БСП възнегодува заради политическо преследване на членовете си

БСП възнегодува заради политическо преследване на членовете си

© Асен ТоневНационалният съвет на БСП прие декларация, в която остро възразява срещу всички форми на политическо преследване на членове и симпатизанти на партията, съобщи БТА. БСП се противопоставя срещу масовите уволнения на квалифицирани кадри в централната, областната и местната администрация и в регулаторните органи.


В документа се посочва, че уволненията се извършват по предварително изготвени списъци и предложения и без съобразяване със законите, изискванията и стандартите на ЕС и вътрешните нормативни актове.


От партията възразяват и срещу безпрецедентните действия на наказателно преследване на ръководни кадри на бившето управление. Според БСП постановените мерки за гаранция от по 50 хил. лв., 30 хил. лв., 10 хил. лв. целят да притиснат обвиняемите и не са съобразени с имущественото им положение.
От лявата партия посочват, че тези действия се извършват "в условията на засилена полицейщина, нарушаване на демократичните стандарти и грубо вмешателство на изпълнителната и законодателната власт в дейността на съдебната. В последните дни сме свидетели и на груб натиск върху българските съдилища, довел до "стискане на зъби за последно" и констатации, че "изявленията на министър Цветанов са истински натиск и манипулиране на българските съдилища", до декларации на редица съдебни институции, се казва в декларацията.


От левицата заявяват, че ще подкрепят независимостта на българските съдилища от грубо вмешателство в тяхната работа и ще разкрият всички закононарушения в досъдебната фаза на процесите. Доверието на българските граждани към съдебната власт не е голямо, очакванията са много по-големи, но това не е повод съдебната власт да бъде дискредитирана и тя да получава оценки от изпълнителната власт, което се възприема като натиск, коментира Янаки Стоилов по повод изявления на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Най-много държим действията на съдебната власт и специално на съда да бъдат ръководени само от закона, а не от конюнктурата на събитията, от внушенията, от очакванията на една или друга институция в държавата, добави Стоилов.

Коментари (171)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1034 Весело

  Айде стига с тези "квалифицирани кадри" вече - и бабите на село не се връзват. Видяха ви се кадрите - загробихте държавата.... Не трябва да има чистка, а направо сеч!

 2. 2 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1392 Неутрално

  За съжаление Бойко е твърде мек , тъй като от Брюксел му дърпак конците. Да не казваме името Костово ,че още получават уплах

  15.02.1989 - 07.02.2018
 3. 3 Профил на Гонзето
  *****
  Неутрално

  Честните едва ли има от какво да се страхуват, другите...

 4. 4 Профил на бг
  *****
  Неутрално

  тази антибългарска и промосковска предателска партия трябва да бъде съдена и забранена със закон

 5. 5 Профил на toma
  toma
  Рейтинг: 8 Неутрално

  НЕ ПОЛИТЕСКО ПРЕСЛЕДАВАНЕТО/УВОЛНЯВАНЕО НА КРИМИНАЛНИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП,,, МНОГО ОТКРАДНАХА... и дано БСП ръководството си е направи правилния извод и да издига "некорумпирани, квалифицирани и честни" свои членове.

  neutral
 6. 6 Профил на Валди
  Валди
  Рейтинг: 425 Неутрално

  уволнение поради некадърност и некомпетентност НЕ Е политическо преследване! Политическо преследване е да отидеш в Белене заради разказан виц ....

 7. 7 Профил на Минувач
  *****
  Неутрално

  Жалък хленч отляво! Кога най-после ще замлъкнат завинаги..?!!

 8. 8 Профил на осман
  *****
  Весело

  ас за тос партиа джигера си давам

 9. 9 Профил на аз
  *****
  Неутрално

  От кво се оплакват? Уволняват некадърниците дето БСП ги наслага навсякаде.Кофти ,че сегашните са НЕКАДЪРНИЦИ БЕЗ ОПИТ

 10. 10 Профил на КЪШ, червени ......
  *****
  Неутрално

  Таз дърта вешица - БСП, не заслужава никакво медийно внимание. Аман от Кутевци, Масларовки, Станишевци и пр. властолюбци и сребролюбци.

 11. 11 Профил на Fanetti Mazakura
  Fanetti Mazakura
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Аз заглавието го чета така:


  "Мафията възнегодува заради политическо преследване на членовете си."

  BOYKO BORISSOV – “RAPONA,” current Prime Minister of Bulgaria,(от Wikileaks)
 12. 12 Профил на скептик
  *****
  Неутрално

  Ей, нагли комунисти! Те като дойдоха на власт изпоуволниха колкото можаха и натуриха своите (и на ДПС) бездарници на всички ключови постове, а сега рИват да не ги барат...

  Няма такива филми. То дори Бойко не ги пипа много. Оная пача Уляна, шефката на телевизията, си стои на поста. А нея я сложиха комунетата, като отново взеха властта.

 13. 13 Профил на п
  *****
  Неутрално

  Най-трудно човек вижда собствените недостатъци. А тези полуграмотни съветски мозъци не могат нито да виждат, нито да мислят. Да си идат обратно в Москва. Там може и да ги оценят, защото ще привнесат западен опит на помещиците и техните крепостни - сиромашкия препатил руски народ.

 14. 14 Профил на Karla Lihula
  Karla Lihula
  Рейтинг: 470 Гневно

  Е да , само те имат право на политически преследвания. Само те могат да обяряват кой е "враг на народа" , кой трябва да бъде разстрелян , изселен , ограбен и обявен за "неблагонадежден". Те това "право" с кръв са го извоювали...
  Наглостта комунистическа граници не познава!!!

  Който живее в страх никога няма да бъде свободен. Хорацио
 15. 15 Профил на lz2
  *****
  Неутрално

  Политическите чистки се отнасят за политически дейци,а не за олигарси и мафиоти!Така,че не сте прави от БСП!

 16. 16 Профил на duck
  *****
  Неутрално

  Бои ,стригане и сръбска музика за 4ервени те парцали

 17. 17
  ****

  Мненията на потребителя Щутгарт бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 18. 18
  ****

  Мненията на потребителя Щутгарт бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 19. 19 Профил на Darth Plagueis
  Darth Plagueis
  Рейтинг: 3887 Неутрално

  Ами да, народния съд си беше много справедлив, нали? Комунистическата наглост е безгранична. Иначе в момента наблюдаваме смяна на едното ченгеджийско крило с другото.

  Евродепутати от ГЕРБ, БСП и ДПС искат отпадане на мониторинга от ЕК
 20. 20 Профил на mimi
  *****
  Неутрално

  КОЛКОТО И ДА ПЛАЧЕШ, ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ СИ ВИНОВЕН ТИ сергейчо И ТВОИТЕ ПРОТЕЖЕТА ДОГАН И ЦАРА .ПРОСТО СИ ВЪРВЕТЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ НИКОГА, ПРАЗНОГЛАВЦИ?

 21. 21 Профил на нешо
  *****
  Неутрално

  Вместо да ги преследват, най-добре да ги пратят да чукат камъти за магистралите, та и от тях да излезе нещо полезно.

 22. 22 Профил на Труден казус
  *****
  Неутрално

  БКП БСП е столетно криминална марксистка партия.

  Като е за привилегии, партията е "легитимна".
  Като е за отговорност, е невидима.

  Не се отрече от криминалната си същност.
  Шефът й Сергей Станишев използва премиерския пост
  за да пропагандира 47-те й конгреса.

  Според закони на Република България, Европейския Съюз, САЩ и въобще на цивилизовиния свят, престъпленията на комунизма и тоталитаризма са приравнени с престъпленията на нацизма и фашизма.

  Които и прочее изми са разбира се едно и също.

  В епохалния си труд "Фашизмът" д-р Желю Гьобелс блестящо защити известната теза, че марксизмът е фашизъм.

  След което дебело подчерта: Аз си оставам марксист.


  "БСП възнегодува заради политическо преследване на членовете си"

 23. 23 Профил на Anton
  *****
  Весело
 24. 24 Профил на Фон Бирен
  *****
  Неутрално

  Аз съм възмутен. Нали основната ценност, която БСП изповядва е "золидаритет"-а. Ако бай Обущар предаде този идеал и след като е дал Бентли за 400 000 назаем сега му свиди да даде 50 хилки назаем, Партията няма ли? Ами това са политически процеси бе, другари, вие го казвате. Че те само Манджука, Гущеров и Гергов да ги разплатят всичките тези гаранции, за тях тва са джобни. Призовавам ви към солидарност, другари. Нека девизът на БСП в опозиция да е "Да платим гаранциите на подсъдимите другари!"

 25. 25 Профил на уточнение
  *****
  Неутрално

  Социализмът /буквално: обществизъм/ е
  фалшификация на желанието на хората за Демокрация.
  Фалшификация лъженаучна поради невежество и корист.

 26. 26 Профил на Призрак
  *****
  Неутрално

  От коментарите на почти всички без един е ясно едно фашизмът надига глава в България. Хора бдете. Гьобелсовата пропагадна на правителството не води към диктатура.

 27. 27 Профил на Призрак
  *****
  Неутрално

  От коментарите на почти всички без един е ясно едно фашизмът надига глава в България. Хора бдете. Гьобелсовата пропагадна на правителството води към диктатура.

 28. 28 Профил на Fanetti Mazakura
  Fanetti Mazakura
  Рейтинг: 726 Неутрално

  До коментар [#12] от "скептик":

  До коментар [#14] от "SPQR":

  До коментар [#19] от "Тони!":


  Спрете да се правите на луди. Това НЕ са комунисти по никакъв начин и в никакъв случай и това е повече от очевадно. Това са обикновени престъпници, с каквите е претъпкано в българската политика.

  BOYKO BORISSOV – “RAPONA,” current Prime Minister of Bulgaria,(от Wikileaks)
 29. 29 Профил на забрана
  *****
  Неутрално

  Да се забрани БКП/БСП.
  Само неприятности създава, преливане от пусто в празно.
  Да не говорим "за прехода 1988-1992" какви каши натвори с раздадените пари и" берем плодовете" и последствията сега с Доган, Петров , по-рано с ЛУканов, Е. Кюлев, И.Павлов.
  БСП само разиграва криминални епизоди, които, ако не беше ТОТАЛНО и тоталитарно на власт 45 години, нямаше да има такива ексцесии .
  СТига толкова глупости.
  САЩ и без соцпартия са социални.

 30. 30 Профил на Жоро
  *****
  Неутрално

  Голям СМЯХ,и срам ...нагли комунисти брей!!!Какви пак ги пробутвш бе червенодрешко смешко Станешко...те в собствената ти партийка не ти вярват вече,камоли НАРОДЪТ ,който те УВОЛНИ неотдавна...за щастие!

 31. 31 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1392 Весело

  До коментар [#27] от "Призрак":

  Боцкаме се а ? хероинче , конфтки едно -друго ?

  15.02.1989 - 07.02.2018
 32. 32 Профил на К,во плачат
  *****
  Весело

  Като са толкова ценни и квалифицирани кадри да се впуснат в частната икономика и да се усети небивал подем. Бюджета да започне да се пълни със скорост 1 млн. Евро в минута от високо квалифицираните специалисти.
  Май високата им квалификация е само за крадене и източване на еврофондове за пълнене на червената партийна хранилка.

 33. 33 Профил на France
  *****
  Неутрално

  Дорогие друзя,лед тронулся! Изпуснахте властта и есга ревете.На никой не му пука за вашите некадърни,корумпирани,безотговорни ,високомерни и несменяеми кадри.

 34. 34 Профил на раирана ризка
  *****
  Весело

  Спокойно, бесепарчета. Направихте България най-корумпираната държава в Европа. Тряба да си взете заслужената награда. Институционализирахте корупцията с вашите заменки. Време е да се плаща сметката. Масларова ще отговаря за 11 милиона, нека видим ще се съберат ли достатъчно читави доказателства. Като влезе зад решетките, ще почнете леко да виете. То все от някъде трябва да се започне.

 35. 35 Профил на red sucks
  *****
  Гневно

  Мачкай чупените червени муцуни!!

 36. 36 Профил на АБВ
  *****
  Весело

  За комунягите само огън,пламък и син камък!!!!!!

 37. 37 Профил на Морски
  Морски
  Рейтинг: 1289 Весело

  БСП възнегодува заради политическо преследване на членовете си.
  Комитата, искат да ги преследват сексуално,да ги обичат един вид.Някои от членовете искат и по специфично внимание(Азерчо ,серГейчо и Вигенин)

  колкото повече,толкова повече
 38. 38 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  "БСП възнегодува..."
  Туй да се чува.
  Тъй, тъй не струва.
  Кой ли ги чува?!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 39. 39 Профил на Wow
  *****
  Весело

  Сега се замислих.... по този начин комунистите всъшност признават, че всичките им назначения са политически

 40. 40 Профил на Усин
  *****
  Весело

  Яяяяяяяя,,,,,,,,,ебати колко гробарчета ох герберчета исках да кажа ,,Я марш веднага в белене и ловешките кариери ще ви дам аз на вас демокрация ,,,,,,,,фашисчета проклети,

 41. 41 Профил на Усин
  *****
  Весело

  Яяяяяяяя,,,,,,,,,ебати колко гробарчета ох герберчета исках да кажа ,,Я марш веднага в белене и ловешките кариери ще ви дам аз на вас демокрация ,,,,,,,,фашисчета проклети,

 42. 42 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1939 Неутрално

  Бой по червените кратуни. Шут в гъза от всяко "сенчесто" местенце, където ги е сложила партията им проклета и крадлива.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 43. 43 Профил на Ганю
  *****
  Гневно

  Що пък "политическо преследване"? Тия за "политически" ли се имат? Всеки знай, че те са просто едни криминални престъпници!

 44. 44
  ****

  Мненията на потребителя Щутгарт бяха изтрити поради системно и целенасочено нарушаване на <a href="http://www.economedia.bg/forum/">правилата за форумите</a>.

 45. 45 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 1939 Неутрално

  Призрак № 26,27

  Лекувай се овреме, че идва момент, когато и да идеш на лекар все тая.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 46. 46 Профил на Емил
  *****
  Неутрално

  До коментар [#26] от "Призрак":

  Вече всеки крадец и пладнешки обирджия се научи да се представя за политически репресиран. Питам се остана ли някой хайдук дето да не е член или симпатизант на БСП?

 47. 47 Профил на ХЕИ
  *****
  Неутрално

  До коментар [#7] от "Минувач":

  Комунягите ги мори само ДДТ...

 48. 48 Профил на Усин
  *****
  Весело

  Към хеи 47 ,,герб ги мори само бсп,,

 49. 49 Профил на Радио &quot;Ереван&quot;
  *****
  Весело


  Питали Радио "Ереван":
  - Какво разбират БСП под " политическо преследване" на "квалифицирани кадри"?
  Радиото проверило и отговорило:
  - Отстраняването от властта на интелектуално слаби, неможещи мързеливи и корумпирани роднини на БСП функционерите!

 50. 50 Профил на Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Св. влкмч.Тамихнет Вагнеревич
  Рейтинг: 1392 Разстроено

  До коментар [#40] от "Усин":

  На 4-ти километър лечението ти ще е безплатно

  15.02.1989 - 07.02.2018
 51. 51 Профил на Ганю
  *****
  Гневно

  "...Най-много държим действията на съдебната власт и специално на съда да бъдат ръководени само от закона, а не от конюнктурата на събитията, от внушенията, от очакванията на една или друга институция в държавата, добави Стоилов."

  Нали, "държим на закона" и "съдебната власт", щот' вий си напрайхте:
  1) "закона" (напр. за давност на кражбите от полит-мутри);
  2)и в "съдебната власт" да са се "наши момчета" (от наше село де, я шумкарчета, я техни ятаци)! Мръсна сган!

 52. 52 Профил на skandinavia
  *****
  Весело

  "Квалифицирани кадри"-особенно на снимката горе......

 53. 53 Профил на alexander_
  alexander_
  Рейтинг: 213 Весело

  Айдеееее, червените прашки почнаха като Доган беювица и сие!

  Като не ги оставиш наволя да крадат и да "РАЗПРЕДЕЛЯЯЯЯМ ПОРЦИИИИТИ В ТАА ДЪРЖАААА", изречено в пиянски унес и на микрофон, турците вадят ЕТНИЧЕСКАТА КАРТА, каквато всъщност няма, понже никой нищо не им прави,

  А "гаспада-другарите" от Червената дърта гювендия БСП, почват да се правят на политически жертви!

  Дърти, притворни лисици!

 54. 54 Профил на kitan
  *****
  Неутрално
 55. 55 Профил на б
  *****
  Неутрално
 56. 56 Профил на progonen
  *****
  Неутрално

  Не мога една добра дума да напи6а ,просто не намирам ,не мога. На улицата ,дана4на проверка ,конфискация на иму6теството и по наглите затвор.Затрии те ги от лицето на България за винаги

 57. 57 Профил на alexander_
  alexander_
  Рейтинг: 213 Весело

  Те видяха, че царството им свърши, че изпускат властта, че народът ги изхвърли от политоческата сцена като мръсни коетета из кебапчийница, изпуснаха тлъстите суми за крадене от и без това окрадените еврофондове, арестуваха слугите им -мутри, създадени от тях самите, и сега почват да оревават, че били жертви...

  Тия изроди, ако ги питаш - трябва да бъдат оставени на власт довека, да си крадат, да требят народа, да го обират, да командват съда, да направят българия пак васл на Русия, да си дърпат червените прашки наволя и да си игарят на държава!

  Я да млъкват и да се махат!

 58. 58 Профил на Усин
  *****
  Весело

  Към ,,карелсон,,,готово брато ,пази едно место идвам веднага

 59. 59 Профил на Ало!
  *****
  Неутрално

  Що не се огледахте днес-КОЙ КОЙ Е!Ами че вие бре,"другари",сте или ДЕПУТАТИ,или ЧАСТНИ ТЪРГОВЦИ-ВАС НЯМА КАК ДА ВИ ГОНЯТ,РЕПРЕСИРАТ!И КВО СТЕ ВИКНАЛИ!Ами аз не ща ВИЕ ТОЧНО "ДА ПЛАЧИТЕ НА ЧУЖД(за вас)гроб-НЯМАТЕ КАЧЕСТВО да ВИ ГО РАЗРЕША!И-МЛЪК-ДА ПРАЙТЕ "ПОЛИТИКАТА"си с ДРУГИ средства,НЕ с мойта съдба!

 60. 60 Профил на alexander_
  alexander_
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#1] от "Alien":

  Ама те освен, ч е згробиха България, искат пак по стар маниер - всичко да се замете под килима, и ни лук яли, ни лук мирисали...

  Вечното комунистическо безхаберие, безнаказаност при видни престъпления, вечното тътрене на едни исъщи муцуни от един кабинет в друг и от един пост - на друг...

  Осере се някой от тях в България, та вземат, че вземат, за да го отърват от правосъдие - праснат имунитет на дипломат, дадат му дипломатически статут, и го тропосват за посланик на Родината в някоя далечна точка на света...

  Аааааа, не... Край... Свърши тая! Да си сърбат попарата, а който е газил лука - да си поема отговорността...

  Ай сиктир бе! Цял живот с тия измекяри се занимаваме!

  Те не се наситиха на власт, ще речеш - сто пъти го казвам - че тая държава им е бащиния, егати!

  Държат се с България като да им е наследствен имот!

  Аман от тия!

  Пък и нагли бе! Ти го сваляш от власт на избори, биеш му шута, то като курветина ти се голи, чепи, и иска пак да го харесваш...

  Е, няма пък!

  Наситихме се на комунизъм!

  Вън!

 61. 61 Профил на Рицар без броня
  *****
  Неутрално

  Я, отидете на село, пък запретнете ръкави и покажете какви прекрасни специалисти сте!

 62. 62 Профил на alexander_
  alexander_
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#61] от "Рицар без броня":

  Да копат царевички, да берат "тутун", да нижат "тутун", да берат тежки нгроздове в златната есен, да пасат крави по тучните поляни,да ги доят сутрин като краварка Дуся (Илиана Йотова идеално пасва на тази роля, Корнелчето Нинова и леля мая и тя с тез колхозни физиономии...)

  А Сергий - идеален за главна малка ПАСТИРКА на Републиката по голо дупе, леко прикрито с червени прашки!

  Овчаров - главен звеновод!

  Останалите ще пеят "Когато бях овчарче"...

  Пардон! "Сега, когато съм овчарче"...

  Много им пасва!

 63. 63 Профил на Цезар
  *****
  Гневно

  Те тия не знаят ,колко са смешни вече...........!

 64. 64 Профил на 1848
  *****
  Неутрално

  Юдоционисткият антихристиянски нацистки призрак известен като Марксизъм надигна глава в Европа още през 19 век.
  Въпросният Гьобелс не е имал думата.

  Две Световни и прочее Войни по-късно, след 100 години, юдоционизмът печели ред "придобивки" между които своя си нация в Палестина. Преди 60 години.

  Само ти си знаеш защо наричаш пропагандата на правителството гьобелсова.

  Води ли или /наистина/ не води тя към диктатура?

  Към диктатури ли вървят другите държави?

  www.jewwatch.com

  Призрак
  * 26

  От коментарите на почти всички без един е ясно едно фашизмът надига глава в България. Хора бдете.

  Гьобелсовата пропагадна на правителството не води към диктатура.

 65. 65 Профил на Цезар
  *****
  Гневно

  Те тия не знаят ,колко са смешни вече...........!

 66. 66 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ...ПРЕЗ 1989 БКП ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНА..!
  ....

  ..БСП Е ПИРАМИДА .. И НЕЩО КАТО ПАРТИИНА ТОПЛОФИКАЦИЯ..!

 67. 67 Профил на елкрис
  *****
  Весело

  До коментар [#62] от "alexander_":

  Велики, това от теб не го очаквах... Ми те кравите ще ги уморят за нула време бе. А за гроздето и царевичките - да не говорим. Виж, като унищожат "тутуна" може и да има някаква полза - ще се ограничи тютюнопушенето или по-скоро всички пушачи ще минат на Боро. Може и на Карелия без бандерол...

 68. 68 Профил на alexander_
  alexander_
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#67] от "елкрис":

  Това беше само фигуративно казано...

  Комунягите са толкова некадърни за работа, че и за овчари не стават... То и за това се иска мозък... А те го нямат...

  Нали знаеш? Комунситите навремето са били най-мързеливата пасмина в градове и селца... Наричали са ги "ония с каскетите"...

  Хойкали са като глухи кучки нагоре-надолу по цял ден, "ката ден", както се казва у нас, и с ръце дълбоко навряни в джобовете...

  Мързели, дембели и завистници... Бройкали са и са набелязавли всеки читав българин, който се е съдирал от работа и е изкравал пари с честен труд, а когато миризливият ботуш на казака е стъпил в България и им е наврял властта в ръцете, за да му служат после, те са бастислаи всеки достоен и работещ човек, всеки интелектуалец и пр...

  Ония с каскетите...

  Чиито синове и внуци са там горе на снимката...

  А змийското им гнездо се помещава на така печално известната уличка, наречена "Позитано" 20...

  Такива ми ти работи, драга моя!

 69. 69 Профил на dzver
  *****
  Неутрално

  Крадецът вика дръжте крадеца.

  Това е същата партия, организирала и осъществила народния съд.

 70. 70 Профил на gotin
  *****
  Гневно

  Господа комунисти,
  не Ви ли е срам?
  цялата държва знае колко пари откраднахте, така че размерите на паричните гаранций на вашите министри са много ниски. Г-жа Масларова може да продаде някоя огърлица и да си плати гаранцията

 71. 71 Профил на елкрис
  *****
  Весело

  До коментар [#68] от "alexander_":

  Велики, това което пишеш, го знае вече всяко хлапе. Все пак, благодаря че го припомни. Макар че, по-скоро трябваше на бай Петко да му го напомниш.
  Все пак ще се опитам да вляза в ролята на техен адвокат и да те опровергая. Може и да са били мързеливи, но да обират мандрите на бедните и работещи люде, за това не ги е мързяло... Та така и до днес - да крадат и съдират не по три, а по тридесет и три кожи от народа си, в който впрочем се кълнат, за това не са мързеливи. Не можеш да не го признаеш. Хубава вечер ти желая! Пий един Блек Буш или каквото предпочиташ, а ние в БГ-то ще пием една топла Славена и ще се чудим какво още правим тук.

 72. 72 Профил на alexander_
  alexander_
  Рейтинг: 213 Весело

  До коментар [#71] от "елкрис":

  Бай ти Петко е чугунена кратуна!

  Със "Скъд" и "Пейтриът" да я гърмиш, не можеш я разби...

  Тежък случай...

  Но има нижда и от такива заблудени червени овци, зда се гъбаркаме с тях...

  За теб - живот и здраве... И за всички край тебе!

  Ще е бяло вино май - италианско... Събота е...

  Наздраве и на теб! Цапни му, каквото обичаш, пък ако ще да се разчуе!

  Ще те спомена в наздравицата - първата!

  И всички читави българи, разбира се!


 73. 73 Профил на ЧичоПенчо
  *****
  Неутрално

  Мдаа... и аз това се чудя - на кого по-конкетно ще му дремне като почете за кахърите на тези "кадърни кадри" - на кого добро са сторили и от каква помощ по-конкретно ще бъде ощетен наодеца при евентуалната им смяна ,че да се жегне човек ? На мен лично все постотии са ми дробили (за помощ и велукодушие от тях не сме и мечтали)... ама хайде да не сме до там злопаметни че да занимаваме хоата с личните си несгоди....

 74. 74 Профил на Колев
  *****
  Неутрално

  КОМУНИСТИТЕ СА МОЗЪЧНО БОЛНИ УРОДИ НА ИСТОРИЯТА!ЗА ТЯХ ЛЪЖАТА И КРАЖБАТА СА КАТО ДОБЪР ДЕН.
  НАГЛИ КОМПЛЕКСИРАНИ ЦЪРВУЛИ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,ПО-БЛИЗО ДО ДИВИТЕ ЖИВОТНИ.

 75. 75 Профил на гражданин
  *****
  Неутрално

  Крадците на държавни средства в затвора !!! Без значение от партиийна принадлежност!
  БСП крали най много, затова и тях гонят, кво се чудят....
  Долорес, Доган, Сергей , Царя иде и техния ред

 76. 76 Профил на Съмнищленик
  *****
  Неутрално

  Праливно, и яз съм против НАРОДНИЯ СЪД! Кваи са тия преследвания, ами ние сме си прави. Долу Борисов и Цветанов, тези терористи.

 77. 77 Профил на Karla Lihula
  Karla Lihula
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Orlando Zapata Tamayo

  Който живее в страх никога няма да бъде свободен. Хорацио
 78. 78 Профил на запознат
  *****
  Неутрално

  Драги ми елкрис,
  Те тия ,които според теб са обирали мандрите, на тях и техните семейства по сто кожи са им смъквали чорбаджиите и тези мандри и фабрики с потта на обикновените мачкани хора са направени.
  А кой днес от дясната партия БСП е крал -да се докаже и и ако е - да носи отговорност !
  Както и кралите в криминалния преход демосрати.

 79. 79 Профил на инкубатор
  *****
  Неутрално

  Бедните уж леви пуешки мозъчета знаят само едно - щом не е комуносоциализъм значи е фашизъм и той ни преследва защото сме различни
  От другата страна други пуешки мозъчета пък си знаят тяхното - щом не е капиталист значи е комунистосоциалист
  И тн
  Ами като е хем капиталист хем се пише социалист Тогава кой кой е

  И така на всеки километър и до края на света
  Стига пуешки мозъци бе! Белким се стигне до някаква оправия а то накъдето се обърне човек само пуйки -
  политически преследвани и треперещи да не вЕрваш пред пуйкоправосъдието в невменяемия пуйчи Абсурдистан

 80. 80 Профил на Ежко
  Ежко
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#78] от "запознат ":

  Айде стига с тия мантри за угнетения народ и мачканите от "чорбаджиите" хора. Минаваха някога.
  Днес всеки може да види стандарта на смачканите наемни работници на запад от Виена.
  А че тук не е така са виновни точно тия обирджии на мандри. Ама точно това са били, шайки пропаднали хулигани, без желание да работят и да създадат нещо в живота си.

 81. 81 Профил на Ариец
  *****
  Неутрално

  До коментар [#78] от "запознат ":

  я обяснете как са били смъквани по 10 кожи от Чорбаджиите??
  И откъде сте толкова запознат? По собствени спомени ли?

 82. 82 Профил на Чик Кърия
  *****
  Неутрално

  Че много лесно се разбира по -колко кожи са смъквали намазаните фабриканти и спекуланти- по лоените реститутски наеми днес. Най-малкото......
  Както е тръгнало, мизерията , умиращите като мухи обляни от здравната реформа обикновени хора, растящото социално разделение и престъпност - като нищо могат да дадат и още доказателства......

 83. 83 Профил на Ариец
  *****
  Неутрално

  До коментар [#82] от "Чик Кърия ":

  ти добре ли си? По наемите днес разбираш колко кожи били одирани тогава?

 84. 84 Профил на Ежко
  Ежко
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#82] от "Чик Кърия ":

  Така е, Чик. Когато ползваш нещо, което не е твое, си плащаш. Изключение от това правило правеха само комунистите в периода 1945-1990, когато изхвърляха хората от домовете им в централните части на градовете и се настаняваха сами там. Зер друго си е от село направо у центъро.

 85. 85 Профил на ohu bohu
  *****
  Неутрално

  Пуешки мозъчета, мантри небесни, ибани комунисти! Нямам идея за какво говорите - знам само едно - живял съм и преди десети ноември. Вече съм на 45 години. Нямам идея колко имам още да живея, но си давам половината останал живот за да се върна преди 1989. Тогава поне се живееше!

 86. 86 Профил на Рада
  *****
  Неутрално

  Ако коментариите бяха на немски и не знаех годината щях д помисля, че младите фашисти идват на власт или пък хунвейбините.Така се е започвало - с агресивните, злобните и полуобразованите младежи. Но Хитлер е мъртъв, Мао също. Бъркате десетилетията. Ние сме в Европейския съюз. За да има демокрация трябва опозиция. Иначе с една партия се казва тоталитаризъм. Имаше преди повече от 20 години,но вие тогава сте ходили под масата. Когато има само една партия на власт болшинството са с победителите. БКП имаше 1 милион членове. И вие сте от такива семейства, по-кротко. Не слагайте епитети. В затвора трябва да влеят извършилите престъпления, независимо цветовете

 87. 87 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 778 Неутрално

  Процесите характерни за развитите европейски демокрации се случват може би най-интензивно в МВР не защото Цветанов е по-добър или по-лош от другите министри. Това се получава и защото Борисов е лидер на партия на гражданите в които се вслушва. Трябваше да коментирам лявата партия, но съвсем естествено ми се изплъзна ищаха.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 88. 88 Профил на Рада
  *****
  Неутрално

  Ако коментариите бяха на немски и не знаех годината щях д помисля, че младите фашисти идват на власт или пък хунвейбините.Така се е започвало - с агресивните, злобните и полуобразованите младежи. Но Хитлер е мъртъв, Мао също. Бъркате десетилетията. Ние сме в Европейския съюз. За да има демокрация трябва опозиция. Иначе с една партия се казва тоталитаризъм. Имаше преди повече от 20 години,но вие тогава сте ходили под масата. Когато има само една партия на власт болшинството са с победителите. БКП имаше 1 милион членове. И вие сте от такива семейства, по-кротко. Не слагайте епитети. В затвора трябва да влеят извършилите престъпления, независимо цветовете

 89. 89 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ..КАКТО СЕ ВИЖДА ШЕ ОБЪРКАТЕ ОБЪРКАНОТО ДЕСНО ЛЕВО У КНЯЖЕСТВОТО РЕПУБЛИКА ..С КОРОНА НА ГЕРБА..С БЕЗРАБОТЕН ЦАР РЕПУБЛИКАНЕЦ ДЕТО НЕ Е ЦАРУВАЛ ..И ДЕСНИТЕ ЛЕВИ ОТ ПРОЛЕТАРИЯТИТЕ МИЛИС МИЛЬОНЕРИ..ТИЯ ЦРЪВЕНИТЕ ДЕТО СА ПО СИНИ ОТ СИНИТЕ ..ДЕТО ПА СА БИЛИ ЦРЪВЕНИ ПРЕДИ 1989..!
  ..ПА СЕ ЧУДИТЕ ЩО ПРЪДЛИВИ ДУГАН СИ НАПРАИ ДРЪЖАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА ..ОФШОРНА...!
  ..ПАРАДОКСИ...! ВИЖТЕ В РЕЧНИКА КВО ОЗНАЧАВА...!

 90. 90 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ...ЙЙЙЙ ..ЧИК КЪРИЯ НАЗДРАВЕ ОТ ДЖОН МАКЛОФИН...ХИХ....!

 91. 91 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ...ДЖАЗ ДЖАЗ ДЖАЗ..!..АЙ ТОЯ ДЖАЗ...!

 92. 92 Профил на sssss
  *****
  Неутрално

  До коментар [#88] от "Рада":

  Радо Радо, колко си зле бабо....

 93. 93 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ...ДЖАЗ ДЖАЗ ДЖАЗ..!..АЙ ТОЯ ДЖАЗ...!

 94. 94 Профил на Ариец
  *****
  Неутрално

  До коментар [#88] от "Рада":

  Една социална партия е необходима като коректив на десните партии. За съжаление в българия такава партия няма.

 95. 95 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ..МА ТОВА БСП КВО Е..?....ПАРТИЯ ЛИ Е..ПОЛИТИЧЕСКА...?
  ..ЧЕРВЕН МАСКАРАД..20 ГОДИНИ БАЛ С МАСКИ...!

 96. 96 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ...20 Г ФАРЧИТЕ НА ДЕСНО..И СТЕ ПА У ЛЕВОООО...!

 97. 97 Профил на Rothschild
  *****
  Неутрално

  Искам много здрав гърч за червените като гъсейници убодени с игла..

 98. 98 Профил на 666! СУПЕР
  *****
  Весело

  ..ЧЕРВЕНОТО Е НАИ СБЪРКАНИЯ ЦВЯТ У БЪЛГАРИЯ..НА ТИЯ ИЗРОДИ ОТ БСП ТРЯБВА ДА ИМ СЕ ЗАБРАНИ ДА ИЗПОЛЗВАТ ЧЕРВЕНОТО...!
  ..ТЕ СА БЕЗЦВЕТНИ...!

 99. 99 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  Да живеят сичките БеКаПе-та - по земните кълбе-та

 100. 100 Профил на RI
  *****
  Неутрално

  ЗАТВОР ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ И!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK