Борисов: Позицията на "Синята коалиция" спрямо Божидар Димитров е лицемерие

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (340)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  ДПС Е № 1

 2. 2 Профил на За доносниците
  *****
  Неутрално

  Малко се знае от по-младите кво са правили ченгетата-доносници + опер работници.
  Донисниците са правили кариера като са донасяли за роднини, приятели и близки. Вкл за съпруг и съпруга. В резултат на което:
  1)хора са сприрали кариерното си развитие като"неблагонадеждни"
  2)хора са били уволнявани от работа
  3)хора са били пращани по затворите-за един виц за бай ти Тошо напр.
  Известният до скоро журналист Коритаров е донасял също. Един от доносите му е вкарал човек в затвора за 4-5г.
  4)хора са били сплашвани, привиквани и тормозени от ДС.
  Това преди 10.11.89г.
  След 10.11.89г Разни спортисти и мутри, обучавани от ДС на "бизнес" изпълзяха от мазетата на ДС. И станаха....мутри, рекетьори, "бизнесмни", момчета за поръчки...
  ДС изигра ключова роля в т. нар. "контролиран преход" и генезиса на милионерите . Парите се раздадоха на "наши хора"-БСП-ДС. Как? Цитирам Георги Тамбуев-председател комисия по корупцията в 9 ВНС и журналист от в-к "ДУМА": "НА много по малко, на мако по много и на още по малко по още повече.."
  До 97г БНБ се е управлявала от Доносници/Сътрудници на ДС.
  Резултатът: 90-97г източени от българските банки и изнесени от кредитни милионери ИЗВЪН страната над 10 млрд$. След като първия и втория ешалон от БКС/БСП са оглозгали каквото могат е дошло ред и на 3-тия ешалон. Комсомолски секретари напр. Те са значима част от получателите на т. нар. лоши кредити. до 97г. Споменах сумата 10 млрд$.
  Има още. Тва е само за илюстрация.
  Иначе Вие, младите, като Вас #10, не сте длъжни да знаете всичко. В бишва ГДР/-и такава държава имаше / досиетата бяха отворени и прочетени. Резултатите разгласени. Хората-ПОТРЕСЕНИ. Как може напр. мъж да предава жена си на ДС/ЩАЗИ и заради това жената да отива в затвора? Без да и казват разбира се кой точно я е натопил...
  Президент Гоцко както е консултирал ДС по исторически въпроси, така и за КОЛЕГИ Е ДАВАЛ МНЕНИЕ....!

 3. 3 Профил на приятелите на Бойко
  *****
  Неутрално

  приятелите на Бойко
  Г. Стоев
  Извадка от книгата му "Маргина, Бойко и другите":
  Чак сега зацепих, че атентатът срещу Пехливанов съвпадаше с встъпването в длъжност като главен секретар на Бойко Борисов. Направо си беше в първия му работен ден. Маджо на секундата улови мислите ми.
  — Не сме чакали Бойко. Знаеш, че в тези неща няма ден и час. Просто, когато излезе удобен момент.
  — Дори на мен ми е кофти, че ще му навредим на момчето. Първият работен ден и да те посрещнат със стрелба с гранатомет в град като София, никак не е приятно… — направи се на сериозен Бай Миле.
  Спогледаха се с Маджо и отново се разсмяха силно:
  — Дай да не го лъжем Жоро, наш човек е!
  — Нормално е да изчакаме Бойко да стъпи в длъжност — с малко тържествен тон каза Бай Миле. — Все пак ние го направихме човек. Ако има милиони, то е благодарение на нас — с леко завистлив тон продължи той.
  — Така че, сега ще връща услуги — удари по стената Маджо. — Още утре му се обади, Милчо, да свали разработката от теб и да разкара тия куки, така не можеш да си вършиш работата.
  — Нема проблеми с него — намигна важно Бай Миле.
  Замислих се, че преди около два месеца с Пехливанов се забавлявахме, като разбрахме, че Бойко Борисов е подал документи за работа в НСО и са му отказали поради факта, че е прехвърлил възрастовата граница. Малко по-късно Стуканьов ми разказа, че Славчо и Бойко се били сближили още повече. „За какво му е този Бойко? — бях подхвърлил тогава. — Той е най-обикновена шушумига.“ „Да, ама скоро ще се променят нещата — отговори ми тогава Стуканьов. — Щели да го правят главен секретар на МВР. Явно е съвсем сигурно, тъй като е ходил на среща с Маргина, Димата и Маджо и им е казал, че иска изравняване на процентите в общия им бизнес заради промяната в статута. Маргина и Димата се ядосали от наглостта му, но Маджо ги успокоил и тримата. Обещал на Бойко да му вдигнат процентите срещу гаранции, че спокойно могат да си разчистят сметките със враговете си, без никой да им търси отговорност.“
  Тогава си мислех, че това са поредните глупости на Крейзи или че е повярвал на фантасмагориите на шефа си. Но като видях наистина, че Бойко стана главен секретар, се убедих, че информациите на Стуканьов са достоверни. А това, че Маргина и Димата са побеснели, изобщо не ме учудваше. Знаех, че преди години Бойко ги бе подразнил и двамата лично го бяха пребили. Всичко това беше станало, защото той не отчитал пари от охранителната си фирма „Ипон“. Тогава отново го бе спасил Маджо, като ударил с юмрук по масата и наредил за в бъдеще да не го закачат.
  Нямах представа защо тогава Маджо го бе защитил, но сега определено пъзелът ми се нареждаше. Този ход на Маджо бе доста добър. Бе заложил на печелившия кон. И с него смяташе да спечели всички надбягвания. Самият аз не знаех много за Бойко. Често идваше на наши събирания заедно с Пашата. Държеше се надменно. Каквото, между другото, беше поведението на всички хора на Румен.
  Не бях наясно защо хората му винаги страняха от организацията, макар че бяха част от нея. Може би заради това, че като бивша барета градеше организацията си по полицейски стереотип. А засечехме ли се с Бойко, се чувствах като малко дете, извикано при кварталния. Маниерите му бяха полицейски и това ме изумяваше, все пак знаех, че е пожарникар.
  Често ми идваше да му шибна един, но щеше да стане голям проблем и Пашата и Поли да се скарат. Иначе и Поли не броеше Бойко за човек. Беше се излъгал да отиде на един рожден ден на половинката му Цветелина. Още на вратата управителят на заведението им предложил специално помещение за охраната по идея на Бойко. Естествено, охранителите се зарадвали, че ще ядат и пият на воля, далеч от погледите на шефовете си. Към края на вечерта сервитьорите ги бяха сюрпризирали много неприятно. Минали покрай всеки, записали кой какво е ял и пил и им изготвили индивидуални сметки.
  — Ние сме гости на рождения ден на Цветелина — възроптали някои от тях, като повикали управителя.
  — Няма такова нещо! Бойко каза, че гостите са в другата зала.
  Едно от момчетата на Поли нямало никакви пари и се принудило да поиска от шефа си, като му обяснил случая. Той веднага демонстративно напуснал рождения ден. Оттогава на Бойко му беше излязъл прякора Бойко Ларжа. И всички охранители го презираха.

  Борисов в отстъпление за по-радикални икономически реформи
  http://www.mediapool.bg/show/?storyid=154673&srcpos=3
  PP: Извинявайте че се повтарям, ако сте го чели вече

 4. 5 Профил на до №1
  *****
  Неутрално

  къде сте номер 1, на дръвника ли?

 5. 6 Профил на ???
  *****
  Весело

  Ха,каква стана тя бе,нали бяхте свои
  хора а сега извиване на ръце.Да не
  повярва човек

 6. 7 Профил на Стефан
  *****
  Гневно

  Борисов да се затваряш голямата уста, че за тези сините сме гласували 300 хил човека или сме втора класа и ние>
  Ще уреждаш приятелите си агенти, друг път!
  Вчера в парламента гласувате едно, а днес правиш друго!

  Внимавай, че за теб са гласували бивши сини, които никога няма да гласуват за агенти и вчерашни комунисти в редиците ти!

  Или се стягай или ЕНП ще те стегне

 7. 8 Профил на Божидар Димитров
  *****
  Неутрално

  Проблемът с Божидар Димитров е не само че е бил агент.
  Хора в историческите среди го определят като основен фактор в покровителстването на незаконната търговия и изнасяне на археологически находки.

  Бойко Борисов още в началото прави ход който показва че приказките за справяне с корупцията са за пред избирателите и за пред Брюксел.

 8. 9 Профил на ПАГАНЕ до стефан
  *****
  Весело

  Я по добре ти си затвори голямата уста-че когато я отвориш,само глупости излизат от нея!Ако беше толкова голям фактор в политиката,както си мечтаеш,що досега не направи нещо,за да спреш некадърниците,дето ни управляваха?Или куража ти стига само да пишеш тук!?

 9. 10 Профил на до#7
  *****
  Неутрално

  Целта на ББ е да унижи СК и гласоподавателите на СК. Както са го унижавали него-чети #3

 10. 11 Профил на Балони Балони
  *****
  Любопитно

  ЦИРК!

  ДС!

  ДС!


  ЦИРКаджии!

  Само БКП!

  Най после БКП се върна на власт! Къде е ТОШО!

 11. 12 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  Приятелите на моите приятели са и мои приятели. Бойко Борисов е приятел с Божидар Димитров. Божидар Димитров е приятел с Гоце. Следователно, Бойко Борисов е приятел с Гоце. Е как Сините да подкрепят дружката ти, Супербой?

  gradinko.bg
 12. 13 Профил на 007
  *****
  Неутрално

  Оставете човека да пътува,понеже много обича да пътува навън.Така ще наглежда изнесените антики...

 13. 14 Профил на Forest
  Forest
  Рейтинг: 886 Неутрално

  "Божидар Димитров ми е приятел"
  "издал над 30 книги, води предавания по телевизията и всички го обичат"
  това ли са критериите за министър???
  ГЕРБ е НДСВ #2.
  и тогава хора на ДС явно и неявно влезнаха във власта с тогавашния месия.

  Истината ни прави свободни.
 14. 15 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Ако Синята коалиция подкрепи ББ след тази гавра, ще си яде собствените "да не казвам какво"...

  www.dobribozhilov.com
 15. 16
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 16. 17 Профил на Дасо
  *****
  Неутрално

  Б. Димитров ще е министър без портфейл и без обществена подкрепа.

 17. 18 Профил на Миронов
  *****
  Неутрално

  Напротив, лицемерно е да лустрираш ДС кадрите в парлачмента, а пък да ги толерираш в правителството, и то с не какъв да е аргумент, а забележете - той му бил приятел.
  Ебати държавата, по-точно ебати премиера

 18. 19 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  Заминавате в опозиция с дпс и бсп...ха-ха-ха...

 19. 20 Профил на Ще чуем
  *****
  Неутрално

  Ще чуем още много просташки изказвания от премиера! Недоволството от дадени политици може да бъде изказано много деликатно и да има голяма сила, но къде ти у наш Бойко дар слово.

 20. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 21. 22 Профил на Несин/ но лилав от гняв
  *****
  Гневно

  Синята коалиция ли? Абе Борисов, народът го мрази този ДС-простак!

 22. 23 Профил на ПАГАНЕ до 16
  *****
  Весело

  И с какво,бе изрод?!Имаш ли въобще нещо между краката,което да става ?!Или то ти служи само за да си ги опикаваш?! Гласувай за когото си искаш- и все за губещите ще е явно,след като не виждаш по-далеч от носа си!!!!!!

 23. 24 Профил на Мавъра
  *****
  Гневно

  Моята позиция е принципна.
  Правя изключение само за жена ми.

 24. 25 Профил на До 19
  *****
  Неутрално

  Изказването на Бойко е тъпо!
  ЕНП ще му дърпат ушите яко!

  Сините са се борили срещу БСП, докато ТОЙ Бойко лайното е лизал задника на Царя.

  Голям десен стана Бойко, нема що

 25. 26 Профил на читател
  *****
  Гневно

  Каква кариера би имал днес Божидар Димитров ако не е бил ДС-НИКАКВА,нулева.Защо е предложен,защо ДС-тата са все още във власта,ЗАЩО???

 26. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 28 Профил на думба лум
  *****
  Неутрално

  прави са от Синята коалиция в този случай, ако и да не съм гласувал да тях. Откъде накъде този дебелак Божидар Димитров, трябва да бъде уреден с министерски пост, защото е приятел на ББ ? Що за нахалство, човек разбивал човешки съдби, семейства, кариера и живота на тези, срещу които е доносничил не година и две. Просто ББ се излага с приятеля си. Стига му, че го натрапи на бургазлии и го избраха за депутат. Ще си стои Божидар в парламента и толкова. Глупост е въобще да има министрество за българите в чужбина, нали има посолства и консулства ?
  Гласувах за ГЕРБ с ентусиазъм, но сега считам поведението на ББ по отношение на приятелчето му , за лицемерие. А и този на земеделието-кадър на ДПС, казват, внесъл развалено месо. Странен избор, наистина.
  Редно е ББ да спре да плаши с избори. Сърди се на сините, че му извиват ръцете, ами той какво прави ? Като е така, нека Синята коалиция не подкрепи правителството. Като трябват избори, отиваме. Ама този път ще си помисля, не че и за сините ще гласувам. Най-добре за никого, май.

 28. 29 Профил на metaflute
  metaflute
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Явно сините обичат редовно да им го начукват дълбоко по много пъти.

 29. 30 Профил на Гнусно
  *****
  Гневно

  Не можахте ли да разберете - за 20 години такава умраза се е натрупала към унищожителите на този народ и към ДС-мръсниците, че те носа си не трябва да показват в политиката! А ти Боцко, кресла им предлагаш!

 30. 31 Профил на Мартинчо (Алелуята)
  *****
  Весело

  Алелуя!
  Каква пушилка вдигнах.
  Алелуя!
  Сега да видим дали пак ще е така твърд ББ, когато пак започнем да се пазарим за министри и други постове.
  Алелуя!

 31. 32 Профил на Иво
  *****
  Неутрално

  Бойко е пич

 32. 33 Профил на БСП
  *****
  Неутрално

  Добре дошли, компанията !!!

 33. 34 Профил на еврореалист
  еврореалист
  Рейтинг: 497 Неутрално

  БатБойко едно трябва да разбере - на тези вяра не може да има!
  Най-добре да направи така, че час по-скоро да ИДЕМ на нови избори! Който ще спечели - поне 130 депутата. Да бъде мъж! Решително!
  И трябва да го направи в близките 6 месеца, докато електоралната вълнА е на негова страна. Щото времето не е.
  Ако закъснее и изпусне - ще става обект на рекет от помиярите от РЗС, меките китки на Мартинчо, динените кори на Гаргамел или от ненормалния Волен, а тогава хич няма да му е до избори. Сега или никога!
  Единствената задача на кабинета през следващите 2-3 месеца е да удря по интересите на опонента така, че да пердизвика вот на недоверие. А народът ще си го изкара на малките партии. Тогава ГЕРБ ще управлява 4 години и ще има очи да иска още.
  БатБойко, за бога, батарисай този мъртвороден парламент.

  "Гладен вълк и насред село влиза."
 34. 35 Профил на Мима
  *****
  Неутрално

  Браво Бойко

 35. 36 Профил на ДПС
  *****
  Весело

  Поздравяваме всички сини еничари.

 36. 37 Профил на Kerberos
  Kerberos
  Рейтинг: 1366 Гневно

  Борисов, утре да не се разиграе следната история...

  Започва яко крадене на европари пак, при което Синята Коалиция изисква да се сменят отговорните, и да им бъде потърсена отговорност, а ти им заявяваш: "С вас ли ще се съобразявам да ми извивате ръцете. Ще върна мандата и да направят коалиция със БСП и ДПС!"

  С тия евтини номера как, видите ли, който не е с мен, е с БСП и ДПС, няма да изкараш дълго, особено като започнеш да действаш като тия същите БСП и ДПС.

  Хората гласуваха не просто против БСП и ДПС, не просто против Станишев и Доган, а против НЕЩАТА КОИТО ТЕ ПРАВЕХА! Против зловредните им действия -- против това гласуваха хората!

  Така че внимавай, Бойко, защото не даже второ НДСВ, ами направо си се превръщаш във второ БСП с такива приказки! И да не отидеш верно при тях накрая.

  "The Internet is an insecure place."
 37. 38 Профил на Теофил
  *****
  Неутрално

  Глупаво изказване. Дано не говори много, защото не може да го прави.

 38. 39 Профил на ДПС до СК
  *****
  Неутрално

  Дръжте се за нас. Ще си спретнем опозицийка !!!

 39. 40 Профил на Slash
  *****
  Неутрално

  Кефи6 ме Боико

 40. 41 Профил на еврореалист
  еврореалист
  Рейтинг: 497 Неутрално

  БатБойко, за бога, батарисай този мъртвороден парламент!
  И сега победата ти е открадната! Какво е това - 116 депутати. За пет човека да те правят на луда калинка...
  Да те рекетират всякакви плазмодии.
  И следващия път си подбирай хората - че аман от рапърчета. Накрая ще ти изкарят някой пандизчийски рап. Дръж яко парата и силовите ведомства.
  Това правителство трябва да направи така, че да мачка опонента. И да предизвика нови избори.
  Давай!

  "Гладен вълк и насред село влиза."
 41. 42 Профил на 4адър бабаит
  *****
  Неутрално

  Първо,лицемерие е твоето, Мон Женерал - не допускаме хора от ДС да са в комисиите на НС, но за 4ленове на Правителството... мижаме. И второ, ставаш за посмешище ве4е с това "хварляне" на мандата. Ко стана, подписа ли с някого меморандума? Кога са предсро4ните?

 42. 43 Профил на ПАГАНЕ до 27
  *****
  Весело

  Напиши си името,като си толкова смел!!! А за другото-НЕМОЖЕШ!!! защото и за това не ставаш!Куража ти стига само за псувни и цинизми!От такива като теб сме стигнали дотук!Но вече край!!!!!

 43. 44 Профил на Стефан
  *****
  Весело

  Ще върна мандата и да отиваме на нови избори, ако отсега почват с номерцата си. Това са номерца.
  Нека да правят коалиция с БСП и ДПС щом искат. Но няма да оставя да се гаврят с Божидар, моите приятели, които са били с мен, когато съм воювал, подчертава лидерът на ГЕРБ.

  -----------------------------
  Голям боклук е !
  Добре, че бяха сините да го направят десен за пред Европа, сега ги праща при БСП!

  Абсолютен идиот е Бойко!

 44. 45 Профил на еврореалист
  еврореалист
  Рейтинг: 497 Неутрално

  към 41

  последно подсказване: почни акция Чисти ръце. И ще те свалят. После ще вземеш убедителна победа. Народът ще повярва. Той затова те изцдигна. Да чупиш главите на корумпираните свине, дето ни мъчат толкова години.
  Ако искаш пълна победа - действай. Ако не - гледай как ще повториш съдбата на царя.

  "Гладен вълк и насред село влиза."
 45. 46 Профил на Scheiße
  *****
  Неутрално

  Започва се вече: Този ми е приятел,онзи незнам си кво! С избора на Божидар Димитров и Вежди Рашидов,Б.Б обърка донякъде своите избиратели и съм сигурен че ако се повторят изборите ще има по слаб резултат.Изумително е незачитането на Синята коалиция,която така или иначе съобщи че ще подкрепи правителството.Но да видим какво ще стане---Циркът започва!

 46. 47 Профил на дО 43
  *****
  Неутрално

  До 43
  Ти, НЯМАШ ПРАВО НА ГЛАС! ЗАЩОТО ТИ СИ БИВШ ИЗБИРАТЕЛ НА КОСТОВ, ЦАРЯ, СЕГА И ГЕРБ!
  НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ИЗБИРАТЕЛИ-КУРВИ!

  ПО-ДОБРЕ ДА НЕ БЕШЕ ГЛАСУВАЛ!И МАГАРЕТА ДА БЯХА ВИ СЛОЖИЛИ ОТ ГЕРБ, ПАК ЩЯХТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ!

 47. 48 Профил на daraderec
  *****
  Неутрално

  Абсолютно са прави от Синята коалиция - въпроса е принципен, "не" на доносниците от комунистическите тайни служби,вън от властта, нали видяхте кои се оказаха "банкерите" и защо се случи онава с банките, дето цял нароод го преживя и обося... Така че напълно ги подкрепям - "да" на новото правителство, "не" на тайните ченгета в него.

 48. 49 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  .

  Много от коментарите ми харесаха!

  Но не разбрах , какво имат предвид тези които все намесват СК като някакакъв ИДЕАЛ!
  Ами кажете ми, кой обяви Бойко за "алтернатива" на БСП, бе?
  Кой го пусна с комунистическата ГЕРБ в ЕНП?
  Кой му носи букет цветя на рождения ден!?
  Кой ВСЕ ОЩЕ СЕ ТОЧИ да "управлява" с него?
  Кой съдейства за победата на новия КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОЕКТ?

  И можете ли да изброите кой участва в тази СК?
  Явно е че ТЕ са в същата тайфа, бе! Само дето сметките на КУКЛОВОДИТЕ са други просто!
  Винаги да ви премятат!

  . 49. 50 Профил на Пл. Юруков
  *****
  Неутрално

  Честито на Бойко !!!

 50. 51 Профил на Петко
  Петко
  Рейтинг: 497 Неутрално

  СК каза, че няма да допусне хора от ДС във властта.
  ББ също каза, че няма да допусне хора от ДС във властта.
  Та кой е лицемерът значи?

  Damnant quod non intellegunt.
 51. 52 Профил на WHY
  *****
  Неутрално

  Абе Костов защо не отвори всички досиета и не изчисти веднъж завинаги тия авгиеви обори?! Кво ми пискат сега?! Бойко да разсекрети всички досиета - и - в интернет-а! Пък всеки сам да си прави изводите кой с какво точно се е занимавал "на ползу роду"!..

 52. 53 Профил на Бях прав
  *****
  Неутрално

  Преди няколко часа, в коментар към една друга статия касаеща казуса Божидар Димитров, изразих мнение, че СК (без да съм фен на СК) трябва да внимава и да не се поддава на манипулации от страна на ББ. Ще повторя - само чака да му дадете възможност и ще ви включи в редицата на всички други, които му "пречат"/пречат (има и с кавички и без кавички). Не предвидих обаче, че това нарцисизирало л...о ще скочи само след 5 часа и действително ще ви изправи до стената. Не, това което се случва не е цирк. Това е позор за България. Става ми ясно и какво ни очаква. Някой си направи велик експеримент със страната. Всъщност доказа нещо, което е формулирано от Алеко Константинов преди повече от век чрез героя му Бай Ганьо, макар и в малко по-друг вид: Дайте ми вий на мене прост народ, ударно лумпенизирано ядро и медии и ще ви избера и тиква на какъвто пост искате. Велик си, Алеко. Много си актуален. Между впрочем да те питам Бай Алеко, ти още ли в учебната програма или не? Да се застъпим за теб пред детските градини?

 53. 54 Профил на Напомняне
  *****
  Весело

  "Ще върна мандата и да направят коалиция със БСП и ДПС"

  БАТЕ БОЙКО, ИЗБРАХМЕ ТЕ ЗА МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ, А НЕ НА ПРИЯТЕЛИТЕ ТИ. НЕ ГО ИСКАМЕ БАНДИТА И ПРОСТАКА БД!

 54. 55 Профил на ПАГАНЕ до 47
  *****
  Весело

  А ти откъде знаеш за кого е бил моят глас сега и в миналото?!
  И кой си ти,че да определяш кой има право да гласува и кой не?!
  И по добре погледни сините ти лидери и виж че магаретата са там!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 55. 56 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 714 Неутрално

  ББ спечели изборите, явно ще получи подкрепа в парламента и не виждам каде е проблема - така е решил победителя така е направил...познава човека, доверява му се и точка !

 56. 57 Профил на 4-ти Отряд
  *****
  Неутрално

  Бате, приятелството е в голф-клуба, на почивка със семествата в златни пясъци или евентуално в кварталната кръчма.

  Политика и правителство се правят с ПРИНЦИПИ!!!

  избора на агент, иманяр и близък до чепрепа човек ни подсказва че твоите принципи са микроспопично малки в сравнение с компромисите които правиш

 57. 58 Профил на todor_kochev
  *****
  Любопитно

  Е,аз си го пиша,*27* не си го пише,ама и това *пагане* е малко като *лопе де вега*.Може би ще пигаш какво е *лопе де вега*.Ами ще ти отговоря с думите на бай Митю Трактора от стария тоталитарен виц:*Абе не знам к,во е,ама ми звучи като е.. му мамата!*Анонимността е не всякога полезна,но точно ти да даваш напътстния?!?!
  Впрочем,позицията на СК е принципна и заслужава адмирации.

 58. 59 Профил на ВВ
  *****
  Неутрално

  От разстояние на времето ,ще видем какви подли номера ще му скроят внедрените агенти на ДС обслужващи комунистите.
  100 дни са напълно достатъчни да разбере ,кой с какви карти играе.

 59. 60 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  У-ха , депесарски шут, избирателски шут, герберов шут. Колко шута още може да издържи синия гъз ???!!!!

 60. 61 Профил на kamenl
  kamenl
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Погледнете позитивно на нещата. Въпреки голямото си (и вярвам, искрено) желание "да оправи държавата", личните качества на ББ - а именно, "голямо нарцисизирано ла*но" все пак ще бъдат от полза за България.

  Ще извърши някои непопулярни, но необходими реформи, междувременно ще лъсне ясно "какъв е", а на следващите избори ще имаме реални политически полюси - етнически разбойници, чугунени-глави комуноиди, и РЕАЛНО дясно пространство.

  Което си е добре за България.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 61. 62 Профил на ???
  *****
  Неутрално

  Не знам но Б.Д.ще е предпазителя ,който ще гръмне

 62. 63 Профил на ДПС от Хан Соло
  *****
  Весело

  Ако сте етнически турци - защо не? Но вие сигурно сте чингенете, които се правят на турци!

 63. 64 Профил на До 55
  *****
  Разстроено

  Скоро ще плюете "спасителя", както плюхте Царчето си!

  Беден, мързелив народе! Все някой трябва да ни спаси!

 64. 65 Профил на SS
  *****
  Неутрално

  Браво Бойко!!! С Божидар наи после го начука на тъпите сини комплексари(как така в др. партии ще има ДС агенти а при тях няма .нищо че при тяхното управление гъмжеше) . Със същия номер КОМАНДИРО преиба ЦАРО(набута му за партньор СОКОЛО и после дружно гласува като опозиция с любимото БСП,измисляйки си всякакви възможни и невъзможни доводи). Оттука рязаните пушки набраха инерция(а БОЖИДАР е една добра спирачка на тази инерция въпреки своето агенурно минало) .Всичко това е мое скромно мнение с което не ангажирам никого но сеирът ще е пълен когат тъмносините комунисти за пореден път ще се слеят с виртуалните си противници от БСП и ДПС!!!Само че бате Боико не е ЦАРО(расъл в изфинината западна демокрация) и пръв успя да го начука . Пък човек трябва да държи на приятелите си а несамо да ги използва и изхвърля (да ми кажете някой такъв командирски?)

 65. 66
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите.

 66. 67 Профил на К
  *****
  Неутрално

  До Стефан!!!

  Такива тъпи, гадни, долни, отвратителни, мерзки, низки, тъпи, гнусни и ................ /мога да продължавам до безкрай/ създания като твоето отвратително същество, подкрепяйки Ленчето Костова /БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР/ и нейния съпруг /МНОГО ЛАКОМ ЗА ВЛАСТ/ы ДОКАРАХА ДЪРЖАВАТА НИ ДО ТОВА ДЕРЕДЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ДА ГО ДУХАШ СВИНЬО ПАРТИЙНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  НЯМА ДА ТЕ ПСУВАМ ЗА ДА НЕ СЕ НАМНОЖАТ ТЪПИТЕ АЛЧНИ КОПЕЛЕТА КАТО ТЕБЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 67. 68 Профил на koukoumiaou
  *****
  Неутрално

  до К - пий си хапчетата и се прибирай в стаята, че май много ти дойде слънцето днес

 68. 69 Профил на Бате, тези приятели ли са ти?
  *****
  Любопитно

  По списъка на ЦК на БКП : Кюлеви: МИЛИАРДИ.. Мултитата: МИЛИАРДИ; ЧЕРЕПА - около 2 милиарда; Любен Гоцев – червен САТАНА; ТИМ - варненската мафия - Химимпорт – адмирал Д.Павлов - МИЛИАРДИ ! Братя Диневи – МАФИЯ; Норчето Ананиева - ЛИТЕКС - ловешката МАФИЯ -червена ; Банкера на СИК- в политбюрото на БКП-БСП... ГОЦЕ-спонсори - МИЛИАРДИ : герговци, гиговци, стойковци; манджуковци; велчеви - дойнови и луканови: МИЛИАРДИ …; Монтерейци - червеняковци; маджовци, батко и новите - братя Домусчиеви - Пещерска и Галеви - МИЛИАРДИ; Гущеров-комсомолчето- мултимилионер – МАФИЯ ; Р.Овч. мафиот-крадец от класа и други руски агенти - Златевци - Лук-ойл, Комсомолеца Банев – Петрол и приватизация ; и aндрей-голф-pайчевци - потомствени руски агенти (баща – КГБ- мултимилионер) - МИЛИАРДИ !!!; Лужковци - СТОТИЦИ декари до устието на р.Камчия - за стотинки !! ДПС-стотици милиони - ДЪРЖАВЕН резерв; Миленчо и други другарски синчета - хотели - СТОТИЦИ милиони.; СВИНАРИ и други ГОЦЕ спонсори - СТОТИЦИ МИЛИОНИ !!.. По нататък по списъка на ДС - БКП - ивановци, светлин русевци, ДС-Tоплото и… последния ‘неизвестен ” - пак от ДС-мутрите - САМО 14 декара - НЕ в Добруджа…

 69. 70 Профил на мандатът
  *****
  Неутрално

  нема да се пуашите, аз съм мандатът, ще бъда изкаран от същите както преди - бубойко, атака и евентуално един-двама отцепника.

  заради които ще има изключение от правилника

 70. 71 Профил на 57-и
  *****
  Неутрално

  4-ти Отряд, а ГУЛАГ де!
  Прав си. Принципи. Ха кажи ми къде виждаш принципи у нас. Принципи има във отделни люде или се отстояват от малки групи. А къде принципи в "народните маси". Че това общество е абсолютно оскотяло. За пари всичко се продава, включително съвести и принципи.

 71. 72 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  Богоизбраните интелигенти - хайде да ви няма ???

 72. 73 Профил на Читател
  *****
  Неутрално

  Откакто е кмет на София на Бойко все някой му пречи да направи чудеса. Е сега е кмет на цялата държава и ще се види, че не става за нищо. А тия приказки с преченето вече не вървят.

 73. 74 Профил на 4адър бабаит
  *****
  Неутрално

  Разбирам, Мон Женерал, 4е още си казал, 4е БД бил с теб, когато си воювал. Ми 4е той последните 5 и кусур години до преди седмица беше от БСП бе, 4овек! И напусна след като БСП го лашна на неизбираемо място в листите. Да не си сбъркал отбора ве, мен!
  Ами 4е ти имаш министър, дето само допреди месец и полвина е бил активна 4астотТройната коалиция!
  Вярвай, този ще бъде направен крива слива от десетки хиляди възмутении обидени българи у нас и в 4ужбина! Тогава ще разбереш какво зна4и този плазмодий да е "твоя отговорност".

 74. 75 Профил на хмм
  *****
  Неутрално

  Божо е пич.

  Плюещите ако обичат да посочат какво те лично са направили в съответната област, дето да им дава право да съдят действията и качествата на другите.

 75. 76 Профил на Ще върнем България в Европа
  Ще върнем България в Европа
  Рейтинг: 2910 Неутрално

  Принципната позиция вече е лицемерие. А уж Цачева каза, че ГЕРБ е дясна партия.

 76. 77 Профил на Любопитен
  *****
  Неутрално

  Бат Бойко освен шопския диалект друг език владее ли?

 77. 78 Профил на турист
  *****
  Весело

  Курорт Синеморец - нерентабилен и пред закриване!!!

 78. 79 Профил на bravo
  *****
  Неутрално

  този бойко е много прост и елементарен 4овек ...да избере6 такьв 4овек да те управлиава и представиа пред света е срам и позор но така е ,всеки народ заслужажва судбата си !

 79. 80 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1366 Разстроено

  Не хващайте вера
  на премиера!
  С приятели такива
  далеч не се отива!

  www.berbenkov.hit.bg
 80. 81 Профил на Доволен
  *****
  Неутрално

  Много съм доволен от този ход на другарят Борисов! За пореден път му лъсна голият комунистически задник.

 81. 82 Профил на 4-ти Отряд
  *****
  Неутрално

  известно е че един от източниците на мъжко самочуствие намиращ се между долните два крайника, при ББ е с ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СКРОМНИ размери.

  В комбинация с психологическия профил на ББ може да разберем какви комплекси за малоценност тресат батето, а и защо се е обкръжил с тази странна колекция от каки и тийнейджъри.

 82. 83 Профил на 2029
  *****
  Неутрално

  Като му е такъв голям приятел Б.Д. нека да си пият ракията заедно, ако щат всяка вечер, ама чак за министър да го предлага. Айде, няма нужда. И нека интервю това стигне до ЕНП, Меркел, Саркози и т.н.
  Най-малкото е непрофесионално да си назначиш приятеля за министър. Било то и без "портомоне".

 83. 84 Профил на DT
  *****
  Неутрално

  Троянския кон на БСП -Божидар Димитров си върши работата- след СК ще прогони от мнозинството и РЗС и АТАКА-ще им намери цаката Да му мисли Бат Бойко! До нова година е !

 84. 85 Профил на Питам само
  *****
  Неутрално

  А може ли БД да ни каже къде е древната лодка, намерена в Черно море?

 85. 86 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 545 Весело

  "...и всички го обичат".Това ми хареса.

 86. 87 Профил на Къш в кокошарника!
  *****
  Весело

  Ей.. сините смърфове!От кога станахте толкоз принципни?Не погребвахте ли българския национализъм,не правихте ли първите копки на каскадите на Доган,не се ли извинявахте на агите при Босфора,не биехте ли теманета ту на запад,ту на изток и югоизток?Я си погледнете езиците....мазоли са хванали от лизане!Я.. марш в кокошарника при Гаргамел и при квачката му-партийна секретарка...стъмни се вече!

 87. 88 Профил на до SS
  *****
  Неутрално

  Не си прав за първенството, пи4. Цара го на4ука на Костов още преди изборите 2001. Помниш ли другаря Каролев и другарката Ка4акова какво направиха Костов в студиата на няколко телевизии в предизборната кампания тогава?!
  А сега, между другото, да знаеш, къде са тез изтъкнати фигури на антикостовистката "експретна"мисъл? 4ух, 4е Люб4ето плакала наскоро пред стотина ьурналиста за цара. А цара, големия на4уква, да го знаеш къде е?

 88. 89 Профил на Читател
  *****
  Неутрално

  В момента няма нужда от опозиция. Бойко е толкова зле, че сам ще се свали, ама за жалост провалът му ще повлече още по-голяма криза. Баси и откачалките дето го направиха премиер. Ей, кукувци, само да ми ревнете след време колко е скапано всичко, колко правителството не става. Нали вие го избрахте, бе! Ама накрая жабетата ще ги ручаме всички.

 89. 90 Профил на BBC
  *****
  Неутрално

  Тоя утре ще поиска и за Гоце да гласуваме!

 90. 91 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Не съм привърженик на Борисов, но го подкрепям тук.

  Не може неотворилият досиетата Драгалевски, давал съвети на комунистическите убийци как да не загубят доверието на народа (в собствения им парцал "Работническо дело", да държи сметка на Борисов за тоя Б.Димитров. Като си го иска Борисов - да си го прави министър! Негова работа! Нека да му дадем карт-бланш!

  Бъдещето ще покаже какво ще направи този комунист! Ако се коригира по някакъв начин - добре! Ако се държи като комунист - ще лъсне!

  Не е ли така? Времето решава много проблеми!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 91. 92 Профил на гого
  *****
  Неутрално

  Ще цъкна по един плюс на сините форумци от съжаление (като цвете за покойник), въпреки че са много,много гневни и разстроени тази вечер !

 92. 93 Профил на Realist
  *****
  Неутрално

  Радвам се че гласувах за Бойко Борисов

 93. 94 Профил на доктора
  доктора
  Рейтинг: 0 Неутрално

  единственият след изборите който не е казал или направил глупост е сидеров.

 94. 95 Профил на Ще разберете
  *****
  Неутрално

  Цитирам 72-и
  "Богоизбраните интелигенти - хайде да ви няма ???"
  Ако някой има съмнения относно това, какво се случва в Калтакия, да запомни горния цитат от 72-и. Човекът просто има принцип от 6 думи. Казах ли ти нещо за принципите 4-и Отряд? Тези дни във форума люто се спореше така ли се е започнало в Германия през 30-те години на миналия век. Отговорът е, да! Първо са започнали да горят книги и да гонят интелигенти.

 95. 96 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  Кабакчиев, ама вярно ли е това за Костов и Раб.дело. Дай някой линк.......и кажи какво ти е мнението за Божидар Димитров.

 96. 97 Профил на Как не?
  *****
  Неутрално

  " Щял да върне мандата!". Комунист от власт не се отказва доброволно, още повече този тлъст, с провиснали меса, плужек.

 97. 98 Профил на мдаа
  *****
  Неутрално

  ЧЕРВЕНИТЕ ГНИДИ
  СИПЯТ ОБИДИ
  ЧЕ НЕ ЩЕМ МИСТЪР
  ЧЕНГЕ ЗА МИНИСТЪР

 98. 99 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До 88....Е ти даде егати и примера...Царя го знаем каде е, но и СК нито е цъфнала нито е вързала...5 партии = 6,7%

 99. 100 Профил на Хан Крум
  *****
  Неутрално

  Агония след агония, милиционер след милиционер, комунист след комунист, доносник след доносник, мутра след мутра, престъпник след престъпник, другар след другар, комсомолец след комсомолец, пожарникар след гей, мултак след мултак, ДС- търбух след ДС-търбух...
  продължава поредицата на изстъплението срещу живота по нашите земи, недругари и недругарки.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK