тази коалиция

 29. 29 Профил на Плагиат
  *****
  Неутрално

  Ужасно сте прости мили. Решението е много просто. Коалицията си съществува но в ЦИК се регистрира само партия ДСБ. Тя прави листите съгласно коалиционното споразумение със СДС но само с подписа на Иван Костов. Така отпада хем малоумният опит на комунисти и резняци да попречат на СДС , хем отпада 8% праг. И бъдещото правителство ГЕРБ-СДС-ДСБ ще има доста работа да разчистат БГ от заразата.

  Цитирам без разрешение за което моля да бъда извинен.

 30. 30 Профил на синия бард
  *****
  Неутрално

  Това протестантче от църква "Блага вест " - Мартинчо, не случайно беше катапултиран .Соросчетата си мислеха и че този номер ще мине.
  Най- доволен е Бай Цвятко Цветков - шестака от БСП.
  След Филип Димитров , още един въздухар ни пробутаха ,който просто ще удари катинара на "Раковска".

 31. 31 Профил на fyhlgkjhju
  *****
  Неутрално

  Днешният ден 13.04.2009 година ще остане паметен в новата българска история.На този ден тези който хленчеха и молеха за човечност, тези който апелираха за демокрация, права ,свободи, свалиха своята маска.Видя се озъбената мутра на диктатурата която преди само
  60 години,забраняваше партийте на политическите си опоненти,разтрелваше и бесеше техните лидери.От тук нататък за да я има България тези две партии не трябва да ги има.Среден път няма .През този избор минава пътя на всеки от нас.

 32. 32 Профил на До #12 Ж.Желев
  *****
  Неутрално

  Да не се окажеш пророк като Я.Янев? То маи и аз съм съгласен с теб и може това да е краината цел на упражнението.Няма логика БСП да консолидира десните с това съдебно решение.Те БСП си решиха проблема като дигнаха изборната бариера за коолиции на 8%.

 33. 33 Профил на Велев
  *****
  Неутрално

  О НЕЩАСТНИ НАРОДЕ,ГЛАДЕН И ОГЛУПЯЛ МАЛКО ЛИ ТИ БЕШЕ 500 ГОДИНИ ТУРСКО И 50 ГОДИНИ РУСКО РОБСТВО ЗА ДА ГЛАСУВАШ СЕГА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ,ЗА ЛУКАНОВАТА ЗИМА И ЖАН ВИДЕНОВИЯ ГЛАД И ЗА СЕРГЕЙЕВИЯ ЕВРОПИЙСКИ СРАМ.О НЕЩАСТНИЦИ НЯМА ДА СЕ СКРИЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ,ВИЕ СТЕ СЪЗНАТЕЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ КОИТО ГЛАСУВАТЕ ЗА БСП.ВАШИЯТ ИНАТ И ТЪПОУМИЕ Е СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ РОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 34. 34 Профил на М.Христов
  *****
  Неутрално

  Седесарите имаме само един ход - час по-скоро да изгоним кръжочника и тайното оръжие на бесепарските ченгета - Мартин Димитров.
  Е, как става така ,че уж се бориш срещу комунистите, а жена ти също се "бори" във външно министерство на висок пост,подсигурен й от тройната коалиция , а ?

 35. 35 Профил на От съда
  *****
  Любопитно

  Ще ме простите, но ние в съда сме били винига запленени от синята идея и се чувствам обиден, че ни вменявате накакво червено-лилаво влияние.

  Моля, моля...да си имаме дясното уважение

 36. 36 Профил на Do 29
  *****
  Неутрално

  Нямам против да цитираш напротив. На модератора се извинявам. Мнението ми не е изтрито. Просто е под номер 1 в статия "Ново изпитание за дясната коалиция"
  Статията : http://dnevnik.bg/analizi/2009/04/13/704807_po_izborite_v_durjavata_na_padnalite_duvari/
  = темата на "Капитал" показват едно и също. Но нещо са се объркали. Турци и резняци си отиват

 37. 37 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1684 Неутрално

  Хора - четете мнение № 31. По ясно едва ли може да се каже.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 38. 38 Профил на седесар до болка
  *****
  Неутрално

  Вън от СДС мижото М.димитров!
  Пичове, да спасим синята идея като бием шута на този политически льольо, който докара СДС до отказ от регистрация!
  Срам! Позор!

 39. 39 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1684 Неутрално

  № 33 Велев..... Прав си - "не народ, а мърша".

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 40. 40 Профил на Jim Stark
  Jim Stark
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  БСП, ДПС, "Атака" и "Ред, законност и справедливост"

  Сега се видя, кой с кой играе - това е предателство на всички гласоподователи на АТАКА и РЗП... Как не ги е срам?!?

  БИВШ ТАРИКАТ... ВЯРНО, ЧЕ ТУЙ НЕ Е ДЪРЖАВА, НО ДОКАТО ИМА БАЛАМИ, ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ...
 41. 41 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 524 Гневно

  Щути, абе не ти ли писна да пишеш под 20 различни ника във всяка тема?

  Айде сиктир вече! Даже и запетайките ти научихме! Ще направя официална петиция Дневник да публикувам хеш сума на IP адресите, половината мнения под тая тема са твои!

  Аман! То бива, то може човек да се опитва с чувство за хумор да приема нещата, ама ти се оливаш по-зле и от Сергей Виденов!

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 42. 42 Профил на Jim Stark
  Jim Stark
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Ако се приеме псевдомажоритарният вариан за 31 депутата, десните и ГЕРБ задължително трябва да се споразумеят за мажоритарните кандидати в съотношение 3:1 за ГЕРБ, да да не се борят един срещу друг. БСП, ДПС и др. сателити ще направят точно така! Ако ГЕРБ и десните се споразумеят, може да спечелят повечето мажоритарни места.

  БИВШ ТАРИКАТ... ВЯРНО, ЧЕ ТУЙ НЕ Е ДЪРЖАВА, НО ДОКАТО ИМА БАЛАМИ, ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ...
 43. 43 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1702 Неутрално

  Последен бой настана. По дефиниция коминисите не обичат "играта" да има правила, та картите се раздават така че изхода да бъде предрешен....

  Дано поне това явно погазване на нормалните норми мобилизира хората да гласуват!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 44. 44 Профил на Стоил Стоилов
  *****
  Неутрално

  Пионката Добро Божилов да целува ръка за тотално неизбираемата 17 позиция в листата на ченге демократа Яне и да бяга да прави компания на Георги Рогачев в панделата където му е мястото

 45. 45 Профил на AZ
  *****
  Неутрално

  Добри, къде го прочете това решение, цял ден го търсим по мрежата. Дай аргументи!

 46. 46 Профил на user
  *****
  Неутрално

  По-голямо лайно и комунистическа подлога от Юруков в СДС май не е имало до сега.

 47. 47 Профил на oleeeee
  oleeeee
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Добри Божилов, няма неподписани документи.
  Няма липсващи документи.
  Няма нито едно основание за отказ на регистрацията.
  Решението на ВКС ще го потвърди.
  Колкото до това дали съм чел решението - да, чел съм го при това много внимателно.
  Разликата между мен и Вас е, че аз разбирам какво е написала съдия Йосифова, докато Вие единствено повтаряте фрази, които изобщо не разбирате.
  СТ

 48. 48 Профил на Slash
  *****
  Неутрално

  Брей, тука много "сини бардове" и "истински седесари" имало бе! Ей, дърти комуноиди, я се потапяйте в лайната! Мартин Димитров е човека - първо направи дясна коалиция, после покрай него напуснаха разни тюмбели като Тагарински, Магарински и други. За разлика от селянина Юруков, който докара СДС до невиждано нисък процент. За мен фактът, че всички са срещу дясната коалиция означава само едно - прогнозните резултати са съвсем различни от показваните и комуноидите са се наакали в гащите. Гласувайте, господа, гласувайте!!!

 49. 49 Профил на Ох!
  *****
  Гневно

  В началото на Страстната седмица да си припомним: По делата им ще ги познаете!
  Доживяхме заедно с БСП и ДПС да гласуват Атака и РЗС! Край на фалшивите лозунги. Познахме ги!

 50. 50 Профил на DODO
  *****
  Неутрално


  ВЪРВИМ НЕОТКЛОННО КЪМ ПЪЛНА ПУТИНИЗАЦИЯ !!! ОПОЗИЦИЯ - 5-10 % ! ОЛИГАРХИЯ И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА МИЗЕРИЯ , ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЛИПСА НА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА И СИГУРНОСТ , ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОР , ГРАБЕЖИ И ОТВЛИЧАНИЯ , ПОЛИТИЧЕСКИ УБИЙСВА И Т.Н. И Т.Н !!
  ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В БИШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ И РУСИЯ !! НЕ В МОСКВА И ПЕТЕРБУРГ , А В ДРУГАТА РУСИЯ !
  СВОБОДА ? МОЖЕ БИ ВСЕ ОЩЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ , НО И ТАМ НИ ЧАКАТ ЗАКОНОДАТЕЛНИ СЕКИРИ !!
  УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕНИЯТ ПРАВЕН И АДМИНИСТРАТИВЕН ХАОС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО ПЪЛНОТО ИКОНОМИЧЕСКО И ПОЛИТИЧЕСКО ОВЛАСТЯВАНЕ НА ТЕЗИ , КОИТО НЕ СА СЛЕЗЛИ ОТ ГЪРБА НИ ОТ 1944 г.И НИ ДЪРЖАТ ВЕЧЕ В МЪРТВА ХВАТКА !!!

 51. 51 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1684 Неутрално

  № 41 kamenl........Забелязвам, че има поразително приличащи си мнения, и ти благодаря за информацията. Мислех, че ме обзема параноя около всичко това.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 52. 52 Профил на fasrock
  *****
  Неутрално

  До Добри Божилов: Пич, не те познавам но имах възможността да посетя сайта на твоята партия от типа "One man army". Адмирации за това което си написал там и предполагам споделяш, но то едва ли ще трогне повече от една шепа хора по ред причини. Оставам с неясното впечатление че изпитваш някакво злорадство, дано не съм прав. В живота и политиката понякога се налага да се преглъщат и много горчиви хапове. Т.е. да се правят компромиси и при това големи, защото понякога както се казва пътят към ада е осеян с добри намерения! Ситуацията в страната ни е меко казано извънредна и налага пълна консолидация на всички трезво мислещи хора, защото няма повече място в ъгъла в който с ни е натикала комунистическата сган. Гадовете играят "вабанк" като за последно с ясното съзнание, че след тях и потоп......!
  Дано Мартин и компания се измъкнат от тази ситуация защото това би било от полза за всички, включително и за теб и твоят прохождащ политически проект! Аз съм на 36 години и ми писна да живея в перманентна криза и поради тази причина ни трябва дясно (при цялата наша условна картинка) управление!

 53. 53
  ****

  Мненията на потребителя Salutte бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 54. 54
  ****

  Мненията на потребителя Salutte бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 55. 55 Профил на индибг
  *****
  Неутрално

  ВЪРВИМ НЕОТКЛОННО КЪМ ПЪЛНА ПУТИНИЗАЦИЯ !!! ОПОЗИЦИЯ - 5-10 % ! ОЛИГАРХИЯ И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА МИЗЕРИЯ , ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЛИПСА НА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА И СИГУРНОСТ , ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОР , ГРАБЕЖИ И ОТВЛИЧАНИЯ , ПОЛИТИЧЕСКИ УБИЙСВА И Т.Н. И Т.Н !!
  ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В БИШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ И РУСИЯ !! НЕ В МОСКВА И ПЕТЕРБУРГ , А В ДРУГАТА РУСИЯ !
  СВОБОДА ? МОЖЕ БИ ВСЕ ОЩЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ , НО И ТАМ НИ ЧАКАТ ЗАКОНОДАТЕЛНИ СЕКИРИ !!
  УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕНИЯТ ПРАВЕН И АДМИНИСТРАТИВЕН ХАОС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО ПЪЛНОТО ИКОНОМИЧЕСКО И ПОЛИТИЧЕСКО ОВЛАСТЯВАНЕ НА ТЕЗИ , КОИТО НЕ СА СЛЕЗЛИ ОТ ГЪРБА НИ ОТ 1944 г.И НИ ДЪРЖАТ ВЕЧЕ В МЪРТВА ХВАТКА !!!

  ТРЕВОГА! ТРЕВОГА!

 56. 56 Профил на Slash
  *****
  Весело

  Щуци, можеш да вземеш пак моя ник за малко, един път го направи, ама случайно те залових. Така сте комунягите - все конспирации плетете и все ви хващат

 57. 57 Профил на ???
  *****
  Неутрално

  И Юруков ли изкарахте враг бе, ами че вие
  сте по зле и от комунистите .

 58. 58 Профил на bg
  *****
  Неутрално

  Напред Мартине самотака........

 59. 59
  ****

  Мненията на потребителя Salutte бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 60. 60 Профил на доброжелател
  *****
  Неутрално

  По отношение на "десните"-всеки жъне това,което е посял!По отношение на основните автори тук-качествена психиатрична помощ в България просто няма!

 61. 61 Профил на педагог
  *****
  Гневно

  Срам! Съд да борави с политически аргументи! Паниката сред лапачите от БКП/БСП и ДС прштурката ДПС е голяма.
  Всички на избори! Трябва да се отървем от от престъпната банда.

 62. 62 Профил на Рейгън
  *****
  Неутрално

  Българи, вие, които все още милеете за демокрацията! Това решение на СГС доказва още веднъж пълната зависимост на съдебната система от днешните мафиотизирани властници. Спомнете си "непартийния" избор на Константин Пенчев, зам.председател на НДСВ за председател на ВАС, побоищата, извършени от полицията по нареждане на Никола Филчев над свещеници и миряни от Синода на дядо Инокентий и ще разберете, че в България привършва играта на демокрация. Наред с цирка по "кризата с боклука", вдигането на процентни бариери и т.н., всичко това показва, че БСП и ДПС вече открито са решили да прекратят играта на демокрация. Парите са в тях, овладяха съдебната система, почти не останаха независими медии. И защо да не са нагли - може да няма формално СССР, но днес имаме отново кагебистите на власт в постсъветска Русия - главната опора на нашите комунисти. Единствената възможност да спасим гражданското общество у нас е да гласуваме масово срещу БСП-комунистите и агентите на ДС от Догановата шайка. Милиони гласове не могат да фалшифицират!

 63. 63 Профил на Ох!
  *****
  Весело

  Брей, отнесох 6 минуса за думите си! Досега не беше ми се случвало...Може ли някой да аргументира минуса си? Благодаря!

 64. 64 Профил на чичопенчо
  *****
  Неутрално

  Тъй ще е ! Те ми се обединяват за да вържат едва едва 4-е процента в някаква безпринципна коалиция на хора които са се плюли едни други да вчера.... сега хубаво ще им резнат квитанцията...
  Ако ще го играят истинска полтическа алтернатива - да тръгнат към вземане на властта -след 4 -8 20 годин но това трябва да им е целта иначе да се пенсинират и да кажат на българския народ едно - "извинявайте наща цел беше да се понакрадем"

 65. 65 Профил на Елена
  *****
  Гневно

  Който противопоставя СДС на ДСБ преди изборите е ПРОВОКАТОР-ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ на комунистите, за които девизът ,,разделяй и владей" е основно мото и принцип за успех.
  Именно заради такива хора се създаде ДСБ. СДС беше създадено от комунистите и изчерпа своята роля за прехода. Необходимо беше да се отсее плявата от зърното, да се поставят новите приуритете съобразно вътрешната и международна ситуация...Иван Костов отстъпи лидерския си пост, достатъчно дълго време търпя безобразията на новото ръководство на СДС и всички ние с голяма болка се отделихме от СДС, защото СДС сътворяваше нашите мечти за по добър живот на децата ни, и работихме безкористно за това...Но след като разбрахме как комунистите са се възползвали от нашата вяра, беше необходимо да се разграничим от тези хора....
  Днес СДС и ДСБ не трябва да се противопоставя, защото общи са нашите цели и електора, и ако някои хора заслепени от лични интереси и създават напрежение преди изборите,когато едно единение между десните сили ще постави на място лявото правителство, наистина е или глупак или поставено лице.
  И спрете хулите срещу Иван Костов, който счита,че има силата, ерудицията и професионализма на Костов да вдигне ръка....Но за съжаление в дясното пространство не се е появил друг лидер с неговите качества,който да приеме щафетата....

 66. 66 Профил на Slash
  *****
  Весело

  Щуци, никаква параноя нямам, просто похвата на дъртия комуняга, демек ти, си личи и от последния етаж на американски небостъргач

 67. 67 Профил на весел
  *****
  Весело

  не по темата:

  ахаххаахаха. снимката е великолепна. кой е човекът в дясно дето отваря вратата?

 68. 68 Профил на Елена
  *****
  Гневно

  Който противопоставя СДС на ДСБ преди изборите е ПРОВОКАТОР-ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ на комунистите, за които девизът ,,разделяй и владей" е основно мото и принцип за успех.
  Именно заради такива хора се създаде ДСБ. СДС беше създадено от комунистите и изчерпа своята роля за прехода. Необходимо беше да се отсее плявата от зърното, да се поставят новите приуритете съобразно вътрешната и международна ситуация...Иван Костов отстъпи лидерския си пост, достатъчно дълго време търпя безобразията на новото ръководство на СДС и всички ние с голяма болка се отделихме от СДС, защото СДС сътворяваше нашите мечти за по добър живот на децата ни, и работихме безкористно за това...Но след като разбрахме как комунистите са се възползвали от нашата вяра, беше необходимо да се разграничим от тези хора....
  Днес СДС и ДСБ не трябва да се противопоставят, защото общи са нашите цели и електорат, и ако някои хора заслепени от лични интереси създават напрежение преди изборите,когато едно единение между десните сили ще постави на място лявото правителство, наистина е или глупак, или поставено лице.
  И спрете хулите срещу Иван Костов, който счита,че има силата, ерудицията и професионализма на Костов да вдигне ръка....Но за съжаление в дясното пространство не се е появил друг лидер с неговите качества,който да приеме щафетата....

 69. 69 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1154 Весело

  №63 - не са 6 а само 3, които се "зануляват" с три плюса и така става че имаш само 7 плюса (а те са десет). Нещо и на мен ми е странна тази система, ама както и да е.
  А иначе 100% единият минус ти го е треснал три пъти героят на РСФСР Щутгартчо, който днес дава бойно дежурство в защита на БСП (к) и агент Сава. Мисълта ми е аргументи да не чакаш. Виж някой лозунг винаги можеш да чуеш от него.

 70. 70 Профил на сдс е повече
  *****
  Неутрално

  За разлика от идолът ви иванчо костов юруков е роден и отрасъл в София и сред книги и не е от циганската махала.

 71. 71 Профил на rolasio
  *****
  Неутрално

  В дсб сте само цървули - това е положението СДС сме в Парламентар а дсб си оставате само ДС

 72. 72 Профил на Елена
  *****
  Гневно

  Който противопоставя СДС на ДСБ преди изборите е ПРОВОКАТОР-ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ на комунистите, за които девизът ,,разделяй и владей" е основно мото и принцип за успех.
  Именно заради такива хора се създаде ДСБ. СДС беше създадено от комунистите и изчерпа своята роля за прехода. Необходимо беше да се отсее плявата от зърното, да се пос- тавят новите приуритете съобразно вътрешната и между-народна ситуация...Иван Костов отстъпи лидерския си пост, достатъчно дълго време търпя безобразията на новото ръко-
  водство на СДС и всички ние с голяма болка се отделихме от СДС, защото СДС сътворяваше нашите мечти за по добър живот на децата ни, и работихме безкористно за това...Но след като разбрахме как комунистите са се възползвали от нашата вяра, беше необходимо да се разграничим от тези хора....
  Днес СДС и ДСБ не трябва да се противопоставят, защото общи са нашите цели и електорат, и ако някои хора заслепени от лични интереси създават напрежение преди изборите,когато едно единение между десните сили ще постави на място лявото правителство, наистина е или глупак, или поставено лице.
  И спрете хулите срещу Иван Костов, и който счита,че има силата, ерудицията и професионализма на Костов да вдигне ръка....Но за съжаление в дясното пространство не се е появил друг лидер с неговите качества,който да приеме щафетата....

 73. 73 Профил на Д.В.
  *****
  Неутрално

  Аз ще гласувам за СДС-ДСБ
  Но ако коалицията не събере 8% занчи никаква коялиция не е...Аз мисля че 8-те процента няма да са проблем
  Обикновенно колкото повече са печките толкова по силна става мотивацията...хората реагират най-силно срещу несправедливост

 74. 74 Профил на ЧичодоЕлена
  *****
  Неутрално

  Новите "приуритете"(както се изразяваш) на създаденото от комунистите (както твърдиш) СДС и костовото (въобще "не" комунистическо ДСБ са добре известни - определен кръг от хора да папкат...
  След като твърдиш ,че СДС е създадено от БКП кажи речи по времето когато и БСП, ти не противопоставяш ли СДС на ДСБ? И Излиянията ти за "разделяй и владей" (десните) не се ли отнасят и до тебе...
  Да наистина се следва този принцип (разделяй и владей) , но тук в България неговото измерение е - разделение на сини и червени! А не на 1 % сдс и 1,5 % дсб (което би бил осмешно да се твърди)... и ако малко си напънеш гранитното мозъче ще разбереш , че точно иве сте основна брънка в разделението на българския народ...и следователно в неговата разруха..
  Прости им Господи - те не знаят какво вършат!

 75. 75 Профил на RedZax
  *****
  Гневно

  "уставът не бил подходящ за една партия с амбиции"
  Максимално ме кефят такива аргументи
  Скоро ще ни съдят и саргументи от сорта на : "Не сте облечени подходящо, за да ходите така по улицата" или пък "Гледате много втренчено" и т. н.
  Истината в БГ е - имаш ли пари няма съд за теб... Може да си педофил, изкормвач или обикновен крадец, но пачката важи еднакво пред съда...

 76. 76 Профил на Елена
  *****
  Гневно

  Който противопоставя СДС на ДСБ преди изборите е ПРОВОКАТОР-ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ на комунистите, за които девизът ,,разделяй и владей" е основно мото и принцип за успех.
  Именно заради такива хора се създаде ДСБ. СДС беше създадено от комунистите и изчерпа своята роля за прехода.
  Необходимо беше да се отсее плявата от зърното, да се поставят новите приуритете съобразно вътрешната и между-народна ситуация...Иван Костов отстъпи лидерския си пост, достатъчно дълго време търпя безобразията на новото ръко-
  водство на СДС и всички ние с голяма болка се отделихме от СДС, защото СДС сътворяваше нашите мечти за по добър живот на децата ни, и работихме безкористно за това...Но след като разбрахме как комунистите са се възползвали от нашата вяра, беше необходимо да се разграничим от тези хора....
  Днес СДС и ДСБ не трябва да се противопоставят, защото общи са нашите цели и електорат, и ако някои хора заслепени от лични интереси създават напрежение преди изборите,когато едно единение между десните сили ще постави на място лявото правителство, наистина е или глупак, или поставено лице.
  И спрете хулите срещу Иван Костов, и който счита,че има силата, ерудицията и професионализма на Костов да вдигне ръка....Но за съжаление в дясното пространство не се е появил друг лидер с неговите качества,който да приеме щафетата....

 77. 77 Профил на БГ Фен
  *****
  Гневно
 78. 78
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 79. 79
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 80. 80 Профил на демократ
  *****
  Неутрално

  БСП+ДПС+Атака+РЗС, ръка за ръка.
  партията-майка си ги мобилизара с решаващия момент, обикновени помияри.

 81. 81 Профил на чичоПенчо
  *****
  Весело

  Аха партията майка си ги събрала, казваш Атака, ДСБ, РЗС... но сякаш има още шиленца да привика старата квачка - това ГЕРБ, СДС, ДСБ....

 82. 82 Профил на FREE
  *****
  Разстроено

  Иван Костов пак ще спаси България!

 83. 83 Профил на Гост
  *****
  Гневно

  Ако фашизоидо-комуноидите са честни и почтени, в което се съмнямам, направо да си върнат Член Първи или поне някъде в Конституцията да запишат че са несменяеми - после бегом към Путинланд и чалгата на Капалъ-чарши...

  Тъжно...

 84. 84 Профил на Леля Пена
  *****
  Гневно

  Пенчо, какви шиленца при квачката?! Лягай, че пак прекали с ракията!

 85. 85
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 86. 86 Профил на Гост
  *****
  Неутрално

  Всъщност царчето е много гадният елемент. Дойде на враст с гласове, отскубнати от десницата, а сега само дето с Гея и Сопола не се снима в порнофилм. Всъщност порнофилмът си го има - огледайте се - нима това не е порнография?

 87. 87 Профил на ЧичоПенчо
  *****
  Весело

  Хаха - единия рече че имало чалга и комунизация... другия (негов съмишлениик) твърди ,че Костов "пак" щял да спаси България... сякаш страната ни е цъфнала и вързала....
  Личи си как са я упралявали!
  НИКОЙ КОЙТО Е БИЛ на власт през последните 70 години няма МОРАЛНОТО право да иска пак да е на власт!
  Ама айде надъхвайте се преди изборите - то това заприлича на събрание на ДС-обединена..
  Но знайте едно - чалграризацията и някой други "екстри" са ни подарък именно от СДС. Ако това не знаете значи трябва много внимателно да анализирате позицията си и да я освежите с повечко достоверна информация!

 88. 88 Профил на Гост до 87
  *****
  Неутрално

  Значи, след като 500 века българия е управлявана от султана, няма правото да бъде свободна? Баф ти и тъпотията, дето си я написал. Достоен си за наградита Дарвин.

 89. 89 Профил на JJ
  *****
  Разстроено

  товариш Попов, вие сами ще се унищожите.

 90. 90 Профил на FREE
  *****
  Неутрално

  "другия (негов съмишлениик) твърди ,че Костов "пак" щял да спаси България... сякаш страната ни е цъфнала и вързала.... "

  евала Чичо Пенчо, машаала! )

 91. 91 Профил на ПенчодоПена
  *****
  Неутрално

  Че кое толкова те е разгневило... разбирам изявяваш несъгласие ама чак пък "гневно"

 92. 92 Профил на Wo
  *****
  Неутрално

  Честит рожден ден на Мартин Димитров Дали комунистите не му спретнаха тази дружеска закачка вместо подарък???!

 93. 93 Профил на FREE
  *****
  Разстроено

  Гласувай за Костов, Спаси България!

 94. 94 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1668 Любопитно

  ОЛИГАРХИЯ........

  /Останалото от текста е твърде нецензурно и с елементи от аспектите на борбата със злото. Моля за извинение форумците с по-слаби нерви/

  На мен ми писна!

 95. 95 Профил на Леля Пена
  *****
  Весело

  Като станеш способен да различаваш пиле от шиле, ще говорим...Лека нощ!

 96. 96 Профил на Гост
  *****
  Гневно
 97. 97 Профил на ПенчодоГост
  *****
  Любопитно

  От къде успя да сътвориш съждението, че искам България да се управлява от султан или каквто и да било ЧУЖД елемнт???

  Скъпи госте... не знам как по-внимателно да ти го кажа... , но сдсето от съвсем скоро се изявява в стил - антидпесе и леко боязлив новоизлюпен патриотизъм...

 98. 98 Профил на Грую Лазаров
  *****
  Неутрално

  Да Ви кажа юрист съм с 15 годишен стаж - четох решението на сайта на СДС и си мисилех и не можах да повярвам, че е възможно това. СДС са подходили към закона и съдебните процедури като една западаща селска кооперация - те така правят събират едни документи тръсват ги на съда и чакат да им впишат промените. УЖАААААААААААААААААААС! Казвам го с ръка на сърцето - спал съм като стедент на площада, фен съм им, но твърдя че в тази държава нямаграмотен юрист, който да постанови решение при такава ЮРИДИЧЕСКА НЕГРАМОТНОСТ!!!!!!! ПИЧОВЕ САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ - НЯМАТЕ ЮРИСТИ - ТОВА ВИ ЗАКОПА !!!!!!!

 99. 99 Профил на Окото
  *****
  Неутрално

  Цялата червена и ДС-сарска паплач, подкрепена от жалкото послушниче, наречено"съд" по необясними причини, подкрепена от жълтите парцали "Труд" и "24", подкрепена от новоизлюпената мафиотска храненица на Доган-Кръстева и съставена от БСП/БКП/,ДПС, "Атака" и лицето Янев,което директно бе доставено от Курило - та тази паплач се наака от страх да не би истинската десница на България да влезе в следващия парламент. Е, това като бумеранг ще им влезе отзад само след няколко месеца. Страхът от Костов е толкова голям, че ги кара да се подмокрят ежечасно и да препрочитат Вишински и Берия. Жалки нещастници, жалки крадци, жалки мафиоти, жалки разсипници на България - всичко се връща! Тъпкано! И на всичкото отгоре сатанинствате през Страстната седмица! Ама наистина сте слуги на Сатаната!

 100. 100 Профил на ЧичоПенчо
  *****
  Неутрално

  Скъпи СДСари
  Уважавам всеки от вас, на който му е болно за България.
  Но се опасявам , че сте тръгнали в грешната посока.
  Само с вяра в Св Ксотов не става работата
  Лека нощ.

  ПС. Сами си преценете какъв е Шанса на СДС/ДСб да влезе в следващотот правителство.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK