Декларация на Синята коалиция

Декларация на Синята коалиция

© Красимир ЮскеселиевДен след опита за вътрешен преврат в СДС Синята коалиция излезе с декларация към избирателите си:


Синята коалиция се противопоставя на опита на управляващите да унищожат по един престъпен и недемократичен начин българската десница. Наглото посегателство над СДС доказа, че срещу Синята коалиция се води безпрецедентна и ожесточена война с всички средства на властта. Страхът от възмездие хвърля управляващите в паника.


Синята коалиция декларира:
- Пълно доверие към СДС и неговия лидер Мартин Димитров, избран по най-демократичен начин.
- Всички партии, членки на коалицията – СДС, ДСБ, БСДП и Обединените земеделци, застават зад позицията на Националния изпълнителен съвет на СДС и декларират, че всеки опит за подмяна на демократичните правила от страна на Доган и БСП ще срещне твърдия им отпор.
Обявена е война на демократичните принципи и свободата.


Не може да има демокрация там, където властта си позволява репресия над опозицията.


Обръщаме се към всички неправителствени организации, към всички партии и към цялото гражданско общество с призив да изразят категоричната си позиция към безпрецедентното погазване на правилата и криминализирането на политическия живот в България.


Обръщаме се към нашите избиратели:


Време е за гняв.


Време е за противодействие.


Време е за избор.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (142)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на COC
  COC
  Рейтинг: Неутрално

  изкарайте хората на улицата и те ще ВИ подкрепят. сега или никога - от орлов мост до младост

 2. 2 Профил на Пенчо
  Пенчо
  Рейтинг: Неутрално

  Синята коалиция = беззъба бабичка.

 3. 3 Профил на ЗВЯРЪТ ХАПЕ НАЙ-ЛОШО КОГАТО УМИРА
  ЗВЯРЪТ ХАПЕ НАЙ-ЛОШО КОГАТО УМИРА
  Рейтинг: Неутрално

  Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували?
  Все още не съм решил 6.5 % 583 гласа
  Няма да гласувам 17.6 % 1577 гласа
  АТАКА 14.6 % 1302 гласа
  БСП 5.3 % 478 гласа
  ГЕРБ 32.7 % 2922 гласа
  ДПС 2.0 % 183 гласа
  НДСВ 1.8 % 158 гласа
  Новото време 1.5 % 130 гласа
  Ред, Законност и Справедливост 4.7 % 417 гласа
  СДС-ДСБ 10.5 % 938 гласа
  Друго 2.8 % 251 гласа
  Общо: 8939 гласа


  Това проучване отразява мнението само на интернет потребителите, избрали да гласуват. Поради тази причина, не може да се счита за представително за интернет потребителите или за цялата общественост. 4. 4 Профил на Mdaaa
  Mdaaa
  Рейтинг: Неутрално

  Добро начало. Чакаме ново включване да чуем с какво да конкретно да противодействаме. Май ще чакаме докато не ни пуснат отровен газ, щото няма да гласуваме за БСП/ДПС но тогава за ще е твърде късно за реакция.

 5. 5 Профил на Хуго
  Хуго
  Рейтинг: Неутрално

  До №2
  Мамин Пенчо, оди на село да омайваш червените бабички!
  Политиката не е за тебе.
  Май умирате от страх ти и всички нещастни комуняги.Направо се насирате в гащите.
  К/остов пак е тук и този път няма да има прошка.

 6. 6
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 7. 7 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 870 Неутрално

  Аман от приказки!
  Трябва да се организираме. Против държавата, против престуъпността! Ако тръгнем да търсим правата си по законен път, ще ни унищожат!
  Не си правете илюзии, престъпността е овладяла държавата, и никога не можем да си я отвоюваме, ако не действаме по силов начин!

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 8. 8 Профил на tsekata
  tsekata
  Рейтинг: 662 Неутрално

  И да ги викат, хората няма да излязат на улицата днес. Виж, след 6 месеца, като здравата криза заложена от БКП ги обезвери - сами ще излязат на протести!

 9. 9 Профил на 777
  777
  Рейтинг: Гневно

  До Пенчо!Що не се купиш ибрик,бе,боклук такъв,да ти е полезен,когато задоволяваш господарите си ,които в домовете си носят фесове!

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 12. 12 Профил на Пенчо
  Пенчо
  Рейтинг: Неутрално

  Вие сте първосигнални и по този начин работите за тези, които мразите!
  "Мамин Пенчо, оди на село да омайваш ......"
  "До Пенчо!Що не се купиш ибрик,бе,боклук ....."
  Чакам и още комплименти.

 13. 13 Профил на Пак Пенчо
  Пак Пенчо
  Рейтинг: Неутрално

  Тук слагате ми минуси а в "След празниците ще има пленум на
  БСП" - плюсове. Това е парвосигналното.

 14. 14 Профил на Нина
  Нина
  Рейтинг: Неутрално

  Мисля, че Синята коалиция трябва да стане малко по-агресивна в агитациите преди изборите. Вярно е, че е ръководенана от интелигентни хора и интелигентни хора я подкрепят, но само с идеи няма да стане. Комунистите са готови на всякакви мърсотии!!!
  Малко повече медийно присътвие, малко повече натрапчиви разяснения - белким уври главата на някой и друг негласуващ.
  А иначе, тези които подкрепяме Синята идея - да се обединим на 5.07!

 15. 15 Профил на България
  България
  Рейтинг: Неутрално

  Явно в България съвсем сме откачили. Уж Гьоринг е казал, че не можеш да лъжеш много хора, много време, а се оказа че в България може. Как не разбраха, че цялото политическо шоу е направено само, за да ги ограби и да затрие България с възможно най-малко разходи. Жалко за всички тези, които са си дали живота през вековета, за да могат шепа предатели и разбойници и няколко милиона глупаци и наивници да затрият държава с 1300 години история.

 16. 16 Профил на Радостина
  Радостина
  Рейтинг: 592 Неутрално

  charlyb-7- бих ти дала 10 гласа ако можех ... много точно си го казал .. но проблемът у нас-българите е как да го сторим , дали да го сторим .. и защо да не си затворим пак очите и да чакаме ,някой да стори нещо ... колебанията ни доведоха до тук .. и /извинете ме /-овчедушието

  Свободата Санчо, ....
 17. 17 Профил на Демократ
  Демократ
  Рейтинг: Неутрално

  За сини "теменужки" и кафеджии /спетема/ не гласувам.Истинските демократи са при най-силния в държавата,а това естествено е Б.Борисов.

 18. 18 Профил на Ликтор
  Ликтор
  Рейтинг: Неутрално

  Ще ви подкрепим !Ще изметем тройната коалиция !Влезте в джобс.бг и гласувайте !Ще разберете защо управляващите хапят за последно !Гласували ли са близо 9000 души .Това не е представителна извадка ,но показва настроенията на голяма прослойка от обществото - интернет потребителите !А данните в анкетата показват следното :ГЕРБ -32 % ,АТАКА -14.5 %,СИНЯТА КОАЛИЦИЯ - 10.6 % ,БСП –5.3 %,РЗС –4.6 % ,ДПС -2 % ....Гласувайте !Ще ги смажем на изборите !Нека изберем бъдещето на децата ни да се не определя от червенодепесарски субекти !

 19. 19 Профил на елена
  елена
  Рейтинг: Гневно

  да излезем на улицато и изразим позицията си-ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!
  НЕ на партиите от правителството, ДА-а обединената СИНЯ КОАЛИЦИЯ! бОЙКО-най верният телохранител на Тодор Живков, цепи дясното...а това е в интерес на БСП и ДОГАН....

 20. 20 Профил на HULK
  HULK
  Рейтинг: Гневно

  Мамицата му - позеленявам!

 21. 21 Профил на Zeko
  Zeko
  Рейтинг: Неутрално

  Червените мекерета Доган и Ибрикчията му Станишев няма какво да губят и разчитат на теб о неразумний юруде !
  Ама наистина сте големи уруди !

 22. 22 Профил на Жорко
  Жорко
  Рейтинг: Неутрално

  Хайде бе гашницир нека да излезем най-после и да счупим главата на ченгето Доган и на гъзолизеца му Станишев ! Така следващиге бая ще внимават!
  Хайде бе тъпакор хайде бе заспал българино!!!!!!!!!!!!

 23. 23 Профил на Карина
  Карина
  Рейтинг: 551 Неутрално

  "Единственият начин, пак да повторя ясно, единственият начин да не бъдат БСП в управлението е да се гласува толкова масово за дясно обединение, което да направи невъзможно коалирането на ГЕРБ с БСП. Това е отговорът, който избирателят трябва да даде, ако не желае да види отново БСП и ДПС в управлението"

 24. 24 Профил на Justice
  Justice
  Рейтинг: Неутрално

  Пенчо се притеснил, че му слагат минуси. Ами ще ти слагат бе Пенчо, защото има наличие на цивилизационен сблъсък между твоята порода и свободните хора. Хора бдете, искат пак да ни поробят и то за много години напред, искат да ни вкарат в Азия при болшевиките. Гласувайте на изборите, не дремете, защото циганите и пенсионерите ще бъдат там първи. Моля ви гласувайте, за да пометем изродите и да спасим нашата си България от дегенератите!

 25. 25 Профил на аберацио иктус
  аберацио иктус
  Рейтинг: Неутрално

  Уважаеми г-да от синята коалицияркандидатка отново да загроби Българиярчудно е защо насочвате стрелите си срещу БСП и ДПС а НДСВ като че ли не съществува А Вие г-н СОС -каджия не изкарвайте хората на улицата а излезте Вие и сините
  драскачи с така цветистия речник на излияния в обич към СДС
  Създадени сте от перестройчиците от БКП и ДС а сте управлявали заедно с ДПС така че не месете във вашите гнили работи името на БСП Командирът и синът на Командира Ви отклоняват от себе си и Ви препращат към ДПС и БСП Командирът и неговият син не закачат НДСВ защото след изборите ако влезат в парламента те ще Ви бъдат съдружници в
  тъмните дело А дежурната група от мекерета колкото и да трие
  не може да изтрие от народното съзнание времето на управлението на Командира и неговата 11 % -на кохорта Много Ви е изгодно да е БСП но не е Налага се да си отворите очите и да приемете че Командира за втори път прави опит да Ви зачертае от политическата карта на страната ни но този път като Ви отнеме и вашите поддръжници - избирателитеркоито гласуват за ВАС Спете си блажено и чакайте да Ви застегне повторно съдбата

 26. 26 Профил на Демократ
  Демократ
  Рейтинг: Неутрално

  Да не пропиляваме гласове напразно.Да гласуваме за ГЕРБ,те също са с десни убеждения и са истински демократи подкрепяни от ЕНП.Другият път ще гласуваме за СДС,те до тогава ще са се разбрали кой е истинският им лидер.

 27. 27 Профил на Драганов
  Драганов
  Рейтинг: Неутрално

  За съжаление на привържениците на свободата , СДС ще завърши абсурно , срамно и безвъзвратно съществуването си . И всичко това заради личните амбиции , комплекси и неистова лакомия за власт на Иван Костов . Заради него и приближените му , СДС ще остане вън от Парламента .Тъжно , но факт ! Така Костов отваря пътя на всякакви чудовища , криминални престъпници , мераклии за тоталитаризъм и откъсване от цивилизования свят . Дано този катарзис да свали "иконата" Костов и да проветри демократичното пространство !

 28. 28 Профил на ha ha ha
  ha ha ha
  Рейтинг: Неутрално

  ха ха ха Костов даде инструкции за гняв на електората,
  но сега не сме 1997г.
  ще му се да яхне отново цялото народно недоволство както преди 10години.
  Да ама баламите свършиха.
  Птичето кацва веднъж на рамо.
  Хора гласувайте за СДС и ГЕРБ.
  Загърбете измислената синя коалиция на превратаджиите М.Димитров/Костов&Со Те си имат партия-коалиция в момента ДСБ/Мозер&Со какво СДС ги е затресло.

 29. 29
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 30. 30 Профил на ТИХоЛОВ
  ТИХоЛОВ
  Рейтинг: 598 Неутрално

  В съответствие с декларацията на "Синята Коалиция" и проведените избори в джобс.бг обевяваме:Тройната коалиция е смазана.Препоръчваме на Премиера на България,довечера в централните новини по БНТ да обяви оставката на Правителството,а Президента на Републиката да обяви новото тройно правителство в команден състав:Бойко Борисов ( 32 %),Волен Сидеров (14,5 %),Иван Костов & Мартин Димитров ( 10,6 %).Сергей Станишев да се погрижи за обезпечаване със заря на всенародния възторг.Яне Янев да поеме охраната на всенародния митинг-шествие.Ахмед Доган да приготви баклавата.А останалите да духат супата на победителите.Дядо Либен и Хаджи Генчо да посрещнат подобаващо в с.Коприва - Представителите на международната демократична общност - ЕС,НАТО,ООН,СБ,МВФ и въобще всеки който цени копривата.Да се отклони желанието на Русия,Китай,Северна Корея,Куба за наблюдение на възторжените мероприятия.Ако много настояват,дядо Либен да ги допусне,ако се легитимират с документи за допуск до секретите на демократичната общност.Дори и да имат такива допуски,те ще са непременно злостни фалшификации.Да не им се дава коприва.Всичко друго да,ама коприва - НЕ!

  Само времето има много време. Дори да не е спряло, пак може да ни гледа сеира.
 31. 31 Профил на Нико
  Нико
  Рейтинг: Весело

  до №27
  Абе Драганов , абе червен смешко!
  И ти като нещастника Пенчо се насирате като чуете за Костов.
  Повтарям: Костов пак е тук ! Този път няма да има прошка за вас , жалки червени маймуни. Слезте от дървото и марш при вашия лилипут с чудесната фамилия - др. Путин.
  Времето ви жестоко тече за вас - така че качвайте се на мотора на СерГей и отивайте при червените бабички на село.
  Идва Видовден за комунягите.
  Свършено е с вас. И много поздрави от любимия ви Костов, когото вече с ужас сънувате.
  Долу БСП !
  Да живее НАТО и Европейския съюз !

 32. 32 Профил на Пенко
  Пенко
  Рейтинг: Неутрално

  Като какъв работиш? Ами, пиша коментари в сайтовете на вестниците с цел да накарам хората да гласуват за БСП. Аха, ясно.

 33. 33 Профил на виждащ
  виждащ
  Рейтинг: Неутрално

  Абе седесарчета,кажете ми защо се репчите да управлявате държавата, като една регистрация не можете да направите?От къде накъде съдът трябва да ви разгледа бързо делото?Знаете ли колко дела чакат,защо не си чакате реда?

 34. 34 Профил на do.nomer.3
  do.nomer.3
  Рейтинг: Неутрално

  Проучването отразява реалните нагласи но само на малдите хора - и то не на всички , а на по-инмтелигентната част от тях...
  Това не означава, че нее положителен сигнал. напротив.
  Но не е и новина. Гледсал съм и съм гласувал на десетки такива анкети и резултатите са подобни - депесе 0-2 % БСП- 2-10 %, ГРЕРб по традиция около 30 % и много високи резултати за СДС-ДСБ и АТАКА. Като сините имат най-голям брой потенциални избиратели от негласуващите.

 35. 35 Профил на Lili Kostova
  Lili Kostova
  Рейтинг: Неутрално

  Леле. МВР явно дава солидни премийки за драскане във форума на "Дневник".
  По какво ще познаете форумното ченге?
  Пише дълги постове, в които:
  1. Плюе по Иван Костов, Мартин Димитров и всичките им съюзници
  2. Защитава ДпС отрепките в СДС
  3. Пише безсмислици не по темата
  4. Опитва се да внуши на хората, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува
  5. Обвинява бесните на наглите комунисти хора, че не били възпитани или че са глупави
  6. Няма нито срам, нито достойнство. Ти го плюеш, то ти вика, че росица вали
  7. По повод и без повод обвинява САЩ, че бият негрите
  и т.н.

 36. 36 Профил на Трифон
  Трифон
  Рейтинг: Неутрално

  Всички Вие сте деца на демокрацията С празните си брътвежи и крещене по площадите ще ни докарате някой Пиночет и тогава ще разберете какво значи Персин и Огняново Има достатъчно неща които може да вършите Оставете политиката на хора знаещи и можешти Костов Брисов Доган Станишев къде бяха те когато гниехме по затворите само защото сме завършили в чужбина и обичаме Родината Или искате пак някой цар да реституира половин България а

 37. 37 Профил на Lili Kostova
  Lili Kostova
  Рейтинг: Неутрално

  Трофон е типичен пример за форумно ченге по точка 3.

 38. 38 Профил на Lili Kostova
  Lili Kostova
  Рейтинг: Неутрално

  И по точка 1 и по точка 4 всъщност.
  На кого да оставим политиката, Трифоне?
  Хйаде, кажи си.
  Ама говори с имена, ако можеш.
  Нещастник.
  Точка 8: Форумното ченге никога не е конкретно. Само пуска фишеци.

 39. 39 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  червената злоба е безгранична но няма шанс ако сме единни а ние ще бъдем СДС-ДСБ ПОБЕДА

 40. 40 Профил на Expat
  Expat
  Рейтинг: Неутрално

  Не разбрах все пак какъв е резервният вариант на Мартин Димитров в случай, че Юруков успее да получи дупликат от Сметната палата и да регистрира СДС. Аз лично очаквам това да стане защото ченгетата са впрегнaли цялата си енергия да разцепят десните. Демонстрациаята на увереност е добра, но само с декларации, молби и надежди битки не се печелят. В политиката е нужен реализъм и план за действие. Времето е критично малко и нещата за СДС се развиват по най-лошия сценарии. Знам, че сините избиратели са достатъчно интелигентни(за разлика от стадото на БСП и ДПС) и ще подкрепят синята коалиция(ДСБ/СДС). Ясно е чe Юруков няма да успее да излъжи сините избиратели, дори да успее да регистрира СДС и да реди листите, и ще остане извън парламента, но коалицията може да загуби 1-2%. Няма време за колебания, на сините избиратели е нужна ясна тактика и стртегия.

 41. 41 Профил на Lili Kostova
  Lili Kostova
  Рейтинг: Гневно

  Аз все повече мисля, че с избори няма да стане. Без стоене по площадите и политическа помощ от ЕС ще си останем в гнусната червеноченгесарска пелена, в която оплетоха България, до пълната разруха на тая страна.
  Комунизмът си отива - спете спокойно, деца.
  Хич не си е отишъл той.
  А децата избягаха.

 42. 42 Профил на 07
  07
  Рейтинг: Неутрално

  Лили, малко си крайна.. Не съм съгласен с теб..
  Това е много удобна позиция да обвиняваш несъгласни с мнението ти за форумни ченгета..
  Вие, уважаема, сте достатъчно интелигентна за да Ви обяснявам, че нещата не са толкоз еднозначни -
  Десни демек добри и Леви демек лоши..
  Аз съм антикомунист и националист.
  Мои са думите : Добрият комунист е мъртвият-
  Иначе съм съгласен , че с избори няма да стане, а са нужни крайни, силови мерки!

 43. 43 Профил на чочо
  чочо
  Рейтинг: Неутрално

  до синята коалиция:
  Въпроси:До последния ден преди изборите ще работоте против себе си?
  Отново ли на дневен ред стои въпросът-много вожд,малко индианец?
  Какво още трябва да направите за да не влезете в следващия парламент-предлагам ви да се сбиете пред централата или Парламента.
  Колко от вас са действащи агенти на ДС-за Яне вече разбрахме,разконспирира се в подходящия момент.
  Сега ясно ли ви е,че по време на мандата ви не трябваше да крадете и да се правите на велики и недостижими?
  Имате време до изборите за още простотии-дерзайте!
  Бивш ваш съмишленик

 44. 44 Профил на Петкова
  Петкова
  Рейтинг: Неутрално

  Рядко коментирам глупостите в коментарите, но една реплика се среща много често във форумите напоследък. Някой си Бойко Борисов твърди, че бил и пътя, и истината, и животът.

  Който и да си ти, ако беше малко по-умен, щеше да знаеш, че всеки път, когато някой човек се появи с месиански претенции, подава открита заявка да управлява тиранично. Не се прави на Господ, защото Той не търпи конкуренция.

 45. 45
  1Наум
  Рейтинг: Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 46. 46
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 47. 47 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: Неутрално

  До 12 май се решава
  дали комунистите
  пак ще управляват.

 48. 48 Профил на sofiaman
  sofiaman
  Рейтинг: Неутрално

  АМАН ОТ ИСТЕРИИ ОКОЛО СИНИТЕ. ДА МУ ПИСНЕ НА ЧОВЕК САМО НИ ЗАНИМАВАТ С ВЪТРЕШНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ (А ТЕ СА МНОГО ЯВНО)
  КАК ИСКАТ ДА ПРИОБЩЯТ ПО ТРЕЗВО МИСЛЕЩИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ.
  ТУК НЕ ВЛИЗАТ УЛТРА СИНИТЕ РАЗБИРА СЕ

 49. 49 Профил на До 1Наум
  До 1Наум
  Рейтинг: Неутрално

  Не те съветвам Тази е злобна и гладна - ще си останеш без ку.а, пардон гласот!

 50. 50 Профил на За проучването
  За проучването
  Рейтинг: Неутрално

  Проучването проведено в Интернет за нагласите на електората влияе точно толкова на изборните резултати колкото пишманпризивите по Интернет за демонстрации. Колкото до разбиването на Синята коалиция това го прави Пламен Юруков - доколкото си спомням избран от СДС а не от някой друг. Изобщо седесарче-тъпанарче

 51. 51 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 986 Весело

  ДА ЖИВЕЕ ИВАН КОСТОВ ,ТОЙ Е СПАСИТЕЛЯ! Ще натика всички крадци в затвора и конфискация на краденото!

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 52. 52 Профил на Justice 7 7/8
  Justice 7 7/8
  Рейтинг: Неутрално

  Пенчо
  Неутрално 314:08 01 май, 2009
  Ебаси грозния плакат. Хванали са розата все едно я душат нея а не нас.
  Оценка: 21
  ог 23 гласа

 53. 53 Профил на До Европа
  До Европа
  Рейтинг: Неутрално

  Точно по негово нреме НПК се промени до неузнаваемост, така че да не е действащ на практика.

 54. 54 Профил на До №1
  До №1
  Рейтинг: Неутрално

  Те хората сигурно ще излезнат на улицата да си купят ракийка и доматки за салатата

 55. 55 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 986 Весело

  Иван Костов има грешки , но те са нищожно малки в сравнение с грандиозния обир на Държавата България от тройната мафия БСП/БКП/ ,ДПС и НДСВ .Никога не е целял геноцид и закриване нашата държава , дори бандитите избягаха в чужбина когато беше Министър Председател и не е лява резба!

  ДА ЖИВЕЕ ИВАН КОСТОВ ,ТОЙ Е СПАСИТЕЛЯ! Ще натика всички крадци в затвора и конфискация на краденото!

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 56. 56 Профил на МАРА ОТВАРАЧКАТА
  МАРА ОТВАРАЧКАТА
  Рейтинг: Весело

  ДРАГИ ПИСАТЕЛИ НА ТЪПОТИИ, НЕ СЕ КОСЕТЕ ТОЛКОВА! И ХАСТАРА ДА СИ ОБЪРНЕТЕ, "НИЕ ПАК СМЕ ТУК". А ВИЕ СИ СЕ РЕГИСТРИРАЙТЕ ПАРТИИТЕ. Я СДС, Я ССД, Я ДСД, Я ДРУГИ "ЛЮСПИ" НА СИНЯТА МЪГЛА!

 57. 57 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 986 Весело

  Иван Костовото ДСБ има регистрация , не е проблем и "царя" влезе в парламента с партията на жените - Веселе Драганова.

  Иван Костов има грешки , но те са нищожно малки в сравнение с грандиозния обир на Държавата България от тройната мафия БСП/БКП/ ,ДПС и НДСВ .Никога не е целял геноцид и закриване нашата държава , дори бандитите избягаха в чужбина когато беше Министър Председател и не е лява резба!

  ДА ЖИВЕЕ ИВАН КОСТОВ ,ТОЙ Е СПАСИТЕЛЯ! Ще натика всички крадци в затвора и конфискация на краденото!

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 58. 58 Профил на ЧичоПенчо
  ЧичоПенчо
  Рейтинг: Неутрално

  Каква е рецепттата за преодоляване на вътрешните проблеми в СДС ?
  Ако вътре в коалицията няма единство и лоялност поне преди избори... значи има нещо много гнило в цялата работа...
  ДСБ да се явят сами на изборите ! Докато СДС не решат сами кои са и какво искат!
  А симпантизантите на синята коалиция масово да гласуват за ДСБ ! Да загърбят дребните боричкания заради каузата...
  4 % та бариера пред ДСБ би трябвало да е малко препятствие

 59. 59 Профил на Баба Мара
  Баба Мара
  Рейтинг: Неутрално

  Положението още само се опипва. Ако усетят, че им се клатят мартинките какво ще стане. Ще организират бунтове демонстрации предварително за да изпреварят изригването, за да застане някой, на гребена на вълната и да я управлява. СДС ли, Герб ли. БСП ще се прелее и там. Въпросът е обаче обратната връзка, която да изпълнява всеки депутат към тези които са го избрали. Иначе гледаме хитовият филм "Господин за един ден" без край. Или трябва да се поставят задачи с план за изпълнение. За какво е държавата. И аз съм едно плямпало само.Прав бе онзи министър председател , който каза :"Мили хора - не купувайте" Или ако нещо не ви харесва не го купувайте, не го удостоявайте с внимание, не си купуваъте лицемерие, ментета, обърнете гърба на тези които ви лъжат, но гърба си за да ви бият и грабят, а гърба (опакото) на ръката си и така отвърнете, защото това сазлужава този който не уважава, не зачита.

 60. 60 Профил на дедко
  дедко
  Рейтинг: 435 Неутрално

  СДС викайте попа за заупокойна!

 61. 61 Профил на ангел
  ангел
  Рейтинг: Неутрално

  до № 60
  Да го духаш Дедко !
  Знай едно от мене - БОГ ще накаже тебе и твоите червени мекерета!
  За богохулник като тебе няма прошка.
  Марш при ПутКин и СерГей !
  Пълен нещастник и кретен!
  Повтарям: БОГ ще те накаже.

 62. 62 Профил на ЛЕКО-ЛЕКО
  ЛЕКО-ЛЕКО
  Рейтинг: Весело

  ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ СДС-ТА ПО ВСИЧКИ ЗЕМНИ КЪЛБЕТА!

 63. 63 Профил на ЮРУК
  ЮРУК
  Рейтинг: Неутрално

  ПОНЕДЕЛНИК, 4-ТИ МАЙ, ДЕН НА ИСТИНАТА. ПОСЛЕДЕН ЗА СДС. ЕДНИ ЩЕ БЪДАТ ИЗКЛЮЧЕНИ, ДРУГИ ЩЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ, А ТРЕТИ ЩЕ ИЗБЯГАТ САМИ. ЩЕ НАСТАНЕ ЕДНА "СИНЯ ТИШИНА".

 64. 64 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 986 Весело

  Иван Костовото ДСБ има регистрация , не е проблем и "царя" влезе в парламента с партията на жените - Веселе Драганова.

  Иван Костов има грешки , но те са нищожно малки в сравнение с грандиозния обир на Държавата България от тройната мафия БСП/БКП/ ,ДПС и НДСВ .Никога не е целял геноцид и закриване нашата държава ,както тройната коалиция БСП/БКП/ ,ДПС и НДСВ, дори бандитите избягаха в чужбина когато беше Министър Председател / и не е лява резба!/.

  ДА ЖИВЕЕ ИВАН КОСТОВ ,ТОЙ Е СПАСИТЕЛЯ! Ще натика всички крадци в затвора и конфискация на краденото!

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 65. 65 Профил на HA
  HA
  Рейтинг: Весело

  МНОГО СТРАННИ СА ВСИчКИ ТЕЗИ КОИТО НАРИчАТ СЕБЕ СИ

  ДЕМОКРАТИ. ИМАТ ЕДНА ОБщА чЕРТА -

  ВСЕ НЕКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТТА ИМ !!!

 66. 66 Профил на elektorat
  elektorat
  Рейтинг: Весело

  Как да им се верва на тези?!

  Те една регистрация не могат като хората да направят ,

  а имат претенциите да управляват живота ни ???

 67. 67 Профил на Огорчен
  Огорчен
  Рейтинг: Разстроено

  Що за наглост. Време било за гняв. Да, Мартинчо, време е за гняв! Защото ти продаде СДС и окончателно го унищожи! Костов сега де гали по главицата, щипе ти бузките и ти се радва, ама утре ще те изрита с такъв мощен шут, че ще се чудиш откъде ти е дошло и защо вече нямаш партия.

  СДС и синята идея умряха.

 68. 68 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: Неутрално

  Когато СДС беше на власт, имаше цялата власт - правителството, съда, президента, парламента. Защо СДС НЕ СМАчКА ДПС?! Вместо това Костов въведе новини на турски?! Българи, гласувайте за АТАКА!

 69. 70 Профил на САРФОШ ГОШО
  САРФОШ ГОШО
  Рейтинг: Весело

  Аз винаги сам казвал,че другариат Иван Костов,доцент по планова икономика и кандидат член БКП,може да оправи Балгариа!!!Ама това не го разбираите в сексуален смисал...

 70. 71 Профил на мамул
  мамул
  Рейтинг: Неутрално

  много интелигенция в тоя форум, ашколсун!

 71. 72 Профил на САРФОШ ГОШО
  САРФОШ ГОШО
  Рейтинг: Неутрално

  Да жувеиат всичките СЕДЕСЕ-та!!!!!!!!!!!!!!!!
  И да наспори господ оште много такива............
  Амчи то,народа де,триабва да гледа сеир.....

 72. 73 Профил на Напред!
  Напред!
  Рейтинг: Неутрално
 73. 74 Профил на Karla
  Karla
  Рейтинг: Разстроено

  На мен , оба4е ми се струва , 4е тука все пак съ6то има не6то гнило , ама много гнило!
  Как така омразният на пов4ето СДС-ари Костов , съзнателно уни6тожил СДС и разпилял народното доверие по такъв абсурден на4ин , сега изведнъж стана белият кон , на който триумфално 6те се завърне ДЯСНАТА Демокрация? На пръв поглед няма логика. А на втори - има. Тази ситуация на мен ми прили4а на тройно предателство : Пламен Юруков , дългогоди6ен товари6т на Командира подлива вода на друго протеже на съ6тия , т.е. на Мартин Димитров , който от своя страна ни обяснява как ако не са те с Костов , пак 6те ни управляват 4ервените боклуци... И понеже СДС отново е разединено - единствената алтернатива е ... амии ... пак Костов. 6тото ББ е генерал и като такъв - бив6 комунист , освен това е несимпати4ен , 6тото прили4а на борец.
  На4и като сте десни - гласувайте за Костов , 6тото другите са 4ервени.
  А аз мисля , 4е Костов е 4ервен (и имам доказателства : никой не можа да навреди пове4е на СДС от него).
  И кокото и да ми се иска да гласувам за СДС , 6те ми се наложи да гласувам за полу-бореца Борисов , за6тото СДС няма , а предпо4итам да ми отрежат дясната ръка , отколкото да гласувам за Костов.

 74. 75 Профил на nn
  nn
  Рейтинг: Неутрално

  charlyb точно така! промяната не може да се случи по законен път - закона в бг е съда, прокуратурата и другите институции които вече са в ръцете на престъпниците управляващи сега. изборите ВЕЧЕ СА тотално опорочени - промяна на изборния закон, интриги срещу опозицията, забрана на демонстрациите пред парламента - това е което виждаме а то е върха на айсберга.
  да трябва да гласуваме но с ясното съзнание че това не е достатъчно!!! не си мислете че с пускането на бюлетината гражданския ви дълг към свободата в бг е изпълнен. овчедушието ни ни докара дотам че се изисква много повече - масови протести и то веднага.

 75. 76 Профил на БС2003
  БС2003
  Рейтинг: Любопитно

  Само не мога да разбера защо когато в СДС се ритат по кокалчетата, властта им е виновна за това.Ама било в полза на БСП и ДПС.Е, не е луд, който изяжда зелника...Мене ако питате, обаче, крамолите в СДС, а те вероятно ще повлекат след себе си и кавга между СДС и ДСБ, са най-вече от полза за ГЕРБ, защото отвратените гласоподаватели ще се ориентират именно към него.И вероятно синята коалиция ще остане край пробитото корито да си припомня славното минало.Надали има друг такъв случай една политическа сила така бързо да пропилее кредита, който му е отпуснала голяма част от обществото.Това е много поучително за всички.

 76. 77 Профил на gara
  gara
  Рейтинг: Неутрално

  днес е паметен ден. толкова сътрудници на ченгеларницата във форуми не е имало, абе хора починете си 1 май е днес да вярно, че плащат ама е празник

  още един белег за гплемото шубе дето ги гони

 77. 78 Профил на Рука
  Рука
  Рейтинг: Неутрално

  Карла,благодаря ти за разбора .Това което си написала ,почти по същия начин и аз го виждам.Имам почти пресни спомени за Костов и Костова,за Мартин Димитров не бяха още го избрали когато правеха разпределенията ,кой къде ще бъде.Ако тези хора мислеха повече за избирателя щяха да се откажат и да не опорочават ,,синята идея",защото те не са идеалисти ,а се оказаха доста практични.

 78. 79 Профил на Гого
  Гого
  Рейтинг: Неутрално

  ненавиждам комунистите. гласувал съм само за сдс от началото на изборите през 90-а. но някой може ли да ми обясни дали изчакването на регистрирането на сдс не е било също някакъв пъклен план. радонов и юруков не са интелектуално ниво на независими хора, но останалите също не ме респектират със свободомислието си. винаги виждам една предпазливост да не обидят някого и са силни само спрямо собствените редици. комунистите са адски тъпи (защото са социалисти) но винаги си намират покровители и добри съветници. защо сдс не приема интелигентните българи като съветници и защо не търси добра подкрепа от ЕС. при омразата на европейците към комунистите (българските, защото им крадат парите и са по-тарикати) помощта за СДС би била масивна. а ако и с тази помощ не успеят..

 79. 80 Профил на elektorat
  elektorat
  Рейтинг: Весело

  На мен другарката Костова ми беше партиен секретар в института по автоматизация - ЦНИКА.
  Очаквам коментар от "демократите" в този форум.

 80. 81 Профил на do Гого
  do Гого
  Рейтинг: Весело

  Какво ще отговориш на този след теб. Или това за другарката Костова не е истина. Ти си просто един заблуден седераст.

 81. 82 Профил на веселяк
  веселяк
  Рейтинг: Неутрално

  Докато не увиснат по стълбовете всички комунисти (вкл. доганци) няма да се оправим. Бунт! на оръжие!

 82. 83 Профил на latsy
  latsy
  Рейтинг: 553 Неутрално

  До 80. Искаш да кажеш, че Костова е Карла Бруни.

 83. 84 Профил на Karla
  Karla
  Рейтинг: Весело
 84. 85 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 986 Весело

  Иван Костовото ДСБ има регистрация , не е проблем и "царя" влезе в парламента с партията на жените - Веселе Драганова.

  Иван Костов има грешки , но те са нищожно малки в сравнение с грандиозния обир на Държавата България от тройната мафия БСП/БКП/ ,ДПС и НДСВ .Никога не е целял геноцид и закриване нашата държава ,както тройната коалиция БСП/БКП/ ,ДПС и НДСВ, дори бандитите избягаха в чужбина когато беше Министър Председател / и не е лява резба!/.

  ДА ЖИВЕЕ ИВАН КОСТОВ ,ТОЙ Е СПАСИТЕЛЯ! Ще натика всички крадци в затвора и конфискация на краденото!

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 85. 86 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 882 Весело

  Ако СДС/ОДСе умряло куче защо му вадите нож?
  Защото не е умряло куче, затова! Плюйте, плюйте! Прдпочитам бивши "партийни" кадри като Костов вместо училите в Лондон и САЩ Зайков-Пирински, Станишев, "юпитата" на царчето и т.н. кадри на партията.
  А сега да поздравя другарите и другарките с един куплет:
  Вънка куче лай
  защото и то знай
  че днес е 1-ви Май!

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 86. 87 Профил на ДО latsy
  ДО latsy
  Рейтинг: Весело

  Искам да кажа , че Костова е точно толкова по грозна от Карла Бруни , колкото Костов и Костова са далеч от демокрацията ,.

 87. 88 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 882 Весело

  Вярно, че 1 Май не е комунистически празник, обаче навремето и вие го празнувахте усилено. Сега да не би да са ви накарали да "работите" извънредно? Нищо, изборите идват и след изборите ще престанат да ви плащат и тогава форумът на Дневник пак ще стане нормално място за обмен на идеи. Трябва само да изчакакме.
  Някой да знае кой е форумът на БСП да отида и аз да се поразходя там да повдигна някои въпроси пред П.Е.Д.?

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 88. 89 Профил на latsy
  latsy
  Рейтинг: 553 Неутрално

  Да, далеч са от демокрацията. Но, каква "демокрация" да бъде?

 89. 90 Профил на '
  '
  Рейтинг: Весело

  Такава дето да се цени професионализма и морала.
  Пояснявам -
  1. бивши комунисти да не ме управляват
  2. пожарникарите да са пожарникари

 90. 91 Профил на Велев
  Велев
  Рейтинг: Неутрално

  ЧЕРВЕНИЯТ ЗВЯР УМИРА И ЗАТОВА ТАКА ХАПЕ!Този път няма да има пощада за вас текезесарчета пародии на човешкия род.Криминалната партия БСП и нейния сателит ДСП щи бъдат изритани в блатото.

 91. 92 Профил на УЛАФ
  УЛАФ
  Рейтинг: Весело

  Някой ще ми обясни ли защо трябва да гласувам за СДС или за ДСБ? Аз съм от колебаещите се, има още време до изборите, действайте! ))))

 92. 93 Профил на ГЕРБ-Победа
  ГЕРБ-Победа
  Рейтинг: Неутрално

  Бойко Борисов ще ви натика в миша дупка всичките СДС-та, БСП-та и ДПС-та. Така да знаете сини, червени и от всички цветове бандити, търтеи и мошеници.

 93. 94 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 882 Весело
 94. 95 Профил на Стефан
  Стефан
  Рейтинг: Неутрално

  Естествено няма да гласувам за сините докато не ми се обясни плътно и подробно кой е виновен за бедственото положение. Разбира се, не очаквам елементарни отговори от рода на "Тройната коалиция". Очаквам анализ от вида "Кой и откъде поддържа тази коалиция, защо го прави, какво е намислил за по нататък?".

 95. 96 Профил на Мечо Пух до УЛАФ
  Мечо Пух до УЛАФ
  Рейтинг: Неутрално

  500 г. турско робство, 45 - комунистическо. Сега ако не гласуваш следват 545 турско-комунистическо. Още ли се колебаеш?

 96. 97 Профил на Jiggy
  Jiggy
  Рейтинг: Неутрално

  "Естествено няма да гласувам за сините докато не ми се обясни плътно и подробно кой е виновен за бедственото положение."
  Може би ти?

 97. 98 Профил на Jiggy
  Jiggy
  Рейтинг: Неутрално

  До 92
  Значи живееш щастливо, гласувай за комунистите.

 98. 99 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1482 Весело

  Другари на тихия фронт, трудете се, докато има кой да ви плати.
  2 месеца останаха, после - о мъка - ще ви уволним!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 99. 100 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: Неутрално

  Не е умряла Синята идея, но е задушавана чудовищно, почти по сталинистки тертип. "Няма Синя Коалиция, няма затвор за престъпниците" - да перефразирам чичко Сталиновото разрешение на проблемите.. Това е жестоката истина за серията мизерни крошета напоследък по Синята коалиция.
  Да изразим ЦИВИЛИЗОВАНО с масови протести и гласа си отвращението и гнева си към капитулиралата поради некадърност и срастнала се с мафията Тройна коалиция - иначе сме мърши!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK