Министър Цветанов се възмути, че досега не е имало присъди срещу групата на Крокодилите

Министър Цветанов се възмути, че досега не е имало присъди срещу групата на Крокодилите

© ДневникПрез последните 4 месеца е сменена изцяло концепцията на работа в министерството на вътрешните работи. За съжаление това, което е вършено преди години спрямо тази група, е, че няма осъдителни присъди, които да са влезли в сила, заяви тази сутрин по БНТ вицепремиерът Цветан Цветанов за вчерашната полицейска акция срещу т.нар. група на Крокодилите.


"Те бяха безкомпромисни, те не са тръгнали за риба, те са тръгнали да убиват и да правят грабежи, да правят пари и въобще не ги интересува кой какво мисли за тях и какво прави" – така определи вътрешният министър групата на Крокодилите. Той се възмути как е възможно тези хора да са на свобода. "Как да има страх в престъпниците, като след 12-годишна присъда той е на свобода?", попита министърът на МВР. Тези хора трябва да бъдат изведени от тази среда на обществото, тези грабежи, тази липса на присъди, това веднага генерира нови групи, като възрастовата граница пада, и когато има слаба съдебна присъда, няма как да се работи, категоричен е Цветанов.


На въпрос колко заподозрени издирва МВР освен ранения Цветан Цветанов поясни, че общо са били трима, единият е убит, в момента се издирват останалите, които са им помагали. Полицаите свършиха прекрасно своята работа и най-важното, че няма жертви, похвали министърът служителите на МВР.
На въпрос дали е вярно, че митничарите от Калотина подават информация на такива криминални лица, министърът увери, че тези лица се проверяват, защото винаги има подобни версии. По-добре да се промени съдебната система, защото в момента България може би е единствената страна, която на европейска заповед задържа дадено лице, но обаче българският съд се произнася, че не може да бъде издържан. Това посъветва министър Цветанов.


Служителите на МВР и в почивните си дни могат да бъдат викани за неотложни действия, които се предприемат, каза още Цветанов. Според него това, от което се нуждае МВР, е повече обходи на полицията, за да може да е в реалната обстановка колкото е възможно по-бързо. "Правим всичко възможно, за да можем да осигурим повече разход на гориво за следващата календарна година, защото това е един от методите и формите да сме по-близко и да има повече обходи." Това увери в заключение министър Цветанов.

Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на star kadiq
  *****
  Весело

  Ние също сме възмутени,че не МВР не е дало повече доказателства от крокодилите. Нас ни обедиха че са невинни като овчици със съответните финикийски доказателства.

 2. 2 Профил на 1
  *****
  Гневно

  Колко е възмутен Цветанов !!!Той сигурно е паднал от Марс.

 3. 3 Профил на Al Bundi
  *****
  Любопитно

  прав е Бойко,
  "ние ги хващаме, те ги пускат".

  Да кажат кои са съдиите и прокурорите освободили тези гадове преди.

  Да ги изкарат веднъж само голи пред народното събрание и:

  -да им се изредят всички манафи, педофили и педали
  -после да се се оставят насаме със роднини и жертви на пострадалите
  -да се заплюват от минувачи една седмица
  -да ядат от земята

  И това удоволствие да се наблюдава от тяхните близки.

  Мисля че е реципрочно и справедливо с оглед на тяхните професионални успехи. И да не са посмяли да се обадят за правата на човека, не са хора..... имат се за божества, май е време да им сменим финикииската вяра с христянска, дори да се наложи да минем по стъпките инквизицията....

 4. 4 Профил на читател
  *****
  Неутрално

  Министърът да съобщи кой точно съдийски състав е освободил групата и какви ще са последствията за това. Празни приказки сме слушали достатъчно, нормално е гражданите да се възмущават, а министрите трябва да действат. Питам кой освободи тези бандити, след като са имали присъда, какви разследвания ще се осъществят в съдебната система за конкретния случай и кога ще има резултат, обявен пред обществото? Не може да приключи историята с възмущението на министъра, трябва веднага да бъдът обявени публично имената на магистратите, може би и г-жа Попова има отношение към това, дано и тя да не остане с едното възмущение.

 5. 5 Профил на Reveal
  *****
  Неутрално

  Има ли нещо лошо да знаем имена на съдии, прокурори и адвокати и други подробности около делата? Или това е недопустима намеса в работата на Темида? Законно ли е поне да попитаме? Съдебната система като, че ли легитимира недосегаемоста. Свободна държава ли сме щом не можем да даваме препоръки на съдебните органи? Препоръката е законна, нали и всеки има свобода на мнение и гледна точка.

 6. 6 Профил на Мандроунищожител
  *****
  Неутрално

  БГ отново се превръща в дивашка и несигурна държава от времето на Б.Б. И отново обвинения към съдебната с-ма. Не че тя е много читава, но в тая държава нито има нощни патрули, нито има патрули по магистралите. Полицаите патрулирането го разбират като монтиране на радари, или да се крият в кварталните кафенета.
  Какво е туй чудо, Митрев бил стар познат на полицията. Да не би да си пият с него кафето?

 7. 7 Профил на Az
  *****
  Неутрално

  "По-добре да се промени съдебната система ..."

  или уволни.

  ЗАСРАМЕТЕ СЕ НЕГОДНИЦИ !!!

 8. 8 Профил на Georgisim
  Georgisim
  Рейтинг: 534 Неутрално

  Цветане, Цветане
  и аз съм възмутен ... ама ... ко праим са, а?
  Ае изфащайте ги са, неа с к'во да се оправдавате вече!

  ---------------✂ ---------------------&013 ваучер за еднократен хейт&013
 9. 9 Профил на NPaine
  NPaine
  Рейтинг: 1316 Неутрално

  Като има подозрения че гадните мазни ояли се митничари на Калотина са в комбина с престъпниците, да се направи справка с кой са водили разговори хората на смяна в последните 24 часа и мисля нещата ще излезнат наяве...
  То пък бива бива да крадеш, плюскаш,изнудваш,пак да плюскаш, да правиш контрабанда и т.н. далавери ама чак пък толкова? Трябва да има някакви лимити на ояждането на прасетата на границата...

  "People should not be afraid of their government. Governments should be afraid of their people."
 10. 10 Профил на errata
  errata
  Рейтинг: 1026 Весело

  В интерес на истината крокодилите са под защита на закона в Австралия (като важни за поддържане на равновеситео в екосистемата организми).
  Очевидно в България е същото.

  "Да, България"
 11. 11 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1316 Разстроено

  Да,
  ако само "тези хора са на свобода",
  значи у нас престъпници няма...
  Да, ама не!
  Престъпността е твърде голяма
  засега поне!

  www.berbenkov.hit.bg
 12. 12 Профил на пуц муц
  *****
  Неутрално

  Българската съдебна система е най-корумпираната институция в държавата. Спрямо нея, митничарите, полицаите чиновниците, па дори и политиците са "юноши бледни". За съжаление няма кой да влезе и да и направи ревизия. Такива неща ще излязат, че ум да ти зайде. Ама няма как яж Марийке тоз суджук. На каквото сме си постлали на такова ще легнем.

 13. 13 Профил на do Мандроунищожител
  *****
  Любопитно

  Мини на по-лек наркотик,
  от белото откачаш.

 14. 14 Профил на песимист
  *****
  Неутрално

  Всъщност Цветанов се гневи,че нямаяме съдебна система.След мегаскандала с Красьо се разбра,че т.н. магистрати са част от мафията в България.Ако си платиш те оневиняват, ако не си платиш, може да те вкарат в затвора невинен.Защото "магистратите" трябва да избиват голяма сума пари, които са дали за назначаването си, а след това да печелят от работата си.Факта,че са прили тази схема на назначавания показва ,че те вече са покварени и от тях правосъдие не може да се очаква.
  Начина по който медии и политици се стремят да потулят скандала с Красьо или най-малкото да го омаловажат показва,че решителна реформа в съдебната система не може да се очаква.България ще остане рай за бандитите и престъпниците, защото т.н.магистрати са част от тях.

 15. 15 Профил на подкрепям"Читател"
  *****
  Неутрално

  Възмущението на Цв.Цветанов звучи като на всеки нормален гражданин.Дано обаче възможностите му за промяна са повече,отколкото на всички нас.

 16. 16 Профил на Партизан за бой се стяга
  *****
  Неутрално

  Тези тъпани разделението на властите го приеха като прехвърляне на топката. Вместо да отиде и да сподели проблемите си с колежката от Министерството на правосъдието, тръгнал да дава изявления пред медиите!
  Оная пък Фъндъковата, много "успешния" бивш министър на образованието, настоящ кмет, след като обеща чеще направи завод за обработка на битовите отпадъци, веднага се отметна за след 4 години (това най-вероятно ще е предизборната й агитация), ЗАЩОТО 12 млн. (за завода) БИЛИ МНОГО, ДОКАТО 141 млн. ГОДИШНО СА НЕЗНАЧИТЕЛНА СУМА!

 17. 17 Профил на Крайно време
  *****
  Неутрално

  Цветане, Цветане,
  Крайно време е твоят Огнебойко да вземе пример от БФС и да уволни цялата съдийска сган.
  Днес българския магистрат работи ЦАР. Каквото и да прави, каквото и да върши, за него няма отговорност. Такова чудо няма нито в ЕС, нито на Запад, нито на Изток - човек да не отговаря за свършената от него работа. Това е едно от чудесата на БГ-прехода и затова сме на това дередже. Крайно време е метлата да заиграе. Иначе народът Вас ще измете.

 18. 18 Профил на оптимист
  *****
  Неутрално

  Има решение на въпроса с престъпносттта в България и преминаването и от държава на мафията в нормална държава.Трябва само един стадион.Може да не е ремонтиран и да не отговаря на европейските стандарти.И да не е голям.Да може да побира не повече от 2-3000 души. И един Пиночет...

 19. 19 Профил на &&
  *****
  Неутрално

  Плахо да попитам дали има разлика между "присъда" и влязла в сила присъда"???? Например да има обжалване.

 20. 20 Профил на чичо Ви
  *****
  Неутрално

  Цветанов, за много от нещата за които напираш да говориш по ТВ, си има говорител на МВР. Не е твоя работа - ти имаш други ,много по важни задачи от това, да ни говориш как са хванали обирджиите на лавката на Сточна гара.
  Глей си министерските задължения. Започваш да ми омръзваш !

 21. 21 Профил на Българин
  *****
  Неутрално

  Успех, срещу престъпниците!

 22. 22 Профил на Цецо
  *****
  Неутрално

  Ко шъ прайм?
  Много мнения!
  А защо няма обяснение откъде бандитите са се снабдили с бял опел с надпис "полиция", откъде са си купили оръжието, полицейски радиостанции, облекло, качулки? От "Фантастико" ли?
  За Цецо обяснението може да е много елементарно, но не и за мен! А аз плащам данъците, от които се издържат Цецо и ведомството му!

 23. 23 Профил на братчет
  *****
  Неутрално

  Цецо, формалнио лидеро гербов, га гласувахме за десниот завой имали сме били в на предвид, че нашиот човек Бойко, неформалнот, че ги тепа бандитите по списока от кога бе генсек на МВР, ама те се навадиа, навадия...е ади де.

 24. 24 Профил на Тодор Жилков
  *****
  Гневно

  Докога????????? Давам ви срок 6 месеца, а след това му мислете!!!!

 25. 25 Профил на До Мандроунищожител
  *****
  Неутрално

  Сега не сме ли дивашка държава?Защо веднага се прехвърля отговорността към полицаите? Това не дава отговор на въпроса кой магистрат е освободил тази група и най-важното ЗАЩО?

 26. 26 Профил на хохо
  *****
  Неутрално

  Все пак имаме и един убит бандит.
  Ако станат повече ..може и престъпността да намалее.

 27. 27 Профил на evkalipt
  evkalipt
  Рейтинг: 468 Неутрално

  Магистратите и адвоката участвали в пускането на Крокодилите 2004 да нямат право да си упражняват повече професията....

  А обявяването на парите по границите отдавна можеше да става абсолютно тайно. При толкова много изтичания на информация източникът отдавна трябваше и може да бъде спипан. Най-малкото с уволнения.

 28. 28 Профил на братчет
  *****
  Неутрално

  До коментар [#14] от "песимист":

  "След мегаскандала с Красьо се разбра, че т.н. магистрати са част от мафията в България." и полицията и прокуратурата, братчет и те са там

 29. 29 Профил на 100jan
  100jan
  Рейтинг: 426 Неутрално

  А защо всички искат имената на съдиите, а не списък на събраните доказателства и по какъв точно начин са събрани? Не че съдиите са читави, ама дайте да видим първо каква работа е свършила полицията. Защото е най-лесно да посочиш някого за виновен, ама за да го осъдиш трябва и да докажеш вината му. Приказки от рода "те са, няма кой да е друг" в нито един съд не минават. Не само в българския, ами и в либийския

  И помислете - случайно ли е, че ББ пак е шефче и пак имаме дръзки престъпления? А какво ни чака до края на мандата му?

  "Дневник", имате нужда не от модератори, а от редактори.
 30. 30 Профил на a1
  *****
  Неутрално

  За коя съдебна система говорите - за тази на Красьо Черничкия или тази на Баджанака ??? Уточнявайте се, че има разлика - в тарифите и начина на плащане.

 31. 31 Профил на до 14
  *****
  Неутрално

  "Начина по който медии и политици се стремят да потулят скандала с Красьо или най-малкото да го омаловажат показва,че решителна реформа в съдебната система не може да се очаква."

  Т.е. и това правителство няма да направи реформа.
  Цецо и Бойко от кое правителство са?

 32. 32 Профил на Жоро Павето
  *****
  Неутрално

  Цветанов я подкара като шефа си. Вярно е,че съдебната ни система плаче за метла,но защо да вярваме,че ченгетата предават годен материал за съда.Аз лично не вярвам. Имал съм възможност да се убедя,че днешната полиция не се е отървала от милиционерския манталитет.Нивото на криминалистиката е от 50-те, 60-те години на миналия век, а юридическото ниво на дознатели и полицаи е плачевно. Ето защо се натискат все да подслушват.

  По време на комунизма,ченгетата си подслушваха безконтролно и така свикнаха на лекото.Пиеш си кафето със слушалчици на ушите и всичко тие ясно.Няма издирвателска работа,няма криминалистика,няма простотии.Омързелевиха се-Хем може и да чуеш някой да разказва политически вицове и него да окошариш!Ето защо Бойковите комунисти се натискат да подслушват по-вече от Станишевите.Нали неговите милиционери,най-добре си спомнят миналото и мечтаят то да се завърне!

 33. 33 Профил на До 100jan
  *****
  Неутрално

  Защото са осъдени на първа инстанция, на следващата са оневинени. Тези съдилища по различни закони ли раздават правосъдие? Ясно е, че съдиите ще се защитават , но кажете нешо убедително.До такава стапен сте се самозабравили, че не можете да измислите едно разумно обяснение. По същия начин си решавате и делата, непрофесионално и повърхностно. За 24-те милиона премии не е излишно да се подсетим отново. Тази съдебна власт се е поставила над всичко, за нея няма контрол и отговорност пред обществото.

 34. 34 Профил на АЛО
  *****
  Неутрално

  ПРОМЕНЕТЕ НК
  СЕГА ИМАТЕ ПЪЛНА ВЛАСТ
  ИЛИ И ВИЕ САМО НА ПРОКАЗКИ ЩЕ Я ДОКАРВАТЕ

 35. 35 Профил на ideal
  *****
  Неутрално

  А БЕ НЯМА ЛИ В ТАЯ ДЪРЖАВА НОРМАЛНИ ХОРА ДА ВИ ОБЯСНЯТ ИСТИНСКИТЕ ПРИЧИНИ..... ,КЪДЕ СА ДОСТОЙНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА КАЖАТ СМЕЛО: Говори се само за следствието ,а не за причините.
  Всеки интелигентен и здравомислещ човек знае причините за разпадането на държавата ,но не смее да посочи конкретният виновен .Защо!?!
  Говори се само за следствието ,а не за причините.
  Добре манипулиран, българския народ с избора си ГЕРБ отново затвърди статуквото.Това означава при вече създадената обстановка в България следното:
  Пълна подкрепа за ГЕРБ и непрекъснати критики за търсене глобално отговорност и персонално на престъпниците от БСП. Следователно ,не трябва да се работи на “парче”, а да се обяват като “personae non gratae “/non grata /( нежелани личности ) президента и гл. прокурор ,които умишлено блокират действията на новото правителство, и които постоянно си служат с демагогия, като непрекъснато напомнят на Б.Борисов ,че ГЕРБ са поставени на власт(умело използвайки АТАКА) ,да прикрият престъпленията на комунистическата върхушка (БСП/БКП).
  Трябва ново гражданско общество ,което да спре развъждането на псевдо интелигенти,посредствени ръководители, разни фалшиви инелектуалци и продажни медии и политолози и да образова нацията .
  Основна напаст за България е БСП. Наследник на БКП и организатор и вдъхновител на МАФИЯТА И КОРУПЦИЯТА в БЪЛГАРИЯ.
  Със смяната на името си от БКП на БСП даде личен пример как един престъпник,след като си смени името може и да не носи никаква отговорност.
  ДОКОГА ЩЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ!!! ДОКОГА ЩЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ
  И НЕ ИЗЧИСТИМ ТОЗИ ВЪПРОС ,НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ АКО НЕ ПОГЛЕДНЕМ СЪЩЕСТВЕНОТО И ОСТАВИМ НАГЛОСТТА НА БСП ДА ПРОДЪЛЖАВА И ОБХВАНЕ И ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО.
  И ЗАТОВА КАКВОТО И ДА ПРАВИМ С ТАЗИ НОВОПРИДОБИТА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА УМИШЛЕНО СЪДАДЕНА ОТ БКП/БСП НИКОГА БЪЛАРИЯ НЯМА ДА ПРОГРЕСИРА.

 36. 36 Профил на Alexandros
  Alexandros
  Рейтинг: 524 Любопитно

  Това е една червясала система, и съм сигурен че полцаите не винаги си вършат както трябва работата и са корумпирани, но съдебната ни с-ма е просто неуписуемо зле ! Тромава подкупна, червясала управлявана от престъпни комунисти, които само разстрел заслужават.

  Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
 37. 37 Профил на коколино
  *****
  Весело

  Някой да подсети Цветанов ,че вече са управляващи и песничката ние ги хващаме те ги пускат не е в топ 10 на класациите.

 38. 38 Профил на matematik
  *****
  Неутрално

  "На въпрос колко заподозрени издирва МВР, освен раненият, Цветан Цветанов поясни, че общо са били трима, единият е убит, в момента се издирват останалите, които са им помагали."

  е последно колко са били? Общо 3-ма, един убит, а останалите - те колко са?!

 39. 39 Профил на Нед
  Нед
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Освен с не читавите доказателства, предоставяни от МВР пред съдилищата, друг важен проблем е, че адвокатите по наказателните дела са много по-добре заплатени и подготвени, отколкото сравнително младите и често неопитни съдии и прокурори. За корупцията, всички знаем.

 40. 40 Профил на АШАС
  *****
  Неутрално

  Г Цветанов не се тревожетне че ги пускат ,вие эапочнахте да работите добре,в бъдеще ако продължите да работите така няма да имате такова раэочарование,това е пътя.

 41. 41 Профил на мая
  *****
  Неутрално

  имам предложение до г-н Цветанов - полицията да убива престъпниците на място. видяло се е, че съдът няма да си свърши работата...какво има да му мислят толкова...самозащита и толкоз!

 42. 42 Профил на Питащ
  *****
  Неутрално

  Кой съдийски състав допусна да бъдат на свобода тези крокодили? Ще има ли най-после персонална отговорност за престъпленията в съдебната система? Какво става с 24 -те милиона допълнителни възнаграждения в съдебната система? Може ли да бъдат върнати в бюджета като парите от фонда за лечение на деца в чужбина?

 43. 43 Профил на съдя назначен от красьо
  *****
  Весело

  сега за коледа обаче какви награди премии ще си раздадем за 13та и 14та заплата от 2000 до 18000 лв !!

 44. 44 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 4741 Неутрално

  Да се въведе отново Закон за Защита на Държавата.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 45. 45 Профил на M
  *****
  Неутрално

  До коментар [#11] от "berbenkov":

  Дневник, направете един бутон HIDE, като във Facebook, и тоя да го скрия и да не го виждам повече, че ми писна от неговите глупости.

  Къса ми нервите всеки ден, на него му доставя удоволствие, но скоро ще спра да ви чета, а мисля, че на вас това няма да ви достави удоволствие.

 46. 46 Профил на Мишо Константинов
  *****
  Неутрално

  Към предложението за стадиона, побиращ 2-3000 души, искам да добавя само, че са нужни и два взвода немци с автомати и добермани. Може и с ротвайлери или немски овчарки. Гарантирано престъпността ще спадне до нивата, характерни за режимите на Хитлер и Мусолини. Е, няма да е съвсем демократично, но компромисът е ясен: свобода или сигурност. Или по малко от двете.
  Бъдете здрави.

 47. 47 Профил на Alexandros
  Alexandros
  Рейтинг: 524 Неутрално

  До коментар [#45] от "M":

  Ти пък си мн изнервен човек, ми не му чети коментарите и готово! Какво по-лесно от това ? А чак пък Дневник да заплашваш???

  Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
 48. 48 Профил на Журналист
  *****
  Неутрално

  Не трябва да се задават конкретни въпроси и да се изискват конкретни отговори. Опасно е и не дава възможност журналистът да има сигурно място в четвъртата власт. Добър подход е във въпросите и анализите да има думичките"предизвикателства", "новите реалности", "перспективи","общетвени очаквания", "позиция", но нищо лично и съществено. Няма да питам, защото не ми е това работата, аз имам представителни функции като всички, които щастливо пребивават и в другите власти.

 49. 49 Профил на четящ
  *****
  Неутрално

  Няма присъди,защото българската съдебна система е корумпирана-случая "Красьо с ланците",случая с убийците на Мартин Борилски,Маргините-и още десетки,ако не и стотици дела!

 50. 50 Профил на имаме новина !
  *****
  Неутрално

  Румен Петков застана зад гърба на Цветанов за следенето в Интернет !
  Така ЩЕ изловиме Крокодилите много бързо , каза Запалката! Задължително за всеки домашен компютър ЩЕ бъде камерата и скайпе да са включени, така ЩЕ наблюдаваме в реално време всеки Крокодил ! Без камера на ПЦ то за заловените от органите на МВР глоба 50лв. Тия дето се отварят много безплатен лагер в Белене и Скравена!

 51. 51 Профил на ГРАЖДАНИН НА РБ
  *****
  Гневно

  Амчи дай да видим вие кои сте осъдили до сега.Уж до нова година щеше да видим присъди срещу министри и прочее ! Продължавате да лъжете собственият си народ и чакате някой да ви вярва и съдейства!
  Какво толкова има да осъдиш престъпник откраднал милиони и злоупотребил с фондове а той си стои в къщи!
  И вий сте същите амсалаци като предишните. Ако не е така докажете го с дела-думите ги чухме вече!

 52. 52 Профил на Ikoden
  *****
  Неутрално

  Прекрасно изречение, и тройка по български език му е много.

  "По-добре да се промени съдебната система, защото в момента България може би е единствената страна, която на европейска заповед, задържа дадено лице, но обаче българският съд се произнася, че не може да бъде издържан."

 53. 53 Профил на ххх
  *****
  Неутрално

  Ясно е, че преди нищо не се правило. А сега? Сега вече отговорността е на Цветанов и ГЕРБ. Повечко работа, по-малко приказки, че ни заболяха ушите.

 54. 54
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 55. 55 Профил на Задължително
  *****
  Гневно

  Ето защо трябва да бъде приет Нов Наказателен съдебен закон, който да бъде значително по-строг и да ограничи да максимум възможностите за адвокатско шикалкавене !
  На нашето разкапващо от престъпност общество са необходими Крумови закони и добросъвестни магистрати !

 56. 56 Профил на Гуано
  Гуано
  Рейтинг: 688 Разстроено

  И аз съм възмутен, но няма какво да направя. Нито ги хващам, нито ги пущам. По-скоро те ме хващат и не ме пущат.

  У нас не само смятат свестните за луди, но и лудите за свестни
 57. 57 Профил на Starec
  *****
  Весело

  До коментар [#51] от "ГРАЖДАНИН НА РБ":
  И до # 53.
  Прави сте да недоволствате, но има един малък проблем. МВР от 1990 г. насам не съди, а предава материали на прокуратурата, тя внася обвинение в съда, а той решава - виновен или не.
  Така че за липсата на присъди с/у министри и др., както и за това, че Крокодил # 1 не е в затвора, питайте не Цветанов, а главния ни прокурор и шефовете на "независимия" блг. съд.
  Отговорността е тяхна, а не на МВР/Цветанов/Борисов/Герб и пр. Това трябва да го знаете като културни блг. граждани.
  Поздрави

 58. 58 Профил на =+_-(&^>?|\)*%#@
  *****
  Неутрално

  много повяваха, че като гледа лошо и се заканва, бате Бойко ще въведе и ред.
  Да забелязвате, че се е покрил и не прави изявления? Остави Цецо шофьорчето да се пържи и да се чуди какви да ги приказва

 59. 59 Профил на Ха, ха
  *****
  Неутрално

  Крокодилите ще ги ловим в интернет, с едно кликване на мишката!

 60. 60 Профил на bezbenkov
  *****
  Разстроено

  До коментар [#45] от "M":
  Напълно те подкрепям! Това същество не само е некадърно, "поезията" му смърди на нафталин, ами взе да става и арогантно, да сипе обиди, ако някой не го хареса. При толкова минуси, при толкова критики, само абсолютен тъпанар може да продължава!

 61. 61 Профил на OY
  *****
  Неутрално

  Поне на единия от тия Крокодили са му светили маслото. Това е дорба новина.

 62. 62 Профил на Das Kapital
  *****
  Неутрално

  Не забравяйте, че окръжният съд ги е осъдил!
  Апелативния ги е пуснал - немало достатъчно доказателства.
  Как за окръжния имаше, а за апелативния - нема?

  Ами така: на окръжния мизата е била много ниска и е задействало чувството за справедливост.

  При апелативния са се коригирали и са вдигнали мизата, което за него е било достатъчно да види липсата на доказателства.

 63. 63 Профил на wds23355772
  wds23355772
  Рейтинг: 1107 Гневно

  Мин. Цветанов що не се възмути че няма дело срещу ТИМ, ами се пени за някви магистрални мишки, а?!

 64. 64 Профил на Жалка работа
  *****
  Неутрално

  Как само се манипулира и отвлича вниманието! Факт е, че съдебната система не е наред. Безспорно трябва да се потърси отговорност от служители на Темида, които не са си свършили работата. Но защо в този случай, ти, Цветанов все още не може да намериш разбойниците? Защо прехвърляш конкретната отговорност за незадържането им от своята глава на друга? Беше те страх да влезеш в гората след престъпниците ли? Гледам кадри по телевизиите. Десетки тежко въоръжени твои хора спират коли на магистралата, както се казва след дъжд, качулка. И вместо в новините да излезат кадри от задържането на копелетата, ти ми показваш припудрени кадри, предназначени за елементарна публика, която се прихласва по сапунки. Бориш се за рейтинг, а не за изпълнени задължения. Ами тъпи и жалки сте. Това е позор. Стига с тези телевизионни кадри. Остави ги за Него, а ти направи нещо съществено. Повтаряш ми празни думи, които преди теб съм чул от някой журналист, допуснат на 100 метра от поредното произшествие. С право ви се смеят всички. Боси да бяхте, гладни и дрипави, пак трябваше да ги хванете. Е да де, ама нали IP адреси по-лесно се засичат, па няма и опасност от вълци.

 65. 65 Профил на Бай Брадър
  *****
  Неутрално

  Предлагам на г-н Цветанов предлагам следното: Да предаде длъжността говорител на МВР на специално назначен служител; Незабавно да издаде нареждане всички видове огнестрелни оръжия ,намиращи се в гражданите,да се предадат в МВР,независимо имат или не разрешение за притежаване на оръжие.На ловците да се разреши само една единица ловно оръжие,без възможност за автоматична стрелба; Да направи чрез Мин.съвет до Нар.събрание предложение за незабавно осигуряване на необходимата законова база за успешната работа на държавата с престъпността; При залавяне на местопрестъпление извършителите да се оповестяват с трите им цели имена,възраст и адрес.; Да нареди по-чести инспекции по долните етажи на ведомството си,защото ако знае какво се върши там,ще му настръхне косата. По време на Съединението на Б

 66. 66 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1316 Весело

  До 45 и 60

  С неимоверна злоба
  чакате моята особа
  във форума да се появи.
  Нали сте гниди,
  от вас нищо се не види.
  Уви!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 67. 67 Профил на eee
  *****
  Неутрално

  Преследват ченгета, спрели цистерни с контрабандно гориво на спонсор на БСП

  http://www.vevesti.com/

 68. 68 Профил на cenov
  *****
  Неутрално

  Много бързат някои хора,искат болшевиците, т.е. престъпниците да си идат за 20 години.Още 2-3 поколения и тази измет ще изчезне.А мутрите са СС-отрядите им,лумпени като тях.И докато е това правителство единственото,което можем да правим е: т-ЦЦ! и да го еББ!Ела зло,че без тебе по зло!

 69. 69 Профил на chedomir
  chedomir
  Рейтинг: 426 Неутрално

  Неадекватната съдебна система засяга самите устои на държавността.Това е по-страшно от всичко друго,което се извърши по време на прехода.И,разбира се, не е случайно.
  И докато правосъдната система не бъде основно реформирана,промяна в държавата няма да има.За тази цел се налагат промени в Конституциятя,които да отчитат опита на изминалите 20 години.Нужни са и промени в обучението по право.П о цял свят то е елитарна специалност,която се изучава след бакалавърска степен,както е с медицината.А у нас дипломи на юристи се получават във всяко висше училище,а резултатите са плачевни.

 70. 70 Профил на !
  *****
  Неутрално

  За дванадесет години в затвора е трябвало да ги образоват, да им дадат занаят в ръцете и като излязат да има работа за тях.
  На Цветанов, а и на ментора му Бойко, между ушите или няма нищо или е пълно с милиционерщина.
  Какво да ги правим такива непоправими - според Цецо и Бойко - престъпници. Да ги храним цял живот в затвора или да им режем зелките с гилотината. А може би е най-добре да възстановим Белене в оригиналния му вид и да храним прасетата с крокодилите. Да ги събираме от улицата и направо в лагера.
  В следвашите месеци ще има взрив на цигански обири. От глад , при спрени програми за заетост и без право на помощи, ще плъзнат да обират мазетата наред. Такава престъпност е нямало години наред. А полицията няма пари за бензин даже.
  Заради рИформите на Дянков ще има и етнически бунтове. Защото тютюнджиите оставени без субсидии лесно ще припознаят врага в правителството.

 71. 71 Профил на до 69
  *****
  Неутрално

  ГЕРБ няма право да се оправдава. Да, знаем, че наследството е лошо, но трябва да се направят промени, и да се започне.
  Цветанов няма право да се оплаква пред медиите, а да повдигне проблема пред съвета на министрите, на правителството, или поне пред Батман.
  ГЕРБ имат мнозинство в НС, имат и подкрепа от други парламентарни групи.
  Приятелю, те не искат нищо да променят! Е така им е много добре, от дивотиите в турския кенеф не забелязваме другите неща.
  А пропо, новият Председател на ЕС Ромпой бе в Б-ия. Само за да гледа малките гимнастички ли дойде?

 72. 72 Профил на фсички форумци са абцолютно прави!
  *****
  Неутрално

  фсички форумци са абцолютно прави!
  Бравос на полицайте! Да са закрият садът и прукурутурата и сички затвори и да са икономисът техните пари да са дадът на полицайте! Нема нужда от поткупните садии и прукурори! Даже и министара на садийте и прукурорте да са закрие! И техните пари да са дадат на полицайте! Само полицайте да останат да ни съдат - сички други да са закрият!

 73. 73 Профил на ГРАЖДАНИН НА РБ
  *****
  Гневно

  До №57 Stares : Аз те познах-ти си Цветанов нали? Казваш че полицията не може да осъди а трябва съдът да стори това нали.
  Ами аланкоолу нали затова ви избрахме да подредите държавата. Пак ли ще се делите на такива и онакива? Бай-Киро и Баба Гицка от Гинци не ги интересува кой а кога ще се оправи животът им в тая идиотска държава?

 74. 74 Профил на до 65
  *****
  Неутрално

  и ти си един глупак бай брадъре,да не би сега да е позволено да носиш полицейска униформа,качулка и полицейски набор оръжие а...значи и да ги вземат 1-во всички ставаме плячка на убийците,2-ро те пак ще си намерят и оръжие и униформи и п р.АМИ АЗ СИ МИСЛЬЯ ДРУГО -КАКВИ СА ТИЯ - СЕГАШНИ ИЛИ БИВШИ ПОЛИЦАИ ЩОТО НА ШОСЕТО ЕДИНИЯ ГО УБИХА И НЯМА КАК ДА ГО СКРИЯТ,ЩО НЕ ПОДГОНИХА ЖИВИТЕ - АМИ ТЯХНИ ДРУГАРЧЕТА,НАЛИ ПОЛИЦАЙЧЕТА СА ГИ СНАБДИЛИ И С ДРЕХИ ИПР.

 75. 75 Профил на текстописец
  *****
  Неутрално

  Бербенков ,горкия сън не спи във форума наш желае да блести ! Иска му се плюсчета да събира но по скоро коментарите усира !!! Бербенков словоблудства много, иска му се писателче да стане , но според мнозина е по добре мотиката да хване! И ако с глупостите спре , ще може той салатки да яде!!!
  Бербенков разбери ,времето минава и всеки изкуфява!!!

 76. 76 Профил на MoX
  MoX
  Рейтинг: 374 Неутрално

  По мое мнение полицията работи в тясно сътрудничество с престъпните среди и прокуратурата. От това сътрудничество се ражда - хващаме ги, после подготвяме такива обвинения и по такъв начин, че в никакъв случай да няма ефективна присъда. И после - съдът ни е виновен - не правителството, не министърът на правосъдието, не управляващите, в крайна сметка този процес.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK