СДС: Яне Янев е изпълнител на поръчки на Доган и Станишев

Яне Янев<br />

© Дневник

Яне ЯневСпоред ръководството на СДС председателят на "Ред, законност и справедливост" Яне Янев е "политически проект и изпълнител на поръчки на Доган и Станишев". Това заявяват от СДС във връзка с разпространената днес декларация на РЗС.


Партията РЗС съобщи днес в декларация, че от 7 май създава улеснена процедура за прием само на редови членове от СДС.


"От името на СДС бихме му дали един съвет: Не се прави нова партия със стари, подставени лица. В "партийния аутлет" на Яне Янев всичко е втора употреба. СДС се извинява на избирателите, че вкара в българския парламент аграрния консерватор Яне Янев. В бъдеще няма да допускаме такива грешки", пише в декларацията на СДС

Коментари (120)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 587 Неутрално

  От посоката на мислене на тази декларация излиза, че и членовете на СДС са "втора ръка" и затова не ги препоръчват на Яне...

  www.dobribozhilov.com
 2. 2 Профил на Побеснял
  *****
  Неутрално

  Документите внесени в съда са за регистрация на СДС с председател Мартин Димитров и зам.председател Пламен Радонов.............сега пак ли друг е виновен че насрахте регистрацията от всякъде, а?То се знаеше че протестантите са откачалки, но такова чудо, такава напаст като Мартин Димитров няма никъде.И Пламен Радонов е избран от НИС както е по устав, а сега ще се мъчите да го изключвате, а едновременно е подаден в съда за регистрация.Нямам думи, казус след казус и накрая к.р!

 3. 3 Профил на lordcris
  lordcris
  Рейтинг: 689 Неутрално

  подкрепям декларацията,
  за съжаление в бг има прекалено много малоумни и този ще влезе е в следващия парламент.

 4. 4 Профил на Киро седесара
  *****
  Неутрално

  Този смешник Мартинчо- Алелуята няма ли най-после да го изритаме от СДС?
  Що интриги пося и разби СДС накрая , та утре може жена му като нищо тройната коалиция да я издигне за благодарност на по-висок пост във външно министерство.
  Бай Цвятко Цветков - шестака от БСП добре го е изчислил този политически хахо -Мартинчо . Как им е светнало на комунистите да го подставят този нещастник начело на СДС ?

 5. 5 Профил на GT
  *****
  Неутрално

  "От името на СДС бихме дали един съвет: Не се прави нова партия със стари, подставени лица. В "партийния аутлет" на Иван Костов всичко е втора употреба. СДС се извинява на избирателите, че се опитва да вкара в българския парламент комуниста-крадец Иван Костов. В бъдеще няма да допускаме такива грешки", пише в декларацията на СДС

 6. 6 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  Дали все още има българи в България? Вече много се съмнявам,след като те не само приемат България да се управлява от един турски циганин,и мафиот като Доган,и един полу-българин полу-руснак и агент на путеновите служби,приел ролята на "троянският кон"за България в ЕС и НАТО,който както се каза довчера беше съветски гражданин.Тук не става толкова въпрос за СДС,Костов,ДСБ,Димитров или която да я друга партия,а става въпрос за спасение на България.При едни избори,ако пак ги вземат ДПС и БСП,то тогава какво ще спечелят плювачите из форумите,ако те не са от същата мафия,а нормални български граждани.Ще станат ли те по-богати и ще живеят ли по-добре при сегашните управляващи,които за кой ли път доказаха че са пълни некъдърници,единственото което могат е да крадът,и пак да крадът,какво значение има тогава,че СДС или ДСБ са загубили изборите,след като положението на българите няма да се подобри,че да се радват,че Костов,Димитров,СДС,ДСБ,и др.десни политици са загубили. Верна е приказата:Я не сакам да съм добре,я сакам вуте да е зле”. Срамувам се от такива Българи,защото те излагат страната ни пред света!

 7. 7 Профил на Д.Панталеев
  *****
  Неутрално

  Вън кръжочника М.Димитров от СДС !
  Пречка е за обединението на десните сили.
  Да се учи някъде другаде на политика .

 8. 8 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  МАФИОТИ ОТ БСП И ДПС,НЕ СЕ САМОЗАБРАВЯЙТЕ!

  Цялата руска агентура в България,начело с БСП,ДПС се е включила по медиите,телевизиите,и форумите,и къде ли не още предизборно да лъжат и мамят хората,като кроят заговори срещу СДС и ДСБ! Тези престъпици не знаят що е морал,чест и истина.За тях преди всичко е,да си запазят властта с всички средства! Но ще дойде и видовден,дори и в миша дупка да се скриете,то ще бъдете открити и изправени на съд,за да отговаряте за своите престъпления! Това не са хора,а изроди,за които няма значение що е чест и благородство,за тях най-важното е властта,както навремето,казваха и казват и сега:”Тъзи власт с кръв сме е взели,и с кръв ще я дадем”.Тези престъпници имат предвид чуздата кръв,на другите българи,както преди са избивали с хиляди българи за да вземат насила властта,така и няма да се спрат и сега!

 9. 9 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  Станиев,наследник на властта от баща си Димътър Станишев,после децата на Станишев ще наследят властта от баща си Станишев,а тяхните деца ще наследят властта от тях и т.н. Номенклатурна наследственост на една престъпна номенклатура,свикнала да живее на гърба на обществото! Ако Станишев,беше станал Лекар,Адвокат,Архитект или друга уважавана професия,щеше да бъде един порядъчен и чест човек,а не като сега да стои начело на една мафия,наричаща се партия,която се гордее със сто годишната си история с всичките си лагери,убийства и преследване на другомислящите!Пожелавам на Станишев,ако все пак има капка морал,да напусне постта си на Министър Председател,да напусне мафиотската организация на кoято стои начело,като мафиотски бос,и да стане един номален гражданин,с една нормална работа!

 10. 10 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  На България и трябва европейска социалдемократична партия!
  БСП трябва да се разпусне,защото това не е партия,а мафиотска организация,а ДПС трябва да се забрани,защото това е най-голямата мафия,която България познава до сега? Какво значи,”Движение за права и свободи”,след като от 20 години Доган е във властта,с изключение при управлението на СДС. За кое общество се бори да бъде свободно и със права,след като то е във властта и именно то потиска правата и свободите на всички българи,независимо от тяхният етнически произход! Крайно време е,съдебната система да си влезе в задължението си,в защита на правата и свободите на всички граждани.Ако прокурорите,съдиите и МВР не поставят на съдебната скамейка всички тези мафиоти и престъпници от ДПС,и тяхният филиал БСП,то с това си бездействие,или действие в тяхна защита,то те стават също тяхни съучатници. Все ще се намерят в България честни и с морал съдии и прокурори, които няма да се спрат да подведът под съдебна отговорност и тяхни колеги,поставили се в услуга на мафията на ДПС и БСП!

 11. 11 Профил на Джамбаза
  *****
  Неутрално

  Пичове,първо да се отървем от Протестантски,пък после да мислим какво ще правим.
  Този политически тапет ни разказа играта.

 12. 12 Профил на Жобри Бодилов
  *****
  Неутрално

  Б.И.П.
  БИиииП
  БииБииппп
  ...
  (смущение в сигнала, сървърана Б.И.П. е крешнъл)
  ...
  (възстановяване на връзката)
  ...
  Б.И.П.
  БИиииП
  БииБииппп

 13. 13 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  Tолкова ли не е ясно на нашето общество,спретнатият сценарии от мафията ДПС и тяхният филиал БСП? Целта е да не се регестрира синята коолиция за изборите,за да останат в дясно само тяхните марионетки,които ще бъдат “опозиция”,както каза Станишев,че на България и трябва дясна опозиция,като има предвид те пак да са управляващи.
  ДПС задейства тяхните марионетки в СДС,като за целта е да се регистира СДС като самостоятелна партия,а не в коолиция с ДСБ,защото така имат по-малка вероятност да бъдат избрани тяхни евродепутати,след спретният от ДС-КГБ скандали в пресата и медиите с тяхните подкупни журналисти,така,че хората които биха поискали да гласуват за синята коолиция да се откажат да гласуват,а с овчедушият електорат на ДПС и БСП,които безотказно гласуват за своите мафиотски маскари.ще спечелят,както се казва”служебно” изборите.Посочената причина,на марионетките на ДПС,Костов да не участва в изборите,а се знае че той не е кандидат за евродепутат,а регистрацията е само за евроизборите,следователно това си е само претекс да не допусне до евроизборите синята коолиция.За съжеление подкупни и верни на ДПС и БСП съдии тенденционно отказаха не по законни,а по политически причини да регистрират новото ръководство.Естественно е,че това политическо решение се вижда от всички политици,обществото и съдиите,поради което в сценарият влиза то да се отмени от по-виша инстанция на съда,но в решението само да се констатира грешното решение,а не да се отмени,и да се регестрира новото ръковдство.С това се цели да се печели време,като с връщането на по-долна инстанция да се разгледа отново,така решението се отлага във времето до изтичане на законният срок на регестрация,и тогава ще има решение в полза на ДИМИТРОВ,но то го поставя пред свършен факт! Всички тези съдии във веригата включени от ДПС-БСП на съботиране на една коолиция да се регистрира,вършат престъление срещу закона,от което следва ако Велчев си е на мястото като главен прокорор,трябва да поиска да бъдат освободени от длъжност,и подведени под съдебна отговорност за нарушаване на законите на България по политически причини в услуга на ДПС и тяхният филиал БСП.
  Да се надяваме,че СДС и ДСБ ще намерят верното решение за да регестрират навреме синята коолиция!

 14. 14 Профил на Симона
  *****
  Неутрално

  Дясно обединение - да ! , но без Мартин Димитров - доказан гробокопач на СДС!

 15. 15 Профил на .dru
  *****
  Неутрално

  Извадете Иван Костов от настоящия гамбит и всичко ще си дойде на местото.

  Това, което казва №6 е истина, само че причината е И.К., който е скритата карта в ръкава на КДС и водещия му офицер знае това най-добре!

 16. 16 Профил на Веселин
  *****
  Весело

  Присмял се хърбел на щърбел. Няма какво друго да се каже.

 17. 17 Профил на Максим седесето
  *****
  Неутрално

  Проблема се казва Мартин Димитров.
  Докато не го отстраним от СДС,тези разправии ще продължават

 18. 18 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  Джамбаза
  Пичове,първо да се отървем от Протестантски,пък после да мислим какво ще правим.
  Този политически тапет ни разказа играта
  ---------------------------------------------------------------------------------------Джамбаа,Вие сте глупак,или се правите на глупак! Половин Европа е протестанска,която е християнска религия,като католизма или православието,а делението идва само при начина на богослужението.Нима искате да се"отървем от протестанският Димитров,а да приемаме исляма налаган от ДПС почти из цяла България? Благодарение на такива"българи",странта ни е бил 500 под ислямско робство!

 19. 19 Профил на Justice
  *****
  Неутрално

  Пиши Добри, пиши. Може аграрния димкаджия да те придвижи до номер 16 в измислената ви листа ако се раздаваш докрай

 20. 20 Профил на Христо Проданов
  *****
  Неутрално

  Този Яне Янев.... и него сега българите трябва да го вместят в пъзела на 1300 годишната си история.

  Трябва да му намерят правилното място и зависимостите до времето на Хан Аспарух, а някой естествено ще се опита да го свърже и със събитията от преди 10 - 15 хил. години.

 21. 21 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално


  .dru
  Неутрално 1518:25 05 май, 2009 Извадете Иван Костов от настоящия гамбит и всичко ще си дойде на местото
  -------------------------------------------------------------------------------------
  .dru,Да извадим Костов,който не е кандидат за евроизборите,и да сложим хората на мафиота Доган.Как може да има хора,които не мислят със собствената си глава?

 22. 22 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  ДС-БРИГАДИРИ
  Охранително-агресивната, тоталитарна идеология, проповядвана от БРИГАДИРИТЕ, далеч не е главният им отличителен белег. Някои от членовете на тази група дори се стараят из форумите да изглеждат относително либерални. Но освен с обичайната си комунистическа идеология (а също и с ксенофобията си, антиамериканизма, антисемитизма и нетърпимостта си към инакомислието), тези хора се отличават с твърди правила, групов корпоративен морал, обща информационна база, строги норми на поведение и много специфични методи за водене на полемика и „работа с обекта“под различни псевдоними. Тази група прилага във всички форуми единни принципи за обработка на масовото съзнание, преди всичко чрез осъзната и планомерна лъжа, клевета и дезинформация.Из всички форуми бригадирите планомерно водят антидемократична антиамериканска, антисемитска, антизападна пропаганда. Като доказателство за своите лозунги и теории те привеждат произволни версии на факти и събития, често пъти абсолютно лъжливи, заставяйки своите противници да се блъскат в търсене на цитати и опровержения... Методът е удобен и ефективен, отвличащ вниманието на опонентите от остри и неприятни за тях дискусии по дадена тема
  .Въпреки привидната пъстрота на участниците в бригадата, повечето от тях притежават приблизително еднакво (доста ниско)политическо културно ниво. Преобладаващото мнозинство от бригадирите допускат безброй типични стилистически, лексикални грешки, навик останал им от времето на социализма, поради които им е доста трудно да се крият под различни псевдоними-никове. В същото време, мнозина от тях владеят прекрасно идеологическите шаблони – като се почне от тези от комунистическо време и се свърши с днешните.
  Впрочем, бригадирите по всички форуми имат явни проблеми с чувството си за истината, техните отговори на посочените им факти винаги се отличават с клозетно-казармен оттенък и засягат изключително изпражнения, хомосексуализъм, проституция, порнография и други подобни аспекти на човешките „низини“. А пък посочването им на тяхният произход бригадирите отговарят: „престанете да търсите "ДС във всичко!“
  Наред с нецензурните псувни, които се използват повсеместно от членовете на бригадата, всички останали деформирани думи и изрази ярко свидетелстват за специфичното културно и образователно ниво и мястото на обучението им из ДС-КГБ, език нехарактерен за абсолютното мнозинство интернет-потребители на форумите.
  ВИКТОР

 23. 23 Профил на cdc
  *****
  Неутрално

  Чудя ви се на приказките! Истината е, че СДС се оля, ама много се оля!!! И стига сте обвинявали КДС, КГБ, ДПС, БСП, РЗС и кой ли още не!! На крива ракета космосът й пречи

 24. 24 Профил на Другар
  *****
  Неутрално

  Мамин Яне,
  Погледни се в огледалото.Какво виждаш? Ще ти кажа-един жалък, малоумен ,смешен червен нещастник.
  Не си женен - вземете се със СерГей .Лика- прилика сте.
  И внимавайте отзад да не ви изненада Доган Соколчо! Малко ще боли,но вие сте свикнали.
  Челвени мекерета!
  Много ви здраве от Иван Костов. Скоро ще му целувате г...

 25. 25 Профил на Яне Янев
  *****
  Неутрално

  #24,

  тва жененето - не е добро нещо.

  Моите женени познати и познатки само се карат.
  Направо не се търпи, да ги гледаш.

  Тва женитбата е за селяни, ша заниш.

 26. 26 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално

  cdc,Познава се,че сте от ченгесарските бригадири,за които казах по-горе какво представляват в БРИГАДИРИ!

 27. 27 Профил на Избирател
  *****
  Неутрално

  Жал ми е за по-младото поколение политици в СДС и ДСБ. Ще трябва да си жертват потенциала за да може разни изкуфелници като Костов да си начешат отново крастата да бъдат вождове. (Ре)хабилитирани лица изцъфтели в соца от разни комунистически ВУЗ-ове като ВИИ Карл Маркс трябва да напуснат сцената. Не разбрахте ли защо електората пак няма да гласува за вас. Нищо не ви отличава от комунистите от втората редица. Вътрешно партиийни гонения има само в комунистическите партии. Вижте се....Не е достатъчно да си избереш друг цвят освен червен.

  И да натискате до припадък минуса , моя минус на изборите ще е с по-голям знак...

 28. 28 Профил на ivo
  *****
  Неутрално

  Към форумистите:
  Нека да спрат да пишат и понякога да се карат. Крайно време е да разберете че ако искате нещо да промените, ходете и убеждайвайте близки и колеги в това в което вярвате. Също така да обранат сериозно внимание на роднини и познати, особенно към по старото поколение и провинцията. Само тогава ще успеете да промените нещо. В противен случай отново ще си плачат на рамо.
  Знам в какво вярват повечто читатели на Дневник.
  Убедете другите!

 29. 29 Профил на Fox
  *****
  Неутрално

  Костов, стара политическа брантио, ти ли си новото дясно бе? Ти ли хайдук , който обра и ликвидира цяла България и смени десет партии докато се чудеше от къде ще падне густо. Тези около теб ли дърти лешояди са новото дясно? Гиди мръсна червена подлого ,защо до сега не те чух да зачешеш някой бивш твой министър -сектант или син разбойник.

 30. 30 Профил на до 28
  *****
  Неутрално

  Никой не могат да убедят !!!Особено в провинцията! Синята коалиция начело с Костов е Синята лавина- набрала е скорост надолу и спиране няма.Толкова!

 31. 31 Профил на lp2
  lp2
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Относно Яне Янев - да си говорим в прав текст - по всичко личи, че декларацията представлява истината. Купен човек. Не случайно в комедийното предаване "Пълна лудница" кръстиха пародийния му образ Цуни Дупев.
  Относно СДС - погледнете надписа на фасадата на НС и си припомнете колко грешки са ставали в историята (не само българската) точно когато се погазва този принцип. Така че успех на Синята коалиция.

 32. 32 Профил на Иво
  *****
  Неутрално
 33. 33
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 34. 34 Профил на галина с.Вискяр
  *****
  Неутрално

  Не се притеснавяйте СДС ще го има ако има такива като мен които вярват в СДС.Аз не съм забравила 1999 година митингите на червените които но главе с гоце правиха митинги против НАТО в един гр- Брезник,когато падаха бомбите над бивша Югаславия а сега са първи защитници на Нато на червените гниди ли да вярвам НИКОГА.Хора ОСЪЗНАЙТЕ се не вярвайте на комунистите вярвайте на СДС и Костов.

 35. 35
  ****

  Мненията на потребителя SorryLol бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 36. 36 Профил на Иво
  *****
  Неутрално

  Към форумистите:
  Спрете да пишeте и да се карате. Крайно време е да разберете че ако искате нещо да промените, ходете и убеждайвайте близки и колеги в това в което вярвате. Също така обърнете сериозно внимание на роднини и познати, особенно от старото поколение и провинцията. Само тогава ще успеете да промените нещо. В противен случай отново ще се плаче на рамо.
  Знам в какво вярват повечето читатели на Дневник.
  Убедете другите!

 37. 37 Профил на Do baba mi
  *****
  Неутрално


  Декларация на Съюза на Демократичните Сили


  Във връзка с днешната декларация на РЗС, ръководството на СДС заявява:

  Яне Янев е политически проект и изпълнител на поръчки на Доган и Станишев.Доказа го с гласуването си в парламента в полза на БСП и ДПС.

  От името на СДС бихме му дали един съвет:

  Не се прави нова партия със стари, подставени лица. В „партийния аутлет" на Яне Янев всичко е втора употреба.

  СДС се извинява на избирателите, че вкара в българския парламент аграрния консерватор Яне Янев. В бъдеще няма да допускаме такива грешки.

 38. 38 Профил на До Яне Янев Данса
  *****
  Неутрално

  Заявление от Путьо Путев Путистия
  За членство в РЗС

  Уважаеми г-н Данса,
  Аз съм див селянин. Баща ми и майка ми също са диви селяни. Изхвърляме си боклука през балкона. Пушим в туалетната и асансьора за да им е гадно на софиянци. Ходим на работа без да си слагаме дезодорант и съответно миришем на порове. Като истински потомствени земедело-консерви ядем лук и чесън и така миришем на хубаво. Произвеждаме домашно вино - киселяк. Тати беше 30 години член на БКП а Мама е от турско-депесарски произход (т.е туркиня от Държавна Сигурност). Съответно по партийно-оществена линия бяхме членове на Седесето по времето на Радонов-АГА и Сюлейман Мохамеданов (Незнайно защо известен с българското си име - Пламен Юдаюков ли Юруков ли не помня).
  Освен това сме майстори на турско-червените димки, покрак мачовете на Миньоро.

  В ТАЗИ ВРЪЗКА И ПОРАДИ ДОКАЗАН ПРОИЗХОД И ОБЩЕСТВЕНА ПОЗИЦИЯ МОЛЯ ДА БЪДЕМ ПРИЕТИ С АЙШЕТО ЗА ЧЛЕНОВЕ НА РЗС ПО СЪРАТЕНАТА ПРОЦЕДУРА. ЗА БАЛГОДАРНОСТ ЩЕ ДОНЕСЕМ ДОМАШНО ВИНО И ПЪЛЕНЕНА КОКОШКА
  С уважение :
  Путьо Путев и Айше Путева (по баща Хюсейнова)

 39. 39 Профил на АЗ
  *****
  Весело

  До
  всички червени дежурни драскачи във форума!
  Много ви поздрави от Иван Костов

 40. 40 Профил на За добро
  *****
  Неутрално

  Скъпо ще им струва на комунягите тези атаки към синята коалиция и демокрацията в България, защото се наложи да разкрият всички свои скрити ченгета и подставени лица.Оказа се,че СДС е било пълно с такива.Всяко зло за добро.Демократичните десни партии отдавна трябваше да се изчистят от тези хора и това най-сетне стана.

 41. 41 Профил на .dru
  *****
  Неутрално

  Напротив, Викторе, трѣбва във всичко да ги търсим, само че не ДС, а КДС, ако искаме да бъдем точни. Мен лично са ме гонили не от некакво въображаемо ДС, а от КДС, само не знам от кой отдел на КДС.

  Иначе си прав във всичко, разликата в мненията ни се отнася само до лицето Иван Костов, който пропусна УМИШЛЕНО и ПО УКАЗАНИЕ златна възможност да бъде ликвидарана БКП в истинския смисъл на думата!

  Всеки друг на негово место щеше да се заеме с това, защото то беше и Е най-важното. Докато тази язва съществува за България и българите живот нема да има!

 42. 42 Профил на Той
  *****
  Весело

  Ало , вие от БСП .
  Отивайте при вашия Путкин докато е време!После ще стане късно. А двамата ергени - СерГей и Яне да сключат брак.
  Останете си със здраве:
  ЛЕНИНКО

 43. 43 Профил на ДЕМО
  *****
  Любопитно

  Този, който най-много се плаши от възможността Костов да участва в едно бъдещо дясно управление е Ахмед Доган, а в негово лице и целия ченгесариат на ДС, включително и президента Гоце Първанов. По тази причина тия тия дни се потрошават доста пари, за да се води пропагандна война из слугинските медии срещу ДСБ и Костов; Бареков най-много намаза тоя път от тия пари, ето, чувам, вчера пак бил поканил одиоза В.Филипов, и през цялото време не правили друго, освен да плюят по Костов. Така че вече се създаде голяма партийно-медийна коалиция против Костов и автентичната десница, която се вдъхновява от парите на Ахмед Доган и останалия ченгесариат на ДС. Защо мразят толкова Костов ли? Ами ще ви кажа, въпреки че не е толкова трудно човек и сам да се сети. Има защо да ги е страх и да го мразят: ако го обичаха, щеше да е като тях, но щом го мразят, аз лично съм спокоен. Защото е важно какви са тия, които ги тресе такъв див страх от Костов, и които, респективно, така бясно го мразят. Всички в един глас крещят срещу Костов, като се тръгне от Гоцето, мине се през неговия тартор Сава Доганович, повърви се през всички ония нещастници от СДС, които навремето при Костов бяха на възлови постове (когато някой е силен, всички се навъртат около него, скимтят като палета и мило му въртят опашчици!), ала после успяха да му забият ножа в най-решаващи моменти, тук също е Петър Стоянов, който без Костов щеше да види президенския пост през крив макарон, ала сега не спира да плюе тоя, който го издигна във висините, тук са разните му Бакърджиевци, Богомил Боневци и пр. врабешки плюнки, които след като забиха ножа на Костов директно пристанаха на Майкъл Чьорни (той пък колко пара потроши по медиите за да финансира 10-годишната оплюваческа кампания против Костов!!!), и т.н., и прочие - та щом всички тия най-всеотдайни професионални оплювачи на Костов, драги ми наивни избирателю, щом те са "добрите", аз пък предпочитам да си остана с "лошия" Костов; пък за вас не знам, правете каквото искате и каквото прецените според акъла си...

 44. 44 Профил на sensini
  *****
  Неутрално

  Голям кеф ми е да гледам как простотиите на форумните ченгесари се филтрират и изчезват без да мърсят пейзажа. Който я е измислил тая мета редакция от Дневник, е гений!

  А иначе за РЗС/ДПС/БСП = ДАНС - но комент - като слушам все новите и нови идиотщини (срам за една членка на ЕС) съвсем твърдо ме решиха да се вдигна до Рим да гласувам юли за сините. За Евро-изборите ще съм си в БГ! ))
  Малко ви остава червени тикви

 45. 45 Профил на беки
  *****
  Любопитно

  Създаването на дясната коалиция СДС-ДСБ дава нова надежда на широки кръгове от дясноцентристки избиратели, които от десетилетие нямат ефективни инструменти за представителство нито в парламента, нито – още по-малко - в изпълнителната власт. Самото създаване на коалицията СДС - ДСБ формира силен привлекателен център за дясноцентристките избиратели. Това тревожи кукловодите на посткомунистическата олигархия – те трескаво създават фалшиви десници в България. Непрекъснато възникват фантасмагорични коалиционни формули, за да се демонсрира, че десницата не е обединена, че ще се явява на избори разпокъсана в три - четири обединения. За тази цел вече бе лансирана “дясната” коалиция на Първанов "Напред". Проблемите, които нейния лидер Ковачки среща в последно време предизвикаха изгряването на новата "звезда" на “дясноцентристкото пространство” Яне Янев. Всичко това се прави, за да се осуети дясноцентристкото обединение, за да не получи то тази подкрепа, която традиционните дясноцентристките избиратели в продължение на 10 години желаят да окажат на една наистина сериозна и перспективна формация на десния център в България.

 46. 46 Профил на СДС+ДСБ=УСПЕХ ЗА БГ
  *****
  Любопитно

  Иван Костов ще остане в историята на България като най-успешния министър-председател, съизмерим само със Стамболов, който направи всичко по силите си за благото на своя народ и за ориентацията на България към света на истинските ценности. Иван Костов е премиерът-реформатор, който извади България от руско-азиатската орбита и я пусна по пистата на европейската перспектива. Ще гласувам за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ (СДС И ДСБ)!

 47. 47 Профил на ПИНОЧЕТ
  *****
  Гневно

  Що е тоя Яне Янев: нов кьорфишек на ченгесариата, стръв за лапнишарани или и двете едновременно? Той изпълнява задачка на ония, които искат да продължат хубаво да ни обират и скубят, докато некадърни актьори като самото Яне нескопосано ще занимават със зрелища стоящата с широко отворени усти публика, състояща се главно от неспасяеми наивници. Никой не се бои от такива креслювци, напротив , те са силно желани от мафиотско-ченгесарската българо-руска управляваща олигархия - нея я е страх само от автентичната десница, страх я е само от Костов и от седесарите около М.Димитров. Та по тази причина и така любовно ни тикат милото Яне в носовете, белким не усетим блудкавия фалш на толкова сълзливото му чалга-популистко говорене
  Няма как да извървиш за няколко години пътя от селски тарикат до английски консерватор - невъзможно е. Яне Янев е безспорно най-систематично и най-ужесточено драпащия политик в България до властта.

 48. 48 Профил на Иван Костов - Специалист
  *****
  Неутрално

  Комунизма ще Победи - и Елена знае това!

 49. 49 Профил на 07
  *****
  Неутрално

  Управляваща ни компания(ЧЕРВЕНИ МАФИОТИ), мразят нашият Костов, защото той взе, че ни натика в в Европейския съюз, та ето сега нашите херои да не могат спокойно да си крадат, и да стигнат до срамното положение Европа чат-пат да им дърпа ушите и да им казва стига! Това повече не се търпи бе, тоя Костов требе да го разкъсаме, , той е виновен за всичко - ето така реват нашите родни крадци, и то всеки ден, забелязваш ли го, драги ми мислещ сънароднико? Щото се стигна дотам вече и кучетата по селата да знаят, че у нас не друг, а само Костов е виновен за всичко…

 50. 50 Профил на Bulgarian
  *****
  Неутрално

  Драги Сънародници,
  От години положението в Родината ни България е критично, а в момента и много напрегнато.
  Крайно време е всички в България(без значение етност и религия) да се сплотим и направим така нужните за Родината и идните поколения "Промени"
  За да направим така нужните промени, имаме нужда от вашата помощ и подкрепа.
  Нека да не чакаме на готово, а да се организираме.
  Каним всички Демократично мислещи Български граждани(без значение от коя етност сте) в Форум’a
  http://smart.freesmfhosting.com/

 51. 51
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 52. 52 Профил на вуйна
  *****
  Неутрално

  Значи така в СДС и ДСБ има само стари муцуни, добре че в ДПС и БСП са само младоци а старите чанти къде са какво сте се утулили Костов та Костов много ви е стар мамка Ви от него а вижте кои са в дпс и бсп - много са но ме е гад да им споменавам имената, знаете ли колко много ме е гад

 53. 53 Профил на няма такава коалиция
  *****
  Неутрално

  Няма и не може да има такава коалиция. Не разбрахте ли, че това беше сценарий за убийството на СДС. От вътрешни хора срещу парите на олигарсите по сценариий на ченгетата. Само че Костов много бърка, ако мисли, че нещо ще намаже. До изборите и с него е свършено. Янев да си усили охраната и Бог да му помага!

 54. 54 Профил на тишо
  *****
  Неутрално

  След като си създадоха от БСП и компания АТАКА и цялата работа не им свърши работар сега на дневен ред е РЗС
  На конгреса на аграрния консерватор имаше газета в която 70% бяха писания срещу Волен Сидеров Сами се досетете каква е целта - да бъде подменен с Волен с Янето
  Казано по друг начин има ли нормален човек който да се хване на тази въдица

 55. 55 Профил на Karla
  *****
  Неутрално

  Малко взеха да прекаляват с торбалан-Доган , ние си знаем , 4е по-голяам мръсник от него няма... Да не искат да събират от4аяни атакисти с това "доганизиране" на заплахата за демокрацията? Атакистите са идиоти и само за6тото СДС пла6и с Доган няма да се о4ове4ат и да гласуват СДС. ЗАПЛАХАТА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА СА КОМУНИСТИТЕ!!! Каквито и лица да приемат. Доган е само една от маските на КОМУНИЗМА!

 56. 56 Профил на Малък Сечко
  *****
  Неутрално

  Яне, улеснената процедура включва ли лица, за действия на които си сезирал Прокуратурата? Имам предвид Пламен Кафеджи-Юруков. Кво стана с доказателствата ти за неговите кафени далавери и кражби?

 57. 57 Профил на bulgarin v usa
  *****
  Неутрално

  АКО 80% ГЛАСУВАТ - ВСИчКО Е НАРЕД !!!!

  НЕКА ВСИчКИ ДА ГЛАСУВАМЕ /вкл. и аз/ . ЕВРОПА ПРИЗНАВА РЕЗУЛТАТ ОТ ИЗБОРИ и .......спира или дава пари . Помисли добре дали да гласуваш и .....за кого ??? /някои ги водят по строй ???/

 58. 58 Профил на До Карла
  *****
  Неутрално

  Карла, напиши дознание до шефовете си, че системата за имитация на чат-шльокавица ти издиша. Правиш грешки, които никой, ама никой неграмотен или грамотен чатър няма да направи.

  И не се оправдавай с кирилизация - щом пишеш з, у, р и т.н., значи клавиатурата ти е кирилизирана. Точка. За доцент по каквото и да е, с измислена диплома, пишеш достатъчно неграмотно и несмислено.

  Имаш не само правописни, но и стилистични грешки и уклони стил "бригадир". Ясно е, че толкова си можете, не си мислете, че заблуждавате някого.

  Едвам успявате да чукнете 3-4 минусчета на неприятните ви коментари - толкова сте!

 59. 59 Профил на Гражданин
  *****
  Весело

  СДС е бита карта с този Костов е за никъде.Това е последна гавра с която СДС иска да печели дивиденти. Яни Янев е много по-добре като алтернатива за сините и това което казва го доказва ,а не говори само големи приказки.

 60. 60 Профил на Форца България
  *****
  Неутрално

  Конкурс!
  Форца българия обявява конкурси по избирателни райони за кандидат депутати!

 61. 61 Профил на Метамодератор
  *****
  Неутрално

  мамини сладки, каква точно ви е системата за метамодерация, та скрива половината съобщения за Алелуята?
  ..............................
  Мнението е стигнало долния праг на нашата система за мета-модерация. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук

  Вън кръжочника М.Д. от СДС !
  Пречка е за обединението на десните сили.
  Да се учи някъде другаде на политика .

 62. 62 Профил на Гражданин
  *****
  Неутрално

  Гоеми смешници са двамата един до друг -Димитров и Костов,какво се опитват да спасят,това че съсипаха най-силната опозиция и няма да влязат в парламента.Осъзнайте се хора и търсете друга алтернатива за сините,тези ваши водачи не стават.Този проблем стои и пред мен,но има време сега ще излязат всичките им кирливи ризи.

 63. 63 Профил на Do 61
  *****
  Неутрално

  Метамодерацията е защита срешу малцината платени форумни ченгета о откровени идиоти бзликои до турско-червената сган. И показва че мненията им не вървят и останалите читатели, които при в-к Дневник и в-к Капитал са доста интелигентни. За разлика от чиатателите на мама и син и техните парчалчета

 64. 64 Профил на ВИКТОР
  *****
  Неутрално
 65. 65 Профил на Karla
  *****
  Весело

  Хбанах му цаката! Исках да отговоря на идиота 58 и му хванах цаката. ШЩшщ

 66. 66 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  какво стана със сигналите на яне за мургина ,за бандата за отвличания иза другите щуротий с които постоянно ни замеря маи всичко е много шум за реитинг или с други думи ПОПУЛИЗЪМ

 67. 67 Профил на Дядо ви
  *****
  Неутрално

  Хората и народите извън България не се занимават с разните му там знайни и незнайини "политгерои" български-не са и чували даже и са си добре там,в чужбина-със свежи глави са,на чист въздух!
  ама пусти нещастни българи-да ги питаш те що се занимават???С помътняли глави,на застоял въздух???
  Щото "полителита" били в България и били виновни за състоянието българско..ОК,ама 1000 пъти да е така,да,така е-какво от туй-НЕщО СТОРИХТЕ ЛИ ИМ? Само се пенявите като пияни..вие сте пияни !
  ама Ицето Ботев не стигна само до описването на пияниците а ги нарече идиоти...и прав..1000 пъти прав излезе човека!!
  Продължавайте да си мътите мозъците с тия полиически господа-другари...преповтаряйте 1000000 пъти имената им,от сутрин до мрак...съзерцавайте портретите им...като ви е кеф! А явно ви е кеф голям както доказва категорично това че седите със скръстени ръци...и сте плашливи..ама МНОГО !

 68. 68 Профил на Тунгуски
  *****
  Неутрално

  Само СДС да не вземе сега да се извинява за хората, които е вкарвал във властта? Хайде, Костов си има фенове, ами Татарчев, Филчев, Иван Григоров, Стоян Ганев, Софиянски, Соколов, Лучников, Александър Божков, Александър Йорданов, Никола Николов-разградски, Богомил Бонев, Антоан Николов, Бакърджиев, адвокатинът Гоцев, Георги Марков-Николай, Фил /Ибо живяхме, Господи/ Кенеди... Гедап-у! - както се пееше в една чалга някога.

 69. 69 Профил на bez ime
  *****
  Весело

  оскубаните кучета (седесарите) си джавкат,керванът (БСП и сие) керванът си върви.Много злобни кучета,като виктор има в БЪЛГАРИЯ.Ще се оправим ако се избавим от тях.Само евтаназия.

 70. 70 Профил на сартр
  *****
  Неутрално

  За първи път от 18г./лятото на 91г./ да съм напълно съгласен със СДС! Янето е такъв боклук,пред когото бледнее жоржи,болен и тн.

 71. 71 Профил на Безпартиен
  *****
  Гневно

  Кервана на БСП и сие си отива бе смешник! Не си ли разбрал още!
  Иде наказателен вот!

 72. 72 Профил на Karla
  *****
  Неутрално

  Яне е очевиден идиот (личи си от снимката). Не разбирам какво ги притеснява тоя , ако може някой да ми обясни , моля.

 73. 73 Профил на Поздравления, Карла
  *****
  Неутрално

  Успяла си да намериш 4, пардон, Ч-то на клавиатурата. Предполагам и с 6-Ш, Щ, Ю, Ь, Ъ и другите "скрити" букви ще се справиш.
  Дерзай...

 74. 74 Профил на @72
  *****
  Разстроено

  като о4евиден идиот е идентификационна фигура за избирателя..

 75. 75 Профил на АЛЕКСАНДЪР
  АЛЕКСАНДЪР
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Янето прилича на утрепано мафиотче на тая снимка! Ха ха.

 76. 76 Профил на Karla do # 73
  *****
  Неутрално

  Малоумнико , напиши си името или поне някой ник , ей така за да знаем с кого имам нещастието да се занимавам , вместо да водя някакъв свестен обмен на информация с нормални хора!

 77. 77 Профил на ГТ
  *****
  Неутрално

  Прави впечатление, че напоследък носът на Пинокио става все по-дълъг.

 78. 78 Профил на КЛЕОПАТРА
  *****
  Неутрално

  БСП(ДС) му е обещал на ЯНЕ,да влезе в Парламента и той търси врътки да елиминира едно широко представителство на обществото. Дали това не са неговите господари, които го зареждат с информация и му осигуряват медиен комфорт? Че кой друг?
  Подкрепете с гласа си СИНЯТА КОАЛИЦИЯ - политическата сила, която отново ще спаси и възроди нашата България

 79. 79 Профил на До Карла
  *****
  Неутрално

  Пиши ми до Пост№ еди кой си. Името няма значение - твоето също нищо не казва. Аз не те обиждам, само отбелязвам - грешки и поправени грешки. Може и да си свестен човек на_живо, но тук това се вижда - това, което сам/а напишеш. А видях много претенции в "работните ти" дни.

 80. 80 Профил на 07
  *****
  Гневно

  Сергей Станишев и неговата политическа шайка си даваха много ясно сметка, че законодателната екзекуция на българската опозиция няма да бъде посрещната с овации от мислещите български граждани. Затова си потърсиха политически мекерета, които да задействат гилотината вместо тях. И ги намериха – в лицето на глашатая на ДАНС Яне Янев, неговата “консервативна” партия и неколцина провокатори от СДС, използвани вече със същата цел – за бламиране и блокиране на дясната коалиция.
  С техните подписи беше свършена мръсната работа вместо управляващите: беше внесено предложението за вдигане на изборния праг от за коалиции 4 на 8 процента. Това е подло и тази подлост е политическата идентификация на партията “Ред, законности и справедливост”. Яне Янев и партийката му нямат нищо общо нито с консерватизма, нито със справедливостта, нито с българската опозиция. Те принадлежат към тройната коалиция и служат като нейно мюре, като нейни шутове и нейни момчета за мръсни поръчки. Яне Янев, Иван Колчаков, Георги Марков и компания са просто мекератата на тройната коалиция. Който иска нов мандат за сегашните управляващи, нека гласува за тях.

 81. 81 Профил на АЛФ
  *****
  Весело

  Hа изборите да отрежем квитанциите на тия наглеци БСП(ДС), и то така, че за дълго да забравят за властта и да не могат да припарят до нея поне 10 години. Толкова години са нужни България отново да си стъпи на краката след 8-годишните изпълнения на крадливия комунистически ченгесариат, който допуснахме да се облажи яката от властта - и който краде така, както само той може. А да бъдат разкарани БСП и ДПС от властта има само един начин: да подкрепим с гласа си десницата, да подкрепим СИНЯТА КОАЛИЦИЯ, да подкрепим Костов и другите, които вече са държали БСП и ДПС изправени в ъгъла и подсмърчащи за властчица, с обилно течащи лиги - точно това стана когато СДС управляваше през периода 1997-2001 година. И сега може да стане, но това вече зависи само от нас, от избирателите. Лично аз своя глас, казал съм, не крия и ще го повторя, ще го дам на сините: това правя от 20 години вече и никога не съм съжалявал.

 82. 82 Профил на ГТ
  *****
  Неутрално

  Пинокио и партията му Ред, Законност и държавна Сигурност - ценен боеви резерв на БСП и турския й филиал ДПС.

 83. 83 Профил на Жож
  *****
  Весело

  Из "Политическо театро":
  Лето 09-то, сцена кусурнайста (Кабинетът на Яне Янев. Жега. Яне Янев по потник, къси гащи и джапанки. Спартанска обстановка - бюро с няколко документа, стол, руло тоалетна хартия и две мухи на калъп. На стената е картината "Тайната вечеря". Тихо отнякъде звучи музика - "Anarchy in UK" на "Секс Пистълс". Якобинецът Яне Янев ядосано яде ябълка.)

  - Я сега да видииииим...(мърморейки си под нос и свивайки пръстите си един по един):
  Понеделник - бях земеделец..., вторник - либерал, сряда - син, четвъртък - анархист, петък - антисемит...
  (Тук пръстите на едната ръка свършват и Яне захапва ябълката, тъй като пръстите на другата все още са разперени.)
  - Съоа... - демокат (фъфлейки през огризката), неля - консеватол...
  Замислено втренчва поглед в тавана. Трите пръста на едната ръка остават разперени. Пъпката на едната буза започва нервно да подскача.
  Изведнъж Яне изкарва олигавената огризка и ядно я хвърля в ъгъла.
  - Не стигат, мамка му, не стигат!! (гневно крещи). - Седем дена не стигат!!
  Хваща главата си с две ръце и опира лакти на бюрото. Погледът му трескаво обхожда разхвърляните документи.

  След малко силно почуква с кокалчета няколко пъти по бюрото. Внезапно скача и поглежда под бюрото и зад стола.
  - НЯКОЙ ЧУКА!! Кой чука?..Тука някъде е...Къде се е скрил...Това е гнусна инсинуация...атентат...мама им комунистическа...(Яне си говори на глас, щурайки се в кабинета си)

  В този момент на почукването се отзовава Димитър Абаджиев (костюм, вратовръзка, отворен тефтер в едната ръка и приготвена химикалка в другата. Музиката се сменя - "Вървят ли двама",темпо - модерато).
  - Да? - Абаджиев леко се привежда.
  - А, ти ли си? Сядай! Не, всъщност, махни стола! - Яне все още се оглежда уплашено из кабинета.
  - Свикай членовете и симпатизантите на партията. (Абаджиев се провиква, влизат още двама).
  - Пиши! (Яне се намества удобно на стола и започва да диктува).
  - Петиция до...(тук остави празно...после ще попълним...)
  - Относно: дните в седмицата. На два пръсто отляво (Абаджиев чинно мери два пръста отляво).
  - Тъй като броят на дните в седмицата е определено несправедлив, моля той да бъде променен на...(временно запъване, обръща се към другите)
  Колко са по-големите партии в България - тия с над 1%?
  - Мисля, че около десетина - отговаря услужливо Абаджиев.
  - Пиши тогава: да се промени на 10. Наименованието на новите дни не е приоритет, тъй като за нас е важно съдържанието, а не формата. ("Браво, Яне, тука стана много добре"- пляска се по челото)
  - Продължаваме нататък: Това ще спомогне за по-доброто разделение на властите, пресмятане на фискалната политика, създаване на ред, законност и сигурност, ще изхвърли мутрите и опортюнистите от политиката. ("Да не прекалявам все пак, това последното може и да се преработи" - протропва с пръсти по бюрото). Тази петиция е от редовите граждани и гласоподаватели на България и ще бъде придружена от нужните компромати - до когото и докъдето трябва.
  Дата, подпис и дай да подпиша. - Абаджиев дава химикалката, Яне си надрасква палеца и туря отпечатък на петицията. После я хвърля на останалите: - Айде, подпишете се около 17 000 пъти и донесете да видим докъде ще я пратим.
  (Членовете на партията се оттеглят с поклони заднишком).

  Абаджиев (леко хъмкайки): - Скоро до Института по фармакология не сме изпращали...
  - А дали са наши хора? Ще свърши ли работа? - Яне недоверчиво гледа под вежди. - Всъщност няма значение, важното е да поддържаме огъня.
  - Пиши (Музиката се сменя на "We are the champions": За утрешното съвещание на партията. Да се нахвърля план как Ред, законност и сигурност да събере поне 120% от гласовете на изборите. Всеки резултат под 100% да се счита за провал.
  (Яне продължава да диктува. Няколко души от "Тайната вечеря" надават ухо, после вадят въжета и се самообесват. Слънцето през прозореца отказва да залезе без разрешение от Яне Янев.)

  Следва продължение..

 84. 84 Профил на Дънди
  *****
  Неутрално

  Кога изключваме смешника Мартин Димитров от СДС ?
  Останаха още малко читави седесари , въпреки този кръжочник в политиката.

 85. 85 Профил на selgran
  selgran
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Пачавро Карла, а сега както си му хванала оная работа подухай усилено - това е твоята истинска специалност...

 86. 86 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Някой да ме светне! Яне- бенката, кой го навря в парламента и защо?
  Никакви партии повече в коалицията СДС- ДСБ!

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 87. 87 Профил на До Дядо ви
  *****
  Неутрално

  Стига стова ок бе .Големи американци станахте.Преди не можехме да дишаме от "чорт","вот", "все таки" и пр.Сега всички папагали и лиглювци са на "ОК".

 88. 88 Профил на A6i44
  *****
  Неутрално

  Кратко и ясно-Ако се чувствате все още Българи гласувайте за ДСБ-СДС всичко друго е вятър и мъгла.

 89. 89 Профил на един
  *****
  Неутрално

  грешката на СДС като управляваше беше ,че на ръководните места на пратията и държава бяха назначени предимно комунисти ,бивши ченгета -нещо което и изяде главата .Тъй като съм син на политически затворник в белене ,аз и брат ми бяхме много активни в периода на създаване на СДС и неговото управление въпреки ,че бяхме завършващи студенти .Какво беше учудването ми ,когато установихме ,че моя брат ,активист в местна организация на СДС ,три години след началото на управление на СДС ,с две висши образования ,син на политически концлагерист от белене ,много активен дисидент преди 10 ноември ,стои безработен .....т.е. на всичките му молби за Работа се отговаряше с не.Разбира се, по онова време ,аз си позволих на голямо предизборно събрание да критикувам пряко уважаемата тогава външна министърка г-жа Надежда Михайлова и да я попитам ,защо всички бивши партийни секретари ,милиционери ,партийни и ОФ активисти и децата им,предимно хора с килиино образование , си намират работа в държавната администрация ,митниците ,полицията и армията ,а моя брат не може да бъде назначен ,на което тя нищо не можа да ми отговори ,това беше няколко месеца преди краха на партията СДС,а в залата всички ,които станаха и се изказаха ласкаво за г-жа Надежда Михайлова и за СДС ,сега са депутати от ДПС и БСП , друга част са активисти на високи постове и с тенденция да напреднат в новата партия ГЕРБ,това ме навежда на мисълта ,че в тази страна никога не е имало демокрация ,а тези дето се пишат демократи са си 100% БКП.Интересен факт е ,че преди няколко години баща ми на 83 години отиде в местната полиция да си чете досието ,при което същия офицер ,който го беше интернирал политически преди десетки години ,както се оказа после и без никаква официална заповед ,му извади досието да ги чете ,при което той разбира се отказа ,нямаше смисъл ,както няма смисъл и тази борба ,защото който и да дойде ,пак ще ни управляват комунистите и децата им от различните партии,така ,че не е страшно и да не влезат СДС и ДСБ -те баха във властта . На въпрос ,който съм задавал на г-н Костов на семинар ,защо не отворихте досиетата ,той нищо не можа да ми отговори ,е все пак по добре той да ни управлява ,отколкото др Станишев и Доган ,защото те пък направо казаха ,че нямало такова нещо бе ,страницата била затворена ,само дето те са със яхтите ,а ние пак бедняци и в опозиция де ,вече станаха 65 години бе другаре не може все в опозиция да сме де .

 90. 90 Профил на сартр
  *****
  Неутрално

  Всички,които са врагове/непримиримо и принципно/ на гоце,сергей,доган,пендехот и юруков-са мои приятели!

 91. 91 Профил на rex
  *****
  Неутрално

  Ето-това е истината,ако има и кой да я чуе!-№89 !!!

 92. 92 Профил на АНоНИМЕН
  *****
  Любопитно

  Поредният метеор на ДС ,то не бяха ж.ганчев,оня генерал дето сега ще става шиф на пловдивският панаир,волен сидеров,жельо желев,петър берон и цяла плеяда ченгета.НАРОДЪТ ВИ ПОМНИ.Бисеров,Данчо ментата ,някъкв се абаджиев обиколил всички парламентарни групи,п......ци.Има ГОСПОД на БЪЛГАРИТЕ,и прибира по рано съгрешилите.ДАНО.

 93. 93 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1316 Весело

  @Божилов, имам един въпрос - ти верно ли си под номер 17 в листата на Яне? Поне номер 18 има ли? в нашта махала на това му викаме да си солташак, сори за израза.
  @Карла - не се чувствай длъжна да се изказваш навсякъде.

  low riders team
 94. 94 Профил на scorpi_4404
  *****
  Неутрално

  Ами точно така е!Вижте му само физиономията..Има нещо твърде неприятно!Не му се връзвайте!!!

 95. 95 Профил на някой си
  *****
  Неутрално

  Направих си труда да видя кои са тези от Форца България и установих това:
  "Дългоух кандидат за депутат издигнаха във Варна публично днес. Както АСН информира преди дни, за първи път председателят на българските мъже Росен Марков издигна от морската столица живо магаре за народен представител с най-новата, но бутафорна партия „Форца, България".

  Според Марков избирателите са проявявали голям интерес да се запознаят с амбицирания да се окичи с народна любов кандидат депутат с дълги уши Тошко.

  Днес от 12 часа на „Колелото" в центъра на Варна се състоя акцията на издигането под мотото „240 стигат". Новата партия няма да ползва държавна субсидия, а ще бъде финансирана от верига магазини „Всичко за 1 лев".

  Всеки, който се подписа в подкрепа на дългоухия кандидат, получи по 1 лев. Затова, че ще купуваме гласове, сме съобщили на прокуратурата, заяви Росен Марков. „Ще се борим не само за кокала, но и за месото", обясни общественикът.

  Mакар, че кандидатът му е вегетарианец, днес той бе специално хранен от ръката на Росен с шоколад, за да има хъс за работа. Марков уточни, че дългоухият Тошко е специално отгледан в ромския квартал „Максуда”, израстнал е на воля и е със свободолюбив дух и инат, който ще прояви и в парламента при отстояване позициите и интереса на своите избиратели.

  Тъй като Тошко, който е многократен Мистър, ще привлече повече нежната половина от избирателите, организаторът на кампанията му е осигурил за партньорка дългоухата силиконова красавица Мара Затварачката, която да агитира сред мъжката половина.
  Тя обаче не беше показана пред публиката в центъра на Варна с мотива на Марков, че „Не може да изкараме всички магарета на плочките, че ще им хареса и току-виж всички поели към парламента”.

  Според него, избраниците ни и тук, и в Европа не са свършили нищо. Така че едно магаре в нашия или в ЕП, би свършило много повече, е железният аргумент на Росен Марков."
  Май са прави за конкурса!

 96. 96 Профил на edin politik
  *****
  Неутрално

  edin chovek, koito niqma semeistvo, deca i dom, koito ne e rabotil nishto prez zhivota si, kakvo dobro shte napravi za rodinata si, ako izobshto chuvstva Bulgaria za takava.
  sorry za metodievicata...

 97. 97 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Насекомикс имат една много хубава песен с припев:
  Аморе мио - адио, адио...
  Поздрав за оня с пъпката на физиономията.

 98. 98 Профил на неследящ
  *****
  Неутрално

  БЪЛГАРИЯ ??????????
  ПФУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!!!!!!!!

 99. 99 Профил на Тунгуски
  *****
  Неутрално

  Уважаеми метамодератор,
  Съдейки по оценката ви за мненията на Добри Божилов, GT, Гражданин, долният праг на вашата система е прекалено висок и трябва да се смъкне. Нито неприлични думи са употребили хората, нито някакви злепоставящи твърдения. Впрочем, защо мета-модерирате, вместо просто да модерирате? В речника "модерирам" се определя като "посреднича", "реферирам" и т.н. Защо хабите сили да участвате в мача?

 100. 100 Профил на 669
  *****
  Неутрално

  На този от снимката само рогцата му липсват. Другото си го има.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK