И ДПС поиска разсекретяване на разработката за Йосич

Съдът в Белград потвърди, че Бойко Борисов е призован като свидетел по делото срещу сърбина

И ДПС поиска разсекретяване на разработката за Йосич

© ДневникДен след лидера на ГЕРБ и бивш главен секретар на МВР Бойко Борисов и шефът на временната комисия "Йосич" Христо Бисеров (ДПС) поиска да бъде разсекретена разработката на българските спецслужби за Сретен Йосич, смятан за бос на сръбския подземен свят. Пред агенция "Фокус" в неделя Бисеров заяви, че в делото "няма данни за участие на ген. Борисов в издирването, задържането и екстрадирането на сърбина". Пред "Дарик радио" той уточни, че комисията ще се обърне към МВР още в началото на седмицата и там ще трябва да задвижат процедурата по разсекретяването.


Десет дни след сформирането на комисията "Йосич" в петък Бисеров оповести разговор на "български подземен бос, който е покойник", воден непосредствено преди задържането на Йосич в България през юни 2002 г. По думите му в разговора, записан със специални разузнавателни средства, босът заявявал: "Бойко взе парите." Според публикации вероятно става въпрос за Милчо Бонев-Бай Миле от СИК.


Докато Борисов повтаря, че е един от основните участници в залавянето и екстрадирането на Йосич в Холандия и че това може да застраши живота му, Бисеров твърди, че няма никакви данни действията на НСБОП през 2002 г. да са съгласувани с главния секретар на МВР.
Според Бисеров Йосич е пребивавал в България необезпокоявано години наред преди ареста. В петък той каза още, че при управлението на Иван Костов и Атанас Атанасов (тогава шеф на контраразузнаването) Йосич "е преживявал в страната ни и е живял спокойно в центъра на столицата със семейството си и е ръководил "бизнеса" си оттук". По онова време самият Бисеров беше шеф на парламентарната вътрешна комисия.


Първите коментари от "Синята коалиция" гласяха: ДПС оглави войната срещу десния съюз. Според Йордан Бакалов (СДС) става въпрос за координирана политическа атака. Кметът Борисов подозира сценарий, писан от БСП и ДПС, и не изключва атентат срещу него, който да бъде приписан на Йосич.


В петък говорителката на Окръжния съд в Белград Ивана Рамич потвърди пред Re:TV, че съдът е решил да призове Бойко Борисов като свидетел по делото на Йосич, но не се ангажира със срок.


Кой е Сретен Йосич?
Смятаният за най-опасния престъпник на Балканите и крал на кокаина Сретен Йосич (47 г.) започва като дребен престъпник, но се издига до първите редици на подземния свят с изключителната подкрепа на сръбското ДБ (Държавна сигурност). Има свидетелства, че е работил лично с шефа на службите Йовица Станишич. ДБ му дала да ползва вила на ул. "Августа Цезарца" 2а, където са виждани някои легендарни подземни фигури.


Според разследващи сръбски журналисти Йосич се превърнал в платен убиец на службите и бил настанен трайно в Холандия, откъдето се появявал в Белград, Баня Лука, Будва и прочее скъпо облечен, а след него винаги оставал поне по един труп, понякога "национална" или политическа поръчка.


Дати:


1993 г. Йосич (наричан Йоца Амстердама) е осъден в Холандия заради убийство, но избягва от затвора и се укрива. Издирван е от редица европейски държави.


1998 - 2002 г. Влизал е у нас многократно, използвайки различни паспорти.


20 юни 2002 г. Йосич е арестуван в София при спецакция на НСБОП. След задържането му НСБОП получава сигнал за подготовка на бягството му от затвора. Преместен е в ареста на Транспортна полиция, конвоиран от барети, които го охраняват.


Август 2002 г. Йосич е екстрадиран в Холандия по молба на холандската полиция, тъй като има обвинение за подготовка за убийство на холандски прокурор. Не са събрани обаче достатъчно доказателства и е върнат в Сърбия, където е следствен за убийството през 1995 г. на Горан Мариянович - Гокси Бомбаша.


Май 2006 г. Йосич е пуснат от Белградския съд под гаранция от 300 хиляди евро по делото за подготовка на убийството на Гокси Бомбаша.


7 април 2009 г. Йосич е разпитан от Окръжния съд в Белград по същото дело. Заговаря за покровителите си в България. Съдът потвърждава, че призовава през октомври Бойко Борисов.


Версии за български връзки
Веднага след като Йосич беше освободен от сръбския съд, в България упорито се заговори, че той е заплашил, че ще си отмъсти на бившия главен секретар на МВР Бойко Борисов, който ръководи операцията по залавянето и екстрадирането му (приносът на Борисов сега се поставя под съмнение). Две заплахи за живота на Борисов се свързват от медиите със сръбския бос.


През март 2003 г. на ГКПП Калотина е задържан Фарид Топчагич, албанец от хърватски произход, с два гранатомета. Предполага се, че Топчагич е пратен, за да убие Борисов. По време на предизборната кампания 2005 г. Борисов, който беше кандидат-депутат от НДСВ, временно прекрати изявите си от съображения за сигурност след получен сигнал от сръбските спецслужби за подготвян атентат. Сръбската преса допусна, че поръчителят най-вероятно е Йосич.


Едвин Сугарев разпространява версията, че преди убийството му през 2002 г. прокурорът Николай Колев имал доказателства, че сръбската мафия била дала $3 млн. на бившата барета Алексей Петров, за да уреди бягството на Йосич чрез главния прокурор Никола Филчев и бившия шеф на баретите Филко Славов. Схемата предполагала прокуратурата да издаде заповед за преместване на Йосич от един затвор в друг под охраната на баретите, а по пътя той да изчезне.


Българската преса свързва името на Йосич с неуспешния атентат срещу бившия командос Алексей Петров. Според публикации сърбинът се свързва с покушението срещу Поли Пантев на остров Аруба през 2001 г., с убийството на създателя на ВИС Васил Илиев през 1995 г., намесен е и в ликвидирането на един от бившите лидерите на СИК - Милчо Бонев-Бай Миле (2004), близък до сръбските престъпни групировки, с мотива, че той го е издал на българските власти.


Изказвания на Йосич пред съда в Белград:
Защо се е преселил в България: "В България се чувствах сигурно, защото бях под защитата на разузнавателния сектор, на Бойко Борисов, който по-късно стана кмет на София, и на Николай Гигов, собственик на футболния клуб "Локомотив". "Малко чудно, но какво да се прави, такова беше сътрудничеството."


Признание, че е извикан в Белград през 1992 г. след въвеждането на санкциите на ООН срещу бивша Югославия, за да помага с връзките си и да лобира в България, Македония и Румъния за отмяна на ембаргото срещу СРЮ.

Коментари (53)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на М да-а-а!
  *****
  Неутрално

  Който и да е цитирнаният Бойко той не е действал без знанието на редица верни кадри на БСП! Така че БСП също е много навътре във всички МЕГА-далавери след 10.11.89г/е, и преди това/
  Не може да се прави наркотрафик или наркопроизводство без СЪучастието на хора от БСП. Ако става въпрос за фабриката за анфетамини в Кула и за АКЦИОНЕРНОТО участие на някой си Абаджиев, депутат от БСП!
  Другари, БСП държи сичко здраво:престъпност, източвания отвличания, наркотрафик, наркоразпространение и разбира се наркопроизводство! Без нас-БСП-то-нищо не е ставало, няма и да става!

 2. 2 Профил на ujas
  *****
  Весело

  Аууу,
  пожарникаря не бил герой ба .
  Ко прайм сега?!
  Спешно се търси враг за бобо .

 3. 3 Профил на do 1
  *****
  Весело

  Ти си от лайнометите на герб .
  Номер 2 е прав - тарсете му враг на бобо 4е савсем го е окасал.
  БСП не му е виновно че лъже постоянно !

 4. 4 Профил на Тия са зле
  *****
  Неутрално

  От 3 годни Йосич е на свобода под гаранция от 300.000 евро за убийство!!

  Е сръбският съд е по-зле от българския! ))

  Тази история е съшита с бели конци, а Амстердамецът ще направи още една услуга на Сърбия, ако промени изходът от изборите в Булгаристан.


 5. 5 Профил на do 4
  *****
  Весело

  Пропуснал си само:

  " И там един мормот завиваше шоколад. "

 6. 6 Профил на VINA?
  *****
  Неутрално

  НИКОЙ НЕ МУ Е ВИНОВЕН НА ПОЖАРНИКАРЯ , чЕ ЛЪЖЕ ПОСТОЯННО .

 7. 7 Профил на Fox
  *****
  Неутрално

  Важното е че дойде краят на Kостовизма и педал-седесаризма. И то бивши седесари ще ги усмъртят. Това е важното. Пък кой е мафиот, това си го знаем и без Бисеров.

 8. 8 Профил на Дали
  *****
  Любопитно

  Питам се да не би ДПС и БСП да са адвокати на сърбина?

 9. 9 Профил на Дали Или
  *****
  Неутрално

  Не само че са му адвокати, но са му и сценаристи.

 10. 10 Профил на ..
  *****
  Неутрално

  Фокус: Каква е Вашата информация за пребиваването на г-н Йосич у нас?

  Цвятко Цветков: Моята информация едва ли е много по-различна от Вашата, защото съм доста отдавна вън от службите, но Сретен Йосич е пребивавал в два периода у нас. Първият - когато започна югоембаргото и той очевидно е бил изпратен от сръбските служби, за да работи на наша територия по смекчаване на югоембаргото и контрабандното му преодоляване. И вторият етап е в годините след 1995-а, когато вече е работел на наша територия и по въпросите на контрабанда, наркотици и така нататък.

 11. 11 Профил на Ахил
  *****
  Неутрално

  Момчета не се напъвайте ,много малко хора знаят истината ,но те са тук между нас.))

 12. 12 Профил на malart
  malart
  Рейтинг: 682 Неутрално

  щом и дпс иска значи разработката е опоскана или бившите дс са подготвили активно мероприятие срещу опозицията

  malart.blog.bg
 13. 13 Профил на selgran
  selgran
  Рейтинг: 221 Неутрално

  Костов иде и вие треперите и пълните гащите предварително! Посерковци тип № 7 и тути-кванти всички ще се изпокриете в миши дупки, а еничарите набързо ще станат евнуси само потрайте - иде Видовден!!!

 14. 14
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 15. 15 Профил на До Анонимен
  *****
  Неутрално

  Колко хубаво и окуражаващо звучи?!?! Дали ще доживеем това нещо - кърлежите БСП и ДПС да спрат да смучат народа. Ако зависи от мен - ще гласувам два пъти , ама не всеки е така. Няма откъде да се информират за истината българите.....
  На №7 не му се връзвай - мръднал е човека от благата на тройната коалиция!

 16. 16 Профил на ivan_kopanov
  ivan_kopanov
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Елементарни сте.
  ЗА КОСТОВ !

 17. 17 Профил на наблюдаващ
  *****
  Неутрално

  Кирил Добрев пренася долари от Сърбия в България и др. такива случаи говорят, че сръбската ДС и комунистическата ДС у нас са в много тесни контакти. Щом Йосич работи за сръбската ДС, то е допустимо да е получавал помощ от българската ДС. Ето защо няма нищо чудно в твърденията му.

 18. 18 Профил на до 7 и 13
  *****
  Неутрално

  Нали знаете, че на бодлива крава господ рога не дава!!!!!Ако Иван Костов влеза в затвора където му е мястото, тогава за кого ще гласувате.Може би за педала-сектант, гледащия като пикаеща крава Мартин Димитров?

 19. 19 Профил на Наблюдаващ
  *****
  Неутрално

  Йосич просто е агент на сръбската ДС. Не е важно дали е наркотрафикант и престъпник, важното е, че е агент на сръбската ДС. Кое е свързващото звено между сръбската и българската ДС? Отговорът е: КГБ. Да не забравяме, че ръководството на ДПС са агенти на комунистическата ДС, т.е на КГБ. Не си спомням случай, когато ДПС да не е гласувало за руските интереси. Хр. Бисеров и останалите в ДПС са просто агенти на комунистическата ДС.

 20. 20 Профил на .
  *****
  Неутрално

  do #19

  а Бойко Борисов не е,така ли..

 21. 21 Профил на наблюдаващ
  *****
  Неутрално

  За Бойко Борисов няма данни. Но от опит зная, че щом ДС и комунистите с подразделенията си започнат компромати срещу някого, то е само защото този някой не е достатъчно верен на Русия. Костов и СДС затова са на мушката от години, защото помогнаха на НАТО в конфликта в Сърбия и не допуснаха да кацнат руски самолети в Косово.

 22. 22 Профил на от 7- Fox
  *****
  Неутрално

  Всички гласували с минус за моят коментар са Костовисти и педал-седесари! Членове на различни фракции на хомосексуалните орканизации, протестанти, сектанти и всякакви вероизповедания забранени със закон.Хомусексуализмът или содомията е забранена в библията затова Мартин Димитров се е записал в секта !!!

 23. 23 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  номера 7 и 18 ндсв, дпс 8 години ровят около Иван Костов за да открият нещо незаконно при него бсп от 4 години прави същото уви нищо няма как да намериш нещо което го няма.а че Костов се завръща това вече го знаят и малките деца нямя как криза е някой трябва да ни изкара от нея

 24. 24 Профил на Fox
  *****
  Неутрално

  Да, Костов се завръща ! В Драгалевци при подсъдимата му жена, защото той повече депутат няма да бъде !!!!

 25. 25 Профил на Ivan
  *****
  Неутрално

  Антикумониста ти изкара ли 20 лв. надница от Костов за днес?Където и да отворя в този сайт и то всеки ден само твои коментари виждам. С политика се занимават тези които не стават за нищо друго.Освен 20 лв от Костов сигурно комунистите ти дават някой лев социална помощ или като безработен източваш НОИ или си като циганите ДДС-ари на Костов?

 26. 26 Профил на Венцеслав Йонков
  Венцеслав Йонков
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Освен, че е изпаднал в паника Христо Бисеров, който 7 години и половина не каза и дума в НС, всъщност играе раля в онази позната история с "дръжте крадеца"...Той ще се окаже свързан с прикриването на Йосич по време на плебиваването му в България.

 27. 27 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  наблюдаващ 21:

  "За Бойко Борисов няма данни...."

  А стига, бе!!!!?

  Пазенето на Първия, само професионализъм ли изискваше, бе тарикат?
  А кой го препоръча в НДСВ при Царо? Не беше ли Бриго Аспарухов!? А?
  А на кого биха поверили създаването на ПЪРВАТА мутренска групировка в БГ, бе?

  Тези дани не са ли достатъчни? Или някои от тях са лъжа, а?

  Освен това, когато БСП напада някой, понякога това е театро за повдигането имиджа му? И за внушаване че той е "Антикомунист"!

  Къса ли ти е паметта при случая с Царо!
  Тагава ПАК цялата ченгесария и "медиите" дуднеха че , комунистите го правили, щто се насир..и от страх , че дедо ще ги наджипка по затворите!

  И този случай е същия! Бойко с партийната книжка ще излезе от него на бял кон(както е по сценарий). И с образа на мъченик и "десен"-"антикомунит"! А шараните, ще се юрнат към урните , както при дедо "Цар"!
  Ако са им е къса паметта , обаче!

 28. 28 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  номера 24и25 фокс и иван аз нямам нужда Костов да ми дава пари зада изразявам идеите си пари си имам достатъчно дори и в този момент на криза плащам на работниците си редовно и задалженията към държавата също. социални помощи не съм получавал нямам и намерение да получавам тях ги оставям на комуняги като вас аз ако стигна до там ще имиграрам тъи като тогава всичко в тази страна ще е приключило искам Костов да управлява за да могат децата ми да живеят като бели хора а не да се мъчат като мен тъи като всичко съм постигнал с много мъка пот и излишни нерви които при други условия съм можел да спестя

 29. 29 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  Продължение:

  А не ти ли се струва съмнително, че НАЙ–ОМРАЗНАТА фигура за демократичния електорат (Хр.Бисеров), бе подбрана за да "нападне" новия "караджа"? ?? А ?
  При това е от ДПС?
  Хитро нали? И гениално???

 30. 30 Профил на Анти
  *****
  Гневно

  Коя партия прави "Чадър" върху работещите за наркортелите в България? Тройната ламя: БСП+НДСВ+ДПС! Затова не ги осъждат шефовете , затова промениха закона заради Ванко I за по-малка присъда и за оня Митьо Очите. И естествено братя Галеви, сега станали актуални.
  Не дай си боже, дилъри да продадат кокаин на децата ви!!! И държавата отстрани да гледа и да го търпи!!!

 31. 31 Профил на :)
  *****
  Весело

  ХА ХА,
  кОМУНИСТИТЕ ПАК СЕ САМОПРЕКАКАРАХА ПОКРАЙ дОГАН

 32. 32
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 33. 33 Профил на .
  *****
  Неутрално

  защо ни занимават с неуредените бизнес взаимоотношение м/у Борисов и Йосич !?...............а да,заради изборите

 34. 34 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  AНТИ ,
  ако беше така както казваш- нямаше да се претиснявам !

  Ама не е така!
  Ламята не е триглава! А многоглава! В сегашното управление са три от главите и , ама другите надничат зад тях и се готвят за поемане на щафетата!
  Туй с наркотрафика си е стара работа на ДЪРЖАВНО НИВО -и НЕ Е СПИРАЛА!!

  В предните си два поста съм писал по темата!

 35. 35 Профил на Анти
  *****
  Неутрално

  до Mickey

  Кой защитаваше Будимир Куйович. Кой му изкара фалшивият паспорт и дали виновните са осъдени, за да говорим за справедливост!!!

  Мислиш ли 'реално', че Бойко Борисов е защитавал Йосич, като е знаел, че е наркотрафикант, както е било при Будимир Куйович? И защо толкова се забрза парламентарната комисия при Йосич, а не при Куйович? Подозрението относно различно третиране на шефове на наркокартели се забелязва, дори ив Европа, при "тъпите" западноевропейци.

 36. 36 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  до АНТИ

  Чакай, чакай! Да не искаш да кажеш, че е ЛЪЖА, това което съм писал по-горе(27) за комустическата Мутра??
  А , тарикатче?

 37. 37 Профил на Анти
  *****
  Неутрално

  До Mickey

  Знам за Бойко Борисов, бил е телохранител на Тодор Живков. Но тук говорим за престъпления, продажба на кокаин, морфин, опиум и др. е престъпление с наказания. ББ може да е вътре, но не е сам. Има и замесени от БСП+НДСВ+ДПС. И с парламентарната група искат бързо разследване, за да се прехвърли изцяло вината на ББ.

 38. 38 Профил на Анти
  *****
  Неутрално
 39. 39 Профил на BG
  *****
  Неутрално

  Аман от доган Калпазан

 40. 40 Профил на Copy/Paste
  *****
  Неутрално

  Бисеров се цели в Костов 26 април 2009
  Бисеров се цели в Костов, не толкова в ББ.. В крайна сметка ББ е лесен (колкото и да се гневи сега) – едно потупване по рамото, една похвала и мисля, че ще се коалира и с дявола. Дано да се лъжа. По отношение на ББ и ГЕРБ, ДОГАН иска само да се поограничи нарастването на влиянието им. Докато факти и изявления, че се работи срещу Синята Коалиция и специално срещу ДСБ и Иван Костов излизат непрекъснато. Ето няколко:
  …..ХРИСТО БИСЕРОВ: “Помагам на ДСБ да не влезе в следващото Народно събрание.” — в. “Труд”
  —-АХМЕД ДОГАН, по време на заседанието на Централен съвет на ДПС: „да се вземат всички възможни мерки ДСБ и НАЙ-ВЕЧЕ НЕЙНИЯТ ЛИДЕР да не влязат в 41 Народно събрание”! ДПС трябва да направи всичко възможно, за да се превърне в твърд център, без който нито една друга политическа сила не би могла да състави правителство. По-голямата бройка депутати на ДПС ще позволи ДПС да има „блокираща квота” в следващия парламент.
  ….. Да не забравяме и, че всички ПРОТЕЖЕТА на ДОГАН и БИСЕРОВ в СДС, по време на предварителните договорености за коалиция, направиха неимоверни усилия да отстранят Костов, включително и като лидер на друга партия, което беше налудничаво (!?).
  …..ГЕОРГИ БЛИЗНАШКИ, депутат от БСП: „Бариерата е срещу Иван Костов. Това, което аз чух на заседанието на моята собствена парламентарна група, беше няколкократното споменаване на името на Иван Костов – традиционния политически противник на БСП от последните 20 години”. PNM

 41. 41 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  AНТИ 37 и 38 !

  НИЩО ПОДОБНО!
  Искат, да се изкарат, че са врагове на комунистическата Мутра, а пък той че е против тях! И ще им мъсти яко! Ха-ха-ха!
  Цялото ТЕАТРО, от месеци е с този сюжет!

  И друго! Ако си съгласен, че всичко което съм писал за Мутрата по горе , е истина! Можеш ли да кажеш какъв е бил "бизнеса" му с "бизнес" партньорите му? А?

  Не ме занимавай с глупости! Аз те изслушвам(прочитам) и ти отговарям! Прочети ми и ти постовете по-горе ПАК и кажи, къде не съм прав!

 42. 42 Профил на $$$,$$$.00
  *****
  Неутрално

  Комунягите ме лишиха от право на глас, тъй като си спретнаха законче, дето не позволява на такива като мене да си оставят работата за 2 месеца и да се върнат да живеят в България, за да пуснат бюлетината. Абе, като ме лишавате от право да избирам, тогава аз ще дам пари за кампанията на тия, които искат да ви смъкнат от власт бе, кратуни тъпи. Ако се намерят и други българи в моята ситуация, може да съберем и пари за военен преврат, който да ви пререже мръсните комунистически гърла, които само тъпчете с крадени пари и през които излизат само лъжи и инсинуации. Смърт за вас подли комуняги!

 43. 43 Профил на коколино
  *****
  Неутрално

  На маршала от пожарната пак му се привиждат екшани .Такива хора не трябва ли да идат на лекар?

 44. 44 Профил на Мая
  *****
  Неутрално

  Цитат от услужливите БГ-медии: "Бойко Борисов настъпи фас на улицата и с това предотврати грандиозен пожар със стотици хиляди, а може би и милиони жертви"

 45. 45
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 46. 46 Профил на бг
  *****
  Неутрално

  Страх я гони триглавата змия от
  .... Костовия

 47. 47 Профил на Какво по-просто?
  *****
  Неутрално

  Какво по-просто от това спецслужбите, чийто човек е Йосич, да му свирнат какво да каже пред съда в Белград? Иначе - няма свобода под гаранция, няма живот в резиденциятао на Милошевшич, няма прждължаващ "бизнес" с всевъзможни контрабандни стоки и през българска, и през сръбска територия, та до Европа. Интересното е, че пред съда в Белград Йосич е "призднал", че са му помагали не само българските, но и всичките балкански спецслужби изобщо, с тази разлика, че само нашите комуняги се юрнаха да ровят. Е, добре, Костов ще бъде окалян за пореден път, нищо ново. Въпросът е какво ще решим на изборите всички ние, гласоподавателите. Така, както са побеснели, нищо чудно ченгеджиите накрая дори физически да посегнат на Костов, в интервюто нао Георги Близнашки доста ясно се намеква дори за това: че БСПС-ДПС са ГОТОВИ НА ВСИЧКО, само и само да оцелеят във властта! Ноу и най-страшното и гадното, което може да ви хрумне, може да се окаже нищо, в сравнение с това, на което са способни Бисеров и пр. Самият Костов предупреди: мерне ли се някъде Бисеров - трябва много да се внимава...

 48. 48 Профил на heineken
  heineken
  Рейтинг: 648 Неутрално

  При всякакви афери, престъпления и обикновени далавери, тук се намесва името на някакъв Костов!

 49. 49 Профил на Мнение
  *****
  Неутрално

  Политици на суверенна държава,каквито са членките на ЕС не биха паднали толкова ниско,че да разискват тема като тази.Има си органи,които са призвани да я вършат.По съотватният ред.

 50. 50 Профил на Трепане в Сърбия
  *****
  Неутрално

  Двама от близките "сътрудници" на Сретен Йосич - Горан Марич и Илия Новович - бяха убити и изгорени в колата им в Сръбско. Беквално дни, щом зцапочна да се шуми около името на Йоца, главно заради "международната" интрига, която бе забъркана с него. Пита се - а дари двамата не са убити не от "конкуренти" в контрабандата, а от кукловидети на мафията в българо-сръбските спецслужби? Защо ли? Ами защото може би сао знаели прекалено много и е можело да издънят уж "брилянтната" операция с Йосич, която разиграват нашите червено-турски ченгета. Е, добре, как да не се плаши Бойко Борисов, че може да го трепнат. Въпросът е друг: Сърбия се връща в 90-те години, коменитрат ставащото сръбските вестници. Впрочем - България също е в 90-те години: със серийните отвличания, с оправдателните присъди, които получават политическите мафиоти и пр.

 51. 51 Профил на съдията
  *****
  Неутрално

  Не плюйте съда-оправдателните присъди са плод на лошата работа на прокуратурата.Съдът не е борец с престъпността,а е арбитър между обвинението и защитата.Ако обвинението е много слабо и без доказателства на съдията колкото и да му се иска да осъди лошия не може-знае,че ще му отменят присъдата.Затова прочетете освен присъдата и мотивите на съда.Там пише защо една присъда е такава,а не онакава.

 52. 52 Профил на А.НАЙДЕНОВ
  *****
  Неутрално

  Смях, Смех,Смях....5 год Сретен си живее в България, развива бизнес и Костов ,Атанасов не го закачат и сега когато Сретен каза неква си глупост натискаме ББ. А защо не питаме СДС-ДС (костов- атанасов)защо,толкова години не закачаха СРЕТЕН, па и всички столични заведения, какво предлагаха хората на Сретена.Кой в София не знаеше кой е Срети,а-а-аха,СЕТИХТЕ ЛИ СЕ......КОЛКО пари в касата на СДС-ДС-а....Каква е разликата между В.ИЛИЕВ, МАДЖО,ПОЛИ, ПАШАТА,А.ПЕТРОВ Б.БОРИСОВ,всички имат охранителен бизнес и ОБЩО УЧАСТИЕ в много фирми,и сега искат да ни пробутат БОРИСОВ пожарникар по образование, да ни стане премиер.Това е голяма простотия,как БОРИСОВ ще се справи с кризата, чрез маркуча ли дето не е държал....егати тъпнята.И защо ББ да е политик, а пук Ал.ПЕТРОВ да не е,нали заедно охраняваха и изнудваха.

 53. 53 Профил на петьо
  *****
  Неутрално

  Сретен Йосич прилича на Магапаса в силните му години

 54. 54 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  При създадената ситуация МВР са длъжнши да разсекретят делото. В противен случай ще останат съмнения, които ще унищожат ББ като политическа фигура. Разсекретяването на делото е единствената възможност за изчистване на имиджа му. В противен случай се очертава се "Йосич-Борисов гейт".

 55. 55 Профил на Flasha
  Flasha
  Рейтинг: 434 Неутрално

  ТАЗ МРЪСНА ПАРТИЙКА С МАЗНИЯ СИ ЛИДЕР НАПРАВИ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ДА СЕ ИЗЛОЖИМ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ . ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ЛОШИ СРАВНЕНИЯ В ЕС СА СВЪРЗАНИ С БЪЛГАРИЯ . ТОЗ МРЪСЕН ТУРЧИН НИ ПЛЮЕ В ЛИЦЕТО А НИЕ СИ МИСЛИМ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ .ПОСЕТЕТЕ И САЙТА МУ / www.dps.bg/ ИМА ВЪЗМОЖЕН ПРЕВОД /икона/НА ТУРСКИ ЕЗИК .БЕЗКРАЙНИ СА ИЗБРОЕНИТЕ С ТУРСКИ ИМЕНА ОБщИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ДПС,КАТО БЪЛГАРИТЕ СА САМО ЗА "МАЯ" . КОЛКОТО ПО-РАНО ВСИЧКИ РАЗБЕРАТ ЧЕ ТОВА Е ЕТНИЧЕСКА ,СЕПАРАТИСТКА ПАРТИЯ ПО-ДЕБРЕ, щЕ СИ СПЕСТИМ ЕТНИЧЕСКИТЕ КОНФЛИКТИ
  МНОГО УВАЖАВАНИЯТ ОТ МЕН ТВОРЕЦ ВЕЖДИ РАШИДОВ МЪДРО КАЗА " АКО В АМЕРИКА ИМАШЕ НЕГЪРСКА ПАРТИЯ НИКОГА Б.ОБАМА НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ НА АМЕРИКА "

 56. 56 Профил на Леополд Котев - Котистия
  Леополд Котев - Котистия
  Рейтинг: Неутрално

  ФАКТИТЕ: ВСИЧКИ ХОРА С КОИТО ЙОЦИЧ Е БИЛ СВЪРЗАН В БЪЛГАРИЯ СА ОТ МАФИЯТА БСП-ДПС ! ВСИЧКИ ДО ЕДИН! ИЗБРОЯВАМ И ЛИЦАТА : ИЛИЯ ПАВЛОВ И ДОГАН, ВСИЧКИ ОСНОВАТЕЛИ НА СИК - ОТ ТЕЛЕТО, ПЕЗ ПОЛИ И РУСНАКА ДО ЛЮБЕН ГОЦЕВ И БАЙ МИЛЕ, И МАДЖО- ОТ ТАМ ДО РУМЕН ПЕТКОВ И ХРИСТО КОВАЧКИ. АКО НЯКОЙ НЕ ВЯРВА ДА ПРОВЕРИ САМ В ИНТЕРНЕТ. БОЙКО ГО НАМЕСВАТ АБСОЛЮТНО КЛЕВЕТНИЧЕСКИ, КОСТОВ СЪЩО. ЙОЦИЧ Е ЧОВЕК НА СРЪБСКАТА УДБА И СИ КОНТАКТУВА С БИВШАТА ДС - ИМАЛ Е И КАРТА ОТ УДБ> КОМИСИЯТА НА БИСЕРОВ Е ПРОВОКАЦИЯ НА ДОГАН И СТАНИШЕВ!

  Мяу-у-у!
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK