Оттеглени и подадени оставки в съдебния съвет

Оттеглени и подадени оставки в съдебния съвет

© ДневникЧленът на Висшия съдебен съвет Иван Димов, уличен в 33 разговора с "черничкия лобист с ланците", известен като Красьо, отказа да подаде оставка, въпреки че преди седмица обяви, че ще се оттегли от кадровия орган на съдебната власт.


В отворено писмо Димов заяви, че името му и професионалната му чест са били подложени на абсурдна и неоснователна дискредитация. "Бяха направени внушения пред обществото, че проведените няколко разговора с обикновен български гражданин, към който в момента на тези разговори не е имало съмнения за неговата репутация, са грубо нарушение на морално-етичните норми на поведение. Насаждането на безпринципни съмнения е най-опасното и в същото време най-ефикасното оръжие за дискредитация на всеки български гражданин", заявява Димов.


В писмото освен това той обяснява, че са му подхвърлени внушения, че е по-добре "да се оттегли без много приказки".


Оставка във ВСС заради конфликт на интереси


Членът на ВСС Сребрина Христова беше освободена днес. Тя е подала оставка вчера, тъй като зет й Ивайло Иванов встъпи в длъжност като председател на районния съд в Костинброд. Законът забранява член на ВСС и шеф на съд да са роднини. Съветът я възстанови на работа като магистрат във Върховния административен съд.Комисията, която разследва случая, излезе със заключение, че двама от тримата членове на ВСС, които са контактували с Красьо, са уронили престижа на съдебната власт и са нарушили етичните правила на магистратите. За подобно нарушение законът предвижда уволнение. Проверката на комисията установи, че Стойко Стоев, който миналата седмица сам подаде оставка, е разговарял 212 пъти с Красьо, а Иван Димов - 33 пъти."Дори само публичното разгласяване на съмнения за корупция е достатъчно да се накърни авторитетът на правосъдието", каза шефът на комисията Божидар Сукнаров. Той обясни, че изводът на колегите му е, че Стоев и Димов са нарушили принципите за независимост, благоприличие и почтеност на магистратите.


Относно третия член на ВСС, който е разговарял само веднъж с Красьо - Пламен Стоилов, комисията реши, че той не е нарушил етичните правила. Това даде повод на Стоилов да заяви, че всеки, който свърже името му с Красьо оттук нататък, ще се срещне с него в съда.


Разигралата се ситуация във ВСС беше определена от председателя на Върховния административен съд Константин Пенчев като прецедент. Той заяви: "Апелирам към всички останали магистрати, те си знаят кои са, да си подадат незабавно оставките. Няма какво да чакаме главния прокурор да ни съобщи имената на тези, които са контактували с Красьо, вече имаме прецедент и днешното решение на ВСС се отнася не само за тримата колеги от съвета, но и за всички онези знайни и незнайни съдии и прокурори, уличени в нерегламентирани контакти."


ВСС да прекрати всякакви кадрови назначения, докато не изясни и не приключи до дъно така нареченият скандал "Красьо", призова главният прокурор Борис Велчев. "Доверие във ВСС практически няма. Ние не би трябвало да назначаваме когото и да било, докато то не се върне", каза Велчев. Той допълни, че ще предостави на съвета данни за три групи магистрати, общували с Красьо - такива, които са избрани за шефове в системата, такива, които са били кандидати за началници, но не са спечелили конкурс, и други. "Трябва незабавно да се вземат мерки, всичко останало ще изглежда съмнително", каза главният прокурор.


Той подчерта, че все още чака разпечатки от телефони от мобилните оператори, по случая има и още оперативна работа, но събраното до тук е неоспоримо. "Тази информация, с която разполагаме, е доста смущаваща. С Красьо са контактували магистрати от цялата страна без логично обяснение за разговорите си с него."

Още по темата и коментарите на члена на ВСС Галина Захарова и на председателя на ВАС Константин Пенчев - във видеорепортажа

Идеята за мораториум върху назначенията пръв лансира преди няколко седмици Константин Пенчев и днес той застана зад предложението на Велчев. "Така ще покажем, че това е един нов ден за ВСС", заяви Пенчев.


Според председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев това, което се случва днес във ВСС, показва, че в системата все пак съществуват някакви механизми за самоочистване. Той призова съвета да свърши работата си докрай по отношение на всички уличени в нерегламентирани контакти магистрати и това да послужи за пример и на представители на другите власти, които са засечени да общуват с "черничкия лобист с ланците".


Оставка във ВСС заради конфликт на интереси
Членът на ВСС Сребрина Христова беше освободена днес. Тя е подала оставка вчера, тъй като зет й Ивайло Иванов встъпи в длъжност като председател на районния съд в Костинброд. Законът забранява член на ВСС и шеф на съд да са роднини. Съветът я възстанови на работа като магистрат във Върховния административен съд.

Коментари (129)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Заявление до г-жа Министъра на правосъдието с вх. № 94-КК-200/09.10.2009
  Уважаема госпожо Попова,
  Във връзка с текущите събития около така наречения Висш съдебен съвет и виждайки за пръв път от много дълги години във Ваше лице човек, който има желание за борба с корупцията и некадърността в съдебната система (в която работи и едно малцинство достойни и компетентни магистрати), си позволявам да обърна вниманието Ви на позицията си, че в мнозинството си ВСС представлява една групировка, чието предназначение е да прикрива драстичната корупция и широкообхватната некадърност в съдебната система!
  Целият текст:
  http://kkabakciev.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

  Красимир Кабакчиев, дфн
 2. 2 Профил на съдия
  *****
  Неутрално

  Съвсем станахме за резил! Господин Димов, не изпитвате ли неудобство?! В 33 разговора с този "почтен човек" и обикновен гражданин все за кмета на Сливен ли си говорехте? Дори за лошото време да сте разговаряли, сянката на съмнение е толкова тежко надвиснала над Вас, че не виждам как ще се осмелите да кадрувате оттук насетне! Вие сам как ще вглеждате в огледалото сутрин преди тръгване за работа?! А може би, впрочем най-вероятно, отдавна сте премахнали огледалата в дома и в душата си?!

 3. 3 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Както се вижда от заявлението ми, в него изразявам готовност подробно да запозная съответни държавни органи с фактите на престъпления и некадърност в съда, от които съм потърпевш!
  ПОДЧЕРТАВАМ, че до този момент не съм получил покана от какъвто и да било държавен орган да го запозная с факти!
  Получих копие от писмо на г-жа Попова до ВСС - тя препраща писмото ми на органа, срещу чиято работа имам възражения. Обясниха ми юристи, че е била длъжна така да направи.
  Добре, да видим по-нататък какво ще стане.

  Красимир Кабакчиев, дфн
 4. 4 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Припомням фактите, които все едно са изложени в блога ми.
  (1) Признато в касационно решение на апелативен съд (!?!? - това е продукт на безумието на криминалната тристранна коалиция, която прие това положение в ГПК - апелативен съд да издава касационни решения!!!!!) е за законно мое уволнение от така наричащ се институт при БАН. Както в уволнението, така и в окончателното решение не е записано какво дисциплинарно нарушение съм извършил! Това е абсолютно кръгъл идиотизъм - и е все едно да бъда осъден за убийство, а в присъдата да не пише кого съм убил и как съм го убил!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 5. 5 Профил на stoiank
  stoiank
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  че проведените няколко разговора с обикновен български гражданин.....
  НЯКОЛКО - само 33, вярно другия 212
  ОБИКНОВЕН - с пълен указател в телефона на съдии, членове на ВСС, прокурори и т.н.
  ГРАЖДАНИН - само това е вярно, защото по конституция всички сме граждани.
  Събирайте си кирливите ризи и не ни правете на балъци, има морална и съдебна отговорност. Как никой в тази държава не прави разлика между двете. Ако си копаш градинката е едно, ако си на ръководна длъжност е друго. Естествено че ще те гледаме под лупа, сигурно сте го учили още в І курс за Гръцката република. И това ми било член на ВСС, ако си футболен треньор иди- дойде, ама образовани хора.

 6. 6 Профил на Y
  *****
  Гневно

  Вън мръсни, крадливи, корумпирани паразити!!! Оставки, после процес после доживотен + брутална глоба, която да обре4е семействата им на доживотна мизерия. Едно време е имало жигосване и то по лицето. Така завинаги се е знаело кой какви ги е правил. Май е време да взъродим този оби4ай!!!

 7. 7 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  (2) Състав на ВКС издаде решение, в което пише, че през периода 1995-2000 г. е била дадена оценка (по чл. 42 от ЗНСНЗ) на моята научноизследователска дейност в БАН! Добре! Работата е там, че според предходно влязло в сила решение на ВКС на моята научноизследователска дейност в БАН НЕ Е БИЛА ДАДЕНА оценка през периода 1995-1997 г.! Което означава, че според ВКС през периода 1995-1997 г. аз, Красимир Кабакчиев, всъщност НЕ СЪМ ЕДИН ЧОВЕК, а съм ДВАМА ДУШИ! И единият от тях Е ПОЛУЧИЛ оценка на научноизследователската си дейност в БАН, а другият Красимир Кабакчиев НЕ Е ПОЛУЧИЛ оценка на научноизследователската си дейност в БАН!
  Следва .....

  Красимир Кабакчиев, дфн
 8. 8 Профил на Необикновен гражданин
  *****
  Неутрално

  Този наглец Димов трябва да бъде съден и осъден за корупция и то незабавно.

 9. 9 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Продължавам с безумията на така наричащия се Върховен касационен съд - спрямо които ВСС, сезиран надлежно от мен, не каза дори и ГЪК!
  (3) Във връзка с (2) по-горе подадох молба съобразно с ГПК за отмяна на влязло в сила решение на ВКС - пред петчленен състав на ВКС. Предполага се, че един петчленен състав на ВКС - това трябва да е еманация на законност, законосъобразност, държавническо достойнство и пр.! НИЩО ПОДОБНО!
  Този така наречен петчленен състав на ВКС си позволи да ПРЕКРАТИ ДЕЛОТО, като написа, че аз не съм бил изпълнил негова инструкция!
  Инструкцията беше незаконосъобразна - искаха да издирвам за призоваване ответник от чужбина, но аз бях оттеглил иска спрямо него, следователно не е моя работа да го търся! Въпреки това аз направих всичко за издирване на този ответник - за да не се протака делото.
  НО ВКС ПЕТЧЛЕНЕН СЪСТАВ СЕ ИЗГАВРИ С ФАКТИТЕ, ЗАКОНА И ПРАВОТО И ПРЕКРАТИ ДЕЛОТО, КАТО ЗАЯВИ НЕИСТИНАТА, ЧЕ АЗ НЕ СЪМ БИЛ ИЗПЪЛНИЛ ИНСТРУКЦИЯТА! НЕГОВАТА НЕЗАКОННА ИНСТРУКЦИЯ!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 10. 10 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  А искате ли да знаете кои бяха ответници по делото, по което ВКС издаде решение, че на моята научноизследователска дейност в БАН била дадена оценка през 1995-2000 г.? При положение че предишен състав на ВКС се е е произнесъл, че през 1995-1997 г. НЕ Е ДАДЕНА оценка!
  Кои ли? Ето кои: един институт при БАН (което не е интересно), БАН, ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА БАН, МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
  С ДРУГИ ДУМИ АЗ ТВЪРДЯ, ЧЕ Е НАЛИЦЕ ШИРОКООБХВАТЕН ЗАГОВОР В СЪДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ВЪВ ВЪРХОВНИЯ СЪД, С ЦЕЛ ОНЕВИНЯВАНЕ НА ПРОТИВОЗАКОННО ПОВЕДЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ОСЪЩЕСТВЯВАНО ВЕЧЕ СЕДЕМНАДЕСЕТ ГОДИНИ!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 11. 11 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  В какво се състои ПРОТИВОЗАКОННОТО ПОВЕДЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЛИ?
  Състои се в това, че в чл. 42, ал. 2 на Закона за научните степени и научните звания е записано, че Министерският съвет издава правилник за реда и начините на атестирането (на научноизследователската дейност). Така.
  До 1991 г. съществуваше такъв правилник, които се наричаше Правилник за атестирането на научните работници и специалисти с висше образование. През 1991 г. той беше отменен и вече 17 години нов не е приеман и издаван!
  ТОВА Е ГРУБО ПРОТИВОПРАВНО ПОВЕДЕНИЕ НА САМИЯ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 12. 12 Профил на червени боклуци
  *****
  Неутрално

  Да се уволняват всички по азбучен ред - наред и да се назначат 100 щатски съдий незабавно !!!!!

 13. 13 Профил на voxy
  voxy
  Рейтинг: 823 Неутрално

  няма край наглостта им, какво може да си говориш 33 пъти с някакъв мангал с ланци, адски гнусно

  twitter.com/voxybg
 14. 14 Профил на Волф
  *****
  Неутрално

  Наглите далавераджии по върховете ще ги оправи само тоягата и метлата!

 15. 15 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Какво става после?
  Става това, че ВЪЗНИКВА ЗАГОВОР ЗА ОНЕВИНЯВАНЕ НА НЕЩОТО, НАРЕЧЕНО МИНИСТРЕСКИ СЪВЕТ - ЕДНА СБИРЩИНА ОТ БЕЗХАБЕРНИЦИ (избирани от други безхаберници, но това е отделна тема), ПОЗВОЛЯВАЩИ СИ ДА НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАКОНА СЕДЕМНАДЕСЕТ ГОДИНИ!
  ПЪРВО СЕ ИЗДАВАТ СЕРИЯ РЕШЕНИЯ ОТ РЪЗЛИЧНИ СЪДИЛИЩА НА РАЗЛИЧНИ НИВА, В КОИТО КРЪГЛИ ЮРИДИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИЦИ, УЖ ПРИТЕЖАВАЩИ ДИПЛОМИ ЗА ПРАВО И ВОДЕЩИ СЕ ЗА СЪДИИ (ПЪРВОИНСТАНЦИОННИ И ВТОРОИНСТАНЦИОННИ), ПИШАТ В ПРАВИ ТЕКСТОВЕ, ЧЕ НЕЩОТО МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ИЗОБЩО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕНО!
  ТОВА Е ФАКТ! ФАКТ! ФАКТ! ФАКТ!
  НАЛИЦЕ СА СЕРИЯ ТАКИВА РЕШЕНИЯ!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 16. 16 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Трябва да поясня, че има отдавна влязло в сила решение на (нормален и компетентен състав на) Върховния касационен съд, в което се посочва точно и ясно, че
  НЕЩОТО МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ МОЖЕ ДА БЪДЕ СЪДЕНО!
  Но дори и след излизането на това решение се намират няколко съдии, които проявяват или безумната наглост, или кръглата си некомпетентност, състоящи се в това, че издават решения, в които пише, че нещото Министерски съвет просто ..... не може да бъде съдено!
  Представяте ли си за какво говорим?
  Конституция на Република България, чл. 7: "Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица."

  Красимир Кабакчиев, дфн
 17. 17 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Виждам, че зомбокостоседесариатът, който ме ненавижда за това, че обяснявам, че костовизмът е заболяване, ми бие минуси!
  Бийте минуси, бе! Утре ще ви се наложи да отидете в съда и ще попаднете на съдии, за които пиша! И те ще ви разкатаят фамилиите!
  Бийте минуси, бийте!
  И Костов изобщо не е виновен за това, че дълги години главен прокурор беше един напълно луд човек, нали!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 18. 18 Профил на Може ли
  *****
  Неутрално

  Може ли някой да ми даде номера на Косето (черничкия)?
  Без зла умисъл....

  Андрешко Тарикатов

 19. 19 Профил на Необходимо
  *****
  Неутрално

  Абсолютно трябва да бъде разформирован този ВСС и да се проведат радикални реформи в съдебната власт!
  Там вече невинни няма...

 20. 20 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Продължавам с фактите за безумията и некадърността в съда.
  През последните 3-4 години цели три съдийски състава - на първоинстанционно, второинстанционно (апелативно) и третоинстанционно (касационно) равнище излязоха с решения (определения), свеждащи се до това, че, представете си, правилникът, който се изисква от чл. 42, ал. 2 от ЗНСНЗ да бъде издаден от Министерския съвет, се бил ...... изпълнявал от Правилника за прилагане на ЗНСНЗ!?!?!?
  ТОВА Е ЕДНО НЕВЕРОЯТНО ПО СВОЕТО ВЪРХОВНО БЕЗУМИЕ ТВЪРДЕНИЕ!
  Това е нещо, за което няма абсолютно никакъв начин, по който то да бъде вярно. И въпреки това цели три съдийски състава на три равнища го заявяват!!!!! ????? ?????
  За какво говорим?
  ВСЕОБХВАТНА НЕКАДЪРНОСТ ИЛИ КОРУПЦИЯ?
  КОЕ ОТ ДВЕТЕ? АЗ НЕ ЗНАМ. КАЖЕТЕ ВИЕ!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 21. 21 Профил на Много обикновен гражданин
  *****
  Неутрално

  Такива изроди като Димов и Кебакчиев трабва да се линчуват.Няма друг правилен ход срещу тях !!!

 22. 22 Профил на kr
  *****
  Неутрално
 23. 23 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Но нещата съвсем не свършват дотук.
  Депозирах заявление до г-н Председателя на ВКС Лазар Груев, който е ПРОФЕСОР ПО ПРАВО! В него поисках друго подобно дело срещу Министерския съвет да не бъде гледано от съдиите, досега издавали незаконни и безумни решения - и ДА НЕ БЪДЕ ПОВЕЧЕ ИЗВЪРШВАНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, СЪСТОЯЩО СЕ В ТОВА, ДА СЕ ТВРДИ, ЧЕ ЕДИН ПРАВИЛНИК ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА ДРУГ ПРАВИЛНИК!
  Господин професорът по право ми отговори подробно и извънредно йезуитски, като ИЗОБЩО НЕ СЕ ПРОИЗНЕСЕ ПО СЪЩЕСТВОТО НА КАЗУСА - ДАЛИ ЕДИНИЯТ ПРАВИЛНИК ИЗПЪЛНЯВА РОЛЯТА НА ДРУГИЯ ПРАВИЛНИК!
  Но заяви, че други щели да гледат новото дело. Нямало да бъдат старите - издалите решенията, срещу които протестирам.

  Стига толкова засега. Има още, но го оставям за по-нататък!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 24. 24 Профил на Решението
  *****
  Неутрално

  Истински катарзис е възможен само, ако новото парламентарно мнозинство приеме в Народното събрание Нов Закон за избор на съдии. Тогава може да бъде преоценен всеки кандидат за Висшия Съдебен Съвет.

 25. 25 Профил на Y
  *****
  Разстроено

  До коментар [#20] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Аре спрете малко с излиянията си!!! Имате световнонеизвестен Блог, това го разбрахме, ама хайде сега по леко със спама! Има и други хора, на които им се иска да си напи6ат мнението!!!

 26. 26 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3026 Неутрално

  Абе Кабакчиев! Ти работа имаш ли? Или ти плащат да запълваш форума с глупостите си?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 27. 27 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ето го костозомбомалоумникът: ти му обясняваш, че виновни за днешното трагично положение на така наречената съдебна система са всичките правителства, включително това на СДС, то хвърля срещу теб кал и плюнки.
  Това е типичен жив малоумник.
  Не може да разбере, че му разкатават фамилията абсолютно всички досегашни власти след 1989 г.
  Днешните ги изключвам - още не може да се каже.
  Да, изключително виновни са комунистите (БСП), жълтите крадци и и последната свръхкрадлива тристранна коалиция!
  Но и относително най-доброто правителство - на СДС - също така носи вина за днешното състояние на съдебната система!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 28. 28 Профил на Al Bundi
  *****
  Весело

  С тия внушвния на народа:
  -дано скоро те сношат в затвора

 29. 29 Профил на пенче
  *****
  Неутрално

  Трябва да му се утежни присъдата, като се има предвид, че не се е отказал от поста си и не е съдействал на разследването. Мисля, че за член на ВСС трябва да има не по малко от 15 години затвор за подобни действия, разклащащи устоите на държавата и демокрацията.
  Да видим резултатите.

 30. 30 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ало, ти ли ще определяш кое е глупости, бе, а?
  Аз ти набивам в главата факти за безумията и престъпленията в съдебната система, ти ли ще ми обясняваш, че това са глупости, а?
  Дай да си посравним ума в главите, ценза, пък тогава да видим кой на кого може да дава определения!
  Малей, това българинът е огромно чудо на природата!
  Още столетия няма да се оправи - заради особеностите на тиквата си!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 31. 31 Профил на Аз
  *****
  Неутрално

  До коментар [#2] от "съдия":

  Той е от ДПС, какво неудобство.
  Цялата съдебна власт е така прогнила, трябва да се започне всичко отначало - на бял лист.

 32. 32 Профил на гого
  *****
  Гневно

  Не вярвам да съм краен:всички членове на ВСС на виновни.Може-би в различна степен,но всички.Просто системата им се е развила,като пипалата на октопод и в нея не вирее свестен човек! А Колкото до Кабакчиев и неговите ридания/основателни,все-па/срещу съдебната ни система,която отдавна е за пълна промяна,ще кажа,че има един човек в страната,който беше готов да отдаде сили за промяната и,но такива заблудени овце,като КК ,му отнеха тази възможност.Знам,че Кабакчиев е с креативен ум/макар и доста объркан/и веднага се е сетил,че говоря за любимеца му Иван Костов.

 33. 33 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Гого, отговарям веднага.
  Не съм отнемал на Костов възможността да отдаде сили за промяната. Гласувах за СДС на изборите през 2001 г.
  ВЯрно е, че по времето на правителството на СДС съдът работеше по-добре, но вярно е и това, че правителството на СДС не проведе декомунизация. А назначаването по времето на правителството на СДС и при пълно мнозинство в парламента на един напълно луд човек за главен прокурор (на практика най-важният пост в държавата) е факт, който просто няма защо да бъде коментиран!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 34. 34 Профил на цайса
  *****
  Разстроено

  Тряба да се поставят вече на тиива места само хора ,които са показали професионализъм и да са млади.Със стари к---и нов бардак не се прави,колкото и цинично да звучи,приказката си е точна и на място.

 35. 35 Профил на Един от многото
  *****
  Весело

  Кабакчиев, във форума се събрахме и решихме да сезираме прокуратурата с искане за поставянето ти под запрещение. Очевидно за всички е, че си егоцентрик със силно изявена мания за величие и параноиден шизофреник, страдащ от постоянен страх, че световен заговор цели да го погуби, което е опасно за теб и за хората около теб, така че е по-добре да се лекуваш!!!

 36. 36 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ще повторя.
  Обясняваш, че е налице заговор от страна на съда да бъде оневинен самият Министерски съвет, т.е. правителството на тая "държава" за нейно противоправно поведение!
  ВМЕСТО ДА КАЖАТ: "НАИСТИНА ЛИ? ТОВА Е БЕЗОБРАЗИЕ!",
  РАЗНИ БЕЗХАБЕРНИЦИ ТУК ДРЪНКАТ СРЕЩУ ТЕБ И БИЯТ МИНУСИ! ЕТО, ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ ВИЕ, БЪЛГАРЕТЕ!
  И ПО ТАЗИ ПРИЧИНА Е НАСТОЯЩАТА ДИСКУСИЯ!
  СЪДЪТ Е ТАКЪВ, ЗАЩОТО Е ЕМАНАЦИЯ НА ВАС - ОБЩАТА ПОПУЛАЦИЯ.
  В НЕМАЛКА ЧАСТ - КРАДЛИВА, НЕГРАМОТНА, КОРУМПИРАНА, БЕЗХАБЕРНА!
  ТОВА Е ЖАЛКАТА ИСТИНА!
  А ЗА ГРАЖДАНСКО ПОВЕДЕНИЕ И ГРАЖДАНСКА СОЛИДАРНОСТ ПРИ ТАКИВА КАТО ВАС ИЗОБЩО НЯМА КАКВО ДА СЕ ГОВОРИ!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 37. 37 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха!
  Нещастник! Събрал се бил с форума и бил решил!
  Ето го комунопросташкият инстинкт, характерен и за костозомбизма!
  Да говори "от името на народа"!
  Ха-ха-ха! Ха-ха-ха! Ха-ха-ха!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 38. 38 Профил на Y
  *****
  Неутрално

  До коментар [#33] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Имате манталитета и обноските на соц. учен. Явно имате твърде много свободно време и наводнявате форума с безкрайни текстове. Освен това имате обноските на хамалин, което идва да покаже, че на едно теле и в Париж да го заведат, пак си остава теле. Сещайте се какво имам предвид!!!

 39. 39 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Повтарям за безхаберника, който твърди, че съм страдал от постоянен страх, че световен заговор целял да ме погубел. Не страдам от нищо. От КОРУПЦИЯ И НЕКАДЪРНОСТ СТРАДА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. ОТТАМ СТРАДА ЦЯЛАТА ПОПУЛАЦИЯ.
  Обяснявам за пореден път. Налице са серия от съдебни решения, които са грубо незаконосъобразни и които целят да оправдаят противозаконно седемнадесетгодишно поведение на Министерския съвет. Налице е ЗАГОВОР В СЪДА!
  Ето го казусът. В три съдебни акта се твърди, че един нормативен акт (конкретен правилник) изпълнява ролята на друг нормативен акт (друг правилник). Не е вярно! Посочени са по-горе точно кои са тези актове. Всеки що-годе грамотен човек може да провери вярно ли е това или не. Има си библиотеки, има си сборници с нормативни актове. Не е нужно дори да бъдеш юрист.
  Повтарям. Налице е ШИРОКООБХВАТЕН ЗАГОВОР В СЪДА ЗА ОНЕВИНЯВАНЕТО НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ!
  ЗАВЕЛ СЪМ ДЕЛО В СТРАСБУРГ!
  Има ли нещо друго, което да трябва да обяснявам на кухи и тъпи тикви?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 40. 40 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 442 Весело

  Ама вижте му блога на Кабакчиев!!! Некъв плъх от БАН, "учен",че и "творец" хахахахах ужас!!!!

 41. 41 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Един друг заявява:
  "Имате манталитета и обноските на соц. учен. Явно имате твърде много свободно време"
  Нямам много свободно време, но съм готов да отделям от него за ограмотяване на неграмотна популация.
  Не си ти, който ще ми определя манталитета и обноските.
  Не съм соц.учен.
  Нещо друго да бъда полезен?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 42. 42 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ало, занимаващия се с петрол и енергетика.
  Ти ли си творец, бе, а? А пък аз не съм!
  Ха-ха-ха! Какво си сътворил? Некоя далавера с петролни продукти - внос от Германия?
  Ха-ха-ха!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 43. 43
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 44. 44 Профил на Кума Лиса
  *****
  Весело

  Г-н Кабакчиев, Вас трябва да Ви направят почетен член на Съюза на съдиите! След всичкото, което бълвате срещу съда, започнах да им съчувствам на съдиите, че си имат работа с такива като Вас. Моля, продължавайте, аз ще направя официално предложение да Ви наградят!

 45. 45 Профил на Един от многото
  *****
  Неутрално

  До коментар [#37] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Ако не бяхте толкова трагичен и досаден, щяхте да сте забавен!!!

 46. 46 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 442 Весело

  До коментар [#43] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Кабакчиев, леко, не прегрявайте! Държите се доста проста6ки, а сте с претенции на знаещ, разбиращ и просветен. Първите седем годинки изглежда ви липсват

 47. 47 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Повтарям.
  Налице е заговор на съда, включително ВКС, за оневиняване на седемнадесетгодишно противоправно поведение на Министерския съвет.
  Темата е ВСС - орган за контрол над съдебната система.
  Нещо друго трябва ли да ви се обяснява?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 48. 48 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Не съм забелязал някой досега да е казал, че не е вярно, че е налице заговор на съда, включително ВКС, за оневиняване на седемнадесетгодишно противоправно поведение на Министерския съвет.
  Добре. Може аз да не съм прав. Следва да бъда опроверган. Трябва да се докаже, че НЯМА заговор на съда и прочие.
  Обаче не! Шепа безхаберници тук леят помия срещу мен, че съм бил невъзпитан, луд и какво ли още не. Това е фактът!
  Такава е типичната българска популация. И затова е такова положението в тая държава кочина!
  И затова е такъв съдът - защото няма кой да му поиска сметка!
  И дори този, който му иска сметка - аз - бива обливан с помия!
  Заслужавате си положението, българЕте! Напълно си го заслужавате!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 49. 49 Профил на Пенсионерка
  *****
  Неутрално

  Кабакчиев ,защо не замълчиш че ставаш по-този начин по-прост от тези които те плюят.,,Мълчанието е злато"стара потоворка.Много приказки ,а не даваш думата на други да се изкажат,може да има и по-умни от теб.

 50. 50 Профил на noname
  *****
  Неутрално

  До коментар [#47] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Много Ви моля, бихте ли обяснили на кратко, как е създадена и изградена съдебната система в България. Тъй като, постоянно се казва че тя е независима, интересно ми е кой назначава магистратите...

 51. 51 Профил на Кума Лиса
  *****
  Весело

  Аз не Ви заливам с помия, г-н Кабакчиев, продължавайте моля! Току-виж сме повярвали, че има съдебен заговор срещу Вас!

 52. 52 Профил на Кютекчиев
  *****
  Неутрално

  Кебакчиев върни се незабавно от дупката от, която си изпълзял - плужеко мазен.

 53. 53 Профил на Един от многото
  *****
  Неутрално

  До коментар [#48] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Г-н Кабакчиев,
  Не трябва съдебната система да доказва, че няма заговор срещу Вас, а Вие да докажете, че има такъв. Това е основен принцип в българското право - не се доказват отрицателни факти. Вижте и чл. 154 от ГПК, ако искате

 54. 54 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Отговарям на въпроса на noname.
  Справете се с Глава Шеста - Съдебна власт, на Конституцията на Република България, както и със Закона за съдебната власт.
  ЗСС, Глава първа. Общи положения. Чл. 1. (1) Съдебната власт е държавна власт, която осъществява правосъдието в Република България. (2) Съдебната власт е независима. Чл. 2. (1) Правосъдието защитава правата и законните интереси на гражданите, юридическите лица и държавата. (2) Правосъдието се осъществява в името на народа.
  Четете нататък!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 55. 55 Профил на Кума Лиса
  *****
  Весело

  Браво, г-н Кабакчиев! Така омагьосахте форума, че забравихме за този гьонсурат Иван Димов! Да не би и Вие да сте от Сливен?

 56. 56 Профил на гого,до К.Кабакчиев
  *****
  Неутрално

  Красьо,виждам,че се оформяш като любимеца на форумите и много хора искат да ти пишат.Понеже името Красимир Кабакчиев е много дълго и вече си изхабихме клавиатурите,предлагам за по- кратко да те зовем "Красьо минуса".Нямаш против,нали?Хем ще ти говорим на галено,хем и минусите,/по собствено признание/ си ги обичаш.

 57. 57 Профил на Обективен
  *****
  Весело

  Ха-ха бате Гойко клати ВСС като стара горила млада джанка

  Всичкото инфо идва от службите посредством Велчев, дозирано и в предписана от Бате Гойко последователност.

  Бойко е прав - една власт е независима, да, но не може да бъде неконтролируема, защото съдебната власт е точно това - не просто независима, а и неконтролируема на всичкото отгоре.

 58. 58 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  До "Един от многото". Не сте напълно прав в разсъжденията. Има някои негативни факти, които се доказват. Например доказва се фактът, че не си осъждан - с документ.
  Отрицателният факт - безспорен - е, че Министерският съвет не е издал един правилник (по чл. 42, ал. 2 ЗНСНЗ). Понеже няма как да прескочи този негативен факт, съдът прави безумното твърдение, че този правилник се бил изпълнявал от друг правилник. Получава се така, аз да трябва да доказвам негативния факт, че този правилник НЕ се изпълнява от друг правилник. А то е ясно от самия закон (ЗНСНЗ) - налице са два съвсем отделни правилника. Няма издаден законов текст, който да предвижда единият правилник да изпълнява ролята на другия. И това е негативен факт, който не съм длъжен и не мога да доказвам.
  Нещата са пределно ясни. Налице е всеобхватен заговор на съда за оневиняване на Министерския съвет - нагъл нарушител на закона (чл. 42, ал. 2 ЗНСНЗ).

  Красимир Кабакчиев, дфн
 59. 59 Профил на Молба
  *****
  Неутрално

  Кой стои зад псевдонима Красимир Кабакчиев, дфн ?
  Нима тия, които поддържат сайта не виждат, че той системно спамира публикациите ? Или това е някакво специално заплатено с такава цел лице ? Моля, разкарайте го най-сетне ! От него никой не може да вземе думата ......

 60. 60 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Кума Лиса приема за дадено, че Иван Димов е гьонсурат. И защо е гьонсурат? Защото не си подава оставката. Може да е невинен.
  Но не го познавам (и не съм от Сливен).
  Иван Димов може да е всякакъв! Но трябва всичко да се докаже конкретно!
  Аз доказвам конкретно, че е налице заговор на съда за оневиняване на наглия нарушител на закона Министерски съвет! А тук мнозина сте се вторачили в някой си Иван Димов - за когото все пак нищо още не е доказано. ??????????
  Да почнем отначало, а?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 61. 61 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха! Зад Красимир Кабакчиев стои самият той. Докато не стои никой зад един .... нагъл анонимен.
  Пиши, бе, анонимния/анонимната? Някой да ти пречи?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 62. 62 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 442 Разстроено

  До коментар [#59] от "Молба":

  И от мене същата молба. Много неприятно стана.

 63. 63 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Много е неприятно, че се доказва, че много българи са една неграмотна и безхаберна маса, която не само не се опълчва срещу безобразията на властта, но дори се опълчва срещу тези, които се опълчват срещу безобразията на властта.

  Красимир Кабакчиев, дфн
 64. 64 Профил на съвет
  *****
  Неутрално

  До коментар [#27] от "Красимир Кабакчиев, дфн": Ти като пиеш мези и не почвай толкова отрано ставаш досаден

 65. 65 Профил на lenko
  lenko
  Рейтинг: 66 Неутрално

  Браво за доблестната, смела и честна позиция на Конст. Пенчев!!!

 66. 66 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#63] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Кабакчиев, има хора, които имат дарбата да са родени лидери. Така те могат да приобщават хора към каузите си. Вие нямате подобни възможности и представлявате, според мен, един невъзпитан кресльо (забележете, не коментирам дали тезите ви са прави или грешни). Имайте малко мярка, малко такт.

 67. 67 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Виж сега, "съвет". Първо, сутрин пия само кафе. Много. В момента ме чака още. Пия алкохол само вечер, почти само бира. Съвсем умерено. Естествено е да ставам досаден за тия, които не разбират от проблематиката.
  И така: поддържа ли още някой тезата, че НЯМА заговор от страна на съда за оневиняване на Министерския съвет?
  Съгласете се, че това е безкрайно важно - ако Министерският съвет е закононарушител, съдът го оневинява, а на всичкото отгоре и ако кадровият орган на съдебната система е корумпиран, некадърен и прикрива престъпления!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 68. 68 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Отговор на Observer.
  Не съм лидер, не съм бил, и няма никога да бъда!
  Не желая да бъда лидер на безхаберна популация!
  Аз съм гражданин, който протестира срещу безобразията в съдебната система, който има право на това, и ще отстоява това право.

  Красимир Кабакчиев, дфн
 69. 69 Профил на Кума Лиса
  *****
  Весело

  Само така, г-н дфн! Има заговор срещу Вас, разбира се! Долу МС, долу съдебната система! Пишете още, г-н Кабакчиев, да забравим ВСС, Иван Димов и всички останали заговорници! Да живее Кабакчиев - ДФН!
  Ей, Вие от Дневник, защо не направите г-н Кабакчиев колумнист? Какви са тия там Георги Господинов, Любослава Русева, Бойко Ламбовски?! Ами те не са дори кфн!

 70. 70 Профил на читател
  *****
  Любопитно

  Бихте ли били така любезен,Г-н Кр.Кабакчиев, да обясните,каква точно е Вашата цел?

 71. 71 Профил на изтощена
  *****
  Неутрално

  Господин Кабакчиев, много Ви моля да не ангажирате форума с натрапчивото си присъствие. Измествате центъра на всяка дискусия, породена от публикация за съдебната система. Честно казано това е доста досадно. Очевидно не само по мое, а по всеобщо мнение. Имате блог. Значи възможността Ви да популяризирате личното си недоволство и да разкажете на всички за стълкновението си с правосъдието е стопроцентова гарантирана. Който иска - ще прочете. Но Ви умолявам да не се намесвате толкова агресивно във всеки опит за смислено обсъждане на чувствителен въпрос със съдебна тематика. Прескачам редовно коментарите Ви, но въпреки това е неприятно. Не може от 67 коментара, 89 да се все от Вас. Спрете, моля Ви!!!

 72. 72 Профил на Ж
  *****
  Неутрално

  Кокала не се пуска така лесно - който го е гризнал 1 път, като Димов и другите, няма да го пусне, а ще цоца докъдето може - щото тия 200000 евро трябва да се избият, че и печалба да има

 73. 73 Профил на сартр
  *****
  Неутрално

  Стига сте се ебавали ехидно с Кабакчиев! Човекът си има принципи и си ги отстоява! За правдата и истината човек трябва да е готов да иде и под триона! Нима в България съдебната система функционира, нима ВСЕКИ БОЖИ ден не се изнасилва правото!? Какви сте вие, мишки, че да съдите!Ако бяхме нормална държава-всичко това щеше ли да се случва около нас!

 74. 74 Профил на разбрах
  *****
  Неутрално

  До коментар [#67] от "Красимир Кабакчиев, дфн":Явно и хапчетата не си пиеш

 75. 75 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Сартр - брей, най-после да се появи един нормално мислещ и разумен!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 76. 76 Профил на никой
  *****
  Неутрално

  Дъфънъ Кабакчиев е типичният български недоволен - от съда, от правителството, от времето, ЦРУ ... Недоволството му, обаче, не е поради принципи, а понеже е лично засегнат. Съжалявам за проблема му, но ми (ни) идва в повече.

 77. 77 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Да бе, недоволството ми не било принципно. Ако беше чисто лично, щях да се задоволя със Страсбург.
  За Кума Лиса. Не отклонявам темата. Напротив, подсилвам я. Колумнистите в "Дневник" нямат нищо общо. Те си пишат, и аз си пиша. И в официалния "Дневник", когато е трябвало, съм писал:
  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2006/01/29/187378_paragraf_399_ili_pravova_durjava_li_e_bulgariia/
  Това е статия за едно повече от невероятно законодателно безумие, прието през 1997 г. и ЛИКВИДИРАЩО СМИСЪЛА НА ПРАВОРАЗДАВАНЕТО!
  Ето и продължението му:
  http://www.politika.bg/article?id=13784

  Красимир Кабакчиев, дфн
 78. 78 Профил на Canada Dry
  *****
  Неутрално

  Когато кризата споходи професионалният ПОДЛЕЦ Кабакчиев място за нормални комуникации почти не остава.

 79. 79 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#75] от "Красимир Кабакчиев, дфн":
  За сартър ясно но това ДФН защое сложено и на кого му е потрябвало разчтам го като държавен фонд недоволни,а може и нефели.На кого му пука г-н ДФН.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 80. 80 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха! Някои съвсем откачиха! Бил съм професионален подлец! И как точно?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 81. 81 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Абе, имам си абревиатура, слагам си я!
  Вие като си слагате аватари на Че, на други изроди, на лъвове, плъхове и други животни, аз държа ли ви сметка?

  Красимир Кабакчиев, дфн
 82. 82 Профил на простак
  *****
  Неутрално

  Тоа Димов е голям простаклТой си мисли,че Те имат само разпечатки на проведените разговори.Ами утре като му треснат и съдържанието на разговорите тогава какво ще прави-вместо оставка направо в централнио.Сигурно подслушването е било незаконно,но нищо-нека разговорите излязат в медиите и същата работа-ще се види ,че се говори точно за това купуване и продаване.

 83. 83 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#81] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Нямам нищо против Вас чета Ви постовето но правите обширни изложения с дълги отклонения и още нещо който няма врагове все едно,че не живал.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 84. 84 Профил на до #68 Красимир Кабакчиев, дфн
  *****
  Неутрално

  "Аз съм гражданин, който протестира срещу безобразията в съдебната система, който има право на това, и ще отстоява това право. "

  -Що не се запалиш пред съдебната палата,
  мазен долен спамер....

 85. 85 Профил на черничкия лобист с ланците Бат Красю
  *****
  Весело

  Ама как ще подава оставка - нали трябва си избие парите...

 86. 86 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Хат така: "който няма врагове все едно, че не живял". Добре.
  А дали - който има много врагове, ще е живял пълноценно?
  Брей, дано да е вярно!
  Щото аз тогава ще съм живял изключително пълноценно!

  Красимир Кабакчиев, дфн
 87. 87 Профил на Ж
  *****
  Неутрално

  Пичове, докато ние говорим празни приказки кой какъв бил - ония горе си гушкат паричките и ни се подиграват

 88. 88 Профил на BG forever
  *****
  Весело

  Краси Кабакчиев пише от 3:57 мин. на тази статия, повече от 1 м2 постинги е натряскал.
  Това, че по принцип е прав не означава, че само неговото мнение е меродавно.
  Молба - Краси, напиши постинг, поразходи се, пийни едно кафе, удари си една чекия и едва тогава постинг. Иначе ставаш досаден приятелю!

 89. 89 Профил на Съдител
  *****
  Неутрално

  ТОВА СА ПОМИЯРИ - ГЬОНСУРАТИ ОТ ВИСШАТА СЪДЕБНА МАФИЯ.

  Бог да пази гражданите на тази Република!!!!

 90. 90 Профил на Прокурора
  *****
  Неутрално

  Който е контактувал с Красьо да си подава оставката!

 91. 91 Профил на Обективен
  *****
  Весело

  Вън-вътре-вън-вътре - тия се ебават с ВСС другари!

 92. 92 Профил на 1-1
  *****
  Неутрално

  Нова Конституция! Велико Народно Събрание.

  - пряк избор на Областен управител
  - пряк избор на Директор на Обл. полиция
  - пряк избор Обл. съдия
  - пряк избор на Обл. прокурор
  Какви са тия "окръжни", при положение, че няма такава административна единица!
  какви са тия назначения, какви са тия "ланци", какъв е тоя "гражданин".
  За димов, не беше ли той кандидат по нЕкое време за Гл. прокурор.

 93. 93 Профил на гого до КК/-/
  *****
  Неутрално

  Красьо,изказвам съмнение,че през 2001 си гласувал за Иван Костов! Всичкият ти плам срещу него визира управлението му.Защо тогава си гласувал отново за него?Относно лудия прокурор: Назначаването му означава,че правителството е действало демократично.Нима си мислиш,че той/агентът на КГБ-според твоите събратя/не е имал свои хора за поста?Скоро в постинг дадох следния пример:Ако си купиш от магазина месо и вечерта,слагайки го на скарата усетиш неприятна миризма,на кой ще се сърдиш-на себе си или на този,дето ти е пробутал мършата?Иван Костов не е имал служба "личен състав"да му проверява кадрите.Понякога тези,които са скачали най-високо са ги посочвали...Така,че престани да упрекваш Костов,поне във форума,защото пишещите тук се превърнаха в твои колеги,медицински,обаче,прдписвайки ти безброй лекарства,уви,без полза.

 94. 94 Профил на Клатис
  *****
  Неутрално

  Моля, уважаемите форумци да се отнасят с по-голямо уважение към "дфн КК". Той това знае, това споделя. Така знае, така се отнася към другите. Те пък се отнасят към него както си знаят.
  Каквото повикало това се обадило.
  Неговият случай за сетен път потвърждава старата българска мъдрост : <ако умът на човек не дойде до седмата година не идва и до седемдест и седмата>.
  Това е орисия. Умният не пищи, а действа. Правото дело рано или късно побеждава.

 95. 95 Профил на pump it!
  pump it!
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Титулуващият се Красимир Кабакчиев, дфн – е най-обикновен доносник на комунистическата милиция. По собствените му признания с баща – полковник от „народната“ милиция и дядо – комунишки основоположник, който се конущисвал дори с Г. Димитров.

  Години наред този дфн се подвизаваше из всички неизискващи регистрация български форуми под ника „генерал кобалт“. И десетки хиляди пъти изписваше едни и същи гнусотии.

  Отвратително!

  pump it!
 96. 96 Профил на pump it!
  pump it!
  Рейтинг: 225 Неутрално

  За Красимир Кабакчиев, дфн, е написано достатъчно тук:

  http://www.liteos.de/biogrKK.htm

  pump it!
 97. 97 Профил на ученик
  *****
  Неутрално

  До коментар [#81] от "Красимир Кабакчиев, дфн":

  Ей, спамер! Що обезценяваш абревиатурата. И без това името ти отдавна е нарицателно във форума на Дневник и стои една степен над трол. И тези минуси дето ги получаваш за мненията ти не са, защото хората са ти врагове, или защото си гениално неповторим и никой не те разбира, а просто защото пишеш простотии и се опитваш да манипулираш. Разбра ли спамер!

 98. 98 Профил на друг Д.Ф.Н. [не Кабакчиев]
  *****
  Неутрално

  абе д.ф.н. Кабакчиев, вземи се успокой най-после и дай на себе си и другите малко почивка. От тебе човек не може да прочете за какво става дума, изходил си се поне 20 пъти само по тая тема.

  Ясно е, че си графоман, но се опитай да се контролираш.

 99. 99 Профил на кур-рей-чиu
  *****
  Неутрално

  кабагайдо ,ти си един излишен педераст,койти е дал правото да се титуловаш кнанякоинауки,какво си сътворил ти бе,в измисления ти живот и анални контакти със студентчета.бе,хюм мръсен добре,че беше партайгеносен,че ти даваха по някоя задачка,кво се вреш във форумите бе,маясълски гъз

 100. 100 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Ха-ха-ха! Разбира се, че всеки луд (казвам го със съжаление - защото тук наистина е налице психиатрично болно лице) може да каже, че съм "доносник". Майтапът е, че аз десетки пъти съм предлагал пълномощно да ми се отвори досието! Но досега никой не го е пожелал! Няма проблем да ми се отвори досието, нали! Обаче е по-лесно луди да има, и да пищят "доноснииик"! Цирк!

  Отговарям на Гого. Гого, щом някой казва, че е гласувал за някого, трябва да му се вярва! И да се приема, че е истина. Обратното е идиотско, още повече, че аз не мога да докажа как съм гласувал. Това е все едно Гого да каже: "Много ми е кеф", а аз да кажа "Гого, изобщо не е вярно, много ти е неприятно"! Идиотско е това, бе, Гого, идиотско! А дали Костов е виновен лично или не за главния прокурор, няма значение. Важното е да понесе моралната отговорност! Но Костов никога не е поел политическа отговорност за нищо!

  Красимир Кабакчиев, дфн
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK