ГЕРБ обсъжда с "Атака" и десните искането за импийчмънт на президента

ГЕРБ обсъжда с "Атака" и десните искането за импийчмънт на президента

© Асен ТоневРъководството на групата на ГЕРБ ще се срещне днес в ранния следобед с представители на "Атака", за да обсъдят тяхното искане за иницииране на т.нар. импийчмънт на президента Георги Първанов. Подобна среща е планирана и с представители на "Синята коалиция", но до вчера вечерта не беше насрочена. За да кажем дали ще се включим в подобна подписка, трябва да сме запознати с мотивите, според нас на първо място трябва чуваемост между институциите и затова първата крачка е изслушване на държавния глава, посочи съпредседателят на групата на ГЕРБ Искра Фидосова. Затова ГЕРБ най-вероятно ще искат изслушване на президента Георги Първанов в Народното събрание заради последните дискусии около негови действия.


По думите на Фидосова действително президентът Георги Първанов е превишил конституционните си правомощия, като е върнал решението на правителството за отзоваване на посланиците в Турция и САЩ. Според нея Първанов не е изпълнил и текст от конституцията, според който той информира Народното събрание по основни въпроси в кръга на своите правомощия. Вярно е, че това не е записано изрично като задължение и на практика за двата си мандата той не е бил викан в парламента, но въпреки това можеше сам да инициира подобно изявление пред депутатите, след като има подобен текст в основния закон, допълни Фидосова.


Нейна проверка в деловодството на парламента е показала, че няма нито веднъж входирана писмена информация или искане от страна на президента да бъде изслушан от депутатите. Депутатът от ГЕРБ е направила справката по повод на причината, с която от "Атака" искат импийчмънт - а именно, че нито веднъж президентът не е информирал Народното събрание за негови действия във връзка с правомощията му.


Според конституцията, за да започне процедура по импийчмънт, първо са необходими подписите на не по-малко от една четвърт на народните представители, а след разискване в пленарната зала не по-малко от две трети от депутатите трябва да гласуват "предявяване обвинение към президента". Ако се стигне до такова гласуване, обвинението се изпраща в Конституционния съд, който трябва да се произнесе в едномесечен срок дали има достатъчно основание да бъдат прекратени правомощията на президента.

Подробности за обсъждането

Ключови думи към статията:

Коментари (198)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Лудите в Атака.
  *****
  Неутрално

  Лудите в Атака.
  Болен да си вземе лексотана.
  Костов да извади и аферата Сапио, когато завлече държавата заради приятелите си, и Кремиковци, и Балкан, и Славчко Христов, и СИБанк, и Химко, и ....
  Да ги съдят заедно и Костов и Първанов.

 2. 2 Профил на :)
  *****
  Весело

  Основания да бъдат прекратени правомощията на президента има предостатъчно - това е желанието на Волен, Бойко да го направи президент, това е желанието на Бойко да се прехвърли на по-лека работа и други такива.

 3. 3 Профил на Y- ту
  *****
  Гневно

  Тоя тъпанар от с. Сирищник отдавна трявда си ходи !Какъв гьон сурат трябва да си ,избран с гласовете на турците и циганите , а пък бил български президент.Архитекта на тройната коалиция , дето ни съсипа и бизнеса и държавата. Екскурзианта за наша сметка .Трепача на архари и други животни с карабина за 50 000 лв. да си ходи .А след това в затвора за афирите със Садам Хюсеин ,петрол с/у храни , продажбите на оръжие и боеприпаси в еритрея и африка.Бореца с/у влизането на България в ЕС и НАТО .
  Завършен палячо .....

 4. 4 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Това са пълни глупости, насочени само към омайване на собствения електорат. Т.е. към глупаците, които ходят да им гласуват. Решение за сваляне на президента не може да мине през Конституционния съд, защото там повечето съдии са контролирани от него и от Тройната коалиция. Дори да мине такова решение, нищо не се променя, защото президент става Ангел Марин - човек избран от самия Първанов. Изобщо - слушайте ни глупаци, и ни гласувайте, докато ние лапкаме...

  www.dobribozhilov.com
 5. 5 Профил на Пиперов
  *****
  Неутрално

  През цялото време на своето президентстване Гоце/Първанов е действал във вреда на Българския народ, като по този начин е накърнил както икономическия независимост на страната ни , така и имиджа на България пред страните от ЕС. Да си припомним и лъжата, че не е бил служител на бившата ДС, с която си послужи той за да се кандидатира за президент, аферата с програмата "Петрол срещу храни", зависимостта му от криминалните му споснори, както и определено партийната му политика. Тази личност заслужава не само да бъде изгонена от президентството, той трябва да бъде съден за действия срещу интересите на Реублика България.

 6. 6 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 62 Неутрално

  Гоце,Стойков и другите му спонсори в пандиза.

  Orda
 7. 7 Профил на пуц муц
  *****
  Неутрално

  Поредното отклоняване на вниманието на обществото от истинския дневен ред. Ми то хубаво бе да съдим виновните, да махаме президенти (не, че съм му фен на този), да джавкаме по този онзи, ама дай да видим как да си опревим държавата, да направим така, че този народ да се чувства горд, че сме българи, да имаме самочувствие на европейци и т.н.
  Па Първанката така или иначе ще си иде и след време никой няма да се сеща за него.

 8. 8 Профил на един от тълпата
  *****
  Неутрално

  обаче на червените форумни ченгенца май им спуснаха вчера патриотичното задание да бранят люто агента и национален предател Първаноглу... всички форуми буквално "почервеняха" за няколко часа... май започна да му се дърпа л....то на Гуце...
  импииииййййчмъъънт, братя българи... да изхвърлим и последните остатътци то мрачното ни минало...

 9. 9 Профил на offtopic
  *****
  Любопитно

  Извън темата, към автора на статията - поздравления за "приноса" в обогатяването на българския език!
  Каква е тази дума - ВХОДИРАНА?

 10. 10 Профил на Off
  *****
  Неутрално

  Вън ченгетата от форума барабар със Сирищниковия омазан в петрол лайнар !Вън - на бунището говеда кирливи!

 11. 11 Профил на Главата
  *****
  Неутрално

  да би мирно седяло,...
  първанов, ако беше по-тактичен и интелегентен, щеше да опита да скрие истинската си същност. той реши да се прави на значим, и да саботира "пречистването" на България. Последният червен мохикан!
  Силно се надявам първанов да не завърши мандата си. Това ще бъде юмрук в лицето на червения електорат и сраведливост за свободно мислещите българи.

 12. 12 Профил на 3 pera
  *****
  Неутрално

  хайде още един историк на прицел, който е спец по национална сигурност в миналото. То вече няма да има с кой да се габаркаме, трябва да си избираме виртуални герои като орела с три пера!

 13. 13 Профил на Граовец
  *****
  Весело

  Хи, хи, хи, он нашийо че се измъкне като пръдня из гащи ! Па мазен си е он, като сите от Косача, Сирищнишко ! Че го търпите още две години, оти ходихте за гъби, га требеше да гласувате и му дадохте вторийо мандат на тепсия, че се правихте на интересни и вместо бат Петьо му изкарахте старецо, Неделчо май беше !?

 14. 14 Профил на ГОЦЕ ВЪН
  *****
  Неутрално

  Гоце не е президент на България ! Трябва да бъде махнат час по-скоро ! ГОЦЕ ВЪН

 15. 15 Профил на Боян Магесник
  Боян Магесник
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Оф топик: Чисто информативно, когато официално внасяш документация (писмо, заявление, декларация и т.н.) в което и да е държавно учреждение, тя бива приета срещу съответния входящ номер който осигурява проследяемост. На технически жаргон действието се нарича входиране. Във всеки един език има много технически термини които не съществуват в книжовния език но въпреки това се употребяват в ежедневието.

  Potestatem obscuri lateris nescis!
 16. 16 Профил на Ангел
  *****
  Неутрално

  Първаноглу Гоце триперчето и червените мафиоти олигарси са пътници ще полежът при Бай Ставри със южно изложение във Централният.

 17. 17 Профил на Пламен
  *****
  Гневно

  Не ставаш за ПРЕЗЕДЕНТ МНОГО СИ ТРИПЕРЛИВ Гоце.

 18. 18 Профил на добрите
  *****
  Неутрално

  Споко! Първанов ще завърши мандата си и следващият президент пак ще бъде от нашите. Следващото правителство отново ще бъде доминирано от БСП. Най-убедените "антикомунисти" от този форум, като му дойде времето, първи ще изтичат до избирателните урни, за да пуснат бюлетината на социалистите. Защо ли? Защото не знаят с кого си имат работа. Защото винаги можем да измислим нещо такова, което да ви убеди да гласувате за нас. Добре, вече сме го измислили. Кога ще го научите ли? Когато решим ние!

 19. 19 Профил на друг оффтопик:
  *****
  Неутрално

  входирана = заведена в деловодството под вх.номер

  По-скоро обърнете внимание на думата "импийчмънт" , господа пишещи! Разбирам да беше някой ИТ термин, че да няма аналог, а то?!?...

 20. 20 Профил на studio.capitel
  studio.capitel
  Рейтинг: Неутрално

  Една малка забележка - казва се отстраняване, а не импийчтмънт.

 21. 21 Профил на чудя се....
  *****
  Неутрално

  Ха да видим покрай тази гоцева шумотевица, какво ще мине зад кадър днес-некое акцизче, ново данъче. Детските вчера ги отсекоха, днес може да чукнат нещо по пенсионерите.....

 22. 22 Профил на бб
  *****
  Неутрално

  Бойко е прав-едно по едно и да се чистем от боклука.Първо Гея,после Мазнярката а сега и аг.Гоце-време е да си ходят и да целуват ръка който не е още в затвора.

 23. 23 Профил на ТГ
  *****
  Неутрално

  Нали Гоце иска правителството да пребори престъпността и то го направи. По-голям престъпник от него няма - най малкото за създадената от него тройна коалиция. Да не говорим за посланика Филчев и закриляните му спонсори.

 24. 24 Профил на paste
  *****
  Неутрално

  Сергей може и да е гей, но ако той е тъпо парче, бат Бойко е парче неандерталец. Сергей лично не е откраднал нищо, а Бойко бая се нагуши, още преди да влезе във властта. С честен труд ли? Бойко ни опищя, че комунистите убили дядо му - забравил ли беше, че е имал дядо, когато развозваше другаря Живков? Или още тогава под прикритие е опознавал червените властници, че да ги разпердушини, като му дойде времето? След гафовете с Путин и всички изговорени простотии за Русия днес помпозно беше патрон и поднесе цветя на концерта на Любе. Половината зала го освирка! Сега иска импийчмънт на президента, защото не му дава, както сам си призна простодушно онзи ден в пресата, да тури на местата на двамата посланици във важните страни хора на ГЕРБ. Абе какво чака, я направо да го раздаде като дедите на авера му Доган - със значка на ГЕРБ на ревера, или главата на дръвника!

 25. 25 Профил на Божо
  *****
  Гневно

  За нищо не ставате гадни нагли недоправени червени боклуци , по добре бащите ви да бяха си направили една ножка та да ви няма тука, ТОВА Е КРАЯТ НА БСП - МАФИЯТА.

 26. 26 Профил на затова
  *****
  Неутрално

  президента доказа че е обикновен комунист избран за държавен глава.
  затова:
  -да се свика велико народно събрание
  -да се промени конституцията съобразена с ЕС
  -да се промени държавното управление/президентско /
  тези промени трябва да бъдат направени от нас е не от някой друг око искаме да живеем по добре

 27. 27 Профил на още по-добрите
  *****
  Неутрално

  Първанов закриля определени престъпни кръгове, служещи на интересите на чужда държава! Това е всеизвестно! Тласка държавата назад, пречи на правосъдието и на необходимите реформи. През последните 4 години се нагледахме на безнаказани престъпления! Това е президент, вреден за държавата, така, както Филчев беше абсурден главен прокурор! Вместо поне да бъде изпратен в психиатрия, Филчев благодарение на Първанов стана посланик, т.е. посраник! Такива посраници, изпратени с подписа на Гоце, имаме в много други държави. Президентът да се маха! Той ни излага и принизява. Ние не сме народ от роби и престъпници!

 28. 28 Профил на outside
  outside
  Рейтинг: 714 Весело

  Събрали са един летец от ВВС на СССР (Ив. Костов), един комунист (Борисов) и един русофил, антиевропеец - Сидеров и нищят какво да го сторят на брата Гоце.
  ха ха ха ха ха ха

 29. 29 Профил на DT_EB
  *****
  Неутрално

  ГОЦЕ заслужава да му турят един ФЕС и шут в гъза !

 30. 30 Профил на Пешо
  *****
  Неутрално

  Гоцебея вън червен трипер

 31. 31 Профил на Strygalldwir
  Strygalldwir
  Рейтинг: 661 Неутрално

  Ахахаха, Добри Божилов - Президент! Ще е достоен наследник на това недоразумение на прехода, лицето Георги Първанов.

  Всичко което ми трябваше да знам за християнството го научих от тези които взривяват гинекологични клиники.
 32. 32 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  До коментар [#24] от "paste"

  Бъркаш понятията пич

  low riders team
 33. 33 Профил на endo
  *****
  Весело

  от капитал :"Спорът около отзоваването на посланиците на България в Турция и САЩ и критиките към политиката на правителството от страна на президента Георги Първанов се върнаха като бумеранг към държавния глава и вече заплашват оцеляването му на поста"

 34. 34 Профил на Пак съм аз
  *****
  Неутрално

  ГОЦКО с държанието си се САМОУБИВА - за радост на хората! И един голям бракониер (даже и в политически смисъл) по-малко !

 35. 35 Профил на Македонски
  *****
  Разстроено

  Господа, ама не бива да забравяме, че седефчоФ от сирищник, за да додрапа до това, което е в момента, като младеж си продава душата на дявола - сиреч на ДС. Той, милият, е марионетка в ръцете на господарите си - тукашни и московски! всичко, което казва или прави, е под диктовка! така че, заради турчолята и лумпенарията, с чиито гласове бе избран за държавен глава, ще го търпим още няколко години, а с него и чорбаджиите му, дето дирижират живота ни десетилетия наред! Бедни ми, бедни сънароднико!!!!!!!

 36. 36 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 823 Неутрално

  Заобекаляне на НС означава подминаване на основните права на избирателя, на дънъкоплатеца. Президента си знае все неговото "кви 5 лева" и вече тръгва да откача като комичен професор. Тези прояви на недосегаемост подобни на доганщината дразнят жадния за възмездие избирател. Това показва неосъзнаването на факта от недосегаемите, че избори има всеки ден, час, минута, секунда. Историята на днешния ден е показателна точно за това и можем да кажем, че разбулването на политическите трикове е започнало още преди 20 години. Личноста оглавяваща в момента президентската институция е представител на тираните на комунимза и трябва да бъде поставена на място.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 37. 37 Профил на Ваня
  *****
  Неутрално

  Пак простотиите на герб. Естествено че ще върне президента техните доводи защото той каза че няма да смени дипломати с половин странница доводи. Сега щели да внесат повече материал. Че защо не го внесохте когато трябва компетентно бе борисовци. Защото не знаете не умеете защото сте некадърни. Не съм фенка на президента Гоце, но тук много ми хареса неговата постъпка. Инпийчмънт друг път. Атака щом играят с борисовците значи накъде сме тръгнали и докъде ще стигнем е ясно - ДО под кривата круша.

 38. 38 Профил на Неразумно дете
  *****
  Весело

  Ха-ха, искали импийчмънт на президента! Аз, пък, искам самолет! Искам, искам, искам, пък!

 39. 39 Профил на yonkogg
  yonkogg
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#24] от "paste":
  Коментира се обсъждането за процедура за отстраняване на президента.Твоята реакция е типично по комунистически-отклоняван от темата и дрън,дрън,т.е. а вие защо биете негрите?

 40. 40 Профил на Анти-ГЕРБ
  *****
  Неутрално

  аТАКА окончателно загубиха независимост и станаха подлоги на гЕРП.

 41. 41 Профил на Граовец
  *****
  Любопитно

  Ха да видим сегинка, че го манат ли нашийо Сирищник, оти он е лъзгав и Гоце Мазното требе да му викат. Е, се за нешто требе да се фанат у парламенто, ама га изпуснеш питомното, оди после гони дивото. Оти не пуснахте навремето бат Петьо, ами изкарахте старецо, Бероно ли му викаа, да става президент !? Па да си бехте разходили гъзо до урните, ама не, интелектуалци сме, че се правим на интересни !? Сега търсете у "Ал Мада" мадите некому !

 42. 42 Профил на maria2010
  maria2010
  Рейтинг: Любопитно

  Георги Първанов е най-достойният президент на демократична България. Именно затова пречи на лицата Волен, Яне и Бойко. Не само интелигентността на последните е под въпрос, но и добросъвестността, а това е гадно...

  АЗ ПОДКРЕПЯМ ПЪРВАНОВ!

 43. 43 Профил на ало 28-ми
  *****
  Неутрално

  От вчера повтаряш, че Ик бил летец завършил в СССР. Ами къде да завърши, тогава имаше СТЕНА и ЛАГЕР!!!! Много хора учиха в СССР , само децата на най-равните - в Лондон.Не отричай правото на хората да се развиват,да проглеждат и да виждат лъжите на БСП и компания. Това,че стоите в червения ъгъл и си браните " достиженията " със всички сили е разбираемо, но живота е по-голям сценарист от ДС, примирете се и си живейте спокойно, стига сте пръскали отрова.

 44. 44 Профил на Пичкин
  *****
  Разстроено

  Всеко едно импичване би било демонстрация на безлюбов към НРБ.

 45. 45 Профил на Агент Гуце Хиената
  *****
  Неутрално

  До коментар [#37] от "Ваня":
  До коментар [#38] от "Неразумно дете":
  До коментар [#40] от "Анти-ГЕРБ":
  До коментар [#42] от "Анонимен":

  Алоо, да ни ви плащам да сте толкова елементарни, бе!
  Всички разбраха, че са ви организирани коментарите!
  Станишев, толкова не можа да избереш по-малко малоумни олигофрени?!!
  Така и така си плащаме!

 46. 46 Профил на с
  *****
  Неутрално

  Сценарият е ясен! Първо се избира Волен за президент, после се увеличават пълномощията му...
  Само Волен, само Волен, само Волен президент!

 47. 47 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Това е послания към 'истинския матриал' - Вие ни избрахте сега ще правим каквото си искаме. Гответе се другата есен за нови избори.

  Гледам доста народ се ориентира към летищата днешно време. Пожелавам им успех!
 48. 48 Профил на В БЕРЛИН ЛИКУВАТ, А У НАС...
  *****
  Неутрално

  Гоце е срам за държавата! Снощи в Берлин хората се радваха на падането на един от най-злокобните символи на комунизма, а у нас все още един бивш Председател на нашенската комунистическа партия е начело на държавата! И с право не бяхме споменати на тържествата сред б-и-в-ш-и-т-е комунистически страни от Източна Европа. Та ние сме си все още н-а-с-т-о-я-щ-и! И тоя комуноселянин ще дава акъл на първото правителство, което се опитва да разчисти червеното гюбре! Същият червенуш, дето пишеше писъмца на Слободан Милошевич. Може би неговата собствена сирищнишка представа за свободата се изчерпва с това братско име - Слободан. Звучи някак мило, навява спомени за братството на Социнтерна...

  Не дават ли западните ни партьори ясен знак, че не го уважават и зачитат тоя Параванов!? Не може страната ни да се идентифицира с държавен глава - символ на миналото, заклеймено и отречено от историята! Народът ни трябва ясно да заяви оценката си за своя П-р-е-з-и-д-е-н-т! Това ли е представата ни за човека, който трябва да стои начело на тази древна, с велико минало страна?! И освен по форумите и разни знайни и незнайни сайтове, няма ли да се намери някоя авторитетна социологическа агенция да направи официално проучване за одобрението и неодобрението към държавния глава?! Що не направи Гоце един референдум по въпроса? Тъй де - да се допита до народа, от чието име си позволява да говори под път и над път... Ако ще слагаме ред в страната си, в къщата си, и децата знаят откъде започва почистването...

 49. 49 Профил на segabg.com
  *****
  Неутрално

  Бойко получава награда на Станишев
  Премиерът Бойко Борисов пристига в Брюксел, където ще бъде удостоен с Европейската награда на данъкоплатците за 2009 г. Наградата всъщност е заради въвеждането на плоския данък, което се случи по време на правителството на Сергей Станишев. На специалната церемония в Представителството на Баден-Вюртемберг към Европейския съюз ще присъстват още външният министър Румяна Желева, евродепутатът и председател на делегацията на ХДС в ЕП Маркус Фербер, председателят на Европейския икономически сенат д-р Инго Фридрих, както и бившият председател на Европейския парламент Ханс-Герт Пьотеринг.

 50. 50 Профил на МърМор
  *****
  Неутрално

  Единствен начин боклуците да излязат от фризера, където се самонатикаха с идиотщините си. Сега е момента, при режима на банкянското дебеловрато ...

 51. 51 Профил на СИМО
  *****
  Неутрално

  Долу триперливият бракониер Първанбей оглу НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ ТАКЪВ ЖАЛЪК ПРЕЗИДЕНТ.

 52. 52 Профил на valio_genov
  valio_genov
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Не се занимавйте с глупости , а мислете как ще противодействате на Първанов в новото му качесто на председател на новата лява партия след края на мандата му , на мястото на сринатата от колониалния послушник - Станишев, партия БСП.
  Достатъчно изпечен е Първанов в политиката и има скритата покрепа на доста европейски лидери. За Путин да не говорим.....

 53. 53 Профил на Българин
  *****
  Любопитно

  Българската СТЕНА още не е паднала - първанов, доган...и всички знайни и незнайни ДС активисти!!!
  Хора, положението е сериозно!!!

 54. 54 Профил на Ашколсун
  *****
  Неутрално

  Остава да изкараш че Марк Ленинската Номенклатурка
  и верен другар на комунистическа другарка
  е репресирана -- бидейки въдворена като Пилот
  в секретен лагер в лагера на СССР
  и школувана като Експерт по марксистки лъженауки
  в Москва - в самата столица на Световния марксизъм??

  Добре де, какво му пречеше след 1989 да учи на Запад,
  да научи поне един чужд език?

  ало 28-ми
  * 43

  От вчера повтаряш, че Ик бил летец завършил в СССР.

  Ами къде да завърши, тогава имаше СТЕНА и ЛАГЕР!!!!

  Много хора учиха в СССР ,

  само децата на най-равните - в Лондон.

 55. 55 Профил на Gallup
  *****
  Неутрално

  Кой от двата коня на снимката е троянски?

 56. 56 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Да не забравяме че Първанов бе избран на избори. Това че някой е предпочел да си стои в къщи е друг въпрос.

  Гледам доста народ се ориентира към летищата днешно време. Пожелавам им успех!
 57. 57 Профил на ИЦО
  *****
  Неутрално

  Червените олигарси и триперливият ФЕС ГОЦЕ ВЪВ ПАНДЕЛАТА , само за кражви и рекет ги бива.

 58. 58 Профил на Erol
  *****
  Любопитно

  Някой може ли да ми обясни какво значи това "импийчмънт"? Сигурно е някаква дума с пра-български корени

 59. 59 Профил на BIG AL ::)))))
  *****
  Весело

  А какво има толкова да се обсъжда ?/
  Не е ли ясно, КОЙ е шефа на мафията ??/..))))))))0

 60. 60 Профил на outside
  outside
  Рейтинг: 714 Любопитно

  Бивши комунисти няма. Това, което направиха на България, не трябва да се забравя. В последно време се опитва да се промени историята и вече да има "бивши комунисти" Борисов, Цецка.
  Има "лоши комунисти" - Гоце, Станишев.
  И се приема за съвсем нормално, че по времето на Живков и Желязната завеса, един "нормален гражданин" на НРБ завършва за летец в СССР. Аз това не го вярвам.
  После "съвсем случайно" този летец от СССР подарява Нефтохим и езерото (язовир) "Мандра" на руснаците
  Не харесвам РСФСР и подмолната и дейност в България.

 61. 61 Профил на Бойко получава награда на Станишев
  *****
  Любопитно
 62. 62 Профил на до 52
  *****
  Неутрално

  "Достатъчно изпечен е Първанов в политиката и има скритата покрепа на доста европейски лидери. За Путин да не говорим....."

  Извинявай, ти си споменал единственото име, подкрепящо Путин. Другите не искат и да чуят за този бандит, използвал крадени пари от еврофондове за предизборната си кампания!
  От там ясно го казаха: Не искаме Първанов между нас!

 63. 63 Профил на USArchitect
  *****
  Гневно

  БЪЛГАРИ, ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И ИЗГОНЕТЕ ТОЗ ДОЛЕН ДОНОСНИК ГОЦЕ!

 64. 64 Профил на До # 42
  *****
  Весело

  ало, анонимника! как го подкрепяш анонимната, бе?! или сте от една и съща първична чекистка организация, а?! отивате си, лека-полека... времето работи срещу ви! а срещу него бронебойни патрони няма открити!)

 65. 65 Профил на Никита
  *****
  Неутрално

  До инж. Филип №56,
  Той и за това не иска и не смее да отзове посланика в Турция, защото мохе да лъсне как е избран.
  Не разбирай, че съм фен на другите, НО ВСЯКА ДЪРЖАВА ТРЯБВА ДА ИМА ПРИНЦИПНИ ПРАВИЛА И ТЕ ДА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ.
  1. РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА СТРАНАТА ДА НЕ СА ЗАВИСИМИ ОТ БИВШИ И НАСТОЯЩИ СЛУЖБИ, ЗА ДА НЕ ОСТАВА СЪМНЕНИЕ ЗА ТОВА ИЛИ ОНОВА РЕШЕНИЕ.
  Не съм съгласен и с Б.Б. за това, че назначи агент на ДС за министър без портфейл.
  ТРЯБВАТ ЯСНИ ПРАВИЛА ВАЖАЩИ ЗА ВСИЧКИ.
  2.

 66. 66 Профил на Бойко получава награда на Станишев
  *****
  Весело

  До коментар [#61] от "Бойко получава награда на Станишев":

  Ами щом като Бойко Борисов отрича постиженията на кабинета "Станишев", да се откаже от наградата!

 67. 67 Профил на Мики Маус
  *****
  Неутрално

  Време му е, аман от посещение в Незнамкъдесистан, Комунистан и прочие знайни и незнайни островчета на бушмени спретнали си комунистическо управление. Кога Гоце за последно беше на посещение в европейска държава, даже и в Берлин вчере не беше поканен другаря. Досвидания товарищ Първанов!

  П.П. Друг въпрос е тези които гонят бившите комунисти-настоящи мафиоти, що за стока са ама.....

 68. 68 Профил на Бойко получава награда на Станишев
  *****
  Весело

  До коментар [#61] от "Бойко получава награда на Станишев":

  Ами щом като Бойко Борисов отрича постиженията на кабинета "Станишев", да се откаже от наградата!

 69. 69 Профил на valio_genov
  valio_genov
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Абе, пените се ,ама същия този Първанов ви очаква като следващ министър -председател. Играе си правилно картите.
  Преди да подходите емоционално - помислете защо.....
  А,честито! Може и да не ви устройва ,но прозорливите в политиката виждат далеч. ББ също усеща ,че сега е момента - след 1 година вече Първанов е набрал скорост при набиращото височина разочарование и спиране няма.

 70. 70 Профил на bg
  *****
  Неутрално

  Истерията на червените "форумци" много прилича на истерията около изборите. Тогава бяха организирани да пишат дезинформации срещу Атака, Герб и СДС и да приканват българите да не гласуват, а да ходят за гъби! Защото именно конституционното право на всеки ГРАЖДАНИН бутна тройната коалиция. И никакви измислени от куките сценарии не помогнаха. Импийчмънт е също в съгласие с конституцията! Не слшайте воплите за "интелигентността" и "компетентността" на агента Гоце! Може и да е интелигентен - подлогата на вътрешни и външни антибългарски сили трябва бързо да се адаптира към променящата се обстановка.
  А що се отнася до обвиненията в нетърпимост, реваншизъм и т.н. - справка: изследване на ЕС за толерантността в съюза. На първо място е България! Е, къде са приказките за етническото напрежение и расова ненавист на Атака? Поредният сценарий на комунягите за да разделят народа.

 71. 71 Профил на Главен дезинформатор
  *****
  Весело

  До коментар [#70] от "bg":

  Ето ти още една "дезинформация":

  Бойко получава награда на Станишев:
  http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=4439&sectionid=hotnews&id=0000130

 72. 72 Профил на Мики Маус
  *****
  Неутрално
 73. 73 Профил на ДОЛУ БКП!
  *****
  Неутрално
 74. 74 Профил на mnogo chum
  *****
  Неутрално

  На кой му трябват президентски избори насред криза и грипна епидемия, с орязан бюджет и върл геноцид над бедни, болни и социално слаби?! Май на тоя, дето се готви да стовари тези благини на т. нар. електорат. А дружината си я бива - Атака, ДСП, Герб, реваншизъм плюс полицейски манталитет равно на много шум за нищо.

 75. 75 Профил на хахаха
  *****
  Весело

  Възпитаникът на школата на МВР ББ обсъжда с агента на ГРУ ИК и с креатурата на ДС ВС, как да свалят агента на ДС ГП.

 76. 76 Профил на Главен дезинформатор
  *****
  Весело

  До коментар [#72] от "Мики Маус":

  Бат Боко за тази награда ли ще ходи да пръска парите на данъкоплатците?

  Ха-ха-ха, смешно ми става като си помисля как няколко симпатизанти на левите без усилия успяваме да се справим с "колосалния интелектуален потенциал" на цяла глутница чакали, ха-ха-ха...

 77. 77 Профил на ДОКОГА ДКМС?
  *****
  Неутрално

  Хора, не бива да мълчим като ония неинформирани студентчета оня ден, пред които Гоцето нагло раздаваше оценки!... Другарите на това разчитат - на слабата памет! Разчитат, че всичките извращения, всички античовешки действия, които се извършваха по времето на прехваления им соц, и т.нар. Преход, са забравени! Че на новото поколение, което откърмиха с чалга и дрога, не му пука кой го управлява, кой му задава "моралните" ценности, кой ръководи държавата и съдбата му, къде е мястото на страната ни сравнена с цивилизованите, развити страни... И коя е причината да сме на тоя хал!

  На това отвратително демагогско болшевишко говорене трябва да се противодейства решително! На тая отрова, която продължава да се излива от устата на агенти на ДС и изкривени червени създания, възкачили се на високи държавни постове, като Гоце, трябва да бъде намерена противоотрова... За да не замърсяват душите и умовете на младите, както се опитаха да смачкат нашите собствени... Във всеки момент, когато се опитват да се върнат към старите си болшевишки навици, такива хора трябва да бъде поставяни на мястото им! А мястото на Гоце, за мен лично, не е на поста президент! Държавният глава трябва да бъде за пример! А Гоце оня ден се показа и като гнусен манипулатор на младежта..., бъдещето на България... Докога ще ги търпим тия безобразия?!

 78. 78 Профил на segabg.com
  *****
  Неутрално

  До коментар [#72] от "Мики Маус":
  Ей, не му стана работата на бат'Бойко

 79. 79 Профил на Starec
  *****
  Весело

  До коментар [#24] от "paste":
  Хайде да поспорим, че ми се пише.
  Първите ти думи са недоказуеми - прескачам ги. Нататък - колко точно Б. се е "нагушил" според тебе - пиши. После - "развозвал е Т.Ж." - това му е бил занаята - Т.Ж. му е плащал - кое е срамното да си почтен охранител?
  Кои гафове с Русия имаш предвид - че обясни на Путин, че още България не си знае ползите от проектите, а Путин се съгласи, че е необходимо време за това. Коя простотия изговорена за Русия имаш предвид - цитирай.
  Поднесе цветя на Любе - той е мин.предс. на държава в която се провежда година на Русия. И понеже е възпитан човек - поднася цветя на гостите на тази държава. Кое считаш, че е неправилно. Че залата го освиркала - демокрация е - няма вече "бурни аплодисменти преминаващи в овации". На много хора (вкл. и на мен) ми идва много Русия, но не отидох на концерта, а и не бих освирквал, понеже съм възпитан. Ти съгласен ли си?
  За посланиците: първо - те са направили огромен гаф и трябва да се накажат - за пример на всички други чиновници в Б-я; второ - ГЕРБ е управляваща партия и е редно да изпрати във важни държави хора споделящи нейни ценности. Това са посланици - политически личности, а не чиновници.
  Кое от двете неща считаш, че е неправилно ?
  И последно - с какво е показал, че е "авер с Доган" и че иска да разширява ГЕРБ - докажи, покажи, цитирай.
  Изобщо - добре е да доказваш тезите си - иначе излиза като дрънкане по опашки и клубове, а тук се опитваме да сме интелигентни.
  Поздрави 80. 80 Профил на yonkogg
  yonkogg
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#49] от "segabg.com":

  Станишев и неговите другари се биеха в гърдите,че при тяхното управление ни приеха в ЕС.Приеха ни въпреки Станишев и неговия ,и на приятелите му принос за това е кръгла нула.

 81. 81 Профил на Главен дезинформатор
  *****
  Весело

  До коментар [#78] от "segabg.com":

  Правилното е "Баткаубойко"!

 82. 82 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 714 Неутрално

  Каокво толкова щом е предвиден по конституция ипийчмъна може.Нали имаме демокрация.Мисля,че президента има доста трески за дялане време е да се отчете пред Народното събрание което е над него,той не е краля слънце и трябва да дава отчет за постъпките си.Няма нищо трагично.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 83. 83 Профил на yonkogg
  yonkogg
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#52] от "Анонимен":

  Надявай се!

 84. 84 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1366 Весело

  "ГЕРБ обсъжда с "Атака",
  а Сидер скоро проплака,
  че м/у тях няма това-онова.
  Хайде, де! Ние не пасем трева!

  www.berbenkov.hit.bg
 85. 85 Профил на !
  *****
  Неутрално
 86. 86 Профил на Белият Негър
  Белият Негър
  Рейтинг: 739 Любопитно

  Днес е 10-ти ноември.Има и по хубави неща от Гоце ,за които е добре да поговорим.

  Действителноста е грешка, породена от липстата на алкохол.Ърнест Хемингуеий.
 87. 87 Профил на outside
  outside
  Рейтинг: 714 Неутрално

  До коментар [#82] от "bishopsis":
  И аз не виждам нищо странно в това да се иска импийчмънт. Това е част от демокрацията. Точно сега в разгара на кризата е най-подходящо да се замерят едните комунисти с другите комунисти и да се измести "темата".
  Точно сега е момента и Парламента да се заеме с работа.

 88. 88 Профил на Мики Маус
  *****
  Неутрално

  До главените дезинформатори.

  Най-високото отличие на асоциацията се дава на премиера за извършваните данъчни реформи в България, за големия ангажимент към подобрения в данъчната политика, за усилията и успехите му в борбата срещу корупцията и за прозрачност в страната, съобщи българското постоянно представителство към европейските институции.

  Аман от тъпотии, научихте българина да не се информира, но вярвай ми тези, които го правим няма да ви търпим.

 89. 89 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1366 Весело

  До Белия Негър,

  Как е времето в Нигерия?
  Разкажи някоя пикантерия!

  www.berbenkov.hit.bg
 90. 90 Профил на muncho
  *****
  Неутрално

  Абе как МОЖЕ да се обсъжда каквото и да било с психопатите от Атака )

 91. 91 Профил на merkel
  *****
  Неутрално

  бърза Борисов да стане президент щото доверието започна да се топи и то яко а след тази зима...не ми се мисли.от както са на власт само кадруват подготвят се за играта данъците нагоре,масови уволнения и назначават хора дето ходят на работа с карта,приходите от митници намаляват щото се борят с контрабандата цените са по високи от европейските и още и още...

 92. 92 Профил на WILL
  *****
  Неутрално

  ИСКАМ ПОЯВАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НА МЕЖДУНАРОДНИ ФОРУМИ - ПО СВЕТА И У НАС, ДА ИЗВИКВА У МЕН ГОРДОСТ, А НЕ СРАМ, ДОСАДА, ПОГНУСА И ДРУГИ ПОДОБНИ ЧУВСТВА...

  Твърде много ли искам?!

 93. 93 Профил на yonkogg
  yonkogg
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#74] от "mnogo chum":

  На този,който иска най после да се оттърве от тази мафиотска структура в Бг,част от която е и Гоцето.На този,който иска децата му да са тука,в България,да работят тука и техния труд да бъде оценяван справедливо,а не крадливо.На този.............................................!Много има да се пише по въпроса.А що се отнася до реваншизма-явно знаеш,че тези т.н.социалисти не са вода ненапита и сега се притесняват от равносметката,която ще им се поиска.Реваншизъм и равносметка са две думи с различен смисъл,който явно не ти ясен.

 94. 94 Профил на Тасо
  *****
  Неутрално

  Мисля ,че има основание за провеждане на процедурата по импийчмънт на президента.

 95. 95 Профил на сартр
  *****
  Неутрално

  Поредната пушилка за отвличане вниманието на "матряла"! Я вижте кои са изпълнителите на пушилката, бе тъпанари! Болен, който барабар с цялата си партия е руска подлога и "летецът" Костов, който май е излетял от гнездото на ГРУ! И тия подкрепят ГЕРБ!? Аман от такава подкрепа! А за Бойко-каквото и да се каже-ще бъде малко, слабо и недостатъчно! В такива моменти осъзнаваш безсилието на словото! И в тая игра се включва доносника Гоце параванов, за да продължи пушилката! Има ли намерение правителството на ГЕРБ да работи за решаването на важните социални проблеми на страната!? Или ще произвежда пушилки!? И покрай тях-вдигане на данъци и такси, акцизи, замразяване на заплати и пенсии,политически назначения и празно дърдорене до припадък! Неразумний "матряле"-ОСВЕСТИ СЕ! Днес стават точно 20 години откакто те развеждат като животно с брънка в носа!

 96. 96 Профил на не разбрал
  *****
  Весело

  До коментар [#32] от "Comandante Marques":

  За кои понятия става дума бе, "чип"?
  За твоите ли?

 97. 97 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  В деня в който окончателната му присъда е потвърдена (14.11.2001), първият осъден действащ български народен представител (осъден за побой и изнудване) Цветелин Кънчев, който е и лидер на ромската организация Евророма, дава подкрепата си за Първанов на предстоящите президентски избори. Изказват се мнения че ще последва помилване за Кънчев ако Първанов бъде избран. Осъдилата Кънчев съдия и кандидат за вицепрезидент Нели Куцкова изпраща отворено писмо до Първанов, в което го обвинява заради това, че приема подкрепа от един престъпник и пита дали, ако бъде избран, няма да го помилва. Във вестник Демокрация пък излиза статия по случая със заглавие „Подкрепа за помилване?“

  През април 2005 г. Цветелин Кънчев е помилван от заместника на Първанов вицепрезидента Ангел Марин. Има мнения, че помилването е за да може Цветелин Кънчев да се кандидатира за депутат, въпреки че по това време присъдата е вече намалена на условна от съда и е спорно дали тя би била проблем. Според Марин, мотивът за помилването е доброто поведение на Кънчев в затвора.

  През 2006 г. Първанов и Марин са преизбрани за втори 5-годишен мандат

  Дори само заради този факт си заслужава президента на циганите Гоце и вицето му да отидат в затвора, а не само да ги импийчнат...

 98. 98 Профил на !!!
  *****
  Неутрално

  Импийчмънт на Гоце и на Ангел Марин и да се направят нови президентски избори! Трябва да се изринат боклуците, които разчитат на приемственост за да могат да продължат да си увеличават властта и да крадат.

 99. 99 Профил на jean
  *****
  Неутрално

  Гоце изгонен с импийчмънт е мечта, но едва ли ще стане. Няма 160 депутати, които са готови на това

 100. 100 Профил на Архитект
  *****
  Неутрално

  Събитията са за това,да се развиват и променят с времето.
  Ако е тествана възможността ключови външни представители да бъдат подменени,то това вече е второстепенен аспект на проблема.
  Както е и външен аспект въпросът за отстраняване на президента.
  Сега няма друг съществен прицел освен премиера!
  Отдавна се търси дефиниция на релацияна на отношенията президент-Борисов.Има защо!
  И сега Борисов си е поставен на вилка!Той няма правилно решение и загубата за него си е изначална и по дефиниция,трудна за прогнозиране!
  Скоро темата ще се доразвива!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK