Македонски вестник: За щастие, Борисов няма време за нас

Македонски вестник: За щастие, Борисов няма време за нас

© Дневник"България има достатъчно свои вътрешни проблеми, които трябва да решава, и за правителството на Бойко Борисов отношенията с Македония няма да бъдат приоритетни", твърди в днешна публикация македонският всекидневник "Време", цитиран от БТА.


"Македонските политици и експерти оценяват, че българските власти ще положат усилия най-напред да променят лошата представа, която Европа има за България като една от най-бедните и най-корумпирани държави в Европа", допълва още изданието.


Припомняйки думите на Борисов при среща с български изселници в САЩ преди няколко месеца, че с повече инвестиции България трябва да се опита да "спечели" македонските граждани, вестникът цитира представители на "македонците в България, които смятат, че изборът на Борисов не е най-лошата новина за тях".
"В предизборния период той на няколко пъти повтори, че е за това на всички български граждани да бъдат гарантирани етническите и религиозни права в съгласие с европейските конвенции. Това ни дава надежда, че отношението към македонското малцинство би могло да се промени", е цитиран Ботьо Вангелов, член на ОМО "Илинден" - ПИРИН.


"Време" цитира и депутата-ветеран в македонския парламент Стоян Андов, който не очаква влошаване на отношенията между България и Македония.


"Той беше известен със своите националистически изявления, свързани с нашата страна, но смятам, че правеше това, за да не отидат гласовете му в партия "Атака", която, също така, заема националистически позиции по отношение на македонския въпрос. За него сега най-важна е борбата с корупцията и за достъп до фондовете на ЕС", казва Стоян Андов.


Драстични промени в отношенията между България и Македония не очаква и професорът по международно право в университета ФОН в Скопие Душко Стояновски. Според него "за новия български премиер приоритет ще бъде подобряването на икономическата ситуация в страната".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (213)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ИВАНЧЕ
  ИВАНЧЕ
  Рейтинг: Неутрално

  ТЕЗИ ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБРАХА, ЧЕ ДЕДИТЕ ИМ СА УМИРАЛИ ЗА МАЙКА БЪЛГАРИЯ.... ГАДНО Е ДА НЕ ЗНАЕШ КОЙ СИ....

 2. 2 Профил на коко
  коко
  Рейтинг: Неутрално

  Макетата май малко се притесняват, че няма да се говори за тях. Защото те са на принципа - и добро и лошо, важното е да се вдига шум. Иначе кой би им обърнал внимание?
  Нищо, сега ще имат повече време да се съсредоточат върху промяната на историята - например на последните доказателства, че първите европейци са били македонци.

 3. 3 Профил на Вуте
  Вуте
  Рейтинг: Неутрално

  нАдай се куре на пияна жЕна

 4. 4 Профил на Alexander Pelev
  Alexander Pelev
  Рейтинг: 334 Неутрално

  Видяла жабата, че подковават вола - и тя вдигнала крак!

 5. 5 Профил на ДДД
  ДДД
  Рейтинг: Неутрално

  Какво ОМО, какви пет денара ?
  Къде се намирате ? Я си ходете в Нова Албания, където ви е мястото. Те онези ще ви дадат всички "права", които заслужавате.

 6. 6 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 5595 Весело

  Во Скопие си мислаат дека целиот свет го гледа регионот око Вардарот што се кажува FYROM и дека живеат истинските наследувачи на античките македонци, зер су многу важни...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 7. 7 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Какви само думички редим.
  Време е да се обединим!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 8. 8 Профил на Xiong Nu
  Xiong Nu
  Рейтинг: Неутрално

  Гаранция не е Бойко, гаранция и Божидар Димитров. Квото каже Божидар Димитров, това ще каже Бойко. Засега обаче - подкрепям твърдо Божидар срещу отменяне на двойното гражданство. Двойното гражданство позволява на 2 млн. българи да запазят поне българския си паспорт, ако го отменим, те ще си запазят чуждите паспорти и ще се откажат от българските. Същевременно, Турция може да реши да позволи на български граждани да живеят и работят там с някакъв вид зелена карта от рода дето Ивайло Калфин искаше да въведе за етнически българи от чужбина, и да ни прецака на хикста степен. Защото да речем, ако огромна част от българските турци се откажат от турския си паспорт, а продължат да живеят с всички права на турски граждани, а ние сме се отрекли от 2 млн. сънародници - кой печели и кой губи?

 9. 9 Профил на Читателят
  Читателят
  Рейтинг: 557 Неутрално

  Кусур ни и Македония с албанските си проблеми.
  Сякаш други си нямаме.
  Да се обединяват с Косово и Албания.
  Друг няма да ги вземе.
  Като им знам гадния характер.

  Попътен вятър в главите!
 10. 10 Профил на Xiong Nu
  Xiong Nu
  Рейтинг: Неутрално

  Костов сутринта пак лая по битиви за отмяна на двойното гражданство. Да въведем тогава отмяна на осиновяването и да върнем на Костов североафриканското гражданство, което му принадлежи по jus sangvinis

 11. 11 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: Неутрално

  Бат Бойко и тях ще ги Упрай, ама първо нас да ПоУпрай малко и тогава.

 12. 12 Профил на да ве
  да ве
  Рейтинг: Неутрално

  на Балканите много ги е страх от загубата на територия. Споко. Не ни требат чукарите с едно презастроено и мръсно езеро в средата и стотици хиляди размножаващи се като заици албанци.Мерси.
  Да, Македония ни е мила територия, но сме загубили къде-къде по-важни земи и сме го преживели.
  Проблемът ни е демографското развитие. След кризата отново ще ни трябват много хора.
  Да се даде гражданство на македонците, които искат, на хората от Западните Покраинини, на хората от Бесарабия. Да им се дадат пустеещи къщи в Северна България например и работни места в селското стопанство.
  НИЕ ЗЕМИТЕ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ГИ ВЪРНЕМ ВЕЧЕ
  МОЖЕМ ОБАЧЕ ДА ЗАПАЗИМ НАЦИЯТА СИ ОТ ПРЕТОПЯВАНЕ ОТ ЦИГАНИ И ТУРЦИ
  ЕТО ЗА ТОВА СТАВА ДУМА

 13. 13 Профил на ironhorse
  ironhorse
  Рейтинг: 792 Весело

  Гражданите на Македония с краката си ще покажат,
  къде е по-добре за тях. След година, две България
  отново ще е икономически стабилна и ще изпитва
  глад за работна ръка.
  Пък техните политици да продължават в същия дух.
  То само с пара на свирката не става.,
  трябва да се пуска и на буталото.
  Колкото повече македонци взимат българско гражданство,
  толкова повече отричат техните политици.
  Границите не са това което бяха,
  хората искат да живеят добре сега, а не
  в светлото бъдеще.

  Бойко Борисов и ГЕРБ са еманацията на корупцията и мафията в държавата.
 14. 14 Профил на Haftor
  Haftor
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Мюнхен - много ама адски много точно казано Скопие наистина смята че цял свят само от тях се интересува ....

 15. 15 Профил на Xiong Nu
  Xiong Nu
  Рейтинг: Весело

  Абсолютно съм съгласен с № 12 и № 13
  Въпреки че ни се смеят и псуват, не трябва да спрат даването на двойно гражданство (само по български произход!) като първа крачка. Основен потенциал за преселване в България и преобръщане на мрачните етнически перспективи обаче носят българите от СССР, някои от които са си чисти руснаци, само с някой български прародител, но какво от това. Нали са православни и славяни Трябва повече помощ за преселване на желаещите, и то в опустяващите области каквито са Монтана, Враца, Смолян, Ямбол, Силистра, Шумен, Търговище, Хасково, Разград, Плевен, Видин, Добрич Бургас и Варна (без крайбрежието).

 16. 16 Профил на Да, но
  Да, но
  Рейтинг: Неутрално

  Какво правим когато македонците станат достатъчно много в България и по примера на ДПС , си направят партия ...???

 17. 17 Профил на Маке
  Маке
  Рейтинг: Гневно

  Македония е българска и точка. Настоящите макета са пълни олигофрени, защото са с промити мозъци. Ама някой като новия министър на културата Божидар Димитров ще ги светне коя е истинската им майка. Не си ли помните родовата история, бе, мамути. Дядовците ви са си давали живота с името България на уста, а вие сега се имате за некви си там си други! Я се свестете малко!

 18. 18 Профил на combat
  combat
  Рейтинг: Неутрално

  На македонските другари мога да им припомня само едно име

  Божидар Димитров

  Иначе за мен определено не са приоритет. Нито т.нар. им "малцинство" в България. Пос-коро да гледат те да не сотанат малцинство в собствената си държава. Ние ще се оправим и без тях.

 19. 19 Профил на Xiong Nu
  Xiong Nu
  Рейтинг: Неутрално

  № 15
  от 1 януари им отменят визите за ЕС
  въпреки това с българско гражданство ще са по-добре като граждани на ЕС, но мнозина, които не се чувстват българи ще се откажат да се занимават.
  не забравяй, че те все пак са българи и не са особено организирани, а надали македонската държава ще може да си ги събере и организира в македонистка партия. плюс това, те са подписали декларации за българско самосъзнание, тоест, пред държавата и света са се изяснили като българи.

 20. 20 Профил на Luc
  Luc
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До 16 - очевидно трябва да се закрие ДПС в днешния и вид на етническа партия. Това би трябвало да е възможно, ако БСП наистина падне от власт...

 21. 21 Профил на ГТ
  ГТ
  Рейтинг: Неутрално

  Това, което най-много ме дразни при макетата е, че хулят България, но не и Сърбия. Много се дразнят да ги наричаме българи, но изобщо не се дразнят сърбите да им викат южни сърби.
  Никакъв гювеч за тях. Да се оправят.

 22. 22 Профил на Но да!
  Но да!
  Рейтинг: Весело

  До да но.... и как да станат много?
  май забрави ,че Сталин е в историята, коминтерна, ссср и югославия също....., нито един сериозен учен в европа не дава рамо на македонизма в ес се води приятелски диалог между държавите и се празнуват заедно много общи културни и исторически събития. Това препоръча и ЕК на Македония- ако иска да влез в ЕС да започне да отбелязва общата история със съседните държави заедно)))) Така ,че спокойно както си върви не в България ще се появят още македонци а в македония ще се определят все повече Българи.

 23. 23 Профил на ..
  ..
  Рейтинг: Неутрално

  Турсто малцинство, циганско малцинство, а сега някакви нагляри решиха да говорят за македонско малцинство. Не провокирайте щото мнозинството българи не сме сантиментално настроени към "македонците". дори не е лошо да им спрем Да се кланят на който си искат и от нас помощ да не чакат. Време е да ни дърпат за крачола е не да серат върху него.

 24. 24 Профил на ххх
  ххх
  Рейтинг: Неутрално

  Я по-кротко .Дедовците ни може да са едни и същи,но последните 55 години сме живяли различно.Някои го знаят и помнят,някои го забравят, а някои са откровенни сърбомани.

 25. 25 Профил на Коко
  Коко
  Рейтинг: Неутрално

  На македонците трябва да се дават български паспорти само след изпит на Историята на България и след като са работили тук не по-малко от 8 години.

 26. 26 Профил на dhf
  dhf
  Рейтинг: Неутрално

  да го духат не искам и да чуван за тая измислена държава;не ща и да ги подкрепяме по никакъв начин

 27. 27 Профил на ANTI
  ANTI
  Рейтинг: Весело

  Бойко ЛОЙКО освен обувките изглежда не е забравил да си лъсне и носа.

 28. 28 Профил на Аз
  Аз
  Рейтинг: Гневно

  Дае*а всички македонци, дето познавам са с много голямо самочувствие и се мислят за голямата работа. Дори един вика "вие българите сте тъпи, не, не тъпи, вие сте заблудени"

 29. 29 Профил на StanDim
  StanDim
  Рейтинг: Неутрално

  Двойното гражданство според мен трябва да остане. Ако не с 5 години пребиваване в България, то поне с изпит по български език (или диалектичната му форма) - задължително и по история - пожелателно. При провал - не "довиждане", а "сбогом". Кои мислите, че ще се справят и кои не...?
  Изцяло подкрепям 12-ти.

 30. 30 Профил на ср.
  ср.
  Рейтинг: Неутрално

  Вие сте малко повърхностни - повечето. Официалните македонски изказвания са толкова релевантни към македонците, колкото и тези на Доган и Станишев за България.

 31. 31 Профил на тото
  тото
  Рейтинг: Любопитно

  Съгласен съм с Коко: Българско гражданство след заселване в страната и достатъчно дълъг период на пробация и интеграция!..........А към БЮРМ - никакви подаръци!!! Братството си е братство, но сиренето е с пари..........

 32. 32 Профил на !!!
  !!!
  Рейтинг: Неутрално

  В мак форум веднъж пуснах нещо за Сърбия - и , о, чудо!
  Изведнъж се показаха няколко прави сърби, а "македонските патриоти" се разлаяха бясно. Имайте предвид , че сърбоманските среди и агентура са едно, а македонецът - друго. А ние сме длъжни чсно да кажем истината за създаването на мк нация. Нихилизмът и скатаването на бг властта допринесе за тия коментари тука. А Сърбия само това цели - българите окончателно да се дезинтересират от македонците. Не го забравяйте!

 33. 33 Профил на Rybko
  Rybko
  Рейтинг: Неутрално

  Тия пък комплексари/сърбо/гъзо / лизци от "македония".
  Кой ги ебава тях?!. Ако на Бойко не му потръгне в икономиката ще се захване или с помаците или с македонците. Яко им дупе на сръбските подлоги тогава. А ако се справи с кризата, тия сами ще дойдат да му любят ръ'ка! "Удбата" така ги клати, че пукат по шевовете.
  - Божидар Димитров да стане министър за отвъдните територии и се заеме с македонизма!!! Това предлагам на ГЕРБ!

 34. 34 Профил на МК
  МК
  Рейтинг: Неутрално

  - Не усещаме някаква заинтересованост от българската държава към нашата съдба. Все едно, че я няма въобще България. Защо не могат да разберат, че не обръщайки внимание на българите в Македония, те безгласно подкрепят съденията, обидите, убийствата над сънародниците си в Македония. Това е не само нихилизъм, това е и мазохизъм, и то провеждан от най-високи места. Ние се чувстваме изоставени и незащитени от страна на българската власт.

  - Каква трябва да бъде според вас, българската политика към Р Македония?

  - Според мен на първо място, трябва да се защитават всеотдайно интересите на Българската нация в Македония. На всички хора, които се самоопределят като българи. На второ место - да се противопоставят категорично на фалшификациите на българската история, като се докаже, че “македонската нация” е от 1948 г. Да докарат дотам нещата, че истината за историческото минало на Македония да излезат най-сетне на видело. Защото знаеме, че и Яне, и цар Самуил, и Глигор Пърличев, и Свети Климент и Свети Наум са българи и дори незнаят какво е т.нар. “македонска нация”. Да се разкаже как сърбите се опитаха да ни сътворят история, език и нация. България вече влезе в Европейския съюз, но е там само с единия крак. Другият и крак е Македония и ние, българите живеещи в нея...

  Д. Каров , Велес

 35. 35 Профил на филип македонски
  филип македонски
  Рейтинг: Неутрално

  братя македонци.само не правете резки движения.бойко не е желю желев и няма да ви цепи басма.

 36. 36 Профил на агенция фокус
  агенция фокус
  Рейтинг: Неутрално

  България да формира ясна позиция относно македонския спор с Гърция, тъй като и България е засегната в него. Според Трохаров македонизмът, прокламиран от Македония в отношенията й с Гърция, се основава на антибългарска идеология, съответно на откраднатата от България история. Той твърди, че Македония показва недружелюбност още от Втората световна война, което може да застраши българските интереси, ако Македония стане пълноправен член на ЕС. Ако не се посочат ясните условия, има риск отношенията да се доусложнят след присъединяването на Македония в НАТО и ЕС, смята българският дипломат. В интервю за Агенция „Фокус” Трохаров каза, че вместо да се мълчи, проблемите трябва да се сложат на масата и да започне двустранен диалог. Историята, идентичността, културното наследство са част от въпросите, които Македония и България трябва да изчистят преди страната да се присъедини към ЕС, твърди Трохаров.

 37. 37 Профил на Rybat ta draska
  Rybat ta draska
  Рейтинг: Неутрално

  Правите сърби са по-лоши и от нашите русо/кгб - фили!
  Македония в ЕС, но като се очистят от сръбските лайна.
  Ако не -да си ги ручат!
  Сърбия в ЕС, но като се излекува от русомакедонизма си.

 38. 38 Профил на Mustafa
  Mustafa
  Рейтинг: Неутрално

  v bulgarıa nestata nama da se opravat nıto ıkonomıceskı nıto polıtıceskı koıto ı da doıde na vlast taka narecenıte polıtıcı v bg planpat nasam natam srestu turcıte ama kato doıdat na vlast ı kato ım se otvorı bg dırjava kakvı sporozomenıaya se podpısala zapocvat da mılcat vtoro nemojete da otmenıte dvoınıte grajdanstva zastoto nad 2,000,000 bulgarskı grajdanı prastat vsekı mesec parı v bg ılı turcıte sı podpemanat pasportıte za 1 den ılı 3 dena ı davat na pasport naı malko 60-70 leva + parı koıto harcat v bg a tova san nad 400,000 hıledı turcı bulgarskıte upravnıcı mogat lı da ızbagnat tezı parı za haznata ????? tezı parı ako ne vlızat v haznata ste falırate be DRINKATE MI TUKA AMA HAZNATA KOI VI PILNI ?? sto svalıhte do 40 euro taksata na turskıte tırove ???? zastoto stahte da ostanete ı bez tah ot ıgla do konec polzvate nasıte stokı ı nakoı pluyat nasıte turskı stokı ne bahte lı vıe 1990-2000 kogato zabogatavahte s nasıte stokı ??? pluete nasıyat ciment nasıyat cıment e naı kastevsvennıyat v evropa ostavı v bg vsekı den s korabı otıva cıment v francıua ıtalıa gırcıa rusıa ıspanıa edın evropeec ne kaza ımate losh cıment amı ızlazal nakoı sı gavuren damı planpa

 39. 39 Профил на Yakoshiba
  Yakoshiba
  Рейтинг: Неутрално

  - Божидар Димитров да стане министър за отвъдните територии и се заеме изкъсо с македонизма!!! Това предлагам на ГЕРБ!

 40. 40 Профил на МК
  МК
  Рейтинг: Неутрално

  Но чувствуват ли се днес българи потомците на рода Татарчеви, които живеят в Македония?
  - На този въпрос мога да отговоря само за себе си и по-тесния кръг от семейството. И отговорът е да. Останалите трябва да попитате лично.
  - След 1992 г. Македония изгради независимостта си като държава на базата на доктрината на македонизма, чиято основна идея е, че населението на Македония няма нищо общо с българите. Смятате ли, че държавата може дълго да просъществува под знамето на тази идея?
  - Официалната история на Македония се състои от само едно изречение: "Александър Велики - прадядо, цар Самуил - дядо, и Киро Глигоров - баща на нацията." Но изкуствените държави и нации нямат дълъг живот. Те рано или късно се разпадат. Трябва да сме наясно за това нещо и да не играем ролята на заблудената овца. Европейският съюз е преди всичко икономическа общност и всяка членка запазва националния си характер. Звучи парадоксално, но именно македонизмът създава национално безличие. А всички знаем, че паспорт без снимка е невалиден.
  - Има ли политически сили в Македония, които подкрепят истината за миналото на Македония?
  - За съжаление отговорът ми е категорично не. Имахме надежда само в една партия. ВМРО-ДПМНЕ, по-точно нейните лидери успешно изиграха ролята на стръв. Надявайки се, че тази партия ще продължи с идеите на старата ВМОРО от 1893 г., много хора станаха нейни членове. И полицейските мазета отново се напълниха с пресни "бугарофили". Но вместо да се защити, като се възползва от ветераните на организацията, ВМРО-ДПМНЕ в своите структури включи сърбомани, гъркомани, както и криминално проявени индивиди на много високи постове. По такъв начин, тази и всички други партии които произлязоха от нея и в своето име носят четирите свещени букви, станаха символ на корупция, грабеж, своеволия и политическа неграмотност. За другите партии пък въобще няма какво до говорим.
  - Вие сте вече български гражданин. И други хиляди македонци искат българско гражданство. Смятате ли, че процедурата, установена от българските власти, е ефективна?
  - В началото беше много трудно. Малко по малко хората в Македония започнаха да се освобождават от страха и да искат и българско гражданство. Наистина, за част от тях българският паспрот означава по-лесно пътуването в чужбина. Но според мен, повечето го правят от родолюбиви чувства. Сега пред гишетата има дълги опашки, а пък процедурата отнема повече от 12-15 месеца. Смятам, че ведомствата, отговорни за това, трябва да направят получаването на българско гражданство удоволствие, а не тормоз.
  - Смятате ли външната политика на България по въпроса на Македония за адекватна на политическата ситуация на Балканите?
  - С редки изключения външната политика на България имаше слабости, особено при комунистическия режим. Не само сегашното или бъдещото правителство - всички политически партии трябва да помагат по въпроса за Македония. Не са достатъчни прокламациите за морална подкрепа. Res, non verba! Дела, не думи! Тогава майка България ще прегърне своите чеда.

  Д. Татарчев 41. 41 Профил на iban syrbov
  iban syrbov
  Рейтинг: Неутрално

  - Божидар Димитров да стане министър за отвъдните територии и се заеме лично и изкъсо с македонизма!!! Това предлагам на ГЕРБ!
  Вижте Путин. Създаде министерство за защита на изторическата памет. Ей това е за Божи.
  Макета. Споко...
  След като разкара Доган, Волен сега няма с кой да се занимава и ще подхване сърбоманщината сред българските политици и в Македония. Мале мила, какво ги чака! Сърби ме оная работа! Хайде АТАКА!!! Ето ви мишена. Манете турците. Те си са наши.

 42. 42 Профил на Югозомби
  Югозомби
  Рейтинг: Весело

  Както обикновено, масата от коментарите по проблемите на Република Македония са писани от хора, които хал-хабер си нямат от въпросната Република Македония. Особено гротескни са опитите за писане на македонска литературна норма, които най-често са на равнище груби грешки. Ето:

  "Во Скопjе си мислаат дека целиот свет го гледа регионот око Вардарот што се кажува FYROM и дека живеат истинските наследувачи на античките македонци, зер су многу важни... "

  Тази нелепост на литературен македонски трябва да звучи по-скоро така:

  "Во Скопjе мислат дека целиот свет го гледа регионот околу Вардар, коj се нарекува FYROM и дека живеат вистинските наследници на античките Македонци, наводно тие се многу важни."

 43. 43 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Абе тия не разбраха ли, че Гърция се занимава с тях? Ние официална област "Македония" нямаме. Явно гърците са им малък дерт и са решили за всеки случай да напомпат и България срещу тях, ха-ха-ха ... Като гледам имат големи изгледи за успех.
  ББ първо да види какво ще правим с Турция? Че там е пълно с олимпийски шампион по гласуване- за има-няма 5 секунди гласуват. Та първо да се оправим с югоизтока, пък тогава, ако много държат от Скопие, може и на тях да се объне внимание. Засега обаче оттам не идват 88 хил. бюлетини и наистина е редно да са на втори план. Не са ручали достатъчно, ха-ха-ха ... Пък и добрите съседски отношения не би трябвало да се нарушават с изземане приоритетите на Гърция, ха-ха-ха ...

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 44. 44 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  sanarodnık kakvo kupuvat ot nas v kavartal Bakırkoy osobenno v golemıte centrove kato Carusel Atrıum ot vreme na vreme vıjdam bulgarkı ot 200 metra ot dalece sı lıcat seca ot bg osobenno oblecenı bez stil bez vkus obıkalat magazını da kopuvat ı posle da gı prodavat po magazınıte v sofıa ohranata v tezı centrove postoyanno gı preduprejdava da pazat tıshına ı da pusat cıgarı samo na opredelenı mesta koı gı puska tuk govorat razvalen turskı neznayat anglııskı ı po lıcata ım edın kup boı ı cervıla

 45. 45 Профил на ........................
  ........................
  Рейтинг: Неутрално

  България трябва ясно да заяви на света историята на сърбомакедонизма. Благодарение, на др. Калфин и Ко. в момента някакви шведи идват да ни обясняват "етногенезата" на македонците!!!!
  Ние, които сме преживели тази история, да мълчим ли още? Напротив, трябва да обясним нашата позиция най-изчерпателно пред света и самата Мк, защото с откъслечни фрази като "говор на омраза" , паметници, никой не знае за какво става дума. А през това време се издават още и още лъскави томове със митове от Скопие, които се разпространяват по света. Никой не ни кара да хващаме гората както дедовците ни. Само да се каже ясно истината. В интерес на македонците е да знаят историята си. Ако си мълчим, предаваме и тях, и нас. После не се сърдете, че сърбите са ги научили да ни псуват.

 46. 46 Профил на Nakamura
  Nakamura
  Рейтинг: Неутрално

  МК, споко!!!
  Всяко нещо се случва, когато трябва да се случи.
  Ти се надай, някой в сърбоманското ви правителство да направи грешно движение тия дни и гледай какво ще стане..
  - Божидар Димитров да стане министър за отвъдните територии и се заеме лично и изкъсо с македонизма!!!
  Путин създаде министерство за защита на изторическата памет. Ей това е за Божи.
  След като разкара Доган, Волен сега няма с кой да се занимава и ще подхване сърбоманщината сред българските политици и в Македония. Мале мила, какво ги чака! Сърби ме оная работа! Хайде АТАКА!!! Ето ви мишена. Манете турците. Те си са наши.

 47. 47 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Ето- Хакан сега ще ви обясни след малко какво ще прави с македонките август месец като вземат власта шиптърите, ха-ха-ха ...
  Хакане, Хакане, с грешен български език и промит мозък не смяташ ли, че си объркал форумите, мен? Нали тука турско щеше да правиш- Македония на шиптърите, на албанците, на косоварите или и нея турска ще правиш?
  П. П. Ха положи малко усилия да пишеш по-нормално на тая латиница, че постовете ти са като научен трактат "Как да не се излагаме по форумите в интернет с незнанието на чужди езици".

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 48. 48 Профил на Шемет
  Шемет
  Рейтинг: Неутрално

  май смесвате понятието държава и хора, а би трябвало от опит да знаем, че на Балканите това са различни неща. и при все, че политическите напъни на съседката ни да сътвори исторически факти и да се обяви за противник на България ми се струват нелепи, не споделям негативното отношение към хората. и не знам с кого сте общували, но моето впечатление е че най се дразнят на претенциите на гърците (които трябва да се признае не кротуват), после сърбите, а нас смятат за най-близкил освен това държавността и границите имат съвсем друго значение днес и макар да сме с еднакви корени, не виждам какво пречи да сме под различни флагове, освен ако не смятате, че отиваме към война с всички наоколо. пък и така както Хавай са поискали да се присъединят към САЩ, ако дадем достатъчно добро основание, току виж всички станали българи, запазвайки си етно-културните особености така както всички се гордеем (уж) да сме европейци макар и българи

 49. 49 Профил на до мюсулманите
  до мюсулманите
  Рейтинг: Неутрално

  Драги приятели от Турция,
  хубаво , че се включвате във форума. Само , че ми се струва важно да не се карате за глупости. Кажете какво мислите за законността на изборите в Турция, защо една "партия" взима 100% от гласовете, дали това ви се вижда демократично. Никой няма нищо против Турция, искаме просто да се спазват нашите закони поне на избори. Защо не коментирате , че ДПС е както беше БКП при Живков, а Догановите хора - са нейната номенклатура!
  Доволни ли са хората, или още по-зле от преди?

 50. 50 Профил на петроФ
  петроФ
  Рейтинг: Неутрално

  Ох милите те "скопяни", да ги скхрускаш направо... Драги братя македонци, това което ние тук смятаме за корупция , при вас отдавна е битова даденост, так че не се дуйте много, щото след приемането ви в ЕС /пожелавам ви го по -скоро/ , най-бедната и най корумпирана страна ще бъде вече не България , а Македония.

 51. 51 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Хакане, Хакане, не стига, че без да знаеш български си влязал в български форум, ами и не различаваш малцинствата в България, ха-ха-ха ...
  Ами жените идват, понеже им такива като тебе им построиха джамии и им казват, че са много хубави и че там, където си, търсят такива като тях. И те, жениците, като знаят български колкото тебе (тоест не го знаят, но тука поне не ги лъжем че го знаят), понеже в главите им е набито, че са горди наследници и твои сънародници, идват да си търсят късмет при вас (тука, както ти казах, не са интересни).

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 52. 52 Профил на tmladenov
  tmladenov
  Рейтинг: Весело

  само божидар димитров

 53. 53 Профил на Пиринчо
  Пиринчо
  Рейтинг: Неутрално

  Не разбрахте ли най накрая, че има два вида, които живеят в БЮРМ /или Бюрмания?
  Едните са българи македонци, а другите са сърбомакедонци!
  Със сърбомакедонците няма какво да си говорим изобщо!
  Да си ходят у Белград и да кротуват.
  Гърците си знаят работата!

 54. 54 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  hodel sım v makedonıa naı malko 3 pıta o osobenno za vas ı gırcıte nıkak dobre ne govorat a v albanıa samo za vasıte jenı govorat majete javno stava nesto mejdu tah ))) v gırcıa vı karat da rabotıte po zemedelskı jıveete v barakı v ıtalıa v cirk vı vkarvat v akvarıum s ribi koıto jadat meso oste da razkazvam lı berluskonı podret ebe bulgarkıte maıka ı dıstera

 55. 55 Профил на до ХАКАН БАЛТА
  до ХАКАН БАЛТА
  Рейтинг: Неутрално

  Явно не разбираш, че този форум не е за е..не . Докато виждаш нещата през тази призма, можеш единствено да допринесеш към него като се РАЗКАРАШ.

 56. 56 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  ste se naucısh na demokracıa bulgarce ste se naucısh da cuvash nesta koıto netı haresvat no trabva da se kajat ı da se cuyat zastoto v tah mojebı ıma pılnı ıstını tova koeto sım pısal e napılno varno ste se naucısh da stanesh demokrat ste se naucısh da davash slovoto ı na horata koıto ıskat da sı kajat dumata samo po tozı nacın bg se napredne demokracıata zapocva v glavata na coveka ı posle prımınava v dırjavnoto upravlenıe ama vı gledam ımate glavı na arabıte

 57. 57 Профил на до "турците"
  до "турците"
  Рейтинг: Неутрално

  "Турци" , вие сте със славянски корени. Българи.

 58. 58 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  tova e tvoe mnenıe moeto mınalo ıdva ot Konya ı Eskısehır prez 1600 godını v segasnı bg zemı ı posle se vrıstat 1934-1977 godına Turcına sı e turcın

 59. 59 Профил на combat
  combat
  Рейтинг: Неутрално

  Хакане,
  това за Берлускони и нашите Дарина и дъщерята не биваше да го казваш. Кого да ебе бе, някоя ашладисана и шалваризирана кадъна ли? Така е из Европата, правим си хубавото европейците на най-високо ниво. Вие си стойте в Анадола при джамиите и харемите, не ни пречите, само не се пресягайте там, където не ви е работа. Да не ви пернат Сарко, Меркел и гореспоменатия пич.

 60. 60 Профил на незнайния войн
  незнайния войн
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Най - гадното е, че едно време дедовците на тия си проляха кръвта на по 20 години за обединение на България...Сега собствените им внуци с действията си им плюят по гробовете...

  Хубавото на новината е, че има и по-прости парчета от нас...

  "I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered." George Best
 61. 61 Профил на ре:
  ре:
  Рейтинг: Неутрално

  Защо ви смятат за българи когато сте в Турция? Защо учени казват, че сте "славяни", а етническите турци - "средиземноморски тип"?
  Това не са мои идеи. Ако си сигурен, че си Турчин по произход - добре. Аз само казвам какво се знае, но никой не го огласява заради политиката.

 62. 62 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Тия македонци се взимат прекалено насериозно. Като неуловимия Джо дето се криел, ама в полицията не знаели, че го търсят. Ептен фира почнаха да дават наще съседи.

 63. 63 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Хакане, Хакане, и твойта не е лесна, ха-ха-ха ...
  Хем мразиш българите, хем искаш да продължаваш да се възползваш от българския си паспорт. Е, заради такива като тебе трябва да премахнем двойното гражданство за поне 50 год., ха-ха-ха ...
  Хакане, ти видял ли си как живеят турците в Германия? Че там гетата са турските квартали.
  Видял ли си турския квартал в Лондон? Факултето е направо чистота в сравнение с там. Полицаите стигат до спирката на метрото, обаче пък там са на тълпи.
  А и как да не работят българите в Гърция, когато вашите от Гюмюрджина нищо не е в състояние да ги накара за 5 пари работа да свършат?
  А това, че Берлускони има за любовници българки означава, че има добър вкус, ха-ха-ха ... Ама той го е и доказал, ха-ха-ха ... Тебе какво, яд те е че при вас от България идва само намазани незнаещи турски и пушещи навсякъде с български паспорти моми ли? Ами до там сте го докара ли, ха-ха-ха ...
  А, казваш, шиптърите и албанците ни мразели, а? Ами албанците май мразят повече вас, че малко сте ги понаклали. А ти как мислиш- гърци, сърби, румънци, херцеговци, хървати, араби, кюрди и т. н. кой мразят повече? Българите или турците?

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 64. 64 Профил на до 60 незн. войн
  до 60 незн. войн
  Рейтинг: Неутрално

  Нищо хубаво не виждам в мълчаливото съучастие на българските политици в поругаването на нашата история. А това, че хората там живеят в "1984" не значи , че са прости. Прости сме ние, че знаем за какво става дума и се траехме. Калфин говори да перфектни отношения със Сърбия, а те са на наша сметка. Кой е простия?

 65. 65 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  koı kogo ste perne ste vıdem Sarkozy ı Merkel ste gı vıda na ızborıte
  pık ı te hıc nemı pukat nıkakvı az na polıtıcı ne varvam zastoto kato sednat stavat drugı tova sa hora koıto ne vıjdat ı ne usestat bıdesteto kakvo moje da ım donese sto se otnasa do berluskonı toı nesamo ebe dejata ı dısterata na mafıoata a ebe ı drugı bulgarkı dokaranı s parı sto se otnasa za ANADOLA tı znaeslı ot kade zapocva Anadola ı kade svırsva znaeslı v tozı anadol kolko mılıona psenıca zırno pamuk rajda tazı anadolska zema ? tezı krastavıcı cereshı domatı jabalkı portakalı koıto gı jadesh ot kade ıdvat ???? tı znaeslı anadola kolko e bogata kato pocva ı zema ? AAA da tı kaja sısto tazı anadolska zema proızvejda sısto ROZI I ROZOVO MASLO v grad Isparta sıstıyat klımat go ıma ı v kazanlık procetı malko rozata v koı godını ot Isparta otıva v kazanlık prenesen ot turcı preselnıcı koıto tırsat novı pazarı prez 1600 godını

 66. 66 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Абе, папагал, тръгнал нас на демокрация да ни учи, читака, ха-ха-ха ...
  Я ми кажи ти на мене как се гласува за 5 сек. бе, папагал? Ти на малоумен ли ми се правиш сега? Когато България е имала демокрация вие сте имали султан. Когато България е дала свобода на хората да изразяват ралигиозните си възгледи вие сте убивали собствените си сестри и дъщери с камъни ако не носят забрадки.
  Когато вие сте колели жени, деца и старци в Армения (защото тя турската армия е толкова велика, че ако не спечели някоя битка срещу жени и старци и никой няма да я зачита), ние сме ги приютили.
  Та не ми говори за демокрация точно ти, че ставаш смешен.

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 67. 67 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 605 Неутрално

  "След като разкара Доган, Волен сега няма с кой да се занимава и ще подхване сърбоманщината" - да бе ще подхване. Меката китка Болен Фюреров не може и собствения си член да подхване:

  Голата истина” за фюрерчето на Атака, надеждата на Фсички националисти, “новият” ЛеФски - Волен Сидеров. Всичко в снимките е на ползу Роду. Ръйш.

  http://atakavt.com/print.php?plugin:forum.969

  Автор на черно-белите актови снимки на Волен Сидеров е майсторката на обектива Румяна Чапанова. Публикувани са в списание "Лейди" 1993 година.

  Пък и Боленчо Фюреров бил махнал Доган. Ша падна от смях! С_ кво го е махнал бе, куха лейко? С порнографските си снимки ли? Ега ти извратеняците сте атакистчетата.

 68. 68 Профил на combat
  combat
  Рейтинг: Неутрално

  Не ме интересува македонците, шопите, тракийците, индианците, турците или ексимосите за какви се мсилят.
  Когато живеят в България, те са български граждани и БЪЛГАРИ с определен етнически произход.
  Евреите и арменците как станаха част от нашата нация и народ - имат си синагогите, техните църкви, арменски кафенета. Но се чувстват и пишат БЪЛГАРИ.
  Който счита друга държава за негово отечество, родина или майка хранилница - ей го широкия свят бе, няма вече бариери, ходете си в желаните държави и си живейте живота.

  НО НЕ НЯКОЙ В МОЯТА РОДИНА И ДЪРЖАВА ДА МИ ПРЕТЕНДИРА ЗА СОБСТВЕНИ ПАРТИИ, ЗАБРАДКИ, ДА ГОВОРИ НА ДРУГ ЕЗИК И ДА НЕ ЗНАЕ БЪЛГАРСКИ /ИЛИ ДА ОТКАЗВА ДА ГОВОРИ НА НЕГО/.

  Цигански, ромски, турски, македонски, нам кви си партии.....

  Крайно време да разберете, че сме еднонационална държава. Нищо, че Бойко се изцепи наскоро за много национална, Божо набързо ще му предаде 2-3 урока.

 69. 69 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  ))) az nesım bg grajdanen az samo sım roden v bg ı sım napusnal predı mnogo godını ımam rodnını tam koıto sa samo v grobıstata s bg nısto nemı ostana

 70. 70 Профил на combat
  combat
  Рейтинг: Неутрално

  Мишо

  на кое викаш порнографско, че не разбрах? Явно цяла порнография ти е в главата.

 71. 71 Профил на магаренко
  магаренко
  Рейтинг: Весело

  Недей да лъжеш Хакан! Идентифициран си и ще сложат балтията на твои роднини, а може и ти да си изпатиш.......от някой наш кюрд?

 72. 72 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Хакане, гледам аз в Гугъл ърт да я видя тая райска градина в Анадоля, ама само чукари се вижда бе! каманци, пясъци, тук-там около реките и морето има и земеделски земи, верно, ама и бая каманак има. Та къде казваш ги гледате тая земеделска праодукция? Под земята ли?
  Колкото до докаранитес пари българки- ами нали затова искаме да махнем Доган бе, рожбе! Нали затова е тоя зорда се откъснем пак от вас! И ние знаем от какво забогатяха вашите хора изведнъж тука- проституция, наркотици и пари от фундаменталистки фондации.
  Само да вметна, че българите не си продават дъщерите. Това е характерно за някои етноси в България, но не за българите

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 73. 73 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  bulgarce bulgarce oboratat na turskıte bıznesmenı vece v germanıa e 76 mılıarda euro prı tah rabotat nad 1,300,000 rabotnıcı moı rodnına zapocna da rabotı v Köin v 1967 godına v edna nemska fırma a sega e sobstvenık na tazı fırma ı ot Hans Gamb stana Şabah Gamb .))) germacıte pravat vsıcko za da se podmazvat na turcıte v germanıja za da dırjat tam 150 mılıardnıyat turskı euro kapıtal

 74. 74 Профил на магаренко
  магаренко
  Рейтинг: Весело

  хахахахахахаха........Знам бе Хак ан, подмазват се със скинхедс, нали?

 75. 75 Профил на osman
  osman
  Рейтинг: Неутрално

  До 49...явно не следиш достатъчно добре новините, от Турция има гласували дори и за Атака-151, РЗС-301,ГЕРБ-605,Синята коализия-450,БСП-210 горе-долу за всички по малко тъй,че по спокойно с изводите...недйте забравя,че избирателната активност в Кърджали бе малко над 45% забравете наù-после за 100% избиратели

 76. 76 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1366 Весело

  много е вероятно след 20 години България и Албания да имат обща граница. От нас българите зависи откъде точно ще минава тя.

  low riders team
 77. 77 Профил на магаренко
  магаренко
  Рейтинг: Весело

  Осман, и в чисто български райони има гласували за ДПС............на принципа на тотото, така гласуват някои от старите...........

 78. 78 Профил на Annie from Bulgaria
  Annie from Bulgaria
  Рейтинг: Неутрално

  Хакан и Осман пишат от един адрес с турска и българска клавиатура...........

 79. 79 Профил на fakt
  fakt
  Рейтинг: Неутрално

  58, Хакане,
  Ами прочети и си научи миналото. Кония като българска държава пада под османско, доста след Дунавското Българско царство...И започват да ви преселват на Балкана, ти знаеш къде. И тукашните хората си ви наричат "поганци", не защото сте турци или нещо по различно от българи, а защото идвате отвъд (както и доскоро някои малоумници наричаха българите от Сърбия - сърби и т.н.). И хем сте жуди сред свой, хем свой сред чужди. Решили сте да се харесвате на чуждите. Браво, ашколсум! Решили сте да мразите свойте - мразете ни, но идвете неща са безчестни. Запомни го.
  Как може с дългогодишния си житейски опит, за който твърдиш, Хакане, да си на толкова низко ниво в съжденията си? Аз това не мога да разбера.

 80. 80 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  az namam bg kalvıatura ı naka kak da pısha plus tova mı e po lesno d apısha na latınskı nesım mnogo dobre s bg bukvı osman nego poznavam ı sı namam naprestava ot kae pıshe moje dorı da e bulgaren pod nıck osman

 81. 81 Профил на osman
  osman
  Рейтинг: Весело

  До 57..."Верно е"... то по твоята логика и Хан Аспарух е "славянин"...

 82. 82 Профил на пепа
  пепа
  Рейтинг: Гневно

  АБЕ,стига с тия изостанали македонци.Мразят ни,вземат бълг.паспорти пак ни мразят и си мислят,че ние умираме за тях,а целуват задниците на сърбите.

 83. 83 Профил на до Осман
  до Осман
  Рейтинг: Неутрално

  Това го знам. Писах 100% за краткост. А ти сметни колко са тия гласове за другите партии отнесени към тези за ДПС? 99%? или 98% И къде в демократични страни има такъв резултат? И при Живков бяха такива - даже той не претендираше за 100%. Затова ви казвам, че ДПС ви взе и правата , и свободите. От тях само демагогия. Ако искате права и напредък, търсете ги другаде. Наистина.

 84. 84 Профил на петроФ
  петроФ
  Рейтинг: Неутрално

  За справка на гордите наследници на Александра. След 1921 г сръбският крал дава няколко пъти амнистия на сръбски криминални затворници срещу съгласието им за заселване в "Южна Сърбия" , днешен Фиром. Дават им се земи и облаги.Българските мъже там са избивани , а българските жени насила са женени за тези амнистирани затворници.
  Така че голяма част от македонците днес са техни наследници, от една страна кучешки привързани към сръбството, от друга страна в гените им тече кръв на криминалци.
  Това е тъжната истина. Останалото са дрънканици, за уж македонски харамии...

 85. 85 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 605 Неутрално

  "на кое викаш порнографско, че не разбрах?" - ах, пардон муцка, "актови" снимки. Олии, колко обидчиви са станали меките китки от Атака! Напрао се изчервявам!

 86. 86 Профил на HAKAN BALTA
  HAKAN BALTA
  Рейтинг: Неутрално

  za 79 tova sa tvoı mıslı az moga da tvırda tocno obratnoto ımase nakakıv sı bulgaren prez 2007godına koıto vıe pravıl krıvnı genıtıcnı ızsledvanıya poblıkuvaha go dorı v vasıyat vestnık MONITOR ı kakvo bese ızlazolo ce ste genetıcno po blızko s turcıte az da varvam lı na tova vıe barvatelı v tezı ızledvanıya pravel gı e bulgaren

 87. 87 Профил на Димитров
  Димитров
  Рейтинг: 968 Неутрално

  Имам снимка, която направих в Истанбул на възпоменателна плоча със следния надпис:
  "ЗА СПОМЕНЪ на братята Димитъръ и Константинъ Миладинови, българи отъ гр. Струга-Македония, велики труженици и мъченици за спасението на своя народъ, по вражески интриги погубени въ Цариградъ презъ 1862 год.
  Никой не знае где почива техниятъ свещенъ прахъ, но безсмъртниятъ имъ духъ окриля националното съзнание на целия Български народъ.
  ВЕЧНА ИМЪ ПАМЕТЪ!

  Цариградъ
  2 Августъ 1932 г.

  Отъ Българите-македонци
  живущи въ Цариградъ"

  Оригиналният правопис е запазен, доколкото е възможно (без носовките и ятовите гласни). Толкова за вистинските наследници на Александър Македонски и илинденци. БЮРМ да се занимае с вътрешните си въпроси, преди да са я прекръстили на югоизточна Албания.

 88. 88 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Османе, я ми кже батьовото как така сте гласували със средна скорост 15 сек. за глас? На някои места сте достигнали до умопомръчителните под 5 сек. на глас? И защо питаш нас как така при близо 89 хил. гласа за ДПС има и 151 за Атака? Нали вие им намирахте "преводачите", с които хоратъа в Турция влизаха да гласуват? Така им е казал "преводача", така са глсували. Пък и с тая "скорост" как да не сгрешиш?
  Видяхме ние как разбират в Турция демокрацията, много хубаво видяхме даже?

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 89. 89 Профил на fact
  fact
  Рейтинг: Неутрално

  Хакане, прави разлика между ген, нация, народ, гражданин и т.н. Ако почнем с гените...няма да стигнем по далеч от маймуните. Вярвам, че не го искаш - да заприличаме на маймуни.
  Аз говоря за исторически факт, а не за гени. Немалко турски професори, го признават. Факта си е факт.

 90. 90 Профил на osman
  osman
  Рейтинг: Неутрално

  .....Осман пише от китното родопско градче Ардино.Поздрави на всички.

 91. 91 Профил на до н.8
  до н.8
  Рейтинг: Неутрално

  Едно умно разсъждение,за двойното гражданство.

 92. 92 Профил на vladiivo
  vladiivo
  Рейтинг: Неутрално

  Към макетата трябва да се прилага политиката на моркова и тоягата. Вече 20 години ядат моркова време е за тоягата. Иначе съвсем се разпасаха.

 93. 93 Профил на Мишо
  Мишо
  Рейтинг: 605 Неутрално

  "Толкова за вистинските наследници на Александър Македонски и илинденци." - ама моля ти се! Македонците и пирамидите са построили.Пък и Хеопс си е напрао маке. Вистинско. Откъдето и да го гледаш.

 94. 94 Профил на тото
  тото
  Рейтинг: Неутрално

  Хакан, този форум не е за ДПС и турците!.........Но, като си дошъл да те питам тебе и другите турци: Уйгурите турци ли са? Това го твърдят вашите медии........И като са турци, защо са монголоиди, а вие не сте повечето???

 95. 95 Профил на osman
  osman
  Рейтинг: Неутрално

  Е па, де да знам,след като не съм гласувал пък и не живея в Турция

 96. 96 Профил на до петроФ 84
  до петроФ 84
  Рейтинг: Неутрално

  Е. и? Да оставим нормалните граждани в Мк доброволно на сръбските колонисти? Това ли е решението? Браво. Иди да се целуваш със Милошевич...

  По-скоро тази клика србска трябва да се измете от властта и медиите. Да им отворим архивите. Да им пратим копия. Само фактите. Трябва да ги направим достояние и на македонците, а и на бг общественост. Защото целта на тези затворници и смесени бракове е била винаги - да отричат всичко българско там. Помни обаче, че те са шумни, но малобройни!!!

 97. 97 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  Хакан е типичен пример защо започваме да не обичаме турците. Е как така нямаме проблеми с евреи, арменци, гърци, власи, гагаузи, руснаци и т. н. а само на мюсюлманите правата са накърнени? Арменска партия има ли? Еврейска партия има ли? Партия на власите да сте чули? Обаче ей такива като Хакан насъскват мюсюлманите в България да се противопоставят на другите и една част от тях му вървят по акъла. Седнал той на нас да ни обяснява за демокрация и за градините в Анадола, ха-ха-ха ... Ние не сме като тези, които ви слушат, Хакане? Ние сме си завършили образованието, а вашите въпреки всички улеснения , които им дадохме, масово не знаят български и немогат да се оправят с най-елементарната работа защото не разбират какво им казваш! И така ще си останат докато ви вървят по гайдите. Ама то на вас такава ви е народопсихологията- с Ирак се скарахте, с Иран сте скарани, с арабите се дърлите постоянно, с Гърция се карате постоянно, сърби, хървати, херцеговци настроихте даже срещу вас с политиката ви в Косово, македонците с шиптърите, албанците не ви обичат и се чудят как да влязат в ЕС та да се отърват от вас, само с България имахте що-годе добри отношения последните 20 год., обаче с Доган и нас настройвате и явно докато не получите каквото търсите- няма да мирясате. Близо сте. Много близо даже. Само че пак вие ще се скриете в двуличието си и ще оствите такива като Осман да живеят в държава, вкоято всички ги отбягват задето са ви вървяли по акъла.

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 98. 98 Профил на combat
  combat
  Рейтинг: Неутрално

  Мишо

  муцка - такова обръщение може да използва единствено някой гей или още по-неориентиран. Не че имам нещо против вас, дори съм ви фен, колкото повече педали, толкова повече жени за нас, правоверните

  И не съм нито болен атакист /въпреки че им симпатизрам/, нито много обидчив. Просто отстрелях още един, дето не прави разлика между порнография, еротика и актова фотография.

 99. 99 Профил на AAA
  AAA
  Рейтинг: Неутрално

  Ако това е вярно, потвърждава се дейността на Костов
  като де факто агент на сссР.

  Забележително е, че няколко видни /други/ агенти на КДС се изказват по медиите за отмяна на двойното гражданство.

  В Грузия и другаде Русия е "раздавала" руски паспорти.
  Такъв един "паспортчанин", при евентуална забрана на двойно гражданство, какво гражданство би избрал??

  Приказките за забрана на двойно гражданство са твърде много
  екстремистки, тоталитарски, разделителни, разколнически.

  Срещу Нормалността и Плурализма са, в полза на някакъв шантав зле определен и неясен Бюрократичен Калъп.

  Допринасят за Напрежение и Отслабване на България.

  По това се познават неразумните Антибългарски юроди - по агитацията срещу двойното гражданство. Типично това са субекти "сделани" в бившата марксистка нация ссср и агенти на /К/ДС.

  Конкретно за Костов, той раздроби и неглижира Съюза на Демократичните Сили, фалшифицира и захвърли идеята за Демокрация, монополизира, захвърли и неглижира ангажимента Демократи за Силна България. Това са факти.

  До Делата се познават. По словестните и прочее Дела.

  Xiong Nu
  * 10

  Костов сутринта пак лая по битиви за отмяна на двойното гражданство.

 100. 100 Профил на гого
  гого
  Рейтинг: Неутрално

  що им обръщате внимание на тия....

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах