ДСБ провежда шестото си национално събрание

ДСБ провежда шестото си национално събрание

© ЮЛИЯ ЛАЗАРОВАДелегати на "Демократи за силна България" се събраха в зала "България" за шестото си национално събрание, на което ще обсъдят резултатите от парламентарните избори и от вота на Европарламент. В доклада на председателя на партията Иван Костов ще бъде направен анализ на предизборната кампания и изводи от представянето на ДСБ, съобщи зам.-председателят Иван Иванов. Ще бъдат формулирани и задачите с цел да се постигне организационното укрепване на ДСБ в периода до редовните местни избори през 2011 г.


Частичните местни избори, включително и тези в София, които ще се проведат през номеври, няма да бъдат след основните теми на форума, коментира Иванов пред агенция "Фокус". Преобладаващото становище сред членовете на ДСБ според него е да бъде подкрепен кандидатът на ГЕРБ, но все още контактната група на Синята коалиция не е приключила разговорите с управляващата партия. Националното ръководство на СДС няма да се меси в решението на столичната организация, подчерта Иван Иванов.


Форумът няма да избира ново ръководство. Той се провежда според изискването на партийния устав в срок от три месеца след всеки национален вот националното събрание на партията да се събере, за да отчете резултатите.

Коментари (57)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 739 Любопитно

  Дано наблизо да има баничарница.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 2. 2 Профил на cos
  *****
  Неутрално

  Съвсем се предадоха. Костов излезе доста компромисен и свит лидер. Но за прехода на "кръглите маси" е бил подходящ. На този етап ни трябват съвсем друг тип лидери и хора, които да консолидират прогресивно мислещите.

 3. 3 Профил на сартр
  *****
  Неутрално

  Другарят Костов, откакто се поотърка около властта-мълчи като глътнал бастун! Другарю Костов-нима не виждате какво правителство и какви хора ни управляват!? Между другото кога ще разкажете по-подробно за учението си в школата за "летци"? Крайно интересно е!

 4. 4 Профил на -
  *****
  Неутрално

  Тези, дето сами се питате и сами си отговаряте -- по-добре слушайте какво говори Костов, защото същото ще го говорите и вие след някой и друг месец. И без това сами не можете да го измислите...

 5. 5 Профил на pezar
  *****
  Неутрално

  Ами с масата от говеда и овце които поселяват тази територия толкоз. То те ако бяха стока нямаше да потънат до ушите в л -----а.

 6. 6 Профил на Анализ, изводи, цели, ... защо ли?
  *****
  Любопитно

  И те като НДСВ-то останаха една кош плява, ама ...

 7. 7 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Да знаете партия, в която да е членувал Костов и да е в подем?Ако се явят на изборите - поредния крах, този път последван със смяна на ръководството. Ако не се явят, защо съществуват и за какво се борят? Надеждата крепи човека-може пък ББ да подхвърли еще някое дребно кокалче...

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 8. 8 Профил на HE TAKA
  *****
  Неутрално

  А ВИЕ ДА ПОЗНАВАТЕ НЯКОЙ ПОЛИТИК ОТ РАНГА НА КОСТОВ А .

 9. 9 Профил на БАШ ТАКА
  *****
  Неутрално

  Ц. Не познаваме. Доволен ли си сега?

  Хайде сега отиди за валерианчето и да поразсъждаваш малко опозиция ли сте, управляващи ли сте, Югославия в СИВ ли сте...

 10. 10 Профил на ДСБ
  *****
  Неутрално

  Как да познават политик с ранг на Иван Костов, като по-далеч от Станишев и Доган не виждат. За "ментата" пък да не говорим.
  Тяхното мнение се формира от "независимата" преса.
  Или чрез заплащане.
  Въобще не могат да се сетят защо в ЕС има една държава, която стабилно стои на последно место по всичко. Единствено сме първи по краткост на живота!
  Ако Костов не беше започнал реформата на БГ, щяхме да бъдем и навън от ЕС!
  Всичко което Костов направи в полза на България и българите му коства загуба на популярност и се използва от столетницата за антиреклама чрез лъжи.
  Наивен и безпросветен народ лесно се манипулира.

 11. 11 Профил на Доброжелатели
  *****
  Неутрално

  Дори и да не са толкова, колкото бихме искали, присъствието на ДСБ в политическия живот на нашето болно общество е здравословно ! Желаем им успех !

 12. 12 Профил на бг
  *****
  Весело

  До коментар [#9] от "БАШ ТАКА":

  Май тате много те е бил по главата като си бил под масата.
  На теб и валериан няма да ти помогне- по-силни илачи ти трябват!

 13. 13 Профил на ATIKUS
  ATIKUS
  Рейтинг: 8 Любопитно

  "Националното ръководство на СДС няма да се меси в решението на столичната организация, подчерта Иван Иванов."

  авторът на статията съвсем умеси политическия спектър в дясно, говорим за дсб, а после откъде на къде сдс или може би е нарочно!?

  Atikus
 14. 14 Профил на NikB
  *****
  Неутрално

  Костов сам си знае, че сбърка, като не лустрира комунисто-мафиотите.
  Трябваше да е много по-твърд и безкомпромисен (дори безскрупулен) срещу тях. Но може ли вегетарианец да е достатъчно твърд?

 15. 15 Профил на nestinara
  *****
  Неутрално

  ДСБ не е за всеки...галош!
  И чалгата - също.
  Образование, култура и лична хигиена - едва тогава няма да сме "най-бедната, най-корумпираната и най-опасната държава" в ЕС. Вечната дружба със СССР води до простотия и бедност...и партии - масовки от болшевишки тип.
  ГЕРБ не е дясна партия. Болшевишка партия е.

 16. 16 Профил на Чик
  *****
  Неутрално

  Поддържала съм твърдо Костов през всички минали години до днес.Сега си мисля,обаче,че Костов е уморен,мисля,че влезе в един етап от живота,когато е много трудно да се проявиш по нов завладяващ начин.За пъри път съм склонна да приема,че е време да се оттегли от първа линия в партията,така както се оттегли в политическия живот.Поддъращата роля,която играе в момента не се покрива с утвърдените представи за него като лидер и реформатор.Дали съдбата ще предложи нещо ново не знаем.

 17. 17 Профил на Чик
  *****
  Неутрално

  Поддържала съм твърдо Костов през всички минали години до днес.Сега си мисля,обаче,че Костов е уморен,мисля,че влезе в един етап от живота,когато е много трудно да се проявиш по нов завладяващ начин.За пъри път съм склонна да приема,че е време да се оттегли от първа линия в партията,така както се оттегли в политическия живот.Поддъращата роля,която играе в момента не се покрива с утвърдените представи за него като лидер и реформатор.Дали съдбата ще предложи нещо ново не знаем.

 18. 18 Профил на Имам питане
  *****
  Любопитно

  До коментар [#16] от "Чик":

  Кой да заеме мястото му?

 19. 19 Профил на Пърдящият вълк
  *****
  Неутрално

  Чик, Костов никога не е бил харизматична фигура. Няма външен вид, нито глас... но пък е единственият, който успя да направи нещо положително последните години в България.

  Аз също бях ужасно против подкрепата му за НАТО против Сърбия, но в последствие разбрах, колко мъдър и далновиден ход е предприел. Аз ако бях на негово място тогава щях да направя някоя пълна простотия, каквато би направил Първанов с удоволствие.

  Разбира се, за да оцениш някой като Костов, който няма румените бузки и невинната детинска физиономийка (или може би дебилна) на Жан Виденов или Станишев се изка разум, който средностатистическият гласоподавател - няма и няма и как да има.

 20. 20 Профил на Пърдящият вълк
  *****
  Неутрално

  Основната грешка на Костов беше, че надцени интелектуалните способности на народа ни. Беше си повярвал, че положителните неща, които направи и напредъкът постигнат в държавата са достатъчни народът да го оцени и това му струваше всичко. Това си е сериозен политически провал.
  Обаче освен че на него му струваше всичко, на нас останалите също ни струваше много - вече 9 години управление на дебилни, импортни юпита, крадливи дедовци, циганзация и доганизация, а мафията се завърна с триумф и фанфари, а още няколко стотин хиляди млади напуснаха България.

  А да и в същото време Чалгата превзе страната и стана народна музика. Културата съвсем изчезна и нивото ни от латино-сериал прескочи на анадол-сериалрлъ.

 21. 21 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха! Зомбокостоседесариатът отново е в много гялам подем! Бие ли, бие минуси на всички некостозомбоседесарианци.

  Специално във връзка с великия конгрес на грандиозния драгалевски файтон, поздрави на всички костозомбоседесарианци с най-фундаменталните костозакони и костопод(под)закони!

  Костонормативна уредба. Проектокомплект закони на костозомбизма заедно с част от историята на тяхното създаване.
  Костозакон № 1: Всеки, който не е за Костов, е за запазване на статуквото.
  Костоподзакон № 1.1: Всеки, който не е за Костов, е педераст.
  След като формулирах този важен костоподзакон, към мен беше отправена следната критика:
  "Не всеки, който не е за Костов, е педераст - може да има и бисексуални."
  На основата на тази правилна костокритика стигнах до важен костоизвод, а именно, че ще трябва да се интерполира и подподзакон. И той е:
  Костоподподзакон 1.1.1: Всеки, който не е за Костов, и е би- или транс-сексуален, независимо от всичко това е педераст.
  Оказа се, че Костозакон № 2 съм го загубил!? А дали не са ми го откраднали?!?
  Както и да е, налице е много сериозна щета за човечеството, но аз ще се опитам да я репарирам!
  Следващият закон е формулиран лично от Костов, който се изправил се пред студентите от НБУ, но решил тоя път да не им чете една хубава лекция за дясното. Задоволил се да заяви нещо, което следва да бъде определено като Костозакон № 3:
  Костозакон № 3. Всеки, който не гласува, гласува за Доган.
  На основата на този особено фундаментален костозакон незабавно формулирахме следните два негови подзакона:
  Костоподзакон № 3.3. Всеки, който не само не гласува за Костов, но и изобщо не гласува, гласува за Доган.
  Костоподзакон № 3.4. Всеки, който не само не гласува за Станишев, но и изобщо не гласува, също така гласува за Доган.
  Костозакон № 4. Всяка статия в печата или в Интернет издание трябва да е в полза на Костов.
  Костоподзакон № 4.1. Ако дадена статия в печата или в Интернет издание не е в полза на Костов, този вестник или сайт е комунистически и рубладжийски, на БСП и ДС, или най-малкото на ДПС.
  Костоподзакон № 4.2. Ако дадена статия в печата или Интернет не е в полза на Костов и е във вестник или сайт, които досега са били в подкрепа на Костов, този вестник или сайт е комунистически и рубладжийски, на БСП и ДС, или най-малкото на ДПС!
  Костозакон № 5. Всеки вестник и всяко Интернет издание, които не са за Костов, са продажни.
  Костоподзакон № 5.1. Всеки вестник и всяко Интернет издание, които не са за Костов, не трябва в никакъв случай да се четат.
  Костоподподзакон № 5.1.1. Всеки вестник и всяко Интернет издание, които не са за Костов, а са били за Костов, не трябва в никакъв случай да се четат, те трябва направо и без забава да се разобличават!
  Костозакон № 6. Всеки, който не е за Костов, е агент на ДС, партиен секретар или най-малкото бивш член на БКП.
  Костозакон № 7. Никога и никъде не може и не бива да има мнение, обратно на костомнението!
  Костоподзакон № 7.1. Ако някъде възникне мнение, което е обратно на костомнението, това е една случайност - без каквато и да било статистическа значимост!
  Костоподзакон № 7.2. Когато и ако някъде случайно възникне мнение, което е обратно на костомнението, то не трябва да се чете, а трябва направо и без забава да се заклейми.
  Костоподподзакон № 7.2.1. Когато и ако някъде случайно възникне мнение, което е обратно на костомнението, авторът му е педераст, агент на ДС или поне партиен секретар.
  Костоподподзакон № 7.2.3. Когато и ако някъде случайно възникне мнение, което е обратно на костомнението, авторът му трябва без забава да се определи като агент на ДС или партиен секретар, или най-малкото педераст.
  Костозакон № 8: Правилното мислене е костомислене.
  Костоподзакон № 8.1: Всяко мислене, което е неправилно, не е костомислене.
  Костоподподзакон № 8.1.1: Всеки костовист, щом срещне случай на некостомислене, е задължен без забава да го разобличи като неправилно мислене.
  Костозакон № 9: Ако две лица са на едно мнение за Костов, и това мнение за Костов е против него, т.е. то е неправилно мнение, всъщност те не са две лица, а са едно и също лице!
  Костоподзакон № 9.1: Ако две лица са на едно мнение за Костов, и това мнение за Костов е в негова полза, т.е. това е правилно мнение, те са две лица!
  Костоподподзакон № 9.1.1: Ако едно и също лице през един период е на добро мнение за Костов, а през следващ период е на обратното мнение, това не е едно лице, а са две лица, като първото е с правилно мнение, второто с неправилно!
  Костоподподподзакон № 9.1.1.1: Второто лице трябва без забава да се разобличи като агент на ДС, партиен секретар, член на БКП или най-малкото педераст!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 22. 22 Профил на rashev
  *****
  Неутрално

  Добре е да се знае, какво се говори на събранието. Тук в Дневник липсва информация. Ето малко повече подробности: http://news.ibox.bg/news/id_1455306045

 23. 23 Профил на Докога
  *****
  Любопитно

  До коментар [#21] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Пак ли изплува от блатото?

 24. 24 Профил на Чувство за мярка
  *****
  Весело

  До коментар [#22] от "rashev":

  Ей тук му е мястото на #6.

 25. 25 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Тук е мястото да си припомним как десният драгалевски соцполитасистент хвали в дисертацията си съветската икономика (от която умряха милиони) като прогресивна, за разлика от буржоазната, която била упадъчна. Хвали главорез № 1 Ленин като "голям икономист". Пълни главите на младежда с комунистическа отрова. След 10.11. дава съвети на комунистическите убийци как да не загубят доверието на народа в собствения им парцал "Работническо дело". Умишлено не отваря досиетата. Умишлено не провежда декомунизация.
  Естествено, че умишлено! Нали за това е заведен от Луканов при Желев! Човекът си изполнява задачите. А зомбокостоседесариатът и досега не спира да вдига двата пръста и да се дере: "Костов, Костов"!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 26. 26 Профил на Попов
  *****
  Неутрално

  Поредно педалско сборище. Малоумни седерасти нали сте за браковете между еднополови.

  Да ви еба майката проста седерастка, малоумна!

 27. 27 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 739 Любопитно

  Предлагам да им построим един хубав партиен дом.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 28. 28 Профил на поправка
  *****
  Неутрално

  Не било зала България а квартално кафене в Драгалевци от четирите маси две още са свободни Костов кани още от електората да дойдат ,че няма кой да им плати сметката с другарката Костова!

 29. 29 Профил на Защо
  *****
  Неутрално

  Защо ли към статия, насочена предимно към десните избиратели и съдържаща обикновена и нормална информация - се появяват безумно злостни и неприлични коментарии.
  Само споменаването на името Костов кара комунягите да реагират болезнено. Пребройте колко злостни мнения към политик, който вече 9 години не е във властта.
  Още им държи, значи!!!!!
  Още се страхуват!!!!!

 30. 30 Профил на Бегемот
  Бегемот
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Красимир Кабакчиев, дфн - жалко ченге

 31. 31 Профил на Knab Janos
  *****
  Гневно

  Деветдесет процента от народонаселението, на тази неспасяемо пропаднала,поради комунизираноста си държавица,плюят по Костов!Резултата от маймунските,изборни дивотии и плюенетата им, на тези деветдесет процента,ясно се вижда!На последно място в Европа по всичко добро и на първо, по всичко лошо!За тази всеобща комунизираност и пропадналост на населението,неминуемо се плаща с най-страшната историческа цена!Такова общество просто се разлага докрай и изчезва!По-силните от него на този свят,чисто и просто го премахват и му вземат земята, за огромна своя полза!Знам му и грешките на Костов и не го идеализирам излишно!?Той обаче, е единствения,който можеше,продължава да може и при всеки необходим случай дава, бързо и спасително европейско развитие на българите,като политически деец от най-висока класа!Като най-невероятния,български обществен парадокс обаче,той е и най-оплювания и мразения тук!?Е ,тия български говеда сами си избират гибелта като общество и държава!За жалост,просто са неспасяеми отвсякъде!?
  А,от политическия живот на това комунизирано и чалгаризирано общество, през последните му двадесет години, със сигурност разбрах едно!Който плюе по Костов е или безкрайно зловреден комунист,или продънен и в главата и в задника, глупак!Всеки от посочените по горе "деветдесет процента", да избере сам за себе си ,в коя от двете категории попада!?

 32. 32 Профил на До 19 и 20
  *****
  Неутрално

  Колега от форума, на пълно съм съгласна с мненията ти.
  Само две забележки - не е вярно, че Костов няма външен вид! Костов е с много интелигентно излъчване, физиономията му не е просташка! (това е все пак женското мнение)
  И второ - да вземеш да махнеш това глрупаво име, под което се криеш, че не отива на интелигентен мъж така да се самонарича!

 33. 33 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 739 Неутрално

  До коментар [#29] от "Защо":

  Защото лъже.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 34. 34 Профил на cos
  *****
  Неутрално

  Момчета и момичета, не става въпрос за атака срещу Костов и ДСБ. А за това, че трябва да се работи за голяма дясна организация, която да обедини всички, недоволни от положението, демокрацията, и цялата организация и политическа система, доминирана от безпринципни, безскрупулни и посредствени хора - произлезли от лумпенските среди взели властта на 9 IX.
  Не сте ли съгласни, че е нужна такава организация?

 35. 35 Профил на Петърчо
  *****
  Неутрално

  Отново съм щастлив - Кабакчиев, Попов, сартр и Белия негър пак загубиха съня си задълго. Дано да продължи вечно или най-малко докато не поумнеят.

 36. 36 Профил на Glasuvasht
  *****
  Неутрално

  Поредния файтон корумирани типове подобно на НДСВ се е събрал да си побъбри днес в събота.Няма лошо, хортувайте си.Те срещите ви са все по-оредяващи докато не изчезнете напълно.То не че ме интересува но да попитам онова ниското момче с изкочилите очи Атанасов присъства ли?

 37. 37 Профил на GT
  *****
  Неутрално

  Аз като гласувал за ГЕРБ притискам Бойко Борисов да направи пълна ревизия на сделките и управлението на Костов, и ако е пикал на криво да отива на дрънголника.При Симо глиста и Станишев имаме напредък, но и Доган ми убягва от погледа.

 38. 38 Профил на тато
  *****
  Неутрално

  Кабакчиев, ма много си тъп. Иначе браво на "Пърдящия вълк", анализа е много точен.
  Едно не ми става ясно - Костов е харизматичен и владее голяма част от интелигенцията. Тук по-голямата част от нас знаем какво е направил за България и че политик от неговия ранг България няма в последните години (изключвам правешкия селски тарикат управлявал ни доста дълго време))
  Та въпроса ми е защо тиква като Бойко Борисов има такава електорална подръжка, а стойностния политик няма. За мен обяснението е едно - Б.Б. е популист, това за всички ни е ясно. И всички балони след още мало време ще започнат да се пукат. Но Б.Б. говори на езика на народа, и народа го разбира. Дори и малкото което прави чрез медиите стига и до последния чвек, на език който всеки разбира. И според мен тук е темата върху която Костов трябва да поработи.
  Да създаде пиар екип, който да не използва високопарни слова, а да говори разбираемо за обикновения електорат. Дори и не популярните мерки да се обясняват защо се правят. А може би точно те да се обясняват така че чалгаслушащите да им стане ясно какво се прави и най-вече защо.

 39. 39 Профил на pump it!
  pump it!
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Знам, че авторката на бележката - Петя Владимирова - недолюбва ДСБ и Иван Костов.
  Впрочем, "недолюбва" е най-меката дума и я употребявам съвсем съзнателно.

  Репортерската й бележка е обновена в 13.11 часа. И в нея няма нито дума от доклада на Костов.
  Вече е 15.00 часа - положението е същото.
  Което говори лошо - и за Владимирова, и за Дневник.

  А при такова осведомяване щръклеенето на човекоподобните е напълно в реда на нещата.
  И още - не препоръчвам на №26 да ми каже в лицето това, което си е позволил да напише!


  pump it!
 40. 40 Профил на &^&
  *****
  Весело

  До коментар [#32] от "До 19 и 20":

  Имаш и моята подкрепа (за името)!

 41. 41 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Аз не мога да сетя, когато Костов беше премиер, колко човека от правителството на Жан Виденов влязоха в затвора.....

 42. 42 Профил на Двете нули
  *****
  Весело

  До коментар [#41] от "VellEll":

  Ще ти помогна: 00

 43. 43 Профил на COPY
  *****
  Неутрално

  17. септември..2009 година…
  BIG AL :)))))
  Не бих се учудил ако комунистите спечелят в ..София …

  Най- бързият начин на загуба ,на гласуващи за теб , е да НЕ участваш с кандидат..А когато и ИНТЕРЕСИТЕ на кисьовци, общински и прочие “солташаци” / в Общината ?/ са НАЙ-ВАЖНИ за една партия , то тогава отиването в небитието ти е сигурно..Примери с партии, в България - бол..)
  Всяка партия има правото сама да си определя кандидата..НО, когато една учителка по руски , от Самоков е “елитния ” кандидат за кмет на София , когато всички други кандидатури са ..под нейното “ниво;’-, то тогава наистина можеш да си закриеш партията,..ТОВА ли ще е общия кандидат на десните в София ?? Звучи като виц..ОТ какво разбира тази жена ?? Икономика, право, инфраструктура,транспорт, архитект,…!!?? Какво ?? Че я гласят за кукла на конци е ясно-готова е за “командно управление ) Добре, но това си е проблем на ГЕРБ..А когато имаш 12 % , 17% ..и 20 % - в трите… софийски района на изборите преди 2 месеца , и НЕ участваш !!?? Ами това са последните сини гласове-достатъчно на брой- които са готови да гласуват..) в тази объркана България на ченгета..) ИНТЕРЕСИТЕ на кисьовци, ивановци и бориславци, които докара СДС- до 4 % ..!!?? на предните избори , ТЕ ли са по- важни !!??Хора , които отдавна трябваше да са ..изгонени-поради непригодност..Не е проява на конфронтация с ГЕРБ , когато имаш и СВОИ кандидати..Нормално..Ще те уважават, Мартине- ПОВЕЧЕ..Все пак една учителка по руски , МОЖЕ и да спечели тези избори, но ТИ- няма да изгубиш сините гласове..Вижте и самочувствието на БКП-БСП- с техните гласове , които нЕ са повече от сините..))
  Постовете на кисьовци ли са по- важни ??? А ГЕРБ-много скоро ще има нужда от подкрепа за управлението си..) Комунистите скоро ще ги почнат със стачки..Няма по- социални от червените-когато НЕ са на власт..) Така че,кандидат на Синята коалиция не е повод за разваляне на отношенията с ГЕРБ..
  Интересите на тарикатчета в Общината НЕ са по- важни..Все пак сме партия с ..традиции…

 44. 44 Профил на сартр
  *****
  Неутрално

  Значи трябва да се анализира едно нещо , за да се разбере! Тук някой си казва, че Костов бил управлявал много добре, но изгубил подкрепата, защото нещо му бил куцал ПР-а! И го съветват-др. Костов, оправи си ПР-а , защото това е основната причина за съкрушителните загуби, които претърпя! Никакъв детайлен и стойностен анализ на неговото управление не видяхме! Хората мразят Костов, както мразят и Кобурга! Костов заяви в прав текст през 1997г."Ние няма да ви излъжем, ние няма да ви предадем! И ни излъга, и ни предаде! Затова народът го размаза политически! Същото, което сега се случи със Симеон!В момента Костов е съюзник с човек, който неминуемо го очаква същата политическа съдба! А той се е впил като кърлеж в него , само и само да е във властта! Срамна история!Това обаче ще е действителния политически край на файтона негови последователи! Той ще ги завлече в бездната!

 45. 45 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха! Един костозомбоседесарианец ми вика, че съм тъп (на мен, учен от световен мащаб), защото съм казал някои истини!! Ха-ха-ха! Ха-ха-ха! Да ги повторим, за да се ограмотява костозомбоседесариатът:
  "Десният драгалевски соцполитасистент хвали в дисертацията си съветската икономика (от която умряха милиони) като прогресивна, за разлика от буржоазната, която била упадъчна. Хвали главорез № 1 Ленин като "голям икономист". Пълни главите на младежта с комунизъм! Работи за ЦК на БКП. След 10.11. дава съвети на комунистическите убийци как да не загубят доверието на народа в парцала "Работническо дело". Не отваря досиетата. Не провежда декомунизация."
  Това се истините. Истинските. Голи. Жалки. Български. А костозомбоседесариатът да продължава да дига двата пръста и да реве "Костов, Костов!"

  Красимир Кабакчиев, дфн
 46. 46 Профил на BIG AL ::)))))
  *****
  Весело

  Изпълняващият длъжността кмет и дългогодишен зам.-кмет по финансите Минко Герджиков с нарастваща градация напоследък впечатлява столичната публика. Само преди няколко дни той обяви, че дупката в бюджета на София е около 48 млн. лв. И на този фон в четвъртък съобщи, че администрацията на града за първи път ще плати в аванс на почистващи фирми за предстоящата им работа през зимата. При това намерението не е шега работа - те ще получат 5 млн. лв. от общо 8-те млн., колкото е цялата предвидена сума за зимното чистене......:)))))
  ...................................................................................................................::::::::::::::::))))))))))))))))))))
  Каква сол, каква луга , какво 'зимно" почистване ..))))

  На мафиотчетата от ЦСКА - им трябват мангизи - да си платят данъците, разходките, малко за съдийте , повече за футболистите и...за славата на ЦСКА...Е, и за адвокати скоро ще им трябват , май..) А Минко е май от це це ка то..>)
  Борисов , СПИРАМ да плащам такса смет !! Няма да спонсорирам це це ка...Все пак съм от Левски и..си имам принципи...)))

 47. 47 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#45] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  кебапчиев дългия престой в психиятрията не е имал никакъв ефект за теб жалко за усилията на докторите ти си безнадежден случай

 48. 48 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1366 Неутрално

  #19, 20 и 31:
  Така е, прави сте! Честно, далновидно и с държавническа отговорност трудно може да се спечели в условията на демокрация с всеобщо избирателно право. Особено в страна като нашата, в която 90% от хората не мислят, а се ослушват кой ще им обещае "гювеча". Както се изрази навремето един наш мургав боксьор. СДС победи. Защото имаше Проект. Проект, който увлече и хора от тези 90%. Вече сме в НАТО и ЕС. И всички /или почти всички/ политици са върли натовци и европейци. И разделителната линия е ясно видима за 10-на процента от хората. А останалите са "материал" за популистите. Като няма Голям исторически проект, избори у нас се печелят с популизъм. "Ще ви оправим, ще ви направим, ще ви дадем...Достатъчно е, че направихте цивилизационния си избор, вече всичко ви се полага и т.н."
  И само 10% разбират, че цивилизационният избор е път, който трябва да се върви с труд, умения и постоянство, дори с цената на "кръв, пот и сълзи". Както беше казал един, който ако се яви на избори в България ще види Парламента на картичка само.
  ПП: ТКЗС-то е живо!!!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 49. 49 Профил на борко
  борко
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  Г-н Красимир Кабакчиев, дфн, бихте ли ни дали линк, където да прочетем и ние, костозомбо-не-знам-какви-си, откъси от дисертацията на Иван Костов. Благодаря!

  If you want to kiss the sky, better learn how to kneel.
 50. 50 Профил на тато
  *****
  Неутрално

  до "сартр"
  Какво можеше да направи Костов с тия кърлежи които се бяха впили в СДС и после мигрираха в ДПС. Ами с Женята Бакъджиев?
  Има два вида решения - решения които се вземат в момента и правилните решения. Едно решение в момента може да е правилно, но след време при други вече обстоятелства, да се окаже че е имало и по добро.
  Костов в своето управление вземаше стратегически правилни решения съобразени с тогавъшните обстоятелства. И съм непоколебимо убеден че той е единствения политик с цялостна визия за управление на държавата.
  А за световно известния учен кфн Кебапчиев - имаш два варианта - или да спреш, или да продължиш да разсмиваш публиката....

 51. 51 Профил на Линк към Костов
  *****
  Неутрално

  Дисертацията на Костов е цитирана в сайта на Иван Ценов:
  http://tsenov.bul.net/broshuri/k_lier/1.html
  "Генезисът на теорията за икономическия растеж може определено да бъде отнесен към 20-те години на века. Идеен автор е Владимир Илич Ленин. Ленин е идеолог и стратег на индустрализацията, а именно концепцията за индустрализацията е първата макар и непълна форма на теорията за икономически растеж."
  И прочие! Приятно четене на "научния труд" на Иван Костов!

 52. 52 Профил на Иван Костов
  *****
  Неутрално

  Да живее ДЯСНОТО! ДЕСЕБЕ! ДЕСЕБЕ!
  "Към големите постижения на организаторската дейност на Ленин следва да бъдат посочени на първо място създаването на плана ГОЭРЛО, който той нарича втора програма на партията.
  В материалите на конгресите на ВКПб през 20-те и 30-те години се вижда как се запазват и доразвиват идеите на Ленин, как се проявява действената им сила като основа на икономическата стратегия и политика на партията за растежа на народното стопанство. ...
  Особено тясна е взаимовръзката между всеобщия икономически закон за увеличение на производителността на труда и икономическия растеж. Изискванията на закона се постигат преди всичко чрез растеж в материалното производство. Модификацията на закона при социализма предполага, от една страна, стабилност и непрекъснатост в нарастването на производителността на труда и, от друга, по-високи темпове на този процес в социалистическите в сравнение с капиталистическите страни. Последното изискване е външно по отношение на народното стопанство, но вътрешно по отношение класовата форма на отношенията на растежа. То е свързано с необходимостта от победа в икономическото съревнование и доказване преимуществата на социалистическия начин на производство. Върху темповете на растежа и тяхната комбинация се наслагват допълнителни изисквания. Те трябва да бъдат устойчиви, стабилни и изпреварващи тези в развитите капиталистически страни за да се постигне в историческа перспектива, по-високо равнище на производителността на труда при социализма."

 53. 53 Профил на pezar
  *****
  Неутрално

  Хе Хе Хе ,ааа запопочва да ми става кеффф. Нещо новият живот на чисто с Бат Бойко не може да започне, а. Нещо пак Иван ви е виновен,а. Нещо по селата май не става далавера ,а. Пенциите същите, а. Гражданите бедни ,а. Ха, май и работа няма, а. Май вие нещо сте неграмотни ,а. Да ви съжалявали човек ,а. Нееее.

 54. 54 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 855 Весело

  До коментар [#53] от "pezar ":

  Нищо не ни е виновен просто искаме да гледаме теми и новини пропорционални на % му избиратели .... Колко беше там 2% ли колко - да се появява на 50 дни един път в телевизията и пресата ,защото толкова реално му тежи думата или тоест нищо! Останалите нападки са мека казано проява на лош вкус и съдържат изброените определения на 100%!

 55. 55 Профил на Сервитьор от соца
  *****
  Неутрално

  Да не забравят бате Славчо (Христов).

 56. 56 Профил на 65
  *****
  Неутрално

  Права е значката.
  Едно време Партията печелеше избори с 99,99%, поради което телевизията и пресата бяха ангажирани с нея.
  Е, имаше и 0,01% по въпроса за побоищата над негрите!
  Но къде ти сега онзи добър вкус!

 57. 57 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 855 Весело

  До коментар [#56] от "65":

  Съжелявам тези работи за негрите явно са били след студио "Х" ,не съм ги гледал..... А сравнението на тогава и сега е меко казано смешно ,тъй като 1989 година отдавна я минахме ... лошото е че някои хора живеят в миналото и ги преследват духовете на политическите трупове! Едните гласуват за Станишката ,другите за Костов!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK