Борисов: Кристалина Георгиева се представи перфектно

Борисов: Кристалина Георгиева се представи перфектно

© THIERRY ROGEМинистър-председателят Бойко Борисов оценява представянето на българския кандидат за комисар в Европейската комисия Кристалина Георгиева при изслушването пред Европейския парламент като перфектно, "в стил ГЕРБ - Граждани за европейско развитие на България". Радвам се, че моите съветници получават такива високи оценки в Европа и в света, заяви за БТА премиерът Бойко Борисов. Надявам се на нашите противници да е станало ясно, че след всяка компроматна война срещу ГЕРБ ние излизаме още по-силни, добави Борисов.


Президентът Георги Първанов също поздрави Кристалина Георгиева по повод успешното й представяне на изслушването в Европейския парламент, съобщиха от прессекретариата на държавния глава. "Убеден съм, че след одобряването ви за член на Европейската комисия с не по-малък успех и компетентност ще допринасяте за разширяване ролята на ЕС в международното сътрудничество, хуманитарната помощ и реакцията при кризи и за по-добрата координация на усилията в тези области на европейско и на международно ниво", казва в поздравителния си адрес Първанов. "Вярвам, че на новия си пост ще работите настоятелно и неуморно за представяне положителния образ на България като държава - член на ЕС, и за утвърждаване авторитета на Европейския съюз в световен мащаб", подчертава в писмото си президентът.


Кристалина Георгиева се представи повече от добре, дори блестящо, коментира евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев, цитиран от агенция "Фокус". Посочи, че има моменти, когато човек се гордее, че е българин, и изслушването на Кристалина Георгиева е бил точно такъв. Общото мнение е, че ако това не е най-доброто представяне на кандидат за еврокомисар, то е едно от най-добрите, посочи евродепутатът. Може да се поздравим, защото Кристалина Георгиева, освен че направи подарък на майка си, която днес има рожден ден, направи подарък на всички българи, каза още Ковачев.
Евродепутатът от НДСВ Антония Първанова, която обвини бившия кандидат за еврокомисар Румяна Желева, че укрива конфликт на интереси, сега коментира, че Кристалина Георгиева се е представила изключително убедително. България ще може да се гордее с комисар "топ 10" в следващите години, заяви Първанова, цитирана от агенция "Фокус". Георгиева показа много добро познаване на материята, комуникационни умения, владеене на аудиторията, позитивизъм, добави евродепутатът. Ако цената на това да имаме такъв комисар за следващите пет години беше цялата кал, която се изля отгоре ми - струваше си, мога да го преглътна, посочи Първанова. И допълни, че всички български евродепутати са изпитали гордост от поздравленията на колегите си от всички страни.


Евродепутатите от БСП също оценяват високо представянето на Кристалина Георгиева. Кристалина Георгиева показа очевидна компетентност по проблемите, по които ще работи, както и идеи и конкретни намерения, които да засилят ролята на ЕС в областта на отговора на кризи и хуманитарната помощ.


Евродепутатите от БСП изразяват съжалението си, че премиерът подложи страната ни на унижението, свързано с първата българска кандидатура. Вече окончателно стана ясно, че проблемът беше в изключително неудачната и агресивно и арогантно наложена кандидатка на премиера, а не в "подривната" дейност на обвинените от него социалисти. Надяваме се това да бъде един скъпо платен урок за необходимостта от поне минимално европейско мислене и европейски критерии, от които се нуждае българското правителство, заявяват в позиция евродепутатите от БСП.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (77)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на worni
  *****
  Неутрално

  браво! браво, българи!

 2. 2 Профил на Слухове
  *****
  Неутрално

  След доброто представяне на Криси пачата Първанова е ревала 1 час в кенефа на парламента. Явно твърде много се е надявала, банановите кори, които подлага, да свършат работа още веднъж

 3. 3 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 3439 Неутрално

  Боко, това изказване и за Румянка го направи, според теб, тикво, по еднакъв начин ли се представиха?

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 4. 4 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1341 Любопитно

  Да, много е добра!
  Защо втора я избра?!

  www.berbenkov.hit.bg
 5. 5 Профил на Слухове-2
  *****
  Неутрално

  "След доброто представяне на Криси пачата Първанова" очевидно здраво се е изкефила, както са се изкефили и всички нормални българи. Явно обаче някои идиоти като #2 много са се надявали Първанова да се опита "да подложи бананови кори", за да разправят после колко нямало значение дали кандидат е Желева или Кристалина. Това е тяхната философия- нямат значение качествата на някой кандидат, а дали Вожда го предлага или не. Щото те явно са свикнали да се "издигат" по този начин.

 6. 6 Профил на Първанота ?!
  *****
  Неутрално

  Коя е Антония Първанота,за да коментира г-жа Кристалина Георгиева?Първанова се държа антибългарски,независимо от представянето на Р.Желева и България трябва да се разграничи от дейността й в ЕП.Още повече,че Първанова е излъчена от компроментираната партия НДСВ-сателит на престъпната БСП,при това е
  почти незабележима в политическия живот в България.Мястото и е в България на някоя "седенка".

 7. 7 Профил на Иван
  *****
  Неутрално

  Бойко бърза да си припише успеха на Кристалина.
  Било в стил ГЕРБ ... а истината е че тя няма нищо общо с ГЕРБ, за разлика от Р.Ж. която ни посрами.

 8. 8 Профил на Поздравления !
  *****
  Весело

  Имах възможността да видя и чуя на живо представянето на Кристалина Георгиева. Тая жена ме накара през тези 3 часа да се почувствам горд, че имаме такава сънародници. Тя показа нещо много повече от висока компетентност - интелигентност, присъсствие, диалогичен маниер на поведение, широка обща култура и не на последно място - открито и честно отношение към степента й на готовност да отговори на всеки от поставяните й въпроси. За всички стана ясно, че пред тях стои личност, бих добавил достойна да бъде лидер на която и да Европейска страна. Поздравления от сърце !

 9. 9 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1437 Любопитно

  ББ оценява изслушването пред Европейския парламент като перфектно, "в стил ГЕРБ - Граждани за европейско развитие на България".

  Така де, ама за6то ручахме жабетата и гледахме и едно друго лице на ГЕРБ, което посрами БГ - Румиту Йелева? Пожарникарят добре разчита на колективна амнезия и народната л*бов, ама да не прекалиава все пак...
  Не се съмнявам че има подготвени и компетентни българи, пусто рядко ги виждаме на "предни позиции". Надявам се това да се промени!!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 10. 10 Профил на Барбуков
  *****
  Неутрално

  Боко е тиква голяма,
  главата му е празна за двама!
  Трябваше на минем през това унижение,
  заради Боковото тъпо решение-
  да издигне Желевата Румяна,
  която за смях в Европа стана.

 11. 11 Профил на наблюдател
  *****
  Неутрално

  С кандидатурата на Желева, Борисов насочи
  прожекторите за Георгиева.Стратегията е
  правилна. БРАВО!!! Желая успех.

 12. 12 Профил на joro
  *****
  Неутрално

  БРАВО г-жо Георгиева гордеем се с вас !

 13. 13 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1437 Любопитно

  До коментар [#6] от "Първанота ?!":
  Не си и мисля да заставам на страната на НДСВ, която е безспорно безкрайно вредна за БГ! Просто за да се махне футболно-махленското отно6ение да си припомним
  # Йелева е тази която спомена Първанова като име и на последната бе дадено право на отговор
  # депутатите от ЕП се отчитат на работодателите си, т.е. ЕП. Тяхно професионално задължение е да гледат интересите на ЕС, а не тясно партийни или национални.
  # ясно се видя че Йелева е посрана, това бе забелязано твърде късно за да не се компрометира БГ (тогава бе министър), но навреме за да не направи поразии в ЕК.
  Това е погледнато без "националистически" очилца!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 14. 14 Профил на Китаец
  *****
  Неутрално

  Ако и Бойко Боресов почне да се представя перфектно....................

 15. 15 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Представянето беше блестящо.Такива личности са необходими не само на ЕС но и начело на държавата ни.Първанов,Станишев и Борисов са просто лилипути в сравнение с Кристалина Георгиева.Въпросът е ,че никога паразитните партий няма да издигнат такъв човек за премиер или президент.Алчноста лобитата,далаверите движат партиите а не интересите на нацията така умните и можещите остават изолирани и настрана от проблемите които ни мъчат.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 16. 16 Профил на ПУЦ МУЦ
  *****
  Неутрално

  Боко, Боко, да не се беше излагал а?
  Сега е лесно нали, ама що ти требеше да пускаш кобилата Мица да цвили из Европата.
  ЕЕЕЕЕЕЕЕ Браво Криси, Браво и успех!!

 17. 17 Профил на бай Петко
  *****
  Весело

  Ами Борисов и за Желева така каза ако си спомняте, въобще от ГЕРБ всички се представят "перфектно".

 18. 18 Профил на бъдеще
  *****
  Неутрално

  Криси новият премиер на БЪЛГАРИЯ

 19. 19 Профил на Българин да се наричам...
  *****
  Весело

  Слушах почти (връзката прекъсваше) цялата дискусия и се усмихвах. Този път се радвам, че не се изложихме. Тази жена спаси достойнството ни и успешно ни представи с интелигентност, подход и компетентност. Браво!

 20. 20 Профил на ф..УФ
  *****
  Неутрално

  значи предната МЕСТНА некадърна жалка нечестна фръцла,викаш,се представи блестящо(така рече!),а достойната честна кадърна жена(българка от ЧУЖБИНА!) сега...само перфектно??? Докога с родното некадърно начело и с най-хвалби все??
  някои ще си бъдат смешни винаги....трагедията е когато винаги такива са вождовете български...поне за последните 60-70 г. !!
  национална трагедия! и...без последствия за тях..само за народа са последствията...

 21. 21 Профил на Венци
  *****
  Неутрално

  Браво! Сега вече митовете за незаменимата Кунева окончателно се развенчаха. Успех на новия ни комисар!

 22. 22 Профил на kirsner
  *****
  Неутрално

  Точно така, наблюдател #11. Това бе един брилянтен ход на ББ, достоен за най-дълбоките умове на човечеството. Няма такъв политик от калибъра на Бат Бойко по света днес. Той беше решил още от самото начало нашия истински кандидат да бъде Кристалина Георгиева, но с цел тя да изпъкне, издигна Румяна Желева, като преди това я направи външен министър. Бидейки наясно колко е тъпа Румяна, така, с този брилянтен ход, след очаквания провал на Желева, той насочи светлините на прожекторите не само към Георгиева, но и към България въобще. Сега всички ни ръкопляскат. Твоят анализ, #11, е не по-малко блестящ от хода на ББ. Жалко, че такива дълбокомислени анализатори като тебе не представят татковината наша по света из разните му институции.

 23. 23 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 764 Неутрално

  Виц, разказан от Бойко Борисов на Ердоган
  - На това викам аз добросъседство - лятно време ние ходим на почивка в Турция, а по време на избори те идват на почивка у нас.

 24. 24 Профил на Сийка
  *****
  Неутрално

  Думата на Борисов не тежи. Той говореше така и за Желева. Посрами своите политици и министри, за да ни замажат очите с лошия избор. Сега Крисалина се предсави добре, но не благодарение на него. Желая и успех и по малко да слуша премиера, защото той само ще и попречи.

 25. 25 Профил на До 2
  *****
  Гневно

  Само олигофрени могат да изкажат такава глупост, по такъв повод.

 26. 26 Профил на кофти
  *****
  Неутрално

  абе тоя тиквата още ли се изказва защо вчера нему напълниха устата за празника

 27. 27 Профил на Шопистократ
  *****
  Весело

  До коментар [#13] от "B52":

  Как си го представяш "махането на махленското...", с изрази като "... че Йелева е посрана..".?! И запомни: признак на изключителна простотия е да се заиграваш с името на даден човек.

  Не си противоречи толкова елементарно. Съгласен съм да се стремим към по-добър тон. Е когато ги няма Амиговците да оплескат пейзажа.

 28. 28 Профил на berbenkov-stajant
  *****
  Неутрално

  кой как се е представил значение няма,
  щом идея за развитие нямат,
  една държава чака друга нещо
  да измисли,а какво като всичко,
  вече е... известно,
  но ...тежко време май настана....за някои в страната ,
  а овцете чакат своя пастир на слънчева ливада да изкара,
  и кочовете да ги подкарат,
  в ритъм и наслада,те обсъждат своите любимци,
  и така докато... заспят!

 29. 29 Профил на Todo
  Todo
  Рейтинг: 541 Неутрално

  Браво на Кристалина, Бог да е благослови!

 30. 30 Профил на наблюдател
  *****
  Неутрално

  От #11 до #22
  Ако си спомняш, този ресор от ЕК се създаде допълнително
  и всички казваха,че това е най_слабия.
  ББ по този начин му предаде тежест,за да предложи КГ.
  Всичко е тактика и Всяко зло,за Добро.
  УСПЕХ!!!!

 31. 31 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1437 Неутрално

  До коментар [#27] от "Шопистократ":
  признак на изключителна простотия е да се заиграваш с името на даден човек.
  Желева бе наречена Йелева именно по време на прословутото "историческо" препитване. Това е, не съм измислил ни6то което не се е чуло в ЕП.
  Колкото за "посирането" - не се се6там друга характеристика на излагацията и срама с които "закичи" БГ вън6ния ни министър. Въпреки хвалбите на ББ и индулгенциите, които после и издадоха родните "институции" за конфликта на интереси...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 32. 32 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Дано тигъра си е взел поука,че с трици маймуни не се ловят.Той точно това се опита, да пробута на ЕК.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 33. 33 Профил на Гео
  *****
  Неутрално

  Отлично, Кристалина!!! Браво, Тони!

 34. 34 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 808 Неутрално

  Хем комисаря ни е префектен и хем ресора ни е перфектен вече. Тук е мястото и да отдадем заслуженото за отборната игра на г-жа Желева. Тя не се отказа докрай и стигна да наказателното поле и спечели тази дузпа макар и с цената на контузия от поетите удари. Техничното изпълнение на Георгиева е истинска наслада за любителите на шампионската политика.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 35. 35 Профил на бян
  *****
  Неутрално

  Кристалина беше КРИСТаЛНО ясна.България отново изживя звезден миг. В момент, когато се защитава България като нация, всички трябва да сме единни и да се радваме на това.Висококомпетентната КРИСТАЛИНА СЪС СВОЯ ИНТЕЛЕКТ И ЧАР показа на много евродепутати как трябва да се защитава националното достойнство.България бе представена по- най блестящ начин, за което свидетелстват многобройните приветствия и ръкостискания след теста.
  В тази връзка искам да спомена искам да кажа, че Румяна Желева не бе най слабата кандидатура за евродепутат, но поради предателската рола на АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА-запомнете това име,което превъзхожда предполагаемото предателство на поп КРЪСТЬО, /КОЕТО Е СПОРНО И ДОРИ СЕ ОТРИЧА/ - АНТОНИЯ ПЪРВАНОВА, ако има морал/в което много се съмнявам/ ,следва да се оттегли завинаги от политиката като некомпетентна и антибългарка – тя може да кандидатства за приза – НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ №1 – не може българин да злепоставя българин пред очите на целия свят – каква по –голяма некомпетентност и предателство.
  Аз също не харесвам ИРЕНА БОКОВА като председател на ЮНЕСКО но никога не бих си позволил да я нападна на официални места и по този начин да злепоставя БЪЛГАРИЯ КАТО НАЦИЯ, въпреки че тя , ако има морал също трябва да си подаде оставка, като наследник на престъпната терористична организация , наречена БКП – но комунистите нямат морал и чест - те са комунисти.

 36. 36 Профил на Болшой тиатр
  *****
  Неутрално

  Още преди при изборите ББ намекна за нещо такова -- че кадрите лесно се изхабявали и затова ГЕРБ отдалеч предвидили заместници за тези от първата редица...

  Барбуков
  Неутрално

  * 10
  * 17:53
  * 03 фев, 2010

  Отговор


  Боко е тиква голяма,
  главата му е празна за двама!
  Трябваше на минем през това унижение,
  заради Боковото тъпо решение-
  да издигне Желевата Румяна,
  която за смях в Европа стана.


  * -
  * +
  * !
  *

  Одобрение 1
  от 18 гласа


  Анонимен потребител
  наблюдател
  Неутрално

  * 11
  * 17:54
  * 03 фев, 2010

  Отговор


  С кандидатурата на Желева, Борисов насочи
  прожекторите за Георгиева.Стратегията е
  правилна. БРАВО!!! Желая успех.

 37. 37 Профил на Свободна Европа
  *****
  Неутрално

  Намирам за изключително досадно, че в БГ слушах /и зарязах слушането на/ преводачески запъвания,
  вместо емисия с оригинален говор - на английски език от страна на К. Георгиева /или както се случи/.

  бян
  * 35

  Кристалина беше КРИСТаЛНО ясна.България отново изживя звезден миг. В момент, когато се защитава България като нация, всички трябва да сме единни и да се радваме на това.Висококомпетентната КРИСТАЛИНА СЪС СВОЯ ИНТЕЛЕКТ И ЧАР показа на много евродепутати как трябва да се защитава националното достойнство.

 38. 38 Профил на d
  *****
  Неутрално

  Абе к'ъв е тоя телешки възторг, ебаси хипнотизираните зомбита !!! Другарката е нищо повече от една червена хидра, комунистическа издънка !!! Ужас !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 39. 39 Профил на rossi_ko
  rossi_ko
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Браво на БЪЛГАРКИ като Кристалина!!! Жена - героиня!

 40. 40 Профил на европеец
  *****
  Неутрално

  "Радвам се, че моите съветници получават такива високи оценки в Европа и в света, заяви за БТА премиерът Бойко Борисов. " Биваше и министрите ти да получават такива оценки, ама за жалост не ти а ЕП направи подбора на кадрите ти ,с които ще работи!На К .Георгиева и се кефя от сърце!

 41. 41 Профил на Гого
  *****
  Неутрално

  Интересно: при провал - виновен ББ, при успех - "въпреки ББ". Май най-напред пишете, а после мислите...

 42. 42 Профил на а де
  *****
  Неутрално

  До коментар [#21] от "Венци":

  Кви митове те гонят бе пич? Ми Кунева фактически е шеф на К.Георгиева!Безкрайно се радвам и за двете БЪЛГАРКИ, наистина са БЛЕСТЯЩИ!

 43. 43 Профил на mutsi
  *****
  Весело

  някой питал ли е румяна желана за оценката й по отношение кристалина. може да е участвала при подготовката й с ценни съвети, какво не е уместно да се прави

 44. 44 Профил на СтанДим
  *****
  Неутрално

  Не съм адвокат на Бойко, но ...към тея дето го наричат "тиква": То и Ивайло някй го е наричал "царят Зелка", но ... е направил повече от казионните царчета, нали?
  Браво на г-жа Георгиева!

 45. 45 Профил на fen
  *****
  Неутрално

  За пореден път стана ясно че качествени българи има само в чужбина! ЧЕСТИТО на печелившите!

 46. 46 Профил на !
  *****
  Неутрално

  До коментар [#8] от "Поздравления !":

  Браво за коментара. Това е и моето мнение! И аз бях горда, че има такива българки!

 47. 47 Профил на ЗАБРАВЕТЕ ТАЯ ПЪРВАНОВА
  *****
  Гневно

  Я забравете тая Първанова. Какво се бута и тя между шамарите, като се осра от всякъде и за винаги.

 48. 48 Профил на Българан
  *****
  Неутрално

  Борисов и ГЕРБ да благодарят на БСП и НДСВ и на Първанова лично че ги отърваха от Желева.
  Ние българите също да им благодарим че направиха възможно да се почустваме горди че сме българи и да се насладим на префектното представяне на Кристалина Георгиева!

 49. 49 Профил на Вонин
  Вонин
  Рейтинг: 554 Весело

  Боко, от два пъти всеки може... защо първо не сложи Георгиева, ми Румето?

  Аз не съм лош - просто съм ПРОЗОРЛИВ! ЕВРОПО, събуди се! https://www.youtube.com/watch?v=F5UzHfsC5zw
 50. 50 Профил на лошата страна
  *****
  Неутрално

  Нека помислим и за лошата страна на урока Желева-Георгиева.
  Какво следва за всички българи, които нямат възможността да бъдат вторият по-добър шанс
  Какво следва за страната в позиция, когато няма възможност за резервен кадрови/персонален/ вариант

  Тъжни отговори - и за хората и за страната ни


 51. 51 Профил на нико
  нико
  Рейтинг: 8 Неутрално

  каква е тази еуфория,чудо голямо,половин свят сигурно говори на англииски,а друго освен добро говорене на англииски аз не видях да показа тази Георгиева,нека да разкаже за работата си в ТуристСпорт Банк и Минералбанк.

 52. 52 Профил на БОКО ТИКВАТА!!!!
  *****
  Неутрално

  Най-после и аз въпреки некомпетентността ми, любовта ми към посредствените ( румето желева) и омразата към по-добрите и по умните от мене ( например - Миглен Кунева) случих на еврокомисар!!!!!!!!

 53. 53 Профил на BIG AL ::)))))
  *****
  Весело

  ХАйде, хайде,,..))Големи хвалби ..нищо особено не е ..)))))
  Малко 'банкерски " лафове / все повече нуждаещи се - все по -малко пари ./, малко "четки" към бившите и доклада , малко повече "повторения" - за екипност - заедно , всички ще решаваме и...ала балистики за "евро" мангизите и влияниеето на ЕС и...малко ръкомахане с ръцете - за "подсилване " на баналностите, които казва..)
  КОЯ идея беше 'блестяща"?? Май нито една нямаше ..)))
  Прекалено "възвеличаване" на обикновен бюрократ, с добър английски...))

 54. 54 Профил на син
  *****
  Весело

  Друго си е да е нашата Надка Гаражната.

 55. 55 Профил на klecho
  *****
  Неутрално

  За човек който от 17 год. живее в СА, призношението и е ужасно (а и англ. и като цяло не блести). Наречете ме циник, но по начало се отнасям с подозрение към интелектуалния капацитет на хора които дори след десетки години пребиваване в дадена страна не са в състояние да научат перфектно местния език!

 56. 56 Профил на Технолог
  *****
  Неутрално

  Като цяло смятам, че с Кристалина се прецакахме. Е какво като е много добра - ще служи на Европейския съюз и по никакъв начин няма да показва, че има някакви симпатии към България. По този начин действат нашенците, които правят кариера извън БГ. По-добре да работеше в правителството.

  Сега с Кристалина ще се гордеем като с Бербатов - хубаво играе, ама за други! И Миглена Кунева беше добра, обаче за европейските потребители.

  Да им бяхме натресли Румито, пък те да се оправят!!!

  До коментар [#55] от "klecho":

  Аз пък имам точно обратните впечатления. Някой хора учат език много бързо, други много бавно, но и от едните и другите има и умни и глупави. Познавам чужденец в България, женен от 10-15 години, който не е научил БГ, но е много умен. Също така познавам професор от БГ, който преподава в САЩ, но езикът му е като моя.

 57. 57 Профил на london2010
  *****
  Весело

  Аз съм българче...
  Айде стига си се оплаквал, бе!

 58. 58 Профил на живеещ в чужбина
  *****
  Неутрално

  до клечо
  Явно си много наясно с научаването на езиците, но все пак има хора които четат повече, а не говорят . Освен това мислят, когато говорят и какво казват. Това им пречи да изшлайфат произношението, което търсиш и намираш в някои махленски разговори .

 59. 59 Профил на Дaни
  Дaни
  Рейтинг: 174 Неутрално

  Е нема що!
  "Бегай далеко, за да се фалим леко"

  Тая приказка сигурно му се изяснява на ББ

  Това което правим за себе си - загива с нас. Това което правим за другите - остава завинаги.
 60. 60 Профил на Дaни
  Дaни
  Рейтинг: 174 Неутрално

  До коментар [#55] от "klecho":

  Точно така!
  Това е черта на хора които са немарливи, мързеливи и неподредени с липсващо внимание към детайлите.

  Това което правим за себе си - загива с нас. Това което правим за другите - остава завинаги.
 61. 61 Профил на Летописец
  *****
  Неутрално

  А Иван Костов беше изразил мънкащо недоверие към нея като едно от основанията му беше, че тя била, цитирам го, “лява”. И има безочието да го говори след като видяхме черно на бяло как “блестящо” (думата е на Цецка Цачева)беше се представила
  д я с н а т а Румяня Желева. Но това между другото. Сериозното, което искам да кажа е, защо като България има Цветелина Георгиева,такова дарование, високо образована, надарена с остър и аналитичен ум, възпитана и тактична, излъчваща доброта и светлина, след като я има нея трябва да бъде управлявана от премиер неук, груб, недодялан, шменти-капели. Това е национална трагедия.

 62. 62 Профил на абв
  *****
  Весело

  БОРИСОВ: Румяна Желева се представи ужасно

 63. 63 Профил на еврореалист
  еврореалист
  Рейтинг: 488 Весело

  Бате Бойко, я по-добре нищо не казвай, че след този резил с Румито по-добре да благодариш, че все пак намери изход.
  По-добре отсега нататък се оглеждай внимателно, като ти подпъхват разни кандидатури. За твое лично политическо добро, а пък ако нещо остане за България - пак сме доволни.
  Честито!

  "Гладен вълк и насред село влиза."
 64. 64 Профил на d
  *****
  Неутрално

  Плющейки с уши от възторг, опиянени от радост...като ,че във транс народа запя - ''Проправяй бъдния ни път напред,
  За да застане нашата България
  Във Европейския съюз със чест,
  Да заблести като небесна лъчезария,
  Да я приветстват всички! Светла вест! '' Тази почти еротична екзалтация, очарованието и самозабравата при вида на другарката Георгиева легитимира в обществото раждащата утроба на ново, хармонично и пълно със смисъл битие !!!

 65. 65 Профил на аз
  *****
  Весело

  До коментар [#61] от "Летописец":

  Българският еврокомисар е Кристалина Георгиева.

 66. 66 Профил на Александър
  *****
  Весело
 67. 67 Профил на Таня
  *****
  Неутрално

  Като гледах изслушването на Кристалина Георгиева и възхищението на еврокомисарите от нея се годея, че съм българка. В същото време се питам защо Бойко Борисов е залагал на некомпетентната Желена, като е имал подходящ кандидат.

 68. 68 Профил на ТИХоЛОВ
  *****
  Неутрално

  Борисов! А Вие как се представихте? По мое мнение всеки,който не се казва Борисов и не е Борисов е личност достойна за уважение. Моя съвет е: трайте си и пазете традициите на българите, без да се натрапвате с простотията и игноратщината си!

 69. 69 Профил на Маймунолог!
  *****
  Весело

  Г-жа Георгиева има толкова общо с маймуноподобните дебилоиди от ГЕРБ колкото тиквеноподобния Ганю Балкански - Бойко има с наличието на каквото и да било възпитание..

 70. 70 Профил на От националната трагедия
  *****
  Весело

  До Летописец 61:

  "Сериозното, което искам да кажа е, защо като България има Цветелина Георгиева,такова дарование, високо образована, надарена с остър и аналитичен ум, възпитана и тактична, излъчваща доброта и светлина, след като я има нея трябва да бъде управлявана от премиер неук, груб, недодялан, шменти-капели. Това е национална трагедия."

  Кристалина се е съгласила на този пост защото е по специалноста и и няма нищо общо с Б-я и ББ Според мен тя много добре знае че не може да вирее сред простаците и малоумниците в Б-я и за това не се е съгласила да стане вицепремиер на чалга тиквениците..


 71. 71 Профил на Mecho
  *****
  Весело

  до klecho

  И твоят български не блести ама ти търпим глупостите...

 72. 72 Профил на John Atanasoff
  *****
  Неутрално

  Дo fen

  "За пореден път стана ясно че качествени българи има само в чужбина! ЧЕСТИТО на печелившите! "

  И след две три поколения ще са само българи по сърнейм, ама и тогава някой Ганю в България ще се бие в гърдите, че видиш ли 'българинът' АтанасоФ бил измислил компютъра...

 73. 73 Профил на рекс
  *****
  Неутрално

  Абе я престанете с тоя телешки възторг , ами се замислете защо комунистите толкова горещо я подкрепят тая Кристалина.Аз лично като чуя че помиярската им партия подкрепя някого щото бил голям професионалист и веднага ме обхващат едни сериозни съмнения.

 74. 74 Профил на Шумкаров
  *****
  Неутрално

  Интересно, но никой от форума не забелязва, че суперлативите излизат от устите на наши политици: Боко, Гоце, Тони фармата, депутати от ГЕРБ и БСП.
  А оценката за Кристалина е просто "ДОБЪР". Но да си вярваме, че светът е АХНАЛ пред Б-ия, е малко несериозно!

 75. 75 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 899 Неутрално

  Борисов, ти си котка бе.По гръб не падаш!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 76. 76 Профил на citoyen
  *****
  Неутрално

  Действително достойно представяне.Но можете да бъдете сигурни,че подобни крайности не говорят хич добре за България и нейните управляващи.Съдете сами- от гръмогласно скандално издънване до "перфектно представяне"!?

 77. 77 Профил на П.В.
  *****
  Неутрално

  Българи, спрете! Защо е това противопоставяне?! - ГЕРБ това, мръсните комунисти онова.... Та ние всички сме българи! И ако искаме в близко или по-далечно бъдеще за България да се говори като за нормална страна, трябва да спрем с глупавото и разрушително противопоставяне. От това само губим. При това - много! Бъдете честни - критикувайте лошото, приветствайте доброто, но обективно, без значение от коя част на политическия спектър идва. Има ли значение чия е идеята, ако е добра и ще ни придвижи нагоре и напред! Това се отнася и за политиците, и за нас, обикновените граждани. Така мисля аз, един скромен представител на последните. А за представянето на Кристалина Георгиева - браво!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK