Мартин Димитров поиска съдействие от висши магистрати и посланици от ЕС

Мартин Димитров поиска съдействие от висши магистрати и посланици от ЕС

© Асен ТоневЛидерът на СДС Мартин Димитров потърси съдействие в отворено писмо от висши магистрати, посланиците на страните от ЕС в България, представителството на Еврокомисията и представители на Европейската народна партия (ЕНП) по съдебния казус с отказаната му регистрация като председател на партията.


След като през април Софийският градски съд отказа на Димитров и новоизбраното ръководство да ги регистрира, те се обърнаха към Върховния касационен съд, който пък върна делото в градския съд. Насроченото за вчера заседание на Софийски градски съд по казуса не се състоя, защото съдията Николай Маджаров си направи отвод. С това се застрашава участието на партията на евроизборите, защото те имат само три работни дни до крайния срок за регистрация на партиите и коалициите за изборите, а пък старото ръководство около Пламен Юруков подаде документи в ЦИК за самостоятелна регистрация за изборите на 7 юни, а не в "Синята коалиция".


В Република България, страна-членка от 2007 г. на ЕС, се извършва безпрецедентен отказ от правосъдие към политическа партия с 20 годишна парламентарна история и огромен политически авторитет, се казва в писмото.
Димитров припомня вчерашния мотив за отвода на съдията "прекалено бързо" и допълва, че е убеден, че "тази преценка няма да се сподели от Европейската комисия в предстоящия й мониторингов доклад за правосъдието и съдебната система в България".


Мартин Димитров се обръща с молба към председателя на градския съд да се ангажира с бързото определяне на нов състав, който да разгледа делото, защото противното не само би застрашило участието на СДС в евроизборите, но и "ще подкопае устоите на демокрацията и правовата държава и ще лиши огромна част от българските граждани от свои легитимни политически представители в държавната власт".


Моля и за вашата спешна намеса с целия ви авторитет и от позицията на институцииите, които представлявате и които са призвани да бранят демокрацията и принципите на правовата държава. Така в заключение лидерът на ДСС се обръща към висшите магистрати и посланиците на страните от ЕС.

Още за писмото - във видеорепортажа

Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (259)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на мале докъде се срина мартин
  мале докъде се срина мартин
  Рейтинг: Неутрално

  Това е вече гнусно - да искаш да те назначат от чужбина за политик в България! Абе, тъпако, защо не си оправиш документите, бе. Ега ти момченцето от детската градина. Иван Костов ще те изяде на закуска.

 2. 2 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Не знам дали забелязвате, но всички замерват СДС с лайна, а те не отвръщат. Зрялост се казва, и не виждам да съществува подобно нещо по другите партии.

 3. 3 Профил на Ивелина
  Ивелина
  Рейтинг: Неутрално

  Марто, сам си си виновен - не трябваше да се хващаш с този крадец, интригант и властолюбец Ванката Костов

 4. 4 Профил на Mdaaa
  Mdaaa
  Рейтинг: Неутрално

  Отдавна е ясно и за слепия че справедлив съд в БГ няма. Съда е ИЗЦЯЛО поръчков!!! ЕС търпи на нейна територия да има официални поръчкови съдилища. Просто нямам думи. У нас е свинарник и спасението е да ни сложат под карантина като ни изритат от ЕС. Симпатизирам на проблема на СДС но смятам че е важно скандалът да се задълбочи за да предизвика СЕРИОЗНИ мерки от страна на ЕС. Ако не беше Батак нямаше да има повод за Руско-Турската война и освобождението. Трябва нещо мнооого долно да се случи за да се събуди заспалата лелка "ЕС".

 5. 5 Профил на fantomas
  fantomas
  Рейтинг: 447 Неутрално

  Всъщност повода за Руско-турската война са си чисто руски интереси (настрани стои и интересния факт, че България е платила издръжката и разходите на руската войска по време на цялата военна кампания). ЕС отдавна са казали, че решението на този проблем е при народа. Като не ви се протестира, няма как да се сменят нещата

 6. 6 Профил на питащ
  питащ
  Рейтинг: Неутрално

  До Ивелина и Мале. Според вас защо 4 месеца Софийският съд не намери време да регистрира законно избрания председател на СДС. Защо през това време Юруков и Радонов си мълчаха и се правеха, че приемат избора. Не ви ли се струва, че всичко е нагласено отдавна от някой голям майстор на ориенталската политика.

 7. 7 Профил на bincheto
  bincheto
  Рейтинг: Гневно

  Как е възможно толкова много хора да не разбират, че в този казус не става въпрос за отделен човек, а за цяла партия и , дори - за мнозинството хора в дясно.Не разбирате ли или просто се опитвате да провокирате негативизъм към всичко и всеки.Или сте от онези, които не се чувстват застрашени, защото кликата им е на власт и ще направи всички възможни гадости, за да я задържи.

 8. 8 Профил на Мне-е-е-е...е
  Мне-е-е-е...е
  Рейтинг: Неутрално


  СДС си беше сбирщина от неудачници и некадърници...тази ситуация е поредното доказателство в тази връзка... Не съм му фен, но Ванката Костов и без да е юрист се оправяше перфектно.
  И сега СДС- то на Мартинчо е елемент от това оправяне...Ха-ха...

 9. 9 Профил на Борис
  Борис
  Рейтинг: Неутрално

  Подкрепям Мартин Димитров в усилията му да потърси подкрепа! Аргументацията за "съмнително бързо" назначаване на делото е абсурдна. Ако Юруков и компания нямаха от какво да се страхуват, защо ги притеснява, че делото ще се гледа бързо?

 10. 10 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 587 Неутрално

  Ако продължава с тази канонада от всякъде срещу съда, скоро няма да се намери съдия, който да гледа делото. И съдиите са хора. Кой нормален човек ще се хване да прави нещо, при което каквото и да направи, все някой ще го смаже после. СДС избра модела на публичния натиск над съда, но това си има и обратна страна...

  www.komentari.com
 11. 11 Профил на САРФОШ ГОШО
  САРФОШ ГОШО
  Рейтинг: Неутрално

  Вече стана практика в бившите соцстрани опозициата да иска помошт от Европа!А не се ли замислиат,че просто хората не ги искат!!!!!!!!!!!

 12. 12 Профил на LZ2
  LZ2
  Рейтинг: Неутрално

  не е въпросът за ДСБ и СДС,а за дясно-мислещите хора.Който плюе,плюе тях!Другото е вечно управление на БСП/ДПС!!!

 13. 13 Профил на До Риголето
  До Риголето
  Рейтинг: Неутрално

  Значи хората искат Доган и Станишев - браво на тях!

 14. 14 Профил на бг
  бг
  Рейтинг: Неутрално

  Ивелина ако Костов беше крадец за 8 години комунистите 1000 пъти щяха а го вкарат в затвора.
  Не мисли с подкръстницата и не говори с чатала си!

 15. 15 Профил на Шебек
  Шебек
  Рейтинг: Неутрално

  Мда... Чест прави на Мартин Димитров, че след всички подли номера и удари под кръста които получи продължава да се придържа единствено към демократичните процедури.

  Между другото, трябва да отбележим, че ако не бяха действията на Юруков, Радонов и сие, СДС щеше вече да е регистрирана.

 16. 16 Профил на тъпи комуняги
  тъпи комуняги
  Рейтинг: Неутрално

  Гледам много се радват комунягите, които са си подли от дечица. И какво като не регистрирате СДС! Как ще ми попречите да гласувам против убийствената за България смес от БСП и ДПС. Ще има Синя коалиция. Така ще се казва и няма да има голямо значение дали купените съдии са регистрирали СДС. Ще гласуваме за Синята коалиция. Как нея ще спрете от регистрация. Имате ли и там планче?

 17. 17 Профил на европеец
  европеец
  Рейтинг: Неутрално

  България е част от Европейските щати и М.Димитров напълно резонно е занимал Бръксел с комунистическите изгъзици

 18. 18 Профил на Европеец
  Европеец
  Рейтинг: Неутрално

  ДАНС е поставила по едно или повече ченгета във всеки що годе сносен форум и щом се появи новина за атаката срещу Синята коалиция те първи започват да плюят. Политическата полиция, рожба на СерГЕЙ не си поплюва.
  Поздравявам ги с песента Последен валс!

 19. 19 Профил на скептик
  скептик
  Рейтинг: Неутрално

  Всеки народ си заслужава съдбата!

  Един по-горд и свободолюбив народ отдавна би се разбунтувал при такива откровени гаври с изборния процес, каквито си позволяват комунистите и депесе в момента. Наглостта им не спира да ме учудва ... заменките, енергийното заробване към Русия, гаврата с изборния закон, ирена-кръстевите имотни одисеи, батко, братко, мара мургавата, чиновникът на суперикономиста Орешарски, който направи "пропуск" в полза на батко... направо е невероятно, че всичко това се трае и минава покрай ушите на хората.

  Всеки народ си заслужава съдбата!

 20. 20 Профил на ликтор
  ликтор
  Рейтинг: Неутрално


  ликтор
  Неутрално 5921:32 07 май, 2009 1.Другарите Людмил Стойков и Николов не фигурират в докладите на ОЛАФ И ЕК .НЕ са спонсорирали Гоце Първанов !
  2.Господата Кюлев и Манол Велев НЕ бяха съветници на Гоце Първанов !Те са живи и здрави !
  3.Гоце НЕ застреля козленцето-архар ,фигуриращо в Червената книга !
  4.Румен Петков не се е срещал с дупнишките " братя"Галеви ,освен ако не им е давал съвети за бъдеща политическа кариера !Същия не ползва шадравани и фонтани по малка естествена нужда!
  5.Батко братко не храни,но ....тежко му ако не работи като шеф на агенция "Пътища ".
  6.Р.Овч. не е виждал Валю Топлото ,освен по телевизията !
  7.Петър и Феим НЕ са имена на зам.министър !Той е само Чаушев!
  8.Мургина не е точила ДДС ,а е претакала зелето на вилата .
  9.Нямаше хиперинфлация и зърнена криза по време на управлението на Жан Виденов !Държавата беше финасово стабилна и НЯМАШЕ фалирали банки !
  И всичко това е само ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ !!!!

 21. 21 Профил на шморц
  шморц
  Рейтинг: Неутрално

  Живеем в Свинарника на Гергов, нещо като Фермата на Оруел, само че по-гнусно и абсурдно!
  Може да ме цитирате, като посочвате източника на израза!

 22. 22 Профил на bulgarin v usa
  bulgarin v usa
  Рейтинг: Неутрално

  НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ, ТРЕВОЖЕТЕ........ НЕКА ДА ОТИДЕМ 80% ДА
  ГЛАСУВАМЕ, А те каквото искат да правят!!! има за кого да се гласува надясно, против триглавата змия. След това полека-лека ,всичко ще си дойде на место и всеки ще отиде там ,където трябва - едни в НАР. събрание, други в затвора /ако не избягат навън..../. ВАЖНОТО Е МАСОВО ГЛАСУВАНЕ !!!!!!

 23. 23 Профил на Rage Against
  Rage Against
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Бобри,
  некадърнико безподобен, цял живот на 17-та позиция да си останеш, малко мазно жалко раболепно човече!
  не се занимавай с политика и с неща, от които не разбираш!

  мнението ти не струва дори електричеството, което е нужно за мониторите да осветят пикселите на твоя пост!

  нещастна, жалка, безгръбначна мастия си ти. ето това си ти. креатура на българския Мистър Бийн в политиката, Яне Янев...

  всички в РЗС сте Цуни Дупевци и мазни продажници, които вотът на избирателите скоро ще отстрани от политическата сцена!

  РЕФОРМИ !
 24. 24 Профил на mil rasgovor
  mil rasgovor
  Рейтинг: Неутрално

  1) щериан 6 Декември, 2008 в 8:09 am
  Когато Иван Костов стане отново Господар на България той ще спре всички болести, включително гриповете и простудите. С едни пичове от конгреса на дсб говирх и те викат, че костов и костовица изработили специална антивирусна програма в драгалевци и с нея ще спрат болестите и земното притегляне.
  2) Иво Беров 6 Декември, 2008 в 10:01 am
  Ти явно си заклет десебар. Ще публикувам твое интервю на цялата разгърната последна страница на в-к "Седем". Ако проявяваш интерес, ще ти напиша въпросите, за да се потготвиш.
  5) щериан 6 Декември, 2008 в 7:21 pm
  До г-н Иво Беров. Г-н Беров, в-к "Седем" е твърде скромен със своите трийсетина читатели, за да отрази величието на иновацията на костов и костовица за стопирането на грипа в България. Това е една фундаментална велика идея, която може да премахне грипа не само в драгалевци, българия, но и в световен мащаб, както се е изказала Боряна от форума.
  6) Иво Беров 6 Декември, 2008 в 9:29 pm
  Да разбирам, че приемате да дадете интервю за читателите вестник "Седем". Прегледайте въпросите, преформулирайте ги ги ако решите, и им напишете отговор какъвто желаете. След това аз ще Ви ги редактирам, както преценя, ако забележа следи от ерес, и ги пускам за печат. Хонорара ще дойдете да си го вземете в редакцията. Ето ги въпросите: 1. Месия или светец е Иван Костов? 2. Защо управлението на Иван Костов е най-доброто управление? 3. Ще спечели ли следващите местните избори Иван Костов? 4. Защо, ДСБ е единствената истинска дясна партия, не само в България, но и в Европа? 5. Кои политици, според Вас, крадат идеи от Иван Костов и защо? 6. Правителството на тройната коалиция открадна ли идеи от най-доброто управление? 7. С кои десни може да се коалира предизборно Иван Костов според Вас и защо? - Очаквам Вашите отговори за да ги публикуваме с колегата Илков във вестника.
  7) Г-н Беров, 6 Декември, 2008 в 10:36 pm
  сам разбирате, че тук трябва да говорим единствено и само за програмата на костов и костовица за преодоляване на грипа и простудите в мащабите на държавата и в глобални мащаби. Тази програма ще бъде изпълнена от свръхпотентното \в творческо отношение\ семейство титани от Драгалевци. Както разбрах от споменатите пичове, участници на конгреса на дсб във ВИАС, програмата е свързана със способностите на титаните от Драгалевци да спрат въртенето на Земята и земното притегляне, при което всички вируси и микроби ще се изтъркалят в космоса, където ще бъдат капсулирани като парчета лед и обезвредени. Мислите ли, че подбна програма няма отново да превърне бай иван в Господар на България!? Но! Не бива да се говори в нечитаеми вестници за тая работа, а трябва да помислим с Вас как програмата да достигне до повече държави на Планетата и как свръхпотентната двойка от Драгалевци да станат и Господари на Вселената, което ние с Вас желаеме както и всеки истински десебар и костовист! Така, че осигурете първо интервюто да излезе във в-к "Труд", а след това ще го препечатат световните медии.

 25. 25 Профил на kiro
  kiro
  Рейтинг: Неутрално

  Ти бе номер едно, лайно защо обиждащ като не ти са ясни нещата. Юруков сам се отказа от председателското място, а сега пречи на новото ръководство да изпълнява решенията на НИС по поръчка на бсп и дпс.

 26. 26 Профил на e;r.
  e;r.
  Рейтинг: Неутрално

  Това е вече гнусно - да искаш да те назначат от чужбина за политик в България! Абе, тъпако, защо не си оправиш документите, бе. Ега ти момченцето от детската градина. Иван Костов ще те изяде на закуска.

 27. 27 Профил на абе ,25
  абе ,25
  Рейтинг: Неутрално

  Това, че Пламен Юруков и ония изключените кой го измисли, че са хора на Доган? Според мен в СДС цари един костовистки преврат. Хората на Костов завзеха СДС и му го поднасят на тепсия, с крясъци и заклинания, че всички против това жертвоприношение са хора на Доган. Пропагандата срещу Юруков започна отдавна, още преди да изберат Мартин Димитров. Обявиха, че е ченге, работил за Атанасов ...по времето на Костов. После го обвиниха, че не декларира данъци, че не плаща осигуровки, че си купил джип без да го декларира и т. н. Нито едно от тези неща не беше вярно. ДСБ всъщност е лява и лузерска партия едновременно - те мразят успешните и се държат като комунисти - сталинисти!

 28. 28 Профил на nn
  nn
  Рейтинг: Неутрално

  аре бе СДС, защо викате посланниците на ЕС а не извикате собствените си сънародници! организирайте протести.
  ако българина не се отзове значи така или иначе няма спасение - изборите са предварително опорочени

 29. 29 Профил на статистика, братче
  статистика, братче
  Рейтинг: Неутрално

  Синята лапалница е извън НС.

 30. 30 Профил на До Добри Божилов
  До Добри Божилов
  Рейтинг: Любопитно

  Скъпи младежо, не съм съгласен с мнението ти че откритото писмо е публичен натиск срещу съда! Да, прав си-и съдиите са хора, именно. Хайде да се върнем във времето и да си спомним колко неадекватни решения постановяваха точно тези хорица?! Хайде да си припомним и публичния натиск върху либийския съд?! Или може би медийния натиск върху бургарския съд за делото на Ставийски? Или може би съда, който се опита да осъди българския граничар, или българския полицай защитил знамето ни? Защо не и този съд, който оправда министър изнесъл класифицирана информация? Хайде моля те, бъди коректен а не комунистическо детенце!

 31. 31 Профил на Да бъдеш или..
  Да бъдеш или..
  Рейтинг: Неутрално

  Безпримерните безобразия които виждаме ме подсещат за знаменитата фраза в писмото на покойния Ахмед Емин за "чудовищната манипулация срещу Р. България" която се готви (цитирам по памет).
  Май още сме в началото на манипулацията - екстремума предстои!
  Да заапазим хладнокръвие, а наесен новото правителство да се запрята и да ги почва! Ний с каквото можем ще помагаме

 32. 32 Профил на Ким Ир Сен
  Ким Ир Сен
  Рейтинг: Весело

  Купете му памперси на Мартин Димитров.
  Има и лигавници!
  Такъв смях,не е верно!
  Командире! Къде си?Твоето момченце се разплака!
  Абе ние до кога ще ги търпим тези палячовци да се гаврят със СДС? Какъв е тоя смехурко Мартин Димитров?Правят го за смях тоя пич! Онази табуретка Татяна Дончева го направи за две стотинки? Това ли е лидера на СДС?Този СМЕХУРКО?

 33. 33 Профил на Илиян Михов
  Илиян Михов
  Рейтинг: Неутрално

  Ама тия костовисти, наистина прекаляват - откъде накъде ще искаш някой отвън да те назначи за политик, след като хората вътре в партията ти (по-голямата част) са против теб. Извинете, но на този ход биха ви завидели дори и комунистите.

 34. 34 Профил на SDS
  SDS
  Рейтинг: Неутрално

  А колко пък ще ги подкрепят от електората,що не организира сега Костов и Мартин митинг от името на СДС а,
  На драгалевския този път народа ще му пукне дебелата костовистка чутута. Кратуна.Айде къш с Мартинчо при Мозер
  Гладни Въшки..

 35. 35 Профил на ьйде бе
  ьйде бе
  Рейтинг: Неутрално

  Ама и тая скабана вещица Мозер ли е с Костов пак - айде стига бе. тия ще ходят в гробищата с тая брантия

 36. 36 Профил на Че Гевара Интернешънъл
  Че Гевара Интернешънъл
  Рейтинг: Весело

  Нема а мине номерот! На сите ви!

 37. 37 Профил на SDS
  SDS
  Рейтинг: Неутрално

  Цял свят разбра докъде може да стигне паданието на един "политик" костовист.
  Не че с нещо са блеснали на запад.Много ги знае кои са някой там.

 38. 38 Профил на да припомня
  да припомня
  Рейтинг: Неутрално

  ФАКТИЧЕСКИ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ЖИВОТА НА ИВАН КОСТОВ МИНА В БИТКИ СРЕЩУ ХОРАТА, КОИТО ТОЙ ИЗВЕДЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА. СРЕЩУ НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ. ЕТО ТОВА Е ПРОКЛЯТИЕ ЗА ДЕСНИЦАТА. АКО ТЕЗИ ХОРА НЕ СА БИЛИ ЧИТАВИ, ЗАЩО ГИ Е ПРОБУТВАЛ НАПРЕД. АКО СА БИЛИ ЧИТАВИ, ЗАЩО СЕ РЪФА С ТЯХ. ЕДИН “политически” ЖИВОТ ПРОТЕКЪЛ БЕЗСМИСЛЕНО.

 39. 39 Профил на AD
  AD
  Рейтинг: Неутрално

  И преди, и сега БКП е мафия!

 40. 40 Профил на До ПРОСТАК №!
  До ПРОСТАК №!
  Рейтинг: Неутрално

  Когато в една държава се ползва съзъ за политически цели, то на тази държава се налага предпазна клауза по съответната глава "правосъдие и вътрешен реид" . Чуй добре ЧЕРВЕНО ГОВЕДО - комунистите са терористична организация, която е забранена - обявана е за престъпна. Затова всички членове на БКП са ПРЕСТЪПНИЦИ!!! ПРЕСТЪПНИЦИ са и техните деца!!! Република България е член на Европейския съюз - така че тези деяния на съдии, регистрирали ТУРСКА ПАРТИЯ, учредена в Турция с документи на турски език, или направили си самоотвод без да приложат молба за напускане на съдийското място, бивши кадрови офицери на 6 отдел на ДС, бивши членове на БКП, могат да се представят като прецедент пред ЕС и да се търси помощ правна и политическа, когато един ТУРСКИ СЪД - СГС се прави на ударен и ОТКАЗВА да гледа дело!!! Другото дело ще е за съдиста убиец на студента борилски въъв Франция, възпитан да убива съдистично от баща си комунист и следоветел от ДС !!!

 41. 41 Профил на марто, марто
  марто, марто
  Рейтинг: Неутрално

  Съдът е доминиран от кадри на Иван Костов, а целта му е СДС да участва на изборите с избирателите си, но без партията си. Партията ще бъде приютена “на думи” от ДСБ, а на дело ще й бъде бит шута - поради факта, че НЯМА СЪДЕБНА РЕГИСТРАЦИЯ, ще последва ново преподреждане на листите и хранените хора на Костов ще изместят избраниците на СДС в девета глуха… Доколкото познавам вероломството на Иван Костов и наивната глупост на Мартин Димитров, акцията е много достоверна.

 42. 42 Профил на dumi
  dumi
  Рейтинг: Неутрално

  Думи на Елена Костова съпруга на Ив. Костов.
  "Всеки който се докосне до нас изгаря"
  Практиката го доказва отново в момента.
  Повече думи са излишни.

 43. 43 Профил на До Простака № 1
  До Простака № 1
  Рейтинг: Неутрално

  Когато в една държава се ползва съда за политически цели, то на тази държава се налага предпазна клауза по съответната глава "правосъдие и вътрешен ред" . Чуй добре ЧЕРВЕНО ГОВЕДО - комунистите са терористична организация, която е забранена - обявана е за престъпна. Затова всички членове на БКП са ПРЕСТЪПНИЦИ!!! ПРЕСТЪПНИЦИ са и техните деца!!! Република България е член на Европейския съюз - така че тези деяния на съдии, регистрирали ТУРСКА ПАРТИЯ, учредена в Турция с документи на турски език, или направили си самоотвод без да приложат молба за напускане на съдийското място, бивши кадрови офицери на 6 управление на ДС, бивши членове на БКП, могат да се представят като прецедент пред ЕС и да се търси помощ правна и политическа, когато един ТУРСКИ СЪД - СГС се прави на ударен и ОТКАЗВА да гледа дело!!! Другото дело ще е за съдиста- убиец на студента Борилски във Франция, възпитан да убива съдистично от баща си комунист и следоветел от ДС !!!

 44. 44 Профил на Вели до dumi
  Вели до dumi
  Рейтинг: Неутрално

  Въпросът е кой пали огънят!!!!!

 45. 45 Профил на Делян
  Делян
  Рейтинг: Неутрално

  Мислех че Мартин е по-умен и няма да се върже на свирката на тези мумии от ДСБ начело с омразния на целия български народ Гаргамел. В крайна сметка - всеки плаща за провалите си.

 46. 46 Профил на До ПРОСТАК №! 40
  До ПРОСТАК №! 40
  Рейтинг: Неутрално

  Пази си нервите, нещастник червен. Погледни се от разбити нерви какви грешки правиш - съзъ, вместо съдът. Зомбита като тебе не са десни, а лумпени и лузъри без кинти. Айде отивай да лижеш "съзъ" на Иван Костов.

 47. 47 Профил на ВЪЗМУТЕН
  ВЪЗМУТЕН
  Рейтинг: Неутрално

  Ей, тоя Косов - ненаяде се, циганънът му алчен

 48. 48 Профил на до глупак 40 и 43
  до глупак 40 и 43
  Рейтинг: Неутрално

  А, усети ли се, че си неграмотен и нервен. На Кърниградска ти дадоха таблетките. Бравос!

 49. 49 Профил на Стоянка
  Стоянка
  Рейтинг: Неутрално

  Ама тия тъпи комунисти са се ПОТУРЧИЛИ Че нали заедно са избивали цвета на българската нация - 500 години ТУРСКО РОБСТВО И години 45 ГОДИНИ КОМУНИСТИЧЕСКО. Да гласуваме срещу турци и комунисти!!!!

 50. 50 Профил на Не го разбирам
  Не го разбирам
  Рейтинг: Неутрално

  Защо плюете непрекъснато... Комунистите ви са виновни... Къде са тия комунисти? Дядо ти, баща ти... Навсякъде е строителство, нови автомобили..., но ние не сме се облажили... Оценете сегашното си състояние с това отпреди 10 г. Напънете се, не да плюете само. То се видя че дясно няма, разпадна се, защото са все неудачници, на които друг им е виновен... Компетентност и можене е нужно. Единствени партии с нормална структура и партийно строителство са БСП и ДПС, и с всичките им кривици... Въобще не се и мерджелее в близкото бъдеще ново управление, просто няма кой...

 51. 51 Профил на я да припомним отново
  я да припомним отново
  Рейтинг: Неутрално

  ФАКТИЧЕСКИ ДВЕ ТРЕТИ ОТ ЖИВОТА НА ИВАН КОСТОВ МИНА В БИТКИ СРЕЩУ ХОРАТА, КОИТО ТОЙ ИЗВЕДЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА. СРЕЩУ НЕГОВИТЕ ПРИЯТЕЛИ И БЛИЗКИ. ЕТО ТОВА Е ПРОКЛЯТИЕ ЗА ДЕСНИЦАТА. АКО ТЕЗИ ХОРА НЕ СА БИЛИ ЧИТАВИ, ЗАЩО ГИ Е ПРОБУТВАЛ НАПРЕД. АКО СА БИЛИ ЧИТАВИ, ЗАЩО СЕ РЪФА С ТЯХ. ЕДИН “политически” ЖИВОТ ПРОТЕКЪЛ БЕЗСМИСЛЕНО.

 52. 52 Профил на План Б
  План Б
  Рейтинг: Неутрално

  Синята коалиция ще се яви с листите на една партия (няма да е ДСБ). Така и 8%-ната бариера няма да е от значение.

 53. 53 Профил на Червения хмер
  Червения хмер
  Рейтинг: Неутрално

  Бре, Костов крал - ами ДЪЛГИЯТ ИНКАСАТОР, а РУМЕН ПЕТКОВ, ОКРАЛ ПАРИТЕ ОТ ПРОДАЖБАТА НА ЦИРКОНИЯ???? У-У-У-У-У - КОМУНИСТИ - ТУРЦИ И БАНДИТИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!!!

 54. 54 Профил на A-D
  A-D
  Рейтинг: Неутрално

  Ако тряба ще се бием, ама следващ мандат на БСП - ДПС - никога!!!!

 55. 55 Профил на Ким Ир Сен
  Ким Ир Сен
  Рейтинг: Весело

  Ще излезе Командира с гордо вдигната глава,
  А след него Мартинчо с потни очила,
  Виновни са: Путин,Медведев,Далай лама, международното положение,свинския грип,Юруков, Царя, забравих Доган,А Станишев,Александър Лилов,Ченгетата,ДАНС,Първаов,Б.Борисов,Б.Бонев,ЦИК,Раица Негенцова,Филчев,Велчев,БН,БТВ,Аз ,ТИ, ТОй,Тя,То,Не Вие,Те,Дарик,Стандарт,Чорни(ах този чорни)и....................................
  Гнусари Вънка!!!

 56. 56 Профил на :)
  :)
  Рейтинг: Неутрално

  Поздрав за приятелите на Синята Коалиция:

  http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

  И за другите има поздрав(за да не се сърдят):

  http://www.youtube.com/watch?v=RBDo37CmGfw

 57. 57 Профил на Mdaaa
  Mdaaa
  Рейтинг: Неутрално

  До # 5. Въпросът е в друго, Фантомас, че за съжаление не можем сами да се оправяме, както тогава (преди 130 годинин) така и сега. Все друг трябва да ни реши проблема. Такава е наща орисия. Не сме способни на повече.

 58. 58 Профил на Петър Панайотов
  Петър Панайотов
  Рейтинг: Неутрално

  Костов ВЪЗКРЕСЕ България от пладнешкия обир на комуниста , лидер на БСП Жан Виденов!!!! По негово време комунистите оставиха българския народ гладен, като изнесоха житото на България. Така сифилистика Ленин е избил над 2 милиона украинци- нищо ново!!!! Ограбиха банките и отнесоха спестяванията на трудовите хора - след това оневиниха виновните крадци-банкери - всички от червената върхушка!!! най голямата кражба - МАСОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ на БСП от 1995 год!!! Днес ограбиха България - раздават горите на братята и сестрите си!!! Ограбиха парите на България - към днешна дата са спрени изплащанията на заплатите в университете на бюджетна издръжка с обяснение, дадено от МФ че НЯМАЛО ПАРИ!!!

 59. 59 Профил на До Ким Ир Сен
  До Ким Ир Сен
  Рейтинг: Неутрално

  Прав си Ким Ир Сен
  Виновни са: Путин,Медведев,Далай лама, международното положение,свинския грип,Юруков, Царя, забравих Доган,А Станишев,Александър Лилов,Ченгетата,ДАНС,Първав,Б.Борисов,Б.Бонев,ЦИК,Раиа Негенцова,Филчев,Велчев,БН,БТВ,Аз ,ТИ, ТОй,Тя,То,Не Вие,Те,Дарик,Стандарт,Чорни(ах този чорни)и....................................

 60. 60 Профил на Slash
  Slash
  Рейтинг: Неутрално

  Ей, дъртите комуноиди, я се потапяйте в лайната и чакайте списъка за безплатното море!

 61. 61 Профил на До Простак 43 и Глупак 48
  До Простак 43 и Глупак 48
  Рейтинг: Неутрално

  Поздрав от Кърниградска. Чух , че на Позитано 20 вече ви затваряли офиса - били сте непотребне, даже вредни!!!Може да пробвате при циганите в циганската махала!!!!

 62. 62 Профил на Писна ми
  Писна ми
  Рейтинг: Неутрално

  Оф, тоя що не млъкне, прокряска всичко. Никой не го еня за партийката му вече. Аут, да ги няма.

 63. 63 Профил на баба Гицка
  баба Гицка
  Рейтинг: Неутрално

  Бре, тез комунисти ама много прости хора, бре.... Не се ли нкрадоха, та искат още. За тях само НАРОДЕН СЪД!!!

 64. 64 Профил на fmd малко да го изменя
  fmd малко да го изменя
  Рейтинг: Неутрално

  Ще излезе Командира пак загубил с гордо вдигната глава, А след него Мартинчо с потни очила, Виновни са:Радонов, Путин, Медведев, Далай лама, международното положение, свинския грип, Племен Юруков, Царя, забравих Доган,Станишев,Александър Лилов,Ченгетата,ДАНС,Първаов,Б.Борисов,Б.Бонев,ЦИК,РаицаНегенцова, Св. Синод, Филчев,Бакърджиев, БН, БТВ, Аз ,ТИ, ТОй, Тя, То, Ние Вие, Те,Дарик,Стандарт,Чорни(ах този чорни)и... Костов!Марш в пенсия!!!

 65. 65 Профил на До Простак 61
  До Простак 61
  Рейтинг: Неутрално

  И аз така чух за Позитано, но първо ще затворят офисчето на Кърниградска, защото чорбаджията от Драгалевци вече няма пари.

 66. 66 Профил на Slash
  Slash
  Рейтинг: Неутрално

  Номер 50, а ти се върни маалко по-рано от 10 години. Какво беше тогава? А кой управляваше? А кой дойде после за да измие нааканото? А кой ревеше срещу НАТО и ЕС, пък после стана пръв европеец? Не стига че сте некадърни, ами сте и нагли!!!

 67. 67 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 648 Весело

  #56,

  Умрях от смях! Мерси!

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 68. 68 Профил на РЕШЕНИЕТО
  РЕШЕНИЕТО
  Рейтинг: Неутрално

  РЕШЕНИЕТО Е ДИРЕКТЕН ИЗБОР НА СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ОТ НАРОДА.TИЯ СЕГА ОЩЕ ЛЯГАТ И СТАВАТ С ЧЛЕНА НОМЕР ЕДНО ОТ ЖИВКОВАТА КОНСТИТУЦИЯ .

  НО НИКОЙ ОТ ШИБАНИТЕ БГ ПОЛИТИЦИ НЕ ОБЕЛВА И ЗЪБ ЗА ТАКИВА ИЗБОРИ.И ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО ИСКАТ НЯКАКВА ПРОМЯНА-ТОЧНО НИКАК......
  .

 69. 69 Профил на Miroslav Dobrev
  Miroslav Dobrev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Искам платените комунсти да ми обеснят щооо след като Костов раздаде България ?

  - племеника на Огнян Дойнов има около 10 завода
  - всички локални феодали са свързани с БСП/ДС
  - Ковачки има незнам си колко мини и ТЕЦове
  - Вива венчърс (малкия мук + министъра от яхтата) направиха 1 милиард аз година от препродажба

 70. 70 Профил на Успех, Костовисти - 3-те % са ваши
  Успех, Костовисти - 3-те % са ваши
  Рейтинг: Неутрално

  Умирам от смях, като чета и виждам колко насериозно се вземат костовистите. Та кой му дереме за вас, господа сини люстпи, отрепки и всяккъв друг вид плява. Вие сте жалки. А лидерът ви, маниакално преследващ властта е просто смешен. То бива алчност, бива, но след като си се нас..л на национално ниво и си станал за нарицателно за корупция и ограбване, дори при децата в Детската градина, отново да сплетничиш и да интриганстваш, това наистина не го разбирам вече...

 71. 71 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Политическият авторитет на тази партия е накърнен, и то драстично, от много хора!

  В това число и от неотворилия досиетата писач в "Работническо дело", и от кафеджията, изпълнявал представителство на тоталитарна държава, а сега и от един вчерашен младеж, който си позволява да отива да плаче чак в Европа!?

  И заради какво отива да плаче? Заради некомпетентността и безхаберието си!

  Категорично доказателство за върховната некомпетентност и тоталното безхаберие на младежа е, че той не познава дори собствения си устав, според който изключване от партията поради нарушения на членуващия в партията се осъществява "с решение на общинския съвет"!

  Вж. РАЗДЕЛ 4 - Прекратяване на членство, Чл. 11, и в частност ал. 4:
  http://sds.bg/bg/about/statute?page=3

  А не с просташки болшевишки изцепки на националната управа!!!

  Тия, които превърнаха СДС в развъдник за тарикати, кеш-енд-кери търгаши и тотални безхаберници!!!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 72. 72 Профил на до Не го разбирам
  до Не го разбирам
  Рейтинг: Неутрално

  Ами как ще го разбереш .. след като и дядо ти и бащати са комунисти ?!
  Ще ти го обясня с думи прости: да кажем, ако имаше и свястно управление, нямаше да има дупки по улиците и щеше да има детски градини. Нямаше да има боклук, а баба ти шеще да има пенсия. И последно - вместо празните хотели по морето и унищожената природа можеше да имаш магистрала до морето .. а не да трябва да ходя до Гърция на почивка.
  мръдни малко по-назапад да видиш какво имам предвид.
  Сега разбра ли???? Или баща ти и дядо ти са крали достатъчно, че още да не можеш да проумееш???

 73. 73 Профил на Син комунизъм
  Син комунизъм
  Рейтинг: Неутрално
 74. 74 Профил на до 72
  до 72
  Рейтинг: Неутрално

  Звучи много добре това което си написал, но лично аз мисля, че тези неща, които не трябваше да ги има, А ВСЕ ПАК ГИ ИМА са благодарение и на Иван Костов (не само на него естестено). А иначе никой от рода ми не е бил комунист. И престанете с тези приказки костовистко-комунистическ. Който не е с нас, значи е против нас. Оставете хората и с различно от вашето мнение да бъдат чути. Нали се пишете големи демократи. За съжаление на приказки само. Според мен не сте с нищо по-различно от комунистите, колкото и да не ви се харесва подобно сравнение.

 75. 75 Профил на Miroslav Dobrev
  Miroslav Dobrev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Добре де. Аз ли съм тъп.

  Кажете ми защо говорим за Костов ?!

  Аз виждам една огромна несправедливост. Нагъл опит за смесване на властите и ограничаване на свободата ни.

  В други държави, при такава ситуация хората забравят пристрастията си и се борят за свободата и правата си. И за по-добрия живот на децата си.

  А тук ми говорите за Костов! Какво общо има той ?!

 76. 76 Профил на МакДоналдс
  МакДоналдс
  Рейтинг: Неутрално

  Говорим за Костов, защото той е навсякъде. Мръсните му пипла са оплели всичко и всички. От това страда целият български народ (като изключим мошениците, крадците, реститутите и търтеите)

 77. 77 Профил на Pesho
  Pesho
  Рейтинг: Весело

  Абе много злобни костовистчета бродят из тези форуми!!!!

 78. 78 Профил на Mr. Golden Nugget
  Mr. Golden Nugget
  Рейтинг: Неутрално

  Не забравяйте, че държавата се състои от 1 милион цигани, 1 милион турци, 2 милиона пенсионери, 2 милиона чалгаджии - с такъв матриал - нищо не става!

 79. 79 Профил на НЕДОУМЯВАЩ
  НЕДОУМЯВАЩ
  Рейтинг: Неутрално

  Г-н Димитров много е жалко,че още не сте се качили на магарето и започнахте да махате краката си.Вие сте човек,който не държи на авторитета на страната си и не може
  да приеме,че може да загуби.Политик,който не може да приема загубите е просто политик неподходяущ да се бърка в управлението на държавата.Не съм чул Пламен Юруков да е занимавал с проблемите си ООН,НАТО или други институции.
  Просто казано г-н Димитров Вие сте срам за СДС и респективно за България.

 80. 80 Профил на spoko
  spoko
  Рейтинг: 594 Весело

  Аз пък чета цензорираните мнения и се кефя!По-реалистични са! Ама много минуси бе модераторе!С машинка ли боравиш?

 81. 81 Профил на Иван Диван
  Иван Диван
  Рейтинг: Неутрално

  И на мен са ми по-интересни скритите мнения. Както се казва забраненият плод винаги е по-сладък. Иначе останалите не казват нищо ново, освен колко велик е вождът Костов. Четейки ги човек може да си помисли че дори е по-велик от Спасителя на нацията Бойко Борисов

 82. 82 Профил на до Mdaaa
  до Mdaaa
  Рейтинг: Неутрално

  Сега като си помисля за кадрите, как хора махат с цветя на прииждащите Съветски войски се чудя, дали няма тройно повече да махат, ако скоро в България дойдат Освободители от ЕС?

 83. 83 Профил на Обикновен гражданин
  Обикновен гражданин
  Рейтинг: Неутрално

  Натиск върху съдебната система ли ще оказва М.Димитров? Все пак България е суверенна държава.Колкото чакат обикновените хора и фирми за насрочване на дело и разглеждане му, толкова ще чака и М.Димитров.Той обаче има и специални изисквания относно решението на съда.С какво е повече той от останалите?

 84. 84 Профил на десен
  десен
  Рейтинг: Гневно

  Ние десните не сме терористи.
  Ние не сме революционери.
  Ние искаме да изразим конституционното си право на глас в една правова държава, в която има разделение на властите.
  И една от тези власти е съдебната.
  За съжаление тя не намери време в продължение на четири месеца,за да се произнесе за регистрацията на най-демократично избраното ръководство на една партия с 20 годишна история.Напротив, нейни състави грубо и под политически натиск взеха страна и опозориха съдебната система.И продължават да го правят.
  Ако ние бяхме терористи и революционери,можехме да направим както комунистите от 25-та година насам.Можехме да правим атентати срещу църкви и невинни хора,да убиваме както техният 'народен съд' без съд и присъда, да изпращаме инакомислещите в Белене и по затворите.
  Но след двадесет години демокрация именно независимият български съд да се гаври със СДС,който бе моторът на същата тази демокрация,която вдъхна надежди за едно по-добро бъдеще на изгубилите вяра и им даде увереност,че животът им зависи от самите тях,а не от Партията-държава, това не можем да приемем и няма да приемем.
  Този независим съд наистина в лицето на най-висшите си магистрати трябва да се вземе в ръце и да докаже, че заслужава името си. На независим и безпристрастен.И да решава делата бързо и по приоритет.
  Сега е моментът.
  Ние, за разлика от комунистите няма да ги разстрелваме.
  Ние ще използваме всичките си законни права да протестираме.
  Ще протестираме по форумите.
  Ще протестираме по улиците и площадите.
  Ще протестираме в България и в Европа.
  Но с тези протести ние няма да измием тяхното петно.
  Това е тяхно дело.
  Ако искат да запазят и без това разклатеният си авторитет.
  Всяко протакане още повече гневи душите ни и ни прави все по-решителни и отнема вярата в независимостта на съда.
  Затова мисля е този апел за съдействие от страна на Мартин Димитров.
  Проблемът вече не е само български, а и европейски.
  Защото сме част от това демократично семейство.
  Ваши Величества съдии, от Вас зависи дали ще имате очи да гледате хората в очите?
  Нашите погледи са вперени във Вас!

 85. 85 Профил на Umen
  Umen
  Рейтинг: Неутрално

  Само БСП, ревящи сини боклуци!!!

 86. 86 Профил на № 78
  № 78
  Рейтинг: Неутрално

  Не забравяй,че си едно инат магаре.От 1 милион цигани,1 милион турци,2 милиона пенсионери,2 милиона чалгаджии,от
  които очаквате да получите гласовете им.Вие сте просто една смрадлива група от политически сатрапи,които обиждате,унижавате и заплашвате нас избирателите с физическа разправа.Не очаквайте господинчо с чугунена глава,
  че с тези ваши квалификации ще получите подкрепа.Вие сте
  хора,които са подобни на Алековите герои - Гочолу,Дочуолу и
  Данчо Хаирсъзина,готови със сила да насаждате демосрация.
  По-добре да ни управляват хора като Доневите Трима глупаци
  откалкото тирани като Пиночет.

 87. 87 Профил на до НЕДОУМЯВАЩ
  до НЕДОУМЯВАЩ
  Рейтинг: Неутрално

  Ти виждам, че си в час и ги разбираш нещата, обясни ми, за каква точно загуба става и защо съдиите току той си правят отвод?
  Какви са тия съдии значи?
  Като онези по случая с убийството на Борилски, които всички си направили отвод, когато трябвало да разглеждат делото на заподозрения син на тамошен шеф от МВР, а когато трябвало да гласуват за екстрадицията му във Франция - същите тези единодушно гласували - против!

  Бря!

 88. 88 Профил на mdu
  mdu
  Рейтинг: Неутрално

  Съдът е доминиран от кадри на Иван Костов, а целта му е СДС да участва на изборите с избирателите си, но без партията си. Партията ще бъде приютена “на думи” от ДСБ, а на дело ще й бъде бит шута - поради факта, че НЯМА СЪДЕБНА РЕГИСТРАЦИЯ, ще последва ново преподреждане на листите и хранените хора на Костов ще изместят избраниците на СДС в девета глуха… Доколкото познавам вероломството на Иван Костов и наивната глупост на Мартин Димитров, акцията е много достоверна.

 89. 89 Профил на Slash
  Slash
  Рейтинг: Весело

  "Говорим за Костов, защото той е навсякъде. Мръсните му пипла са оплели всичко и всички. От това страда целият български народ (като изключим мошениците, крадците, реститутите и търтеите)" - евалата, номер 76, ще получиш 5 лева отгоре за старанието Всъщност от това, което направи Костов страдат тия, дето сега Европа ги бие през ръчичките да не крадат.

 90. 90 Профил на до #86 от Mr. Golden Nugget
  до #86 от Mr. Golden Nugget
  Рейтинг: Неутрално

  Ще ме извинаваш приятел, ама нямаш правото да ме наричаш политически сатрап или каквото и там да е било. Аз не членувам в партия, не съм членувал, нямам политически амбиции, не съм се кандидатирал, няма и да се кандидатирам.

  Аз съм просто един потърпевш от простотията и алчността на едно малцинство, което управлява тая държава, от глупостта на баба ми и дядо ми, от липсата на културата и елементарно възпитание на мнозинството, което нищо друго не знае освен ракийка, чалга и бой по жената и от собствената си глупост, че преди 10 години повярвах, че от България може да стане нещо и затуй останах тук, защото вярвах, че ако работим можем да направим държавата си като всички други проспериращи и като не хвърлям боклуци по улицата и не правя обществени мизерии... че градовете ни ще станат по-чисти... да ама аз ако не цапам, то 10 други цапат за 200 като мене и ако го питаш защо и веднага ти скача на бой.

  Тъй че можеш да си спестиш плюнченето... като ти харесва така! Халал да ти е. Спестил съм малко пари и фесче и абичка с потурки ще ти купя!

 91. 91 Профил на до Умен
  до Умен
  Рейтинг: Неутрално

  "Umen

  Само БСП, ревящи сини боклуци!!!"

  Виж ся - боклуците бяха червени още от едно време. Ама само си помисли, ако още 1 милион ревящи сини боклуци напуснат тая държава, кой ще ви храни безднните червени усти, пенсио? Циганите ли? Дето ви лъжат и ви грабят... или Турците? Вашите приятели турците първи ще ви резнат гяурските гърленца или вий нямате нищо против да станете резнячета?

 92. 92 Профил на ликтор
  ликтор
  Рейтинг: Неутрално

  По принцип най -много мразя 2 /две /партии :БСП и младежкото БСП !

 93. 93 Профил на Само СДС
  Само СДС
  Рейтинг: Неутрално

  на времето боклуците наистина бяха ЧЕРВЕНИ, но тъй като светът търпи развите, то в моменнта боклуците са изключително СИНИ и бих казал ТЪМНОСИНИ. Именно тези ТЪМНОСИНТЕ БОКЛУЦИ унищожиха СИНЯТА ИДЕЯ на българския народ, а сега и СИНЬОТО СДС (което не само че е легитимно избраното, но е и истинското)

 94. 94 Профил на martin dimov
  martin dimov
  Рейтинг: Неутрално

  Ще излезе Командира пак загубил с гордо вдигната глава, А след него Мартинчо с потни очила, Виновни са:Чаушеску, Путин, Медведев, Далай лама, международното положение, свинския грип, Племен Юруков, Царя, забравих Доган,Станишев,Александър Лилов,Ченгетата,ДАНС,Първав,Б.Борисов,Б.Бонев,ЦИК,РаиаНегенцова, Св. Синод, Филчев,Бакърджиев, БН, БТВ, Аз ,ТИ, ТОй, Тя, То, Ние Вие, Те,Дарик,Стандарт,Чорни(ах този чорни)и... Костов!Марш в пенсия!

 95. 95 Профил на до #86 от Mr. Golden Nugget
  до #86 от Mr. Golden Nugget
  Рейтинг: Неутрално

  А относно Пиночет... тоя човек може да е бил чудовище за жалките социалистчета, но сравнение между Чили след Пиночет и България след Бай Тошо и особено сега след Сергей Станишев - не може и да става.

  Цифри:

  България
  GDP (nominal) 2008 estimate
  - Total $51.989 billion[3] (75th)
  - Per capita $6,857[3] (88th)

  Чили
  GDP (PPP) 2008 estimate
  - Total $243.044 billion[3]
  - Per capita $14,510[3]

  Но качеството на живота не се мери само в някакви си цифри. Защото има неща, които в цифри не могат да се опишат...

  Дори само физиономиите на хората, тези намусени, , нервни, сърдити физиономии по Софийските улици и колко по-ведри и спокойни са хората, които срещаш по далеч по чистите площади и улици на Западно Европейските столици. Не веднъж и дваж ми е правило това впечатление.

 96. 96 Профил на Гого
  Гого
  Рейтинг: Неутрално

  Бреееей много политиканти през работно време.Гледайте си живота и работата, политиката е мръсна работа и не е за всеки.Кой лидер кой не, оставете ги да се оправят.След изборите всички ще се прегърнат и пак със старата песен на нов глас.

 97. 97 Профил на Българин
  Българин
  Рейтинг: Неутрално

  Аз не знам защо се радват толкова бесепарчетата, че мафията на Доган дърпа юздите на съдебната система. Това, което днес се случва на СДС утре ще става със всеки българин.

 98. 98 Профил на Mr. Golden Nugget
  Mr. Golden Nugget
  Рейтинг: Неутрално

  Българин, не бе... там по-горе го беше писал един... Костов дърпа системата... ДПС са от "нашите"... той Костоф е виновен.... единствен виновен и друг няма, няма и да има... виновен е и това е ясно на всички, защото просто Костов е виновен.
  Разба ли сега - виновният е Костов!

 99. 99 Профил на Грую
  Грую
  Рейтинг: Неутрално

  КОМУНЯГИТЕ ИСКАТ ДА ДОКАРАТ ПРЕДПАЗНА КЛАУЗА ЗА БЪЛГАРИЯ! ЩЕ ИМ РАЗРЕШИМ ЛИ?

 100. 100 Профил на ДС-ченге
  ДС-ченге
  Рейтинг: Неутрално

  Брей, тоя дупнишки циганин от Драгалевци. Не наяде ли се. Срам няма ли, тоз човек ?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK