Цветанов: Няма да променим стила си Експерти: МВР нарушава собствения си закон

Няма да променим стила и мотивацията си, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов по повод действията на МВР и прокуратурата във връзка с ареста на бившия военен министър Цветан Цветанов.
Оказа се, че няма писмена инструкция за извършване на задържането под стража от полицейските органи, установи проучване на "Дневник". Имало е подробна наредба, но тя е била отменена през 2001 г. В момента основните разпоредби, които определят правомощията на полицейските органи, са единствено в Закона за МВР.


Ако се съди по тях, излиза, че действията на полицията, които виждаме във филмираните арести, доста се разминават със законовите изисквания. В три текста на закона за МВР е посочено, че физическа сила и помощни средства се използват от полицията само при оказване на съпротива, а оръжието се вади като крайна мярка само при въоръжено нападение, заплаха с огнестрелно оръжие от отсрещната страна или при освобождаване на заложници.


В същия смисъл са формулирани текстовете в действащата в момента Инструкция за оборудване на арестните помещения в структурите на МВР, която, въпреки че е отдалечена от темата, съдържа раздел за правомощията на полицаите и правата на задържаните с полицейско разпореждане. В нея също е записана съпротивата като условие за използване на помощни средства.
Посочено е също, че заподозреният има право на адвокатска защита незабавно след задържането му. В нито един от филмираните арести на МВР досега не се видя полицаите или прокурорът да съобщават правата на задържания. Юристи коментират, че филмирането на арестите е практика и в други държави, но то се прави с таймер, за да не могат да се правят манипулации на записа.


Вътрешният министър Цветан Цветанов:
"Показването на лицата на задържаните може да има превантивен ефект, освен това е уважение към потърпевшите от злоупотребите български граждани, не виждам нищо нелогично."


"В момента отиваме в болницата. Цонев е в едно така изключително неблагоприятно положение. И в момента може да предприеме действия, които може да бъдат... Всичко е могъл да направи, ако е бил оставен в по-свободен режим. Защо трябва да си правим експерименти, при положение че му слагаш белезниците и го извеждаш навън, защото имаме вече корупционна схема за негово дело, което се гледа. Това малко ли е според вас?"
(за действията на МВР и прокуратурата при ареста на бившия военен министър)


"Вижте, нека да направим разграничаване от полицейщината и от ред, който да гарантира конституционните права на всички български граждани. Защото аз не смятах, че се гарантираха всички конституционни права на всички български граждани пред последните 20 години."


"Естествено че при тази съдебна система ние не знаем какъв ще бъде резултатът. Но все пак нека дадем възможност (чрез показването на арестите - бел. ред.) обществото да бъде информирано за всичко, което се случва през този преход от 20 години."


"Ние гледаме да планираме операциите по едно и също време на няколко адреса, когато се прави, и се стараем да бъде в сутрешните часове, за да няма задръствания по улиците."


Иванка Иванова, директор на правната програма на "Отворено общество":
"Ако не се оказва съпротива от лицето, което трябва да бъде задържано, то просването по очи, закопчаването на белезниците на извити отзад ръце, насочването на пистолет срещу лице с белезници са все нарушения както на Европейската конвенция за правата на човека, така и на българската конституция. (...) По разбирането на Европейския съд за правата на човека просването на земята и закопчаването на белезниците върху извити отзад ръце е унизително и нечовешко третиране."


Михаил Екимджиев, председател на Асоциация за европейска интеграция и права на човека:
"Смущава все по-налагащата се практика да се заснемват арестанти, проснати по очи и с насочени над тях оръжия. Не разбирам кое налага това и особено какво налага снимане в лицата им, щом не са обявени за издирване."


Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР:
"Някога имаше наредба за задържането под стража, сега въпросът е уреден само в няколко текста на Закона за МВР. Но колкото и да са обтекаеми те, за да се извиват ръце, да има просване на земята и да се вади оръжие, трябва да има съпротива от лицето, което се задържа."


"Филмирането на арестите се извършва на запад открай време, но с цел полицията да има доказателство, че арестът е извършен по правилата. Ако по-късно адвокатът на задържания възрази, полицията вади филма. Но техният филм за разлика от нашия е таймиран, тоест обезпечен е с всички гаранции, че не може да бъде рязан и лепен."

Коментари (112)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Норд
  *****
  Гневно

  Живеем в РПУ " България " с районен инспектор / квартален / - Цецко физкултурника и отговарящ за пожарната безопасност , профилактика и пожарогасители , неговия приятел Боко. Сега им е паднало шефове да са и да са главните каубои на РПУ - то. Та затова ще има уестърни до припадък, т.е. докато индианците не ги набият и скалпират.

 2. 2 Профил на K
  *****
  Весело

  "таймер, за да не могат да се правят манипулации на записа."

  Брех тия експерти все едно не са гледали холивудски филми. Къде се виждали таймер на екщън със Кифър Съдрърланд бе?

  Оставете момчетата да творят кино!!!

 3. 3 Профил на казепа
  *****
  Весело

  МОЖЕШЕ ДВАМА СТАНДАРТНИ ПОЛИЦАИ---МАЙОР И МАЙОРКА С ШУШЛЕЧЕТА ОТ ИЛИЯНЦИ, МАРАТОНКИ ОТ КИТАЙСКА СЕРГИЯ ДА ОТВЕДАТ "НАБЕДЕНИЯ ПРЕСТЪПНИК " ЗА СПРАВКА ДО МВР И ТИХО ВСИЧКО ДА ОТИДЕ В "СПРАВЕДЛИВИЯ " БЪЛГАРСКИ СЪД !?!? НО ТОГАВА КАК ЩЯХМЕ ДА ВИДИМ СЦЕНАРИСТА ЗАД КАДЪР ФИЗКУЛТУРНИКА МАНЯК, И "СМЕЛИ ТЕ "АСЛАНИ"--КАЧУЛАТИТЕ ПОЛИЦАИ. Е НИЩО , ЧЕ СА ПООСРАНИ БАРАБАР С ГЛАВАТАРЯ СИ-ПРОКУПОР.

 4. 4 Профил на КАЗЕПА
  *****
  Неутрално

  До коментар [#2] от "K":

  НЕКА СЛОЖАТ И НОМЕРА НА КАЧУЛКИТЕ ПРОТОКОЛИРАНИ В (ЗА СЕКРЕТНОСТ В ДОСИЕТАТА ИМ ) СЕГА Е БАНДИТИЗЪМ --БЕЗОТГОВОРЕН ЗАД КОЙТО СЕ СПОТАЙВА "ТОТАЛИТАРНАТА СЪВРЕМЕННА АНОНИМНОСТ" А ДЪРЖАВАТА УЖ НИ ЗАКРИЛЯЛА. АЙ СЕКТИР!!!

 5. 5 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1438 Гневно

  Експресите да го духат! Ако искат и под вода!
  Нещата отиват на революционна ситуация (според ЛЕНИН), те ми говорят за нюанси на поведение!
  Ако Костов не беше слушал такива "експреси от..." още да е на власт!!!!
  Лумпени на квадрат! Да бяхте видяли на живо болшевишки стил!!! Нещастници!

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 6. 6 Профил на в скоро време ще имаме служебен кабинет
  *****
  Весело

  До коментар [#5] от "skara":

  Радостното е че в скоро време ще имаме служебен кабинет... и някои мизерабълчета ще замлъкнат .....

 7. 7 Профил на Варненци
  *****
  Неутрално

  Само така , Цветанов !
  И дано Гуцанов скоро стане съ-килийник с кмета !!!

 8. 8 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  Цветанов: Няма да променим стила (да филмираме):
  1) Така доказваме, че ходим на работа;
  2) И участвуваме в "антикризисната" програма на милиционерското ни правителство, като назначаваме безразботни кино-оператори на щат (към всяко РПУ) - вече стотина, но скоро ще бъдат повече отколкото в ТВ и Киноцентъра взети заедно

 9. 9 Профил на не !на кмета и Гуцанов !
  *****
  Гневно

  Готови сме да те подкрепим с всичко !
  Варна е с теб !

 10. 10 Профил на Wow
  *****
  Неутрално

  До коментар [#6] от " в скоро време ще имаме служебен кабинет":

  А какво ще стане ако случааайно вземе, че няма служебен кабинет?

 11. 11 Профил на Do fizkulturnika
  *****
  Неутрално

  Цвъцко, ти ли ще платиш десетките хиляди, на които ще ни осъдят в Страсбург? Или жена ти, тайната агетка? Или баща ти, шофьорът на Григор Шопов? Иди си с мир!

 12. 12 Профил на за чиста Варна
  *****
  Неутрално

  Ти си първия, който "размазва" кмета , днес той беше /видяхме го по БТВ/ като настъпана жаба !
  Продължавай !
  Искаме Варна да се прочисти !
  С теб сме ! Не искаме вече робството на Кирил Йорданов и цялята бесепарска община !!!

 13. 13 Профил на Alex
  *****
  Неутрално

  До коментар [#10] от "Wow":

  Ами тогава ще имаме фашистки режим - приносът ни ще е, че начело ще стоят физкултурник и пожарникар!

 14. 14 Профил на Уточнение
  *****
  Неутрално

  Г-н Цветанов,стилът ви е превъзходен....няма нужда да го променяте,продължавайте да ги мачкате!

 15. 15 Профил на забърсващ
  *****
  Любопитно

  Тия комунистически тъпигьзи,обраха България,а искат с перце да ги галят и да ги посрещат с розички и уиски! Смрад,гнус и отврат!
  Действай Цецо - ние сме с теб Който забогатява с кражба и използване на служебно положение - в затвора

 16. 16 Профил на КАЗЕПА
  *****
  Неутрално

  ПОМНИТЕ ЛИ БРАТЯ ГАЛЕВИ. ? МАЙ БЕШЕ ПРЕДИЗБОРНАТА ШУМОТЕВИЦА. ПОСЛЕ ДОЙДЕ ЯНЕ. ДРУГИ БРАТЯ, КРОКОДИЛИ, ОКТОПОДИ...... МАРГИНИ, ПЕТРОВЦИ....ЕДНОТО ЗАТИСКА ДРУГОТО. ВЕЧЕ ХОРАТА В НИЩЕТАТА СИ ЗАБРАВИХА ЗА ПЪРВИТЕ И ЧЕ ЩЕШЕ ДА ДАВАШ ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ. ВОДАТА СЕ ВЪРТИ КАТО МРЪСНА МЪТИЛКА. СЕГА МАШИНА-КЪРТИЦА.???!? АБЕ БОЙКО, НИЙ КОГАТО Я ГЛЕДАХМЕ ТАЗИ МАШИНА (НЕ БЕШЕ КРЪСТЕНА ОТ КМЕТИЦАТА ТИ) ПРЕДИ 35 Г. ВЪВ ФИМА НА ФЕЛИНИ "РИМ" , ТИ СИ РИТАЛ ТОПКАТА У БАНКЯ СРЕД КРАВЕШКИЕ ЛАЙНА. СЕГА СЕ ПЪНЕШ ДА НИ УБЕЖДАВАШ КОЛКО СИ "ГОЛЕМ ОТКРИВАТЕЛ"

 17. 17 Профил на @
  *****
  Гневно

  До коментар [#13] от "Alex":

  А какво искаш бре червено осилче? Май искаш руски ГЕЙ да се опитва да ни "управлява",а?

 18. 18 Профил на skara
  skara
  Рейтинг: 1438 Весело

  Аре Варна, аре смешниците!
  Напрайхте ли калкулация на подръжка?
  Или сте над тези неща!
  Мооогу сте мързеливи това варненци, могу!
  Оооо, соле мио

  Прави каквото трябва, да става каквото ще.
 19. 19 Профил на lex
  *****
  Неутрално

  До коментар [#13] от "Alex":

  По-добре фашистки режим , отколкото управляващи ни бандити, окрали ни с милиарди !

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на ТЪРГАШИ С ВЛАСТ
  *****
  Неутрално

  До коментар [#7] от "Варненци":

  А ЗА ТИМАДЖИИТЕ ОТ КИНТЕКС ДА СТЕ ЧУВАЛИ ?

 22. 22
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 23. 23 Профил на чочо
  *****
  Гневно

  да но му изсъхнат ръчичките на тоя комуняга и на всичките му крадливи приятелчета

 24. 24 Профил на Виден
  *****
  Неутрално

  Много важно как го закопчали. Много по важно е да се види колко е завлякал от парите на данакоплатеца, и да не излезе скоро от пандиза. Не сме нормална държава, трябва спешна промяна на закона в посока повече права и власт на полицая. арест с пистолет, защо пък не? Повече страх да има в престъпния свят, да знаят че могат да бъдат гръмнати от патрулка по всяко едно време. Така както е в сащ и др.

 25. 25 Профил на инж. Филип
  инж. Филип
  Рейтинг: 420 Неутрално

  Следващия направо го гръмвайте, ко сега ще се занимавате да го съдите, да го държите в ареста, да го возите напред-назад по съдилища, доктори и т.н.

  Гледам доста народ се ориентира към летищата днешно време. Пожелавам им успех!
 26. 26 Профил на Че
  *****
  Весело

  Цветанов, Цветанов ако с филмирани арести се бореше престъпност само кадри от "Бояна" ще са нужни на МВР. Смешен филм, смешен министър, смешен министър-председател,с една дума-трагикомедия. Или само трагедия, знам ли.

 27. 27 Профил на lex
  *****
  Весело

  До коментар [#22] от "skara":

  А може ли и през ноща - това ме възбужда !

 28. 28 Профил на БКП(БСП)ДС=мафия
  *****
  Любопитно

  Комунягите пропищяха орталъка,защото както виждаме всички са крадци от тази шибана престъпна партияБСП(ДС)...
  КРАДЦИТЕ ОБРАЛИ НАРОДА - са от червената мафия!

 29. 29 Профил на К
  *****
  Неутрално

  До коментар [#20] от "skara":

  ИЗОБЩО ИМАШ ЛИ МОЗЪК ДА ОСЪЗНАЕШ СМИСЪЛЯТ НА ПРОЧЕТЕНОТО БЕ АХМАК. И ТИ СИ КАТО ОБЛОГЛАВИТЕ ОТ "БАНЬСКИТЕ ТЕЛЯЦИ"

 30. 30 Профил на INFO
  *****
  Любопитно

  Бившият военен министър Николай Цонев е най-забогателият в правителството на Сергей Станишев през последната година от управлението на тройната коалиция. Това сочи последната му декларация му пред Сметната палата. Според нея Цонев е оставил на банков депозит 172 хил. лв.
  Парите били спестени от заплати, хонорари и дивиденти, разкрива „24 часа”. Освен това настоящият арестант е придобил още 390 хил. лв. от продажба на дялове в дружества. Притежава 3 апартамента, 2 къщи и 2 парцела. В декларацията на Цонев фигурира и парцел в София от 2152 кв. м. На този терен в столичния кв. Горна баня бившият министър е вдигнал къща. Тя е на 2 етажа, има и тавански. В приземието бил оборудван фитнес. Брокери коментират, че за строежа на подобна сграда са нужни поне 1 млн. лв.

  Цонев е декларирал и имоти в Перник. Там по наследство е придобил два апартамента. Отделно има къща с двор в радомирското село Стефаново, както и в котленското село Медвен. Притежател е и на акции и ценни книжа в няколко дружества на обща стойност от 38 321 лева.

  Имотите и банковите сметки на Николай Цонев и начинът на придобиването им вече са обект на щателни проверки от страна на разследващите органи. На Велики четвъртък той бе арестуван заедно със съдията Петър Сантиров и бившия главен секретар на финансовото министерство Тенчо Попов за уреждане на схема за даване на подкуп от 50 хил. евро на следователя Петьо Петров. Срещу рушвета той е трябвало да провали делото срещу Цонев за изграждането на комуникационната система „Странджа”, ощетила държавата със 120 млн. лв. Агенти и магистрати проверяват имотното и финансово състояние и на аверите на бившия военен министър.

  Съдията Петър Сантиров изглежда не толкова богат. Според последната му декларация в Сметната палата магистратът е купил две ливади в смолянското село Стойките за 17 500 лева общо. Взел е два банкови кредита от 37 500 евро общо, спестил е от заплати 11 хил. лв.

  От проведените до сега разследвания става ясно, че до даването на авансовия подкуп са проведени 5 срещи, а инициативата е дошла от съдията Сантиров.

 31. 31 Профил на abc
  *****
  Неутрално

  До коментар [#28] от "БКП(БСП)ДС=мафия"

  Чети, говедарче:
  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=438757

 32. 32 Профил на КАЗЕПА
  *****
  Неутрално

  ТИМ + "ГЕРП" +ГЛУПОСТА НА БЪЛГАРИНА"= ТУНЕЛА ОТ БАНКЬЯ ДО "КАРЛУКОВО"

 33. 33 Профил на Я
  *****
  Неутрално

  Алоо Дневника ами нашите права на ограбени и унищожени от крадците а! Занимавате се само със защитата и правата на крадците и четете закона за МВР както ви е удобно. От няколко дни изключителен брой журналисти се втурнаха да защищават разбойниците, но не питате обикновения човек кое е по -важното.Относно крадците има много поговорки за такива случаи, но ще напиша само една- "Да бе мирно седяло, не би чудо видяло".

 34. 34 Профил на да, как не !
  *****
  Неутрално

  До коментар [#21] от "ТЪРГАШИ С ВЛАСТ

  За ДС ? Още през 60-те години основа едно предприятие наречено „Кинтекс”, което монополизира износа на оръжие и отвори пазари в региони на конфликти като Близкия изток и Африка. В края на 70-те ДС разшири „Кинтекс” със създаването на Съвет за тайния трафик, чиято основна функция бе да доставя оръжие на бунтовнически групи на африканския континент, въпреки че техните канали не закъсняха в разработването на нелегалния трафик на хора, дрога и даже антики и произведения на изкуството. Други предприятия се специализираха в търговията с каптагон, българска марка амфетамин, за Близкия изток, където беше много популярен заради предполагаемите си халюциногенни свойства. В обратната посока през България се движеше около 80% от хероина, предназначен за пазарите в Западна Европа. Наркотиците минаваха през гранично-пропускателния пункт „Капитан Андреево” и попадаха директно в ръцете на ДС.

 35. 35 Профил на vlado
  *****
  Неутрално

  СУПЕР СТЕ - ДА ИМ СЕ СКЪСА ГЪЗА ОТ СТРАХ НА ВСИЧКИТЕ БЕЗОБРАЗНО И АРОГАНТНО КРАЛИ КОМУНИСТИ И РЯЗАНИ ТУРЦИ!
  ТИЯ ИЗМИСЛЕНИ ПРАВОЗАЩИТНИЦИ КЪДЕ БЯХА 8 ГОДИНИ, ДОКАТО ВСЕКИ УПРАВЛЯВАЩ КРАДЕШЕ И ПРАВЕШЕ КАКВОТО СИ ИСКАШЕ БЕЗНАКАЗАНО?
  а СЕГА МНОГО СЕ ПРИТЕСНИЛИ ИЗМИСЛЕНИТЕ КОМУНИЗИРАНИ ЗАЩИТНИЦИ?! мЕНЕ ЩО НИКОЙ НЕ МЕ АРЕСТУВА БЕ КОПЕЛЕТА,А? вСЕКИ КРАЛ ДА СИ ПЕРЕ ПЕШКИРА!МНООООГО ТАКИВА ИМА ЗА ЗАТВОРА!

 36. 36 Профил на Brutal animal fors
  *****
  Гневно

  А дръжте се мъшки бе крадци, кво сте се разциврили деиба и геиовете и педераси и червени другарки ,суполанковци и кво ще правим сега ще ви каним на суаре ли бе . Бои и стригане за 3 г. една мърша да не остане и семеиствата ви и те

 37. 37 Профил на до некадърните милиционери
  *****
  Неутрално

  "Без да говорим за скорост на предаване и защите на информацията - само малко иконимическа инфо.
  Изграждането на СТРАНДЖА лишава чстната БТК-ВИВАКОМ от над 15 млн. лв. годишни приходи от МО. Свързването и с комуникациите на останаите администраци и използването и от тях би спестило на бюджета окол четвърт милиард годишно.
  О, Ужас!!!! За частното БТК и мобилни оператори де....
  Та драги ми бибитко, кой как пак те излъга или самия ти лъжеш за пореен път хората? "

  Защото с пожарникарско и физическо образование няма как да стане!

 38. 38 Профил на коколино
  *****
  Любопитно

  Даваш му на Цецко малко свобода на действие и той като пръдне се насира.

  Весели хора.Карай, веселба да става.

 39. 39 Профил на .
  *****
  Гневно

  До коментар [#32] от "КАЗЕПА":

  Гледаи да не се изпуснеш нещо име или адрес ,че ще останеш със една глава по нисък другарино клиощав

 40. 40 Профил на не сме идиоти във Варна!
  *****
  Неутрално  До тези, които не са от Варна:
  "за моторчето и кметчето":
  ...и колата № в 11111 в, без която не можем...
  Кметското семейство се е сдоби и с къща в Ница, Франция.

  http://borsi.blog.bg/politika/2010/02/25/kmetyt-na-varna-kiril-iordanov-vi-pojelava-priiatno-pytuvane.499965

  http://www.narodnodelo.bg/news.php?news=1961
  http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2330171

 41. 41 Профил на герб=фашизъм
  *****
  Неутрално

  "А дръжте се мъшки бе крадци, кво сте се разциврили деиба и геиовете и педераси и червени другарки ,суполанковци и кво ще правим сега ще ви каним на суаре ли бе . Бои и стригане за 3 г. една мърша да не остане и семеиствата ви и те"

  "Мъшки" та де видя как ще се държиш, ако зад гърба ти не са милиционерите и пожарникарите...

  Много си смел!

 42. 42 Профил на КАЗЕПА
  *****
  Неутрално

  До коментар [#35] от "vlado":

  владо защо не проснат по подобен начин "КЛАНЪТ ЖИВКОВИ БЕ" ИЛИ ТЕ СВЪРЗВАТ ЕДВА ДВАТА КРАЯ( СЪС ЗАКОННИ ИМОТИ ПО МОРЕТО, СЪС СОБСТВЕНОСТИ ЗАД ГРАНИЦА, С ИМОТИ В СОФИЯ И ОКОЛО ГРАДА) ТОВА ДАЛИ ПРАВИ САМО ПОЛОВИН МИЛИОН? ИНЕ МИ СЕ СПОРИ В ЕДНО НИВО "ПРЕДНАЗНАЧЕНО ЗА ПОПОЛИСТКИ ОЦЕНКИ"

 43. 43 Профил на герб=фашизъм=фашизъм
  *****
  Неутрално

  До коментар [#32] от "КАЗЕПА":

  Гледаи да не се изпуснеш нещо име или адрес ,че ще останеш със една глава по нисък другарино клиощав

 44. 44 Профил на наблюдател
  *****
  Неутрално

  До коментар [#35] от "vlado":

  Чувал ли си драги за собственика на русенското пристанище Дечо Колев, и как е монополизирал вноса на въглища от Донбас. и към коя енергийна мафия е след като синът му си КУПИ депутатство в ГЕРБ И СЕ ЧУВА( МАЙ Е И ВЯРНО )ЧЕ ИМА ОГРОМНИ ИМОТИ В СТАРОЗАГОРСКО И "МАРИЦА- ИЗТОК" ЧЕТЕТЕ МАЛКО И МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ

 45. 45 Профил на lal
  *****
  Неутрално

  Ама тия журналисти са много глупави бе, защо питат Цветанов за неща по задържането той е политическо лице, нормално е да не ги знае. Все едно министъра на здравеопазването да се изказва как се правят мозъчни операции. Това, че министърът не познава правилата за задържане не е проблем защото той е политически ръководител, а си има професионалисти за това.

 46. 46 Профил на Alex
  *****
  Неутрално

  До коментар [#17] от "@":

  Искам да имам една причина след защитата на аспирантурата си в Англия да се върна в България. Но с това правителство нямам шанс. Такива като мене са хиляди. Но за тебе това няма значение, гледай напред и надолу!

 47. 47 Профил на RockyCoast
  RockyCoast
  Рейтинг: 521 Неутрално

  ако може в 3D вариант да ги филмира Боко и после да ги гледаме по кината

  .
 48. 48 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 781 Неутрално

  И ББ и ЦЦ са постъпили навремето като милиционри в народната милиция на Тодор Живков.
  Това ги е оформило като милиционери завинаги.

  БКП си е БКП.
  И ЦЦ и ББ са се клели като комунисти и са си комунисти.
  Остава и Белене да отворят.

 49. 49 Профил на Бах
  *****
  Неутрално

  Ха, гражданска де! Гологлаво-розова. Така е, когато държавата се управлява от крадци, от простаци и най-вече от нарцисизирали цецуняци.

 50. 50 Профил на седесар от люлин
  *****
  Неутрално

  До коментар [#39] от ".":

  ГОЛЕМИ КУРАЖЛИИ СТЕ. ПО РЕАКЦИИТЕ ВИ РАЗБИРАММ , "ЧЕ ОТ ИСТИНИТЕ НАЙ БОЛИ" . ИЗГЛЕЖДА ПОД КРУШАТА НЯМА ДА ПАДНЕ "БЛАГОРОДЕН КЕСТЕН " НО ФАТМАК ИНКВИЗИТОР ОТ БЕЛЕНЕ -СЪС СИГУРНОСТ

 51. 51 Профил на COPY
  *****
  Любопитно

  Най-богатият министър от кабинета „Станишев“ е Николай Цонев, който беше арестуван преди няколко дни.

  Според последната му декларация пред Сметната палата той е оставил на банков депозит 172 хил. лева. Подобно на Доган и Сакскобурготски, и той е казал, че парите са спестени от хонорари, заплати и дивиденти. Цонев се облажил и с близо 390 000 лева от продажба на дялове в дружества.

  Арестуваният министър е горд собственик на две луксозни къщи, два апартамента и два парцела. Освен тях, той притежава и „скромен” парцел в столицата от 2152 кв. м. На същата тази местност, намиращ се в квартал „Горна Баня“, той е построил къща, чиято стойност възлиза на повече от един милион лева. Жилището-бижу е на два етажа и вътре е с всякакви екстри: фитнес, басейн, джакузи и т.н.

  Арестантът, освен в София, има имоти и в Перник – два апартамента, получени по наследство. Но това не е всичко: бившият министър е купил и огромни къщи с дворове в селата Медвен и Стефаново.

  Разследващите органи вече започнали щателни проверки за това с какви пари е купил всичките тези имоти. Проверяват и банковите му сметки.

  Николай Цонев бе арестуван на 01.04 т.г. заедно с бившия главен секретар на финансовото министерство Тенчо Попов и съдия Петър Сантиров. Те са задържани за уреждане на схема за даване на рушвет на следователя Петьо Сертов в размер на 59 хил. евро, за да може той да осуети наказателно преследване срещу Цонев, който ощетил държавата с цели 120 млн. лева – пари, които той уж използвал за изграждане на комуникационната система „Странджа“.

  Разследващите органи имат доказателства за „покупко-продажбата“ между Цонев и Петров. Те са имали шест срещи, за да се разберат за сделката. Всичките им срещи са снимани, подслушвани и документирани.

  В момента, освен финансовото състояние на министъра, се проверяват и тези на членовете на семейството му.

  Вторият арестуван – Петър Сантиров, не може да се похвали с богатството на „брат“ си по килия. От последната му декларация пред Сметната палата става ясно, че той е спестил от заплати само 11 000 лева и наскоро е купил две ливади в село Стойките, Смолян. Той казал пред съда, че следователят Петров е бил този, който постоянно настоявал за срещи.

  А третият арестуван – Тенчо Попов, е известен със слабостта си към старопечатни книги и дори преди време е купил откраднатия оригинал на „Рибния буквар“ от антиквар. Попов е и този, който през 2005 г. се опитал да продаде по интернет български ордени и медали.

 52. 52 Профил на Има надежда
  *****
  Неутрално

  Почна се и с министри. Голямата надежда е че е ред на минитър-председателя Серльо, на агата Доган и пасмина и агента Гоце - авджията браконер.

 53. 53 Профил на Змей Горянин
  *****
  Весело

  Разбирай изказването, че ще си останат физкултурници......

 54. 54 Профил на още по обнадежден
  *****
  Неутрално

  До коментар [#52] от "Има надежда":

  и на премиера да се свети името му, който уж без да се краде успя да намали резерва на държавата с 2 млд. за 6 месеца и в същото време да ни докара дребните ни бизнеси на ръба на фалит.

 55. 55 Профил на ?!?
  *****
  Неутрално

  От полицията в България полза няма. Всички да излизат на свободния пазар. 5-10 к полиция даже е много заедно с администрацията.

 56. 56 Профил на сеирджия
  *****
  Весело

  Евала Цецо, жената ти цял ДАНС оправи ти едно МВР не мож опрай.

 57. 57 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 628 Неутрално

  ЛИЦЕТО НА КАТАСТРОФАТА

  Потреблението в България продължава да се свива и вече се е върнало на нивото от 2006 г. Това показват данните за изпълнението на бюджета за първите два месеца на тази година, които финансовото министерство публикува преди великденските празници.
  Най-голям е спадът при събираемостта на ДДС - 46% в сравнение с първите два месеца на 2009 г. Приходите от акцизи са намалели с 13.8%. Кризата в икономиката си личи и в резултатите от корпоративния данък - минус 21.7%. Минимално увеличение на събраните приходи към края на февруари спрямо първите 2 месеца на миналата година има само при подоходния данък, събиран от физическите лица.
  За първите два месеца на годината бюджетният дефицит е стигнал 1.398 млрд. лв., или 2% от очаквания брутен вътрешен продукт за 2010 г., като само за февруари той е 899 млн. лв. Друго сравнение показва, че общите приходи за януари и февруари спадат с 27.4%, докато разходите се увеличават с 22.1%.

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 58. 58
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 59. 59 Профил на :)
  *****
  Неутрално

  До коментар [#54] от "още по обнадежден":

  Е, че за какво мислиш е целия тоя цирк да приберат 100-200 хиляди от Цонев ли. И милион да приберат, до милиард няма как да го докарат !

  Това си класическа операция по прикриване на по-големия проблем - ДЕФИЦИТА !!!

  Ето ви една книга написана от професионалист да схванете за какви схеми иде реч .

  http://www.bgshop.info/books/331--.html
  http://www.amazon.com/Coercion-Why-Listen-What-They/dp/157322829X

  П.П. Все пак в института по психология на МВР си работят професионалисти. Но, някой от триковете са се поизтъркали малко .

 60. 60
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 61. 61 Профил на до другаря от герб
  *****
  Неутрално

  До коментар [#51] от "COPY":

  По-добре най-богатия отколкото най-простия!!!!!

  Те милиционерите ще ви оправят! Да сте всички еднакво бедни!

 62. 62 Профил на Петьо
  *****
  Весело

  До коментар [#49] от "Бах":
  Ха-ха! "Цецуняк" е велико определение!

 63. 63 Профил на plammeen
  plammeen
  Рейтинг: Неутрално

  Няма какво да се гневите, както всички знаем едно нещо не се ли оправи отвутре няма бъдеще.

 64. 64
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 65. 65 Профил на kikot
  *****
  Неутрално

  Цветанов: Няма да променим стила си
  Карай Цветанов, карай! Едно магаре, като пърди на инат, накрая се осира! То, ти и сега понамирисваш, ама явно, докато не овониш цялата държава, няма спиране!

 66. 66 Профил на ;
  *****
  Весело

  Кой твърди,че българското кино е в застой ? Вижте какви криминалета правят. Трябва да ги номинират за "Оскар"

 67. 67 Профил на :)
  *****
  Весело

  До коментар [#57] от "др. Иванов":

  А-а дай да се уточним, че това правителство е "дясно" колкото е дясно лявото.

  Всъщност невинни няма, има в разлчина степен виновни. Едни от незнание и наивност други го правят с ясно съзнание. И те са най-притеснителните.

  Ето ти материал написан през далечната 2004-а, при това на ясен български език.

  http://bgpuls.com/krasimir-petrov/article0009
  http://video.google.com/videoplay?docid=-2583050249672346858#

  А ето ти и прогнозата. Премиера български не знае ли ?

  http://bgpuls.com/krasimir-petrov/article0011

  Обаче който няма интерес чете само това което му изнася и после се прави на света вода ненапите . Като сегашните де, те пък искат през целия мандат предишните да са им виновни. Че ако предишните бяха цвете как сегашните щяха да дойдат на власт .

 68. 68 Профил на КОКО
  *****
  Гневно

  Ами Майкъл Джексън бе . Да не би да беше да тръгнал да трепе полицаите , та го водеха с белезници. Него целият свят го гледаше.Това не беше ли унижение? При условие че беше невинен. Тука за едно крадливо мекере се вдигна вой. Това са правилата за всички.Баста.

 69. 69 Профил на BatkoVanio
  *****
  Разстроено

  А не може ли да действаме и така енергично и при арестуване на престъпниците с влезли в сила присъди?!?

 70. 70 Профил на Бате Мухобойко
  *****
  Весело

  НЕЩО СПЕЦИАЛНО ЗА КИНО ШОУТО НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ!

  http://zonabg.info/Tema.40_41/1856.article/

 71. 71 Профил на pivot
  *****
  Неутрално

  До 51 COPY
  Абе, ливадо неокосена, щом като Цонев си е декларирал доходите и си е платил данъците, никой "копче" не може да му каже! Има си бизнес има си пари! Аман от такива кастрати, като тебе!

 72. 72 Профил на CMEXYPKO
  *****
  Гневно

  Боже- колко злоба и помия се излива върху един прокурор, който в общи линии... си е свършил работата!!!

  Скоро очаквам митинги и демонстрации с плакати: "Цмърт за прокурора!" и "Свобода за министъра!"...

  Абе- другарите- забравихте за следователя бе! Оплюйте и него- нали той ви издаде... и си свърши работата! Я се сетете там за някой член или алинея, по която можете да подберете и него- простака му с простак Например- рапортът му срещу тези, дето го подкупвали- не трябва ли да е със синьо мастило, а не с черно И ако рапортът е с черно- не става, баце- бързо да пускат министъра

  Да е6и и глупаците да е...

 73. 73 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  Да бе, да, чувам, Цецко-трътката (ВИФ-масовика) заръчал: "Към всяко РПУ - най-малкото по един снимачен екип" (т.е. никаква промяна на методологията - масовки до спукване) ...ха-ха-ха ... сценарист, режисьор-постановчик и оператор, но сичките трябвало да са дипломанти на "Магнаурската" школа- Симеоново, т.е. с IQ, не по-високо от това на други видни випускници на същото изтъкнато "висше" училище (e.g. ББ), също, не по-горе от нивото във ВИФ ("Университета" по спорт, де) , което ефективно е някъде докъм това на децата из отделенията .. както е казал видния полковник-борец ("меценат" и колега на Цецко - "РанътЪ - прай бурбътЪ"

 74. 74 Профил на skara
  *****
  Весело

  До коментар [#73] от "Ганю":
  Ама ви бръкна у г*зо, а старите ченгета?
  Да му бяхте дали малко - ама не, вие бяхте голямата работа. Затова сега ще ви бият, пък вие ще се надувате!

 75. 75 Профил на Ганю
  *****
  Гневно

  До коментар [#74] от "skara":
  Имах нещо общо със "старите" ченгета (и бях потърпевш ха-ха), но откакто не живея у Бугаристана (пповече от 25 г.) не съм се срещал с перестроечните "ченгета", освен по границите на БГ, и да ти кажа мърльо-мъря... по голяма отврат от тия (днешните ченгете) няма! Чудя се как чужденци все още се престрашават да влизат в Бугаристана... колкото за мен, идвам главно да почета паметта на родителите и дедите си (няма шумкари и партийци в моя род!!)

  Всъщност, статията на Дневник (болд шрифт - на края) опровргава сичкото мучене и цвилене на ГъРБавия мат'риал ..ха-ха


 76. 76 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  а, бе пътя е един.... макар и мераклия, Цецко-трътката да си дава оставката, това е по "думократически"!

  П.С. Винаги съм разбирал старанието на ЦЦ да защитава спонсорите на своя "вожд" (ББ) .. ама то си напомня на службата дето я имал баща му - да защитива своя патрон, ген. Григор Шопов (шефа на КДС) и "славнен рицар" на тошевския болшивизъм .. айде къш .. нали искате да сте "европейци", а? .. ха-ха

 77. 77 Профил на skara
  *****
  Весело

  Ганьооо, Гньоо... Харчи парите,у дето со ти дали ш не се прави на отворен.
  Или искаш да станеш от Енергото?
  Седи мирен, щото си тъп!

 78. 78 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  аТ сОветское иНФОрм бюро

  До цялата червена гмеж - скоро правителството в България няма да се сменя със служебно. Няма да трябва.
  Да се готвят за "културно" арестуване р.овч, пикаещият в шадравани, гея и цялата червена върхушка обогатявала се за наша сметка през последните 20 години.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 79. 79 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  фТОрое съобшение

  Ганю форумски няма да получи нашата награда за най-деен пропагандатор поради стеснени умствени способности дори и за нашата система.
  Конец.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 80. 80 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  До коментар [#77] от "skara":

  Не бе пич, аз съм на служба в CSIS (ако си чувал/а) ... и то повече от 2 десилетия ..хаххаха

 81. 81 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  До коментар [#79] от "Руслан 21":

  Ша та цункам, Рускан-ке за тез' признания сърдечни ..хахха

 82. 82 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  До коментар [#77] от "skara":

  Ти знай'ш ли, чи е убаво да ми напомниш за "Енергото" ... хехех .. щот' ний тук, бехме много петимни другарката Кубурготска, заедно с бай Симе Кубурга да земат "Белене" .. щот' щехме да ви напрайм реактори досущ кат' на бай Чаушеску ... ем, убави (по-убави от ВВР) ем, по-евтини .. то ний преди 22-23 годин му ги напрайхме на другарул'а Чауческу.. той ни рече: "нема пари" .. и ний к'во да прайм .. му ги подарихме ...

 83. 83 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  Ганю

  Педерастията е лошо нещо по нашия край.

  CSIS - не знам какво е.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 84. 84 Профил на skara
  *****
  Весело

  До коментар [#82] от "Ганю":
  До коментар [#83] от "Руслан 21":
  Той и фатмака не знае какво е точно, но го пляска - ако мине Като дежурна терца!
  Страшинка, ако си виждал реактор - това е било на картинка!
  Айде лека нощ и не се отвивай много!

 85. 85 Профил на Ганю
  *****
  Любопитно

  До коментар [#44] от "наблюдател":

  Да ти река и ази .. тез' дни са умислих ...
  то т'ва в СтЗаг. голем берикет бре!!
  Сичките милиардерки се от там почнали бре?!! - Бокковата Цецка, Петя Славова, ... пък и дъртата трътка - Е. Масларова и тя тръгнала от там (като проф. в Тракийския У-т) .. то верно, по комунистическо, там имаше бая "хай-тек" - Завод за Роботи, Завод за Дискове, АзотноТоров Завод, ТЕЦ-овете... днес сичкото е история ... Хвала на Можещите, Хвала на Майката Партия - БиьеКаПьету и дъщерните - СДС/ДСБ, БСП, ГъРБ и сие .. то туй си е за "Гунес-рекордс" нема лабаво !

 86. 86 Профил на skara
  *****
  Весело

  До коментар [#85] от "Ганю":
  Въздухар!
  Даже на квадрат

 87. 87 Профил на Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Росен съм аз а Путлер ще капитулира
  Рейтинг: 3106 Неутрално

  Ганю

  То и аз не съм много нормален, ама ти какво искаш от Ст. Загора?


  ............Хвала на Майката Партия - БиьеКаПьету и дъщерните - СДС/ДСБ, БСП, ГъРБ и сие .. то туй си е за "Гунес-рекордс" нема лабаво ! ...............

  А тоя номер най не го обичам " и едните и другите са маскари ".

  Това води към АполиТИчност. Това в БГ вече е минало след "Тройной".

  ........и за няколко деня народа порасте с няколко века.......

  дано не греша.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 88. 88 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  До коментар [#87] от "Руслан 21":

  Ша гу убичаш я и ази тебе та убичам .. щот си ми една так'ваз розувка Руслан-ка .. хехеххе .. само да ти дигна булото .. и ша заквичиш, кат' сичкия мат'риал ...

 89. 89 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  До коментар [#87] от "Руслан 21":
  А ма, Русланкееей .. никак и не съм аполитичен, даже напротив, доказан "файътър" съм, хахаха . И много отдавна, още когато ти, бащата ти, и дето ти, сте са се радвали на благоговението на другара Живков , Вервай ми! ... Та не ми се ще да ми ревните пак "кой ми сра в гащите", или "кой ми изяде кифтету" ? хехехе .. мислете, аналаизирайте. Новия ви "вожд", освен всичко друго ми напомня Путя (много българи роптаеха за диктатура, която да ги "оправи". Да, ама при Путя си е пак така, бедните са си бедни, а олгарсите са в 2 класи - едните, които "слушат" ("вор в законе", другите, които не слушат (извън закона - в чуЖбина или тюрмата). Сред първите са Дерипаска-зетя на Елцин, Абрамович..и т.н. Сред тия, които не слушат са други, сам знаеш кои. При наш Батя Мухобойко ти сам си ги подреди, кои са в едната редица, кои в другата .. ееей .. опомни се бре, бе момче /девойче .. ти аджиба, мъжко ли си' или женско, а?

 90. 90 Профил на Н
  *****
  Неутрално

  До коментар [#56] от "сеирджия":
  ООООРЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬЬ

 91. 91 Профил на Ганю
  *****
  Весело

  До коментар [#87] от "Руслан 21":

  а бре, мат'риале , даже едно девойче от Дневника, дет' сега учи кадийство "що е право, що е криво" (виж статия на Лора филева) ви го е писла ачик

 92. 92 Профил на Възмездие
  *****
  Неутрално

  Права има този, който не е накърнил правата на останалите. А за накърнилите правата на целия български народ престъпници, лишили го от елементарна възможност да живее и се изхранва нормално и през зимата да мръзне в панелките милост не трябва да има, а напротив. Така че не се опитвайте да ги защитавате. Къде бяхте, когато пребиха протестиращите студенти и невинни български граждани, когато ги гонеха по улиците на София? Къде бяхте тогава, правозащитници от сорта на Екимджиеци? Къде беше тогава агент Гоце, педераста СерГей. Мръсни комунистически подлоги, затваряйте си плювалниците. Припарило ви е на всички, затова така сте се разквичали. Не белезници, бесилото ви е малко.

 93. 93 Профил на Ганю
  *****
  Любопитно

  До коментар [#86] от "skara":

  Т'ва брат'чет (бра'етке?) комплиментЪ ли е, или "континентЪ"?, щот' нал' знайш к'во казала Айшето на брат'чета ти Хасан? .....

 94. 94 Профил на Ганю
  *****
  Любопитно

  До коментар [#87] от "Руслан 21":
  До коментар [#86] от "skara":

  Ама Бащите ви (може и вие, ако сте били пълнолетни) гласувахте за БьеСьеПету през 1990 нали? .. и сичките вий, и съселяните ви, хахха ... . айде си'я , да не ми приживяте, че други са ви изяли КифтеУ .. хехех

 95. 95 Профил на БОКО
  *****
  Неутрално
 96. 96 Профил на Ганю
  *****
  Разстроено

  Никога и никъде не съм преживявал тоя стрес на минаване на държвана граница, като тази в БГ- независимо, дали Калотино (с кола), или самолет (Враждебна). Спомням си, дори в годините на войната в Югославия, хората на служба там изглеждаха прилично (на пункт Градина, да речем). По-големи тъпунгери от бугаристанците, никъде и никога не съм срещал, на ничия държавна граница!!! Днес, в тия дискусии, когато виждам фотоси с мутрите на Министър Председателя на РБ, Министъра на ВР, Министъра на митниците-Танев .... откровено казвам - побиват ме тръпки на дискомфорт! За мен е голям стрес пресичането на държавната граница на РБ, и защото подчинените на горните лица изглеждат трижди по-големи варвари! !! Какъв ужас! и да не говоря за мръсотията откъм Калотино, или Враждебна! Тоя МВР Министър с лице на трътка (както сполучливо е наречен от съучениците му)... както и Заместник-софиийския прокурор, Роман Василев, също с лице на "трътка" (неизтрезняла) е най-дбре никога да не бъдат показвани на гражданите на РБ! Цецко-Трътката - давам то съвет ... скрий се от медиите и не показвай съратниците си пред публика !

 97. 97 Профил на ПОЛИЦЕЙСКАТА НЕКАДЪРНОСТ
  *****
  Гневно

  "На колене, ти си престъпник" - това може да се случи само в една територия на БЕЗЗАКОНИЕТО !Ние искаме ли мъст без съд? Присъди, постановени или предрешени от полицията или "службите"? Ако не е това целта, дошло е време да приемем, че съдът са над всички и да разберем, че само съдът може да отсъди кое е право, кой е виновен и кой - не.”ГЕРБЕРСКАТА” полицейщина иска и цели точно обратното !!! А се намират и такива, които да ги подкрепят, за съжаление ! За тях точно ще кажа : И понеже много сте знаещи , пожелавам ви с анонимен свидетел , че сте „ сгазили лука” , да ви пратят в затвора . Ама нищо, че той би глух или кьорав , ама нищо, че той ви бил обиден, че сте чукали жена му , ама нищо, че той просто искал да ви отмъкне бизнеса, защото ви е конкурент , ама нищо , че ченгетата са ви вдигнали мерника, защото не сте им симпатични , ама нищо че ... ПРОБЛЕМЪТ ВИ Е, че изобщо нямате мисловна дейност и не се замисляте, че няма оправдан престъпник, когато ИМА безспорни и категорични доказателства по което и да е дело !!! Когато ПОЛИЦЕЙСКАТА НЕКАДЪРНОСТ Е НАДДЕЛЯЛА , когато няма доказателства , а само клюки и празни приказки , когато ... НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , че важни за гаранциите на всички са твърденията на адвокатите , защото не е нужно да си бандюга, за да те сгази милиционeрщината , както това не веднъж се е случвало !!! И дано го усетите на собствения си гръб, че тогава да тръгнете да доказвате, че „ нямате сестра” , а още по-малко сестра ,която е курва ... ще е безкрайно късно ! С две думи ПОЛИЦЕЙСКА държава...

 98. 98 Профил на svoboden
  *****
  Неутрално

  Стилът на министър Цецко "да биеш вързано куче", много го възбужда.

 99. 99 Профил на Ганю
  *****
  Разстроено

  До коментар [#98] от "svoboden":

  нали?.. кат' перверзен секс..ха-ха .. тия чИкистки мутри са наистина от миналия век

 100. 100 Профил на Ганю
  *****
  Любопитно

  Сетих се!!!! След цяла нощ умуване по проблемите на Цецко и Боко: Цецко-Трътката трябва започне да наема папраци за нощните си кьор-фишеци ... после ще продава видео клипове... тоя стил "документалистика" много се цени. Всяка световна ТВ-верига ще му плати милиони! Изключителна анти-кризисна мярка! Айде Боко-Симнч0 Дянкуф - действувайте !

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK