Първанов: Да извадим икономическите досиета на прехода, Костов: Мафията е в досието на ДС

Георги Първанов

© Анелия Николова

Георги ПървановАпелирам ние да извадим икономическите досиета на прехода, да видим кой кой е, заяви президентът Георги Първанов пред Дарик радио.


По думите му, въпросите, свързани с това кога и кой вербува, зачислява в службите Алексей Петров, кой му помага да се развие от НСС до ДАНС, са важни, но по-важният въпрос е за срастването на политическата с икономическата власт.


Случаят с Алексей Петров е свързан с неговата дейност в миналото, смята държавният глава. Първанов настоя, след като МВР прилага такива действия спрямо човек, който е охранявал "Кремиковци", да "бръкнем по-дълбоко и да видим кой хариза "Кремиковци", на каква цена, кой източваше през всичките тези години "Кремиковци". Според него ситуацията с металургичния комбинат е само "един епизод от богатата история на смяната на собствеността в България".
Никога не съм имал колебания, винаги съм подкрепял действията на вътрешното министерство, дори съм настоявал за по-голяма настойчивост, подчерта президентът Георги Първанов. Според него активността на МВР, включително акцията "Наглите" и операция "Октопод", може да бъде оценена положително.


Аз съм единственият, който е обявил официално всички спонсори от най-високите дарения до единичните такива и то за цялата дарена сума, подчерта държавният глава. Изказването на Първанов беше във връзка в настояването на лидерът на ДСБ Иван Костов да не се рови миналото, а да се гледа само в бъдещето.


"Аз не искам да връщам репликата на сините, защото добре помним информацията, която течеше, защото разбрахме, че е водена битка с руската мафия, но точно аз съм запомнил имена от руската мафия, които станаха известни покрай даренията си за синята централа или за някои лични фондации", припомни все пак Георги Първанов.(През 2000 г. фондацията на Елена Костова "Бъдеще за България" беше замесена в скандал с дарение. Тогава се разбра, че руският милиардер Григорий Лучански, за когото медиите писаха, че е обвързан с руската мафия, е дал на фондация 80 хиляди долара. Елена Костова потвърди за дарението по-късно, като уточни, че парите са отишли за домове за сираци.През 2003 г. пък избухна скандал с фондация "Демокрация", за която се оказа, че е получила през 2001 г. 200 000 долара от кипърска офшорка. Разследването не доказа, че е свързана с Майкъл Чорни, както беше обявено в медиите). 
Нека да върнем лентата назад, да видим коя партия и кой кандидат как е бил финансиран в хода на една или друга кампания, настоя президентът, като подчерта, че той няма притеснения в тази връзка.


В досието на Държавна сигурност (ДС), се вижда как е създадена организираната престъпност, заяви в отговор лидерът на Демократи за силна България Иван Костов пред БНР в неделя. "Организираната престъпност възниква във връзка с Държавна сигурност и с контрабандни канали и експлоатация на стара държавна контрабанда, включително и на наркотични средства" , коментира той. По думите му досието на ДС е свързано с тежки криминални престъпления, които са подронили властта в държавните институции.
ДСБ е изпратила писмо до главния прокурор Борис Велчев, в което пита дли има оперативно разследване кариерата на Алексей Петров в специалните служби."Защото от разследването на тази кариера ще се разбере кога той извършва този скок нагоре и се превръща в това, което сега обвинението твърди, че е. Защото то не е станало веднага, то не е станало бързо, станало е с нечия подкрепа", коментира той
Костов определи атаките за "Кремиковци" като политически мит, от който Първанов има нужда. "Изглежда само той остана неразбрал, че едно предприятие, което има гигантски, стотици милиони дългове, което всяка години създава десетки или стотици милиони задължения, не може да струва нищо. То се взема от някой с идеята да го санира, да го направи поне негубещо, за да може да функционира като икономически субект. Аз мисля, че това е повече от ясно за  всички икономисти", каза лидерът на ДСБ


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (383)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Ежко
  Ежко
  Рейтинг: 1366 Весело

  Съгласен, Гоце. Ама дай да извадим най-накрая и досиетата на ДС (неунищожените). Като сме тръгнали да вадим, да е докрай...

 2. 2 Профил на ГОЦКО
  *****
  Неутрално

  ЧИЧКО ГОЦЕ, ВСЕ СИ МИСЛЯ КАК ТА ВИДЯ, ЧЕ ПО -КОРУМПИРАНА ПРО-СЪВЕТСКА ГАД ОТ ТЕБЕ НЯМААААА !

 3. 3 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Ако ги звадят ще лъсне цялата истина за Костов, да видим тогава седерастите какво ще измислят.

 4. 4 Профил на Пенка
  *****
  Гневно

  ТРАКТОРИСТА кажете кой е - трактора е ясен

 5. 5 Профил на Ежко
  Ежко
  Рейтинг: 1366 Весело

  До коментар [#3] от "бай Петко":

  Да лъсне! Ако е истина да лъсне. Аз обаче съм песимист, че някой ще си позволи да пипа досиетата. Прекалено много мръсотия ще излезе наяве с ключови днешни фигури.

 6. 6 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  Най-напред своето извади,
  което в челото да те нареди
  по вреди!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 7. 7 Профил на dan
  *****
  Неутрално

  Айде да извадим досиетата - но ще се окаже, че и десни и леви са оклепани с лайна, и че парите командват - няма СДС-та, БСП-та, ГЕРБ или АТАКА!

  РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГМО И ПРО!

 8. 8 Профил на Стрина Гина
  *****
  Неутрално

  До коментар [#3] от "бай Петко":

  Гледам пак Костов е виновен. Този човек докато не го вкарате в гроба, няма да го оставите на мира. Така както направихте със Сашо Божков, лека му пръст. Срам нямате и никога сте нямали, болшевишки гадове.

 9. 9 Профил на ФАЛКОНЕ
  *****
  Неутрално

  Да се отвори архива на БКП,оттам даваха заповедите на ДС,защо никой не говори за този архив,много по-ценен от досиетата на ДС.Къде е архива на БКП?

 10. 10 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#8] от "Стрина Гина":

  Ето ти откъс от едно писмо на Едвин Сугарев, изтъкнат седесар и безспорно човек, не облажил се от властта, чакам коментарите на защитниците на крадеца Костов:  Г-н Костов, горните редове са единствената причина да напиша това открито писмо. Правя го, защото смятам, че има една граница, отвъд която арогaнтността и лицемерието просто не могат да бъдат търпяни – защото търпимостта ни прави съучастници, създава тяхната жизнена среда, превръща паметта и историята в тяхна територия. Нямате моралното право да претендирате нито за каузата, нито за политическия дух на СДС – защото това е каузата, която потъпкахте, и политическия дух, който поругахте.
  Цялата история на СДС е минала пред очите ми – покрай трудно извоюваните победи видях и какви ли не предателства, подмяна на ценности, продажба на съвести, търговия с доверието на хората. Всички те бледнеят пред стореното от Вас – и като последствия, и като морална нечистоплътност. Не знам друг подобен случай в политическата ни история – един лидер да обяви създадената от самия него партия, издигнала го на най-високия пост в държавата и положила цялата възможна политическа мощ в ръцете му – за мъртва; след това без притеснения да я напусне и да създаде нова, опитвайки се по всякакъв възможен начин да приватизира избирателите й, да обсеби всичките й политически активи и да й остави в наследство собствените си пасиви. И да я хули ежедневно, систематично и безскрупулно – като че ли не е част от неговото собствено минало.
  Вие обявихте СДС за творение на Държавна сигурност. Странно: тогава какво търсехте Вие там в течение на толкова години? Кой Ви издигна като депутат, политически лидер, министър на финансиите и премиер; от чие име управлявахте четири години България – от името на ДС ли? Нарекохте Софиянски “помияр”, защото бил напуснал СДС и направил своя партия. Два месеца по-късно направихте същото. Вие какъв сте тогава, г-н Костов?
  Мога да предположа обичайната Ви индулгенция, свързана с едно име – това на Надежда Михайлова. Трябва ли обаче да Ви напомня, че не сте първият, изразявал съмнения във водената от нея политика – макар и с коренно различни основания? Точно заради такива съмнения и открито поставяне на въпроса за пасивността на СДС, аз бях подложен на нещо като другарски съд на заседанието на Националния съвет на 13 май 2003 г. – като в ролята на обвинител се вживя не г-жа Михайлова, а точно Вие и Вашите най-близки съмишленици. Тогава ме нарекохте “търговец с политическото тяло на СДС”. Твърдяхте, че винаги ще стоите зад нея, че който напада лидера, напада и самата партия. Няколко месеца по-късно вече я демонизирахте, стоварихте върху гърба й всички възможни грехове. Бяхте ли тогава търговец с политическото тяло на СДС, г-н Костов?
  Пиша тези редове и по още една причина – заради хората, които Ви вярват. Между тях има много мои приятели – и разбира се, има такива, които ми бяха приятели, а сега ме ненавиждат. Разбирам техния ентусиазъм, тяхната вяра и тяхната надежда – и аз самият съм ги изпитвал, и аз съм ги парсонифицирал във Ваше лице. Разбира се, техният избор е свободен и тази свобода е свещена за всеки демократично мислещ човек – но те имат и правото да знаят за кого става дума, преди да отнесете тяхното доверие в небитието. А има много неща, които те не помнят и не знаят.
  Не знаят, че когато обявявате 14-ти декември за реалния празник на демокрацията, а 10-ти ноември за празник на Луканов, пропускате факта, че тогава Вас Ви нямаше там – сред хората, обкръжили парламента. По това време, а и доста след това, още пишехте статии в органа на ЦК на БКП “Работническо дело”, в които се здрависвахте с перестройката.
  Не знаят, че изобщо не бяхте член на СДС чак до началото на 1995 г., когато Ви избраха за лидер, поради което по време на самия избор се наложи някой да поеме вместо Вас политическата отговорност за Вашата кандидатура – и тази глупост сторихме аз и Стефан Софиянски.
  Не знаят, че страхливо изчезнахте в нощта на 11 януари 1997 г. и дълго време никой не можеше да Ви намери никъде.
  Не знаят, че бяхте против уличните шествия и протести и дълго трябваше да Ви увещаваме, преди да излезете на улицата.
  Не знаят, че в най-критичния за България момент се колебаехте дали президента да върне проектокабинета на БСП или да бъде допуснато второ комунистическо правителство след това на Жан Виденов.
  Не знаят /или не помнят – все едно/ че първите си стъпки като министър-председател направихте заедно с Красимир Стойчев в качеството му на Ваш съветник: президент на втората по мощ икономическа групировка в зората на прехода, първи собственик на “Мобилтел” и кредитен милионер, чието дело услужливо бе спряно от излъчения с Ваша протекция главен прокурор.
  Не знаят, че Вие дадохте разрешение за продажбата на “Мобилтел” на Майкъл Чорни и пак Вие му дадохте лиценза, благодарение на който компанията бе продадена за 800 милиона долара.
  Не знаят, че всички, които днес наричате предатели, помияри и корумпирани, са всъщност Ваш персонален избор – включително Надежда Михайлова, която номинирахте за лидер веднага след своята оставка, но тя Ви отказа – на което се дължи и огромната Ви неприязън към нея.
  Не знаят степента и мащаба на Вашите отговорности относно срамни сделки като тези с БГА “Балкан”, “Плама”, “Кремиковци” и цял куп още такива.
  Не знаят причината за чудодейния просперитет на Славчо Христов и братя Джанкови, както и причините за пълната недосегаемост на контрабандисти от ранга на Самоковеца.
  Не знаят още много други неща – а би трябвало да ги знаят, за да могат да поемат в пълна мяра отговорността за своя избор днес и за своето бъдеще утре.
  Вие впрочем имате богат опит в обещаването на достойнство и морал в бъдеще време. “Ние няма да ви излъжем!” – това беше постоянния рефрен на митингите през зимата на нашето недоволство. Всички бяха с нас тогава – мръзнеха нощем по барикадите и Ви вярваха. Това бе разцъфването на СДС, оплождането му с жива гражданска енергия. Тогава можеше да се направи решителния прелом в гражданското съзнание на хората, да се съгради реално гражданско общество, да се създадат реални основания за национално самочувствие и гордост. Спомняте ли си студентите, г-н Костов? С техните феерични шествия и политически карнавали, с мъжеството, с което останаха на площада, за да посрещнат полицейските палки в нощта на 11 януари 1997 г.? Всички те Ви вярваха, но вярват ли Ви сега – и за колко от тях се сетихте по-късно? Колко от хилядите хора от митингите и барикадите потърсихте, след като дойдохте на власт? Питам Ви – защото те осъществиха българската революция – не Вие, не скроената по Ваш модел партия. Всички те се довериха на вашето “Ние няма да ви излъжем!” – и останаха излъгани.
  Вие им обещахте, че виновниците за банковата криза, в която изчезнаха спестяванията на милиони българи, няма да останат безнаказани. Как изпълнихте това обещание? Колко банкери са осъдени за ограбените и изнесени от България седем милиарда – толкова поне са според сметките на избрания с Ваши протекции главен прокурор? Колко, кажете ми? Кой и как потърси следите от тези пари? Кой настоя да бъдат екстрадирани Атанас Тилев, Иван Миронов, Иван Китов и куп още банкови герои? Кой поиска техните имущества да бъдат конфискувани?
  Никой. Не Вие във всеки случай. Знам предварително Вашия отговор: не можем да се бъркаме в работите на съдебната система. Можехте – когато ставаше дума да бъде назначен Филчев за главен прокурор. По този повод Александър Джеров е говорил с Вас, настоявал е да не правите тази глупост, разказал Ви е за какво чудо става дума. Без никакъв ефект, разбира се. Защото именно съдебната система бе най-плътно овладяната от ваши хора част от държавната власт. Трябваше ви прокурор, който да свърши това-онова. Например да прекрати делото “Сапио” и делото срещу Вашия личен съветник и приятел Красимир Стойчев за източване на 8,5 млн. долара от Капиталбанк – това видяха хората в отговор на Вашето обещание.
  Обещахте да отворите досиетата. Наскоро четох някъде Ваше изказване: “Ние отворихме всички досиета.” По-опашата лъжа трудно може да бъде измислена. Не, далеч не отворихте всички. Някои отворихте, а някои покрихте. Над 60 имена изчезнаха от списъка на Богомил Бонев, когато ставаше дума за действащите народни представители. Знам какво ще ми отговорите – решение на КС и прочее. Само че, г-н Костов, Вие имахте цялата власт в ръцете си. Имахте правителство, имахте президент, имахте абсолютно парламентарно мнозинство. И изобщо не Ви беше нужен никакъв закон. Защото освен всичко имахте и решение на НС от 1993 г. – напълно валидно и никога неотменяно – съгласно което архивите на ДС не съставляват държавна тайна. Можехте чисто и просто да вземете няколко камиона и да пренесета досиетата от сградата на МВР в Държавния архив.  Линк: http://www.sarakt.org/sygarev.html

 11. 11 Профил на KR
  *****
  Неутрално
 12. 12 Профил на човек
  *****
  Гневно

  И без да ги вадим , всички знаем че без ДС и партията майка няма нито един успешен бизнесмен.Навремето ДС контролираше каналите на дрога , сега са ги раздали на аренда като си взимат пая ,от време на време обявават тайно натдаване за някой нов канал,хората се сменят шапката е същата.

 13. 13 Профил на rk
  *****
  Неутрално

  Костов се опитва да тича пред вятъра, но то цяла буря се задава. Кой каквото е дробил, ще го сърба.

 14. 14 Профил на Off
  *****
  Неутрално

  За какви икономически досиета говориш бе, сирищниково гранясало говедо? Не са ли те следствие от политическите?
  Каква е цената на раздаваната от тебе, свиньо проклета, на
  ордени Стара Планина - на Батков, на Манджуков и т.н.

 15. 15 Профил на DEBELOOK
  *****
  Неутрално

  ЕЙ, МРЪСНА ГАД, ЗАщО СИ ОТВАРЯш УСТАТА БЕ НЕГОДНИК НЕщАСТЕН, БЕЗСРАМЕН ТВЪРДОГЛАВЕЦ НЯМАш ЛИ КАПКА МОРАЛ В ТАЗИ ПРАЗНА ГЛАВА?...

 16. 16 Профил на true2
  *****
  Неутрално

  Нека да извадим не всички икономически, а всички досиета на прехода.Защото "назначените бизнесмени" затова ги наричат така, защото някой ги е назначил.Искаме да видим точно тези, които са назначавали бизнесмените и са им осигурявали чадър през последните 20 години.

 17. 17 Профил на 911
  *****
  Весело


  ДА АМА МУТРАТА НЕМА ДА Е СЪГЛАСЕН.

 18. 18 Профил на Фалконе
  *****
  Неутрално

  До коментар [#15] от "DEBELOOK":

  няма няма

 19. 19 Профил на БКПБСП
  *****
  Любопитно

  Значи, вместо рефереднум за отваряне на КДоСиетата или за АЕЦ Белене, референдум за ГМО и ПРО.

  Чернобилно модифициран Молодец!

  dan
  * 7

  Айде да извадим досиетата - но ще се окаже, че и десни и леви са оклепани с лайна, и че парите командват - няма СДС-та, БСП-та, ГЕРБ или АТАКА!

  РЕФЕРЕНДУМ ЗА ГМО И ПРО!

 20. 20 Профил на наблюдател
  *****
  Неутрално

  Икономическите досиета на прехода ли? Хората от БКП. Те си направиха "прехода" за сметка на онези, които никога не са били част от БКП-БСП и производните им измислени партийки. Някой откраднаха повече, други по-малко, но всички са от един дол.

 21. 21 Профил на antikomunist
  antikomunist
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#10] от "бай Петко":

  пак вадиш стари партенки комуне нещастно кажи нещо за патрона си за връзката стойков-николов за ордените за ловната му дружинка

 22. 22 Профил на 1848
  *****
  Неутрално

  Май забравяш, че си агент Гоце на Непреходна ПолитЭкономика.

  На коммунистический призрак бродещ из ЕС.

  "Първанов: Нека извадим икономическите досиета на прехода"

 23. 23 Профил на 1234
  *****
  Неутрално

  Ами хайде. Да започнем с мъртъвците Илия Павлов, Емил Кюлев, Доктора и живите трупове Велев. Гоце доста трябва да обяснява за своите съветници. Да обясни и като какъв е харизал такситата на Алексей, с когото няма нищо общо. Костов и той има да обяснява.

  Но защо ли да отваряме някакви икономически досиета. Да започнем с офшорните сметки, а. Да установим собствениците на всички офшорки с дейност в страната. Да погледнем швейцарските сметки. И австрийските. Това се истинските досиета на прехода. Дано в Европа имат грам мозък в главите си и да натиснат силно в тази посока.

 24. 24 Профил на Торбеш
  *****
  Неутрално

  ДС-агентът Първанов / ГОЦЕ продължава да върши черната работа на шефовете си - да лъже, да маже, да манипулира общественото мнение.
  Това е заявката му за по-нататъшна дейност в политиката.
  Само че завинаги остава впечатлението, а за мен убеждението, че Първанов се отчита пред някаква тайна, паралелна, нелегитимна власт, властта на излязлата в нелегалност Държавна Сигурност, а не пред избирателите си. Затова няма да приема Първанов 1 към 1, а винаги като говорител на някакви тъмни субекти от преизподнята - врагове на Свободна България и на всеки един от нас като българи и европейци. Първанов е национален предател на България в полза на руските интереси.

 25. 25 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Ей цървул, защо с такива абстракции

  "да извадим икономическите досиета на прехода"

  я по-конкретно: николов, стойков, машини втора ръка и пр.

  А наскоро се чу, че лично си покривал рекет на А.П.

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 26. 26 Профил на Първанооов
  *****
  Гневно

  ПЪРВО ИЗВАДИ МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ДОСИЕТА ОТ ПРЕДИ И СЛЕД ПРЕХОДА !

  (((

  Икономическите са следствието -Те не ни интересуват ..

  Ние тях ги знаеме, ЩОТО СА ВИДНИ ОТ ВСИЧКИ ((

 27. 27 Профил на Първанов, НЕ НИ ЗАНИМАВАЙ
  *****
  Гневно
 28. 28 Профил на КОКИЧ
  *****
  Гневно

  ТОЗИ СИ МИСЛИ , ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ ЗАЩО БКП СДАДЕ ВЛАСТТА ПРЕЗ 1997 !!!
  100 СТРУКТУРООПРЕДЕЛЯЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ , СЪС ДЪЛГОВЕ , НАДХВЪРЛЯЩИ 5-10 ПЪТИ "АКТИВИТЕ" ИМ ,БЯХА ВКАРАНИ В СПИСЪК ЗА ЛИКВИДАЦИЯ ПО ВРЕМЕТО НА Ж;ВИДЕНОВ !! НЯКОЙ ТРЯБВАШЕ ДА СВЪРШИ ТОВА , НО НЕ И БКП !! ТАКА СДС И КОСТОВ НАГАЗИХА В ЛАЙНАТА И КАЛТА ЗА ИЗМЪКНАТ КАРУЦАТА , А БКП СИ ДОКАРА КОБУРГА ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ГРАБЕЖА , ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН !!

 29. 29 Профил на POETA SUGAREV I LICETO PARVANOV
  *****
  Неутрално

  ПАК ЗА КОСТОВ..., ЗАщОТО ПАК БАЙ ПЕТКО КОМУНИСТИчЕСКОТО НЕДОМИСЛИЕ ПРОБУТВА ПИСМЕНАТА НА СУГАРЕВ, КОЙТО Е ЕДИН ПОЕТ ОТ БАРИКАДИТЕ И МНОГО ЕМОЦИОНАЛНО СВЪРЗАН С ПРОМЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ, НО ПРОСТО ЗАБРАВЯ ИЛИ НЕ ИСКА ДА РАЗБЕРЕ,чЕ НИКОГА ПОЕТИ НЕ СА БИЛИ ПОЛИТИЦИ, ЗАщОТО СА ПОЕТИ, А НЕ ПОЛИТИЦИ. КОЛКОТО И КОСТОВ ДА Е МЕСТЕН ПОЛИТИК, КОЛКОТО И ДА ИМА НЕДОСТАТЪЦИ И ГРЕшКИ, ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПРИЗНАЕ, чЕ НЕ Е ДЕМАГОГ И ХУБАВО Е ДА БЪДЕ чУВАН ПОНЯКОГА, А НЕ ОПЛюВАН ОТ НЕРАЗБИРАЕМО-НЕСЪСТОЯТЕЛН СТРАДАщИ ИНТЕЛИГЕНТНИ , НО ЕМОЦИОНАЛНИ И ДРУГИ НЕ ДОТАМ ЕМОЦИОНАЛНИ И ТВЪРДЕ НЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ , А НАПРАВО БЕЗСРАМНО БЕЗОчЛИВИ ХОРА КАТО НАПРИМЕР ЛИЦЕТО ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ

 30. 30 Профил на Ега ти.. и
  *****
  Гневно
 31. 31 Профил на До гоцевчетата
  *****
  Гневно

  Айде да извадим икономическите досиета на целия ЧЕРВЕН ЕЛИТ от 1980 г. до сега! И веднага ще лъсне ужасяващата истина защо е България най-бедният член на ЕС!. Като се почне от Политбюро на БКП, през ЦК и цялата червена номенклатура, както и целият апарат на ДС. Толкова сте жалки, червени боклуци!

 32. 32 Профил на Аз
  *****
  Неутрално

  Стар комунистически похват за отклоняване на вниманието и ловко прехвърляне на отговорността.
  Да, нека видим как се създадоха мутрите и под чие управление, да видим кой докара БГ до национална катастрофа и сасипия, за анализираме как всички БКП дейци и свързани с ДС са днешен бизнес елит, да разгадаем как кръга монтерей се опитва да дерижира нещата, да проследим старите контрабандни канали, закриляни от ДС как се трансформираха в частни такива. има и още и още.
  Гоце трябва да мълчи гузно и само да се извинява. За съжаление този тип хора, виновни за горните неща, имат навика да бъдат гьонсурати и нагли крадци и обесници.

 33. 33 Профил на 777
  *****
  Любопитно

  Това означава и агентите от ДС които във момента те спонсорират Гоце, а това са босове на групировки и олигарси , Да нека всичко да излезне на яве , и милиярдите раздадени на кредитните милионери със червени куфърчета от Луканов и Дойнов, Да да да нека да излезнат, това е злото и мафията във България

 34. 34 Профил на ...
  *****
  Неутрално

  Съгласен...
  Да видим къде е отишла разликата от 27 млрд. от приватизацията...

 35. 35 Профил на Бравос
  *****
  Неутрално

  Това е хубаво предложение, защо ревете бе хора? Нека да стане поне това.

 36. 36 Профил на Шопенберг
  *****
  Весело

  До коментар [#10] от "бай Петко":

  Абсурдът е пълен! Бай Петковци и Едвин Сугарев в една лодка, загрижени за съдбата на СДС, което беше на път да бъде овладяно изцяло от ДС крадците Бисеров и Ментата, приютени после в ДПС. Дали ще се намери ЕДИН наивник, който да повярва, че подписаният от ПОЕТА ЕДВИН материал е писан от него. Както винаги Сугарев е пощенска кутия на милиционерски анализатори, обиграни в писането на компромати и фабрикуване на полуистини. Защо го прави е незначителен въпрос, обвързан с психосъстояния, подобно на огледалния му Филчев.
  Най-умилителното доказателство за тези скалъпени фалшификации, комбинирани демагогски факти, полуистини и откровени лъжи, е чче са по сърце на неуморния милиционерски кретен бай Петко. Поне в този форум, няма толкова тъп, който да не е разбрал, че каквото харесва на бай Петковци е вредно и унищожително за България.

 37. 37 Профил на CommiesOnSoap
  *****
  Неутрално

  Нито ред нито знак!

  ахахаххаа помниш ли тва Гоце?

 38. 38 Профил на Шопбул
  *****
  Гневно

  Гоце, ти си миризлив простак и алчен лъжец!

 39. 39 Профил на Пацо
  *****
  Любопитно

  Гоцееее и ти си във тая помия от изродите на ДС , освен Батков половината президенти на футболни отбори са протежета и поставени лица от ДС , бизнесменчета мутри неграмотни със купени дипроми, крадците обрали със милиарди България.

 40. 40 Профил на inn
  *****
  Неутрално

  Както често се случва при БСП - крадецът вика "Дръжте крадеца!".

 41. 41 Профил на МАРТИ
  МАРТИ
  Рейтинг: 8 Гневно

  Гоце да каже тези 27 000 000 000,които не постъпиха в хазната,в чии джобове потънаха.Стига са си бърсали ръцете с Костов.Самия Костов извърши приватизацията под диригентството на партията майка БКП.Всички са в кюпа.Няма какво да ни разиграват постановки от Балшой театър.Крайно време е да ги наритаме до един .Всички са се пръкнали от едно и също червено котило.До кога ще ги траем?

 42. 42 Профил на Манго Джери
  *****
  Неутрално

  "Първанов: Нека извадим икономическите досиета на прехода"

  Нека си извадим първо пишките тогаз.

  Първанчо затваряй си дюкяна, не си в бардака!

 43. 43 Профил на TONINO
  TONINO
  Рейтинг: 8 Гневно

  До коментар [#41] от "МАРТИ":

  Аз отдавна съм го казал това.Всички са на общата трапеза.А ние народеца сме от другата страна.И тотална политическа лустрация,няма да оправи положението.Разберете го.Комунягите създават партиите,а ние гласдуваме за когото те ни подадат.Реално ,ние не избираме политиците.Няма един свестен политик през последните 20г.На България и трябватНЕЗАВИСИМИ И НЕОБВЪРЗАНИ с ЧЕРВЕНИТЕ комунисти политици.Само вносни политици ще ни оправят.

 44. 44 Профил на kiup
  *****
  Неутрално

  "Всички сме в кюпа", а не "всички са в кюпа"

 45. 45 Профил на SELIANINA
  SELIANINA
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Моля ви разкажете историята за трипера може би само аз не я знам но бих искал да се информирам.

  Нормалните хора си имат дом, семейство, увлечения и мечти.
 46. 46 Профил на .
  *****
  Неутрално

  "настояването на лидерът на ДСБ Иван Костов да не се рови миналото, а да се гледа само в бъдещето."
  Опаааааааа,доста красноречиво ! !!!!!!
  Кого го е страх?

 47. 47 Профил на запалката и Р. Овч.
  *****
  Разстроено

  Всички чобани трактористи да се осветът и на кой колко милиони са раздадени до 300, то не че не се знае , Но нека да стане , Това иска българина.

 48. 48 Профил на nikoga, nikoga
  *****
  Неутрално

  Докато мислим като #43 и # 41, НИКОГА България НЯМА да посперира...

 49. 49 Профил на LICETO OT SNIMKATA GOVORI
  *****
  Неутрално

  ДО #46 . човека не го е страх, ами му се струва, че много време мина и нишо не се постига с такива спирачки като ЛИЦЕТО НА СНИМКАТА

 50. 50 Профил на Тал Зилберщайн : Good bye, my friends
  *****
  Неутрално

  .

  Балканските страни са едно голямо говно, разделено на части от колелото на историята......

  .

 51. 51 Профил на брава гоци
  *****
  Неутрално

  Гоцетоза първи пъте прав дасеизвадят вече всички досиета и да се види кой окраде Българияркой отиде в банките кой изнесе парите навънка и кой ги върна.Батков не е толкова важен да видим всички банкери и всички кредитни милионери дето уж си върнаха кредите но взеха помилион в зелено и върнаха по 1000лева.

 52. 52 Профил на zar
  *****
  Неутрално

  да почнем от тук
  в молбата си за постъпване на служба,собственоръчно да пишат и следния текст:
  "ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПЕТНЯТ ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ. ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ НЕПРОСВЕТЕНОСТТА НА НАРОДА НИ И ГО ГРАБЯТ, УЖ БИЛИ ПО-УМНИ И УЧЕНИ, А ВСЪЩНОСТ ЛУКАВИ И ХИТРИ НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ. ЗА ТЕЗИ, КОИТО НАСАЖДАТ ОМРАЗА МЕЖДУ ХОРАТА ЖИВЕЕЩИ В НАШЕТО МИЛО ОТЕЧЕСТВО, БИЛО НА ЕТНИЧЕСКА ИЛИ ВЕРСКА ОСНОВА, С ЦЕЛ ДОКАТО СЕ ИЗБИВАТЕ ПО-МЕЖДУ СИ, ТЕ ДА ТРУПАТ БОГАТСТВА, НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ. ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОБЕЩАВАТ МНОГО, САМО И САМО ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ, А ПОСЛЕ СЕ ОТМЕТНАТ ОТ ДУМИТЕ СИ, КАТО КАЖАТ, ЧЕ ВРЕМЕНАТА БИЛИ ТРУДНИ И ТЕ ВИДИТЕ ЛИ НЕ ПРЕДПОЛАГАЛИ ЧЕ ТАКОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО, НАКАЗАНИЕТО Е КОНФИСКУВАНЕ НА ИМУЩЕСТВОТО И ИЗГНАНИЕ ИЗВЪН ПРЕДЕЛИТЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО НИ. ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПОД БУЛОТО НА РОДОЛЮБИЕТО, ГРАДЯТ ЗАКОНИ, А САМИТЕ ТЕ НЕ ГИ СПАЗВАТ ИЛИ ПЪК ГИ ИЗПОЛЗВАТ С ЦЕЛ СВОЕТО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ, НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, СМЪРТ И ПАК СМЪРТ. ТОВА Е КОЕТО ИСКАХ ДА ВИ КАЖА, НАДЯВАЙКИ СЕ, ЧЕ ЩЕ ДОВЕДЕТЕ БОРБАТА ДО КРАЙ. БЪДЕТЕ СИЛНИ БРАТЯ И НЕ ЩАДЕТЕ СИЛИТЕ ,НИТО КРЪВТА СИ, ЗАЩОТО ОТЕЧЕСТВОТО НИ НЯМА ДА ПРИПИШЕ ЗАСЛУГИТЕ ВИ ДРУГИ МУ, НИТО ПЪК ЩЕ ПОЗВОЛИ ДА ПОТЪНАТ В ЗАБВЕНИЕ. И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – ВРЕМЕТО Е В НАС И НИЕ СМЕ ВЪВ ВРЕМЕТО, ТО НАС ОБРЪЩА И НИЕ НЕГО ОБРЪЩАМЕ." ВАСИЛ ЛЕВСКИ
  след това да си попълнят данните и да се подпишат!!!

 53. 53 Профил на PRAZNOGLAVEC
  *****
  Неутрално

  ПЪРВАНОВ, ЗАМИСЛЯЛ ЛИ СИ СЕ КАК ТЕ ТЪРПИ ЖЕНА ТИ?... МНОГО СЪМ ЛюБОПИТЕН.

 54. 54 Профил на суьо
  *****
  Неутрално

  Съгласен съм с Гоце.

  ВСИЧКО НА МАСАТА!!!

 55. 56 Профил на Berna
  *****
  Неутрално

  Нека да се отворят , нека, но не като криминално четиво, а и да има реакция от прокуратурата и да връщат на държавата откраднатото. Предлагам да се създаде фонд "Възстановени отклонени средства" и къде доброволно , къде с други способи държавата да си прибере всичко заграбено от 1990г до сега.
  Иначе само си дрънкат политиците....

 56. 57 Профил на ТОДОРОВДЕН
  *****
  Неутрално

  ТАМ Е ИСТИНАТА.

  Лъжец Гоце маже...


  "РЗС настоява в кратък срок да бъде разсекретен и оповестен докладът от януари 1989 г. на Шесто управление на ДС . . . , отнасящ се за лицата, одобрени за "нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна Република България", пише в декларацията. От партията настояват и за пълно разсекретяване на "документите на стария репресивен комунистически режим".

 57. 58 Профил на lili ivanova
  *****
  Неутрално

  гоце не помни6 ли 4е елена костова вдигнала кравно и са това не а осадиха но и 200,000 долара и др.далавери не ги варна а си ги прибра а и.костов пак каза 4е са му сасипали сем.може би е имал предвид като се оножда6е с надка пап4ивата михаилова но и та се исмакна и отнесе доста пари петар стоанов снае ли та нали и.костов сасдаде мутрите и хасарта в бг.но ве4е не му бутат и са това им дигна данаците 15% но са малко да станат поне 30% божков има милиарди нека да пла6а толкова хора сабогатаха покраи 4ерепа нега и бг.да сабогатее малко от мутрите а и бедните старци и старици сатваране на касината да построат домове са бедните пенсионери и дет.санимални а и хубави ефтиви пенсионерски клубоце не дискотеки дето 6маркат и касина дето сарибават не6асниците божков да ги направи теси проекти стига се е гу6ил а и патрниорите му

 58. 59 Профил на lentata nazad
  *****
  Неутрално

  ГОЦЕ, защо скри филчев в киргизстан, бе мойто, я върни лентата назад, мойто

 59. 60 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 660 Весело

  Гоци, гоци, кога ли ще се отървем от твоите компетенции, гоци.....
  Най-накрая ще дойдете много па уми от пернишкио регион. Гоци....

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 60. 61 Профил на SELIANINA
  SELIANINA
  Рейтинг: 8 Неутрално

  за трипера питам

  Нормалните хора си имат дом, семейство, увлечения и мечти.
 61. 62 Профил на Seamus
  *****
  Неутрално

  "Дарението" на Чорни се оказа фалшифициран документ, който mediapool.bg разкри и показа. Кой ли го беше изготвил?

 62. 63 Профил на ЦЪРВУЛАН
  *****
  Неутрално

  Гоце що не ми вържеш цървулите Стига с тия тенекии Я да видиме как така ще си изкарате икономическите досиета и ще си преебете 20 годишните мафиотски усилия да грабите де що закачите Прибирай се на топло да не те приберат други

 63. 64 Профил на Agent
  *****
  Неутрално

  Гоце би предал и най-верните си приятели, странно за каква кауза го прави!

 64. 65 Профил на MITKO SHESTAKA
  *****
  Любопитно

  до фалконе прав си ама как да стане като архивите на БКП ги изнесоха в Малта за по сигурно да се сьхранят Така че трябва да се приверат от там но ако не са ги прехвьрлили някьде на друго място. ГОЦЕ ГОЛЯМЯ ИЗДЬНКА СИ И НАЙ ПОСЛЕ И ДО КОГА щЕ ПАЗИш ОНЕЗИ ДВАМА ТВОИ СПОНСОРИ САПАРДЦИ ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЗАТВОР А ПЬК ТИ КАТО ТЕХЕН ПОКРАВИТЕЛ ПОМИСЛИ КЬДЕ Е ТВОЕТО МЯСТО щОМ НЯКОЙ СЕ ОПИТА ДА КАЖЕ НЕщО ТИ СЛАГАш ПАРАВАН И ТО ВИНАГИ НО ДО КОГА БЕ ГОСЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...

 65. 66 Профил на ЦЪРВУЛАН
  *****
  Неутрално

  Агент Как за каква кауза За да шуми в ефира че е чист На Гоце му е пределно ясно че никой никога нямада изкара подобни досиета защото целокупната политическа класа одма отива в панделата

 66. 67 Профил на Румен Честния
  *****
  Неутрално

  Защо не се направи ревизия на "Българската Коледа"? След като се приспадне ДДС колко процента остават за лечението на децата? Има ли 10%?
  Ей мръсник комунистически? Ами как стана така, че единствените приватизирани предприятия до 1997г. бяха фармацевтичните? Заради амфетамина ли?
  Мамицата ти мръсна триперлива!

 67. 68 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 986 Неутрално

  Гоце, духът на невинният овен "Архар", който ти подло уби отдалеч с пушка с оптичен мерник те преследва и ще те стигне. С него ще бъдат и другите ненужно избити от теб животни.

  «Enjoy yourself. It’s later than you think.» - chinese proverb
 68. 69 Профил на KMET
  *****
  Неутрално

  Браво на г-н Първанов!

  Ако ще вървим напред, добре е да знаем с кого вървим напред.
  От озлобеност виждам само грачене по форума.

 69. 70 Профил на РЗС
  *****
  Неутрално


  РЗС: Костов покровителства контрабандни канали и измамни митнически схеми. Да се отворят архивите!


  Иван Костов се е договорил с министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов да остана на поста председател на комисията за контрол на ДАНС до края на мандата на 41-ото Народно събрание. Това сочи достоверна информация на партия РЗС, според която Костов и Цветанов са се разбрали да бъде премахнат ротационния принцип при председателството на комисията за контрол на ДАНС.

  В своя декларация партията на Яне Янев припомня, че по време на изслушването на Алексей Петров в комисията за контрол на ДАНС - „Иван Костов буквално е мрънкал, гледал гузно и на няколко пъти е излизал от залата".

  Затова РЗС настоява да се публикува стенографския протокол от заседанието на Комисията за контрол на ДАНС, на което е бил изслушан Алексей Петров. Да се публикува и записът на разговора между Костов и Петров две седмици след заседанието, настояват в декларация от партията на Яне Янев.

  След 20 години посткомунистически сценарий е редно архивите да проговорят и най-после да стане ясно защо демократичният преход се провали и кой създаде т. нар. политически елит веднага след 10 ноември 1989 г., пише в текста.

  Според източниците на Янев в от 1997 до 2001 година Иван Костов е покровителствал контрабандни канали и измамни митнически схеми. За всички тях Национална служба сигурност (НСС), а сега и ДАНС разполага с документи. От РЗС ще настояват да бъде публикуван стенографския протокол от заседанието, при което е бил изслушан Алексей Петров. Също така да се публикува и записа на разговора между Костов и Петров две седмици след заседанието.

  Освен това от РЗС ще изискат още и разсекретяване на доклада на VI управление на ДС от 1989 година, когато са били одобрени лицата за „нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна Република България". По този начин ще стане ясно, че Иван Йорданов Костов влиза в политиката с подкрепата на ДС и ГРУ, се казва още в декларацията на РЗС.

  РЗС настоява в кратък срок да бъде разсекретен и оповестен докладът от януари 1989 г. на VI управление на ДС, подписан от ген. л-т В. Велинов, отнасящ се за лицата, одобрени за „нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна Република България”. От този доклад и приложения към него списък ще стане окончателно ясно, че Иван Йорданов Костов влиза в политиката с подкрепата на ДС и ГРУ - настояват от РЗС.

  РЗС призовава за пълно и окончателно разсекретяване на документите на стария репресивен комунистически режим. Те ще свалят маските на корупцията и на обвързаността със службите и няма повече да се прехвърлят вини върху тези, които искат наистина да има нов ред, нова Конституция и нова държавност. 70. 71 Профил на ЦЪРВУЛАН
  *****
  Неутрално

  РЗС За връзката на Костов с контрабандните митнически канали се знае отдавна За това навремето Костов махна Елка Владова от шев на митниците за да си прави шашмите

 71. 72 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1094 Весело

  Бай Петко - пази г..за, Костов те гони!

 72. 73 Профил на Кратка хроника
  *****
  Неутрално

  Българският народ едва ли някога ще забрави, че именно хората на Иван Костов в Конституционния съд позволиха на ДПС, “Петата колона” на Анкара, да се превърне в легитимна политическа сила. След този предателски ход Черният Ваньо широко отвори вратите на България за турската мафия, която трайно се настани на възлови точки в нашата икономика. Милиони долари от тайните фондове на турската държава, които по принцип се използват за високопоставени шпиони в чужбина, потекоха към многобройните сметки на управляващото ни драгалевско семейство. Крупни истанбулски мафиоти вечеряха интимно край Босфора с доверените пажове на Костов и щедро раздаваха натъпкани пликове със зелени банкноти. Търсени по цял свят престъпници свободно сновяха между България и Турция с помощта на продажни дипломати и офицери от МВР, които раздаваха на килограм привилегировани визи на бандитския ъндърграунд в Турция.
  Разбойническата сага продължи и след Костов, когато щафетата бе поета от Сакскобургготски и Доган, които окончателно превърнаха България в заложник на турските интереси. Сега, когато голяма част от политическите бандити са извън играта, стана ясно, че старите бакии не са забравени, а агентурните тефтери отново са отворени.

 73. 74 Профил на Суперскандални разкрития
  *****
  Неутрално

  http://www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,23204.0.html

  Президента агент на ДС ГОЦЕ-Георги Първанов е този който е покровителствал октопода в изминалите 8години!

  Това обяви сензационно ЕДвин Сугарев! ФАКТИТЕ!

  Едвин Сугарев: Алексей Петров ще бъде осъден за рекет. Няма да се измъкне

  "Това е първият случай в цялата история на прехода когато пряко се атакува свързващото звено между държавата и организираната престъпност!" Това бяха функциите на Петров! Връзката между държавата и мафията! Той пълнеше партийните ЧЕРНИ КАСИ на всички партии вече над 10години!

  http://novinitepro.bg/novinite/kriminalno/edvin-sugarev-aleksei-petrov-shche-bde-osden-za-reket-nyama-da-se-izmkne.html

  Нанка Колева:
  Свидетел съм как Филчев е прикривал сигнали срещу Алексей Петров
  на рекетирани. Тъй като няма какво друго да направи, го дава на прокурор, който пише мнение за производство. То, естествено, не само, че не тръгва срещу Трактора, ами Лудия го образува срещу тези, които са се жалвали.

  Освен това писмото което било пратено е пратено от името на Алексей Петров от познайте????? президентския приятел и съветник РЕКТОР НА УНСС Борислав Борисов И сега познайте...и той живее на първата частна улица в София на баретите при Филчев Филко Славов Алекесй Петров и хамстера!

  http://www.capital.bg/show.php?storyid=861220

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/02/19/861608_pismoto_za_bankite_ne_bilo_ot_aleksei_petrov_a_ot_ssi/

  ДАНО ПРИ ЦВЕТАНКА РИЗОВА ВОЛЕН СИДЕРОВ ГИ РАЗКАЖЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ НЕЩА! УНИКАЛЕН СКАНАДЛ! На практика за пърив път се прави пряка връзка Алексей Петро-Георги Първанов чрез съветника му!

 74. 75 Профил на Първан = Иван
  *****
  Неутрално

  вани единия, блъсни другия. Взели да си мерят, кой е по-голям, на кой спонсорите са по крадци, кой е създал повече престъпници. А бре Иване сега ли разбра, че Първан вече почти два мандата не си е мръднал малкия пръст за българите, а бре Първане ти чак сега ли разбра същността Костова, ама в същото време даде мандат на циганина Доган да продължи да унищожава България, каквото всъщност беше и цялото управление на Костов. Всички вие сте за едно единствено място, първо на политическото бунище, а ако и ти Първане си толкова черен колкото и Иван, ще трябва да ви се намери място в затвора. Затова не си ги мерете, ами се скрийте и чакайте да ви хванат ловците на октоподи.

 75. 76 Профил на ivoova
  ivoova
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Като чете нормален човек каква енергия се хвърля от повечето да се плюе тоя или оня става ясно що сме на това дередже. Абе то тука бъка от комплексари.....

 76. 77 Профил на СиСи_Боата_Си_търси_Белята
  *****
  Неутрално

  Що е то икономическо досие и има ли почва у нас

 77. 78 Профил на Дон Джовани Костовезе
  *****
  Неутрално

  Ето какво е работил Костов за 4 год.- пълнел си е гушата с куфарчета и е внедрявал мутри в тйните служби. Костов е сложил политически чадър над Алексей Петров, сега трябва да отговори защо го е направил, какво е било скрито под този чадър - куфарчета или нещо друго. Ако се окаже, че Петров е извършвал престъпления, криейки се зад имунитета, осигурен му от Костов, то тогава самият депутат от ДСБ и бивш премиер трябва да се откаже от имунитета си и да стане клиент на прокуратурата.цитирай
  Костов, който е долнопробен крадец, шеф на една разбойническа чета. Какво направи той? С какво ще остане в историята? С приватизацията?
  Приватизация на 30 млрд. държавно имущество.
  И колко влязоха в държавата обратно - 3 млрд. Къде са останалите 27 млрд. долара? У Костов и костовчета. И сега с парите си дърпа лостовете, бута. Не можа да се стигне до дело защото- Вземете “Балкан”. Един самолет струва милион и половина долара. Имаше между 50 и 70 самолета, отделно имущество, бюра за продаване, линии, представителства, хотели в България. Три институции участват в продажбата му - Агенция по приватизация, Министерството на транспорта, МФ, подават си топката. Опитваме се да съберем документите, нищо не излиза. Това е факт. И за колко продаде той целия “Балкан”? За 150 000 долара, колкото струва един среден апартамент в София. Така ли е? Второ, какво направи този господин? Унищожи “Кремиковци”. “Кремиковци” струва 1 млрд. долара. Той го подари на някой си Златев ли, Захариев ли, т.е. на себе си, защото парите отидоха в Италия при щерката. Сватът шеф на “Уникредито”.
  Когато прокуратурата започна разследване по този процес, Костов подскочи: “Не, прокурорите не разбират, да не се месят в политиката, това са тънки неща, пазарна икономика, една стока струва толкова, за колкото може да се продаде. И тя може да се продаде за 1 долар”. Няколко години след това собственикът продаде част от “Кремиковци” за 600 млн. долара, мисля, част, а целия струва 1 млрд. Значи фактите опровергаха Костов. После имаше дългове, ама дълговете той ги опрости. 400 млн. дългове той ги опрости. И къде са парите, под масата си ги разделиха с този, който го купува. Сега разбирате, че не може един крадлив циганин да се представя за честен и голям политик, като Стамболов… Очевидно не му харесва, че го разобличих.цитирай

 78. 79 Профил на БГ КРЪСНИКЪТ
  *****
  Неутрално

  Президента агент на ДС ГОЦЕ-Георги Първанов е този който е покровителствал октопода в изминалите 8години!

  Това обяви сензационно ЕДвин Сугарев! ФАКТИТЕ!

  Едвин Сугарев: Алексей Петров ще бъде осъден за рекет. Няма да се измъкне

  "Това е първият случай в цялата история на прехода когато пряко се атакува свързващото звено между държавата и организираната престъпност!" Това бяха функциите на Петров! Връзката между държавата и мафията! Той пълнеше партийните ЧЕРНИ КАСИ на всички партии вече над 10години!

  http://novinitepro.bg/novinite/kriminalno/edvin-sugarev-aleksei-petrov-shche-bde-osden-za-reket-nyama-da-se-izmkne.html

  Нанка Колева:
  Свидетел съм как Филчев е прикривал сигнали срещу Алексей Петров
  на рекетирани. Тъй като няма какво друго да направи, го дава на прокурор, който пише мнение за производство. То, естествено, не само, че не тръгва срещу Трактора, ами Лудия го образува срещу тези, които са се жалвали.

  Освен това писмото което било пратено е пратено от името на Алексей Петров от познайте????? президентския приятел и съветник РЕКТОР НА УНСС Борислав Борисов И сега познайте...и той живее на първата частна улица в София на баретите при Филчев Филко Славов Алекесй Петров и хамстера!

  http://www.capital.bg/show.php?storyid=861220

  http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2010/02/19/861608_pismoto_za_bankite_ne_bilo_ot_aleksei_petrov_a_ot_ssi/

  НЕ НА СЪДЕБНАТА МАФИЯ КОЯТО 20години се гаври с българите!

 79. 80 Профил на pero
  *****
  Неутрално

  Гоце се оказа ебати противното влечуго.

 80. 81 Профил на axa
  *****
  Весело

  Можееее, Гоцка, давай, вади - първо твоето икономическо досие, после твоето политическо досие, а след това твоето агентурно досие. Може и в обратен ред.

 81. 82 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  Кой е внедрил Алексей Петров няма значение. Въпросът е, кой го е използвал след това с престъпна цел. А това както всички знаете (дори и обикновените бесепедераси като бай Петко), не е Костов. Заради това само се чудите как да изместите темата.

 82. 83 Профил на NYtimes
  *****
  Неутрално

  Искам и доклада от януари 1989 г. на Шесто управление на ДС . . . , отнасящ се за лицата, одобрени за "нова ръководна класа в условията на демокрация на Народна Република България". Искам Гоцко да го чете на глас на народа)))))))))))))))))))
  И умно да обяснява))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 83. 84 Профил на ЛЮБЕН ГОЦЕВ
  *****
  Разстроено

  До коментар [#41] от "МАРТИ":


  До коментар [#43] от "TONINO":

  ++++++Браво момчета.Това е истината.Трябва да го проумеем,че те всички са в кюпа.Радвам се,че все повече хора се събудиха и прогледнаха!

 84. 85 Профил на Китаец
  *****
  Неутрално

  Москва снема от власт тодор живков и дава старт на един фалшив преход,от който се възползват комунягите и се превръщат н капиталисти,с парите които откраднаха от държавата ни.Естествено,че има пазарлък,между бойко,доган и гоце,просто сме свидетели на поредния фарс

 85. 86 Профил на бай Петко
  бай Петко
  Рейтинг: 497 Неутрално

  Костов е назначил Алексей Петров в службите, Костов и Соколов направиха Филчев главен прокурор. Предлагам на ББ-тиквата и пудела му Цветанов, да арестуват Костов другата седмица ! И веднага да бъде свален от всички ръководни длъжности и разследвам по случая. Нали точно Костов постоянно пищи, че е против агентите на ДС, а защо е назначил един агент в службите? Костов е двуличник, крадец и престъпник, това всеки нормален български гражданин го знае, освен един файтон костовисти, който постоянно губят избори.

 86. 87 Профил на Неошоп
  *****
  Весело

  Глупакът Гоце налапа въдицата на Костов. Сам се накисна.

 87. 88 Профил на MITAKA
  MITAKA
  Рейтинг: 8 Гневно

  До коментар [#86] от "бай Петко":

  Стига с тоя Костов!Той си е ваш продукт.Спрете да плюете по него.Комунетата си го създадохте,сега се дърпате от него.Още ли не сте схванали, как стоят нещата?Толкова ли сте зомбирани?

 88. 89 Профил на Цинизъм
  *****
  Разстроено

  Е, как ще стане тая работа, като самият Гоце и вътре в играта ?
  Иначе защо ще награждава с най-високите държавни отличия емблематични ДС агенти и мафиоти ? Защо по време на избабуваната от него Тройна коалиция не отвори и дума за организираната точно от неговата партия престъпност, довела до стъписване на целия Европейски Съюз и до спиране на парите ни по всички еврофондове ? Кого ще баламосва ?

 89. 90 Профил на оптимист
  *****
  Неутрално

  Правилно !
  Отворете икономическите досиетата на прехода !
  Те тогава на народеца ще му стана ясно кой- кой е.

 90. 91 Профил на Зигмунд Шопенфелд
  *****
  Весело

  Омекналият червен педал бай Петко, както и по-младите педеруги Гоце и Съсела, пяна им излиза на мръсните ченгесарски устенца. Какви извратеняци...., влюбени в Костов

 91. 92 Профил на Ламби
  *****
  Весело

  До коментар [#4] от "Пенка":
  Како Пенке, Трактора казваш ясно кой е, тракториста пак е ясно кои са, ама МТС (машиннотракторната станция) къде е?

 92. 93 Профил на Т. Живков
  *****
  Любопитно

  До коментар [#86] от "бай Петко":

  Като ти чета бисерите, започвам да се чудя мистрия ли ти е падала на главата или кофражно платно? Ако и в строителството си толкова добър, колкото в оценките и анализите, браншът ти скоро няма да излезе от кризата, та ако ще да продаваш по120 евра кв. метър.

 93. 94 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1094 Весело

  До коментар [#93] от "Т. Живков":

  Аз съм му казал на тоя дърт комуняга, че ако продължава да пише глупости, ще намеря внучето му и ще го подкупя да му махне сърпа и чука от аватара, че да се пукне от яд. Понеже той сам няма да може да ги сложи отново....

 94. 95 Профил на Ловък манипулатор
  *****
  Неутрално

  В случая националният предател Първанов се представя като перфектен МАНИПУЛАТОР!
  Който е гледал интервюто на Костов по БТВ онзи ден, добре ще си спомни, че той каза буквално следното:

  "Аз не гледам назад какво е правил президентът, какво е правил Румен Петков, аз искам в момента те да се разграничат, разбирате ли? Оставям всичко настрана, но тъй като е обявена тази война, те трябва в момента да се определят, разбирате ли? Това е сложното за разбиране. Нека да не гледаме в миналото, нека да не гледаме в бъдещето, сега да застанем на правилната позиция. А както върви разследването, докъдето стигне, ще приемем всички неговите резултати. Така би трябвало да действаме, ако сме политици отговорни към собствената си страна..."

  Ловък манипулатор. Ашколсун!!!

 95. 96 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1366 Любопитно

  До коментар [#84] от "ЛЮБЕН ГОЦЕВ":

  Пич,то е ясно кой кой е.Много са малко вече тези,които все още са заблудени по въпроса.Я вземи да кажеш,кой е тракториста,който кара трактора.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 96. 97 Профил на Dehumanizer
  Dehumanizer
  Рейтинг: 986 Весело

  Видиш ли комунист, резни му главата със сърпа, удари я няколко пъти с чука и накрая я свари в оцет за по-сигурно.

  «Enjoy yourself. It’s later than you think.» - chinese proverb
 97. 98 Профил на Milen Ivanov
  Milen Ivanov
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Хубаво, бе. Костов, Костов. Ама айде и другите маскари, нали всичките са такива. А не да викат "всички са маскари" и да си бършат г*за с Костов. На него не му пука. Айде и другите скок в говната!

  гоце баш на морашист да ми се прави, малко нагорно ми идва. Ай сиктир!

  Гледайте новия сериал "Сюнет за Сергюн".
 98. 99 Профил на Дама Пика
  Дама Пика
  Рейтинг: 442 Неутрално

  а не е ли по-добре всички тия, които се боричкате доброволно да се самоосъдите и да влезете в затвора и най накрая да оставите България на НАРОДА , без да го лъжете, манипулирате , крадете, изнудвате .

 99. 100 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ...гоц гоц цоооц цооц....!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK