Конференцията на СДС се раздели "за" и "против" Мартин Димитров

Конференцията на СДС се раздели "за" и "против" Мартин Димитров

© Георги КожухаровВ отдавна невиждан спектакъл се превърна националната конференция на СДС след като на нея се чуха призиви: "Мартине, не се кандидатирай повече, ти не си седесар", както отговорът на лидера Мартин Димитров пред журналисти: "Не само ще се кандидатирам, но ще спечеля на първи тур."


С мощни освирквания бяха посрещани както изказванията в подкрепа на председателя, така и тези, които определяха политиката на СДС през последните 11 месеца за неуспешна и призоваваха Димитров да се оттегли.


Залата е разделена на две в реакциите си, но има и флангове, които ръкопляскат на всяка позиция, която им се стори убедителна.
"Не съм виждал по-розов отчет, а за по-тежка ситуация за СДС не съм чувал. Така може да говори само човек, на който му липсват първите 15 години в СДС." Така председателят на столичната организация Борислав Бориславов описа политическия отчет на Мартин Димитров и предизвика бурните едновременни реакции на двете половини от делегатите. От СДС Слатина Агоп Овагинян и Симона Динчева се обърнаха лично към Димитров с обвинение, че е неемоционален и чужд на СДС. Овагинян стигна до недопустими квалификации, наричайки лидера си раково образование. Това възмути цялата зала, независимо от различните пристрастия, и се наложи ораторът да бъде прекъснат от водещия заседанието Найден Зеленогорски.


По-късно в кулоарите Димитров определи СДС - София, като "малка зависима група от хора с комплекси, които нямат никаква визия". "Те са същите, които през годините по същия начин атакуваха и Надежда Михайлова и Петър Стоянов, но не са допринесли с нищо за оздравяването на СДС", каза Димитров Той заяви своята убеденост, че политиката на СДС в момента е правилна и единствено възможната и че на предстоящите избори за лидер ще се кандидатира и ще спечели още на първи тур.


Основните обвинения срещу него са във водене на политика на тъмно. Делегатите от София - на първо място Любен Петров и Иван Сотиров, както и Бориславов, заявиха, че и до днес не са видели споразумението между СДС и ДСБ за обединението им. Сотиров каза, че в политиката на Мартин Димитров няма визия за СДС, а само за Синята коалиция, която според него не можела да бъде проект на партията. Сотиров дори обвини лидера в цензура, давайки за пример свое интервю, което било публикувано във вестник "Седем", но не било качено в сайта на СДС. "Аз все пак съм главен секретар на тази партия, каза от трибуната Сотиров и добави, че в друга партия това надали е възможно да се случи. Сотиров дори предположи, че политическата резолюция, която конференцията ще гласува по-късно днес, ще бъде извадена от нечий джоб, тъй като "никой не знаел" кой я обсъжда и кой я пише.


.В по-умерените изказвания на Надежда Михайлова и на делегати от страната, в които нямаше нападки, а се препоръча да се изгради позиция на СДС, беше изразена загриженост от липсата на споразумение в момента с управляващата ГЕРБ, което поставя СДС в неясно положение. "В момента СДС е като полубременна жена", каза Надежда Михайлова. "Дали участваме в управлението, дали сме опозиция, тези въпроси се задават, но отговор нямат", каза Михайлова. Тя препоръча да се изготови споразумение с управляващите и СДС да помогне за формулирането на политики във всичките най-важни сектори, сред които здравеопазване и енергийна независимост, за да се знае на какво държи СДС през идващите четири години. " Защото след четири години политическото махало може да запрати цялата десница в друга роля и СДС да се окаже част от тази роля", предупреди Михайлова.


Владимир Кисьов, който е председател на националния щаб за вътрешните избори, направи съвсем кратко изказване с което репликира всички, които обвиниха СДС - София ,че не е издигнало свой кандидат за кмет. Когато тримата големи - лидерите на ГЕРБ, СДС и ДСБ са се прегърнали, как СДС - София да издигне свой кандидат", попита реторично Кисьов. "Не може, когато лидерът на СДС в лично мнение ти казва, че не бива да издигаме кандидат, ние да издигнем," продължи той.


След политическата дискусия конференцията ще обсъжда и приеме промените в устава.

Ключови думи към статията:

Коментари (171)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Електорална единица
  *****
  Весело

  След утрешния ден никой няма и да си спомня, че е имало някаква си конференция на някакво си СДС. От утре нататък всички ще се вторачим в съдбините на нашата очарователна дама Столетницата. След предстоящата утрешна криза се надявам да се разхубави още повече.

 2. 2 Профил на зограф
  *****
  Неутрално

  Я да видим семействата и произхода на Бориславов, Сотиров, Петров, та тогава да говорим за дясното. С какво са си спечелили позициите и какво предлагат. Абсолютни кариерисчета и ( бивши ) комсомолци, пълни нещастници. Жалко!

 3. 3 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Тия против - да го духат.
  По възможност под вода с камък на шията.
  Аман от апаратчци и комунистически агенти под прикритие.

  The biggest risk in life is not taking one.
 4. 4 Профил на тодорка
  *****
  Весело

  Защо плювате против др. Димитров, това е най-успешният ръководител на СДС. Това е човека, който ще преведе СДС през огъня на борбата, той държи ЗЛАТНОТО ключенце №19….
  Не сте прави, да си го изберем пак да ни води към светли бъднини…
  А и е красив, не виждам кой по красив от него може да е... и най важното е че е ключодържател, такъв ключодържател никога не може да имаме....

 5. 5 Профил на ЛОША новина
  *****
  Неутрално

  Любен Петров и Сотиров, и Бориславов са дългите ръце на Юруков - кафеджията на ДПС . Средно-статистически предатели .

 6. 6 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1421 Неутрално

  "В момента СДС е като полубременна жена", каза Надежда Михайлова. "Дали участваме в управлението, дали сме опозиция, тези въпроси се задават, но отговор нямат", каза Михайлова.

  Да бе. Нещо, като нищо. Хегел би казал нещо по въпроса, ама тая със ставането в случая ми се губи малко. Не е от възрастта, а от субекта на изследването...
  Уф, отплеснах се. Забравих, че аудиторията не чете Хегел. Тя, аудиторията нищо не чете.
  Десен пише. Пеше за духане под вода, ама и с камък на шията. Десен повтаря по невъобръзи начин стилистиката на 50-те в България. И тогава са ги пращали апаратчиците да духат под вода с клеймото агент...
  А кисьов пък допълва Десния. "Когато тримата големи - лидерите на ГЕРБ, СДС и ДСБ са се прегърнали, как СДС - София да издигне свой кандидат", попита реторично Кисьов." Как бе Кисьов? Нали щъ тъ пуснът да духаш под вода. Особенно най-големия от тях....Баси веселбата. А аз си мислех, че ще е утре в НДК...Наивник.

  Ecrasez l’infâme
 7. 7 Профил на Тодор до тодорка
  *****
  Неутрално

  тодорке, мъ гуляму чувству за хуймур имаш ма .
  Шъ спичелиш зъ нъграда един к.държател № 20 и аку искъш можиш да плюваш и негу . Той е многу красив. Шъ ти утива .

 8. 8 Профил на АМИГО
  *****
  Неутрално

  Защо продължават да ни занимават със седерастията- не мога да разбера! Ония са попаднали на дълбоко в миманса, черна дупка, от която просто няма излизане. Само пълни идиоти са в състояние да продължават да поддържат седерастите...

 9. 9 Профил на ATAKA
  *****
  Неутрално

  Дневник, защо изобщо ни занимавате с ТРУПА СДС, който нямаше да е в парламента без Синята коалицийка? И защо не споменавате че Мартин Димитров е СЕКТАНТ?

 10. 10 Профил на ATAKA
  *****
  Неутрално

  Та значи, Надка се чудила "ДАЛИ УчАСТВАМЕ В УПРАВЛЕНИЕТО". Нормален човек не се чуди за такова нещо! Смешни сте и жалки, седетастчета и сектантчета!

 11. 11 Профил на Не съм учуден
  *****
  Неутрално

  Грандиозен спектакъл ли? То е като на погребение. Едните се радват, а другите плачат. За какво се бори туй СДС-то? Какво беше това СДС? Беше мечта, беше надежда, беше спасение!!! Хайсе сега някакви си там отрепковци, да не правят така, че да не искаме да си спомянаме въобще за партията, която ни спаси от комунизма!!! Вразумете си и си идете в мир!

 12. 12 Профил на 00
  *****
  Неутрално

  СДС? На кой му дреме на шапката!

 13. 13 Профил на риооо
  *****
  Неутрално

  Незаконно сборище на кариеристи и сектанти!

 14. 14 Профил на .
  *****
  Неутрално

  Очевидно процесът на "отлюспване" никак не е завършил, а напротив, тепърва предстои с пълна сила.

 15. 15 Профил на ahaa
  *****
  Неутрално

  каква е тая тиква на плет..на син плет ,че и на син фон???
  хахахахаххаххахахахахахаха
  не е България за партии..т.е. не е за НИКАКВИ политбанди=партии!!
  ТОЛКОЗ !!

 16. 16 Профил на Син избирател
  *****
  Неутрално

  И в добри и в трудни времена съм гласувал винаги за СДС.
  Да, мафията вложи много пари и енергия да разбие двуполюсния модел, както тя го разбира т.е. да разбие дясното политическо пространство. Неслучайно тя докара Симеон на бял кон. Така, че съвсем логично е днес СДС да не е същото.
  И България не е изключение. Подобно развитие претърпя десницата във всички Източноевропейски страни.
  Без никакви лични пристрастия, също така е очевидно, че точно "къртици" с големи амбиции от типа на Иван Сотиров, Любен Петров и Борислав Бориславов системно подкопават единството на СДС. Без самите да имат какъвто и да е авторитет и харизма за лидери, те бламират всеки, който се опита да сплоти СДС ! По всичко личи, че БСП&ДПС мафията след изключването на Юруков и Радонов, вади резервите си, за да разбие отвътре Синята коалиция !

 17. 17 Профил на Електорална единица
  *****
  Весело

  До коментар [#14] от ".":

  Бе, как ще е приключил процесът, то от това отлюспване читава глава кромид лук не остана вдясно. Я, ги погледнете- всичките са вампирясали!

 18. 18 Профил на Карина
  Карина
  Рейтинг: 561 Неутрално

  няма лошо да излязат на светло всички мишчици

  а вие що киснете тук и се занимавате с тях, мазохисти ли сте, що ,
  я си гледайте вашите представители, кви са убави

 19. 19 Профил на Соломн
  *****
  Неутрално

  Изпреварете БСП/БКП и се превърнете в нормална партия, без крадци, без ченгета, без лумпени и ще оцелеете. Иначе до пролетта сте мъртви.

 20. 20 Профил на COPY  :::)))))))))))
  *****
  Весело

  ЧЕРВЕНИ ВЕЩИЦИ, разбира се - НЕВИННИ….)))))))))))

  СОМАЛИЙСКИ ПИРАТИ, стажували в АОНСУ, в ЦК на БКП-БСП, в КГБ, в ‘школата’ по …НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО…))))
  ПО списъка на ЦК на БКП :
  Кюлеви: МИЛИАРДИ;
  Мултитата: МИЛИАРДИ;
  ЧЕРЕПА - около 2 милиарда;
  Любен Гоцев – червен САТАНА;
  ТИМ - варненската мафия - Химимпорт – адмира ощел Д.Павлов - МИЛИАРДИ!
  Братя Диневи – МАФИЯ;
  Норчето Ананиева - ЛИТЕКС - ловешката МАФИЯ - червена;
  Банкера на СИК- в политбюрото на БКП-БСП…
  Гоце-спонсори - МИЛИАРДИ: герговци, гиговци, стойковци; манджуковци; велчеви - дойнови и луканови: МИЛИАРДИ …;
  Монтерейци - червеняковци; маджовци, батко и новите - братя Домусчиеви - Пещерска и Галеви - МИЛИАРДИ; Гущеров-комсомолчето- мултимилионер – МАФИЯ ;
  Р.Овч. мафиот-крадец от класа и други руски агенти - Златевци - Лук-ойл, Комсомолеца Банев – Петрол и приватизация ; и aндрей-голф-pайчевци - потомствени руски агенти (баща – КГБ- мултимилионер)- МИЛИАРДИ!!!; Лужковци - СТОТИЦИ декари до устието на р.Камчия - за стотинки !!
  ДПС-стотици милиони - ДЪРЖАВЕН резерв;
  Миленчо и други другарски синчета - хотели - СТОТИЦИ милиони..);
  СВИНАРИ и други Гоце спонсори - СТОТИЦИ МИЛИОНИ !!..
  По нататък по списъка на ДС - БКП - ивановци, светлин русевци, ДС-Tоплото и… последния ‘неизвестен ” - пак от ДС-мутрите - САМО 14 декара - НЕ в Добруджа…)

 21. 21 Профил на Koj e Plamen Yurukov i za6to se bori sre6ty sinqta koaliciq?
  *****
  Неутрално

  Пламен Юруков е бил вербуван през 90-те години от Националната служба за защита на конституцията/така се казваше НСС тогава/ под псевдонима Сотир. Този човек пусна в реализация план на Ахмед Доган за овладяване на СДС. Този план се реализира от Христо Бисеров и неговите маши в СДС-Пламен Радонов, Пламен Минев, Захари Желязков, Цоньо Ботев и други от клуба "Сенатор". Пламен Юруков е назначен за почетен консул на Казахстан у нас през 2000 г. На това място е трябвало да бъде Васил Божков-Черепа, но Юруков го е преборил. Представете си за какви покровители става дума. Да не говорим, че Казахстан е рядко авторитарна страна и изборът на Юруков не е случаен. Пламен Юруков е бил съдружник на известния строителен мошеник Димитър Бърбуков, а през 1995-96 е бил съдружник и със собственика на скандалната фирма "Фронтиер" Красимир Георгиев. Основният бизнес на Пламен Юруков днес не е кафето. Много хора грешат като смятат така. Истината е, че той търгува с оръжие и поради това е и почетен консул на Казахстан у нас. Юруков работи в много тясна връзка с Николай Ибушев-собственикът на Арсенал - Казанлък. Ибушев е бивш червен депутат, но в прекрасни отношения с Йордан Бакалов например. По тази линия може да търсите и основата за добрите отношения на Юруков и Бакалов. Освен това Бакалов много добре знае за изнесената по-долу информация и заедно с Методи Андреев са изнудвали Юруков преди конференцията на СДС лятото на 2007. Затова Юруков predi избра Бакалов за председател на парламентарната група на ОДС. Трябва да се знае също така, че при Бойко Борисов има снимки на Юруков, който е хванат от самия Борисов с огромно количество подправени пари, докато е бил главен секретар на МВР. Затова Юруков газ пикае срещу Бойко Борисов. V момента sre6ty СДС се borqt i двамаta действащи сътрудници на тайните служби - Юруков и Радонов, закопчавани нееднократно заради сериозни финансови престъпления.

 22. 22 Профил на Vun chengetata i donosnicite ot SDS
  *****
  Неутрално

  Кои са софийските лидери на СДС, i za6to se borqt sre6ty sinqta koaliciq?
  Иван Сотиров - сътрудник на VI управление на ДС. Картонът на Иван Сотиров е бил изваден от архива през 1991 г. Затова бившата комисия “Андреев” и сегашната комисия по досиетата нямат данни за това. Повече подробности по този въпрос знае Йордан Соколов - тогавашен министър на МВР. Сотиров е бил привлечен за сътрудник в гимназиалния курс във връзка с екологични протести, в които е участвал. Поради своята съпричастност към комунистическите тайни служби Сотиров не е поискал да му бъде издаден документ за чисто минало, каквито документи се изискваха по времето на Филип Димитров. Претекста на Сотиров тогава е бил, че не може да си плати държавната такса, за да получи документа. Страхът да не би сегашната комисия по досиетата, която е с много по-големи възможности от предишните, да намери нещо за неговото минало го кара преди да се кандидатира за председател на СДС да потърси контакти със служители на комисията на Евтим Костадинов. Интересувал се е дали данни от регистрационните дневници могат да бъдат оповестявани от комисията. И накрая известно е, че тъстът на Сотиров е бивш офицер от тайните служби на НРБ.
  Стефан Титков Иванов е син на висш офицер на комунистическите тайни служби, работил под прикритие. Затова в системата за информация на МВР - СКРЕБ за бащата на Стефан Иванов няма нищо друго освен неговото ЕГН. По принцип в тази система за всеки гражданин на някогашната НРБ са давани трите му имена, родното място, както имената на родителите му. За по-специални случаи, като този с бащата на Ст. Иванов се е давало само ЕГН -то. Самия Стефан, наистина както пише СДС - София, живее в блок на МВР, построен по време на комунистическата власт. В миналия общински съвет на София Ст. Иванов беше лидер на групата общински съветници на СДС и като такъв договаряше разпределянето на комисионните от атрактивните заменки с другите участници в тогавашното мнозинство. Многократно, когато е било необходимо, в разпределението на тези комисионни са били включвани и съветници от БСП, като парламентьорът в тези преговори винаги е бил Стефан Иванов. Когато избухна скандалът с директора на “Трамкар”- Христоско Вретенаров, в своите писмени обяснения пред кмета Борисов, той посочва, че основно е давал пари на тогавашния лидер на СДС - София Стефан Иванов, който уж ги вземал за партията. Да не говорим за парите вземани на ръка от кубовете на СДС, преотстъпени срещу ниски наеми за ресторанти и други такива.
  Борислав Бориславов e син на Иван Бориславов, който е бил агент на Петко Михов/ ПЪРВИ отдел на ШЕСТО у-ние на ДС/. Същият е имал и връзки с Цвятко Бузовски от същия отдел. За агентурното му минало с достатъчна информация разполагаха Найден Петров, Георги Иванов, Иван Янкулов, Ангел Димитров и Владо Динев. Картончето на Иван Бориславов е унищожено също като на Иван Сотиров. Синът му Борислав е лидер на Софийската организация на СДС. Като войник в казармата е служил при офицер, който в момента е член на ГЕРБ. Неговия ротен е споделил с близки до Бойко Борисов за това, че като войник Бориславов е имал вземане-даване с ВКР. Това се знае от лидера на ГЕРБ. Престоя му като общински съветник в Столична община се свързва с участието му в редица скандални заменки. Горепосо4ените 4енгета крепяха Пламен Юруков, и източваха общински фирми в София заедно с komynistite.

 23. 23 Профил на Чичо
  *****
  Неутрално

  Мартинчо е къртицата на Иван Костов убиеца на СДС. Вън от демократичната партия. Ако СДС участваше самостоятелно в изборите, можеше да получи най-малко 20 депутати, а Костов щеше да бъде вън от парламента.

 24. 24 Профил на Lider
  *****
  Неутрално

  М. Димитров може и да не е идеален, но аз друг по-подходящ не виждам. Сотиров е зле, Бориславов е супер зле, ...
  Ако се появи по-добър нека да го изберат за лидер, но засега не виждам такъв.

 25. 25 Профил на Lider
  *****
  Неутрално

  М. Димитров може и да не е идеален, но аз друг по-подходящ не виждам. Сотиров е зле, Бориславов е супер зле, ...
  Ако се появи по-добър нека да го изберат за лидер, но засега не виждам такъв.

 26. 26 Профил на Бориславов е ебати плужека
  *****
  Неутрално

  Този Бориславов е ебати плужека.
  Сещам се как на протестите от 14.1 го бяха арестували за това че хвърля по полицаите снежни топки. Решил човека да си припомни младините от 1997г. Смотльо ...

 27. 27
  *****
  Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 28. 28 Профил на Костовист
  *****
  Неутрално

  Софийското СДС около ченгетата Стефан Иванов,Гого Личов и прочие са развъдник на морални чудовища от ранга на Георги Ифандиев и Явор Дачков.Това са паразитите в политическата система на Република България.Измислиха всевъзможни начини за манипулации .Ако българския миллет не се научи да разпознава истинските свои водачи,ще продължава да се върти в кръг.Мартин Димитров е новото,свежо начало на СДС,дано да се справи.Успех на Мартин Димитров

 29. 29 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 830 Неутрално

  СДС е най-автентичната дясна партия, въпреки проблемите в последните години.
  ДСБ се асоциира прекалено много с едно име за да е жизнена в по-дългосроечен план.
  ГЕРБ също е прекалено зависима от едно име - ББ. Вярно сега е на пика на силата си, но и НДСВ беше на пика си през 2001, а пък сега зачезна.
  Да не забравяме и че Бойко Борисов е бил почти 10 години член на Българксата Комунистическа Партия - БКП, и е отказал да я напусне след 10.11.1989. Малко трудно е да мине за дясна партия, на която лидера и е бил комунист, и то от силовия апарат.

 30. 30 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 830 Неутрално

  СДС имат възможност да станат водеща сила за следващите избори, но пътя е дълък и трябва да се върви умно.
  ГЕРБ ще почнат да губят популярност след половин или една година поради негативите които се носят когато се управлява.
  ДСБ нямат шанс да станат водеща сила, Иван Костов ги дърпа надолу. Той е най-добрия мин. председател за тези 20 години, но масовия човек не го харесва. А и много врътки направиха ДСБ/Костов за 4-5 години. Плюха СДС, част от която бяха, после се прегурнаха, плюха ББ и ГЕРБ , а когато видяха изгода се прегърнаха и с него. Да не забравяме ген. Атнасов какви ги говореше за ББ, а сега клекна за място в борда на Информационно Обслужване.
  Така че СДС има шанс да се върне като много силна партия след 1-2 години. Трябва добре да си изиграят картите обаче.

 31. 31 Профил на rikardo
  *****
  Неутрално

  не се заблуждавайте за да стигне до тук сдс е винонен единствено иван костов

 32. 32 Профил на Доганов сценарий
  *****
  Неутрално

  Ха, само за миг си СДС начело с Пламен Юруков, Борислав Бориславов, Любен Петров, Иван Сотиров, Стефан Иванов, Пламен Радонов и други знайни и незнайни герои от ДС кохортата на ДПС и БСП ! Това ли искате, бе, "седерасти" ?
  Сценарият им за малко не сработи преди изборите за от мафията Европарламент и Български парламент. И тъй като тогава не успяха, започват отново ! Това е очеваден опит за преврат отвътре и за разбиване на единството вдясно в критичен в най-новата ни история период. Когато реформаторското мнозинство има някаква надежда да се справи със завещаното ни от мафията безпаричие, а ДПС и БСП са обречени да търкат задълго опозиционните банки !

 33. 33 Профил на charlyb
  charlyb
  Рейтинг: 891 Неутрално

  От години насам, СДС не е имало по-свестен лидер. Няма да сме истински българи, ако не го оплюем и разкараме!

  Протестите ще стимулират управляващите да започнат реформи – протестират нереформираните, онези които смучат от държавата!
 34. 34 Профил на седесар
  *****
  Неутрално

  ВЪН БЕЗХАБЕРНИКА И ГРОБОКОПАЧ НА СДС - МАРТИНЧО АЛЕЛУЯТА!
  Седесари , да го изритаме този михо от синия храм!

 35. 35 Профил на Бат Петьо
  *****
  Неутрално

  Ей, Станишев - прибери си протежето -Алелуята,чиято жена ти служеше и "работеше" ужким срещу комунистите във външно министерство !

 36. 36 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 616 Неутрално

  Скоро СДС ще стане по-малко от ДСБ. Ще има 2 партии на Костов - голяма и малка...

  www.dobribozhilov.com
 37. 37 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 830 Неутрално

  СДС трябва да вземе гласовете на отпадналите от играта малки партиики. Хора които са гласували за ССД, ВМРО, Новото време, БНД, Гергьовден, т.н. са потенциални гласоподаватели за СДС, като представител на десницата.

  Друг ход на СДС е да затапи ДСБ/Костов и да стане водещ представител на десницата.
  ГЕРБ ще почнат да линеят след 1-2 години, като почнат да берат негативи от управлението си. А и как ще минат за десни като Боико Борисов е бил член на БКП, демек комунист. Имат и министър от държавна сигурност - Божо Димитров.

 38. 38 Профил на trola
  trola
  Рейтинг: 450 Неутрално

  петрОФФ любен , сотиров иван , христов румен и онзи шмекер -бориславов са част от платените мижитурки на пламен кафето-депесарската подлога. ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ СДС ЗАРАДИ ДЕЙСТВИЯ УРОНВАщИ ИМИДЖА НА СДС !!! Мартин Димитров трябва да остане начело на партията и да я превърне в водеща дясна партия за следващите парламентарни избори !!

 39. 39 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 830 Неутрално

  Бориславов е плужек, не става за нищо. Сотиров го гледах на един дебат по телевизията, само се хилеше като п.тка. Не може да се аргументира хубаво, а и няма някаква смислена позиция. Едниственив му аргумент е че е бил много дълго член на СДС, но това не стига за да си лидер.

 40. 40 Профил на Стела
  *****
  Неутрално

  Харесвам Мартин Димитров!
  Желая му успех!

  А под небето идиоти и лоши хора - колкото искаш!
  Но........, има и добри хора.
  Има и благородни хора.
  Така, че успех!

 41. 41 Профил на Milen
  *****
  Неутрално

  Управлението на СДС през 1997-2001 е повретна точка в най-новата история на България. До 1997 имаше спад на икономиката заплатите, след това прогрес.
  80-90 долара беше заплата 1997, сега е 450!
  Колкото и да се оплакваме сега, тогава 1997 беше трагично!

 42. 42 Профил на Milen
  *****
  Неутрално

  Седесар да се наричам първа гордост е за мен!

 43. 43 Профил на Парамедик
  *****
  Весело

  До коментар [#1] от "Електорална единица":

  Любимата ти столетница,драги,е в климактерияна криза и не са й останали яйцеклетки да роди нещо повече!

 44. 44 Профил на BEGETTO
  *****
  Неутрално

  ОХХ АМАН ОТ ПРОСТАЦИ И ПРОВОКАТОРИ И В СДС-ТО , АМИ КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ТОВА ЛЕГИТИМНО ИЗБРАНО РАКОВОДСТВО ВАРВИ СИ И СИ НАПРАВИ НОВА ПАРТИЯ...ТОВА ПОНЕ СТАВА ЛЕСНО В БУЛГАРИСТАН ...

 45. 45 Профил на Венци Димитров
  *****
  Неутрално

  Скриването на СДС зад гърба на Бойко Борисов е пагубно. Да не учавствува в избори за кмет на София, това е все едно,че партията я няма.Смисъла на съществуването на една партия е да учавствува в избори и да се бори да ги спечели. Или поне да сключва предизборни коалиционни спуразумения,които да почиват на принципи. Атова сега какво е? Подписаха нещо Костов и Мартин, което е нещо като нищо.

  Прикачването на Костов към ГЕРБ е обяснимо.Той ясно си дава сметка,че това е единствения начин да се съхрани като някакъв фактор в политиката за още няколко години,предпенсионно.Сама ДСБ не може да се класира в никакви избори и няма сили да възкръсне на политическата сцена.

  Именно това е разликата между ДСБ и СДС. СДС все още има шансове да се завърне като фактор в дясното пространство. Бойко Борисов не може да предствалява дясното пространство. В цивилизованите държава,лидерите на големите десни партии са израснали в демократичната среда на вътрешнопартийното състезание. Няма как дясна партия да е лидерска.лидерска е меко казано,ГЕРБ е султанска партия. Дори Роналд Рейгън който победи комунизма не се изкуши да поиска трети мандат като лидер и президент на САЩ, въпреки високото доверие което имаше в обществото.
  Няма как милиционирската групировка ГЕРБ, протежирана от комунистическия гаулйтер Валентин Златев и други влиятелни персони от комунистическия елит, да пребъде в дясното прастранство. Това е поредния проект на ДС за подмяна на автентичната десница в България,който рано или късно ще лъсне като тиган на месечина. Всъщност на България и трябват не десница или левица , а истински демократични партии.
  Ето защо СДС,трябва да учавствува на избори. Да се види колко струва и на втори тур да подкрепи ако няма друг начин Бойковите марионетки. Да министрите на Бойко Борисов не са политици, те са марионетки. Лошото е, че Мартин се е вторачил в Костов и го следва сляпо като залага на карта бъдещето на СДС.
  Жалкото е,че на всички нас ни минават годините а страната ни виси на последните места в Европа. А всички ние все чакаме ли чакаме,първо Костов,после Симеон,сега Бойко все отбор десни,либерали и не знам кави. Има да чакаме!

 46. 46 Профил на vladimir.mollov
  vladimir.mollov
  Рейтинг: Неутрално

  Да бе, СДС щяло да вземе 20 места, ако не били ДСБ? Вие да не сънувате? По- скоро ДСБ взе заради калпавото подреждане на листите толкова малко места! А го направиха съвсем съзнателно, с идеята да успее Синята коалиция! Не са действали нито подмолно, нито егоистично! Нека това да не се забравя от Сотиров, Петров и Бориславов, защото редовите СДС-ари много добре го знаят. И Надето нямаше да е евродепутат, ако не беше СК, нали знаете!

 47. 47 Профил на ГАРГАМЕЛ
  *****
  Весело

  Карайте се малки ми сини смърфчета, така по-бързо ще да кацнете на черния ми гаргамелчо. Времето е мое , смърфаланци!

 48. 48 Профил на Метла
  *****
  Неутрално

  Нямаше ли как СДС наред с Пламен Радонов и Пламен Юруков да се отърве накуп от толкова много внедрени агенти ? Във всеки един момент, в който ДПС-БСП мафията вижда зора, те биват един подир друг активирани. Сега е натиснат червения бутон на следващите червеи-дървояди Любен Петров, Иван Сотиров, Борислав Бориславов, Стефан Иванов и Румен Христов. Същите те, които твърдяха, че СДС трябва да се очисти от лидери, обременени с твърде много политическо минало, сега излизат с обратния аргумент - че Мартин Димитров нямал достатъчно СДС политическо минало, а те го имали. Да се смееш ли, да плачеш ли ?
  Ами нали точно това е доброто у Мартин, че не е имал време да натрупа негативи като техните, които доведоха до отлив на толкова много сини симпатизанти от СДС . Точно поради наличието на такива "национално незначими" кариеристи !

 49. 49 Профил на Кокал Костов
  *****
  Весело

  Вече все е тая, кой ще води СДС!?!? Костов си оплете кошницата, влезе в партамента, ще влезе и опщината?!?! Вие да му мислите СеДеСари…..

 50. 50 Профил на Betsy
  *****
  Неутрално

  СДС ще скъса шошоните на ГЕРБ на следващите избори!
  Приемам залагания..

 51. 51 Профил на Betsy
  *****
  Неутрално

  СДС ще скъса шошоните на ГЕРБ на следващите избори!
  Приемам залагания..

 52. 52 Профил на Мишо
  *****
  Неутрално

  ОСТАВКА !
  РАЗКАРАЙ СЕ ОТ СДС , ПРТЕСТАНТЧЕ!

 53. 53 Профил на Betsy
  *****
  Неутрално

  Любен Петров, Иван Сотиров, Борислав Бориславов, Стефан Иванов и Румен Христов ще им скъсаме шошона и ще ги натирим вън от ръководството на СДС.
  Редови седесари може да останат!

 54. 54 Профил на Додо
  *****
  Неутрално

  С този мишок -Алелуята, СДС ще скъса на бабите праните гащи....

 55. 55 Профил на Електорална единица
  *****
  Весело

  До коментар [#52] от "Мишо ":

  Това, че е протестант, не е за укоряване, но съм сигурен, че кара цялата църква час по час да моли Господа за усмъртяване на социалистите.

 56. 56 Профил на Бушмена
  *****
  Неутрално

  М.Димитров - вън от СДС!
  Предател !

 57. 57 Профил на Avtor
  *****
  Неутрално

  >> РАЗКАРАЙ СЕ ОТ СДС , ПРТЕСТАНТЧЕ!

  Ха ха ха - голям аргумент - протестантче. Остава са вкараме в устава нс СДС и изискване за религия

  Това е, като човек няма смислени аргументи почва да обижда
  Като навремето дето комунистите казвали на америкаците - "А вие защо биете негрите?"
  Говори се за СДС и политика , те викат ама ти що си религиозен. Утре ще питат защо си без шапка?

 58. 58 Профил на Кири
  *****
  Неутрално

  Ами, може и Далай Лама да си вземете или някой марсианец......
  Баси, тези в православна държава ли живеят ? Че и искат с политика да се занимават .
  ВЪН ! този скорбутен и спамещ в политиката разбивач на СДС - М.Димитров !

 59. 59 Профил на Електорална единица
  *****
  Неутрално

  До коментар [#52] от "Мишо ":

  Протестантските църкви, по мои лични впечатления, имат силно облагородяващо влияние при циганското малцинство. Днес сутринта две мънички циганета минаха покрай мен, припявайки си: Алелуя. Не е ли по-добре алелуя, отколкото чае шукарие паламанде?

 60. 60 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 753 Любопитно

  На България е нужна нова десница.
  Без Матовия.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 61. 61 Профил на SDS FOREVER
  *****
  Неутрално

  Според мен хората на Сотиров и Бориславов са дали задача на някои да плюе по популярните форуми Мартин Димитров. Тук отгоре виждам 10-15 еднотипни коментари, които съм ги срещал и при други статии за СДС и МД. Не мисля че това са различни хора, по-скоро 2-3 хора на Сотиров и Бориславов.
  Твърде еднакви звучат и действат по схемата на Гьобелс - една лъжа казана 100 пъти става истина. Явно Сотиров е решил че стария "кинжалски" подход от 90-те години ще свърши работа като едно време - ние да го оклепаме, па той да оди да се оправдава после. Мале-мале жалки дребнави хорица. Верно ще излезе дето се говори че СДС-София са едни мишоци апаратчици.
  И за какво го клеветят - за религиозна принадлежност, което най-вероятно не е и вярно. Това за Мартин алелуята съм го чел тука в Денвник поне 20-30 пъти. Не съм срещал хора да има такова мнение за МД, което ме навежда на мисълта че това си е клеветническа кампания на Сотиров и Бориславов. Прилича им между другото, шушумиги дребни.

 62. 62 Профил на син
  *****
  Неутрално

  И без зависимото протестантче .
  ЗА - ново СДС!

 63. 63 Профил на sin
  *****
  Неутрално

  Днес овациите в залата бяха предимно за лидерите на СДС–София, както и за онези организации от страната, които от трибуната заявиха, ченяма да подкрепят Мартин Димитров в предстоящия избор.
  Нужен е НОВ водач за СДС, който да отстоява принципите на ДЕМОКРАЦИЯТА!

 64. 64 Профил на SDS forever
  *****
  Неутрално

  Кири , Бушмена , Додо и Мишо са с едно и също ИП, демек са един човек, човек ангажиран от Сотиров да клепе СДС и М. Димитров тука.

 65. 65 Профил на СДС завинаги !
  *****
  Неутрално

  НОВ ВОДАЧ НА СДС!
  МАРТИНЧО - върни се в Институтчето ,чедо, да направиш първо житейски стаж, пък тогава иди в БСП - партията, която те използва да ни довършиш.

 66. 66 Профил на Синьоидеец ветеран
  *****
  Разстроено

  Като всички са зле, да го закриват това СДС и да не си правят ПР върху трупа му. А това, че фъфльото Мартин не става за нищо, едва ли подлежи на съмнение.

 67. 67 Профил на Отдалеч
  *****
  Неутрално

  Какъв ви е проблема с Мартин Димитров? Че бил протестант? Че то най-успешните държави са протестантски!!! Скандинавия, Германия, Швейцария, Англия, САЩ и т.н.! То това беше една от най-гнусните манипулации, която ДС успя да направи - да убеди българите, че протестантските църкви са секти! И сега да използва тази фалшива теза за да клевети един от малкото достойни политици. Че то трябва да се радвате, че Мартин е протестант, че човека явно има страх от Бога, което е много препоръчително за един политик според мен!!!
  Но това няма такова значение. Само показва колко ги е страх агентите !!! Важното е че Мартин беше един от малкото, които нещо правеше в предния парламент. И БСП му откраднаха идеата за данъците по 10%. Затова му желая успех !!! Той ми е една от надеждите нещо да се подобри! Иначе едва ли ще се върна...

 68. 68 Профил на SDS forever
  *****
  Неутрално

  Плявачите на Сотиров и Бориславов се познават по няколко признака:
  1) Не коментират политически въпроси
  2) Нападат на персонална основа - искат да обидят МД и семейството му.
  3) Избрани за плюенето теми:
  - протестанството на МД или семейството му
  - че бил фъфлел
  - че жена му работила в някакво министерство
  Тъй като МД е млад и не могат да го клепат за миналото му са избрали като добри квартални клюкарки лични теми, показателно за мизерничетвото и подлоста им.
  И трите доста тъпи аргумента, което пък говори за липса на интелект да скълъпат нещо хитро.

 69. 69 Профил на SDS forever
  *****
  Неутрално

  Защо са им тъпи аргументите:
  - протестанството може да е аргумент за по-назадничеви хора от Атака, не за модерни дясни хора, които гласуват за СДС
  /За мен даже протестанството е по-модерно от нашата затъпяла Православна църква, която основно се занимава с бизнес и с имоти. Иначе съм атеист/
  - това за фъфленето не е много вярно, по скоро не може да казва добре "Р", ама що за аргумент е това!?
  - жена му че работела в министерство - това хептем не го разбирам!?
  Абе долни хора, мизерни..

 70. 70 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 450 Неутрално

  До коментар [#6] от "Graf":

  Вий куче комунистическо, вий така с подвита опашка от камбанарията на позитано 20.
  Ще се научите да хленчите по форумите само, разни псевдодемократчета и шушумигари без грам лице и съвест.

  The biggest risk in life is not taking one.
 71. 71 Профил на няма политика
  *****
  Неутрално

  Това е диагнозата за дясното. Не само за СДС. Не правят политика, не представят идеи, не изграждат лидери. Затова и разговорът е махленски - кой е протестант, кой циганини, кой кафеджия...
  Същото е и в ДСБ , е , малко на по-високо ниво не така махленски, но последният им форум беше също дребнотемен, лишен от визия.
  Жалко, жалко за всички нас които вярвахме в синята идея.

 72. 72 Профил на ishivarov
  ishivarov
  Рейтинг: 8 Гневно

  Ще започна със цитат от изявлението на Мартин Димитров: "Ако се обърнем с възторг и гняв 20 години назад, можем спокойно да заявим, че не само времето, но и бъдещето е наше, защото СДС има заслугата нещата да зависят от свободната воля на хората".
  Това изявление е без ясен смисъл, а завършека му означава, че разпадът на СДС е "зависел от свободната воля на хората".
  Нещата в СДС, г-н Димитров, никога не са зависели от свободната воля на хората. Ние,"хората"- многобройните членове, бяхме безгласна маса, а всичко зависеше и продължава да зависи от АПАРАТЧИЦИТЕ . Тази Ваша мисъл е еталон на демагогията, която демагогия, характерна за апаратчиците на всички нива, всъщност е една от основните причини за отблъскване на нормалните хора от СДС.
  На тази и на всяка следваща конференция , за да има някакъв реален резултат за СДС вие, върхушката, трябва искрено и задълбочено да си отговорите на въпроса : Защо след промяната на ръководството на СДС вече почти 1 година няма съществено увеличаване на членовете и симпатизантите на СДС, и че основното за вас, което успяхте да направите е да се намъкнете пак в Народното събрание ?

  ivan
 73. 73 Профил на ***
  *****
  Неутрално

  Не съм фенка на СДС, но съдейки по злобните коментари, на комунистчетата още им се разтреперва "мъжеството," като чуят за синята идея, независимо от трансформациите й - успешни или не.

 74. 74 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 753 Любопитно

  Мартин е маша.
  Костов е в дъното.
  Той е огледало на злия гений на А.К.Луканов.
  Това е истината.
  Чакам минусите-но така е!!

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 75. 75 Профил на педагог
  *****
  Гневно

  Кръмняците Бориславов, Сотиров и останалите, са намерили своето препитание в самовъзпроизвеждащото се ръководство на СДС София и орезилиха синята идея пред обществото, с действията си в общинския съвет. Тези хора отдавна нямат нищо общо с политиката. Те са паразити.

 76. 76 Профил на Кеф!
  *****
  Неутрално

  На "Позитаник" всичко е спокойно!
  Няма идеи, камо ли нови. Няма нищо!
  Потъват бавно!
  Правилна беше подкрепата на Фандъкова!
  Сега Кадиев е сам срещу ВСИЧКИ!
  Това е много важно!

 77. 77 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Какво повече да говорим? Младежът не познава дори Устава на СДС! Нали проведе едно болшевишко сборище, на което бяха изключени в грубо нарушение на Устава няколко души. Не говорим дали тези хора са били за изключване или не. Може и да са били. Но не може един некомпетентен младеж да бъде лидер на СДС!
  Аз съм правил тая партия и не мога да бъда безразличен към нея!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 78. 78 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1391 Разстроено

  От 90% от коментарите ми стана ясно едно - Кофчегът все още е отворен , но трупът не е балсамиран , усеща се полъха природата. Това все повече заприличва на погребението на Джеймс Браун. Има много повече "скърбящи вдовици" , отколкото би тябвало...
  Адски тъжна история!

  Klaatu Barada Nikto!
 79. 79 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха!
  Виждам за пореден път, че тук преобладават представителите на зомбокостоседесариата!
  И бият ли, бият минуси!
  Тук се включват и феновете на некомпетентния младеж, който дори н епознава Устава на СДС!

  (Но никак не е смешно - защото таковаха таковата на синята идея и на синята партия!)

  Красимир Кабакчиев, дфн
 80. 80 Профил на Karla Miyagi
  Karla Miyagi
  Рейтинг: 1391 Гневно

  До коментар [#64] от "SDS forever":

  Ей , копеле комунистическо , никой не може да знае ИП-то на никого в този форум!!! Тоя лайнян вентилатор в Швесто Управление на ДС ли го научи или в "Пропаганда и Дезинформация" на същото?

  Klaatu Barada Nikto!
 81. 81 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Явно дошъл е моментът за пореден път да си припомним следната нормативна уредба на Чичо Му на Младежа.
  Костонормативна уредба. Проектокомплект закони на костозомбизма заедно с част от историята на тяхното създаване.
  Костозакон № 1: Всеки, който не е за Костов, е за запазване на статуквото.
  Костоподзакон № 1.1: Всеки, който не е за Костов, е педераст.
  След като формулирах този важен костоподзакон, към мен беше отправена следната критика:
  "Не всеки, който не е за Костов, е педераст - може да има и бисексуални."
  На основата на тази правилна костокритика стигнах до важен костоизвод, а именно, че ще трябва да се интерполира и подподзакон. И той е:
  Костоподподзакон 1.1.1: Всеки, който не е за Костов, и е би- или транс-сексуален, независимо от всичко това е педераст.
  Оказа се, че Костозакон № 2 съм го загубил!? А дали не са ми го откраднали?!?
  Както и да е, налице е много сериозна щета за човечеството, но аз ще се опитам да я репарирам!
  Следващият закон е формулиран лично от Костов, който се изправил се пред студентите от НБУ, но решил тоя път да не им чете една хубава лекция за дясното. Задоволил се да заяви нещо, което следва да бъде определено като Костозакон № 3:
  Костозакон № 3. Всеки, който не гласува, гласува за Доган.
  На основата на този особено фундаментален костозакон незабавно формулирахме следните два негови подзакона:
  Костоподзакон № 3.3. Всеки, който не само не гласува за Костов, но и изобщо не гласува, гласува за Доган.
  Костоподзакон № 3.4. Всеки, който не само не гласува за Станишев, но и изобщо не гласува, също така гласува за Доган.
  Костозакон № 4. Всяка статия в печата или в Интернет издание трябва да е в полза на Костов.
  Костоподзакон № 4.1. Ако дадена статия в печата или в Интернет издание не е в полза на Костов, този вестник или сайт е комунистически и рубладжийски, на БСП и ДС, или най-малкото на ДПС.
  Костоподзакон № 4.2. Ако дадена статия в печата или Интернет не е в полза на Костов и е във вестник или сайт, които досега са били в подкрепа на Костов, този вестник или сайт е комунистически и рубладжийски, на БСП и ДС, или най-малкото на ДПС!
  Костозакон № 5. Всеки вестник и всяко Интернет издание, които не са за Костов, са продажни.
  Костоподзакон № 5.1. Всеки вестник и всяко Интернет издание, които не са за Костов, не трябва в никакъв случай да се четат.
  Костоподподзакон № 5.1.1. Всеки вестник и всяко Интернет издание, които не са за Костов, а са били за Костов, не трябва в никакъв случай да се четат, те трябва направо и без забава да се разобличават!
  Костозакон № 6. Всеки, който не е за Костов, е агент на ДС, партиен секретар или най-малкото бивш член на БКП.
  Костозакон № 7. Никога и никъде не може и не бива да има мнение, обратно на костомнението!
  Костоподзакон № 7.1. Ако някъде възникне мнение, което е обратно на костомнението, това е една случайност - без каквато и да било статистическа значимост!
  Костоподзакон № 7.2. Когато и ако някъде случайно възникне мнение, което е обратно на костомнението, то не трябва да се чете, а трябва направо и без забава да се заклейми.
  Костоподподзакон № 7.2.1. Когато и ако някъде случайно възникне мнение, което е обратно на костомнението, авторът му е педераст, агент на ДС или поне партиен секретар.
  Костоподподзакон № 7.2.3. Когато и ако някъде случайно възникне мнение, което е обратно на костомнението, авторът му трябва без забава да се определи като агент на ДС или партиен секретар, или най-малкото педераст.
  Костозакон № 8: Правилното мислене е костомислене.
  Костоподзакон № 8.1: Всяко мислене, което е неправилно, не е костомислене.
  Костоподподзакон № 8.1.1: Всеки костовист, щом срещне случай на некостомислене, е задължен без забава да го разобличи като неправилно мислене.
  Костозакон № 9: Ако две лица са на едно мнение за Костов, и това мнение за Костов е против него, т.е. то е неправилно мнение, всъщност те не са две лица, а са едно и също лице!
  Костоподзакон № 9.1: Ако две лица са на едно мнение за Костов, и това мнение за Костов е в негова полза, т.е. това е правилно мнение, те са две лица!
  Костоподподзакон № 9.1.1: Ако едно и също лице през един период е на добро мнение за Костов, а през следващ период е на обратното мнение, това не е едно лице, а са две лица, като първото е с правилно мнение, второто с неправилно!
  Костоподподподзакон № 9.1.1.1: Второто лице трябва без забава да се разобличи като агент на ДС, партиен секретар, член на БКП или най-малкото педераст!
  Костозакон № 10: Българският народ е едновременно прогресивен и демократичен, и изостанал и комунизиран!
  Костоподзакон № 10.1. Когато българският народ избере Костов, той е прогресивен и демократичен!
  Костоподзакон № 10.2. Когато българският народ не избере Костов, той е изостанал и комунизиран!
  Костоподзакон № 10.3. Ако българският народ никога вече не избере Костов, той завинаги ще остане изостанал и комунизиран!
  Костозакон № 843. Ако някой е от ДСБ и казва нещо, е абсолютно прав!
  Костоподзакон № 843.1. Ако някой от ДСБ казва нещо и по някаква случайност не е абсолютно прав, то той е прав почти съвсем напълно!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 82. 82 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Особено ми харесва една от последните клаузи в Костонормативната уредба, а именно Костозакон № 10 и неговите подзаконови текстове:
  Костозакон № 10: Българският народ е едновременно прогресивен и демократичен, и изостанал и комунизиран!
  Костоподзакон № 10.1. Когато българският народ избере Костов, той е прогресивен и демократичен!
  Костоподзакон № 10.2. Когато българският народ не избере Костов, той е изостанал и комунизиран!
  Костоподзакон № 10.3. Ако българският народ никога вече не избере Костов, той завинаги ще остане изостанал и комунизиран!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 83. 83 Профил на .
  *****
  Неутрално
 84. 84 Профил на пфуу
  *****
  Неутрално

  Много...мноооого ви е долно нивото !!!
  БГ история...пфууу!!

 85. 85 Профил на nomer37
  nomer37
  Рейтинг: 506 Гневно

  До каквото и да се докоснало лицето става за боклука! Лицето кара кола за 100 000лв с депутатска заплата си я купи и къщичката му стана вила, блъсна колата оправиха я, разби партията, която го направи човек, продаде доста предприятия на справедлива цена от 1$ и още има балъци, които са готови да паднат на колене пред лицето!

  "Отдавна твърдя, че социализмът има нещо общо със СПИН. Предимно се предава по наследство и по полов път." Антон Кутев
 86. 86 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Да направим отново спокойно рекапитулация на последните избори. ПОЛЗИТЕ? ТЕ СА ТОЧНО И ЦЕЛИ ТРИ:
  (1) СОБСТВЕНИЧКАТА НА ПАТЛАДЖАНЕН МЕРЦЕДЕС И НА ГАРАЖ НА ЦК НА БКП - В БРЮКСЕЛ! (2) ПИСАЧЪТ В "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО" - В ПАРЛАМЕНТА! (3) ПЛЕМЕННИКЪТ НА ПИСАЧА В "Р.ДЕЛО" - И ТОЙ В ПАРЛАМЕНТА!
  А НЕГАТИВЪТ Е САМО ЕДИН, И ТОЙ Е: КОСТОЗОМБОСЕДЕСАРИАТЪТ ДУХА СУПАТА! (КАКТО СПРАВЕДЛИВО ОТБЕЛЯЗА ВЕДНЪЖ ЧИЧОВОТО!)
  А това значи: ПОБЕДА! ТРИ НА ЕДИН! ПОБЕДИХМЕ! ПОБЕДА! ПОБЕДА! ПОБЕДА! ДИГАМ ДВАТА ПРЪСТА!

  (Обаче изобщо не е смешно!)

  Красимир Кабакчиев, дфн
 87. 87 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 1256 Неутрално

  колкото и да не им харесва на някои, Мартин направи единствено правилното нещо като се коалира с ДСБ. Ако навремето бяха надделяли шмекерите от СДС-София, сега и двете партии щяха да са само част от историята. Те и сега не са далече от подобна съдба, но поне още имат шанс - ако разбира се най-накрая това котило от безполезни апаратчици се разкара.

 88. 88 Профил на десе избирател
  *****
  Неутрално

  Едно късано многократно на основни изпити в УНСС момченце / даскалите му оше се присмиват/,набеждавано за икономически експерт, и нямащо грам житейски и политически опит, но зависим не само от нетрадиционно за местните географски ширини изповедание, но и очевидно от комунистите - за справка как така жена му е шеф и то на какъв пост в комунистическо правителство на Станишев - наричан с насмешка пастор г-н Никой в СДС, направи най-страшното - съсипа от итнтриги и обезличи СДС.
  За това този смешник просто трябва да си отиде, докато все още има спомен за СДС.
  Краят на това политическо джудже е начало на възроден СДС !

 89. 89 Профил на А
  *****
  Неутрално

  Кабакчиев, добре ли си ? И не вдигай двата пръста, а си ги... , ама ти си знаеш...

 90. 90 Профил на TT до  Красимир Кабакчиев, дфн
  *****
  Неутрално

  Напротив г-н Красимир Кабакчиев дфн, Мартин Димитров много добре го знае устава. Лично му се обадих и го питах, по някои въпроси неясни в устава, защото трябваше да са проведе Общинска конференция на СДС. Това е и целта на Националната конференция. Промяна в устава.
  Тая злоба дето я ръсите във форумите, не води до нищо.
  Синята идея и ценностите на демокрацията, не зависят от председателя на СДС и апаратния състав на партията. Или я имаш в душата и сърцето, или не.
  Гласувал съм за СДС от 1989г. Още ме е яд, че като студент в Плевен гласувах за тая личност!http://www.omda.bg/bulg/news/personal/gaitandjiev_st.htm
  Ама това е стила на ДС, ченгета и мафиоти!

  Най-добре си вижте потъващия "Позитаник"/както е написъл №76 Кеф/

  А за председател на СДС хич не ми пука кой ще е. Стига да не е поредното внедрено ченге, и да споделя ценностите на демокрацията! Ако ще и будист да е!
  Нали това е демокрацията?

 91. 91 Профил на СДС до гроб
  *****
  Неутрално

  То, ако е внедрено ченге - те са умни и водят организациите напред- справка стария Буш, Путин, Саркози,Ципи Ливни и т.н.
  Лошо е да не е реститутска издънка,комплексар като по-горния №90 или льольо като Мартин Димтров - тогава стигаш до дъното ,както стана със СДС.
  Те от такива внедрени смотльовци е стигнало до тук СДС.....

 92. 92 Профил на Имам предложение
  *****
  Весело

  СДС и БСП да си направят една обща конференция, на която да си изяснят понятията "социалист" и "демократ" и дали те имат почва при тях!

 93. 93 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  "Стига да не е поредното внедрено ченге, и да споделя ценностите на демокрацията! Ако ще и будист да е!"

  С други думи - и търгаш, и далавераджия може да е. И некадърник, и безхаберник. И писач в "Работническо дело", и тровил младежта с комунизъм.
  Обаче споделя ли ценностите на демокрацията - оооооо, дигаме двата пръста!
  Цирк! Цирк! Цирк!
  С подобно зомбокостоседесарско малоумие СДС невъзвратимо лети към дъното!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 94. 94 Профил на marina_96
  *****
  Неутрално

  Абревиатурата СДС - не Ви ли говори нещо??? Съюз на Държавна сигурност....всички бивши комсомолски секретари,работещи в Коми АССР, и още и още несменяеми от години....които изобщо не им дреме за обикновения българин...беше идея ...и използваха всеки за идеята си да им слугува....и всеки дръзнал да им каже истината...изключван от партията....

 95. 95 Профил на Мартинчо хитрува
  *****
  Неутрално

  "Лидерът на СДС Мартин Димитров отчете успешна година, в която партията е успяла да се съхрани, въпреки опитите да бъде изкарана от политическия живот на страната. "

  Кой е искал да те отстрани бе?
  Та всички медии преди изборите бяха впрегнати да обясняват какви чисти и неопетнени сте. И колко е хубаво че сте с комунистическия ГЕРБ. Ден нямаше без твое интервю или на Костов. Приказвахте общи приказки, не по различни от тези на който и да е друг комунистически пишман опозиционер, ама цялата журналистическа машина която обслужваше настоящия ви премиер вас отразяваше. Да създавате гербаджиското си дясно!

  И аз се учудвам че още шавате с Костов. Особено след като ви качиха на Бойковия комунистически файтон . Едва ли някой и плюнката си ще хвърли по вас. Както и по Юруков, Мозер, Дилов, Свинааров............и великата ви гербарска СК.
  Кой не знае че и вие сте на една ясла с БСП и ГЕРБ, и че си разигравате театъра от 10 ноември насам.


 96. 96 Профил на Анализатор
  *****
  Неутрално

  Откак този бездарник Мартин пое лидерския пост СДС не е познавала такова падение - обезличена и унизена, омотана в паяжината на апаратни хватки и задкулисни интриги. Типичната политиканщина на Гаргамел Костов днес като октопод е обхванала СДС. Демократичните процедури и правила, прокарани от Юруков, останаха само на книга. Затова и ДС-ченгетата в съюз с Костов го свалиха - не можаха да му простят, че търсеше истинска, вместо менте-демокрацията. Цяла България е все още в блатото на тази менте демокрация, а Костов е един от нейните архитекти. Последния му предателски проект, наречен Синя коалиция, е поредния опит за задушаване на естествения стремеж към действителна демокрация. Масовия избирател прозря това и не гласува за него - партийната клика, ръководеща фантазмата Синя коалиция, влезе в парламента благодарение на правоверните тъмносини талибани. Които с фанатизма си са нищо друго освен благодатна почва за виреене на диктатори като Иван Костов.

 97. 97 Профил на ЗЛАТНОТО ключенце №19
  *****
  Весело

  Защо плювате против др. Димитров, това е най-успешният ръководител на СДС. Това е човека, който ще преведе СДС през огъня на борбата, той държи ЗЛАТНОТО ключенце №19….
  Не сте прави, да си го изберем пак да ни води към светли бъднини…
  А и е красив, не виждам кой по красив от него може да е... и най важното е че е ключодържател, такъв ключодържател никога не може да имаме....

 98. 98 Профил на Седесариада
  *****
  Весело

  Седесариада
  Нашта синя крава, Милка,
  май отново е родилка
  със поредното теле -
  лидер нов на СДС.

  То какви ли там не бяха
  и до трона се добраха:
  разни жаби и мангали,
  лютерани и педали -
  Фифи, Диди, Мими, Сиси,
  свиркаджии незнам какви си.

 99. 99 Профил на Последен валс, СДС!
  *****
  Весело

  Последен валс, СДС!

  Кажи ми сбогом СДС
  и повече не ме търси,
  аман, до гуша ми дойде,
  и ти и “сините мечти”.

 100. 100 Профил на ААААААААА
  *****
  Весело

  Чиста ченгесарница.
  Лайте срещу Луната, псета безподобни.
  Кога ли ще се отървем от вашето присъствие?
  Явно когато фалират шефовете ви на Лубьянка. Няма да е скоро.
  Тия софийски активисти-мекерета ще си седнат ли на тлъстите задници? Явно няма! Убиха синьо, сега искат да го доунищожат!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK