Станишев: Как Алексей Петров е получил доклада на ДАНС?

Станишев: Как Алексей Петров е получил доклада на ДАНС?

© ДневникЗаинтересован съм да се направи истинска проверка на прословутия доклад, получен от Алексей Петров. Това заяви бившият премиер Сергей Станишев в Бяла Слатина, цитиран от БТА.


Това е първият му официален коментар след като вчера наследникът му на поста Бойко Борисов го обвини, че неправомерно е изнесъл от Министерския съвет секретен доклад на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС), съдържащ данни за "за действия на лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функциите на министерства и структури на държавната администрация". Борисов добави, че Станишев е можел да предупреди за разследването въпросните лица в държавните структури.


Ако се направи такава проверка, ще стане ясно, че при предишното управление не е имало "чадър" за никого, каза заяви днес Станишев. Ще стане ясно и, че по конкретния доклад, за който предполагам, че става дума, защото нямам данни за него, ще се види, че е извършена проверка в ДАНС и прокуратурата, което би трябвало да е известно на гражданина Алексей Петров, допълни той.
Бившият министър-председател заяви също, че трябва да има отговор и на въпроса, как Алексей Петров като бивш служител на агенция, е получил този доклад. Вчера борисов обясни, че предназначения за Станишев екземпляр от доклада на ДАНС стигнал до него, благодарение на бившия съветник в спецагенцията Алексей Петров, който му го занесъл "като лоялен гражданин".


Мога да заявя, че по всички основни доклади и материали от ДАНС са правени съответните разпореждания и проверки, подчерта Сергей Станишев. По думите му е абсурдно да се твърди, че някой някого е прикривал, защото докладът е изготвен в много екземпляри и по него е направена незабавна проверка. Да се твърди, че е скрил или не е върнал доклада пък било наивно, защото най-простото било да се направи ксерокопие.


Станишев отказа да обясни за какво става дума в доклада с аргумента, че това е класифицирана информация, но подчерта, че в него нямало нищо политическо. Допълни, че като премиер
е получавал много информация от ДАНС, но никога не си е позволявал да я използва с политически цели, и това оборва тезата на Борисов, че ДАНС е създадена като политическа полиция.


По-рано днес стана известно, че прокуратурата вече е образувала разследване за изтичане на класифицирана информация след сигнала на Борисов


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (146)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на +
  *****
  Неутрално

  Дали говорите истината, товарищ?

 2. 2 Профил на с станишев
  *****
  Неутрално

  Бат Бойко гледай като изкарат и срещу тебе някакъв документ,както се правиш на света вода ненапита тогава какви ще ги говориш

 3. 3 Профил на Мариан
  *****
  Неутрално

  ЛИСУГЕРА Е ЯКО НАСРАН! МАЧКАЙ БОЙКО ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

 4. 4 Профил на Оставете ги...
  *****
  Неутрално

  ...да се разберат. И двамата са комунисти. Ще си го решат по комунистически.

 5. 5 Профил на БАТМАН ЗАВИНАГИ
  *****
  Весело

  Не ми се обяснявай момченце ,да не дойда да те подпукам и деда ти Станиш не може те отърва

 6. 6 Профил на Лоялен
  *****
  Любопитно

  Чудно, защо аз като обикновен гражданин не мога да занеса никакъв доклад на никого? Не че искам, но недоумявам.

 7. 7 Профил на Asen
  *****
  Неутрално

  Вече почвам да си мисля, че тези хора вместо да управляват, им хареса да си играят на играта натопи другарче - ДО КОГА? Вместо да се хванат за ръце и да оправят цялата бъркотия направена през последните 20 години.

 8. 8 Профил на Предположение
  *****
  Неутрално

  Сергей е голям хитрец и винаги иска на него да му е гот. Решил е, че неговите съпОртийци вече не го кефят и иска да види как е в затвора.

 9. 9 Профил на "Отче наш"
  *****
  Весело

  "Отче наш"
  „”Евала ти казвам, Сергей! Няма по мъж от теб в тази държава! Няма по-силен човек от теб! С твоето име ББ ляга, с твоето име става. Като "Отче наш" си станал за него.
  Е, като е така, кой в действителност управлява републиката ни? ББ или споменът му за теб?
  Браво, Сергей, гордея се, че те познавам!””

 10. 10 Профил на ДЕДАТА НА ДЕДО
  *****
  Неутрално

  мачкай БОЙКО да им го върнеш за дедо си

 11. 11 Профил на Този, който не иска да е в управлението
  *****
  Неутрално

  Станишев като дойде догодина на власт, да си отваря очите на четири и да внимава какви хора ще назначава!

 12. 12 Профил на Мариан
  *****
  Весело

  Да живее БОЙКО дедов той ГЕРОЙКО

 13. 13 Профил на Един човек каза...
  *****
  Весело


  Говори се...Че на Бойко дедо му е за курварлък, нали.....!!. Докато другите мъже били по фронта, тоя им онождал булките. Та за това са го бивнали в кръчмата, малце повечко..., иначе ако е политическо, кой ще ги приеме него и тейко му в БКП, в Симеоново, пожарната.
  Знайш ли кога ша ги приемат там, НА КУКИН ДЕН!!!!!

 14. 14 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Опааа та нали ДАНС беше под прякото ръководство на именно червената мижитурка Станишев
  Ako някой очаква етика, морал или честност от БКП/БСП само си губи времето. Те са престъпници, нагли безпардонни, лицемерни и адски адски некадърни. Песента им е изпята. Само искам да ги видя зад решетките, нещо повече иска ми се да ги осъдят на каторга. Долу гадни комунисти аман от вас вече 65 години!!!

 15. 15 Профил на glas ot peralniata
  *****
  Неутрално

  борисо има връзките със старите апаратури на БСП/к/, тях е охранявал, а не новите станалишеф ове на скоро, а старата апаратура има зъб на младото крило към което е и станишеф, и борисо е много удобен да "поразкрие" мръсни чаршафи...

 16. 16 Профил на Егати народа
  *****
  Весело

  Егати народа, а и къде другаде по света има идиоти на които правителството им вдига данъците, замразява пенсии и заплати, а те ругаят предишното правителство?
  Егати министрите, егати премиера, които не работят и вдигат само пушилки.
  Народа казва, че само некадърникът си създава ореол с критики!

 17. 17 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Сергей не е хитрец, той е подлец, некадърник и преди всичко национален предател. Той е идеален пример за това как деградират комунистите с течение на поколенията. За линч е !!!!

 18. 18 Профил на JediMonster
  JediMonster
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Откаде има този доклад Петров? Какво прави това копие на този доклад в Петров как той може да го държи буквално казно в къщи?
  Ако Станишев няма право да го изнася от министерски съвет как Петров има право да борави с него? Много въпроси нека Б.Б отговори на тях. А и още един да не-забравя ако е престъпление Станишев да го изнася от м-с. Защо когато е получавал доклада Б.Б от гражданина Петров не е повикал веднага полицията и прокуратурата да го арестуват сщият този гражданин Петров? То тази логика на Б.Б той също извършва престъпление и е можел да се възползва от този доклад!

  Силата ще ти даде свобода!
 19. 19 Профил на Дон Кихот
  *****
  Весело

  А дали това „НЕДОРАЗУМЕНИЕ” от Банкье, не се прави на Дон Кихот или просто си е такъв. Борбата му с химерните недоказани злоупотреби на бившето правителство, така точно съвпадат с борбата на прототипа му с вятърните мелници!!!
  Боже, Божеее, пази България!! Той не е виновен, ще му сложат престилката без ръкави рано или късно.....

 20. 20 Профил на X
  *****
  Неутрално

  До # 14 Обзървър Е, как ше стане това?....в България? НИКОГА....

 21. 21 Профил на Антрополог
  *****
  Весело


  Бойко Борисов и без коса има чело, до върха не темето около 2,5 см. Ниското чело е признак за нисък интелект и примитивизъм. Това не съм го казал аз, а психологията и антропологията. Ще излезе че освен малка пишка има и малък мозък. Добре че няма коса, така лъснат създава илюзията за както вече казах чело поне 2 см. При маймуните е около 3 см. Изводите - всеки да си ги направи сам.

 22. 22 Профил на Психотерапевт
  *****
  Весело

  ПРИКАЗКА ЗА СЕСТРАТА
  (малка пиеса в едно действие)


  Луцифер: И кво праим сега!? Серж пак се оказва чист. Кво друго имаме!?

  Великият инквизитор: Абе, той нали уж нямаше сестра. Я дай да видим тая работа.

  Таен агент: Докато учеше в Московския университет, Станишев си придаваше вид на благовъзпитан, съвестен и скромен младеж. Съмнителна ми изглеждаше тая работа, още тогава го заподозрях, че детайлно разработва отсъствието на сестра си.

  Великият инквизитор: Това утежнява вината му!

  Доброжелател: Веднъж в залисията си мина покрай мен и не ме поздрави. Предполагам за какво си е мислел той... Това също трябва да се провери!

  Луцифер: Абе, тая работа със сестра му не ви ли се струва подозрителна!?

  Доброжелател: Тя и сестра му е като него...

  Великият инквизитор: Тя сега къде е?

  Таен агент: Мисля, че по въпроса има известна документация...

  Великият инквизитор: Докладът по случая със сестрата при кого е?

  Таен агент: Май при Бареков остана...

  Бареков: А-а-а, вие за сестрата на Станишев ли питате...?

  Електорална единица: Ама и сестрата на Станишев и тя ли, бе!? Да не повярва човек!

 23. 23 Профил на Фаетон
  *****
  Неутрално

  Бойко улучи момента!
  Трудно ще хванат Станишев за стопански престъпления!За безхаберие и некадърност-също-ще се оправдава с колективното вземане на решения!Но за укриване на доклад на ДАНС за сенчестите структури,имащ входящ номер в деловодството-йес!Набутай копелето в затвора!

 24. 24 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 831 Весело

  Хаха, едни и същи коментари във всички статии без анализ - просто копират в следващата статия! Те на всички вече са до болка ясни! Вижда се, че вече няма изход! Главатаря, когото преизбраха се е запътил към кауша и колкото глупости да ръсят за да го омаловажат, това си е факт! Няма да се размине този път!
  МИРИШЕ на ЗАТВОР!

  До коментар [#7] от "Asen":
  Те за до оправят бъркотията трябва да разплетат кълбото - ДАНС,прокуратура,съд и полиция! Ще стане работата аз съм оптимист! До сега толкова скандали никога не е имало! А за такова реване от страна на БСП да не говорим! Не по мазола, ами по главата ги настъпиха!

 25. 25 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#20] от "X":

  Имайте вяра, че ще стане. Всеки от нас може да помогне да се ускори този процес. Воля и честен труд!!!

  Аз лично подкрепям разравянето и осветяването на всичко в БГ. Нека да стане ясно веднъж завинаги кой какво и кога е правил. Само така ще имаме сигурно развитие и бъдеще!!!

 26. 26 Профил на x
  *****
  Неутрално

  КГБ, КДС, ГЕНЕРАЛИТЕТА, ДОСИЕТАТА, КОНСТИТУЦИЯТА като ги промени и ликвидира борисо тия, тогава ще му повярвам.......

 27. 27 Профил на Дръндер
  *****
  Неутрално

  Забележете каква комуняшка активност!
  Май Серго си намери цаката тоя път!
  Хитрата сврака...

 28. 28 Профил на 112
  *****
  Неутрално
 29. 29 Профил на Фаетон
  *****
  Неутрално

  До коментар [#24] от "nqma zna4ka koi":

  Мирише,мирише!
  Чете ли нескопосаните обяснения на Серго?
  Цялото БСП е впрегнато да защитава лидера!
  А сега ,да видим "вътрешната"опозиция!
  По всички форуми комунетата щръклеят май...

 30. 30 Профил на Психотерапевт
  *****
  Неутрално

  До коментар [#22] от "Психотерапевт":

  Естествено, всички съвпадения с конкретни лица и исторически събития са напълно случайни.

 31. 31 Профил на Еднополови бракове в България
  *****
  Гневно

  Тоя мафиот само глупости говори....а БСП е 3 та политическа сила, не втора както той казва, защото КБ има 40 депутата, 36 са на БСП, и 4 на останалите 4 партий от коалицията, а ДПС има 38 депутата..........така че ДПС е 2 рата най-голяма партия в страната благодарение на провала на БСП

 32. 32 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1074 Весело

  До коментар [#18] от "JediMonster":

  Ти усещаш ли се какви типични за комуноид-трето поколение глупости пишеш? Не ББ - този по чието време е излязъл доклада трябва да даде обяснение. Откъде на къде настоящият премиер ще ти дава обяснения (хеле пък на теб) за безумията на предишния?!? Иначе за какво точно да го арестуват Петров в случая? Ти ако намериш пистолет на улицата няма ли да го предадеш на полицията? Или ще го оставиш, че някой друг да го намери и да застреля някого с него. Тия 50 години комунизъм ви изтриха и малкото мозъчни гънки бе....

 33. 33 Профил на Y
  *****
  Весело

  Опааа, Станишев, късинка греда май а???? Скапаняк си драги ми Станишев, в момента посран скапаняк!!!

 34. 34 Профил на Еднополови бракове в България
  *****
  Неутрално

  дпс е по-силна партия от бсп. доган добре подреди бсп....

 35. 35 Профил на много червенуги са се събрали тука
  *****
  Неутрално

  Ей, червенугите, марш във форума на Дума!

 36. 36 Профил на X
  *****
  Неутрално

  #112 е напълно прав, ха да те видим сега борисо, ше режеш ли или само ще приказваш или ще си отчаян.... чакаме всички, нямаш много време...режи издъно, иначе няма оправия, добре да го знеш ако нямаш смелост иди си веднага.

 37. 37 Профил на Фаетон
  *****
  Неутрално

  До коментар [#32] от "Alien":

  Хи-хи,добър инстинкт имаш!
  Това се нарича отклоняване на огъня!
  Мъчат се да разводнят темата и да отбият стрелбата от Серго!
  Обаче докладът,разкриващ олигархичните групи,влияещи в/у държавата е изчезнал при Серго,мирише на прикриване,тук става въпрос за национална сигурност,не съм запознат с Наказателния кодекс по тоя въпрос.

 38. 38 Профил на Психотерапевт
  *****
  Весело

  До коментар [#33] от "Y":

  Напротив, смисълът на всички публикации е, че Станишев пак е с чисти ръце.

 39. 39 Профил на W
  *****
  Неутрално

  Не става само с тоя-оня, борисо, имаш пълното доверие и подкрепа на народа на БЪЛГАРИЯ, какво повече от това искаш, защо се отчайваш? Почвай - СТИГА ПРИКАЗКИ, РЕЖИ ИЗДЪНО КОМУНИСТИчЕСКАТА ПРОКАЗА...

 40. 40 Профил на maxa
  *****
  Неутрално

  Брей !!!много червенушки са впрегнати по форумите !!не дават и дума да се каже срещу Серго и Гоце !!

 41. 41 Профил на Y
  *****
  Неутрално

  До коментар [#38] от "Психотерапевт":

  Но не задълго!!! Рано или късно ще срещне комунистическият посерко "любовта" народна и тогава.......

 42. 42 Профил на Dama
  *****
  Неутрално

  Три проблема има в случая. Защо Станишев не е върнал доклада в ДАНС, как А.Петров е получил този доклад и кои са разследваните министри? Всички трябва да се разследват.
  Станишев, че или е прикрил разследваните, като е скрил доклада или не му е обърнал внимание (съмнявам се), което е недопустимо за мин.председател.
  А.Петров, че няма право да притежава този доклад. Но може би си колекционира компромати (стара практика на ДС), или е трябвало да предупреди "другарите", които са в доклада и да замете следите, или е трябвало да замете собствените си следи (казват той също е в доклада). Този "лоялен гражданин" ми прилича повече на "уплашена кука"....
  А най-големият проблем са министрите в доклада.... Незабавно трябва да се разследват! Макар и с година закъснение.

 43. 43 Профил на z
  *****
  Неутрално

  КОНСТИТУЦИЯТА = ДОСИЕТАТА = СЪДЕБНАТА СИСТЕМА промени тези основни институти за да няма болна държава за идните поколения

 44. 44 Профил на до психотерапевт
  *****
  Неутрално

  Изглежда доста дълго време сте се занимавали с професията си, защото сте приели образа на лекуваните от Вас. Нали все още не се мислите за грахово зърно? Или определено се мислите за левия та...к на серГея! Щом толкова много го защитавате, все едно, че непрекъснато сте с него. Имало ли е доклад за бившия премиер? Имало е! Получен ли е в Министерски съвет по времето на СтаниШеф? Получен е! Подписал ли се е СтаниШеф, че го е получил? Подписал се е! Какво толкова не сте разбрали, другарю?

 45. 45 Профил на JediMonster
  JediMonster
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Извънземен а ти не се ли усещаШ как стандартизираШ нещата? Откъде да съм сигурен че пистолета не е негов и той не е извърШвал престапления с него. Никога не съм бил комунист!

  Силата ще ти даде свобода!
 46. 46 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1414 Весело

  До коментар [#11] от "Този, който не иска да е в управлението":

  Трудно ще дойде с 7% подкрепа

  15.02.1989 - 07.02.2018
 47. 47 Профил на Музар
  *****
  Неутрално

  До коментар [#18] от "JediMonster":

  Бойко Борисов каза, че Алексей Петров е извикан в прокуратурата да дава показания как се е сдобил с доклада.

  Сергей трябва да обясни защо не е върнат по определения ред, а не да ми обяснява за чадъри - гузен, негонен бяга!

 48. 48 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1021 Неутрално

  Чисто ченгесарска постановка с калпави актьори , с неочакван край с много прехапани езици.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 49. 49 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1074 Весело

  До коментар [#45] от "JediMonster":

  Айде, айде - не се оправдавай. Само синче/дъщеричка на потомствени АБПФК-та или ЗКПЧ-та може да каже "Не е виновен Серго - виновен е Бойко" в такъв случай и да започне да разсъждава на тема "що е "Алексей Петров" и има ли той почва у нас". Да ти кажа само, че и Алексейчо е другар от най-висш порядък. Абе вие си се знаете, ама симулирате за пред хората.

 50. 50 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  Айде сега задача - БСП 7% подкрепа измежду които 6% са от пенсионери и 1 % бивши комунисти заемали висши постове в НРБ. Тук 1/3 от коментарите са все едно писани от станишев........ Да не говорим ако в някоя новина се спомене Раша..... Искам мноооогооо искам , но не мога да мисля ,че има маса народ на заплата в рубли

  15.02.1989 - 07.02.2018
 51. 51 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1074 Весело

  До коментар [#47] от "Музар":

  Именно. Ама така разсъждаваме нормалните хора. Фновете на Сергей тип "Азер Меликов" веднага надушват костовия заговор срещу социалистическата ни родина!

 52. 52 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Аз нещо не разбирам.
  Нали този тип - Алексей Петров беше в ДАНС.
  Какво се чудят откъде има някъкъв си доклад от ДАНС?
  Защо някой трябва да му го дава някой?

 53. 53 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1074 Весело

  До коментар [#50] от "Karelson":

  Имам маса народ с коефициент на интелигентност клонящ към нула. На който партията и сАвеЦкия съюз са му дали обувки и течаща вода, а демокрацията, пазарната икономика и Хамериканците не са му дали нищо! Една луканка даже не са му дали!

 54. 54 Профил на Психотерапевт
  *****
  Весело

  Как Станишев да скрие доклада, помислете само. Нали има още 4 копия, които отиват във важни и отговорни институции. Не си спомням да съм ви подавал стимул за влизане в хипнотичен сън. Или сте си зомбирани по рождение? Или погледът на ББ приспива съзнанието ви? Я се освестете малко!

 55. 55 Профил на .
  *****
  Неутрално

  Друго ми е интересно.
  Ако това, което казват за доклада, е вярно, излиза че ДАНС си е вършила работата, за която е била създадена (между другото, от правителството на самия Станишев) - борба с корупцията във висшите етажи на властта.
  Защо тогава на практика я разгромиха, превърнаха я в безгласен придатък на МВР? Сега щяла да само нещо си да анализира ...
  Не виждам друго обяснение, освен страх от разкрития - за минали, настоящи и бъдещи престъпления. След като е разследвала министри от СВОЕТО правителство, какво щеше да й попречи за останалите?
  Само не ми е ясно кой го е страх повече - сегашния премиер или председателя на комисията за ДАНС в парламента.


 56. 56 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Една от основните характеристики на комунистите ( млади и стари) e че те са страхливци. Те НЕ обичат да се говори открито, обичат ясни правила не познават Fair Play. Това е така, защото именно в открита дискусия и ясни правила лъсва абсурдността и поквареността на идеите и вярванията им както и личната им некомпетентност и глупост!

 57. 57 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1414 Неутрално

  До коментар [#53] от "Alien":

  Бе има ги ама явно са малко - ей ония ден МБМД казаха 7-8% за комунетата ако изборите са днес. Тука джедаи , димки , психоболни , мишовци и какви ли още не. А електората на БСП както е известно е най-глупавия електорат след тоя на ДПС(разбивка на последните избори ако не вярвате вижте си) и би трябвало най-малък % от комунетата да могат да ползват компютъра и интернето. ПРЕКАЛЕНО много ми се виждат лумпените във форума.......

  15.02.1989 - 07.02.2018
 58. 58 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#53] от "Alien":

  Абсолютно Вярно!!!!!Браво!!!

 59. 59 Профил на Музар
  *****
  Неутрално

  До коментар [#52] от "Боико Димката":

  Обикновени неща трябва да се кажат поне хиляда пъти, за да уврат чугунените глави:

  Алексей Петров е занесъл ОРИГИНАЛА на екземпляр №2, който е изпратен лично на Станишев и Станишев се е подписал за приемането му. Другите екземпляри (за Президента, за Главния прокурор) са върнати в ДАНС. За това пътуване по институциите има строго определен ред, вероятно и срок. Всичко минава с подписи и през точно определени служители.

  И така, как екземпляр №2, получен от Станишев, се намира във външно за премиерската канцелария лице?

 60. 60 Профил на dpop
  dpop
  Рейтинг: 0 Неутрално

  А АЗ СЪМ ЗАИНТЕРЕСОВАН ДА РАЗБЕРА КАК Е НАПУСНАЛ КАБИНЕТА НА ПРЕМИЕРА !!!

 61. 61 Профил на Observer
  Observer
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#57] от "Karelson":

  Така е 100% и не забравяйте, че има маса хора, които подкрепят БКП/БСП,щото са мързеливи, прости, неамбициозни и очакват някой друг да мисли и да действа наместо тях. Демек стадо!!!

 62. 62 Профил на ggg
  *****
  Неутрално
 63. 63 Профил на Добре!
  *****
  Неутрално

  Добре е, когато комунист, комуниста хапе. Санким, Бойко хапе Серго. И Серго хапе Бойко. Дай Боже, да се изпохапят здраво! Та да дойде най-после някой свестен чиляк за премиер. Не комунист, като тия двамата.

 64. 64 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  ББ прави тези димки от няколко дена за да неутрализира неприятните новини от отвличането на студента от Правец.
  За да има друга дъвка за медиите, а не да питат за работата която ББ и ЦЦ не могат да свършат по същия начин, по които и предните не можеха да хванат бандитите - отвличнията.

  Едно нещо досега ГЕРБ вършат много добре - работа с медиите.
  Знаят как да продават новините изгодно за тях.

 65. 65 Профил на 666
  *****
  Любопитно

  ГАМИЗОВ ГО КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ-ДОКЛАДА Е ИЗНЕСЕН ОТ ДАНС.

 66. 66 Профил на БЕСЕН
  *****
  Гневно

  ПУТКА МАЙНО РУСКА ПЕДЕРАСТ СКАПАН - ТИ КАК ИЗНЕСЕ ДОКЛАДА, ДА ТТТА ЕБББА В РУСКИЯ РАЗБИРАЧ НА УНИФОРМИТЕ!


  ДАТТТАЕББББА В КРАСТАВИЯ ПЕДЕРАСТ!
  ДОКАРА ДЪРЖАВАТА ДО КОЛАПС НЕЩАСТНИК МРЪСЕН
  ГАДНА НЕКАДЪРНА ПОДЛОГА, НАМРАЗИХА ТЕ ЦЕЛИЯ НАРОД!

  ЗА ИНКАКЪВ ХУЙ НЕ СТАВАШ!

 67. 67 Профил на Тъй де!
  *****
  Весело

  До коментар [#63] от "Добре!":

  Тъй де! Да дойде Ванчо Цигането или оня сополивия фъфльо с очилата - истински и свестни!

 68. 68 Профил на КОМУНИСТ
  *****
  Неутрално

  Не мога да разбера БОЙКО ТИКВАТА комунист ли е или не
  До коментар [#63] от "Добре!":

 69. 69 Профил на БСП
  *****
  Неутрално

  До коментар [#66] от "БЕСЕН":

  Аз лично му симпатизирам,както и много други.Всеки с убежденията си, не мога да разбера къде си се научил на такова интелигентно поведение

 70. 70 Профил на Единак
  Единак
  Рейтинг: Неутрално

  Хамстера лъже като истински комунист.

  Много трудно е да намериш черна котка в тъмна стая, особено ако котката не е в стаята! - Конфуций
 71. 71 Профил на СПОКОЕН
  *****
  Весело

  До коментар [#66] от "БЕСЕН":

  Много ми харесва стила ти ,пълно копие си на премиера

 72. 72 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  До коментар [#68] от "КОМУНИСТ":

  ББ е бивш комунист/от 1980 докъм 199?/, царист минал през НДСВ/там беше кандидат за депутат 2005 година/ и накрая основа ГЕРБ. Той е всякакъв.

 73. 73 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  До коментар [#66] от "БЕСЕН":
  Извади си дилдото, разваля ти почерка.

 74. 74 Профил на Y
  *****
  Неутрално

  До коментар [#73] от "Боико Димката":

  А пък вие махнете червените прашки, че май ви убиват

 75. 75 Профил на СПОКОЕН
  *****
  Любопитно

  До коментар [#66] от "БЕСЕН":

  Тези слова трябва да ги оковеш в рамка и да ги сложиш в кабинета на ББ за да му действат успокоително.Така по-малко ще се нерви

 76. 76 Профил на Сони
  *****
  Любопитно

  Абе аз ли само не разбрах отговора на Станишев? Така и не ми стана ясно от него, кога го е върнал обратно в ДАНС, както казаха че е по правило. Казва, че не го е крил и изнасял, но не казва да го е върнал! Пък то и това си е за затвор!

 77. 77 Профил на БОХЕМ
  *****
  Любопитно

  До коментар [#72] от "Боико Димката":

  Нищо не споменаваш за МУТРЕНСКИЯ рериод от метаморфозата му

 78. 78 Профил на tomy
  *****
  Гневно

  А аз пък като лоялен гражданин
  сега пък наистина настоявам да
  се разследва как мутрата Пертов
  е получил доклада и защо точно
  сега го прадава на мутрата Борисов

 79. 79 Профил на ПСИХОЛОГ
  *****
  Любопитно

  Чакам ГРАФА да му подам малко любопитна информация за Ц Цветанов

 80. 80 Профил на Психотерапевт
  *****
  Весело

  Ама, вие герберите кво кесите още във форума, не мога да разбера? Наистина ли очаквате изведнъж да се отвори видеопрозорче и от него да ви покажат как отвеждат Станишев в тюрмата? Смешковци, нали вече ви обясниха, че докладът е изнесен от ДАНС, Станишев е с чисти ръце. Успокойте се, вождът ви ще преживее и този срам!

  Хайде, казвайте си молитвата и по леглата:

  Бойко наш

  Бойко наш, Който си на Барекадата!
  Свети се Твоето име,
  дойде Твоето Царство,
  случи се Твоята воля,
  както в парламента, тъй и в мешерето,
  бюджетен дефицит дай ни днес
  и не прости тям греховете,
  както не прощаваме и ние,
  но въведи ни в отмъщение
  и във всяко гонителско щение,
  защото Твое е царството,
  и ДАНС, и куките засега!
  Да се светят чедата на ГЕРБ!
  ГЕРБ.

 81. 81 Профил на Психотерапевт
  *****
  Весело

  До коментар [#79] от "ПСИХОЛОГ":

  Абе, тя и на нас ще ни бъде интересна, давай. Като си рекъл "а", кажи и "б".

 82. 82 Профил на Музар
  *****
  Весело

  Айде! Койотите се разскимтяха... с червени прашки между прогнилите от мърша зъби!

  Значи ББ е прав!
  По-сигурно доказателство - здраве му кажи!

 83. 83 Профил на 3
  *****
  Неутрално

  Този "доклад" е нова локумна лакърдия на Боко Тиквата!
  А стига, бе Тиква, ти съвсем се оля!
  Ами вземнете се накрая със Станишката!
  Не спиш ли? С неговото име ставаш и с образа му заспиваш.
  Не се разбра, кой е активния и кой пасивния?
  Има, мноого "мускулести" юнаци на които не им "става"!
  -Съдба", каза Домата.
  -Верно е", казват някои дами!

 84. 84 Профил на ПСИХОЛОГ
  *****
  Любопитно

  До коментар [#81] от "Психотерапевт":

  Мисля топсерсема да го направя за посмешище на почитателите му малко по-късно.ДА ГИ ОСТАВЯ ДА СЕ ПОКЕФЯТ ОЩЕ МАЛКО ЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ ИМ СЕ ПЛАЧЕ

 85. 85 Профил на Психотерапевт
  *****
  Весело

  До коментар [#84] от "ПСИХОЛОГ":

  Добре, пък аз ще точа зъби за сладкия петмез. Таман ми се хапваше нещо сладко.

 86. 86 Профил на Al Bundi
  *****
  Гневно

  Как как,
  ами като си ходил на четири крака пред него и си залитал задница на ляво...... докато търсиш властен господар.....

 87. 87 Профил на 3
  *****
  Неутрално

  -Домат, какви ги дрънкаш за е-е-бат Боко бе?
  Стига си заеквал точно сега,Картоф!

 88. 88 Профил на jony
  jony
  Рейтинг: 514 Неутрално

  Брей как ми е кеф, че комунетата си отииииииват! А и те го усеееещат - дебееееел! И ги ебават с техните им номера Което направо ги вбесява, а нас ни кефи

 89. 89 Профил на ммм?!
  *****
  Неутрално

  занимания и коментари на народа по повод виртуални неща,отново,виртуални доклади.Ко пише там не знам?! не сме го видели! ама много страшно било..много изобличаващо..въх-въх!
  е сеа като не сме го вибдали ко да праим?? да кудкудякаме разтревожено,а?
  български циркове...не за пръв,стотен или хиляден път.
  РЕзултат-ВИНАГИ НИКАКЪВ!
  Резултат краен-ново побратимяване и приятелство между довчера уж обвиняващите се,между обвинители и обвиняеми...
  То пък едно обвиняване-ВИРТУАЛНО..неясо какво и за какво.Защото е СЕКРЕТНО,обикновени българиа! не е лъжица за ваште усти!
  Нищо че винаги вие впоследствие ще сърбате надробената попара от висшите политготвачи,които приготвят тия манджи.
  манджи ,с които ви опарват ли,парят,но с които няма да ви нахранят...а само ще ви пораздразнят и...толкоз!
  Докато вървят тия спектакли,вървят други СЕКРЕТНИ спектакли,които са съществените...

 90. 90 Профил на jony
  jony
  Рейтинг: 514 Весело

  Брей как ми е кеф, че комунетата си отииииииват! А и те го усеееещат - дебееееел! И ги ебават с техните им номера Което направо ги вбесява, а нас ни кефи

 91. 91 Профил на ОТ ПРОТОКОЛА
  *****
  Весело

  Бойко ти разбра ли ,че Станишев изнесъл от премиерския кабинет неправомерно огледалото.Няма къде да гледаш тъпата си физиономия освен в медиите

 92. 92 Профил на хаймани!
  *****
  Весело

  Ей, съветски путювци, на софрата на корумпираните ли бяхте, та кражбите на Станишев не видяхте?

  ...
  Откъде накъде, таварищ с просташко образование от типа "Роля на съвецките униформи", ще управлява ДЪРЖАВА?!?
  Това и на островите в Тихия Океан би накарало туземците да го изядат, без да се церемонят с него.

  ..


  Да ва йба в тъпите проруски парчета, срам за вас!
  ......

  Нормалните държави си избират за премиери юристи, икономисти, свестни хора, семейни и прочие олицетворение на благодетели, а в бегето не можем да се оттървем от хрантутници като Станишев.

  .......

  Готвача, химика и премиера /бившия/ се събрали, да си покажат гяволиите на котараците.
  Готвача рекъл: Манджо, давай кюфтета!
  Котака скокнал, отворил хладилника, сложил кюфтаците за готвене, сервирал, както му е реда.
  Химика рекъл:Менделеев, донеси питиета!
  Котака му скокнал, слязъл до колата, сипал мента и мастика две в едно и сервирал по три чаши.

  Станишев измънкал:Хрантутник, действувай, таварищ мой!
  Котака скокнал, изял кюфтетата, изпил питиетата, наебал другите два котака, и легнал да спи.

  ...
  Без коментар

 93. 93 Профил на прокуратурата
  *****
  Неутрално

  Не зная какви ще ги свърши прокуратурата, като се има предвид кой я оглавява, но ми е голям кеф, че всички червени поплювковци са дежурни във форума и предъвкват на серГея т....е. Голям кеф ми е. Дори да няма никаква вина, дори това да е номер на РуменОВЦИТЕ, пак си е за кеф работата. Колкото повече се ръфат, толкова по-добре за България. А такъв номер е съвсем в стила на пикаещия в шадраван, като се има предвид, че и лоялният гражданин му е приятел. Яжте се, ръфайте се като хиени, та поне и малко радост за нас - обикновените влакнодайни...

 94. 94 Профил на 5
  *****
  Неутрално

  Пена: "коги идем при Боко че си турим увеличителни стъкла"
  "Оти ма Пено"?
  "Да моем да му го видим"

 95. 95 Профил на Ай на бас!
  *****
  Весело

  До коментар [#92] от "хаймани!":

  Държа бас, че си някъде от Искърското дефиле.

 96. 96 Профил на БОХЕМ
  *****
  Весело

  До коментар [#92] от "хаймани!":

  Новият премиер е точно олицитворение на твоите съждения-ИКОНОМИСТ,СЕМЕЕН И ДОБРОДЕТЕЛЕН

 97. 97 Профил на s_bozhilov
  s_bozhilov
  Рейтинг: 594 Неутрално

  От яростната защита на Мазния в този форум разбирам, че все по-голям брой комуноиди навлизат във виртуалното пространство.

  ДА ДАДЕ БОГ ВСЕКИМУ ОТ ТЯХ ДА СЕ ПРЕСЕЛИ В ПО-ДОБРИЯ ВИРТУАЛЕН СВЯТ!

  Амин!

  Да си останем БЪЛГАРИ, каквото и да ни струва това!
 98. 98 Профил на от протокола
  *****
  Весело

  До коментар [#94] от "5":

  Казватот пресцентъра на менестерството,че на деда му бил голем

 99. 99 Профил на от протокола
  *****
  Весело

  До коментар [#94] от "5":

  Казватот пресцентъра на менестерството,че на деда му бил голем

 100. 100 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Че този така наречен доклад е пълен ташак и не струва и 5 ст. е ясно. То кога тайните служби са свършили нещо смислено досега? Те си правят пачка, не се занимават с досадни неща като престъпления, от които няма далавера.

  Но всички знаем приказката - хляб и зрелища.
  Хляб повече ББ не може да достави, и за да компенсира и да отвлече хората медииния екип на ГЕРБ измился медиини дъвки, за да се забавлява народа и да не пита за хляба.

  Арест за Станишев - ето ти за 2-3 дена занимавка. Барека ще се включи, ще отиграе топката дето се вика и отвличнето на студента ще мине на втори плана за 2-3 дена.
  Ей ти добър рейтинг!
  Вместо да го питам какво стана с престъпността журналята с блеснали очи питат - ама верно ли, ще арестувате ли Стаишев?
  Добра димка!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK