ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.6%
 • 20.4%
 • 12.9%
 • 10.3%
 • 9.4%
 • 7.6%
 • 4.6%
 • 3.9%
 • ГЕРБ:65
 • ПП:53
 • ДПС:30
 • ВЪЗР:27
 • БСП:24
 • ДБ:19
 • БВ:12
 • ИТН:10
37.8%активност

Източник: Резултатите са от ЦИК при 80.23% обработени протоколи, мандатите са по изчисление на "Дневник", активността - на "Алфа Рисърч"

Кой "коли и беси" в съда в Благоевград

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (21)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на оле
  *****
  Неутрално

  Нямаше ли и там някой местен "Красьо" ?
  "Баджанакът" ли се казваше?

 2. 2 Профил на Orda
  Orda
  Рейтинг: 59 Неутрално

  Да ние честит ОКРЪЖЕН СЪД – БЛАГОЕВГРАД ООД.

  Orda
 3. 3 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Ох, то да е само в Благоевград......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 4. 4 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  Кой "коли и беси"
  Конфликт на интереси!

  www.berbenkov.hit.bg
 5. 5 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Изумителни редове от доклада до ВСС. Направо потресаващща полицейщина и загриженост на цяла сюрия ченгета и "магистрати" от прокуратурата за живота и здравето на шефа на окръжния съд Благоевград:

  "На 14. 07. 2009 г. Красимир Аршинков, в качеството си на
  председател на ОС – Благоевград, подал жалба до директора на ОДП – Благоевград (под № 46909 от 14. 07. 2009 г.), с която поискал съдействие за идентифициране на анонимните лица, изнесли във форума „клевети и обиди” по негов и на семейството му адрес.
  Искането на Директора на ОДП – Благоевград за предоставяне
  от страна на “Дарик нюз” ЕООД на IP-адресите, времевите сесии и всички информационни данни на посочени интернет-потребители, получило отказ поради липса на визирани конкретни основания за предоставянето на личните данни, съобразно разпоредбите на НПК, ЗСРС и ЗЗЛД (писмо от 06. 08. 2009 година). С постановление от 24. 08. 2009 г. на Райна Бачева, прокурор в РП – Благоевград било образувано досъдебно производство № ….по описа на 01 РУ „Полиция” – гр. Благоевград срещу неизвестен извършител за това, че в периода от 12. 02. 2009 г. до 22. 08. 2009 г., в гр. Благоевград, се заканил с убийство на Красимир Боянов
  Аршинков, председател на ОС – гр. Благоевград – престъпление по чл. 144, ал. 3 вр. ал. 1 от НК.
  19 Предмет на разследване били отправени „закани за убийство” в коментари във форума на агенция „Дарик нюз” към публикацията на същата агенция.
  В хода на разследването чрез претърсване и изземване били
  иззети IP-адреси на потребители, направили коментари по статията (отбелязани в 52 пункта в протокол за претърсване и изземване от 25. 08. 2009 г. в офис на „Дарик нюз” ЕООД – София)."

  Бравоооо... И на МВР и на прокуратурата и на всички следствени органи, загрижени за живота на магистрата....
  Браво Дарик... За предоставената по "надлежния ред" информация на слухтящите... Бравооооо....
  Ченгедижийница. Това е България в момента...

  Ecrasez l’infâme
 6. 6 Профил на <
  *****
  Весело

  Ей ся остава да изгрее и джуджето Яне дето го "коли" Тонито от горна Джумая и да почне да фъфли

 7. 7 Профил на Idealist
  *****
  Гневно

  Мафията , разбира се ! Така е във всеки български съд ! За това няма ефективни присъди за многомилионни кражби , за убийства , отвличания и изнасилвания , а заловени с неопровржими доказателства според европейските стандарти , се пускат под гаранция и се съдят със символични присъди ! Българските съдилища са крепости на мафията . Работещите в тях трябва да се разпуснат , и да се заместят с юристи от други държави в ЕС ! Бойко Борисов , няма за кога да чака ! Да обявява извънредно положение и да иса пмощ от ЕС ! Той България не може да оправи , тръгнал да оправя Афганистан !

 8. 8 Профил на fredd
  *****
  Неутрално

  mozhe li njakoj journalist da prochete documenta i da napishe na edna stranichka essenciata?

 9. 9 Профил на Payakoff
  Payakoff
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#8] от "fredd":

  "Есенцията" е тази, че ако пишеш против някого като Аршинков в интернет форум, могат да ти следят трафика в интернет и да те съдят...
  Това (следенето на интернет) искат сега от герб да бъде ежедневна практика, дори без решение на съда...

  Post tenebras spero lucem
 10. 10 Профил на Запознат
  *****
  Неутрално


  Благоевградският съдебен район е личен феод на бившия член на ВСС Александър Воденичаров. Повече тук:


  http://www.dnevnik.bg/analizi/2008/01/31/454017_kude_otiva_na_kiriia_nezakonniiat_dekan_vodenicharov/

  http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2007/12/12/406944_barter_s_dekan/

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2008/06/29/519917_odit_potvurdi_narusheniiata_na_dekana_vodenicharov/

  http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4183667,00.html

  http://www.dnevnik.bg/analizi/2008/07/01/520910_dekan_otvud_zakona/

  А сега в ЮЗУ пак коли и беси "математическата мафия" - Иван Мирчев - Илия Гюдженов.

 11. 11 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Не съм пряк свидетел, но моят колега Дошков, който фигурира в доклада, е пострадал от така наречения съд в този град с име на комунистически терорист - в нарушение на Конституцията и Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Дошков е специалист по генеративен синтаксис, което ще рече модерно езикознание, нямащо нищо общо с примитивните съчинения на сталинистката шайка българисти, която върлува както в тоя град, така и в страната и в София, и в частност в така наречения институт за български език при БАН, кръстен след моето изгонване от там на името на отявлен сталинист, отново в нарушение на Конституцията и Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Моя статия от "Про и анти" за тоя развъдник на некадърност: http://kkabakciev.blog.bg/nauka/2010/01/20/za-lustraciia-i-radikalna-promiana-v-ban.476489 Следва ...

  Красимир Кабакчиев, дфн
 12. 12 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Една голяма група така наречени студенти от така наречения Югозападен университет започват, моля ви се, поотделно дела срещу Дошков. За какво? Нещо да ги е обидил лично? Не! Делата са за това, че Дошков е направил изказване по местната телевизия за извършващи се закононарушения в така наречения университет. Доказано е впоследствие, че тези закононарушения са истина - така нареченият университет след одит на МОН е глобен с огромна сума - няколкостотин хиляди лева. Очевидно закононарушенията са огромни ... Истината обаче не пречи на така наречените съдии от града с имен на комунотерорист да осъдят Дошков. Решенията са абсолютно незаконни - нищожни. Те драстично противоречат на правната доктрина, на фундаментални принципи в правото, на Конституцията.

  Красимир Кабакчиев, дфн
 13. 13 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Тъй като осъдителните решения срещу Дошков са местни - в широко обсъждания в доклада тук съд, той ги е обжалвал като нищожни. Но доколкото знам от него, този така наречен съд БЛОКИРА изпращането на жалбата на Дошков във Върховния съд. Обсобено интересното е, че Дошков, освен специалист по теоретично езикознание, е и юрист, и то - по мое мнение - той е просто брилянтен юрист! Доказателство за това, извън моето мнение, е, че той три пъти вече е уволняван от така наречения университет. Двата пъти е възстановен от съда, като аргументите му в съда са направо образец на участник в съдебно състезание. Сега се водят нови дела - за третото му уволнение, а, както изглежда, то отново е абсолютно незаконно. Можете да видите всичко, упоменато дотук, в много големи подробности в блога му: http://petdoshkov.blog.bg/

  Красимир Кабакчиев, дфн
 14. 14 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Проверете "бизнесът" на съпруга на съдия Бельова! Класика!!!

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 15. 15 Профил на Б Е С Е Н
  *****
  Гневно

  Аудиозапис на речта на Воденичаров пред катедрите по истиория в ЮЗУ където той заплашва да не се пускат постинги по Интернет защото ВНИМАНИЕ - поради негови връзки в службите можел да каже кой, кога, от кой интернет клуб или от кой личен компютър пуска постинги и да се вземат мерки, по негово желание даден клуб да се закрие или уволни преподавател. Речта е от 27 април 2007 г., няма грешка 2007 г. :

  http://anamnesis.info/audio/Katedreno_zasedanie_v_Blagoevgrad.mp3

  Автентичен Текст:
  " ...Между впрочем искам да кажа, че за нула време моа да разбера от кой е излязло...... Вие знаете има ..... За нула време точно къде е подадено, от кой, часа... и съответния друг начин мога пък да изясня точно кой е. И утре в „Струма", или във "Вяра", или тука
  да го пусна, че еди кой си не смее да излезе тука, да го каже открито, а използва анонимно. Защото, вие знаете, ще видиме от кой Интернет клуб е подадено, ще видиме дали е записано и дали са подадени съответните там инициали и тоя Интернет клуб ще бъде закрит, съгласно закона. Просто ще бъде закрит, защото там трябва да има механизъм за тези неща. Или пък съответно от кой личен компютър. И ще го публикуваме. Просто еди кой си не смее, няма доблестта ... ...... Това най-лесно ще го направим. За половин ден ще го направим. Още повече, че вие знаете, нашите преподаватели, половината от преподавателите са преподаватели в такива научни звена, където се занимават с такива работи. Затова не искам да стигаме до там, колеги. Кой каквото има против да си го каже ясно и точно. За това говориме. И да се разбереме също много ясно. Не прекъснат ли тия неща, ние ще ги прекъснеме чрез кадрови промени..."

 16. 16 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Е, такава е била речта наистина, но друга истина е, че този индивид - за когото между другото може да се прецени що за юрист е (има списък негови публикации, много от които се отнасят до "приноса на Комсомола за правото в НРБ", все пак накрая беше принуден да подаде оставка. Вдигнаха се доста преподаватели от университета, и накрая изгониха този, който очевидно стои в основата на нещата. Но в една нормална държава не може да се спре дотук. Трябва да се намерят виновниците - да се посочат корумпираните съдии, да се разкрият закононарушенията и престъпленията на конкретни индивиди в така наречения университет. Става така, че един от най-компетентните хора в този университет, и то в две области - Дошков, е уволнен, а мафията и некадърниците продължават да "преподават".

  Красимир Кабакчиев, дфн
 17. 17 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Този университет в Благоеград открай време е котило на некадърници... И открай време там се вземат изпити с връзки и се плаща. Моята майка е работила в него през 80-те и се е махнала, защото в подобна клика няма място за смислени хора.

  Псевдоуниверситети с псевдопреопадаватели и псевдостуденти. Това е картинката в БГ.
  И тази псевдодържава е член на ЕС. Май и той ще се окаже псевдо скоро...

 18. 18 Профил на Lili Kostova
  *****
  Неутрално

  Всъщност, като се замисли човек, единственото добро от ЕС е, че Германия и Франция вече са от едната страна на барикадата, и то заедно със САЩ и Англия.

  И нещастната България няма нужда да избира между Германия и Русия, когато на страната на Русия са още Франция, Англия и САЩ, както е през двете световни войни.

 19. 19 Профил на BIG AL ::)))))
  *****
  Весело

  ДРУГАРИ СЪДИИ, вземете мерки !!! Вижте какво става с вашия ЛИЧЕН СЪСТАВ !!! Това е безобразие …)))))

  Фолкпевицата Магда била отличничка, въпреки че ходела рядко

  Плевенският бизнесмен Красимир Георгиев, по-известен като Красьо Черничкия и приятелката му фолкпевицата Магда изненадващо изгубиха правото си да се обучават в Стопанската академия ”Д. А. Ценов” в Свищов. Красьо стана известен с това, че е предлагал на магистрати висши постове в съдебната система срещу заплащане. Георгиев е задочен докторант в Свищов, като негов научен ръководител е бил самият ректор на академията Стоян Адамов. Георгиев обаче не се е появявал в родната му „Алма матер” от юни. Това е периодът, в който избухна скандала с членовете на ВСС, които са водили телефонни разговори с търговеца на висши съдебни постове. Официалният мотив Красьо да бъде отстранен от висшето учебно заведение е, че не е посещавал занятията в академията.

  Приятелката на плевенския бизнесмен Магда пък е била записана да учи в същото учебно заведение за бакалавър, специалност „Финанси”. Фолкпевицата е отстранена за определен срок от време, пише на сайта на академията. По време на обучението си Магда е пропускала доста от изпитите си, но пък за сметка на това е била почти пълна отличничка. Като първокурсничка тя е положила 8 от 11 изпита. Фолкдивата станала по-несериозна във втори курс, когато е взела само два от общо десетте си изпита. Магда обаче се оказа много добра в сферата на макроикономиката, където на изпита е получила отличен 6. По същия блестящ начин приятелката на Красьо се е представила и по “Основи на управлението” и “Бизнес и информатика”. Фолкпевицата е получила обаче петица на двата си изпита по немски език. По неофициална информация Магда въобще не се е явявала в академията, а просто получавала оценки в студентската си книжка.

 20. 20 Профил на BULЧестNO
  BULЧестNO
  Рейтинг: Неутрално

  За такива "работи" не трябва коментар ,а едно-единствено, ДРУГО нещо....
  навремето Левски,Ботев,Бенковски..знаете ги..за това ли се бориха и пожертваха тия гении себе си,навремето са се борили и починали я от куршум,я на бесило...тук и сега те не биха успели да влязат в борба-биха починали на място...от инфаркт!Пред нечуваните безобразия тук и сега...в 21 век!!

 21. 21 Профил на Мирчо Люнгов
  *****
  Неутрално

  Това е нищичко. Реалната картинка е страховита. Низост и абсурдност като потъпкване на правната технология, продажност и алчност, логически гафове при постановяване на съдебните рещения. Позор е човешката думичка, а за нея трябва наказателни процеси с конфискция на шмуществото... Аз и Дошков сме пътуващи съдепрошенци из съседните съдебни окръзи и защо ли, защото мнозинството надлежните съчувствали на ненадлежните си колеги със самоотводи- пък посочването на този факт бил обида... Проверяващите от Инспектората съдийки твърдят, че Председателчето Ковачев бил в правото си да фалшифицира употребата на правни казуси в с.р. с полуцитиране; ненадлежната била в правото си да не знае и да не прочете от мързел, че между място на работа и работно място според КТ нямало разлика; че дисциплинарното уволнение може да е законно въпреки, че няма искано писмено уволнение и доказателственото средство се нарича анонимна анкета... За всичко това трябва СЪД, а не понижаване в степен или преместване в друг съдебен район!!!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK