Хамстера имал влиятелни бизнес партньори

Хамстера имал влиятелни бизнес партньори

© Асен Тонев
"Единствената технология, много съвременна, много модерна, много точна, в Банкя съществува - вечер след 9 часа Йовчев, Цветанов, Вальо Йорданов, Иво Спиридонов, Флоров... Това е една система, която действа много безотказно. И когато към нея пък се включи и главният прокурор, става много съвършена американска система. Може и българска да е, както искате я кажете."
Премиерът Бойко Борисов пред БНР на въпроса вярно ли е, че е използвана американска GPS система за залавяне на групата за отвличания


"Не очаквайте да ви отговоря. (...) Не свързвайте акцията ни по залавянето на групата за отвличания с такива въпроси, защото веднага някой ще каже, че е имало сценарий. (...) Защо поставяте Хамстера по-високо от другите задържани - от Йожи, Бореца, останалите..."
Вътрешният министър Цветан Цветанов пред "Нова телевизия" на въпросите с кого е разговарял Хамстера, преди да бъде задържан, дали е работил за предизборната кампания на Яне Янев и дали е свързан с Алексей Петров


Антон Петров-Хамстера, за когото МВР твърди, че е част от ядрото на групата за отвличания и в чийто дом е открита банкнота от платения откуп за Румен Гунински, има общ бизнес с бившия червен депутат Захари Захариев и партньорства с хора и фирми, които Търговският регистър свързва със застрахователната компания "Лев инс".
В събота на Хамстера и още четирима души от арестуваните в операция "Наглите" миналия четвъртък и в събота Софийският градски съд (СГС) наложи постоянен арест. Съдията Петър Сантиров счете, че към настоящия момент може да се направи обосновано предположение, че именно Йожко, Хамстера, Културиста, Релето и Гребеца (виж текста "Кой кой е") са съпричастни към деянието, в което са обвинени - създаване на организирана престъпна група с цел отвличане. Освен тях с постоянна мярка задържане под стража са още автокрадците Иван Иванчев-Дебелия и Иван Райков-Патицата. Те бяха арестувани в дните преди да бъде освободен Румен Гунински-син.


Контактите на Хамстера


Имената на повечето от арестуваните са познати само от криминалните хроники и стари доклади на прокуратурата, публичните регистри не дават данни за техни фирми. Информация за съдружия и коментари за дейността изскочиха само за Антон Петров-Хамстера. В неделя в предаването "На четири очи" лидерът на "Атака" Волен Сидеров обяви, че Хамстера е събирал гласове за РЗС в Сливенско и Старозагорско. Сидеров, който влезе в публичен конфликт с РЗС лидера Яне Янев миналата седмица, обясни, че разполага с данни, които ще оповести в следващите дни. До редакционното приключване на броя нямаше потвърждение на тази информация и Янев не беше открит за коментар.


В същото предаване веднага след Сидеров вътрешният министър коментира въпросите относно Хамстера така: "Явно има много притеснения защо той попадна там и защо е вътре." Цветанов отказа всякакви детайли и че не трябва вниманието да се съсредоточава само върху един от задържаните, защото били равнопоставени в организираната група. Водещата Цветанка Ризова съобщи още, че й се обадила адвокатката на Антон Петров Ваня Траянова и попитала защо той е задържан, след като опасаната банкнота от откупа на Гугински била открита в портфейла на жена му, а тя не е арестувана. 


Бизнесът на Хамстера


Антон Петров е председател на карате клуба "Левски Спартак", базиран на адреса на едноименния басейн. По оперативна информация на МВР има участие в групи за противозаконно отнемане на автомобили. Развива бизнес в гр. Рила, където притежава и земеделски земи.
В края на 2007 г. (когато според разследващите е започнала да работи групата за отвличания) Тони Хамстера заедно с депутата в 36-ото Народно събрание Захари Захариев (бивш агент на Второ управление на Държавна сигурност - контраразузнавателно) и Чавдар Василев основават фирмата ВАЗ-07 ООД.


В средата на миналата година фирмата закупува чрез търг от Столичната агенция за приватизация терен (5506 кв.м) и постройки в кв. Горубляне. Цената е близо 1.7 милиона лева. Последният факт е странен, защото, откакто е създадена, фирмата практически няма приходи.


"Дневник" потърси Захари Захариев, който коментира: "Не съм близък с Антон Петров, запозна ни общ приятел, който е и управител на въпросната фирма ВАЗ-07 ООД - Чавдар Василев. През 2007 г. преди създаването на фирмата Антон Петров ми беше представен от Чавдар Василев като вицепрезидент на "Лев инс" и аз не съм имал никакви съмнения към него."


Членът на Софийския градски съвет на БСП разказва още и за замисъла на фирмата: "Идеята беше да регистрираме дружеството, за да участваме в търга на общината за купуване на терен. Намерението беше да се строи търговски обект, а част от помещенията да бъдат за нашата печатница. Не се намериха обаче партньори и инвеститори, кризата ни налегна и сега теренът е замразен."


Той каза още: "Изумен съм, че човек на такава позиция, втори след Алексей Петров в "Лев инс", с такива референции, който разполага с такива доходи, би се занимавал с подобни неща. Възприемал съм Антон Петров като човек на бизнеса, не съм и подозирал, че може да е замесен в такава схема. Виждали сме се 5-6 пъти." По думите на Захариев и връзката му Чавдар Василев също бил служител на "Лев инс".


Още връзки


Самият Антон Петров също има топли връзки със застрахователната компания. Според регистъра ДАКСИ той държи 34% от охранителната фирма "Спартак секюрити" АД, където е съсобственик заедно с "Лев корпорация" АД. До средата на 2007 г. Хамстера е бил прокурист на фирмата.


Тони Хамстера е в управлението и на "Галилео.БГ" АД - той става член на съвета на директорите на 11 септември 2008 г. на мястото на единия от съдружниците - Павел Николов. На интернет страницата на компанията пише, че тя се занимава с "телеметрия и телематика на подвижни и стационарни обекти. Технологията е базирана на системата за глобално позициониране - GPS, и GSM мрежата"; както и "технология  за наблюдение и контрол на всички видове транспортни средства, машини и съоръжения".


Според регистъра ДАКСИ собственици на фирмата са Павел Николов, Веселин Нинов, Веселин Маринов и Станислас Геенс (в различни фирмени документи Геенс е давано като Генс и понякога се изписва като първо име - бел. ред.). Павел Николов до миналата година е бил зам.-председател на управителния съвет на "Лев корпорация" АД, а сега е управител на фирмата АС БГ ЕООД, която държи 14.75% (според протокола от последното общо събрание) от застрахователната компания "Лев инс". Според Търговския регистър Павел Николов е и в управителния съвет на "Здравноосигурителен институт" АД, в което 80% от акциите се държат от "Лев инс".


До 2002 г. Веселин Нинов е бил изпълнителен директор на държавната фирма "Безконтактни мултиплексорни вериги" ЕООД, която е собственост на МВР. Фирмата изработва регистрационните табели за автомобилите в КАТ, доставя охранителна техника, продава оръжие, внася оперативно-технически средства и е още... застрахователен брокер. Веселин Маринов е в управлението на няколко фирми, свързани с "Лев корпорация" - "С експрес груп" (тя е собственик на "Такси-С-експрес", позната с такситата 12-80, като и двете фирми са акционери в "Лев корпорация") и "Спартак интер холдинг С.И.Х" АД, 35% от която според регистъра ДАКСИ  са собственост на "Лев корпорация"). Белгиецът Станислас Геенс е бил председател на УС на "Лев корпорация" до 21 април 2008 г.


"Лев корпорация" и АС БГ ЕООД държат общо 49.65% от застрахователната компания "Лев инс" АД (към 31.05.2009 г.). През пролетта застрахователното дружество започна да предлага застраховка за отвличане, която при настъпване на застрахователно събитие освен поискания откуп ще покрива и разходите по преговори, хонорари на адвокати и консултанти, както и разноските по оказване на психологическа и медицинска помощ.


Изпълнителният директор на "Лев инс" Стефан Софиянски отказа коментар на връзките с думите "Глупости просто не ми се коментират". Илиян Данов, директор на презастрахователното поделение на "Лев инс", който беше сред мениджърите, представящи застраховката срещу отвличане, също отказа коментар с думите: "Не съм запознат с такава информация."


Кръгът от фирми около "Лев корпорация" често се свързват с бившата барета и бивш съветник в ДАНС Алексей Петров, въпреки че информация в публичните регистри за това няма. Документално единствено брат му Огнян (кандидат за депутат в листите на РЗС на последните избори) е съдружник с "Лев корпорация" във фирмата "Еко Балкан".


Веднага след арестите жълто-конспиративния сайт afera.bg (в който често излизат материали в подкрепа на Алексей Петров) започна да публикува критични текстове за операцията "Наглите" и дори лансира тезата, че целта на разбиването на групата е била да се удари по Алексей Петров. Резултатите от операцията бяха атакувани в събота и от червената екс депутатка Татяна Дончева, която също е член на софийската организация на БСП заедно със Захари Захариев.


До редакционното приключване на броя "Дневник" не успя да се свърже с премиера Бойко Борисов, от чийто дом е подготвяна операцията, за да обясни дали при разследването са анализирали и бизнес контактите на Антон Петров или не.

Коментари (170)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на lafrikandu
  lafrikandu
  Рейтинг: 497 Неутрално
 2. 2 Профил на Михаил
  Михаил
  Рейтинг: 768 Неутрално

  Лелееееееее

  Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
 3. 3 Профил на dan
  *****
  Неутрално

  "През пролетта застрахователното дружество започна да предлага застраховка за отвличане, която при настъпване на застрахователно събитие освен поискания откуп ще покрива и разходите по преговори, хонорари на адвокати и консултанти, както и разноските по оказване на психологическа и медицинска помощ." - ето защо зачестиха отвличанията!

 4. 4 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Очевидно Хамстера няма да остане дълго в ареста по 2 причини:

  1.Защото знае тайните на твърде много хора
  2.Защото никой от "Наглите" няма да остане дълго арестувана, доколкото цялата акция прилича повече на снимане на филм, отколкото на реална дейност.

  www.dobribozhilov.com
 5. 5 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1672 Гневно

  Как хубавичко са оплетени. Много хубаво. И колко се тръшкаха от такситата, че не доставяли дрога и не следели определени клиенти
  Душицата мила З.Захариев не бил разбрал - направо да паднеш от смях. Сигурно са работили по линия на Българо-руската дружба и организиране на посещението на путин.
  Нещата стават прекалено интересни.
  Но да не се случи като със Красьо и всичко останало в блатото - да посмърди малко и после пак да настъпи тишина и спокойствие. А крокодилите стаени да очакват нови жертви.

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 6. 6 Профил на Realistka
  Realistka
  Рейтинг: 1367 Неутрално

  Известна е знаменитата фраза на Оруел:
  "Невежеството е велика сила", коята "преведена" на български за дадената ситуация би била:
  "Простотията е велика сила, когато е на власт."

  Какво да правят всички тези милшионери, които не могат да мислят...щото мисленето не е тяхната стихия.
  Ами ето - това правят.

  The best way out is always through Robert Frost
 7. 7 Профил на тото
  *****
  Неутрално

  Много сложни преплетени връзки.......

 8. 8 Профил на Анкета
  *****
  Неутрално

  Ще намалеят ли отвличанията след залавянето на Наглите? http://polls.bg/poll/id/shte_namaleat_li_otvlichaniata_sled_zalavaneto_na_naglite-362

 9. 9 Профил на sen
  sen
  Рейтинг: 14 Неутрално

  Пъзелът се подрежда!

  sen
 10. 10 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 657 Неутрално

  ще изтрещи некой по нависоко..то Бат Бойко или сега ще се разправи с червените или по-късно те с него

 11. 11
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 12. 12 Профил на Цецо
  Цецо
  Рейтинг: 1834 Весело

  Нямало ченгета в групата. Само високи служители от ДАНС. Известни и без друго с престъпната си дейност.

  Дневник, разкарайте таз малоумна визия!
 13. 13 Профил на БДС
  *****
  Неутрално

  Все едно чета за миналото и връзките на... ...Бойко Борисов, нашия премиер. Бизнес контактите му с Греблото, Пашата, бай Миле, Маджо. И той така казваше, че се запознал с тях покрай спорта и че няма нищо общо с тях. Всъщност, сега много печелим, защото в престъпният свят се знаят и когато отвлекат някого, Бойко се почесва по главата и си казва: това трябва да е Хамстера. После е лесно. В престъпния свят не се обичат един-друг. Незнам сега, правосъдие ли наблюдаваме, разчистване на сметки, рекет от друго ниво ли? Аз помня добре поговорката: Вълкът козината си мен, но нрава си не!

 14. 14
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 15. 15
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 16. 16 Профил на мляс
  *****
  Неутрално

  Една банкнота, една единствена банкнота са намерили и ни я пробутват като доказателство. Ами престъпниците може да са си купили цигари и така банкнотата да е попаднала у жената. Може да са внесли парите в банка. И били следели отвличането на Гунински отблизо. Като са ги следили защо не са хванали парите на куп.

 17. 17 Профил на Boriaz
  Boriaz
  Рейтинг: 877 Весело

  ледът се пропуква, господа сдебни заседатели! Ледът се пропуква!

  Една голяма застрахователна компания, бивш депутат и фирма, собственост на МВР са замесени в отвличнията, така ли? че то мяй Тодор Колев ще излезе прав с "Всяка държава си има мафия, само в България мафията си има държава"?

  Искането няма мярка- даването има КРАЙ!
 18. 18 Профил на Black Dragon
  Black Dragon
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Лев инс били обвързани с мафията?
  Няма такова нещо. Те са чисти като сълзите на горски нимфи.
  Гадни долни инсинуации на костов, лостов, марсианците и лунетяните!

  https://www.facebook.com/Mlekarite
 19. 19
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 394 Неутрално

  Коментарът е скрит от модераторите, защото съдържа вулгарни, нецензурни квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на други коментиращи и лица, цитирани в публикациите. Ако въпреки това желаете да го видите, натиснете тук.

 20. 20 Профил на lol
  *****
  Неутрално

  Е, да старото правило се потвърждава : Зад, всеки престъпник стои ченге или депутат от БСП, в случея идеален вариант и двете...

  Гадни боклуци комунистически проклятието на България...

 21. 21 Профил на незнаещ
  *****
  Неутрално

  С какво Батман е п-различен от Трактора? Хамстерът не е ли бил служител на ДАНС?

 22. 22 Профил на Не Паша, а Везир
  *****
  Неутрално

  Крайно време е всички базирани по разни басейни, стадиони и пр. спортни обекти (държавна собственост) ДА БЪДАТ ИЗРИТАНИ ОТ ТАМ. Получава се така, че държавата им е предоставила за жълти стотинки бази за милиони.

 23. 23 Профил на Canada Dry
  *****
  Неутрално

  Където с пръкне комуне, синаги смърди на развалено, а наш Захари изненадан!
  Я какъв наивен сладур, БИЛ!?

 24. 24 Профил на Цезар
  *****
  Любопитно

  " Волен Сидеров обяви, че Хамстера е събирал гласове за РЗС в Сливенско и Старозагорско"

  И ти ли, неподкупни Яне!

 25. 25 Профил на terminator
  *****
  Неутрално

  Добри Божинов, ти си мръсен 4ержен педерунгел

 26. 26 Профил на Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 394 Неутрално

  До коментар [#16] от "мляс":

  Като гледам си бил на заседанието на БСП.Там коментирахте ли проблема с "нашите момчета" или пак ядохте топлата паламарка на Бойко Борисов?

 27. 27 Профил на Х X X
  Х X X
  Рейтинг: 497 Неутрално


  Абе България има ли правителство?

  Министър председателят лично разследва отвличания....

  Ебаси и цирка.

  think different
 28. 28 Профил на логичен
  *****
  Неутрално

  За всички които са във форумите на дневник редовно ще повторя тява което съм излагал тук от години-мафията в Б-я са Висшите офицери от ДС към 1989г+хората от номенклатурният списък на БКП към същата г.

 29. 29 Профил на Nikola Georgiev
  Nikola Georgiev
  Рейтинг: 394 Неутрално

  До коментар [#28] от "логичен":

  Бате гласувах за теб, но за съжаление мога само веднъж.
  Иска ми се поне десетина пъти да те подкрепя.

 30. 30 Профил на WTF
  *****
  Весело

  ОХ ВСИ4КО ТОВА ГО ЗНАЕМ И ГОВОРИМ ВЕ4Е 20 ГОДИНИ И КАКВО ОТ ТОВА ?

 31. 31 Профил на онзи
  *****
  Разстроено

  Абсолютен,завършен, бардак!Само 30% от това да е истина,пак сме най-мафиотската държава.Рак в последен стадий,с много метастсази.

 32. 32 Профил на TED (moderator är en faggot)
  TED (moderator är en faggot)
  Рейтинг: 609 Любопитно

  И ква стана тя сега??? Преди години така наречения агент Петров едва не му светиха маслото.После, "незнайно" как заработи в ДАНС под прикритие!!!! Сега пак се намесва името му покрай всичките му мафиотски фирми. Нека и данъчните се намесят и поразровят за да се убедят, че този холдинг е перачница на мръсни пари за БСП и мафията. Много "случайни неща стават последния месец - разпада на РЗС, сега и разбиването на тази банда и като за капак - всички тези уж "случайни" връзки му изброените хора и партиите и фирмите, които представляват.

 33. 33 Профил на онзи
  *****
  Неутрално

  До коментар [#31] от "онзи":

  метастсази=метастази

 34. 34 Профил на Минаващ
  *****
  Неутрално

  Това ли имаше в предвид Янев,като обвени Бойко,че му е рзбил групата?

 35. 35 Профил на lol
  *****
  Неутрално

  До коментар [#34] от "Минаващ":

  ++++++++++++++

 36. 36 Профил на Петърчо
  *****
  Неутрално

  Вече 30 поста и само веднъж (между другото) името Костово.
  Другари бързо прехвърлете огъня в тази посока! Какво чакате?

 37. 37 Профил на неясно
  *****
  Любопитно

  тоя стефан софиянски ОНЗИ софиянски ли е, дето окраде софия? дето сега се титулова най-невинният политик в историята на бг?

 38. 38 Профил на почна се
  *****
  Весело

  каква стана тя кой кум, кой сват и кой на булката брат, бахти загадката направо енигма. тия комунисти са замислили такъв пъклен пъзел направо "Хичкок", ама Бойко иде и май работата бая ще се размирише. А пък иначе за Яне е вярно че негови хора купуваха глсове, даже им пращаше автобуси да ги извозват за "Големия" му конгрес в НДК-то, че и сандвичи ядоха - айде късмет Бойко и наслука.

 39. 39 Профил на Кротък
  *****
  Неутрално

  А обещанието от Библията е, че Царството Божие щяло да бъде на кротките и агнето щяло да лежи до лъва, необезпокоявано...

 40. 40 Профил на До Минаващ 34
  *****
  Неутрално
 41. 41 Профил на Comandante Marques
  Comandante Marques
  Рейтинг: 1367 Неутрално

  Веселин Нинов - я вижте той за кого работи сега

  low riders team
 42. 42 Профил на Сони
  *****
  Весело

  При разплитането на тоя чорап, май ще лъснат доста...задници!

 43. 43 Профил на hrrs
  *****
  Неутрално

  всяко чудо - за три дни - най-голямото за пет
  и кой ще го духа накрая?

 44. 45 Профил на Сони
  *****
  Неутрално

  До коментар [#43] от "hrrs":
  Сега е: На всеки 3 дни- чудо!

 45. 46 Профил на lol
  *****
  Неутрално

  До коментар [#44] от "мм":

  Баси, такъв блог си мислех да направя, дееба как са ме изпреварили... гавра с янето до откат... хехехехе

 46. 47 Профил на до 43 hrrs
  *****
  Неутрално

  Ще го духат БСП и сие,че нещо им понамаляха спонсорите.

 47. 48 Профил на абв
  *****
  Неутрално

  Абе странна работа с тая банкнота то 100лв. Ако я е взела жената от откупа на Гунински работата е ясна. Ама много непрофесионално. Взели откупа и дали на жените си? Ами ако е подхвърлена банкнота какво се получва. Направо не е за казване.

 48. 49 Профил на знаещ
  *****
  Неутрално

  Тоя Софиянски е друг - просто има съвпадения на имената. Момчето е читаво.

 49. 50 Профил на Neizvesten
  *****
  Неутрално

  Баси мамата; сега целият електорат ще хареса Бат Бойко,
  момчето доказа, че не само обещава.
  Може и да го гръмнат като едното нищо!

 50. 51 Профил на €arthquak€
  €arthquak€
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Само се вдига пушилка за радост на малкото останали наивници в БГ.

  ☭= ☠
 51. 52 Профил на нстнвт
  *****
  Неутрално

  До коментар [#50] от "Neizvesten":

  Ти не само си Неизвестен, преди всичко си много наивен.

 52. 53 Профил на Тони
  *****
  Неутрално

  Застраховка срещу отвличания при похитителите от ЛЕВИНС. ХАХАХАХАААХА, ебати миризливата държава, хахахааахахахаа

 53. 54 Профил на яаояао
  *****
  Неутрално

  При всички описани в статията герои, независимо дали са виновни или не, откривам една неотменно присъстваща черта- отсъствие на морал.

 54. 55 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Само едно нещо ме дразни в коментарите?! Ами и Златев, и Гунински и всички знайни и незнайни "герои" са също кадри на БКП/БСП/КГБ/КДС. Аз на такива хитреци им вервам най-малко. Хубавото е, че разбиват поне едната банда. После обаче трябва да се разбие и другата, около Златев, Руското посолство, Гоце и Атака! Проблемът е, че не вярвам обаче на Бойко за това второто!

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 55. 56 Профил на аояаяао
  *****
  Неутрално

  До коментар [#55] от "BBC":

  "Аз на такива хитреци им вервам най-малко."

  А на кои хитреци вярваш най-много? Самият ти си човек без морал. Защо съветваш ББ да разбива Атака! Нали в момента се ползва от нейната подкрепа.

 56. 57 Профил на Тони
  *****
  Неутрално

  Комунистите са доста долни, цакат се едни други - мутри от ЗК "Спартак" изнудват червени олигарси като Валентин Златев. хахахахахахахаа, ебати отрепките, хахахааа

 57. 58 Профил на Резистентност
  *****
  Любопитно

  До коментар [#17] от "Boriaz":

  Съгласен съм с теб! Целият този фарс-е режисирана постановка, режисурата не на ниво, а по-точно-КОФТИ! Театър на полицейски действия...

 58. 59 Профил на $
  *****
  Неутрално

  Да ги закопчават с ръцете зад гърба! Какво е това да се крият! Нека им се виждат лицата като са толкова смели да престъпват закона!

 59. 60 Профил на Против
  *****
  Неутрално

  Господа,аз съм много против държавата да се меси във кухнята на БСП.За мен това са вътрешно партиини неща и по-точно смятам,че тази група (наглите) просто е събира членски внос от своите членове,които не са платили навреме.

 60. 61 Профил на Против
  *****
  Неутрално
 61. 62 Профил на румен вика маджо
  *****
  Весело

  72 часа и го пускат!! несериозно ми се струва това доказателство ,че намерили 100лв в жена му !! а дано има днк експертиза ха ха !

 62. 63 Профил на бизнес партньор
  *****
  Любопитно

  До коментар [#16] от "мляс":
  да, наистина! историята фонти до небесата. тази банкнота е била подхвърлена.то е ясно.
  волен изкарва компромати за петров и яне, по една слу4айност го хва6тат то4но сега. бе много слу4айности...
  скалапена работа и вдигане на пу6илка. олигарсите 6те гонят до дупка тези, които застра6ават спокойствието им. а кой 6те гони до дупка олигарсите?

 63. 64 Профил на уой
  *****
  Весело

  Завист ли виждам ? Туй да си бизниесмйен, да ти стиска и утвличъни дъ нъпраиш, и аку ни ти стига акълъ дъ слушаш по-умни ут тйеби, къту Ъликсией Питроф, и вий саму зъвиждътий!

 64. 65 Профил на слабопаметен
  *****
  Разстроено

  съвместни циркови действия на Бойко и Алексей !! от малки си играят заедно , по време на мутренския период офисите им бяха един до друг в пресечка на витошка !! отново ни въртят дс номера!

 65. 66 Профил на hehe
  *****
  Неутрално

  то тава е ясно за данс всички там са само за КОКАЛА

 66. 67 Профил на А ми да ...
  *****
  Весело

  В отговор на въпрос Евгений Узунов каза, че служителите на "Позитано" 20 ще получат 13-а заплата.
  Като не сме във властта от къде пари за 13 та заплата? От хамстера , пикльото, трактора и др. нагли спонсори!

 67. 68 Профил на y.yon
  *****
  Неутрално

  Браво Бойко! Мачкай ги!

 68. 69 Профил на Залог 100 лв.
  *****
  Любопитно

  Първична Сила турнир по КАРАТЕ черен колан :
  + Батман срещу - Хамстера !!

 69. 70 Профил на Логик!
  *****
  Неутрално

  Помните ли кой охраняваше Яне при изборите? - хора от Мосад!
  Чухте ли какво каза Патрашкова (при Венета Райкова) - в-к Галерия се финансира от Израел. Кой може да осигури всички тези контакти?!?

 70. 71 Профил на a1
  *****
  Неутрално

  Ако някой ЧЕРВЕНО-ТИКВЕНИК все още не е разбрал, че бкп/бсп са създали и подкрепят мафията в България, то трябва да е наистина ИЗЛЮЧИТЕЛНО прост.

 71. 72 Профил на застраховка срещу отвличания
  *****
  Весело

  "Лев инс" ще предлага застраховка срещу отвличания:

  http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/05/13/718176_lev_ins_shte_predlaga_zastrahovka_sreshtu_otvlichaniia/

  С един куршум два заека: хем прибират пари от откупи, хем си създават пазар за застраховки...

 72. 73 Профил на inn
  inn
  Рейтинг: 1537 Неутрално

  Значи г-н Захариев не се познава много-много с Хамстера.

  Е, как се харчат 1,7 млн. лева за имот, със съдружник, който не познаваш, бе мамка му ...

  В това ООД Захариев и Хамстера са с по 30%, а Чавдар Василев - с 40%. От отчета в Търговския регистър се вижда, че през 2008 г. дружеството има собствени приходи 280 хил. лева и заеми за 1,5 млн. лева. С тези пари е купен общинският имот (интересно от кого е заемът - от съдружниците, или от трети лица).

  Най-вероятно г-н Захариев казва истината, че не е знаел за участието на Хамстера в бизнеса с отвличанията, (все пак е в елита на БСП и няма начин да не е предпазлив). Може и да му повярваме, че даже не го е и познавал много. Но вложението от 1,7 млн. лева си е факт и са нужни по-сериозни обяснения как така се е хванал с тези двамата да изхарчи толкова пари. Също не е изключено да става дума за "корпоративни интереси" на БСП, а Захари да е представителят на партията в ООД-то ...

 73. 74 Профил на БСП
  *****
  Гневно

  С една Дума - Цяла България е Менте , Далавера , мошенници , Измамници , всички са такива , данс , манс , мвр , съд , прокуратура , всеки работи за някого , всеки прави услуга на приятеля си , понеже не му стигат хиляди а иска милиони лакумия за богатство и власт . Няма честен човек в БГ който да работи за родината ни за данъка поне . Никой братче.

  Това ли е Демокрация - това ли искахте тъпи измамници Българи !

 74. 75 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 442 Неутрално

  Съд и присъда обаче няма

  The biggest risk in life is not taking one.
 75. 76 Профил на Мутрягин
  *****
  Неутрално

  Елате вие да се застраховати,да не доеме ние да ви отвличеми. БСП=БКП-партия вдъхновителка, ДС-1,2,3,4,5...-ръководителка глигана,бобъра,крокодила ,хамстера,култориста,релет,дебелия,патицата и останалата фауна -изпълнителка

 76. 77 Профил на Хронично
  *****
  Разстроено

  мисля ,че това е цирково изпълнение за коледа и успокоение на народа , което ще гледаме всяка нова година !
  при първото знаково убийство обаче си взимам думите назад !!

 77. 78 Профил на Шопхолмс
  *****
  Весело

  На Яне еврейските специалисти, май са еврейските "инвеститори" в Аполо-Болкан още 90-тте години. Няма да се изненадам, ако се окажат руски евреи и основната им работа да е прането на пари от подобни криминални прояви по света и у нас.

  Барем и другия хамстер - Станишев, да приберат, че да приключим с този прякор и да продължаваме с Хапчето, Хастара, Запалката, Р.Овча, Жицата, и т.н.

 78. 79 Профил на Делян Ковачев
  Делян Ковачев
  Рейтинг: 529 Неутрално

  Не знам какви глупости говорят някой от вас, но тези ще са зад решетките за дълго.

 79. 80 Профил на компира
  *****
  Неутрално

  наглите са по линя на кгб дс и цк на бсп(к) под прикритие , а тях ги амнистираха вече ! а дано си прав № 79 !!

 80. 81 Профил на Старшина
  *****
  Неутрално

  До коментар [#70] от "Логик!":
  "в-к Галерия се финансира от Израел. Кой може да осигури всички тези контакти?!? "

  Майкъл Чорни..

 81. 82 Профил на Miro
  *****
  Неутрално

  А ми харесва как се оправдавате с комунистите които би трябвало вече или 20 години да са били изловени претопени избити от СДС НДСВ ГЕРБ и кой беше още там на власт
  Следователно е ясно че мафията не е рожба на комунистите а на всички тези властимащо които не си упражниха правото на власт от страх че ще им се свие тяхната далавера

 82. 83 Профил на ?
  *****
  Неутрално

  Мутрягин, а къде забрави Боко Тиквата?
  Да не е паднал от Луната случайно! И той си е тяхен човек! Нали имаше общ "бизнес" със СИК, ВИС и тем подобни!
  А сега и с ТИМ!

 83. 84 Профил на Miro Мравката №82
  *****
  Неутрално

  а ти не знаеш ли ,че всички партии и политици за креатури на дс и бкп ! виж тикво кво ти пише # 71 !!

 84. 85 Профил на BDS
  *****
  Неутрално

  Бат'Бойко доста мозъци е промил и не знам задавате ли си въпроса дали ще живеете по-добре след 5 години. Ще има ли повече сигурност на улицата, ще бъде ли по-чисто, ще има ли повече ред, ще има ли по-добри образование и здравеопазване, ще вземате ли по-високи заплати? От кметуването на Борисов не видях полза. Нито боклука оправи, нито трафика, нито София заприлича на европейски град. Само дето спряха да се стрелят по улиците, може би защото Бойко излезе от МВР и друг зае мястото му. Не знам кой е бил този друг, но основното му занимание не е било да се появява по медиите по 1001 път на ден.
  Не ме разбирайте погрешно, хубаво е да разбиват банди, но ми омръзна от постановки. От както Бойко е дошъл на власт или за полицейски акции слушаме, или се говори срещу старите министри. Къде са идеите за европейска България?
  Бойко е просто поредният балон.

 85. 86 Профил на 90
  *****
  Неутрално

  Анонимен забравяш ли, че прякорът на "Бате ти Бойко" е Боко Тиквата и че той е един от ТЯХ!
  Ледът се пука, г-да Съдебни Заседатели!
  Никой няма да му крой "капа" на "бате ти бойко", а той сам ще си я скрои. Демек, накрая ще се самофинтира! Има живи, които му знаят номерата!
  Въпрос на време е, кога ще се появът и ще разкажат за Боко Тиквата всичко, ...който отгоре на всичко е и "партнъор" на Йоско Амстердама!
  Можеш ли например да ми обясниш, защо никой не закача Маргините?!

 86. 87 Профил на 90
  *****
  Неутрално

  Анонимен, забравяш ли, че прякорът на "Бате ти Бойко" е Боко Тиквата и че той е един от ТЯХ!
  Ледът се пука, г-да Съдебни Заседатели!
  Никой няма да му крой "капа" на "бате ти бойко", а той сам ще си я скрои. Демек, накрая ще се самофинтира! Има живи, които му знаят номерата!
  Въпрос на време е, кога ще се появът и ще разкажат за Боко Тиквата всичко, ...който отгоре на това, е и "партнъор" на Йоско Амстердама!
  Можеш ли например да ми обясниш, защо никой не закача Маргините?!

 87. 88 Профил на AGENT
  *****
  Неутрално


  ВИНОВЕН Е ИВАН КОСТОВ!

 88. 89 Профил на DANS - BOB - BSP
  *****
  Неутрално

  Да, само ИВАН КОСТОВ може да забърка толкова голяма каша, как не се сетиха по-рано, ТОЙ само ТОЙ Е ВИНОВЕН, ТРЯБВА ДА ГО АРЕСТУВАТ ВЕДНАГА?...

 89. 90 Профил на poznat
  *****
  Неутрално

  Този с псевдонима МАНГАЛ държи конците в ръцете си през цялото време, знам го от разследващите органи, те не смеят да говорят открито от страх за саморазсправа дори и голям подкуп са отказали да вземат.

 90. 91 Профил на chickovite chervenotikvenovcheta
  *****
  Неутрално

  По въпроса за НАГЛИТЕ, мога само да кажа: "чИчКОВИТЕчЕРВЕНОТКВЕНИКОВчЕТА" ,ама много, много бързо опитайте и ВИЕ...

 91. 92 Профил на pomoshnik rejisior
  *****
  Неутрално

  за да направиш хубав театър, ХУБАВА ПОСТАНОВКА трбва да си талантлив, щото да ти повярват зрителите иначе само смях, освиркване и празна зала, това чака лошият постановчик...режисурата куца нещо бая....

 92. 93 Профил на CIRCUS
  *****
  Неутрално

  ЦИРКАДЖИИ, ДОКОГА народа ще плаща?...докога?... КЪДЕ СА 500 000 ЕВРО ОТ ОТКУПА НА ГУНИНСКИ , КЪДЕ ПОТЪНАХА ТЕЗИ ПАРИ, ТА САМО ЕДНА ЕДИНСТВЕНА БАНКНОТА ОСТАНА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО???... ПЛАДНЕщКИ ОБИРДЖИИ В СЪюЗ С БСП/к/

 93. 94 Профил на az znam
  *****
  Неутрално

  Знам къде са парите... КОСТОВ ги прибра...видели го съседи в Драгалевци да ги копа в градината.

 94. 95 Профил на Mickey
  *****
  Неутрално

  ХА НА БАС!!(внимавайте, че все ги печеля)

  Сега всичко ще съсредоточи в тоя "Хамстера" и всички кабаци ще забравите за 28те(които лека полека ще пуснат)! Дълго ще ви мотат с тоя ХАМСТЕР, щото иначе ще питате за другия хамстер и дружките му от Тройната!
  А ТРЯБВА ДА ГИ ЗАБРАВИТЕ!
  А дали ще го вкарат в пандиза за парлама тоя хамстер или не , не е толкова важно, важно е туй поредно комунистическо правителство да вдига пушилки за да си изкара мандатчето, щото май дава фира.....

 95. 96 Профил на хм
  *****
  Неутрално

  стига с тоя КОСТОВ бе, идиот. Писна ми да ти чета тъпия един единствен коментар навсякъде

 96. 97
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 97. 98 Профил на White Trash
  *****
  Неутрално

  Криза е. Свършиха лесните пари. ЕС замрази парите за Б-я. Инвестиции почти никакви. Изобщо парите са кът.

  Ченгета и комунисти започнаха да се самоизяждат
  в клоаката.

 98. 99 Профил на бобърът
  *****
  Неутрално

  До коментар [#47] от "до 43 hrrs":

  Енергийната стратегия ще изхрани и внуците им,плащаме ние...

 99. 100 Профил на KOKO
  *****
  Неутрално

  Цялата работа е,че въпросната група е отказала да плаща наложената такса от Е200'000/месец.
  Това е показна акция за тези, които се чудят дали да плащат или не.
  Дано да греша!
  Но е толкова хубаво, че ако има и ефективни присъди и конфискации, ще направо НЕВЕРОЯТНО !!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK