Правосъдие за семейна употреба

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ни дрибнав
  *****
  Неутрално

  Ни бъдети дрибнави! Ми чи то цялата държава такваз, целия съд, прокуратура, полиция вероятно..
  2 зам глав прокурори-хотелиери. Още "заработват" в прокуратурата. И някой наивници очакват чудеса от такива.

 2. 2 Профил на Петьр
  *****
  Весело

  Pod tazi statia mai niama da ima komentari. Kade ste luvove ot comentarite?
  )))))

 3. 3 Профил на Лъв
  *****
  Неутрално

  Всеки знае, че мафията управлява в България. Нека го знаят и полицаите, и съдиите, и ДАНС - аджиите и НСС - арите. Всички да знаят, че ние сме наясно какво става в държавата. Управлява мафията, зачената навремето във високите етажи на БКП и в силовите структури на държавата по това време. Не сме чак толкова заспали.

 4. 4 Профил на Корумпирана съдийка
  *****
  Неутрално

  Ами, язека така разбирам демокрацията. Всеки си прави каквото иска. Гаджето ми е бандит. Я праим пари. Как мислиш, че ме назначиха в съда на 26 години ? Я да не съм толкоз проста.

 5. 5 Профил на Анонимен
  *****
  Неутрално

  Статията е отлична илюстрация за какво ще се използва интерфейса за връзка на МВР с интернет доставчиците, ако Народното събрание го допусне.

 6. 6 Профил на ЕС през крив макарон
  *****
  Весело

  Да живее национал - популисткото управление на България ! Да живей !

 7. 7 Профил на AA
  *****
  Неутрално


  Робско племе, управлявано от долни крадци! Печално!

 8. 8 Профил на kamenl
  *****
  Неутрално

  ЛУСТРАЦИЯ, казвам аз.

  При това не половинчата, а като в бившето ГДР и Чехия - до крак.

 9. 9 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Не съм пряк свидетел, но моят колега Дошков, който фигурира в доклада, е пострадал от така наречения съд в този град с име на комунистически терорист - в нарушение на Конституцията и Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Дошков е специалист по генеративен синтаксис, което ще рече модерно езикознание, нямащо нищо общо с примитивните съчинения на сталинистката шайка българисти, която върлува както в тоя град, така и в страната и в София, и в частност в така наречения институт за български език при БАН, кръстен след моето изгонване от там на името на отявлен сталинист, отново в нарушение на Конституцията и Закона за обявяване на комунистическия режим за престъпен. Моя статия от "Про и анти" за тоя развъдник на некадърност: http://kkabakciev.blog.bg/nauka/2010/01/20/za-lustraciia-i-radikalna-promiana-v-ban.476489 Следва ...

  Красимир Кабакчиев, дфн
 10. 10 Профил на oo
  *****
  Неутрално

  До коментар [#8] от "kamenl":

  Абе какво общо има с тази статия лустрацията - тия са на по 30 години е въобще не са живели във времената на ДС - това са новите лица на чалгаджийска България.

 11. 11 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Една голяма група така наречени студенти от така наречения Югозападен университет започват, моля ви се, поотделно дела срещу Дошков. За какво? Нещо да ги е обидил лично? Не! Делата са за това, че Дошков е направил изказване по местната телевизия за извършващи се закононарушения в така наречения университет. Доказано е впоследствие, че закононарушенията са истина - така нареченият университет след одит на МОН е глобен с огромна сума - няколкостотин хиляди лева. Очевидно закононарушенията са огромни ... Истината обаче не пречи на така наречените съдии от града с имен на комунотерорист да осъдят Дошков. Решенията са абсолютно незаконни - нищожни. Те драстично противоречат на правната доктрина, на фундаментални принципи в правото, на Конституцията.

  Красимир Кабакчиев, дфн
 12. 12 Профил на Красимир Кабакчиев, дфн
  Красимир Кабакчиев, дфн
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Тъй като осъдителните решения срещу Дошков са местни - в широко обсъждания тук съд, той ги е обжалвал като нищожни. Но доколкото знам от него, този така наречен съд БЛОКИРА изпращането на жалбата на Дошков във Върховния съд. Обсобено интересното е, че Дошков, освен специалист по теоретично езикознание, е и юрист, и то - по мое мнение - той е просто брилянтен юрист! Доказателство за това, извън моето мнение, е, че той три пъти вече е уволняван от така наречения университет. Двата пъти е възстановен от съда, като аргументите му в съда са направо образец на участник в съдебно състезание. Сега се водят нови дела - за третото му уволнение, а, както изглежда, то отново е абсолютно незаконно. Можете да видите всичко, упоменато дотук, в много големи подробности в блога му: http://petdoshkov.blog.bg/

  Красимир Кабакчиев, дфн
 13. 13 Профил на Призив
  *****
  Гневно

  Роби, събудете се ! Целият живот ви мина в Преход и Робство ! Докога ?!

 14. 14 Профил на Не знам кой и кога
  *****
  Неутрално

  До всички ченгесари и мафиоти в България : идва нова революция, която ще ви ИЗМЕТЕ !

 15. 15 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1348 Неутрално

  Изключително потресаваща е злоупотребата с власт, която е осъществила и прокуратурата и МВР при получаването на достъп до Ай Пи адресите, и "индентифицирането" на "виновниците" за писанията по форумите. Тази полицейщина е толкова гнусна, че нямам думи.
  Все едно, че ме връщат с двадесет години назад. Оказва се, че за облечените с власт свине форумите са станали страшни, а пишещите в тях - престъпници достойни за незабавно разпределение по надлежните възпитателни учреждения...
  А мога ли да отправя най благи пожелания към близките роднини на цялото милиционерско-прокуроско войнство? Мога.
  Баф, баф, баф, и пак баф...

  Ecrasez l’infâme
 16. 16 Профил на who cares
  who cares
  Рейтинг: 464 Неутрално

  не знаете ли, че в родната ни България всички са братовчеди - въртят се едни парички, връзки, влияние, власт. МВР копат трупове с багери, събират IP - та по "интерфейса", кандардисват "анонимни" свидетели, хващат някой друг бабаит, в съда са се наредили роднини до 10-то коляно, законите са за балъците, адвокатите са чисти като сълза, оня "черничкия с ланците" го забравихме, ще се правят вече "прокурорски" закони ?!!!
  ..... а на вън е едно...такова... студено....

 17. 17 Профил на Примирен
  *****
  Неутрално

  Няма оправия в нашата държава. Не и с 2 млн. пенсионери, не знам колко цигани, безработни, далавераджии и т.н. Няма я силата, която да промени нещата. Няма го силното и независимо гражданско общество, така че всеки полицай, съдия и държавен служител да знае, че служи на гражданите, а не е онбашия на племе от роби.

 18. 18 Профил на Памет
  *****
  Неутрално

  Тук можем да припомним как гледаше на АЙПИ адресите Учителя на благоевградските юристи, вожда Воденичаров. Оригинална реч 27 април 2007 г.

  http://anamnesis.info/audio/Katedreno_zasedanie_v_Blagoevgrad.mp3

  Александър Воденичаров:
  "Който желае можеше да го подадеше възражението си писмено до нас, а не да си кореспондираме с Интернет. И какво като си кореспондираме в интернет? Какво, като си кореспондираме? Е хубаво ........ хората тука, че някои хора ..... Между впрочем искам да кажа, че за нула време моа да разбера от кой е излязло...... Вие знаете има ..... За нула време точно къде е подадено, от кой, часа... и съответния друг начин мога пък да изясня точно кой е. И утре в „Струма", или във "Вяра", или тука да го пусна, че еди кой си не смее да излезе тука, да го каже открито, а използва анонимно. Защото, вие знаете, ще видиме от кой Интернет клуб е
  подадено, ще видиме дали е записано и дали са подадени
  съответните там инициали и тоя Интернет клуб ще бъде закрит, съгласно закона. Просто ще бъде закрит, защото там трябва да има механизъм за тези неща. Или пък съответно от кой личен компютър. И ще го публикуваме. Просто еди
  кой си не смее, няма доблестта ... ...... Това най-лесно ще го
  направим. За половин ден ще го направим. Още повече, че вие знаете, нашите преподаватели, половината от преподавателите са преподаватели в такива научни звена, където се занимават с такива работи. Затова не искам да стигаме до там, колеги.
  Кой каквото има против да си го каже ясно и точно. За това говориме. И да се разбереме също много ясно. Не прекъснат ли тия неща, ние ще ги прекъснеме чрез кадрови промени."

 19. 19 Профил на Ивайло Свинепас
  *****
  Неутрално

  Пенсионирането му е малко. Като безконтролен с власта си този дрътляк-комсомолец не откри ПИФ само в родното си с. Скребатно и не кадрува еднолично само там магистратската гилдия. Той така я профанизира като манталитет, че създаде самочувствието й като безсмъртна и богоподобна... И всичко това стана най-вече заради антиконституционния ЗСВ с отсъствието на казуси вътре в него за защитни клаузи срещу противоправното поведение.

 20. 20 Профил на преди/сега
  *****
  Неутрално

  Правителство на гоуемите обещания
  Преди да стане премиер наш Бате говореше малко по-иначе. Помните ли? "Не може повече така...", "Крайно време е еди какво си да се промени, да се случи"
  И беше нормално след предишното правителство-на голямото преяждане с власт, да дойде "правителството на голямата нужда"-нужда от промяна. Но Властимашият полека-лека забрави какви ни ги говореше тогава. Сега правосъдната министърка Го успива Него, Той пък нас. А нея-правосъдната я интерсува само как да залъже Брюксел. С полу-мерки. Със старите... да кажем к./кадри/ на същите места. Е, НЕМА ДА СТАНЕ! Сталин го е казал-"Кадрите решават всичко!"
  Не доволен съм от положението в СЪД, прокуратура, полиция.
  300 бандити ги разиграват-20 години!
  В БГ освен ниски ЯВНИ данъци, има още 2 НЕявни-данък корупция и данък-ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ И ЗАКОННОСТ.

 21. 21 Профил на преди/сега-2
  *****
  Неутрално

  Сталин го е казал-"Кадрите решават всичко!"
  Не доволен съм от положението в СЪД, прокуратура, полиция.
  300 бандити ги разиграват-20 години/тъжно,смешно,планирно?
  В БГ освен ниски ЯВНИ данъци И ТЕЖЕСТИ, има още 2 НЕявни-данък корупция и данък-ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ И ЗАКОННОСТ.
  Видимите данъци са най-ниските в Европа.
  Но неявните ТЕЖЕСТИ като ЛИПСА НА ПРАВОСЪДИЕ И ЗАКОННОСТ са като в... Сомалия.
  Ама това Сомалия не беше ли Африка?
  Има ли ПОЛИТИЧЕСКА воля за ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО?
  Желаят ли управляващите ефективни правораздавателни органи? Наистина ли искат и БЕЛИ ЯКИЧКИ в затворите?
  Защото БЕЛИТЕ ЯКИЧКИ пият КРЪВТА НА НАРОДА! Принизяват ни от Европейски граждани, заслужаващи ЕФЕКТИВНО правосъдие, до БЕЗПРАВИ СОМАЛИЙЦИ, населяващи територия!

 22. 22 Профил на Ауууу
  *****
  Любопитно

  Къде са сега,всичките магистрати,дето пишеха по форума като им спряха парите?Няма ги!А само преди месец не слизаха от сцената май.ка им мръсна.

 23. 23 Профил на има още много
  *****
  Неутрално

  Да припомним и топлата връзка на Благоевградския съд с Югозападния университет.
  Това, което Александър Воденичаров (тогавашен декан на ПИФ, а сега - приютен от НБУ и министър Сергей Игнатов) причини на съдебната система в Благоевград, остава необхватно за медиите. Аршинкови са връхчето на айсберга. Произволът на Воденичаров в ЮЗУ дипломираше юристите, които правораздаваха ЮЗУ-произвол.
  Дори не беше нужно кръгът да е омагьосан - достатъчно е, че е затворен кръг.
  Нека комисията по конфликт на интереси се поинтересува и от съдебните дела при конфликти с ЮЗУ.

 24. 24 Профил на Ботев
  *****
  Неутрално

  Кажи ми, кажи, бедни народе
  Кой те в таз робска люлка люлее

 25. 25 Профил на С п о м е н ъ
  *****
  Разстроено

  .
  " 2. Да възложи на инспектората да извърши проверка в Районния съд – Петрич "

  Да ама Незабравка да не земе да забраи...

  Коя е Незабравка:
  http://bghelp.net/forums/showthread.php?t=11834

 26. 26 Профил на Потвърждение на 23
  *****
  Неутрално

  Потвърждавам - скандалния инкубатор на юристи от благоевградското скандално ЮЗУ и неговия ПИФ Александър Воденичаров след одитите, скандалите и пенсионирането си е дандуркан сега от Сергей Игнатов в НБУ. И в Симеоново.

 27. 27 Профил на Помним, помним
  *****
  Неутрално

  Коя беше наистина скандалната благоевградска адвокатка Незабравка Стоева?

  http://bgpetition.com/inspektorat-vss/index.html


 28. 28 Профил на ГУМАТА
  *****
  Неутрално

  Красьо, Красьоооо!
  Къде си бе , мойто момчеее! Закъсаха я в Благоевграад!
  То, че цялата държавица е в стойка "партер" ясно, ама Красьо може само да оправи работата. Той има потенциал на кадровик и според едно разумно заплащане би могъл да реши проблема. ВСС били надушили конфликт на интереси, а да се сетиха да направят преглед на решените дела и участващите в тях герои? ВСС деликатно си позамълча и потули скандала с телефончето на Красьо, но за всички вече е ясно как се е кадрувало в съдебната власт.
  Всъщност оплюваният преди време Кабакчиев се оказва в много отношения прав, като показва мълчанието на съдиите в моменти, когато трябва ясно да се произнесат. Той не е юрист, но показва съществения момент- мълчанието и бездействието, които са в услуга на кръг люде, набедени за нашите правилни хора..
  Съдебната система има и добри страни и се върши много работа там, но случаят в Дупница с присвоените близо 500 000лева, който може да е художествена измислица и този в Благоевград показват, че проблемите трябва ясно да се покажат и да не се спира до решаването им. Реформа до сега нямаше, а се трупаха проблеми, но вече няма как. По всички съдилища ще излязат скандали, важно е каква ще бъде реакцията на държавата, защото от ЕС искат резултати по техния стандарт и няма да ни оставят да шикалкавим.
  Последните промени са пример за липса на юридически издържани идеи.

 29. 29 Профил на ИСТОРИК
  *****
  Неутрално

  Навремето Августин Блажени беше казал:"Държава без справедливост е разбойнически стан."

 30. 30 Профил на ГОЛЕМИЯ ТИГЪР
  *****
  Неутрално

  То да е само в Благоевград.

 31. 31 Профил на Weingro
  Weingro
  Рейтинг: 784 Гневно

  "Презумираната висока нравственост на магистратите..."

  МОЛЯ?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!

  Че кой "презумира" такива идиотщини?!

 32. 32 Профил на znayko
  *****
  Неутрално

  Сега, като са казали А, да кажат и Б, В и т.н. Да се преразгледат делата в други съдилища. Да се осъдят с ефективни присъди далавераджиите магистрати, да се направят подобни проверки във всички съдилища.

 33. 33 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  "Дневник" тази сутрин поискаха ново регистриране. Направих го, но стана сблъсък между старата ми регистрация и новата. Имайте го предвид всички!
  Новото име на профила ми е kkabakciev_drsc.
  Така или иначе, ако на някого му хрумне да си мисли нещо различно, това съм аз! Самият!

  Използвам случая, за да информирам, че дадох под съд Председателя на ВКС:
  http://kkabakciev.blogspot.com/2010/01/blog-post.html
  Там пише защо.

 34. 34 Профил на суьо
  *****
  Неутрално

  Дневник: "Съвсем отделен е въпросът дали анонимното писане по форумите е адекватен начин за отразяване на възникналите проблеми..."

  То има ли въобще друг начин за въздействие?
  Този поне е ефективен, както виждаме, търсят се даже IP-тата на форумците.

 35. 35 Профил на ет
  *****
  Неутрално

  наистина къде изчезнаха магистратите, темата със сигурност трябва да ги вълнува....
  а иначе колегата в пост 28 - гумата - е много прав като казва че и "Последните промени са пример за липса на юридически издържани идеи."

 36. 36 Профил на ЮЮЮ
  *****
  Разстроено

  #16, А "вътре" е още по-студено!...

 37. 37 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1523 Разстроено

  Без адекватно правораздаване няма Държавност.
  Един чешки артист посмя поли-шеговито да "каже" истината и тогава толкова много наскачаха на най-високо ниво...
  А истината е че в доста аспекти, ОСОБЕНО в правораздаването, БГ е кенеф! Смърди при това чак до Брюксел стига.
  А без това как ще бъдат защитени интересите на отделния човек, как той ще има усещането че е част от обществото, как това общество ще стане някой ден гражданско, а не комуно-мутро-чалгарско....

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 38. 38 Профил на ГМ
  *****
  Неутрално

  е, най-вероятно ще осъдят тези с IP адресите, но пък пуснаха Хамстера и Баретата...

 39. 39 Профил на Наблюдател
  *****
  Неутрално

  Време е Дошков да се обърне към
  Страсбург ако не го е направил вече...

 40. 40 Профил на Реално
  *****
  Неутрално

  Хора, разберете, че не е важно дали Бойко, Станишев, Костов или който и да е друг е на власт. Всяка власт трябва да знае, че служи на народа / гражданите /. Няма да станем истинска европейска държава без силно гражданско общество. Другият проблем са доходите. С тези доходи не може да няма корупция, престъпност и мафия.

 41. 41 Профил на Oт шопа
  *****
  Неутрално

  "Ние" ги хващаме "те" ги пускат. Хайде да проверим имуществото на съдиите от СГС, Апелативния съд и прокурорите. А след това да им дадем новогодишни премии (14, 15, 16 заплата). Изглежда, че единствено в България адвокатите са по-способни от прокурорите. Таланти добре “подплатени“ от престъпниците.

 42. 42 Профил на Ха
  *****
  Неутрално

  Сега надявам се и най-големите тъпунгери ще разберат защо беше тази страст да се следи интернет.

 43. 43 Профил на джумая
  *****
  Неутрално

  Подобни скандали са нормални за Благоевград! Простотия! Кого си мислят, че са хванали за шлифера? Дребни селски душици! Направо да им закриват и съда и полицията и да минат на подчининение директно на София или на някой град - Пловдив, Варна, Русе.

 44. 44 Профил на 00
  *****
  Неутрално

  Апелирам да се направят безстрастни проверки във всички съдилища! Данните да бъдат изнесени публично и да се оповести какви дисциплинарни мерки мерки ще се предприемат! Съдебната система е прогнила от корупция и без очистването й нямаме перспектива! Това са схеми, прилагащи се във всеки съд!

 45. 45 Профил на Психо
  *****
  Неутрално

  До коментар [#40] от "Реално":

  Прост народ - слаба държава. След като вкараха в Парламента един психично болен / Сидеров /, какво искаш. Но за тази лумпенизация вина има не само Прехода, но и предишното управление на БКП, при което цялата селяния и простотия стана изведнъж аристокрация. А старата буржоазна аристокрация отпреди 1944 г. беше до голяма степен унищожена. И заливането на големите градове и областни центрове, както и София от селяния и простотия започна още от 60те години на миналия век. Всеки втори " софиянец " от панелните гета, ако не и всеки първи е дете на точно такива дошли от села и паланки. Едните бяха, вярно, по пътя на научната кариера, но другите си бяха пълни селяни и цървули.

 46. 46 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Да се върнем отново на текущите съдебни дела на Петър Дошков. Той е уволнен ЗА ТРЕТИ ПЪТ от така наречената управа на така наречения университет ЮЗУ (в града с име на комунотерорист). Уволнен е -не съм виждал документацията, но знам това лично от него - заради това, че не е поел възложени му часове за преподаване в университета.
  Какъв е случаят? Някой се опитва да се изгаври с него, като му пробутва часове, които са много, които са по най-различни дисциплини и не съответстват на неговите интереси и разбирания. В трудовите договори на преподавателите в университетите не пише, че ще преподават "всичко".
  Така или иначе Дошков (който е юрист) обжалва по надлежния ред акта на възлагане на тези часове. Но администрацията не разглежда жалбата му.

 47. 47 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Вместо администрацията на така наречения университет да разгледа жалбата на Дошков срещу възлагането му на тези часове, някакви неграмотни и/или нагли административни плъхове се правят на дръж ми шапката. Чл. 90. (1) на Административнопроцесуалния кодекс гласи: "Административните актове не се изпълняват, преди да са изтекли сроковете за тяхното оспорване, а при подадена жалба или протест - до решаването на спора от съответния орган." Вместо да разгледат жалбата на Дошков, неграмотните и/или нагли административни плъхове УВОЛНЯВАТ ДОШКОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ УНИВЕРСИТЕТ ЗАРАДИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВЪЗЛОЖЕНА МУ ЗАДАЧА - ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТОЙ Е АТАКУВАЛ ПО НАДЛЕЖНИЯ РЕД ТОВА ВЪЗЛАГАНЕ?
  ДЪРЖАВА? НЕ, НЕ Е ДЪРЖАВА! ТОВА Е КОЧИНА!

 48. 48 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Отново подчертавам, че горното мое описание на случая с Гражданина (с голяма буква) Петър Дошков се базира на неговото собствено устно описание, направено пред мен.
  Нямам пряко възприемане на фактите и документацията по случая.
  Но аз вярвам напълно на Петър Дошков, че случилото се е точно такова, каквото той го представя.

 49. 49 Профил на шемет
  *****
  Неутрално

  Това не е само в Благоевградския окръжен съд! Тази схема е работеща във почти всички съдилища. Как е възможно двама-трима адвокати да са най-добрите и доказано да печелят делата? Адвокатската мафия , съдиите и прокурорите са в един кюп. Те делят печалби ! Правосъдие в България няма! Само дребните риби се съдят, а за големите с парите няма наказание. Колкото повече си крал, толкова по ти се раминава. Справка: делото Арбен Хавальов- за далавери от порядъка на милиони - 10 хиляди глоба;Петър Петров- Амигуса - 25 хил. глоба и пет години затвор за пране на пари от далавери с ДДС от 99 милиона лева; са само едни от последните присъди, които показват безобразното правосъдие в нашата държава. В същото време безработните ако не плащат здравни осигуровки ги грози глоба от 500 до 1000 лева. За кого работи държавата? Или по-скоро защо държавата работи против своите граждани и защитава интересите на големите престъпници?

 50. 50 Профил на ИЗВОД
  *****
  Неутрално

  Държавата в България е мафия!

 51. 51 Профил на кръстьо
  *****
  Неутрално

  Нашата гражданска търпимост е в основата на корупцията. Ние политизираме всичко и се обиждаме по партийна принадлежност, а сме всички от партията на излъганите. Не кой ни управлява, а защо търпим безобразията в държавата е важно! Защо коментариите за Милен Цветков са стотици, а за правосъдната система и пенсионната реформа - няколко десетки? Не намирам обяснение.

 52. 52 Профил на Незнайка
  *****
  Неутрално

  Направо съм щастлива, че ги тревожа и търсят начин да ми затворят устата! Такова управническо племе няма как да не е тревожено и коментирано. Който не иска да го тревожат да си седи в Банкя! А магистратите наистина са недосегаеми за същото това правораздаване, което практикуват. И няма кой да промени това, ако не се свика Велико народно събрание.

 53. 53 Профил на Златан
  *****
  Неутрално

  Извода е следния: На олигофрените мръсни, които се опитват да си прекарат унизителния, абсолютно безпочвен и неоправдан закон за следене на комуникациите, трабва да им се каже ясно и точно - нямате никакво основание, било то техническо, практическо или дргуо да налагате този закон в този му формат. Това по никакъв начин няма да доведе до повече разкриваемост - знаем че сте некадърни и зле образовани и искате 'закон' да ви върши работата но не става, мръсни шибаняци НЕ СТАВА!!! Не, няма да Ви мине простотията, та ако трябва и до Люксембургския съд да ходя да го обжалвам.
  След като експертите се изказаха, за липсата на мотивация за закона - тъй като при тези параметри той по никакъв начин не гарантира по успешна работа на правораздавателните органи съд и прокуратура - е време да СПРЕТЕ С ТАЗИ ИДИОТЩИНА, гнусни комунистически свине.

 54. 54 Профил на юНАК бАЛКАНСКИ
  *****
  Весело

  Който не ще да е роб, ще бъде труп.

 55. 55 Профил на кенефа е турски, но лайната в него са руски
  *****
  Неутрално

  Само погледнете кой ви прави реформите толкова години и ще ви стане ясно защо непрекъснато се нуждаете от реформи.

 56. 56 Профил на ушко
  *****
  Неутрално

  "По отношение на ползвателя с никнейм "Колчо" било прието, че коментарите изхождат от домашния адрес на съдията в ОС Петър Узунов, брат на кандидата за вакантния пост на административния ръководител – Димитър Узунов. Петър Узунов бил посочен като автор на 13 коментара. Те са критични и съдържат негативни оценки за Аршинкови, но не се откриват обаче данни за заплахи."

  Не разбирам - как така хем няма данни за заплахи, хем IPто е било изискано от съдия и впоследствие предоставено?! На какво се е базирало прокурорското искане и защо е одобрено от съдия? И ако така ще се одобряват исканията по новия закон...какво правиме?

 57. 57 Профил на До Ушко
  *****
  Неутрално


  Виж, някои хора могат да го правят и дори без разрешение на съдия. Ето какво казва тук този дядо Александър Воденичаров, на 27 април 2007 г. Тогава същият е член на Висшия съдебен съвет, член на Комисията по евроинтеграция при същия, декан на Правно-историюеския факултет при ЮЗУ - Благоевград, шеф в ЦКБ, вързан с групировката ТИМ, приятелче на шефове на разни слувби, на които барабар с роднините им и раздава и дипломи по право в ПИФ на ЮЗУ-Благоевград и ....... - а сега внимавай - приятел и на тогавашния министър на МВР (проф.) Георги Петканов. Та (проф.) Александър Воденичаров казва:

  http://anamnesis.info/audio/Katedreno_zasedanie_v_Blagoevgrad.mp3

  Александър Воденичаров:
  "Който желае можеше да го подадеше възражението си писмено до нас, а не да си кореспондираме с Интернет. И какво като си кореспондираме в интернет? Какво, като си кореспондираме? Е хубаво ........ хората тука, че някои хора ..... Между впрочем искам да кажа, че за нула време моа да разбера от кой е излязло...... Вие знаете има ..... За нула време точно къде е подадено, от кой, часа... и съответния друг начин мога пък да изясня точно кой е. И утре в „Струма", или във "Вяра", или тука да го пусна, че еди кой си не смее да излезе тука, да го каже открито, а използва анонимно. Защото, вие...

  Прочитане на целия коментар знаете, ще видиме от кой Интернет клуб е
  подадено, ще видиме дали е записано и дали са подадени
  съответните там инициали и тоя Интернет клуб ще бъде закрит, съгласно закона. Просто ще бъде закрит, защото там трябва да има механизъм за тези неща. Или пък съответно от кой личен компютър. И ще го публикуваме. Просто еди
  кой си не смее, няма доблестта ... ...... Това най-лесно ще го
  направим. За половин ден ще го направим. Още повече, че вие знаете, нашите преподаватели, половината от преподавателите са преподаватели в такива научни звена, където се занимават с такива работи. Затова не искам да стигаме до там, колеги.
  Кой каквото има против да си го каже ясно и точно. За това говориме. И да се разбереме също много ясно. Не прекъснат ли тия неща, ние ще ги прекъснеме чрез кадрови промени."

  Това става на 27 април 2007 г.

 58. 58 Профил на Чук
  *****
  Неутрално

  Съпруга Адвокат - съпруг Съдия !?!?!?! И ако ТОВА не е конфликт на интереси - не знам кое тогава Е ???

 59. 59 Профил на Бай Зайо
  *****
  Неутрално

  Упоменаваният по-горе г-н Петър Дошков навремето се е записал без конкурс за студент по право в университета, в който е бил преподавател от друг факултет. Този закононарушител ли ще ни сочите като пример за пострадал от беззаконие!
  Май е верно, че корупция - това е далавера, в която не участвам!

 60. 60 Профил на петър дошков
  *****
  Неутрално

  Развалена дънна платка на компютъра ми попречи да взема отношение по т. нар. доклад на Комисията Сукнаров. Нещата с компютъра долу-горе се пооправиха. Този доклад е неудовлетворителен. Ще го коментирам по-подробно на друго място, за да се разбере, че фактите или не са изнесени напълно, или че Комисията боксува. Първо, необходимо бе Комисията да предложи на ВСС да освободи Аршинков от вр. и.д. председател на БлОС. Второ, делегатското Общо събрание на съдии от Пиринско да предложи на ВСС за вр. и.д. председател на БлОС Съдия с ранг на Окръжен съдия, който ВСС да утвърди за срок. Трето, ВСС да отстрани от длъжност ненадлежните съдии: те са повече от посочените 3 (Бакалова, Бикова и Топалова). В тази връзка ВСС трябва да се занимае и с ненадлежната Мая Кипринска (тоест да й предложи да попаде оставка). Четвърто, ВСС да излезе с декларация за съдбата на делата, гледани от ненадлежните съдии. Пето, ВСС да освободи от длъжност окръжния прокурор Атанасова поради несправяне с длъжността. Атанасова недопустимо прави до ВСС сигнал срещу Узунов, като преди това декларира публично, че няма факти, които да го уличават в неетично отношение към Аршинков, изразено в Сайта на съдиите.
  Атанасова, преглеждайки коментарите в Дарик ( Сайтът на съдиите в Дарик), умишлено се е десезирала от ненадлежните в прокуратурата: Арабаджиева и Мадолев (поне двамата). Вероятно е изтекла информация от прокуратурата към адвокат Аршинкова, за да поиска отвода на съдията Узунова от свое дело. Шесто, Комисията Сукнаров трябва да спази АПК за разглеждане на сигнал: ако не ме изслуша с данните за корупцията на магистрати от ВАС : Пенчев, Вачева, Икономов, Еленков, ще се срещнем с Комисията във ВАС след изтичане на двумесечния срок за реакция на сигнал. Остава неосветлена клиентската връзка на Благоевградските съдилища с ЮЗУ чрез Вера Лазарова. Невъзможно е историята на падението и позора на Темида в Благоевград да мине без корупционния принос на Ал. Воденичаров.
  Брюксел ще знае за фактите. Продължавам

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK