"Мобилтел" и "Глобул" отново срещу "Виваком"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (72)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на viva
  *****
  Неутрално

  абонирах се за трио. Много е яко

 2. 2 Профил на SELIANINA
  SELIANINA
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Това е добро за потребителя

  Нормалните хора си имат дом, семейство, увлечения и мечти.
 3. 3 Профил на Plamen
  Plamen
  Рейтинг: 217 Неутрално

  винаги е неприятно като ти намаляват порциона хаха

 4. 4 Профил на BTodorov
  BTodorov
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Мобилтел и Глобул нямат ли малко срам, всяка година декларират огромни печалби и сега тръгнали да се вайкат, че конкуренцията намалила цените. Май трябва да се разследват за картелно споразумение тези два телекома.

  Glory is fleeting, but obscurity is forever.
 5. 5 Профил на JPJ
  JPJ
  Рейтинг: 583 Неутрално

  и трите оператора пият кръв

 6. 6 Профил на хе-хе
  *****
  Неутрално

  като са мн. силни да станат кокорентно способни.Какво са заревали,като наакано дете пред майка си.аз от колко години негодувам от,надутите цени на разговорите,които ми предлагат тези търгаши.А тях трябва да ги съди който се чувсва ограбен,с какво ще се оправдават,крадците,нагли

 7. 7 Профил на Еми...
  *****
  Неутрално

  Ниските цени са добри за потребителите само дотолкова, доколкото не представляват т.нар. "хищническо ценообразуване", чиято цел е да изтласка останалите играчи от пазара... не е редно да се усвояват пазарни позиции по непазарен път, както се прави при злоупотреба с господстващо положение...

 8. 8 Профил на Deep Blue
  *****
  Неутрално

  какво стана с правилото за последната километьр на трасето на телекомуникационните компании

 9. 9 Профил на DR
  *****
  Неутрално

  А на глобул и мобилтел някой да им прави проблем за подбиване на абонаментната фиксирана такса за фиксирана услуга? Край, свърши им времето на тези обирджии. Скоро ще усетят какво е да губиш клиенти в условията на честна пазарна икономика.

 10. 10 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1054 Неутрално

  Без да защитавам по никакъв начин "Виваком", не мога да не се съглася, че тия цървули от "М-тел" и "Глобул" няма какво да ми се оплакват. И на малките деца е ясно, че се разбират помежду си за цените и съответно всички си плащаме от години като попове. Третият играч им размъти водата, ама то това беше и идеята на трети оператор. Все едно "Глобул" не злоупотребяват с цената на тъпия "Iphone", а "М-тел" с това, че имат най-много абонати...

 11. 11 Профил на med
  *****
  Неутрално

  Ако това е задушаване на конкуренцията, какво тогава е недопускането на четвърти мобилен оператор миналата година, когато с лобиране изтърсиха такава цена на лицензията, за която изобщо не си заслужава никой оператор да се захваща. И за каква конкуренция ми говорят - това си е олигопол, всеки се държи както му изнася. Глобул и Мтел са в партия, защото и двата могат да загубят пазарен дял. Иначе и трите бяха в партия, за да не навлезе четвърти...За каква защита на конкуренцията може да се говори - това е нагло и смешно

 12. 12 Профил на СПЕЦ
  *****
  Гневно

  Нищо не стана досега, Дееп Блу! БТК не свали наема за подръжка до поносимо ниво и... мераклии НЯМА!
  МОНОПОЛИСТ ГАДЕН е! Сега си сменя 'името и се разграничава' от ... себе си! Мимикрия преди да се 'шитнат', май на французите? Ориндж или Фр.телеком... Май след Н.Г. и след Новия Закон за Съобщения!
  Бе затъващ от неефективността си СОЦ МАСТОДОНТ! Нищо ново.
  Ъхъ!

 13. 13 Профил на m
  *****
  Неутрално

  Питайте потребителите за Ментел и Грабул.... Ако имаше истинска конкуренция, отношението щеше да е съвсем различно. Преди две седмици от Грабул ме заплашиха, защото не съм си платил сметка от преди 5 години, когато си спрях картата заради откраднат телефон. За 5 години не ми изпратиха нито едно писмо или известие или каквото и да било, и сега ми пращат предизвестие за принудително събиране чрез фирма за събиране на дългове, на което няма сума за плащане, отличителни знаци, без плик дори, но с прикачени вносни бележки и разни заплахи в прав текст...
  А както съм тръгнал да се оплаквам, току-що си купих Данон Активия с ацетон в него от близкия магазин - определено това ще ми пречисти стомаха.... Е за какви защити на конкуранцията и на потребитлите можем да говорим изобщо....

 14. 14 Профил на NK
  *****
  Неутрално

  Тази статия е невероятна реклама за VIVACOM, доколкото 99.99% от населението е убедено, че и трите мобилни оператора съдират кожите ни добивайки огромни печалби.

  хммм...

 15. 15 Профил на доровски
  *****
  Неутрално

  в нормалните държави говориш на много по ниски цени,обаче ние според моб. ни оператори сме по-платежоспособни ... ))

 16. 16 Профил на Мобилен
  *****
  Гневно

  И за 3те оператора трябва сопа - от Брюксел, иначе никога няма да видим нормални цени от тези лакоми г.зове български

 17. 17 Профил на един от масите
  *****
  Неутрално

  не се оплаквайте
  това се нарича демокрация и пазарна икономика по разбиранията на Запада
  просто на българска територия ограбването е по-простичко
  нямаме си никаква държава затова е така
  но както е тръгнало май нещата ще се оправят
  в близко бъдеще май САЩ ще станат социалистическа страна
  и след тях вече светът ще се промени към добро

 18. 18 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Доживях ! М Тел да РЕВЪТ, за злоупотреба с "господстващо" положение!!! Ваща мама, занм , че новите собственици на М Тел нямат вина за негативите на предходните, но "оня" монопол на мобилни комуникации няма да бъде забравен скоро. Голямо риване, голям кеф. Кифтетата намаляха. Много се дразня и от рекламата, с тъпата бабешка мутра на М Тел. И кучето ми, а то не е много умно, разбра, че тя е пряко насочена към даден конкурент, което не е етично.Ама то, каква ли етика да очакваш от тях. Програмите на Вива въобще не са лоши, тъй че,на когото не му отърва, да помисли за актуализация на собствените си програми. Голяяяяяяяяяяяям кеф!

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 19. 19 Профил на VitaminX
  VitaminX
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Мисля че Vivacom са си направили сметките, преди да пуснат въпросните тарифи. Вече нали ги съдиха за нещо подобно, мисля че имаше една тарифа, която предлагаше минути от домашен към мобилен телефон и след делото се наложи да я променят, мисля че смениха минутите с такива за международни разговори.

  Missão dada é missão cumprida!
 20. 20 Профил на Mentel
  *****
  Неутрално

  Ментел, идете да ревете някъде другаде! Нали "кабела" не вървеше ? Предложете НОРМАЛНИ услуги, както е в другите бели страни и хората сами ще се върнат.

 21. 21 Профил на Payakoff
  Payakoff
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Не ми е ясно за какво се оплакват, особено Глобул! Доскоро номерът 123 беше безплатен, но тези кръвопийци от Глобул го направиха и него платен! Да им преседне дано! Чудят се само как да печелят повече от клиентите, а не се замислят за икономии вътре във фирмата!?

  Post tenebras spero lucem
 22. 22 Профил на Payakoff
  Payakoff
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Вече се замислих, дали да не премина към Виваком?

  Post tenebras spero lucem
 23. 23 Профил на Бай Петко
  *****
  Весело

  Аз съм на Макс Телеком и друго не ми трябва.

 24. 24 Профил на гого
  *****
  Гневно

  Бях дълги години абонат на Глобул,а последните няколко месеца бях абониран за опцията "приятели" /с/у 5 лв.месечно/ За м.август предложиха освен 100-те безплатни минути още 100.Когато предоставиха сметката ми,се оказа,че трябва да платя сума,повече от три пъти по-висока от обикновено.А въобще не бях ползвал допълнителните 100 минути.Разбира,се,поисках веднага да се махна от тях и да премина към Вивател,като си запазя номера. Отказаха ми.Махнах се от тия боклуци,независимо,че получих от Вивател нов номер.Синът ми,които живее в Париж ми казва,че цените на тези услуги са най-скъпите в Европа.Въпреки огромните разлики в заплатите.Незнам що за държава сме,щом се позволява такъв пладнешки грабеж!

 25. 25 Профил на мутра с преференции
  *****
  Весело

  точно тия М тел-мутри ли ?!!! забравиха кога скубеха 1лв. на минута!

 26. 26 Профил на Vlad
  *****
  Неутрално

  Хора, надявам се някога да поумеете и да разбирате какво се случва около вас. Вивател, наистина нарушава конкуренцята на пазара. И ако си мислите че цените в БГ били наи-високи - лъжете се. Аз съм в Швейцария, и тук цените са много по-високи.

 27. 27 Профил на analizator
  *****
  Гневно

  дотук коментарите са все срещу глобул и мтел, що ли? И двата оператора гледат как с малки букви да ти го натресат, да променят условията винаги в тяхна полза и да те излъжат в разговорите! Какво предлага виваком, точни и ясни сметки, ниски цени, неиползваните минути ти се прехвърлят автоматично в следващия период, отчитането става на 30 сек. е трябва да си мазохист да стоиш при горните два оператора в тая криза!

 28. 28 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 1063 Весело

  До коментар [#25] от "мутра с преференции":

  2,80 приятелю

 29. 29 Профил на Ohaaa
  *****
  Неутрално


  Просто е ! Намаляш цените и доста се прехварлят при теб. Ако започнеш да губиш или целите ти са високи или пък услугите ти са некачествени. И тогава клиента отива при други. Тогава какво реват М-Тел или Глобул... А пак само като се замисля и си спомням че 360 лв струваше СИМ картата към М-Тел...

 30. 30 Профил на Teo
  *****
  Гневно

  Ползваме услугата Корпоративна група на Мен-тел и оферираната цена е 1ст/мин за разговори в групата. ДА АМА НЕ.
  Колега случайно забеляза че около 30% от разговорите вътре в групата са ТАРИФИРАНИ ПО 7ст.???
  След оплакване до Ментел ни върнаха пари за 3г. назад!!!
  Мога само да предполагам от тая "невинна софтуерна грешка" както ни обясниха, колко МИЛИОНИ са смъкнали.
  ПРОВЕРЯВАЙТЕ СИ ТАРИФИРАНЕТО В ГРУПА!!!

 31. 31 Профил на LvM
  LvM
  Рейтинг: 583 Неутрално

  Да умрат в лайна всичките ве, телефонните услуги са най-скъпи в България от целия ЕС. Кое точно оправдава да държат цените в пъти по-високи отколкото в други държави? Техниката ли им е златна, за поддръжката ли плащат милиони? В Австрия за 25 евро на месец говоря 1000 мин с целия ЕС, без значение мобилни или фиксирани линии(!) и още 4000 в същата мрежа. Айде кажете ми за 50лв колко минутки говорите чрез нашите оператори.

  "Socialism is not an alternative to capitalism; it is an alternative to any system under which men can live as human beings."
 32. 32 Профил на SIDDHARTHA
  *****
  Неутрално

  ПРЕДЛАГАМ ДА ПОДЕМЕМ ИНИЦИАТИВА!

  НЕКА ВСЕКИ ОТ НАС УБЕДИ ПОНЕ ДВАМА СВОИ ПОЗНАТИ ДА НАВИЯТ ДВАМА СВОЙ ПОЗНАТИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ М_ТЕЛ И ГЛОБУЛ!

  ДА ГИ ВИДИМ БОКЛУЦИТЕ ТОГАВА!

  И ОТ М_ТЕЛ И ГЛОБУЛ СЪМ КРАДЕН А И ВСЕКИ ОТ ВАС ПРЕДПОЛАГАМ!

  ДА ИМ ГО ВЪРНЕМ!

 33. 33 Профил на Жоро
  *****
  Неутрално

  Аз пък съм краден от БТК - И смятам определено, че при първа възможност, след изтичането на договора ми с БТК да му кажа сбогом! М-Тел са били винаги коректни с мен, тарифиране, цени, услуги и с всички около мен ... но коментарите тук, по-горе, са неоснователно злъчни срещу М-Тел... Истината е, че в България все още са високи цените на телекомуникациите... и БТК използва своето доминиращо положение! Те трябва да носят отговорност, защото с политиката си пречат на другите оператори да намаляват цените.

 34. 34 Профил на АБФК
  *****
  Неутрално

  Ако М-Тел и Глобул са нормални фирми, искащи да представят конкурентен продукт, биха си взели бележка от коментариите тук. Също и Виваком, при които да се откажеш от стационарния си телефон е една малка сага.
  Но проблемът тук е всъщност в държавата ни, която ограничава реалната конкуренция.

 35. 35 Профил на доктора
  доктора
  Рейтинг: 0 Неутрално

  както би казал един прочут българин-всичките са маскари.

 36. 36 Профил на Boixos Nois
  Boixos Nois
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Западните компании от бранша дават много повече услуги на клиентите си при много по-ниски тарифи

  http://www.facebook.com/F.K.BARCELONA
 37. 37 Профил на nn
  *****
  Неутрално

  Само пример да дам: Пакет от 1ГБ предплатен интернет на Ментел и Глобул важи за 1 месец, а на всеки европейски оператор важи 1 година... Лошото е че ВИВА тук не са конкурентни, в стремежа си да продават ADSL..

 38. 38 Профил на beatles
  *****
  Неутрално

  До коментар [#26] от "Vlad":

  владко, обърни си заплатата от франкове в лева, сравни със заплатите в БГ, земи си договор, а не предплатене услуга, ( 5 години съм бил на ориндж, така че не се обяснявай) научи се да смяташ, и после пак ела!!!

 39. 39 Профил на beatles
  *****
  Неутрално

  До коментар [#33] от "Жоро":

  че и БТК не са стока съм съгласен, но я кажи как точно намалявайки цените пречат те на другите да сторят същото???? това чисто и просто не е верно, мтел и глобул са си стиснали ръцете и държат цените безумно високо. имам познат дето работи в мтел, няма да ти казвам какви са има ставките.

 40. 40 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 60 Весело

  Тези пък се изпотрепаха.

  Orda
 41. 41 Профил на haralampi
  *****
  Неутрално

  Когато МТел и Глобул пуснат оферти, които не дискриминират към коя мрежа ще се обажда човек, тогава ще ги подкрепя. Иначе е добре КЗК да провери дали случайно двете фирми нямат общ собственик - компания, която контролира директно/индиректно техните собственици.

 42. 42 Профил на Серго
  *****
  Неутрално

  Мда, идва краят и на скъпите мобилни услуги в БГ. По един или друг начин, рано или късно всичко си идва на мястото. Така стана и в строителството. Баламурниците свършиха. М-Тел и Глобул да не реват - достатъчно много печелят и при тези ниски цени.

 43. 43 Профил на Вене
  *****
  Неутрално

  Кърлежите се оплакват от бълхата.

 44. 44 Профил на 1-1
  *****
  Неутрално

  И аз бях при Мтел, и аз преминах към Виваком. Доволем съм, понеже са по-коректни от другите доставчици..

 45. 45 Профил на Niko
  *****
  Неутрално

  КАРТЕЛ! КАРТЕЛ! КАРТЕЛ! КАРТЕЛ! КАРТЕЛ!
  Къде си Бойкооооооооооо????????

 46. 46 Профил на BG
  *****
  Неутрално

  Мтел ако искат да подбият виваком да върнат отчитането на 15сек. Само че не искат. Е тогава да не реват за справедливости. Те не злоупотребяват ли с положението, че са първи GSM оператор и маса народ още не се е махнал, защото усложняват преносимостта на номера?

 47. 47 Профил на no comment
  *****
  Неутрално

  скъпи хора, не всичко е въпрос на цена. Едва ли всички знаете, че въпреки че договорите ви за интернет и домашен телефон от Виваком са напр. едногодишни, ако решите два месеца след изтичането му да го прекратите - дължите неустойки за още близо година тъй като подновяването е автоматично. Просто няма отърване, нищо, че подписа ви е за една година. Не дай си Боже ако сте се подмамили с подаръка безжичен телефон с двугодишен договор - след изтичането се подновява за още две. А ако искате да си преместите АДСЛ на нов номер - 40лв. и една седмица без нет - отнема време а и не става веднага..

  Да не говорим за неособено високата компетентност на продавач-консултаните, нова корпоративна идентичност с никаква инвестиция в подготовка на служителите. Евала!

 48. 48 Профил на kinti
  *****
  Неутрално

  На Ментел да не би да не се подновяват автоматично ?

 49. 49 Профил на МОНОПОЛИСТ
  *****
  Неутрално

  ЗА ДА НЯМА МОНОПОЛ МТЕЛ СЛЕДВА ДА ПРЕХВЪРЛИ 2МЛН. АБОНАТИ ДОБРОВОЛНО НА ВИВАКОМ И 1МЛН. НА ГЛОБУЛ ТАКА ВСИЧКО ЩЕ СИ БЪДЕ НОРМАЛНО ИНАЧЕ ИМА ЕДИН ЛАФ "ЛАКОМО ДУПЕ КРЪВ СЕРЕ"

 50. 50 Профил на Dinev
  *****
  Любопитно

  Всички мобилни на служителите на КЗК са безплатни.

  Познайте дали са подарък и от кой оператор ?

 51. 51 Профил на m.
  *****
  Гневно

  Направо не мога да повярвам, че българина е чак толкова лесно манипулируем!!!

  Неразсъждаващите трезво, дето под точно тази статия сте намерили да се оплаквате от Мтел и Глобул - ПОМИСЛЕТЕ с главите си!

  Т.нар. Виваком е уродливо изчадие дето от 50г. го хрантутите, а сега заграби и цялата преносна мрежа и всички (и кабеларките) им плащат на тях - вместо, както си е нормално тя да е собственост на общините.

 52. 52 Профил на talafona
  *****
  Неутрално

  а защоито ментел не обявява ниски цени за обажнания в рамните на мрежата си... Цените на мобилните услуги в бг са високи именно защото те продават на останалите оператори за 0.35 на минута поради господстващо положение на мобилния пазар. Истинската пародия на услуги обаче е в глобул.

 53. 53 Профил на menk
  *****
  Неутрално

  Ама какво значи "съдирали ви кожите" ала-бала! Ами не ползвайте мобилни телефони тогава! Аман от соц-разбирания! НЕ може всички услуги да са достъпни за всеки, приемете го!

 54. 54 Профил на belle
  belle
  Рейтинг: 703 Неутрално

  Клиент съм на Глобул, но смятам да се прехвърля на по-малко зло. Толкова груби консултанти не съм виждала. Няма офис или каса на Глобул, където консултантите да не са намръщени, груби, оставят те да чакаш и ти губят времето. Веднъж даже един ми хвърли бележката и ми обърна гръб. Само заради това грубо отношение ще се махна

 55. 55 Профил на Редовен читател
  *****
  Неутрално

  ЧИФУТИ И МАЛЯКИ!!!

  АТАКА ВИВАКОМ НИЕ СМЕ С ТЕБ

 56. 56 Профил на beatles
  beatles
  Рейтинг: 795 Неутрално

  До коментар [#53] от "menk":

  и кво, хляба кат стане 100 лева и хляб да не ядем така ли???
  ти да си чувал за ценообразуване?????
  другото си е картел и спекула !!!

  Всички животни са равни, но някои са по-равни от други
 57. 57 Профил на COMMENT
  *****
  Любопитно

  До коментар [#47] от "no comment":
  А, бе, пич/ке, на другите два оператора да не би след изтичането на срока договорите да не се подновяват автоматично? Разбрахме че си на заплата при някой от тях, ама няма нужда така явно. Споко, скоро няма да е така.

 58. 58 Профил на Коцето
  *****
  Неутрално

  Не се ядосвайте, и трите оператора ше духат супата от догодина. Тая година ЕК им резнаха тарифите на роуминга, догодина ще им резнат тарифите между самите тях - всъщност това е нещото от което гушат най- много. Май за всеки входящ разговор взимат от другия оператор 30 ст., а пък той взима 31 - 32 от клиентите си. Но мадрата свършва....

 59. 59 Профил на жоро
  *****
  Неутрално

  А колко сладко беше само ... -
  $0,99 за минута разговор баз ддс, а долара беше 2,30 лв.
  Ех, какви времена, времена ....
  Колко динамично се развиваше компанийката ...!
  И как ни бъзикаха - "за всички ще има от новата ни промоция, не се пререждайте...", как ни построяваха на улицата пред офисите си да им правим реклама, и ни се усмихваха от билбордовете - самите ТЕ, в прекрасно настроение ...
  Щом мтел се грижи да има конкуренцията, вече съм спокоен и съм сигурен, че живея в свободна държава.

 60. 60 Профил на VIVA Victoria
  *****
  Неутрално

  Де го Бат Бойко да им скъса гъсоците на тия? Да вкара по най-бързия начин четвърти оператор и ще им видим сеира- ще се изтрепят при преразпределянето на баницата!

  А колкото до VIVA - новите им тарифи са си напълно легитимни. В Австрия Austria Telekom има същите позиции като тях и предлагат сходни комбо-тарифи и на никой от другите оператори не им е скимнало да мрънкат. Да, сигурно ги "боли", но всеки си търси своята ниша и напасва цените, за да остане конкурентноспособен. Затова Австрия има и най-ниските цени на тези услуги в ЕС! Така че лакомите гъзове от М-Тел да не се държат така, като някой да им е изял закуската под носа, а да свалят цените-> най-добре тези на разговорите в мрежа, защото само така ще могат да си задържат клиентите да не избягат при VIVA.

 61. 61 Профил на Skydiver
  *****
  Неутрално

  До 58: О, ако намалят тарифите за взаимни разговори това определено няма и трите оператора да го гризнат. По-скоро в Мтел ще е траур, а Виваком ще правят купон до зори. Глобул... биха могли да спечелят от това ако не бяха такива идиоти и бяха реално способни да привличат нови клиенти.

  В момента на Виваком плащам 5 лева за разговори в мрежата и 50 лева за разговори основно до Мтел.

 62. 62 Профил на COMMENT
  *****
  Неутрално

  Най-интересното е, че големите оператори би трябвало да имат интерес от повече по-малки оператори на пазара, защото тогава ще им се качат приходите от входящи обаждания. Обаче пазарната логика в България не върви. Всички искат да са монополисти. Чудя се защо жалбоподателите не приложат пазарни хватки, а се обръщат към КЗК.

 63. 63 Профил на До Динев
  *****
  Неутрално

  Динев що заблуждаваш хората и пишеш глупости бе тъпир?

 64. 64 Профил на sps
  *****
  Неутрално

  честно казано аз съм бил и на трите мобилни оператора...сега съм с виваком и съм много доволен .според мен офертите на виваком са най-добрите в България.а що се отнася до цените спрямо другите страни от ЕС мога да кажа ,тъй като живея в Белгия,че има оферти на виваком който са мнооого по-добри от Белгийските а също и от някой немски...(говоря за злато 420 на виваком и някой други подобни също на виваком)Поздрави!!!!

 65. 65 Профил на abonat
  *****
  Неутрално

  Mинавам към VIVACOM.

 66. 66 Профил на Чао
  *****
  Неутрално

  Много експерти, много емоции!!! Но никой не е прочел два реда от големите Европейски братя. А там ясно пише, че реална конкуренция, и съответно падане на цените се случва само при 4 и повече оператора- проверете развитите държави!!!

 67. 67 Профил на do 21
  *****
  Неутрално

  Какви икономии повече във Грабул, искаш на 180лв. заплата ли да ни оставят,нали за гурция пари пращат,шефовете БМВ-та карат аиде стига толкова,по надолу на редовия служител не може!

 68. 68 Профил на no comment
  *****
  Неутрално

  До коментар [#50] от "Dinev":

  Честно, не знаех, че и при другите е така! Ама това е ужасно и според мен тотално несправедливо. А си нямам и идея, че е така, защотото използвам предплатена карта

 69. 69 Профил на Виваком
  *****
  Неутрално

  Инкъмбънт оператора БТК пуска 5-а услуга. Най - Късно през Април 2010 БТК ще излезе като конкуренция на кабелните и сателитни оператори на пазара на платена телевизия. Спътникът ще е Интелсат. В момента се договарят правата за каналите. Отново монополистът ще удари частния бизнес - 40 лв цена за АДСЛ, мобилен Телефон, Стационарен Телефон и Телевизия. Бидейки голям рекламодател, БТК ще си договори права доста по-ниски от всички настоящи оператори.
  Странна държава сме - Ники Василев продаде компанията за жълти стотинки на аверите си, добре ще е сделката да се развали. А БТК държи всичко - канална мрежа, преносна мрежа, 1 200 000 абоната на фиксирана телефония, 200 000 абоната на мобилна, 250 000 абоната на интернет. Унищожител на частния бизнес.

 70. 70 Профил на lana
  *****
  Неутрално

  До коментар [#60] от "VIVA Victoria":

  Ей все много знаете! Ами нали Telekom Austria е собственика на М-тел бе! "Лакомите гъзове от М-Тел" са същите австрийски лакоми гъзове. Какво ми ги сравнявате?

 71. 71 Профил на info5
  info5
  Рейтинг: 5 Гневно

  Vazmutena sam ot GLOBUL!!!!!!!!

  Otpraviam tova pismo kam vsi4ki, koito nadiavam se 4etete tezi mnenia. Ako jelaete da stanete nov abonat na GLOBUL vav niakav slu4ai ne go pravete.

  Blagodarenie na Globul biah zadaljena neednokratno da pose6tavam ofisa na firmata za razli4nii pla6tania v 3 pati v rastoianie na 10 dni kato nov abonat.

  Noviat abonat v Globul niama absoluno niakvi preferencii i ne se polzva ot uslugite koito sa zadaljitelni pri drugite mobilni operatori.
  Usluga nomer 1 : Ne e vazmojno kreditniat vi limit da bade uveli4en nad parvona4alnia ot 50 leva.

  Nomer 2 : Zadljen ste da pala6tate fakturata si v denia na neinoto izlizane ina4e telefonat vi 6te bade sprian( v drugite operatori tozi srok e do poiavavaneto na nova faktura) toest klienta e ograni4en da plati v to4no opredelen den.
  Nomer 3 : vapreki 4e telfeonat vi se zanuliava v na4aloto na meseca smetkata vi ot prdi6nia mesec ne se zanuliava t.e vie ne mojete da polzvate predvedvidenia za novia mesec krediten limit dokato prredi6nata vi faktura ne e zaplatena i pak telefona vi e sprian .
  Nomer 4 Predvidenite bezplatni minuti se razpredeliat za celia mesec , porporcionalno na den , toest ne mojete da gi izpolzvate ako nadvi6ite limita is i pak telefona vi e sprian.
  Nomer 5 Za da pusnete otnovo telefona si ne mojete da vnesete depozit po malko ot 25 % ot izgovorenata suma( v drugite operatori e dostata4no da vnesete 5 leva ili kolikoto pojelaete za da vi bade pusnat telefona)
  Nomer 6 Kam telefona vi se aktivirat uslugi za koito ne predppolagate kato na primer fun call , koito v niakoi situacii moje da bade osobeno zlepostavia6t, v slu4ai na bizness razgovori. I pak triabva da zaplatite za da bade prekratena tazi usluga koiato uj polzvate a i pla6tate za neia bez da znaete 4e pla6tate.
  DOBRE DO6LI V GLOBUL!!! Nai PREKRASNIA OPERATOR V BALGARIA
  NE dai si boje da vi se naloji ne6to spe6no , pomislete si za GLOBUL te vinagi sa gotovi da vi pomognat a i sa "osobeno" vejlivi po telefona
  Pozdravi ot men.
  Цитиране

 72. 72 Профил на Потребител
  *****
  Неутрално

  !ВНИМАНИЕ!Служители на Виваком лъжат възрастни хора като им се обаждат по телефона и им предлагат подарък но не казват че за него се плаща месечна такса. Едва когато вземете "подаръка" ще ви се обясни че сте задължен да плащате такса. НЕ ПРИЕМАЙТЕ НИКАКВИ "ПОДАРЪЦИ" ОТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK