Любов Панайотова: Отиваме на евроизборите като "Синята коалиция"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (65)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на НИЕ СМЕ С ВАС!
  *****
  Неутрално

  ПОБЕДА ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!

 2. 2 Профил на Ние пък не
  *****
  Весело

  Вяра, надежда и Любов

  Имайте ги и трите - само това ви остана!

 3. 3 Профил на Чакайте!!
  *****
  Неутрално

  Чакайте, чакайте - има нещо мътно в думите на тази госпожа! "СиняТА коалиция" и Синя коалиция " са две различни неща. Едното "нещо" е коалиция с Костов, а другото - без.
  За да няма никакви съмнения - ще си гласувам за ДСБ и толкоз....

 4. 4 Профил на selgran
  selgran
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Никакви китайски номера няма да доведат до нито един глас в повече за турчулята и монархо-комунистите! Важното е да гласуват колкото се може повече хора и те да останат в малцинство и зад борда. Щом Европата разбере това до червения картон е много близо - и на праламентарните избори да бъдат изритани безвъзвратно!

 5. 5 Профил на gatzev2
  gatzev2
  Рейтинг: Неутрално

  ДА УБИЕШ... КОСТОВИЗЪМ...
  / или наместо Сугариада.../

  Българското общество явно наистина е много пропаднало... Гледах съвсем наскоро дебатите за нов президент в САЩ между Обама и Маккейн. Оня прословут диспут, където побелелият сенатор от Аризона защитаваше своят опонент /сега вече избран президент на САЩ/ от нападките, че бил мюсюлманин и ислямист... защото второто му име било Хюсейн! Маккейн каза, че името на човека не е важно.. а той „познавал своят опонент и г-н Обама бил добър американец, добър християнин, добър баща и добър човек.. с когото имали някои различия.. но щели да си ги разрешат със самите избори.. имало значение само следването на правилата,а те с Обама ГИ ПОЧИТАЛИ И СПАЗВАЛИ!”. Като десен човек аз разбира се подкрепях Маккейн и загубих с него като български консерватор, но поведението на Обама, толерантността и тържеството на правилата! по време на цялата президентска надпревара, ме накара да спечеля като демократ!Когато всички спазват правилата няма никой напълно загубил!
  Това е обаче в Америка... В България нещата винаги са до дупка и имат печален край за всички. Тук никой и нищо не може да спечели. Защото никой не спазва правилата, а те са именно обективния критерий за правотата на една справедлива кауза.
  Изминаха само 6 месеца, откакто пуснах първата си жалба в защита на спазването на правилата. Тогава обжалвах правото на ХVІІІ-тата Конференцията на СДС да решава съдържанието в Устава на партията ми. Формално се бях прицелил в 2 поправки в Устава на СДС – наложени от съдия Румяна Паликарова от СГС-Фирмено отделение. Тогава никой в СДС не ме подкрепи и не упрекна съда в съавторство в основния документ на най-старата демократична организация в България – синята партия. Изумително за една толкова привързана към правилата общност. Дори получих упреци, че се занимавам „с глупости и... да съм вземел да си изтегля жалбата срещу Устава.”! Да де ама аз никъде не съм обжалвал Устава на СДС - колкото и на някого да не се харесва тази констатация! Аз съм обжалвал решението за регистрация на Устава в осакатен от СГС вид. Това обаче го прави невлязъл в сила до ново окончателно приемане или отхвърляне на поправките- чрез процедурите на 2 съдебни инстанции. Алармирах за това ръководството на СДС още в началото на Декември 2008 г.– много преди провеждането на първичните избори за нов председател на СДС. Но нямаше кой да ме чуе - а може би някои вече се виждаха председатели и мислеха, че все някак си ще им се размине... Както винаги досега е ставало в тази държава, където правилата нямат никакво значение.Но в случая проблемите си останаха и правопораждащият юридически факт-влизането на Устава в сила - просто беше изпреварен с няколко месеца от породеният си факт - а именно избора на нов председател на СДС!
  Проведоха се избори, които бяха спечелени от Мартин Димитров с обещания за обединение на дясното... с гръмки фрази за необременена политика на новото ръководство на СДС... с роля на младите лица в политиката и т.н. и т.н. Все неща, които и като консерватор и като демократ не можеха да не ми се харесат. Слуховете, че сестрата на Мартин Димитров била женена на мъж от клана на Андрей Луканов-и както и че той принадлежал към някаква секта не можеха да ме разколебаят. Аз се обявих дори на обкръжението си, които подкрепяха Иван Сотиров и заработих за победата на Мартин - въпреки че бях доста разочарован от неговото поведение именно на злополучната вече ХVІІІ-та Конференция на СДС. Там аз го карах да ме подкрепи в опонирането ми срещу Пламен Юруков и някои текстове на новия Устав.. за същото го задължаваше и общото решение на Софийската организация, но той гузно се скри при гласуването извън погледа на СДС-София и през цялото време се въртеше свенливо около сектора на Пламен Юруков- сакън да не бъде заподозрян в заговор със столичани.
  Но дойде момента на горчивата истина - Мартин беше избран за председател и моята жалба започна да се усеща като трън в петата му като такъв. Той поиска да я оттегля с думите „какво тук толкова значат някакви си 2 текста от Устава.”?? Направих справка с по-вещи от мене юристи и тяхното мнение беше категорично - дори да оттегля жалбата съдът следваше да се произнесе по нея с определение и пак щеше да впише Устава на СДС с по-късна дата от избора на Мартин. Обясних го на Мартин, а той взе да твърди, че Устава бил влязъл в сила и че аз съм обжалвал само 2-та текста! Аз отговорих, че съм обжалвал цялото решение за регистрация, а не само частта му за не регистрация на 2-та члена и това е видно от текста на жалбата ми. А всъщност устава на СДС аз не съм обжалвал, нито съм съдил СДС! Не знам откъде му беше хрумнала тази манипулация.
  Мина известно време и в началото на Март 2009г. започнаха атаките срещу мене-нали жалбата ми не пречеше на никого и нали устава ни беше влязъл в сила?! Започнаха глупави обвинения за мое сътрудничество с ДПС и БСП, затова че отказвах да кажа на черното – бяло - а именно, че Устава още не е влязъл в сила и Мартин не може да се позовава за избран по този все още невалиден документ. Всичко взе да ми прилича на някаква детска игра.
  Играехме си май на филма „Гладиатор” и приех да участвам...
  Аз бях„Онзи”самият на арената, обреченият и приеманият за плячка, а срещу мене беше самонадеяният, не много легитимен император-отцеубиец и крещящата му публика-жадна за нещо по-така, а отзад се виждаше като фон силуета на присмехулният „костовизъм”. Аз бивах унизен не от неразбирането на другите, на своите, а от заслепението на сините хора - което условно ще нарека „костовизъм” и не за да демонизирам иначе лидера на ДСБ, а защото всъщност това е изтъргуваното верую на цяло едно поколение от демокрацията, към което и аз принадлежа- и безспорно Иван Костов /присъстващ или неприсъстващ / е символа на нашето унижение и краха на измамените ни надежди. Когато си мислите за „костовизма” никога не го вземайте на сериозно. Аз, затова винаги изпращам Костов или като Волдемор, или като Дарт Вейдър, или като Сейнт Джон-Командър в някой от моите гротески - комикси за Неговото явление /виж тук след NB!/. Ако го разглеждате като система, аналитично и логически вие вече сте победени от Него и постепенно ще подхванете припева от хора на вярващите: „О, божествени цветове на .. теменужките от градината на партийната секретарка кака Елена!”.Той е много подреден, логичен и последователен, премислен и предсказуем, делови и безкомпромисен и в същото време безсмислен и анахронистичен, семпъл и омръзнал, тъмен и прокълнат както героите на споменатите вече фентъзи саги. Точно като тях и Той е много деен, много напорист, целеустремен, непоколебим – и в същото време несъстоятелен да реализира нещо позитивно, подменящ действителността и вярващ в подмяната си, безапелационен към инакомислещите и деспотичен към приемащите го. А действията Му винаги уж са успешни, а накрая завършват с крах на управлението, на дясното, на сините идеи или дори на синьото политическо пространство. Това е невероятна способност да правиш слабите и зависимите от Тебе на маймуни и глупаци - да ги караш сами да си изтриват текстовете написани срещу Тебе само преди няколко години /както направи Едвин Сугарев с 40-страничното си писмо до И.К. от 2005г. /, да треперят пред Командира като пред Сталин или някоя друга „Бащица”... все феномени на дребнавия Ти полу-селски провинциален комплекс и произход, да Те бранят жертвите Ти, които си изблъскал, обругал с червените си тайни съюзници, съсипал си репутацията им, кариерата им, стъпкал си ги в праха, само и само защото са имали нещастието да Те срещнат и да Ти повярват и защото Ти тайно си ги третирал с вродения Ти класово-партиен подход – тези не са като Мене, тези са по-различни от мене, някакви слаби софийски или градски нищожества и нямат право да ми се пречкат!
  ”Не знаят, че изобщо не бяхте член на СДС чак до началото на 1995 г., когато Ви избраха за лидер, поради което по време на самия избор се наложи някой да поеме вместо Вас политическата отговорност за Вашата кандидатура – и тази глупост сторихме аз и Стефан Софиянски....Не знаят, че страхливо изчезнахте в нощта на 11 януари 1997 г. и дълго време никой не можеше да Ви намери никъде.
  Не знаят, че бяхте против уличните шествия и протести и дълго трябваше да Ви увещаваме, преди да излезете на улицата.
  Не знаят, че в най-критичния за България момент се колебаехте дали президента да върне проектокабинета на БСП или да бъде допуснато второ комунистическо правителство след това на Жан Виденов. /СТРАШНО Е ДА ЗАСТАНЕШ ОЧИ ВОЧИ С ИЗЛЪГАНАТА ВЯРА-ОТКРИТО ПИСМО ДО ИВАН КОСТОВ-Е.Сугарев 2005 г. целият още неизтрит текст виж на www.sarakt.org/sygarev.html
  Но да се върнем на „Гладиатора”.Императорът започна да ми подсвирква,надменно от ложата си и да ме дразни. Реши да ми показва превъзходството си –първо в полето на съдебната система.Победих го на делото във ВКС за двата члена от Устава,съдът уважи моята жалба напълно. Уставът влезе в сила и беше регистриран, но с дата 02.04.2009 г. Това не се хареса на Императора, защото го правеше вече съвсем явно незаконен. И Той реши с подкрепата на „костовизма” да спечели следващото дело - да се регистрира в СГС – там обаче пропадна поради немарливост на слугите си. Тогава се срещнахме отново във ВКС. Там Императорът си беше назначил подбрано жури – все предани и заинтересовани персони, които готови бяха да го коронясат, но Гладиаторът им поднесе внезапна изненада – и със силата на обичая и морала ги отведе в лицето на цели 3 върховни състава! Това вече вбеси Императора и Той реши да излезе на арената на Гладиатора.Нямаше куража да излезе без служебна помощ, затова нареди на преторианската си гвардия да нарани Гладиатора преди излизането от тунела. Преторианците го сториха 64 души срещу 1 в тунела прободоха предварително Гладиатора с решение за изключване без дори да му дадат право на обжалване. Всичко е възможно там, където просто няма правила!
  Но Императорът беше забравил обаче една важна подробност за Гладиатора - че някога той беше Генерал на бащите и дедите му.. /предадени и унищожени именно от „костовизма”/. Че той имаше и сподвижници и колеги от кариерата и въобще не беше сам. А Императорът и „костовизма” му ги мразеха всички - дори и най-верните стари преторианци – защото знаеха добре поуката от миналото: „който се допре до нашето семейство и веднага изгаря...” - пак по мотиви на кака Елена!
  И беше станал Генерал не, защото го беше харесал някой бивш лидер на СДС, а защото се беше доказал в много битки и сложни изборни кампании и имаше около 16 години служба на демокрацията. Започнал като войник на синьото и портиер на сградата на бул.„Дондуков” №9 /СДС още не притежаваше „Раковска №134” 1989-1990 г. /, преминал през щабовете на президентски избори 1991г.,1996 г. и 2001 г., парламентарни избори за 7-мо ВНС 1990 г., за 36-то НС - 1991 г., кандидат за народен представител от СДС в 37-то НС-1994 /9-ти МИР/ и 39-тото НС 2001 г. / 24-ти МИР/, в щаба на СДС за 38-мо НС 1997 г. /за 26-ти МИР/, участник в щаба на местни избори 1991 г. - гр. София, общински съветник от СДС 1995-1999 г. в гр.София, участник в местни избори- 1995 г.-2002 г..- във Видин, Пещера /частични/, Силистра /частични/, Пазарджик, Варна, Сливен,София-област,София-град, Казанлък и др.Защото фамилията му /4 поколения членове на Демократическата партия –по майка, и комити и дейци на старото ВМРО –по баща / го беше възпитало да не понася деспотизъм, робство или дребнави авторитарности.
  За „костовизма” той беше живото и опасно олицетворение точно на онова излъгано от Командира поколение, на студентите от митингите и площадите, на третата и четвъртото ниво на синята йерархия, които бяха предадени - уволнени и изхвърлени отвсякъде след загубата на Изборите 2001 г., когато 1,400,000 български избиратели уволниха не промяната, а подмяната! Дали тези хора пак биха посегнали към синята бюлетина, виждайки вътре Човека, свързан с аферите „Сапио”, БГА”Балкан”, РАО „Газпром”срещу „Булгаргаз”/през„Овъргаз”/,„Плама”ЕАД, „Кремиковци”ЕАД, „Електроимпекс”,„Машиноекспорт”,„Булгарлизинг”, „Химимпорт”, „Техноимпекс” „Техноимпорт-ескспорт” – а зад него мило да ни се усмихват пак уж „сини”: Петър Жотев, Петър Манджуков, Никола Филчев или Корнелия Нинова ??!!
  Паметта на избирателя може би е къса, но май не чак дотам. И той помни как Иван Костов се възкачи в синята партия върху успехите на Филип Димитров, Петър Стоянов, Стефан Софиянски и хилядите вярващи в демокрацията, а после едно по едно загуби всичко, защото неговото възпитание, произход, личен морал и авторитарност бяха чужди на всичко това, за което го бяха избрали свободните хора на България. Случайният Костов, /а може би не съвсем случайния, ако се имат предвид тънката червена линия с Луканов/ през 4-те години на своето управление се държеше като „свой сред чужди и чужд сред свои”. Той по сталински веднага унищожи и натири, тези на които дължеше всичко и ги подмени с несъстоятелни марионетки... Осребри синята идея и я превърна в мръсна дума.
  Първата му жертва беше доброто старо СДС на Филип Димитров. То беше превзето на абордаж - без дори Костов да е негов член! В абсолютно нарушение на правилата. Сега номера се повтаря чрез Мартин Димитров - правят се избори за председател без влязъл в сила Устав. Или да станеш депутат от СДС, преди да си станал член на СДС- като сегашния син Претендент. Заобикалят се правилата на закона, на политиката и на логиката, за да се доведе удобен лидер за довършване на започнатото. Зер, защо пак да не мине номера - ХОРАТА правилно си помислиха, че всички сини сме големи будали!
  Втората жертва беше Столична община и Кмета й – Софиянски. Той се смяташе за основен конкурент на Командира и отказваше да играе пешка в шахмата на лидера на СДС. И затова беше предаден на услужливата синя съдебна система да бъде овъргалян в триците и перушината, за да не може да конкурира рейтинга на Първия. По същия начин постъпва сега и Мартин Димитров със своя предшественик – Юруков: омаскаряване /след като му е лизал подметките до последно! /, осъждане /за това, че спасява регистрацията на СДС за изборите/ и изключване /незаконно – защото Закона отново не е на страната на върхушката в СДС/. Какво, че след това жертвата някои Софиянски или Юруков бъдат оправдани и спечелят всичките поръчкови дела срещу тях–ХОРАТА вече повярваха, че всички сини са корумпирани, алчни и безчестни!
  Най-грозна беше разправата с Президента Петър Стоянов! С една ръка еднодневните генерали на Костов му поднасяха нескопосани доклади за компрометиране на бивши съпартийци, а с друга се укриваше досието на Агент„Гоце”-таен фаворит на „костовизма” за Президентски избори”2001 г. Защото и децата вече знаят, че ако беше спазен Закона за досиетата през управлението на СДС – Георги Първанов щеше да бъде съобщен като сътрудник и нямаше никога да спечели и управлява България. ХОРАТА разбраха горчивата истина, че сините нямат принципи, потъпкват собствените си закони и предават тези, които са ги избрали.
  Сега Костовата метастаза - Мартин Димитров не се посвени и обяви за изключване всички инакомислещи, които оспориха промяната и подмяната на правилата – 4-мата депутати от СДС и 4-мата, обжалващи и печелещи! делата си на различни съдебни инстанции. Това се извърши на нелегитимен свикан форум, с нелегитимен състав и след като Претендента за СДС се само-натопи в публични декларации и интервюта пред медиите за няколко сериозни престъпления по НК : узурпация и самоуправство с имущество на СДС на ул.”Раковска” №134, укривателство на документи, възпрепятстване на регистрация на СДС за Избори 2009 г., недопустим натиск към СГС- Фирмено отделение, клевети и набедяване в престъпления срещу регистрирано ръководство на СДС и дискредитация на СДС преди Изборите. Той и неговият Командир /и спонсор!/ се опитват да се домогнат до коалиция с ГЕРБ, за да направят и тази политическа партия заложник на черната си природа. Тях не ги интересуват дясното обединение или свалянето на Тройната коалиция - Костов беше многократно готов да се обединява дори с нейните отломки-например с БНД /които са съавтори на „белите книги” за обвиненията срещу синьото управление/, те се интересуват да влязат в новото управление, за да почнат пак да изнудват, да провалят и да съсипват поредната дясна конфигурация. Тежко на победителя Бойко с такива Съюзници!
  Раненият Гладиатор може и да не умре от раните си, но раненият Генерал може да забие меча точно там където трябва и да прониже едновременно и Императора и „костовизма” му. И тогава всички публично ще видят как Духът ще напусне тялото завинаги и ще отиде право в царството на вечния си покой-без право на завръщане!
  Защото един дори разжалван Генерал понякога е по-важен за общността, отколкото един еднодневка Император /или председател!/. Важното е кой и как спазва Закона! Законът във всеки Рим е равен на Империята!! LEX ROMANA = PAX ROMANA!
  Дано, Боже, с нашите селски войни не съсипем СДС и десните избиратели, защото май както не зачитаме правилата накрая всички ще сме губещи! Сори,ама защо наистина не сме Америка..??!!
  NB! http://www.vsekiden.com/?p=48407 За Волдемор и Луцифер - мнение от 06.04.2009 г. на Николай Гацев
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2009/04/14/704968_sds_obsujda_situaciiata_sled_otkazanata_registraciia/?forumsort=2 „Сектата на Ситите в пространството на гладните” 17.04.2009г. – в мнение на „Анонимен” долу
  http://www.vsekiden.com/?p=49235 „Якобити и яко-Ивани в СДС” мнение от 01.05.2009г. на Николай Гацев/лично/


  София, 06.05.2009 г. Николай Гацев /изключен!/

 6. 6 Профил на Гочоолу
  *****
  Неутрално

  Цялата тая идиотщина с нерегистрацията на СДС е дело на др. костов! За всички мислещи е ясно, че той има интерес от рабито СДС , което лесно да лапне впоследствие и управлява.

 7. 7 Профил на Педал Петдесетник
  *****
  Неутрално

  "Който се е допрял до нас - изгаря!"
  Такъв ли беше девизът на Де Са иБе-то?
  Ах, защо не си останах пастор!"....

  Мислеше си подсмърчайки Мартинчо

 8. 8 Профил на Гочоолу
  *****
  Неутрално

  Драгалевскичт мангал с партийната секретарка в леглото си, които съсипаха СДС - отново с изгледи за победа .... над СДС.

 9. 9 Профил на писачи илитерати в дневник
  *****
  Неутрално

  абревиатурата едно време се казваше съкращение

 10. 10 Профил на Грую
  *****
  Весело

  БСП ВРЕДИ СЕРИОЗНО НА ВАС И НА ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС!

 11. 11 Профил на Ламби
  *****
  Неутрално

  Като гледам печалната физиономия на госпожата горе сигурно "много" гласове очаква да спечелят?

 12. 12 Профил на БГ
  *****
  Неутрално

  Защо постоянно ни занимават с някакви "пътници" ,СДС и ДСБ ?Времената се променят непрекъснато. Сега в парламента влизат 4 политически сили - БСП,ДпС,ГЕРБ и АТАКА !Ще има управляващи- троина коалиция и опозиция- АТАКА !

 13. 13 Профил на cos
  *****
  Неутрално

  Николай Гацев добре и открито го е казал за Костов и много хора го знаем дори и да не сме били толкова вътре в нещата. Но сме си задавали въпроса защо се получи така в нашата държава. Какво докара нещата до тук?
  За мен СДС - синята идея са марка, която ха предстоящите избори трябва да подкрепим, дори да си останем този път с едно на ум. Ако някой има по-добра и ползотворна идея нека да я сподели (докато все още има места в които да споделяме ние "консерватори и по природа демократични"

 14. 14 Профил на berbenkov
  *****
  Неутрално

  БЕСЕПАРСКИ ВИК

  Полиция! Полиция!
  Идва "Синята коалиция"!

 15. 15 Профил на демокрацията, Санчо, си има правила
  *****
  Неутрално

  Вижте, господа оплаквачи по-горе. Ако някои не се съгласява с волята на председателя на СДС Мартин Димитров, избран ДЕМОКРАТИЧНО от една от малкото ДЕМОКРАТИЧНИ партии, нито с мнозинството, застанало зад него, а даже прави и опити за ПРЕВРАТИ и действа АВТОРИТАРНО и САМОСИНДИКАЛНО, то има пълната свобода да си търси подходяща партия за тези му политически изстъпления. Изборът е голям. РЗС и Яне Янев го чакат с широки обятия. Там е мястото за такива политически субекти. Иначе просто са сбъркали адреса.

 16. 16 Профил на acho
  *****
  Неутрално

  Какво неистово желание сред сините за държавни постове.А на комунистите оставиха свободния пазар.

 17. 17 Профил на Карина
  Карина
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Гацев още ли вижда светлини и рита с крачета, миличкият
  А бе, много подценявате мислещите хора, дори и да си стискат юридическата регистрация Юруков и сие не представляват синята идея, щото тя не е само една регистрация.

 18. 18 Профил на лллл
  *****
  Неутрално

  кажи ми кажи бедни народе кой те в таз комунистическа люлка люлее...... и до кога така ще я караме на избори племе закъсняло и мисли по европейски!!!!!!!!

 19. 19 Профил на Присмехулник
  *****
  Неутрално

  Да убиеш...анонимници като №5.
  Да оплюваш Костов е контрапродуктивно, това не го ли разбрахте?Глупаво е.Особено за такива ,които се представят за "демократи".Те или са ченгенца или глупаци.

 20. 20 Профил на До Ние пък не
  *****
  Неутрално

  Вие така или иначи ще си гласувате за БСП, е защо на нас не ни пука!

 21. 21 Профил на Софиянец
  *****
  Неутрално

  Има Синя коалиция, но доста десни хора ще гласуват за СДС ! Начело на което не е измисления М.Д. На изборите ще участва СДС ! То ще бъде регистрирано. Юруков е подал документите, така че........

 22. 22 Профил на %
  *****
  Неутрално

  Преди време ви го казах, но пак да го кажа на неразбралите. Костов може да вземе 7-8% на тези избори. Останалите до 100 са на ГЕРБ,БСП, ДПС, Атака. Видя се, че последните са хора на БСП. Бойко пък е човек на Симеон. Да стечули нещо лошо от него за царя? Аз не съм. Разни т.нар.десни и незнам какви просто се опитват да си вдигнат акциите преди изборите. Костов неможе да се съгласи да е втора цигулка в едно коалиционно управление. Той, както всички знаем държи всичко лично под контрол, особено паричните потоци. Затова спете спокойно няма излизане от блатото. Тук е БГ, нищо няма да се промени.Честита ви нова триглава пиш...

 23. 23 Профил на N
  *****
  Неутрално

  Успехът на Синята Коалиция на евроизборите дори в тези условия е абсолютно реален. Нейните избиратели са политически мотивирани и при ситуациата на избирателната активност характерна за европарламент преминаването на процентната бариера е напълно сигурно. Важното е друго. Резултатите от изборите за ЕП ще демаскарит напълно политическата нищножност на депесарското СДС на Юруков. Допълнително пък ще и покажат /резултати/ ефимерността на РЗС - проекта на БСП за разсейване на избиратели.

 24. 24 Профил на до № 5 Н. Гацев
  *****
  Неутрално

  Въпреки Н. Гацев, П. Юруков и други подобни същества, ще гласувам за СДС точно защото отиде при г-н Костов!
  Костов просто си го бива! И то много!
  Ще ни връща към Европа, към България, а не в Сибир и Анадола.
  Иначе защо ли този вой.
  И все пак той няма да е министър-председател.

 25. 25 Профил на ОЧАКВАЩ РЕШЕНИЕ
  *****
  Неутрално

  С коя коалиция сте на избори ? Със " Синя коалиция " само с
  ДСБ и без името на СДС или със "Синята коалиция " СДС без
  ДСБ или други абревиатури. Защо заради Вашите вътрешни борби оцапахте толкова хора и защо бяха тези указания към Вашите коментатори,които нагрубиха и уясвиха много хора,които посищаваха сайта на Дневник.С такава политика трудно ще привлечете избиратели за вашата клауза.

 26. 26 Профил на "Нова зора"
  *****
  Неутрално

  Ние членовете на партия "Нова зора" ще гласуваме за партия "Олигарси+БСП" и ще имаме 0 гласове.

 27. 27 Профил на читател
  *****
  Неутрално

  Убий комунист, спаси дете!

 28. 28 Профил на Levski
  *****
  Неутрално

  Днес е тежък ден за Турция!!!! Синята коалиция ще се яви на изборите въпреки турско-комунистическо-ибрикчийската сган! А ЛЕВСКИ СОФИЯ победи ЦСКА ИСТАНБУЛ ь 2:0. Младите българи скандираха по адрес на чорбарите (предимно рязани и мангусти) ТУРЦИ СТЕ -ТУРЦИ СТЕ

 29. 29 Профил на Левскар
  *****
  Неутрално

  Мдааа, мисля че победата на "Левски" над отбора на партията-майка е един добър знак, хехехе. Това в кръга на шегата де - дано на изборите всички да гласуват, а не да следват призивите на Славейката Трифонджи...

 30. 30 Профил на dhd
  *****
  Неутрално

  Важното е, че вече сме наясно за кого да гласуваме. В досегашната ни 20 годишна посткомунистическа история не си спомням да е имало такава арогантност към противника каквато проявява БСП.
  То не бяха вестници, съдебна система, телевизия / даже Тончо Токмакчиев се включи в националният ефир тази вечер/, които по свой начин се опитват да попречат на обединението на СДС и ДЪБ. И това на фона на загрижеността за Юруков и сие как видите ли ги изключили, на фона на доста комфортнотго отношение към Яне Янев и Бойко Борисов.
  Много ги е страх явно Гоце и Сергей от това което направиха Мартин и Костов.

 31. 31 Профил на ликтор
  *****
  Неутрално

  -Бойко ,какво стана ?
  -Сбихме се със Станишев ?
  - И кой победи ?
  - Костов !!!

 32. 32 Профил на 2011
  *****
  Неутрално

  На тези пък "Резервният ни вариант е основният вариант." Супер просто! На мен резервната гума ми е основна гума.
  Нямат си даже "екшънплан", каквото и да означава тази дума.

 33. 33 Профил на не и не и не
  *****
  Весело

  Любов Панайотова изброява резервите и основните варианти :

  http://www.segabg.com/online/IMG/3080/0067-large.jpg

 34. 34 Профил на Няколко хода напред
  *****
  Весело


  Като, чета седерастите и косоварите тук , ме напушва смях...
  Нито един анализ на текущата ситуация, нито една вярна стъпка!!
  Забелязвате ли ,например как Сокола, Крадлив Симо,Овчар Румен, Пиян Румен... и много други такива личности, са се покрили предизборно за да не носят негативи на партиите си.
  Скандалите в синия лагер им идват дюшеш.
  Но , че пак ще ги видим в парламента е СИГУРНО.
  Да, да!!
  Правилно сте прочели!
  И Симо влиза в парламента.Има пари да купува гласове и влиза.
  Така че, си дръпнете перденцето и тогава си бийте шамарите.
  Защото докато вие се карате.... други си опичат работата.
  В момента "работите" за тях , колкото и да ги мразите. 35. 35 Профил на GaGarin
  *****
  Неутрално

  Яаа,...
  Синята ракета не полетя.
  М.Д. гледа като изпразнен коч, кака Л.П. като заблудена уфтса:
  "Минаваме на резервен вариант - дишане с акумулатори."

  Мноо хитро!!! Мъ, мноо хитро..
  Тц, тц, тц,...

  А имаха ЧЕТИРИ ГОДИНИ(най-малко), ЗА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ !!!!!!!
  Но чакаха последния момент!!!!!!

  Елитни! Елитни политици!....
  Голям ум, голямо нящу...


 36. 36 Профил на ArmStrong
  *****
  Весело

  Еваллааа, Юрий!

  Винаги си имал остро чувство за хумор, особено на 2-3 водки (бутилки, разбира се!).

 37. 37 Профил на До: Ние пък не
  *****
  Весело

  Вяра, Надежда, Любов им останало ,а защо забрави майка им МЪДРОСТТА ?

 38. 38 Профил на НОВИНА
  *****
  Неутрално


  Уважаеми форумни ченгета,
  И вий турски предатели (двамцата),
  уважаеми фенове на престъпната групировка БСП-ДПС,
  Въпреки юридическите обструкции, въпреки всички спънки създадени от леките жени на Х.Бисеров,
  ДНЕС В 15:45 "СИНЯТА КОАЛИЦИ" СЕ РЕГИСТРИРА В ЦИКЕП!!!

  Във връзка с действията на родоотстъпниците бяха създадени механизми да се събере подписката с няколко варианта на изписване на партиите. Формално "Синята коалиция" ще се регистрира само от БСДП и ДСБ. Реално ще включва СДС-ДСБ-БСДП-обединени земеделци.
  Събрани са 50 000 подписа при нужни 20 000. Утре сутринта ще бъде преведени и 50 000 лв, тъй-като днес не работят банките.

  Уважаеми форумни ченгета,
  И вий турски предатели (двамцата),
  уважаеми фенове на престъпната групировка БСП-ДПС,

  ВАШИЯТ КРАЙ НАБЛИЖАВА!!!!
  П.С. РЕГИСТРАЦИЯТА НА ТУРСКОТО СДС УЖ БЕШЕ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ. СЕГА ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ ИБРИКЧИИТЕ ЩЕ Я ИЗТЕГЛЯТ 39. 39 Профил на До: Dhd
  *****
  Весело

  Не ги е страх БСП от Мартин и Костов , страх ги е от Жълтото лъвче с ръчичките - Защото когато Лъва си плюе на ръцете и почне да работи вместо да царува става страшно.Въобще нямат хабер откъде ги удари жълтото лъвче с ръчичките.
  Да Ви кажа ли : Досега жълтото лъвче работи здраво БСП да загубят трудовите си навици ...и го постигна.Кадрите на БСП забравиха какво е Труд и Работа.Сега да управляват щом искат.
  Управлението не е Далавера и Келепир както каза снощи Тончо Токмакчиев.

 40. 40 Профил на ПОКАНА
  *****
  Неутрално

  Уважаеми ДЕМОКРАТИ!,
  Заповядайте на откриването на кампанията на "Синята коалиция" То ще бъде във формата на концерт. Мястото, часа и изпълнителите вижте в линка. Слово ще държат съпредседателите на "Синята коалиция" - М.Димитров и И.Костов.
  http://www.youtube.com/watch?v=dd4Sp_Y7_vE

 41. 41 Профил на ВРЕМЕ Е
  *****
  Неутрално

  ЗАПОМНИ АКО НЕ ГЛАСУВАШ ИЛИ ГЛАСУВАШ ЗА СТАНИШЕВ ИЛИ ФАЛШИФИКАТА НА СДС ТИ ГЛАСУВАШ ЗА ДОГАН!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=p9mVgNM3u3I

 42. 42 Профил на ВРЕМЕ Е ЗА ВОЙНА!!!
  *****
  Неутрално
 43. 43 Профил на nikvat
  *****
  Неутрално

  внимание:след появата на ФОРИ СВЕТУЛКАТА,ХУБАВОТО НАДЕ-КУРВЕТО, СЕ ПОЯВИ И ПРЕПОДАВАТЕЛЯ (ПАЗАРКЖИКЛИЯТА)НА МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШКОЛА УЖ РАБОТИЛ КАТО ПРОФЕСОР В АМЕРИКА,ИДРУГИТЕ ОТ ДС/БКП ,КАКТО И МОЗЕРКАТА И КОСТОВ,БЛОКИРАХА ГЪЗОМИИНИКА МАРТИН,Е НЯМА ДА ХОДИТЕ В ЕВРОПА И Н С ,ГОЛЯМ РЕЗИЛ СЕ ОЧАКВА,ПРЕДАТЕЛИ НА ДЕМОКРАЦИЯТА:

 44. 44 Профил на Hemy VARNALIS I Cormoran
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 45. 45 Профил на aleksander grigorov
  *****
  Гневно

  на троината коалициа да бием дуспата¡ време е¡¡спасението за Родината е Сините в следизборна коалициа с Герб¡Друг изход няма¡¡¡¡

 46. 46 Профил на nabludatel
  *****
  Весело

  Това подмокряне сме го гледали ве4е - викаха му времето е наше. Всички знаем как завърши.

 47. 47 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Хм. Гледах рекламите на синята коалиция в мрежата. Това дефиниране на Доган като турчин според мен е голяма грешка. Както и преобладаването на негативното.

 48. 48 Профил на 4i40
  *****
  Неутрално

  дали "Синя коалиция" ще прескочи долния праг на мета-модерацията на идващите избори?

 49. 49 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Ако не фалшифицират изборите - синята коалиция ще прескочи и БСП, и ДПС. Въпреки помията. Или точно заради нея.

 50. 50 Профил на VICTORY
  *****
  Неутрално

  БСП+ДПС=МАФИЯ!!!
  МАФИЯТА УБИВА И Е ОПАСНА ЗА ТЕБ И ХОРАТА ОКОЛО ТЕБ!!!
  МАФИЯТА КРАДЕ ТВОЯ ЖИВОТ!!!
  МАФИЯТА КРАДЕ И ПОДМЕНЯ БЪДЕЩЕТО И ЖИВОТА НА ТВОЕТО ДЕТЕ!!!
  БСП и ДПС и Сие ВИ ЗАПОЧНАХА ТОЗИ И ЩЕ ВИ ДОВЪРШАТ В СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ!!!
  НЕ ИМ ДАВАЙ ШАНСА ДА ГО СТОРЯТ!!!

 51. 51 Профил на Георги Минчев
  *****
  Разстроено
 52. 52 Профил на Георги Минчев
  *****
  Гневно
 53. 53 Профил на Любовчия
  *****
  Неутрално

  Към Николова с любов :Къде отивате може би знаете но дали ще стигните всеки знае,че НЕ!

 54. 54 Профил на Ламби
  *****
  Неутрално

  Рицарката на печалният образ е много сигурна в "изборната" победа!

 55. 55 Профил на 1Наум
  *****
  Неутрално

  Георги Минчев
  Гневно

  * 52
  * 15:18
  * 10 май, 2009  Какви времена...

  Сценарият за прехода в България ... ни го спуснаха от Вашингтон!

  Планът Ран-Ът.

 56. 56 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  БЕСЕПАРСКИ ВИК

  Полиция! Полиция!
  Идва "Синята коалиция"!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 57. 57 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Това по-горе го преписах.
  Много е умно!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 58. 58 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Още нещо много умно:
  "Успехът на Синята Коалиция на евроизборите дори в тези условия е абсолютно реален."
  Обичам умните мисли, и това е.
  И си ги преписвам.

  Красимир Кабакчиев, дфн
 59. 59 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха-ха-ха-ха!

  Ето най-умното досега:

  "Ако не фалшифицират изборите - синята коалиция ще прескочи и БСП, и ДПС."

  Красимир Кабакчиев, дфн
 60. 60 Профил на do kabak4iev
  *****
  Неутрално

  Kabak4iev,kloningo,kakto si zapo4nal da se deli6 napalno 6te zadrasti6 mrejata

 61. 61 Профил на Милена
  *****
  Неутрално

  Предлагам седесарите и другите сини коалиционери незабавно да засипят ръководствата си със следното искане за компромис:

  1. СДС оттегля участието си на Евроизборите и подкрепя кандидатската листа на синята коалиция.

  2. Синята коалиция оттегля участието си на парламентарните избори и подкрепя кандидатската листа на СДС. Водачите на листи според сегашното коалиционно споразумение - мажоритарни кандидати.

 62. 62 Профил на Милена
  *****
  Неутрално

  3. Незабавно съсредоточаване на дясното пространство върху бярем някакви съдържателни елементи на нещо като предизборна платформа и програма за участие в управлението

  4. Незабавна подмяна на взаимното клепане с промотиране на личности.

  4. Протягане ръка към зелените.

 63. 63 Профил на Запознат
  *****
  Неутрално

  Според мен турците и комунистите си вкараха автогол Абсолютно всички десни избиратели са наясно за фалшивикацията и цирка извършен от техният ставленик юруков. По-добра мобилизация за гласуване за Синята Коалиция няма! Става наистина интересно ))

 64. 64 Профил на ЩУРЕЦ
  *****
  Неутрално

  НАДЕЖДАТА ВЕЧЕ Я НЯМА! МИХАЙЛОВА, ДЕ. ОСТАНА САМО ЛЮБОВТА. АМА НАДКА СИ БЕШЕ ПО-ХУБАВА. С ИЗВИНЕНИЕ.

 65. 65 Профил на nomo
  *****
  Неутрално

  Въпрос към г-жа Панайотова:Госпожо Панайотова как от секретарка на Румен Гечев станахте зам. министър при Петър Жотев???

 66. 66 Профил на Йорданов
  *****
  Неутрално

  На кой му пука за синята коалиция, която продаде България.
  На нас ни трябва партия, която да работи за българите и това е Атака

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK