Пресаташето на ГЕРБ оглави управителния съвет на "Информационно обслужване"

Севделина Арнаудова (най-вляво с бялата риза) оглави пресцентъра на ГЕРБ малко след сформирането на партията.<br />

© Анелия Николова

Севделина Арнаудова (най-вляво с бялата риза) оглави пресцентъра на ГЕРБ малко след сформирането на партията.Пресаташето на ГЕРБ Севделина Арнаудова е избрана за председател на управителния съвет на "Информационно обслужване". Днес са били освободени и всички членове на управителния съвет на дружеството - преброител на изборите, с изключение на Добри Пинджуров, който е директор на дирекция в Министерството на финансите. Това съобщи агенция "Фокус", цитирайки Стоян Денчев – член на надзорния съвет на "Информационно обслужване". Информацията потвърдиха пред "Дневник" от ГЕРБ.


На днешното си заседание надзорният съвет е избрал за заместник-председател на "Информационно обслужване" Добри Пинджуров, а за изпълнителен директор е избран досегашният прокурист на дружеството Чавдар Тодоров.


Преди около седмица от председателския пост на дружеството беше освободен Азер Меликов, който беше съветник на предишния премиер Сергей Станишев и нашумя покрай предизборни реклами срещу министър-председателя Бойко Борисов. Днес са били освободени изпълнителният директор и член на управителния съвет Иво Николов, Зорница Арсениева, доскорошен съветник на Пламен Орешарски, и Наско Михов – член на управителния съвет и директор на дирекция в "Информационно обслужване".
За нови членове на управителния съвет са били избрани Севделина Арнаудова, Бисер Боев и Чавдар Тодоров. Рокадите са съгласувани с Министерство тона финансите, които са основен мажоритарен собственик на "Информационно обслужване".

Бисер Боев<br />

© Дневник

Бисер Боев


Днес Стоян Денчев е предложил с цел съкращаване на разходите да се премине към едностепенна система на управление - тоест без надзорен и управителен съвет, а само със съвет на директорите. Надзорният съвет е взел решение за насрочване на общо събрание на дружеството с цел промяна на устава в края на септември.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK