Операция "Наглите"

Операция "Наглите"

© ДневникРавносметката дотук от операцията на МВР под кодовото име "Наглите" е 25 арестувани в София, Велико Търново и Монтана. Акцията е започнала в 3 часа след полунощ в четвъртък. Резултатите от нея бяха съобщени на церемонията за връчване на наградите "Полицай на годината", на която присъства политическото и професионалното ръководство на министерството и премиерът Бойко Борисов. "Както престъпниците се организираха при най-важната визита за правителството на председателя на ЕС г-н Ромпой и ни спретнаха няколко грабежа, така и за "Полицай на годината" им отговорихме, задържайки 25 души", заяви премиерът.


Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов с видимо задоволство съобщаваха подробности за акцията срещу заподозрени в извършването на по-голяма част от дръзките отвличания в страната през последните няколко години, още повече че досега МВР не можеше да се похвали с успех при разкриването на похитители.


"Със стила и метода на работа при отвличания тази престъпна група е най-основната и за нас тя е водеща при отвличанията. Идеолозите на групата са задържани", каза министър Цветанов. "Нашето вътрешно убеждение е, че това е групата, извършила знаковите отвличания през последните две години. Надявам се да успеем да го докажем и в съда", допълни главният секретар на МВР Калин Георгиев. Задържаните са бивши затворници, автокрадци и фалшификатори.
Доказателствата за отвличанията
Въпреки че групата не е заловена в момент на подготовка или на извършване на отвличане, МВР смята, че има достатъчно доказателства, че задържаните съставляват основното ядро, извършващо отвличания през последните години. Премиерът Борисов заяви: "Смея да твърдя, че с безспорни доказателства безспорно и процесуално лицата са заковани - с кръв, с ДНК, с квартири, със свидетели и абсолютно всичко, което пише в литературата".


"Имаме ги и къщите (за изолиране на жертвите), имаме и доказателства, ДНК, че там са рязани уши, пръсти, кръв на жертвите, свидетели, които казват и обясняват как точно е станало. Те съвпадат с това, което преди това жертвите ни бяха казали... бие му инжекция, дава му хапчета, слага му памук, реже му пръста по същия начин и жертвите го обясниха", подробно описа фактите премиерът. "Операцията беше проведена много дискретно, нито едно лице не се измъкна. Надявам се, че за втори път няма да се измъкнат от правосъдието", каза Борисов.


Според него някои от отвлечените, но изчезнали хора вероятно са жертва на същата група, "но това не го твърдя, докато не намерят труповете". МВР е установило две къщи, в които са държани отвлечени. По думите му втората е установена при водените разпити и в нея по всяка вероятност са били държани последните две жертви (Румен Гунински и бизнесменът Киро Киров, бел. ред.). "Наглостта и агресивността са стигнали дотам, че са започнали да оборудват втора стая, което означава, че може да се получи ситуация да имат един и да отвлекат втори човек, за да могат да вземат по-голям финансов ресурс", каза министърът.


"Групата, която беше разкрита при полицейската операция тази нощ, повече никога няма да извършва подобен тип отвличания", коментира главният прокурор Борис Велчев пред журналисти преди заседанието на Висшия съдебен съвет. Той смята, че разследването има достатъчно доказателства, които са убедителни, за да останат задържаните в ареста за постоянно. Според него със сигурност отвличанията вече няма да бъдат в същия мащаб, както досега.


Как се обяснява пробивът
От МВР обясниха пробива си с цялостен анализ на фактите и информацията, събрана в отделните служби по отвличанията през последните години. "Направихме истински анализ. Трябваше да има по-добра координация и използване на капацитета на службите на МВР заедно с ДАНС", посочи министър Цветанов. Бойко Борисов внесе нюанси с разказа си: "През последните няколко седмици в дома ми след 21 часа с главния прокурор Борис Велчев се събираха няколко от основните директори на служби и беше направен един много точен анализ на действията на няколко престъпни групи.


" След това се обърна към ръководството на министерството: "Вие си знаете, че при дадени факти и обстоятелства тази операция нямаше да я има днес, това да ви е за последно да чакате някой да ви свърши работата. Колегата Цветанов вече е министър и не е оперативен работник."


Министър Цветанов отбеляза, че от самото сформиране на екипа по операцията са участвали ДАНС, СДВР, ГДБОП, СОБТ. "Затворихме кръга от по-малко служители, които да участват в този анализ и наслагването на всичката информация, която има по службите за отвличанията", коментира той.
Заподозрян полицай и интересът на бивши служители


Въпреки че първоначално беше съобщено, че в групата за отвличания няма бивши или сегашни служители на МВР, по-късно Цветанов заяви, че "има действащ служител на МВР, на който ще бъде назначена проверка за неговите контакти в миналото с част от задържаните по групата с отвличанията". "Уверявам ви, че ще бъдем безкомпромисни", допълни той. Министърът каза, че бивши служители от системата са проявили интерес към операцията. "От анализа, който сме направили, сме установили такъв интерес. Сега ще видим на какво ниво – дали оперативно, са подпомагали тази група", заключи той.

Коментари (56)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на може ли?
  *****
  Неутрално

  Някой в друг форум беше написал:
  " В БЪЛГАРИЯ ПРОСТО НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЪБЕРЕ ТАКАВА ГОЛЯМА ГРУПА ОТ ХОРА И ПОНЕ 2-3 ДА НЕ СА ПРЕДАТЕЛИ.
  ПАК ХВАНАХА ЦАЦАТА А,АКУЛИТЕ СЕ ХИЛЯТ ПУШЕЙКИ "КОХИБА" И ПИЙВАИКИ "ДЖАК ДАНИЕЛС "
  А какво мислите Вие?

 2. 2 Профил на dan
  *****
  Неутрално

  "Наглите" са в Парламента, партиите, синдикатите и Президентството, а сегашното е операция "кокошкари"!

 3. 3 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 919 Неутрално

  Аз мисля, че каквото и да се направи винаги има оплаквачи, които ще намерят от какво да се жалват и за жалост съм прав!

 4. 4 Профил на jelqzko jelev jelev1@abv.bg
  *****
  Неутрално

  Съдейки по казаното явно са хванали част от групата.Щом са намерили стаите където са държани пленниците.В никакъв случаи обаче не са хванали идеолозите на тези отвличания.Те вероятно си пият питиетата и са много доволни.Отрязаха опашката.Скоро ще израсте друга и бат Бойко ще стане за смях.А маи и това е целта.

 5. 5 Профил на :)
  *****
  Неутрално

  Дано и доказателствата да издържат в съда.

  ... и съдята да не е назначен от Красю.

 6. 6 Профил на сигурно
  *****
  Неутрално

  "Както престъпниците се организираха при най-важната визита за правителството на председателя на ЕС г-н Ромпой и ни спретнаха няколко грабежа, така и за "Полицай на годината" им отговорихме, задържайки 25 души", заяви премиерът
  "Нашето вътрешно убеждение е, че това е групата, извършила знаковите отвличания през последните две години. Надявам се да успеем да го докажем и в съда",
  "Вие си знаете, че при дадени факти и обстоятелства тази операция нямаше да я има днес, това да ви е за последно да чакате някой да ви свърши работата. Колегата Цветанов вече е министър и не е оперативен работник."
  Така и фактите и обстоятелствата вече са налице! Слабото място си остават "вътрещните убеждения" и "надежди"!

 7. 7 Профил на Аз
  *****
  Весело

  Браво на МВР!
  Най-после!

 8. 8 Профил на voyvodata
  *****
  Неутрално

  Оставете хайдуците и 4етниците на мира.Помислете за
  съдбата на войводите и себе си.Войводи без 4етници и
  хайдуци как ще ви управляват?

 9. 9 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1152 Неутрално

  Един път се хващат за "следствената тайна", друг път говорят с подробности, за да ни направят участници в "пийп шоу".

  Много радостно би било всичко това да не е PR. Аварийният изход го знаем отдавна: "Ние ги хващаме - те ги пускат!". Доколкото ми е известно ДНК-анализите стават за около месец.

 10. 10 Профил на ..
  *****
  Неутрално  В 10ч. сутринта МВР пуска 4 фоторобота на накакви си лица, дето уж издирва. Щом пускат фотороботи, явно не им знаят имената.

  в 12 ч. обаче ЦЦ обявява, че са задържали някакъв културист и някакъв йожи.

  В 19 ч. обаче се разбира, че пуснатите сутринта в 10ч. са фотороботите на същите тези "културист" и "йожи" :

  http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=148381

  Е как стана така, че в 10 сутринта МВР не им знаеше дори имената, а пък в 12 ЦЦ се поФали, че са ги хванали.

  Нещо сценариста е объркал работата май Ебати, дори ПР акция не могат да направят като хората

 11. 11 Профил на ds
  *****
  Неутрално

  Абе уж всичко сам са научили пък са знаели от преди но са чакали да пуснат Гунински.Май нещо послъгват. Ами ако не бяха пуснали Гунински кво щеше да стане? Чакаха да му отрежат пръстите ли !!!

 12. 12 Профил на 4i4o
  *****
  Неутрално

  Доказателствата били " ясни, категорични и безпорни" - Цв.Цветанов пред БНТ!
  Този човек язък, че е работил в МВР (макар и в ТРЗ) и не знае за нищожността на косвените доказателства!

 13. 13 Профил на добронамелен
  *****
  Неутрално

  Дано всичко излезе вярно и най-после да се постигне някакъв резултат.
  Дано не бъде поредният КОМАР.

 14. 14 Профил на хахаха
  *****
  Неутрално

  Нещо ми намирисва на хвалипръцковска работа разбиването на бандата за отвличания.Докато съдът на издаде присъди всичко е в сферата на предположенията.Не беше пропуснат момента обаче за ПР на Б.Б. и Ц.Ц.,на които дължим успеха на операцията.На финала да не се окаже пак,че НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ–ТЕ ГИ ПУСКАТ!

 15. 15 Профил на niakoi
  *****
  Неутрално

  всички видяхме как Бойкосе разправи с хората отвлекли негови приятели и спонсори това си беше предупреждение.а ще видите утре като удари снега как ще парализира държавата и колко ще измрат заради непочистените пътища

 16. 16 Профил на muncho
  muncho
  Рейтинг: 571 Любопитно

  АХАХАХХА

  ""има действащ служител на МВР, на който ще бъде назначена проверка за неговите контакти в миналото с част от задържаните по групата с отвличанията""

  Значи все пак, КАКТО ВИНАГИ, в престъпните банди има полицаи..

  Antiracist / Antifascist / Antizionist / Antiislamophobic / Anticapitalist ...NO BORDERS - NO NATIONS
 17. 17 Профил на хахаха
  *****
  Неутрално

  Много бързо им излезнаха резултатите от ДНК експертизите?!!Борисов сигурно забрави да се похвали и за научния си пробив в областта на генетиката и микробиологията!Прав беше Б.Б. да намали бюджета на БАН .След като те не умеят да работят така ефективно и експедитивно защо са ни?

 18. 18 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Много черногледство, много песимизъм, че и излишна злоба. Тука сега какво сте заяли ББ ЦЦ. ПОЛИЦИЯТА е заловила бандитите, вече дали са те за всички отвличания, или за повечето следствието ще покаже, но е факт, че много ярка изява на крими контингента има изведнъж. Хванаха и крадци полицаите, убиха бандюга на магистралата след грабеж. Какво искате да стане още? Ами полека, полека всичко ще си дойде на мястото. Надявам се.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 19. 19 Профил на ДО ПИ АР НА МВР
  *****
  Неутрално

  АРЕ СПРЕТЕ С ТИЯ ТЪПИ КОМЕНТАРИ БЕ, ДЕЖУРНИ МВР БОКЛУЦИ!!! ПИСНА МИ ДА ВИ ЧЕТА ТЪПОТИИТЕ ПО ФОРУМИТЕ "БРАВО" И Т.Н., И Т.Н.

  ПРЕСТАНЕТЕ ДА ДАВАТЕ НАСОКА НА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ, ЧЕНГЕТА СМОТАНИ, УЗУРПИРАЛИ МЕДИИТЕ С ГЛУПАВИТЕ СИ ПИ АР АКЦИИ. ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ И ВИЖДАТ ЧЕ ВСИЧКО Е ЕДИН ГОЛЯМ БАЛОН!!!!!!

 20. 20 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Мунчо - тази вечер, където те видя ти слагам плюсове. Дръж се все така адекватно.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 21. 21 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Ако има и нагъл сценарист на поредицата разбойничества съвпадаща с визитата на европрезидента и разкодираме посланието му се получава следното: "Щом визитите на президента в страните от ЕС са малко и маловажни, нека направим така че първата визита на първия президент на ЕС да е нещо малко и маловажно". А това определено генерира напрежение чиято изгода не може еднозначно да се дефинира за кого е.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 22. 22 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Писането само с главни букви говори за комплекс за малоценност, макар повечето ти неща да са верни №19 "ДО ПИ АР НА МВР".

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 23. 23 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  В разбойническите среди винаги се е знаело кой какви ги върши. Но всеки си трае, да не му пречат и на него. Но залпът от обири по време на посещението на Ромпой явно дълбоко е засегнало честолюбието на ББ. И ответният удар не закъсня.

 24. 24 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Reveal

  ............А това определено генерира напрежение чиято изгода не може еднозначно да се дефинира за кого е.............

  Може и аз си мисля, че в дъното е доган и чак след това бсп - кой друг може да активизира кримиконтингента до такава степен. доган губи и етническата карта т.е. последният коз, затова е тази крими активност според мене.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 25. 25 Профил на Акула пийваща уиски
  *****
  Неутрално

  До коментар [#1] от "може ли?":

  Какво мисля ли? Мислия че си тъп гъз който философства. Старата библия едвам е побрала пророчествата на пророците. Все за края на света. От 5 хиляди години прорците още не са свършили и няма да свършат докато има такива като теб да ги хранят. В новия завет пък го има Тома неверни, а знаем и вица за шопа и жирафа. Ти от кои си? Май си от тия за които няма угодия.

 26. 26 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 853 Неутрално

  До коментар [#24] от "Руслан 21":

  Според мен е грешка е да мислиш, че комунистите с президента си и злия маг Доган не са в един отбор. Те са едно и също нещо. Ако кроят нещо го кроят заедно. Казвам еднозначно, защото е възможно да има престъпници-неполитици които се възползват от политическата обосновка на това което замислят да направят и правят. Те не са били закачани от предишното правителство и е възможно това да им е един вид благодарност за осигуреното им спокойствие преди. Но при всички случаи опираме до високите нива или на престъпните неполитици или на политическите престъпници.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 27. 27 Профил на Trak
  *****
  Неутрално

  Дано казаното и свършеното днес се окаже истина.

 28. 28 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1944 Неутрално

  Reveal

  Просто имах предвид, че "шефът" е доган. Изпълнението, разбира се е точно, както го описваш.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 29. 29 Профил на Anonymous
  *****
  Неутрално
 30. 30 Профил на BG
  *****
  Неутрално
 31. 31 Профил на Interestno
  *****
  Неутрално

  Аз пък от приятел, който работи в ГДБОП разбрах, че шефа е наредил на всички служители задължително да посещават всеки от долуспоменатите сайтове и да пускат положителни коментари под всяка статия, инициирана от пресцентъра на МВР:

  дневник.бг
  дир.бг
  днес.бг
  нетинфо

 32. 32 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1416 Весело

  Брех!
  Най-после успех!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 33. 33 Профил на Jim Stark
  Jim Stark
  Рейтинг: 1416 Гневно

  НАГЪЛ - не е ли човек който злаупотребява с доверието Ви....което ще рече, че и преди тези престъпници са били познати на МВР, но са стснали твърде нагли (явно не си плащат процента комисионна ко когто трябва) и изведнъж се превръщат в НАГЛЕЦИ....

  Много тъпо име на операцията!!!!

  БИВШ ТАРИКАТ... ВЯРНО, ЧЕ ТУЙ НЕ Е ДЪРЖАВА, НО ДОКАТО ИМА БАЛАМИ, ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ...
 34. 34 Профил на Смелий
  *****
  Неутрално

  Това са изпълнителите ! Осветете координаторите,анализаторте и мозъчният тръст ,който е посочвал мишените и е възлагал поръчките!
  Цялото общество живее с определени съмнения !

 35. 35 Профил на demokrat
  *****
  Неутрално

  Работата на полицията и прокуратурата е да събират доказателства и да повдигат обвинения. В този смисъл малко ми е странно политиците сега да не слизат от екраните и да ни обясняват какъв подвиг са извършили. Все едно министърът на здравеопазването всеки ден да излиза и да ни обяснява какви успешни операции са извършени в болниците през предходния ден, докато ТОЙ е министър. Иначе дано изписаното и казаното е вярно.

 36. 36 Профил на монев
  *****
  Неутрално

  Имаме ги и къщите (за изолиране на жертвите), имаме и доказателства, ДНК, че там са рязани уши, пръсти, кръв на жертвите, свидетели, които казват и обясняват как точно е станало. Те съвпадат с това, което преди това жертвите ни бяха казали... бие му инжекция, дава му хапчета, слага му памук, реже му пръста по същия начин и жертвите го обясниха",
  ИМА НЕЩО ГНИЛО-КОГА ВЗЕХА ПРОБИ, КОГА ПОЛУЧИХА АНАЛИЗ ЗА КРЪВТА И ДНК!

 37. 37 Профил на до монев
  *****
  Неутрално

  подай молба за заместване и разкажи твоята версия на полицията

 38. 38 Профил на гажданин
  *****
  Неутрално

  ДНЕС
  18.12 2009г ПИТАМ:
  КАКВО СТАВА С
  1."Обръчи от фирми", финансиращи партиите - това е фразата, използвана от Ахмед Доган - човекът, който качва и сваля правителства в България, лидер на турската етническа партия ДПС.
  2. Пламен Галев Пламен Галев бе задържан на 5 декември 2008 г.,е, и.....
  3. Обвиненията срещу Ангел Христов са за участие в ръководството на група, която извлича облаги чрез внушаване на страх, за изнудване и за участие във въоръжена организирана престъпна група.
  4. Подобни са обвиненията срещу Апостол В. Чакалов, Владимир А. Ангелов, Красимир В. Оков, Георги К. Градевски, Георги В. Блатски.
  5. Следва случаят "Батко и Братко" - Веселин Георгиев, бивш шеф на националната агенция за пътищата е принуден да подаде оставка заради сключените контракти за милиони левове с фирмите на неговия брат
  6. Групата е свързана с измами, фалшификации и пране на пари, а конкретно Стойков и Николов са едни от финансовите донори на кампанията на настоящия президент Георги Първанов.
  7. Екс-министърът на вътрешните работи Румен Петков
  8. Мария Мургина, бивш шеф на Държавната агенция по приходите, подала оставка, след като бе оповестено, че е разследвана за участие в крупна измама с ДДС.
  9. И още и още много други ,които се прикриват от мафията БСП,но историята и следващите поколения никога няма да ви простят ограбването и разрухата на държавата и унищожаването на моралните ценности на обществото градени от векове,разрушени от комунистическата върхушка само за 65 години.

 39. 39 Профил на CS
  *****
  Весело

  Еее мноо яка графика вади тоя Кънтър Страйк а?

 40. 40 Профил на ssss
  *****
  Неутрално

  Дали ще ги осъдят - не знам.
  Като гледам случая Борилски, нищо чудно да ги оправдаят, щото не са хванати на местопрестъплението - със заложника, отрязаните пръсти и откупа. Трите наведнъж задължително.
  Обзалагам се обаче, че единици от тия ще годинясат... Като гледам имената на отвличаните, нещо не ми приличат на самаряни, дето ще оставят решението в ръцете на справедливия български съд...

 41. 41 Профил на Цайса
  *****
  Любопитно

  Добре хванахте ,,наглите",дайте ни и ,,поръчителите",тогава ще сте изпълнили на 100% задачата.

 42. 42 Профил на yonkogg
  yonkogg
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#33] от "Борбата е безмилостно жестока":

  Нагъл-крайно нахален,безочлив. Български тълковен речник издаден 1973год. стр.488

 43. 43 Профил на ИЦО
  *****
  Неутрално

  ЧЕНГЕТАТА, ЦЕЦО ЩАСЛИВЕЦА, И БОЙКО МАРКУЧА ЕГАТИ
  ПР-А СИ НАПРАВИХА.
  НЕЩАСТНИЦИ ЖАЛКИ.

 44. 44 Профил на ОПТИМИСТ
  *****
  Неутрално

  МАКАР ,ЧЕ ТОВА Е :
  Поредната гавра с народа от комунистическата върхушка ,чрез ГЕРБ
  Запомнете добре това,но историята и следващите поко ления никога няма да им простят за разрухата на държавата и държавността.
  И ВСЕ ПАК НЕКА ИМА НОВОТО УПРАВЛЕНИЕ ПЪЛНА ПОДКРЕПА ОТ ОБЩЕСТВОТО , И НЕ БЪРЗАМЕ С ИЗВОДИТЕ СИ.
  ВЪПРЕКИ ПР -а

 45. 45 Профил на Вн
  *****
  Неутрално

  Като не ловят престъпниците-лоши,като ги ловят-пак лоши.Ние българите нямаме угодия.Май само в мрънкането ни бива.Браво на Б.Борисов и хората му.

 46. 46 Профил на Иван
  *****
  Неутрално

  Шапка ви свалям за този успех! Браво!!! От Германия!!!!!

 47. 47 Профил на Laik
  *****
  Неутрално

  Браво на Бойко и на българската полиция ! Полицията показа , че когато има политическа воля и подкрепа , може да работи ! Първите големи успехи на пазителите на реда при новото павителство , ни изпълват с големи надежди и очаквания за нещо по - добро , а бандитите и поддържниците им нека ги облайват по форумите и медиите ! Явно вече започна да им припарва под краката и профилактично оплюват призваните да пазят народа , но това няма да ги спаси от възмездието !

 48. 48 Профил на bat Gosho
  *****
  Неутрално

  До 45 и 46. Явно Вие сте единственните в този форум които сте настроени позитивно.И така трябва да бъде.Полицията не седи както повечето тука в този форум ,които освен да мрънкат,друго незнаят.По-добре всеки да помисли и даде свои идеи за по-нататъшните разкрития ,зада помогне на делото.Подкрепете ги ,вместо пак да бълвате само злоба и глупости.Явно хората от сегашното правителство работят и не са като предишните плебеи които само си мислеха как да намажат от службичката.

 49. 49 Профил на pametliv
  *****
  Неутрално

  Браво на българската полиция ! Показа , че когато и' позволят наистина може да работи . Въпросът е защо предишните правителства и министрите им не само я обезоръжиха , оставиха гола и боса и без бензин , но и не и' разрешиха да работи ! Бойко я пусна от каишката ! Бандити , пазете се от гладно и зло отвързано куче , то хапе ! От там идва ненавистта ви към полицията , защото вече ви е страх от нея !

 50. 50 Профил на matio
  matio
  Рейтинг: 403 Неутрално

  Браво на Цветанов и на всички участвали в акцията! Това е голям успех! Това е повече от колкото бе направено от службите за последните 3 години.

 51. 51 Профил на BG
  *****
  Неутрално

  Сега да не стане пак някое отвличане, че цялата хвалба за постижения ще отиде на кино.

 52. 52 Профил на Vinetu
  *****
  Весело
 53. 53 Профил на някой
  *****
  Гневно

  Не разбирам какво има стана на всички журналисти, че като хипнотизирани тичат след гъза на ББ и компания, за да ги възхваляват.
  Мисля, че докато ЦЦ обикаля телевизиите да се хвали какви ги е свършил, някой трябва да провери какво става на втори план из държавната мъгла.

 54. 54 Профил на Kroki
  *****
  Неутрално

  До коментар [#1] от "може ли?":Ако пият Джак Даниелс, значи не са прибрали достатъчно пари .

 55. 55 Профил на Гоце
  *****
  Гневно

  Смъртна присъда за гадовете защото ако ги пуснат все едно че се подиграват с полицията ! Полицията си свърши работата сега само трябва да им резнат пръстчетата на бандитите и да ги обесят публично на паветата за назидание и да се види че има закон---Такъв трябва да е закона според мен !!!

 56. 56 Профил на komar
  *****
  Разстроено

  До коментар [#1] от "може ли?":

  Боже,
  колко наивен пълнеж има в тази така красива,но опорочена държава!!
  Всички вие малки,сляпи душици влизате в образ на хиени, които скачат от радост на летящите трохи..ха ха хааааа ЖАЛКО Е!
  Не стана ли вече ясно,че тези отвличания са и правителствени и частни поръчки,вие глупци искате да изядете опашката и да оставите звярът да лети в небеса от възможности...
  Самият Бойко Борисов е уплашен от смелите си пръсти и вярвам,че скоро ще заплати за лакомията и наглостта,която упражнява...
  ДА обеща промяна,но предимно на себе си - ВСИчко ПРЕЗ НЕГО ДА МИНАВА И ДА Е ЗА НЕГО,не за още 10 ( както е било до момента..)
  хайде спете спокойно!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK