Над 170 граждани получиха правото да наблюдават "Змейово"

Над 170 граждани получиха правото да наблюдават "Змейово"

© Петър МарчевИмената на общо 174 жители на Стара Загора и селата около полигона "Змейово" вече влязоха в списъците на хората, които имат право да извършват 24-часов мониторинг на дейностите, извършвани на територията на военния обект. Списъкът е утвърден след щателна проверка на кандидатствалите от Държавната агенция по национална сигурност и ще бъде публикуван в сайта на областната администрация в Стара Загора.


Изискванията на военните са мониторинговите визити  да се извършват организирано и да се спазва вътрешният ред на полигона. При всяко посещение всички лица от групата ще се инструктират срещу подпис по мерките за безопасност и ще бъдат съпровождани от военен.


Запознати с огромните размери на полигона "Змейово", който се простира на близо 100 кв. км площ, отсега предричат, че мониторингът няма как да бъде ефикасен. Причината е, че гражданските групи ще бъдат допуснати само до петте площадки, на които официално се изпитват боеприпаси. Докато утилизацията на стари боеприпаси например би могла да се извършва с мобилни установки във всяко дере на територията на полигона.

Ключови думи към статията:

Коментари (4)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Смока
  *****
  Неутрално

  Дрън, дрън. Не е ли ясно, че срещу полигона "Змейово" са поредните реститутски претенции. Хе-хе! Реституция в реални граници, без документи, само с двама свидетели. "Ами да, земите на дядо му бяха тук." "Но как така, тука е дере дълбоко 17 метра?" "Точно така, дядо му имаше кръчма на дъното на дерето." Има прецеденти при грабежи по морето - дядо му имал място на 20 метра навътре в морето.

 2. 2 Профил на страничен наблюдател
  *****
  Неутрално

  Тези наблюдатели просто са сбъркали адреса! Трябва да отидат в комплеска "Марица-изток" и да видят новите комини в ТЕЦ-овете. Те са много по-ниски от старите. Старите са 325 м а новите само 135 м. И така, въпреки че има 90% очистване от серни окиси, азотните окиси остават в дима и понеже новите комини са ниски, не се разсейват добре в атмосферата и когато вятърът духне към Стара загора, резултатът е налице!

 3. 3 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 426 Гневно

  МОЛЯ НАЙ-УЧИТИВО "ДНЕВНИК.БГ" ДА ОИПУБЛИКУВА ТОЧНИТЕ ИМЕНА НА МАСОН-ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ТАЗИ ПОРЕДНА РОДИНО-ПРОДАЖНА ИДЕЯ ЗА ОБЕКТА ЗМEЙOВО, КАТО БУНКЕР И СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ВОЕННО ЗНАЧЕНИЕ!
  МОЛЯ НАЙ-УЧИТИВО "ДНЕВНИК.БГ" ДА ОИПУБЛИКУВА ТОЧНИТЕ ИМЕНА НА МАСОН-ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ТАЗИ ПОРЕДНА РОДИНО-ПРОДАЖНА ИДЕЯ ЗА ОБЕКТА ЗМEЙOВО КАТО БУНКЕР И СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ИКОНОМИИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ!
  МОЛЯ НАЙ-УЧИТИВО "ДНЕВНИК.БГ" ДА ОИПУБЛИКУВА ТОЧНИТЕ ИМЕНА НА МАСОН-ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ТАЗИ ПОРЕДНА РОДИНО-ПРОДАЖНА ИДЕЯ ЗА ОБЕКТ ЗМEЙOВО КАТО БУНКЕРИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ С НАЦИОНАЛНО ВОЕННО-ТОПОГРАФСКО НО СКРИТО ПО КАРТИТЕ, ЗНАЧЕНИЕ ЗА СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!

  Хей МАСОН-ЧУЖДОПОКЛОННИ АНТИ-БЪЛГАРИ, ЗА КАКВО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА В ЗМЕЙOВО СТЕ СЕ РАЗБРЪЩОЛЕВИЛИ, КОГАТО ТАМ Е ЕДНО ОТ НАЙ ПРИРОДНО-ЧИСТИТЕ РАЬОНИ НА ЗАРАТА!

  ТОЗИ КОЙТО ЖЪЛТЯСАЛО Е НАКЛЕПАЛ СТАТИЯТА, СИ НЯМА И НАЙ-МАЛКО ПОНЯТИЕ ЗА МЕСТОТО И РАЗПОЛОЖЕНИЕТО МУ!

  ЗМEЙOВО, КАКВО МОЖЕ ДА ЗАЦАПА КАТО БУНКЕР СЪС СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ ОБЕКТ, КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ “ИЗПИТАТЕЛЕН ПОЛИГОН” НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ИНФРАСТРУКТУРАТА МУ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ.
  ЗМEЙOВО, КАКВО ЗАЦАПВА КАТО БУНКЕР СЪС СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ ОБЕКТ, С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ЗНАЧЕНИЕ!
  ЗМEЙOВО, КАКВО ЗАЦАПВА КАТО БУНКЕР ОБЕКТА С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ИКОНОМИИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ!
  ЗМEЙOВО, КАКВО ЗАЦАПВА КАТО БУНКЕРСЪС СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ ОБЕКТ, С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ТОПОГРАФСКО НО СКРИТО ОТ КАРТИТЕ, ЗНАЧЕНИЕ ЗА СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!

  АЗ СЪМ ДАВАЛ НАРЯД ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА НА ТОВА МЕСТО И МУ ЗНАМ СВЯКО ХРАСТЧЕ И ШУМКА, ДЪРВО И КАМЪК ОТ ВХОДА МУ, ТА ЧАК ДО ЖП ЛИНИЯТА, ЧЕ ДАЖЕ И ДЕСНИЯТ СКЛОН НА ДЕРЕТО ПО РЕКАТА.
  ТАМ Е ЕДНО ОТ НАЙ ЗАЩИТЕНИТЕ ВОЕННИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ И БУНКЕР ПРОСЛАВИЛ СЕ С ДОСТА ПРЕМЕЖДИЯ.
  А ПОГРЕБИТЕ КОИТО ПАЗИХМЕ СА НА ЛЯВАТА СТРАНА ОТ ДЕРЕТО, БЕЗ ДА СЕ BПУСКАМ В ПОДРОБНОСТИ ДАЖЕ СЕГА, КАКВО ИМАШЕ В ТЯХ ПОНЕЖЕ Е ВОЕННА ТАЙНА ЗА КОЯТО СЪМ ДАЛ КЛЕТВА.

  Уважаеми Сънародници-Българи,
  ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИM И ДОПУСКАМЕ КУЛТОВИТЕ ПОЛИТ-ИНТРИГИ И БЕЗРЕЗУЛТАТНОТО БЮДЖЕТ-ХРАНТУТСТВО НА ТЕЗИ ОХТОПОДНИ, ВЛАСТ-КАРИЕРИСТИ?
  ДО КОГА ЩЕ СЛУШАМЕ ПАРЛАМЕНТ-МАХЛЕНСКИТЕ ИМ ПРЕРЕКАНИЯ, СВАДИ И ПОБОРСТВА, ВЛАЧЕЙКИ ГИ НА ДАНЪЧНО-ДЪРЖАВЕН ГРЪБ?
  ЗА КАКВО БЕ ТОЗ ИЗБОРНО МАСКАРАДЕН-ФАРС КОГАТО НИЩО НЕ Е ИЗМЕНЕНО А И НЯМА НИКОГА ОТ ТЯХ ДА СЕ ИЗМЕНИ?

  ДО КОГА ЩЕ КРЕТАМЕ И ВЪОБРАЗЯВАМЕ ЧЕ СТРОИМ БЪДЕЩЕ НА ДЕЦАТА СИ С ТАЗИ ГРУПИРАНА И САМОМАЖОРИТИРАНА, ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА БЕЗПРИЕМСТВЕНA, ОМРАЗА И НЕНАВИСТ?

  ДА..., ТРОИЧНАТА БЕЗПРИЕМСТВЕНA-НЕНАВИСТ ОТ ПОЛИТ-ИДЕОЛОГИИ, МУЛТИ-РЕЛИГИИ И МНОГОЕТНИЧЕСТВО ЩЕ НИ ПОГУБЯТ, АКО НЕ СЕ КОНСОЛИДИРАМЕ И ЗАЖИВЕЕМ ЗАДРУЖНО, С ПРИЕМАНЕ НА СТРОГ-ЗАКОН НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА!!

  "Не сме дарени да предвидим,
  как думите ни ще приемат,
  Но сме нaдарени с Благодат,
  когато ги, Сьчувствено приемат! "

  Защо политически нападки и скандали бележи първия ден на новия парламент??
  Защото неизменяме КОНСТИТУЦИЯТА СИ В ИСТИНСКИ-ДЕМОКРАТИЧНА!!
  С ПРИЕМАНЕ НА СТРОГ-ЗАКОН НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА!

  "Станишев: Готови сме да поемем отговорност за съставяне на правителство" ,
  А Енчев допьлва недомльвката;
  ОТ НЕЛОЯЛ-ЧАCТНО-ГРУПИРАНИ ПАРТИЙЦИ, КАРИЕРИСТИ, ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ, ПАРЛАМЕНТ-ПОБОРНИЦИ КАКТО БЕ ДО СЕГА, И БЕЗ ИСТИНСКИ-ДЕМОКРАТИЧНА КОНСТИТУЦИЯ.
  Т.е. ВСИЧКО ПО СТАРОМУ, БЕЗ НИКАКВА ПРОМЯНА СРЕД ПОЛИТ-ОХТОПОДЩИНАТА, ЕВРО-ЛОБИЗМА И ЧУЖДО-ПОКЛОННИЧЕСТВОТО!
  ВСЕ ТАКА КАТО, НАТО-ПЕТРОЛ-ГЕНОЦИДНА, ПАЧАВРА-МАРИОНЕТКИ, НЕ СЕ ЗНАЙ ЗАЩО, ВЪОРЪЖЕНИ ДО ЗЪБИ ПИС-КИЛЪРЦИ!

  Новото Народно събрание се събира на първо заседание за НОВИЯ-ПАРЛАМЕТАРEН, ДИСКРИМИНАЦИОНЕН-МАНДАТ!
  Без констатации може да кажем ЗАЩО в "България продължава да има дискриминация и тормоз"!?
  ЗАЩОТО СМЕ не само В ЕВРО-КОНГЛОМЕРАТА, ЧЛЕНКА С НАЙ-ГОЛЯМИЯ КОЛОНИАЛИСТ-АНГЛИЯ, РАЗБРЪЩОЛЕВИЛИ-ПАПАГАЛСИ ДУМАТА "Демокрация", но и се влачим МАРИОНЕТНО КАТ ПАЧАВРИ СЛЕД НАТО-ПЕТРОЛНИТЕ ГЕНОЦИДИ, СТРЕЛЯЩИ БЮДЖЕТНИТЕ СРЕДСТВА по чужденци ненаказано все още, ВЗЕТИ НАСИЛСТВЕНО ОТ НАРОДА, под егидата за "Мир и Демокрация", въорьжени до зъби, УБИЙЦИ!
  Каква "демокрация" в държава като тази на ДЯКОНА, където ни посадиха ЛУКАНОВИТЕ МАСОН-ПРЕСТЪПНИЦИ "РАН-ЪТ" < http://bgsviat.narod.ru >, в членство с КОЛОНИАЛИСТА-АНГЛИЯ В ЕВРО-КОЛОНИАЛ КОНГЛОМЕРАТА?
  Подробности ще намерите в Документалното филмче; (“Stealing a Nation”, A Special Documentary Report by John Pilger.)
  http://www.youtube.com/watch?v=Qnp2_8klt0I

  Разумни БЪЛГАРИ-Йевр/е/опейци, КЪДЕ И КОГА ВЪОБЩЕ НА ПЛАНЕТАТА Е ИМАЛО Демокрация?
  Разбирате ли даже какво значи ИСТИНСКАТА ДЕМНОКРАЦИЯ, за да бръщолевите думата насам и натам?

  КАКЪВ ФАРС, ДОКАЗВАЙКИ В КОЛКО ЖАЛЪК СВЯТ СМЕ ПОВЛЕЧЕНИ!

  ЗАЩОТО СМ€ Ф€ЙС-БУКЛЬОВСКИ, ТВИТ€РСКИ, яАХОВСКИ И ГУГЛЬОВСКИ, РЕГИСТЪР-ЗАБЛУДЕНИ!!
  ЗАЩОТО СМ€ БЛЮ-ЧИПНО Р€ГИСТРИРАНИ И ДЖИ-€с-€м-НО, GPS-СЛЕДЕНИ!

  ФАКТА ЧЕ НАСИЛСТВЕНО ЕДНА МАЛКА ГЕРБо-€-ЛОБИСТСКА ЧАСТНА ГРУПИРОВКА, Е НАЛОЖИЛА ВЛАСТТА НАД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЧРЕЗ ПАРЛАМ€НТАРНИ-ПОБОРСТВА, ПАРЛАМ€НТАРНА-Б€ЗПРИ€МСТВ€НОСТ, БОРБИ, СХВАТКИ И СВАДИ, ДОВ€ЛИ НАС ПОТОМЦИТЕ НА ДЯКОНА, БОТЕВА И ВАЗОВА, ДО СЪСТОЯНИЕТО ДА СЕ ПРИМИРЯВАМ€ НАСИЛА С ПАРЛАМ€НТАРНАТА-ДИСКРИМИНАЦИЯ, ОТРИЧАЩА ГРУП-ГРУПАТА, ЧОВЕК-ЧОВЕКА И Н€ЛОЯЛA сив-МАЖОРИТЕТНО ПРОТИВ ТАЛАНТА, В СОЦ-ОТНОШЕНИЯТА НИ.
  ДО КОГА ТАЗИ МАЖОРИТИРАНА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ И ПАРЛАМЕНТ-САМОИМУНИТЕТНИ ПОБОРСТВА БЕ БЪЛГАРИ??

  ИМЕННО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА СМЕ ПО-ПЪТЯ НА САМОУНИЩОЖЕНИЕТО СИ.
  КОГАТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИМ КОНСТИТУЦИЯТА СИ САМО С ЕДНА ДУМА-ЗАКОН....; "ПРИЕМСТВЕНОСТ", А И ЧРЕЗ ТАЗИ ДУМА-ЗАКОН, ДА ПРОМЕНИМ НЕ САМО €-КОЛОНИАЛ-КОНГЛОМЕРАТА, НО И СВЕТА!

  Заради култ-идеологическата БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ партии,
  Заради култ-религиозната БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ МЕЖДУ верите в религията,
  Заради култ-ЕТНИЧЕСКАТА БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ на произхода ни
  и Заради престарелите и НЕАКТУАЛНИ ВЕЧЕ Конституции на Човечеството, тези три социално-обществени противоречия са ни довели до парламентарната груп-МАЖОРИТИРАНА ДИСКРИМИНАЦИЯ, ПРЕД КОЯТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОРИЛИ ОЧИ, А ТЪРСИМЕ ЩАСТИЕ И УСПЕХ, ОЗВЕРЕНИ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ-БЕЗПРИЕМНО, ГРУП-ОТРИЧАЩИ СЕ!
  КОГАТО МОЖЕМ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ДАДЕМ ПРИМЕР ЗА ТОТАЛНА ПРОМЯНА В СВЕТА ЧРЕЗ КОНСТИТУЦИОННА ПРОМЯНА-ПРИЕМАНЕ НА ЗАКОНА на *ПРИЕМСТВЕНОСТТА*, липсващ и в партийните кодекс-УСТАВИ, липсващ и в религиозните Свещенни писания ( Библия, Коран и Талмуда ).
  Всичко това УМИШЛЕНО МАНИПУЛИРАНО И ПОЛЗВАНО В ЧАСТНИТЕ ГРУП- БОРБИ ЗА ВЛАСТ И ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА НА ИЗБОР-РУШВЕТНИЯ БАНКОВ-КОЛОНИЗАТОР.

  ДО КОГА ЩЕ СЕ ЗАЛЪГВАМЕ ЧЕ ЖИВ€€М В ТAЗИ ПСЕВДО-Д€МОКРАТИЧНA, €ВРО-АНАРХИЯ НА ПАРЛАМ€НТАРНА-ДИСКРИМИНАЦИЯ?

  ЗАБЕЛЕЖЕТЕ МЕЖДУ-ПАРТИЙНИТЕ КУЛТОВО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ НАПАДКИ, ПРЕРЕКАНИЯ СВАДИ И БОЕВЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА КОИТО ВСИЧКИ СМЕ СИ ЗАТВОИРИЛИ ОЧИТЕ, НЕ Е ЛИ ТОВА ДОКАЗАТЕЛСТВО НА ИСТИНСКИ "узаконена" ПАРЛАМЕНТАРНА-ДИСКРИМИНАЦ, по законите на джунглата?
  Един вид потвърждение на Култ-политическата р€пресия и парлам€нтарната €ВРО-дискриминация!

  (Б€ЗПРИЕМСТВЕНАTA), МАЖОРИТИРАЛА СЕ ГРУПЩИНА, да ето трагедията ни и в момента!

  ЗАЩОТО Имаме толкоз ТИТУЛЯР-заСЛУГИ (професори, декани, академици), а нито един ТАЛАНТ СРЕД ТЯХ, за да направим истинската СОЦИАЛНА ПЕРЕСТРОЙКА!!
  ЗАЩОТО си имам€ 25 чужди банки а НИТО €ДНА НАША РОДНА БАНКА.
  ЗАЩОТО СМ€ МАСОН-БАНКОВО МАНИПУЛИРАНИ, БЕЗПРИЕМНИЦИ НА РАЗЛИКИТЕ СИ: (Полит-идеология, Религия и Етнос)!!!!
  ЗАЩОТО СМ€ НАТО-петрол МАРТИОНЕТКИ, ПИС-КИЛЪРИ, €С-есовци!
  ЗАЩОТО ГАЗТА ПРЕВИШИ ВЕЧЕ ЦЕНАТА НА УНЦИЯ ЗЛАТО!
  ЗАЩОТО ПРЕВЪРНАХМЕ ШКОЛАТА СИ В СЪМНИТЕЛНИ ТЪРГОВСКИ ФИРМИ, А ДЕЦАТА КАТО ИНСТРУМЕНТИ ЗА П€ЧАЛБА В ТЯХ, Диференцирани с
  ДУХ-расисткото ПРОЗВИЩЕ “индиго”.
  ЗАЩОТО не си знаем историята, а БЪЛГАРИТЕ сме един от НАЙ-СТАРИТЕ НАРОДИ НА ПЛАНЕТАТА!!
  ЗАЩОТО СМ€ УМИШЛЕНО ПОЛЯРИЗИРАНИ, КУЛТОВО-груп-ОЗВЕРЕНИ ДЕМЕК-оКРАТИ!
  ЗАЩОТО ОТКУП-ко ПРОДАВАМЕ ЗАКОНИТЕ СИ?
  ЗАЩОТО СМ€ БЛЮ-ЧИПНО Р€ГИСТРИРАНИ И ДЖИ-€с-€м-НО, GPS-СЛЕДЕНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ Ф€ЙС-БУКЛЬОВСКИ, ТВИТ€РСКИ, яАХОВСКИ И ГУГЛЬОВСКИ, РЕГИСТЪР-ЗАБЛУДЕНИ!!
  ЗАЩОТО СМ€ ПОГОЛОВНО-ЩАТ, БЕЗ РАБОТА кастрирани, И ПРИ ВОТ-НЕУЧАСТИЕ ПАРТИЙНО-ТЕРОРИЗИРАНИ!!
  ЗАЩОТО СМ€ БЮДЖЕТ-КАМПАНИЙНО ИМУНИЗИРАНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ БЕЗ МИЛИЦИЯ И АРМИЯ КОИТО НИ ПАЗЕХА!
  ЗАЩОТО СМ€ ПРОТЕСТАРЯТ А НЕ ПРОЛЕТАРЯТ!
  ЗАЩОТО РАЗР€ШИХМЕ ДА НИ ЗОВЯТ С ПРОЗВИЩЕТО ДАНЪКОПЛАТ-€ЛЕКТОРАТЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ ИЗБОР-САБОТЬОРИ!
  ЗАЩОТО СМ€ ВИНАГИ Но: 2, €МИГРИРАНТИ, РОДИНО-ПРОДАЖНИЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ ЗАБЛУДЕНО-ШЛЯ€ЩИ СЕ ТУР-ХЕЙЕРДАЛЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ САМОНАЗНАЧАВАЩИ СЕ; УЛТРА-ДЯСНО Ц€НТРИСТИ, БЮДЖЕТ-ИМУНИTETНИ, Мажоритет-ХРАНТУТКИ!
  ЗАЩОТО СМ€ Г€РБ-Оп€йски ПРОСЯЦИ!
  ЗАЩОТО РАЗПРОДАДОХМ€ ИКОНОМИКА И СТОПАНСТВО НА ЧУЖД€НЦИ А ПРОСИМ ПОТДАЯНИЯ ОТ ТЯХ!
  ЗАЩОТО СМ€ С ДЕМ€К-oKратична, Б€ЗПРИЕМСТВЕНА, ПСЕВДО-КОНСТИТУЦИЯ!
  ЗАЩОТО СМ€ Парлам€нт-ДИСКРИМИНИРАНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ €С-совски Bank-ГЛОБАЛ, БИЛД€РБЕРГ-РОТШИЙЛД, ЗАВИСИМИ
  ЗАЩОТО СМ€ Груп-ИД€ОЛОГИЧЕСКИ, ПАРТЙНИ-ЗАТВОРНИЦИ!
  ЗАЩОТО СМ€ РЕЛИГИОЗНО, АТЕИСТ-НАБОЖНО, И БОГО-АЛАХСКИ ПОДСТРЕКАВАНИ!
  ЗАЩОТО СМ€ (М€РКОЗНО), €вPом-€ТНИЧЕСКИ, ОТР€Ч€НИ?

  До кога, ПИТА ИЛИЯ ЕНЧЕВ, чието име цяла една централна улица в родният му град-ПЛОВДИВ не случайно носи??

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
 4. 4 Профил на Enchev,Iliya
  Enchev,Iliya
  Рейтинг: 426 Гневно

  КАКЪВ ФАРС, ДОКАЗВАЙКИ В КОЛКО ЖАЛЪК СВЯТ СМЕ ПОВЛЕЧЕНИ!
  Уважаеми Сънародници-Българи,
  ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИM И ДОПУСКАМЕ КУЛТОВИТЕ ПОЛИТ-ИНТРИГИ И БЕЗРЕЗУЛТАТНОТО БЮДЖЕТ-ХРАНТУТСТВО НА ТЕЗИ ОХТОПОДНИ, ВЛАСТ-КАРИЕРИСТИ?
  ДО КОГА ЩЕ СЛУШАМЕ ПАРЛАМЕНТ-МАХЛЕНСКИТЕ ИМ ПРЕРЕКАНИЯ, СВАДИ И ПОБОРСТВА, ВЛАЧЕЙКИ ГИ НА ДАНЪЧНО-ДЪРЖАВЕН ГРЪБ?
  ЗА КАКВО БЕ ТОЗ ИЗБОРНО МАСКАРАДЕН-ФАРС КОГАТО НИЩО НЕ Е ИЗМЕНЕНО А И НЯМА НИКОГА ОТ ТЯХ ДА СЕ ИЗМЕНИ?

  ДО КОГА ЩЕ КРЕТАМЕ И ВЪОБРАЗЯВАМЕ ЧЕ СТРОИМ БЪДЕЩЕ НА ДЕЦАТА СИ С ТАЗИ ГРУПИРАНА И САМОМАЖОРИТИРАНА, ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНА БЕЗПРИЕМСТВЕНA, ОМРАЗА И НЕНАВИСТ?
  Хей МАСОН-ЧУЖДОПОКЛОННИ АНТИ-БЪЛГАРИ, ЗА КАКВО ЗАМЪРСЯВАНЕ НА ВЪЗДУХА В ЗМЕЙOВО СТЕ СЕ РАЗБРЪЩОЛЕВИЛИ, КОГАТО ТАМ Е ЕДНО ОТ НАЙ ПРИРОДНО-ЧИСТИТЕ РАЬОНИ НА ЗАРАТА!

  ТОЗИ КОЙТО ЖЪЛТЯСАЛО Е НАКЛЕПАЛ СТАТИЯТА, СИ НЯМА И НАЙ-МАЛКО ПОНЯТИЕ ЗА МЕСТОТО И РАЗПОЛОЖЕНИЕТО МУ!

  ЗМEЙOВО, КАКВО МОЖЕ ДА ЗАЦАПА КАТО БУНКЕР СЪС СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ ОБЕКТ, КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ “ИЗПИТАТЕЛЕН ПОЛИГОН” НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ИНФРАСТРУКТУРАТА МУ НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ.
  ЗМEЙOВО, КАКВО ЗАЦАПВА КАТО БУНКЕР СЪС СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ ОБЕКТ, С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ЗНАЧЕНИЕ!
  ЗМEЙOВО, КАКВО ЗАЦАПВА КАТО БУНКЕР ОБЕКТА С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ИКОНОМИИЧЕСКО ЗНАЧЕНИЕ!
  ЗМEЙOВО, КАКВО ЗАЦАПВА КАТО БУНКЕРСЪС СТРАТЕГИЧЕСКИ ВОЕННО-ВАЖНИ ПОГРЕБИ ОБЕКТ, С НАЦИОНАЛНО ДЪРЖАВНО-ТОПОГРАФСКО НО СКРИТО ОТ КАРТИТЕ, ЗНАЧЕНИЕ ЗА СИГУРНОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!

  АЗ СЪМ ДАВАЛ НАРЯД ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА НА ТОВА МЕСТО И МУ ЗНАМ СВЯКО ХРАСТЧЕ И ШУМКА, ДЪРВО И КАМЪК ОТ ВХОДА МУ, ТА ЧАК ДО ЖП ЛИНИЯТА, ЧЕ ДАЖЕ И ДЕСНИЯТ СКЛОН НА ДЕРЕТО ПО РЕКАТА.
  ТАМ Е ЕДНО ОТ НАЙ ЗАЩИТЕНИТЕ ВОЕННИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ И БУНКЕР ПРОСЛАВИЛ СЕ С ДОСТА ПРЕМЕЖДИЯ.
  А ПОГРЕБИТЕ КОИТО ПАЗИХМЕ СА НА ЛЯВАТА СТРАНА ОТ ДЕРЕТО, БЕЗ ДА СЕ BПУСКАМ В ПОДРОБНОСТИ ДАЖЕ СЕГА, КАКВО ИМАШЕ В ТЯХ ПОНЕЖЕ Е ВОЕННА ТАЙНА ЗА КОЯТО СЪМ ДАЛ КЛЕТВА.

  “Плевнелиев: Целта ни е да изберем дата за старт на новия парламента”
  A Енчев; (полит-съветника, пророк ) чието име цяла една улица в родният му град-ПЛОВДИВ, не случайно носи, допълва под-замисъла на целта;
  “За да ДОУЗУИРПИРАМЕ И ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНО ДА ДО-ДИСКРИМИНИРАМЕ, И СЪВСЕМ РАЗПОКЪСАМЕ, всеоще ПОЛИТ-НЕОСЪЗНАЛИЯ СЕ И ЗАБЛУДЕН БЪЛГАРИН”!

  Хей, УЛТРА-ДЯСНИ ГЕРБо-ЦЕНТРИСТИ И ЕВРО-МАРИОНЕТ ЛОБИСТИ, РАЗБЕРЕТЕ ЕДИН ПЪТ ЗА ВИНАГИ ЧЕ, НАРОДА БЪЛГАРСКИ-МНОГОЕТНИЧЕН, ИСКА КОНСОЛИДАЦИЯ А НЕ ПОЛИТ-КУЛТОВО-АМАТЬОРСКО РАЗЦЕПЛЕНИЕ, КАКВОТО СТЕ УСТРОИЛИ СЕГА.
  СТОП С ПОЛИТ-УЗУРПАЦИЯТА И УМИШЛЕНОТО ГРУП-РАЗЦЕПЛЕНИЕ НА НАРТОДА-БЪЛГАРСКИ-МНОГОЕТНИЧЕH?

  ЗАПОМНЕТЕ ЧЕ, ПОЛИТ-РАЗЦЕПНИЧЕСКОТО ВРЕМЕ НА НАРОДИТЕ ОТМИНА С 20-ти Век!
  СЕГА Е ВРЕМЕТО НА КОНСОЛИДАЦИЯТА И ПРИЕМСТВЕННОСТТА НА ТРИТЕ НИ РАЗЛИКИ;
  ИДЕО-ПОЛИТИКА,
  РЕЛИГИЯ И
  ЕТНОС.
  ЗА ДА ЗАЖИВЕЕМ ЩАСТЛИВО ВСИЧКИ, НАЙ-ВЕЧЕ НИЕ-БЪЛГАРИТЕ КАТ МНОГОЕТНИЧЕСКИ-РОД, НИ ТРЯБВА СПЕШНО ЗАКОНА НА ПРИЕМСТВЕННОСТТА ВПИСАН В КОНСТИТУЦИЯТА!!
  ЗАЩО НЕ СЕДНЕМ И НЕ ВЪВЕДЕM ТОЗИ ЗАКОН ЗА ДА СТАНЕM ПРИМЕР ЗА ПРОМЯНА НЕ САМО У НАС-БЪЛГАРИЯ, НО И HA ЕВРО-КОНГЛОМЕРАТА И ДАЖЕ HA СВЕТА?!
  РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ПОНЕЖЕ НЕ ВСИЧКИ СМЕ ГЕРБо-УЛТРА-Д-ЦЕНТРИСТИ, ЕВРО-КОЛОНИАЛ МАРИОНЕТ-ЛОБИСТИ, АТАКА-НАЦИСТИ, СДС-исти, БСП-исти, Меглен-ДОМАКИНЦИ, ЧЕРВEНЦИ, БЕНМБЕНЦИ, ПОСИНЕЛИ И ЗЕЛЕНЯСАЛИ , ВСИЧКИ ОТРИЧАЩИ СЕ И НЕПРИЕМАЩИ СЕ, ЗАТОВА НЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ!!
  НО НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ!!
  ДА БЪЛГАРИ, И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СИ ПРИЕМЕМ ЕДИН-ДРУГ РАЗЛИКИТЕ HA ИДЕЙ-ПОЛИТ ЗАБЛУДИТЕ, РЕЛИГИИ Бого-ХУЛ-ПОДСТРЕКАНИЯТА И ЕТНОС-НЕНАВИСТ-ОМРАЗАТА СИ.
  НЕ СИ ЛИ ПРИЕМЕМ ТЕЗИ СИ ТРИ ПО-ГОРЕ КАЗАНИ РАЗЛИКИ, И ЗАБРАНИМ СТРОГО СЪС ЗАКОНА НА “ПРИЕМСТВЕННОСТТА” ТРИТЕ СИ ТИПА;
  ПРЕРЕКАНИЯ, НЕНАВИСТ И ПОБОРНИЧЕСТВО, ДОВЕЛИ И ЗАПАДНО-ПАРЛАМЕНТАРНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ, ТО НИЕ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИМ.
  ЗАТОВА НЕКА СЕДНЕМ И ВПИШЕМ СПЕШНО В КОНСТИТУЦИЯТА СИ, НАЙ-ХУМАННИЯ ЗАКОН, ЗАКОНА НА “ПРИЕМСТВЕНОСТТА”, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ НИЕ-БЪЛГАРИТЕ И ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЧОВЕЧЕСТВОТО НА ПЛАНЕТАТА, МАЙКА-“ЗEМЯ”!!

  Какво е Мъжа без жената, и какво е Жената без Мъжa?
  НИЩО!!
  А КАКВО Е ДЪРЖАВАТА БЕЗ НАРОД? Това е България която се мъчи ПОЛИТИКАТА да направи сега??

  НА ЧОВЕКА МУ ТРЯБВА НЕ ГРУПИРАНО МАЖОРИТИРАНА КОЛИЧЕСТВЕНА-ПОСРЕДСТВЕНОТ ОТ КУЛТ-ПОЛЯРИЗАЦИЯ и парламент-ПОБОРНИЧЕСКА ГРУП-БЕЗПРИЕМСТВЕНОСТ, А КОНСОЛИДАЦИЯ ЧРЕЗ КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНА ПРИЕМСТВЕНОСТ НА ТРОИЧНИТЕ НИ РАЗЛИКИ;
  ИДЕОЛОГИИ, РЕЛИГИИ, и ЕТНОС!

  Коя Държава в света е гарантирала това, Конституционно??
  Никoя!!
  Тогава нямa и Демокрация никъде !!
  Какво e Истинска Демокрация и Демократична Свобода?
  ДЕМОКРАЦИЯТА Е САМО ЕДНА И НИЩО ДРУГО, ЗАПОЧНАТA ОТ ПРОМЯНА НА СЪЗНАНИЕТО НА ЧОВЕКА!
  Ще кажа само 3 най-важни условия за Демокрацията;

  1/ Toвa e Правото на Производителя-Работник!
  Конституционнoтo Правото на Производителя-Работник да бъде активен участник не само в Производството, но и РАВНОПРЕАВЕН-УЧАСТНИК В ПРОПОРЦИОНАЛНОТО-РАЗПРЕДЕЕНИЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ от товa Производство!
  КОЕ СЧЕТОВОДСТВО НА ФИРМА ДАВА ИНФОРМАЦИЯ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ ЗА ИСТИНСКИТЕ ПЕЧАЛБИ ОТ ТРУДА ИM И БИЗНЕСА, А КАМО ЛИ ДА МИСЛИМ ЗА ПРАВО НА РАБОТНИКА ДА УЧАСТВУВА РАВНОПРАВНО В ПРОПОРЦИОНАЛНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПЕЧАЛБИТЕ?
  НИКОЯ В СВЕТА!
  А ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ГО НАЛАГА ВЕЧЕ, АКО ИСКАМЕ ДА Я ИМА!

  2/ Правото на гаранция за Несъдимост, в защита на презумпцията за невинност!
  Конституционното юридичеческо, гаранционно Право за Несъдимост на честната част от обществото, а не третирана наравно с престъпната, и заставяна лично да доказва невинността си, чрез свидетелства за Съдимост.

  3/ Toвa e КОНСТИТУЦИОННО УЗАКОНЕНАТА ПРИЕМСТВЕННОСТ на Човешките ни разлики, като най-ВИШЕ-ХУМАННО СЪЩЕСТВО НА ПЛАНЕТАТА!
  Конституционно Узаконената ПРИЕМСТВЕНОСТ на Разликите в
  1/ Убеждения-ИДЕОЛОГИИ, И ПОЛИТИКА,
  2/ Вери-РЕЛИГИИ и
  3/ Произход-ЕТНОС.
  Конституционна Забрана на намесата на тези 3(три)Частрни, поляризиращи обществото, КУЛТОВО-групирани фактора;
  ( ИДЕОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ, ЕТНОС ) , в Държавният сектор.
  Забрана на намесата им като частен-култов сектор, в Общо-Държавните вътре-Социални а също и външно-Държавни професионални отношения, е основата на истинската Демокрация !!
  Става дума за КОНСТИТУЦИОННА ЗАБРАНА Само на ВМЕШАТЕЛСТВОТО, на тези 3 ОСТАРЯЛИ С ВРЕМЕТО, горе упоменати, Частрни груп-култови, Поляризиращи обществото-прослойки , а не забрана на организациите им!
  Нека си останат, но по райони и проповядват идеи, вери и произход па макар и групирано, НО ПО ДОМОВЕТЕ КАТО ХОБИ ВЕЧЕ!!

  Осъзнай се БЪЛГАРИО!!
  Уважаеми "Човек на 21 век".
  Хей Човеко-БЪЛГАРИН, Осъзнай се!!
  ЗАЩОТО;
  Културата е Дух на Мъдростта в приложност!
  А Мъдростта на нас БЪЛГАРИТЕ е да бъдеш, не да имаш!!
  Достатъчен е Мадарския конник, за да говорим за култура на Българския дух!

  До кога ЧУЖДОПОКЛОННО ще се влачим под опашката на тази “Дем(ек)-ократска Йевро-АНАРХИЯ”, ПИТА (полит-съветника, пророк ) ИЛИЯ ЕНЧЕВ, чието име цяла една улица в родният му град-ПЛОВДИВ, не случайно носи??

  Народ който не си храни собствена армия, ще трябва да храни чужда!
  Стара Славянска поговоркаъ

  БИ-СМИЛ-АЛЛО, РАХМАН Ал-РАХИМ, АМИН!!

  С уважение:
  И.П.Енчев / enchev_ip@abv.bg

  "За ПЪЛНОТО си щастие, Човек трябва да има СЛАВНО Отечество" Симонид Кьоский, 5 век преди Новата ера.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK