Петима ще управляват "Информационно обслужване"

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (48)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на terminator
  *****
  Неутрално

  само така , вън комунисти4еските боклуци от управлението на България

 2. 2 Профил на pukamu
  pukamu
  Рейтинг: 442 Любопитно

  А,бе новите нали щяха да я закриват?!

 3. 3 Профил на GeneralEN
  *****
  Неутрално

  Бившите служители Сотиров и Атанасов имат поне 50% от гласовете в Съвета на директорите. Ако се разровят из досиетата на другите членове, може да се окаже, че ченчетата имат квалифицирано мнозинство.

  Да им пожелаем успех и по-малко коли, "съветници", шофьори, кьорсофри, СПА процедури и фиктивни договори за сметка на Информационно обслужане" АД !!!!!
  .......

 4. 4 Профил на ?
  *****
  Любопитно

  Бисер Боев,вашият колега от Икономедия, съученикът на Симо Дянков от Езиковата в Ловеч?Той пък по какви заслуги?

 5. 5 Профил на забърсващ
  *****
  Любопитно

  Правилно: всички комунистически отрепки - вън от управлението на България. Само така ще имаме успехи в изграждането на европейска демократична държава!

 6. 6 Профил на Смях
  *****
  Неутрално

  Позор! Атанас Атанасов, Бисер Боев????Ехооооо, ГЕРБ изобщо не сме гласували за гнусни типове като тези и Иво Прокопиев, който трябва да лежи в затвор и във всяка бяла държава това щеше отдавна да е станало!

 7. 7 Профил на Българан
  *****
  Неутрално

  Гласувахме за ГЕРБ, получаваме Атанас Атанасов, личния досието събирач за нуждите на Костов!
  Явно Костов държи компромат срещу Бойко Борисов и го манипулира. Бойко му даде контрола на ДАНС, сега пък контрола на Информационно осигуряване, въпреки че Дянков правилно поиска да има повече специалисти там вместо ченгета и генерали!

 8. 8 Профил на До българан
  *****
  Неутрално

  А, сега започна да ви харесва Дянков въпреки предишните плювки по него? А за Атанасов - доста далавери изнесе пред обществеността и защо пък да не проследи и тази бъкана от корупция държавна фирма?

 9. 9 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Както вече съм го казвал, очаквам това правителство да назначи ченгета на всички ключови места. Е, коригирам се. И доверени лца на определени лица също!

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 10. 10 Профил на terminator
  *****
  Неутрално

  внимание , внимание до сите комунисти : да ви еба майката кирлива !

 11. 11 Профил на бесен
  *****
  Неутрално

  Дневник,защо манипулирате форума????Натискам + за да одобря коментарите срещу Атанасов и Прокопиев, но нищо не отчита освен празен глас.Ей такива пишман бизнесмени и компютърни измамници са се набутали в информационно обслужване.Прокопиев ще фалира и ще лежи в затвор то е ясно и без да ни манипулира чрез вестниците си!

 12. 12 Профил на oo
  *****
  Неутрално

  Прокопиев и Прокопиева - мястото ви е в затвора.

 13. 13 Профил на terminator
  *****
  Неутрално

  тъпо бесен тъпо комунисто скапан, оо съ6то

 14. 14 Профил на rex
  *****
  Неутрално

  Отишли са си едни крадци-дошли са други! Мандрата е важно, че остава!

 15. 15 Профил на RI
  *****
  Неутрално

  Лелее малко като се позардуха мъглата се визда какви хора са поставяли от БСП

  СТРАШНО СТРАШНО!

 16. 16 Профил на Иво
  *****
  Неутрално

  Аз пък не разбирам, защо трябва да има четирима директори? Да не говорим за надзорен съвет. И какво разбират точно тези от информатика? Нали за информатика става въпрос или аз съм във заблуда?

 17. 17 Профил на бесен
  *****
  Неутрално

  Прокопиев, си пуска някоя тема за или против нещо или някой и започва да шантажира коментарите и оцветява в жълто точно това което му е изгодно, за да постигне целта.Пичове обършете си комунистическо доносническите /ДС/ задници с тези кирливи парцаливи вестници.И накрая Прокопиев е много по-тъп от колкото изглежда.Та дипломите от езиковата и от УНСС са като ония където Петкан ги раздава и подарък заради баща му-крадльо-комуниста и брат му-доносника.

 18. 18 Профил на Marko
  *****
  Неутрално

  Генерал Атанасов е юрист все пак и има качества, а онзи мазен дърт гей Петко Сотиров (служител по сигурността на информацията в МФ) какъв е та е там сега освен, че е на ясла там каква работа върши?

  Малко ли цоца през последните 5 години та сега пак го избират???

 19. 19 Профил на topor
  *****
  Разстроено

  Дааа, нещата май много рано тръгнаха на изуй-гащи!

 20. 20 Профил на GT
  *****
  Неутрално

  Тая комунистическо-ченгесарск-костовистка мишка Иво Прокопиев и кръга Капитал ли ще управляват България???Такива личности и кръгове тук да ги нямаме!Толкова!

 21. 21 Профил на Информация
  *****
  Неутрално

  Софийският градски съд /СГС/ постанови постоянно задържане
  под стража на Валентин Крумов и Желяз Иванов.
  Двамата бяха задържани миналия петък при полицейска акция,
  докато теглили 800 000 лева от клон на "Булбанк" на ул. "Нишава"
  в София.
  При тегленето на парите от банката е присъствал и адвокатът
  Калин Чанков, който е свидетел по делото.

 22. 22 Профил на бесен
  *****
  Неутрално

  GeneralEN
  Неутрално

  * 3
  * 19:55
  * 28 сеп, 2009

  Отговор


  Бившите служители Сотиров и Атанасов имат поне 50% от гласовете в Съвета на директорите. Ако се разровят из досиетата на другите членове, може да се окаже, че ченчетата имат квалифицирано мнозинство.

  Да им пожелаем успех и по-малко коли, "съветници", шофьори, кьорсофри, СПА процедури и фиктивни договори за сметка на Информационно обслужане" АД !!!!!

  Тази велика гъзолизническа мисъл на какво основание е повдигната в друг цвят /жълт/.Ебаси и гадните типове сте тука.Пълни мошенници и идиоти!

 23. 23 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 768 Неутрално

  не ми е ясно защо изобщо трябва да съществува подобна фирма към министерство на финансите.

  Информационното обслужване не е основната дейност на министерството и няма никаква логика да имат специална фирма. За собствени нужди могат да имат просто ИТ отдел с ръководител, а не със съвет на директорите. Каквото ИТ отдела не може да свърши - избира се изпълнител с конкурс.

  Понеже там сигурно ядат, що не си направят и "Хранително обслужване" ? Може и обслужване на отделителните дейности - от специализиран холдинг с миноритарно участие на ХЕИ.

  Изобщо хранилката си остава хранилка - малко по-скромна, но същността не се променя. Ползата от такова образувание за държавата и данъкоплатеца е 0 (нула).
  Разходите обаче за издръжка на съвет на директорите и администрация не са нула. А от директорите едва ли има и един с някакъв опит в ИТ, сигурно са от тия дето ако им изтриеш иконата на ИЕ от десктопа питат "къде ми е интернета".

 24. 24 Профил на всички костовисти
  *****
  Неутрално

  И кво сега? На всички костовисти ще им се даде дауправляват държавни фирми така ли? Нали нямаше коалиция с Костов???????

 25. 25 Профил на Emo
  *****
  Неутрално

  Абе принципалът на ИО Дянков не каза ли, че Атанасов не става за ИО, че трябват специалисти, а не полицаи!? Защо ли го е избрал!?
  Отговор 1: Не знае какво прави.
  Отговор 2: Не знае какво прави.

 26. 26 Профил на Българан
  *****
  Неутрално

  "А за Атанасов - доста далавери изнесе пред обществеността и защо пък да не проследи и тази бъкана от корупция държавна фирма?"
  Кой е бил осъден благодарение на "далавери" изнесени от ген Атанасов? Да, Костов уволни и отлюспи бая народ от СДС благодарение на доситета изнесени от Атанасов но няма нито един осъден за корупция в резултат от разчистването на сметки в СДС.
  Атанасов беше върл противник на ДАНС когато почти всеки ден имаше хванати с белязани банкноти съдий, чиновници и полицаи от ДАНС.
  Вече няма такива акции след като контрола над ДАНС беше поет от Костов!
  Атанасов беше върл противник на легализирането на "подтикване" към подкуп, практика масово използвана от ФБР в САЩ за ловене на корумпирани, защо? Такова легализиране явно няма да се случи при сегашната ситуация!

 27. 27 Профил на ивана
  *****
  Неутрално

  Проблемът не е дали Атанасов ще е в ИО, а защо Дянков го назначи, след като категорично каза че не става за това. Хората са прави да задават този въпрос, излиза че назначенията се правят не за да се управлява добре едно дружество, а за да се краде.

 28. 28 Профил на !!
  *****
  Неутрално

  ивана!
  Плюс, да се уредят нашите хора на сладки позиции са дебелички заплати!
  Пременил се Илия и пак в тия!

 29. 29 Профил на Гей
  *****
  Неутрално

  Петко Сотиров е новият любовник и покровител на Азер Меликов в тази връзка е в управата на фирмата за да покрие кражбите на младият си любовник. Двамата са свили любовни гнездо в мезонет в баровски блок в Борово от месеци жовеят заедно и за да избегнат хирските очи пускат слухове за изчезването на Азер

 30. 30 Профил на Твой Петко
  *****
  Неутрално

  Абе, тоя Петко Сотиров няма ли кой да го пита защо я играе сив кардинал в ИО.
  Може ли сол-ташака му от армията, човекът опропастил над 20 милиона лева в Агенция по вписванията (Чавдар Тодоров), да си играе на дректор. Ега ти цирка, е*ах ти корупцията.

  Истината е, че Информационно осигуряване си отива. УРА. Това ще е краят на това предприятие, а оттук ще се случат и други хубави работи. Разгеле!
  браво на Бате Борисов.

 31. 31 Профил на Кейбълтел
  *****
  Неутрално

  Гей, прав си. А знаеш ли как са се сдобили с това гнезденце?
  Аз знам, че това е станало след като Добри Пинджуров ги уредил в някаква далавера покрай МФ с Кейбълтел.
  Пинджуров пък сега "станал" новия председател на съвета на директорите на ИО.
  Хе-хе-хе
  Подредили са се на хранилката като пиленца . Явно им трябват още гнезденца.
  Жалко, че Стоян Денчев си тръгна. Някак си допълваше картинката на тоталното падение.

 32. 32 Профил на Хеликоптер
  *****
  Неутрално

  До #29 Гей

  Прав си за прикриването на Азер. Петко Сотиров и Азер са били винаги заедно по разните семинари на ИО и МФ. Не случайно Сотиров е имал два гласа в Надзорния съвет - с изрично пълномощно от Ивановски.

  Двамата с Азер са спонсорирали Крум, Миро Г., Миро "Каризмата" и назначаваха млади гейчета в администрацията...

 33. 33 Профил на Агент Емо
  *****
  Неутрално

  Абе колеги от МВР и ДАНС, как допускате един човек, който е зависим и лабилен /педерас/ да заема длъжност "СЛУЖИТЕЛ ПО СИГУРНОСТТА НА ИНФОРМАЦИЯТА" в Министерство на финансите???

  За ква информация и за ква СИГУРНОСТ говорим, като един съветник на бивш премиер или един певец могат да го накарат да си изпее всичко - докато го "обработват"?

 34. 34 Профил на Корект
  *****
  Неутрално

  До коментар [#4] от "?":

  Колега "?", мисля че Бисер Боев е човекът в тоя борд, който най-много разбира от ИКТ бизнес. Все пак пет години е работил в АйДиСи. Кой от другите елементи може да се похвали с подобен опит?

 35. 35 Профил на Алисия
  *****
  Неутрално

  Не виждате ли че другаря Сотиров се е вкопал в тази фирма яко. Той е бил "сив кардинал" през последните 5 години, а сега ставя "син кардинал", защото не му се ще да изпусне кокала и требва да скрие някои далаверки на хомодружинката.

 36. 36 Профил на HardLiner
  *****
  Неутрално

  До коментар [#29] от "Гей":

  Не си прав Гей. Петко /доктора/ "лекуваше" младото Азер още през 90-те в Спартакус. След като се засякоха в МФ се сгърпаха заради Миро и Крум, но "общия бизнес" ги обедини в едно единно неразделно цяло........


 37. 37 Профил на ФАРС
  *****
  Неутрално

  Как се, ве гласувалите за ГЕРБ? Това ли ви е промяната- Петко Сертов и същия изпълнителен директор, сложен от тройната коалиция?!?!?!?!?!


  ТЪПАЦИИИИИИИИИИИИ!!!!!!! ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА МИЛИЦИОНЕР И ДА ЧАКАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!!!!!!

 38. 38 Профил на Error
  *****
  Неутрално

  До коментар [#37] от "ФАРС":

  Petko Sertov i Petko Sotirov sa dve mnogo razli4ni lica i kato intelekt i kato sexualna orientacia.

  Osven drugite vidimi razliki Sertov e otkrit fen na BSP, a Sotirov e nejna skrita limonka - furnadjijska lopata, gotova da sluji na vseki, kojto mu osiguri 6efski post, kola i avanta!!!

 39. 39 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 62 Неутрално

  Хм интересна компания.

  Orda
 40. 40 Профил на Дезинформационно обслужване
  *****
  Неутрално

  напълно съм съгласен с #23

  Без значение кой с кого е любовник, подобна държавна фирма е напълно излишна. Вместо да бъде закрита и хората пренасочени към ИТ отделите на МФ и други министерства, тя се трансформира от хранилка за приближени до старата власт в хранилка за хора близки до новата.

  От над 600 души работещи в Информационно обслужване някакви специалисти са най-много 200, останалото са синекурни и напълно излишни длъжности. Една нормална частна фирма би свършила същата работа с персонал от максимум 100 души и за 20% от парите които се хвърлят там, като хората пак ще взимат по-високи заплати.

 41. 41 Профил на ОПИТен
  *****
  Неутрално

  Опитът показва, че всяка държава има поне една такава ИКТ фирма, на която може да разчита.
  Когато отнеха системата на НАП (БИДИС) от ИО и я дадоха на частна фирма какво стана?
  НАП работи с парчета от продукти на ИО, но плаща милионите на БУЛЛ!!!
  Това очаква всички други системи на Министерство на Финансите, ако се разпарчетосат на разни близки фирмички.

 42. 42 Профил на Nabludatel
  *****
  Неутрално

  Този форум заприлича на място за изява на хомофобски мнения.

  Не ме интерерсува кой каква ориентация има. Ако има съмнения за корупция, злоупотреба с позицията, изнасяне на информация - ВЪН ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА - да ходи в частния бизнес - там да опита да мародерства!!!!!

 43. 43 Профил на мироЛЮБЕЦ
  *****
  Неутрално

  Защо на дъртото ченге Цветков не му резнат контактите в ДАНС, МВР, МФ и "Информационно обслужване" АД. 3 години източва ИО и сега пак има хора в МФ - шефът на сигурността Петко Сотиров /доктора/. Отгоре на всичко доктора и неговото протеже Чавдар Тодоров ги оставиха в борда на ИО и пак ще "управляват".

  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=245224

  ДЕТО Е ТЕКЛО (информация и рушвети) - ПАК ЩЕ ТЕЧЕ !!!!!

 44. 44 Профил на Тодорица
  *****
  Неутрално

  До коментар [#43] от "мироЛЮБЕЦ":

  Колега мироЛЮБЕЦ, Чавдар тодоров е протеже не само на Цвятко Цветков и доктора, но на Азер Меликов и Ирена Борисова и най-вече на Жанет Пашалиева, с която е твърде, твърдо близък.

  Все едно виждам "цвета" на столетната бабичка в новия борд на Информационно обслужване ........

  Амин

 45. 45 Профил на МироЛЮБЕЩ
  *****
  Гневно

  Абе, тоя Петко Сотиров няма ли кой да го пита защо я играе сив кардинал в ИО.
  Може ли сол-ташака му от армията, човекът опропастил над 20 милиона лева в Агенция по вписванията (Чавдар Тодоров), да си играе на дректор. Ега ти цирка, е*ах ти корупцията.

 46. 46 Профил на Коментатор
  *****
  Неутрално

  И к'ва стана тя - преоблякъл се Илия /Добри, Петко, Чавдар/ и пак в тия!!!

  Едно време поне Илия ше да е работил сам, а сега тия влачат помияри, ченгета и гейове след себе си като невидели!!!

 47. 47 Профил на Nabl\datel
  *****
  Неутрално

  Сергей и Азер оставиха в наследство плеяда гейове и плужеци, което заемат средното и висшето ръководно ниво, а ББ си няма още номенклатура и ще не ще ползва плужеците, защото те са склонни да "работят" за всеки.

  Така е в БЕХ, РВД, Топлофикация и в "Информационно обслужване". Какво като вкараха двама нови в борда на ИО. Останалите трима са "стари муцуни" и си правят каквото си поискат. Как после ще има печалба?

 48. 48 Профил на Pe60
  *****
  Неутрално


  КОЙ замени агента Чавдар Тодоров в борда на фирмата- хранилка СБС - ченгето Цветко Цветков през септември?

  Хайде коментирайте де - как един "мениджър-прекарист" е в управлението на поне две конкурентни фирми???...

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK