Политиците се разграничиха от партия "Мюсюлмандемократичен съюз"

Създадената в събота в поповското село Славяново нова партия "Мюсюлмандемократичен съюз" днес провокира остри реакции на политици от почти всички основни партии. Те заявиха, че формацията е на етническа основа и следователно противоречи на конституцията. Премиерът Бойко Борисов пък съобщи, че е възложил на службите да проверят въпроса със създаването на новата партия.


Инициатори на формацията са братята Али и Юзеир Юзеирови. Според тях партията не е на етническа или верска основа. В устава на формацията обаче пише, че е "сдружение на личности, приели морално-етичните норми на исляма като поведение на живот". Учредителите заявяват, че във формацията може да членува всеки, който уважава тези принципи, независимо дали е мюсюлманин.


Според премиера Борисов създадената в събота формация е противоконституционна. Политици от други партии стигнаха по-далеч и заговориха, че става дума за сепаратизъм и за заплаха за националната сигурност. От ДПС също се разграничиха от формированието и декларираха, че не биха си партнирали с него. В същото време обаче представители на движението определиха инициативата като "логична последица" от "езика на омразата".
Създаването на партия на етнически принцип е без бъдеще, коментира зам.-председателят на ДПС Лютви Местан. Тревожен е фактът, че възникват подобни инициативи, но това е логична последица от цялостния климат на все по-засилващо се противопоставяне и враждебност спрямо етнос и религии, процес започнал преди няколко години, коментира и Четин Казак (ДПС). И допълни, че ДПС нееднократно е алармирало за това, но отговорните институции не са предприели навреме необходимите мерки за спирането му.


"ДАНС и прокуратурата трябва да се задействат и да искат обяснение, защото тук става въпрос за единството на нацията", коментира пред БНТ Йордан Бакалов от "Синята коалиция". Лидерът на РЗС Яне Янев заяви отново, че ще сезира Държавната агенция "Национална сигурност" във връзка с учредяването на партията. Той иска и в комисията за контрол на ДАНС да бъде изслушано цялото ръководство на агенцията за свършеното по този и други подобни случаи.


И днес лидерът на "Мюсюлмандемократичен съюз" Али Юзеиров продължи да твърди, че в инициативата му няма нищо антибългарско. "Никога не съм използвал в своя речник думи, които не разбирам. Сепаратизъм за мен... не знам точно какво означава", каза той по БНТ. Подчерта, че в учредителния комитет има и християни, и роми, и помаци.


Юзеиров даде да се разбере, че според него са необходими поправки в конституцията, но така и не обясни точно какви. Конституцията е писана преди десетилетия и тя може би не показва в момента реалното движение на нацията, каза той. Обясни, че мотивът му да иска изменения е "страхът на хората", които дошли на учредителното събрание, като казвали, че идват на концерт. Юзеиров дори заговори за репресия.


Съобщи, че до момента са събрани над 3000 подписа в подкрепа на учредяването на "Мюсюлмандемократичния съюз".

Коментари (58)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Цезар
  *****
  Гневно

  За тази партия е ясно , че е противокоституционна , а кога ще закрият противокоституционното ДПС.

 2. 2 Профил на Мемориал Блус
  *****
  Неутрално

  Кукувиците от "паметника на незнайния турски войн" нямат място в българския политически живот... Де да бяха единствените...

 3. 3 Профил на ANTI
  *****
  Неутрално

  Тези 3000 турски селяндура които доброволно са дали подпис с цел поробване на български територии и масови безредици да бъдат сигурни че ще бъдат РАЗПЪНАТИ НА КРЪСТт в най кратък срок,РАЗПЪНАТИ И ИЗГОРЕНИ...............НАГЛОСТА ДОСТИГНА КРИТИчНА ТОчКА.

 4. 4 Профил на въпрос
  *****
  Неутрално

  защо турция не промени нейната конституция за да даде повече свобода на християните там?

 5. 5 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 450 Неутрално

  "Мюсюлмандемократичен съюз"???
  Ислям и демокрация в една дума??? Та това е очевиден парадокс!!! Исляма е възможно най-недемократичната и античовечка доктрина , след комунизма и трябва да бъде забранен в цивилизованият свят , като несъвместим с европейските , демократични ценности и принципи!

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 6. 6 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1391 Весело

  абе що ми се струва, че тия палячовци са кукли на конци, зад чиито абсурдни искания се крие опита на ДПС да се покаже като нормална алтернатива и т.н. Иначе на паметника на турския воин аз бих закачил едни свински уши, и бих пратил прасе за делегат на учредителния им конгрс - просто на подобна наглост се отговаря така. И да казват има МДС, щото има ХДС е използване на демокрацията и закона за параван на талибанщина. Когато в Мека и Медина има катедрала "Христос Спасител", в парламентите на Иран, Саудитска Арабия, Пакистан, Афганистан заседават християнски депутати и участват в правителствата, тогава тези могат да претендират за права в Европа. То в Саудитска Арабия още и парламент няма, тая кочина фундаменталистка.

  low riders team
 7. 7 Профил на ANTI
  *****
  Гневно

  До коментар [#4] от "въпрос":

  Защото хитрите анадолски свине зза разлика от тъпите български КРЕТЕНОИДИ пазят своите вътрешни,А И ВЪНШНИ ИНТЕРЕСИ със зъби и нокти и не позволяват дори милиметър от територията им да бъде накърнявана или разграбвана от чужденци.

 8. 8 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1391 Гневно

  "почти всички" значи,
  че има и други играчи,
  които не са против
  мюсюлманския колектив!

  www.berbenkov.hit.bg
 9. 9 Профил на 1951
  1951
  Рейтинг: 886 Гневно

  Поредната медийна акция за отвличане на общественото внимание от реалните проблеми...
  Нали щяхме да арестуваме и затваряме бивши министри?!
  Не ме занимавайте моля, с изцепките на някакви селски идиоти!

  Цензуриран от "Икономедиа"
 10. 10 Профил на санчо
  *****
  Неутрално

  Прав си Маркес - Доган отново разиграва етническата карта - този път за де запази собствения си задник и икономически позиции

 11. 11 Профил на ANTI
  *****
  Гневно

  И още нещо,незаконните турски новини по канал еднорначело със скапаните анадолски сапунени сериали по НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ да бъдат разкарани незабавно,защото ако ли нерсобствениците ще се видят в такова чудо че не светата тройца,не АЛАХ дори ГОСПОД няма да ги спаси.....това не ви Анадолскаа провинция ХАНКАР продажни гъзолизци такива.

 12. 12 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 450 Гневно

  Няма ли поне веднъж и ние да дадем пример на дебилната , страдаща от старческа деменция Европа и да ЗАБРАНИМ тези анти-европейски партии и сдружения?!? Докога ще се правим на "толерантни" и ще се гневим по форумите , докога ще чакаме сигнали от разни холандци , австрийци и франсета? Защо те могат да си позволят да забраняват фереджета и бурки , джамии и минарета , а ние просто трябва да "даваме пример за толерантност" , когато у нас проблема е много по-остър?

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 13. 13 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1520 Любопитно

  До коментар [#9] от "1951":

  Много сте прав! Вси4ко е пи6илка за отвли4ане на вниманието от истинските проблеми в БГ!

  А за тези които първосингално лаят против Исляма и мохамеданите... верятно много от тях не са стъпвали извън границите на "арийска" България, нито са имали приатели и познати с разли4на вяра и/или цвят на кожата...
  Нито искам да оправдавам простотиите които забъркват разни фундаменталистки кретени, нито искам да се впускам в дискусиа "кой прав кой крив" (вярата, религията, както много други не6та е резултат И от ли4ен избор, И от това в каква среда и страна един 4овек е роден). На фанатизираните промити мозъци напразно апелирам да се досетят колко кръв и страдание е донесло ИСТОРИ4ЕСКИ погледнато и Християнството. В С. Ирландия о6те се трепат, макар и по-малко напоследък...

  Та да се върнем на темата - БГ има много по-сериозни проблеми, да не с отклоняваме с ненужни емоции от тях!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 14. 14 Профил на ЛУСТРАЦИЯ
  *****
  Неутрално

  Може би е е прав коментарът, че тече поредно ТОТАЛИТАРСКО мероприятие за скандализиране на гражданското общество и отклоняване на вниманието.

  Нова партия с име лозунг на Ретроградна Агресивна Расистка Религия
  е откровено нахална Провокация срещу културата домакин
  на Европейска България, която култура е предимно нерасистка, демократична, Християнска.

 15. 15 Профил на садфадсф
  *****
  Неутрално

  конци ли прозират зад тез' юнаци?

 16. 16 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#13] от "B52":

  Напълно си прав. Забраняват се такива фундаменталистки партии и точка. Спираме да се занимаваме с тях и си вършим работата...

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 17. 17 Профил на Аlexander
  *****
  Весело

  Вържете попа - да е мирно селото!

  Вържете БСП и ДПС - да е мирна България!

 18. 18 Профил на Х 0000 2009
  *****
  Неутрално

  B-52, № 13

  "...
  На фанатизираните промити мозъци напразно апелирам да се досетят колко кръв и страдание е донесло ИСТОРИ4ЕСКИ погледнато и Християнството. В С. Ирландия о6те се трепат, макар и по-малко напоследък..."

  Агресивен Тъпан,

  /според ник и коментар/

  Щом се трепят, значи са Малоумни,
  Независимо какъв байрак развяват.

  Странен ти е аргументът опитващ се да оправдае мохамеданска агресия, тирания, екстремизъм, расизъм.

  Еднакво фалшив щеше да е такъв аргумент ако се опитва да оправдае въпросните "качества" под друго знаме - /лъже/ християнско знаме, марксистко, ционистко и т.н.

  Мохамеданството е тиранична екстремистка религиозна
  антикултура, възникнала няколко века след Христовия Завет.

  Търси Истината, търси Извора, търси Свободата, намери Себе Си.

  "В Джунгла е така" Не е Свобода.


 19. 19 Профил на САРФОШ ГОШО
  САРФОШ ГОШО
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Села Славианово,там сам бил ниаколко пати като малак,едва ли има представа какво се прави.Тука са вклиучени пари на тези дето си сиадат по на два метра портофели!

 20. 20 Профил на поп Джую
  *****
  Весело

  Сакън, още: Анатема!

  Перва я сом миротворческа сила.

  Аlexander
  Весело
  * 17

  Вържете попа - да е мирно селото!

 21. 21 Профил на Futy
  *****
  Гневно

  Какво го гладите по главата този ислямски фундаменталист бе. Докога ще цари безаконние в Република България. Кой е този проводник на радикализъм, който ще дава "компетентни" оценки на основния закон на Държавата. Та той даже е без образование. Освен ако не си е купил от някой ислямски сайт. Да не дава примери с ЮАР, а да каже дали Франция и Германия са си променили конституцията.

 22. 22 Профил на Радостина
  Радостина
  Рейтинг: 616 Неутрално

  " Премиерът Бойко Борисов пък съобщи, че е възложил на службите да проверят въпроса .." Но Господине Борисов ,не проверявайте .. Нужно е да бъдат арестувани и сложете точка на подобни глупости ! ! Ако искат да се жалват ,толкоз ! Етнически партии на разни братя Али и Юзеир или братовчеди или не знам какви да се преследват за тероризъм !

  Свободата Санчо, ....
 23. 23 Профил на Радостина
  Радостина
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Но е редно да почнете с партията на Доган ,и самия него ,ако сте почтен разбира се Господин пръв министър!

  Свободата Санчо, ....
 24. 24 Профил на Сатанишеф
  *****
  Неутрално

  Тов. Satan, нема место за паника!
  Имаме успешни прецеденти.

  Марксистка я Диктатурска я Народна я Республика Болгария, теперь Демократическа /я/.

  Марксистка Диктатурска Германска Демократическа Республика: временно Я аризахме на геносета от Западна Прусия.

  Вообще, милиони Успешни примЕра, стига да си чернобилец, да си черноглед, да си оптимист /нещо такова/.

  N. von Satan
  * 5

  "Мюсюлмандемократичен съюз"???
  Ислям и демокрация в една дума??? Та това е очевиден парадокс!!! Исляма е възможно най-недемократичната и античовечка доктрина , след комунизма и трябва да бъде забранен в цивилизованият свят , като несъвместим с европейските , демократични ценности и принципи!

 25. 25 Профил на musluman parti
  *****
  Неутрално
 26. 26 Профил на марина
  *****
  Неутрално

  Дори Б.Велчев не би си позволил регистрацията на т.нар. нова партия - спор няма. Аз обаче питам как тези братя Юзеирови събраха на селския площад хора за учредителното събрание - поискали ли са разрешение за това;ако го имат - кой е разрешил;ако пък не - къде се е скрил кметът,та не е сезирал прокуратура и полиция за нерегламентираното събиране. Юзеирови отдавна тестват държавниците ни с "Червен полумесец",паметник на турски воини и др.п. Ами завършека на събранието с турски марш? С какво трябва още да се изгаврят над всички българи тези,та да бъдат вкарани в ареста и съдени без размотаване?Реакцията на новото правителство към "случая Юзеирови" ще е тест за справянето им с много други мръсни номера на етническа основа,които Доган тепърва ще вкарва в употреба.

 27. 27 Профил на истината
  *****
  Неутрално

  Истината е ,че България не може да гарантира по-добър живот на гражданите си и моралното задължение и е да се разпусне.

 28. 28 Профил на изход
  *****
  Неутрално

  Повече паспорти за българи от Македония, Бесарабия и Западните покрайнини, но не само паспорти, а и къщи и заеми за заселване. Както през 20-те години!

 29. 29 Профил на И аз Анти !
  *****
  Неутрално

  Европейския съюз е на страната на ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД!
  Те умишлено провокират България и я принождават да се върне обратно в коша на Русия!

 30. 30 Профил на осман
  *****
  Весело

  Аз ше направа христиан-муслиманска партия.

 31. 31 Профил на до № 39
  *****
  Неутрално

  и будиска партия, и джайниска, и партия Харе Кришна

 32. 32 Профил на ВАРНА
  *****
  Неутрално


  "Кесаревото Кесарю, Божието Богу"...


  Не ща ни християнска, ни мюсюлманска партия да се набутва в политиката на България, камо ли от люде фитилджии окопали се по чужбините..

  Ало-о, Юзейрови и с-е, БЪЛГАРИЯ Е СВЕТСКА СТРАНА,!

  С -В–Е–Т-С-К–А! 33. 33 Профил на tur4ina
  *****
  Гневно

  тия наистина са мошеници ще си напьлнят джобовете от разни арабски ислямисти тия двамат дали са ходили на джамия досега а пьк на тия дето обиждат вси4ки турци вьв форума да им еба майките

 34. 34 Профил на artep
  artep
  Рейтинг: Неутрално

  доган се опитва да ни каже каква огромна нужда имаме от дпс.Да го....................

 35. 35 Профил на перпетуум мобиле
  *****
  Неутрално

  До коментар [#32] от "ВАРНА":

  Много точно! Тази партия е по-скоро верска, отколкото етническа. Сигурно е и "демократична", щом ще приема християни, които се подчиняват на мюсюлманските ценности. Не казват обаче дали ще спазват светските закони, или ще налагат шериата. Засега е ясно само, че действащата българска конституция не ги устройва.

 36. 36 Профил на ВАРНА
  *****
  Неутрално

  Това ни препоръчва Юзейров вчера да чуем:

  www.eurochicago.com/2009/09/uchrediha-myusyulmanskapartiya/

  Било екслузивно....

 37. 37 Профил на До Осман №30
  *****
  Неутрално

  Осман, еххх ето това е партия християн-мюсюлманска, гъзъти ще е винаги умит по мюсюлмански и далаверата ти ще е разпъната като Христос на кръста.

 38. 38 Профил на pomak
  *****
  Неутрално

  Дано нормалните и уравновесени хора са повече и дано нито християни нито мюсюлмани се поддадат на омразата......Иначе от такава партия нужда няма никаква, нито от новини на турски език, най-добре е да ги махнат и това е...... Относно религиите бих казал, че като форма на вярата те са пълен абсурд без изключение, тъй като вярата предполага вътрешно убеждение, а няма религия, която да не е налагана с насилие...просто няма.
  И последно относно религиозния и етнически вот: Формално ДПС не е етническа партия, но катополучаван вот тя е етническа. Проблемът е лесно разрешим с едно последователно поведение на останалите политически партии у нас, което към момента напълно липсва, и то е: тези партии трябва да направят усилие не само да привлекат мюсюлманското население като гласоподаватели, но и да предоставят реална възможносттова население да има и своите представители в тези партии. Явно обаче това европейско поведение все още им е много чуждо. И не става въпрос тук там някой да бъде поставен само за фасада, а за реално политическо представителство. Т.е. ДПС има точно това значение за политическия живот на страната, което отговаря на нивото на политическия ни живот и поведение на останалите партии. А то е ниско и елементарно....опростенческо.....
  Нека да се борим за добър стандарт, за добър живот на децата си, за демокрация и граждански права.........другото - коя религия е по-хуманна, кой исторически е бил "по-голям", "по-велик" и т.н. са пъни глупости, които дават власт и пари на хора лоши, неграмотни, алчни, некадърни и коварни.....

 39. 39 Профил на помак от родопите
  *****
  Неутрално

  това са поредните поставени лица на Доган-бей!!! пак се опитват да капсулират населението на България на религиозна основа!!! червените (а и Костов и царя преди това) бяха оставили досега нашите т.нар. смесени райони на Доган и ордата му, и ако днешните управляващи ни зарежат /нас българите мюсюлмюни/- ей такива турски синковци пак ще пакетират много от нашата общност в турски целофан!!!
  Спрете деленето в държавата ни и спрете да гледате всеки срещнат като другия.. ние всички сме едно, Бойко го показа и ако сега не се обединим за националния ни интерес- какви ли не още мекерета на Доган ще работят като тези айдуци по стария принцип- разделяй владей- и ще подкарат каруцата ни пак към Анадола!!!

 40. 40 Профил на до 39
  *****
  Неутрално

  Прав си приятелю силни думи и правдиви.
  Хайде сега да видим реално.
  Гъбите до с.Козлец, Хасковско.Природен феномен Да,финансиран от Евро програма, Да.
  Защо обаче до на табелата българския флаг е изтърган зверски.Редом до него е европейския кръг.

 41. 41 Профил на съмнителен
  *****
  Неутрално

  евтини ченгеджийски номера на Доган, че видите ли по-крайни и по-страшни ислямисти от него могат да дойдат, а той пази етническия мир и затова трябва да плащаме десятък на обръча му и да си траем... Колко пъти вече разиграва все същия изтъркан номер и не ни увират тиквите да му покажем, че сме държава...

 42. 42 Профил на Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Dr. Heinz Doofenshmirtz
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Двамата помаци , #38 и #39 са синтезирали проблема много точно. Догановата партия би трябвало да е абсолютно излишна ако нормалните партии имаха някакво отношение към малцинствата. Освен , че е излишна ДПС също трябва да бъде и незаконна. Расистки и верски партии не трябва да съществуват , включително християнски такива. Лошото е , че за да бъдат премахнати е нужно да се промени конституцията , а това май не е на дневен ред в нито една партия , освен в Атака , която също трябва да се забрани , просто от хигиена.

  Quid facilis credit, facilis quoque fallitur idem. Quid pro quo!
 43. 43 Профил на да видим
  *****
  Неутрално

  3000 учередители
  когато се прави подписка се изписват трите имена и ЕГН.
  в интернет да видим списака

 44. 44 Профил на koko
  *****
  Неутрално

  Ех тази БЪЛГАРСКА толерантност !!!Ето какво ни докара !!
  Не искат ли да издигнем паметници и на БАТАШКОТО КЛАНЕ??Срам и позор че са граждани на България.Тези са направо за затвора!!Дано съда се заеме и с МАЙКАТА на такива партии ДПС!!Но за всичко са виновни БКП сегашните БСП те ги създават тези партии само и само да са на власт!!Те създадоха /МУТРО СИЛОВИТЕ ГРУПИРОВКИ/ сиреч бандитите само и само да не изпуснат власта!!НЕ НА ЯДОХА СЕ!!

 45. 45 Профил на brpan
  brpan
  Рейтинг: Неутрално

  представете си паметник на незнайния български воин в турция...

 46. 46 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 727 Неутрално

  Факта,че президента Първанов още мълчи по въпроса показва отношението му към етническите партий.Оказва се че критиките и възмущението на народа срещу него когато даде мандат за съставяне на правителство на ДПС са основателни.Заради турските гласове стана президент и техен заложник.Много жалко.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 47. 47 Профил на Gen.Gurko
  *****
  Неутрално

  Забележете къде са се втренчили, в швейцарската конституция.
  Искат кантонален принцип,но още са слаби за да го кажат. Борисов трябва да се покаже като държавник и да действа, че влака се изнизва и ние с нашата толерантност оставихме да ни се качат на главата. Искали още права, защото им били нарушени и били подлагани на репресии!!. Каква наглост и ако не се вземат мерки претенциите след тестване на търпимостта на държавата ще ескалират още и още. Камбаната бие за тези които имат уши да я чуят.

 48. 48 Профил на Muhlio
  *****
  Неутрално

  Тия се борят за бой с пръчка за пиене на бира.

 49. 49
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 50. 50 Профил на ???
  *****
  Неутрално

  Нали президента имал право да взима отношение по всички въпроси?
  Е, а сега що не вземе отношение??!!!

  Защо не свика консултативния съвет по национална сигурност?!!!

  Защо не направят кризисен щаб?!!!

  Може би чакат да ни нахлупят чалмите и тогава да се размърдат.

 51. 51 Профил на ортодокс
  *****
  Неутрално

  Без съмнение това е най - вредната организация в България, по вредна от ОМО Илинден. Условия за това изчадие / мюсюлманска партия / обаче създаде предишното управление, което под натиска на ДПС закри жандармерията в Разград и Нови Пазар, благодарение на което в целия Делиорман няма структура, която да се намеси при нужда. В Босна и Херцеговина също се започна по подобен сценарий, как свърши - видяха всички. Ако /недай боже/ съдът я регистрира като партия ще последва верижна реакция - партии на македонци, цигани и др. малцинства. Ще последват етнически конфликти и в крайна сметка България ще загуби около една трета от територията си.
  Някой иска точно това!

 52. 52 Профил на Х 0000 2009
  *****
  Неутрално

  Искат ама няма.

  Визията на Апостола Васил Левски била за Чиста и Свята Република.
  Апостолът споменавал като реализации на републиканско, тоест демократично, самоуправление
  Швейцарски кантони и Съединените Американски Държави /САЩ/, отнасяйки се за освободена ЦЯЛА СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ.

  ЦЯЛА СУВЕРЕННА БЪЛГАРИЯ, наричана още Обединена България.

  Тоест, Мизия, Тракия и Македония.

  Може би и Влашко където мнозинството от населението под турско иго било Българско.

  Суверенна Швейцария е забележителен исторически пример за Демократично Самоуправление и нейната кантонизацията с отчитане на етноезиков признак е в културните рамки на Европейската Християнска Цивилизованост.

  Съвсем различно и Недопустимо нещо е кантонизация
  налагана от ретроградна нашественическа тиранична култура,
  по нейни си правила, каквато е мюсюлманската култура изобщо
  и конкретно в Християнска България и Европа.

  Gen.Gurko
  * 47

  Забележете къде са се втренчили, в швейцарската конституция.
  Искат кантонален принцип,но още са слаби за да го кажат.

  Борисов трябва да се покаже като държавник и да действа, че влака се изнизва и ние с нашата толерантност оставихме да ни се качат на главата. Искали още права, защото им били нарушени и били подлагани на репресии!!. Каква наглост и ако не се вземат мерки претенциите след тестване на търпимостта на държавата ще ескалират още и още. Камбаната бие за тези които имат уши да я чуят.

 53. 53 Профил на БКП на Интерционала
  *****
  Неутрално

  Лъжец резидентен агент Параваноглу?

  Щом е за вземане - със сигурност ще вземе.
  Ще вземе отношение.

  Ще почака изчака снишително
  и внушително заразтяга
  интерпатриотически локум.

  ???
  * 50

  Нали президента имал право да взима отношение по всички въпроси?
  Е, а сега що не вземе отношение??!!!

 54. 54 Профил на Neeskens
  *****
  Неутрално

  Гоце в момента е зает.Той ака.Той ака от доста време.

 55. 55 Профил на Кантар
  *****
  Неутрално

  В Европейския Съюз има всякокви настроения, интереси и фактори.

  Защо подакваш на Турско-Руски кретенизъм?

  И аз Анти !
  * 29

  Европейския съюз е на страната на ТУРСКИЯ ГЕНОЦИД!
  Те умишлено провокират България и я принождават да се върне обратно в коша на Русия!

 56. 56 Профил на гого
  *****
  Гневно

  Тази партия трябва да се забрани,докато не е набрала съмишленици и сила.За ДПС е късно-веднъж излязъл от бутилката, вече е трудно дяволът да бъде върнат в нея-ще се поемат твърде големи рискове.Но този "мюсюлмански съюз"трябва да изчезне!Оправданието,че по Европа има много християнски партии не е състоятелно!В Европа нямат такава история/имам предвид 500 години турско робство/такова огромно турско етническо присъствие,такава могъща съседка,поощряваща сепаратистки настроения! Дори да приемем хипотетично,че основателите и са имали невинни помисли/аз обаче, не го вярвам/,няма гаранции,че бъдещи нейни водачи няма да разиграват етническата карта! Защото хората умират,а партиите остават.Затова-забрана!

 57. 57 Профил на Волен СидерOOF
  *****
  Неутрално

  Пред време някои казваха, че щом има "АТАКА" логично е че ще се появи и "КОНТРА АТАКА" макар и с по-кроткото име "Мюсюлмандемократичен съюз".

  Да ни е честито.

 58. 58 Профил на бай Глигор
  *****
  Неутрално

  До коментар [#54] от "Neeskens":
  Гоце не ака, той вече се наака.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK