Фейсбук група създава положителни емоции на министрите

Фейсбук група създава положителни емоции на министрите

© Красимир ЮскеселиевСряда, след 8 сутринта, пред бившия партиен дом има седем души, които разговарят. Встрани от тях има и двама полицаи. Повечето минувачи не забелязват подпрените на една от стълбите сините картони, размер А4, на които пише: "Спорна работа, госпожа и господа министри" .


"Ако правителството успее, това ще е и наш успех, ако не - всички ще влезем в кюпа. Важното е госпожите и господата министри да знаят, че има хора, които ги подкрепят. Ние не искаме нищо от премиeра, само да работи спокойно, защото всички чувстваме, че през последните девет месеца се диша по-леко и се ходи по-сигурно и всичко това не можеш да го пипнеш." Това разказва Борис Панкин, съветник на министъра на културата Вежди Рашидов и театрален режисьор. Той е пред Министерския съвет, за да пожелае спорен ден на правителството. Там са и още шест души - част от фейсбук групата "Справедливост за всички". Те са организатори на проява за подкрепа на правителството, защото "тези хора са подложени на убийствена отговорност и искаме да предизвикаме някаква положителна емоция", обяснява още Панкин, който е един от създателите на групата.Какво пише в групата:
Това е група, която следва просто правило: всяко добро дело, всяка справедливост, всяко действие в полза на закона трябва да бъде подкрепено! Пред закона всички са равни!


Премиерът и цялото Правителството на Република България трябва да знаят и да усещат нашата подкрепа.
Трябва да знаят, че разбираме убийствената тежест, която носят.
Трябва да знаят, че не всички се интересуват само от това какво ще ядат, пушат и пият.
Трябва да знаят, че мнозинството българи, не са ехидни мърморковци.
Трябва да знаят, че има хора, които не смятат неуспеха на другите за свой успех.
Трябва да знаят, че ние сме ги избрали, не да магьосничат, а да върнат и бранят върховенството на Закона.
Трябва да знаят, че не само в Европейския съюз и в САЩ вярват, но и ние вярваме в техните намерения.
Трябва да знаят, че и ние имаме усещането за мисия.
Трябва да знаят, че сме заедно.
Ние не можем да вършим, това, което те могат.
Както и те не могат да вършат това, което ние със своите професии и труд можем.
Ние не можем един без друг, точно както Министър-председателят, Председателят на Народното Събрание, Министърът на Вътрешните работи, Министърът на финансиите, Председателят на ДАНС, Главният Прокурор, Председателят на Върховния Административен Съд, нямаше да постигнат всичко дотук, без да всеки един от тях да има подкрепата на всеки един от останалите.
"Това е първата про група във фейсбук – която не е против и не е срещу някого. Затова тя е формирана на Великден – на 4 април, за да може да съвпадне символично – с раждането на нова надежда, нова вяра. Затова решихме,че хората които почитат божиите закони, почитат и човешките. А те гласят че всекиму според стореното и справедливост за всички. Това е заемка от най-демократичната конституция и от клетвата, която американските граждани отправя към своя флаг", обяснява Панкин и продължава: Ние сме български граждани, събрали сме се без ограничения на възраст, пол, на етническия произход. Към тази сутрин в групата има 528 души. Съществува както казва Левски – целият етнос. Хората са предимно млади около 30-те години. Между тях са много широка палитра – като започнем от мис България 2007 г. Юлия Юриевич, рок легендата Иван Лечев, студенти първи курс от УНСС".


Във Фейсбук, 50 души бяха потвърдили, че ще присъстват на проявата, разрешена от столична община. Според Панкин обаче не се цели масовост, а и "повечето членове са работещи хора". Първоначалният сценарий във фейсбук предвиждаше хората да подарят нещо на министрите, "което да символизира подкрепата ни за правилата и справедливостта". Впоследствие обаче Панкин заяви, че са се отказали от идеята, за да не напрегнат допълнително министрите, "до които достъпът ще създаде известно напрежение в органите, а ние не искаме да ги напрягаме", казва Панкин. Той обясни, как сутринта полицаите с надежда ги попитали– "вие нали подкрепяте". "Хистерията и негативната енергия зомбира, те също са хора, независимо че са полицаи. Затова решихме, че няма смисъл да доближаваме министрите, имаме нужда да се знае само, че има такава енергия и тя е положителна", разказва Панкин.


Другите участници разговарят с току що присъединила се жена, която им казва, че е трябвало да има повече информация за събитието, за да се съберат повече хора. "Това не е масова проява, а сме се събрали да се радваме на живота. Тия дето се събираха по един милиион пак тук, какво докараха? Първо Жельо, после царя – нищо не докараха", обяснява Стоян Бончев, също организатор. "Колко са нагли – крадоха колко години и сега пак се появяват и критикуват Дянков, вместо да се крият", казва жената.


Панкин продължава да разказва за целта на събитието: "единственото, което искаме е премиерът и неговите министри да работят спокойно, защото само така ще има хармония". Затова организаторите стояха от 8 до 10 ч. сутринта, като след това внесоха писмо до премиера Борисов, в което изразяват подкрепата си към него и правителството.


"Аз съм човек 48 години, а съветник на министър Рашидов - съм трети месец. В лично качество, съм тука като Борис, не като съветник. Така се казвам и ще продължавам така да се казвам. Това че в момента имам и такава отговорност е договор между работодател и мен", разясни Панкин факта, че е в екипа на културния министър. Попитан дали все пак няма критики към правителството на Борисов, той заяви:


"Ако човек влезе в една изгоряла къща, много е трудно да каже, че вътре има бутик, нали? Какво да кажем, когато вече е изгоряла. Всеки ден си повтаряме – стига ни вече, всички са толкова лоши. Това е така, какво да направим? Не мога да си представя какво е усещането да ти се струпа всичко това, не мога да си представя как изглеждат 100 млн накуп. Вие можете ли? "


Според него човек може да има симпатия или не към някой министър и това е чисто човешко. "Аз не съм експерт, аз съм гражданин, обществено животно. Ако съм експерт в нещо, вероятно мога да критикувам, но най-важно е усещането е че има справедливост. Да не звучи патетично, но това е по-важно от това какво ще ядеш и какво ще пиеш. Всички обичат хубавите неща, всички обичат шоколад и ягоди. И аз обичам, но какво да направим? Трябва да стигнеш по някакъв начин до тях и по-добре това да го направиш спокоен, отколкото гузен", обяснява още Панкин.

Ключови думи към статията:

Коментари (60)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ,,,,
  *****
  Неутрално

  Егаси слагачите ,запомнете тия хора!

 2. 2 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1487 Гневно

  Комсомолци!
  Положителни емоции щели да им създават...
  Щото правителството на нас само положителни емоции ни е създало напоследък с ежечасните си идиотизми, кой от кой по-голям.

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 3. 3 Профил на Баси
  *****
  Весело

  Но според Фейсбук събралите са 2463 човека...

 4. 4 Профил на бабуин
  *****
  Неутрално
 5. 5 Профил на Идиоти
  *****
  Весело

  Замеряйте ги с домати! Хубавото е, че това са последните блажени верующи.

 6. 6 Профил на localhost
  localhost
  Рейтинг: 433 Весело

  Виртуално всички са с големи топки - а реално няма никой

 7. 7 Профил на combat
  *****
  Неутрално

  Правителството и админситрацията не са избрани и назначени да се обгрижват с положителни емоции, а да доставят такива на гражданите. И трябва да бъдат притискани непрекъснато да правят това. Упражняването на властта не може да бъде свързано с комфорта на почивка на Бахамите, ако някой си мисли това или е объркал пистата или комисионните му идват малко.

 8. 8 Профил на ай сиктир
  *****
  Неутрално

  Какви са тия гей-постановки?!
  Май прекалено много седят в интернет тия хора!.. В България не може да има истинско гражданско общество, защото НИЩО не зависи от обикновените граждани - такава е системата.

 9. 9 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Тия "новини" имам чувството БъБа сам си ги произвежда.
  Не бих се учудил ако и сам си пише тия групи във ФБ и после само нарежда на разни анонимни довчера люде да ходят и да се покажат пред фотобективите.
  Спорна работа... пфу...
  Вместо да се обърнат към Гоце с плакати ГОЦЕ ИДИ СИ тия псевдо-култур-трегери се пудрят на площада с любезности.
  Бе поне им раздайте от Дневник бяло сладко

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 10. 10 Профил на Деян Христакиев
  Деян Христакиев
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Спомнети си как господин Панкин беше изхвърлен от колегите сиот музикалния театър.
  Не съм против да има такива прояви на солидарност, но това определено не е автентична гражданска позиция, заредена с реално съществуващ ентусиазъм.

 11. 11 Профил на Хуморески
  *****
  Весело

  Да паднеш от смях. И тея ли са гладни като Тиквата, да идат Обама да ги нахрани с по "две основни яденета". Както каза един по-горе, огледайте ги добре тези татини дечица, че след някой и друг месец ще ви бъдат министърчета, досущ като Делянчо и Мама му Праска. Вече имаме опит с Калинчето като шеф на фонд Земеделие без един ден трудов стаж. Достатъчно е тате ти да е генерал или пожарникар и да викаш силно за Мухобойко.

 12. 12 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1487 Весело

  Чавдарчето е примерно в къщи и в клас, то помни – „Пионер ще стана аз!“

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 13. 13 Профил на КОМУНИСТАН
  *****
  Неутрално

  Ох, мамоо, разрешиха ви да протестирате като примерни ученички - на 20 метра, наредени мирно в редица - па дано някой ви чуе. Иначе за пред света си имаме и "гражданско общество".
  Пълна комунистическа отврат!!

 14. 14 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1487 Весело

  Манифестацийка на трудовите хора (доколкото останаха такива), нещо това-онова, някой няма ли да организира?

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 15. 15 Профил на m22
  m22
  Рейтинг: 8 Весело

  Сините картони не са А4... /лист за пишеща машина /Това е формат А3...Два пъти по голям...

  B.A.
 16. 16 Профил на lol
  *****
  Неутрално

  Тази акция щеше да е хубаво нещо, ако не беше толкова очевидно, че Панкин, главният организатор (на снимката, първият вляво) е свързан силно с правителството в качеството си на "съветник" на министъра на културата.
  И прави лошо впечатление много кратното споменаване на името Панкин в статията, азащото в края на текста той казва, че се явявал в качеството си на Борис, а не на съветник на министъра. Пародия!

 17. 17 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1487 Весело

  До коментар [#16] от "lol":

  Аа, щом съветва Веждито, това обяснява всичко, хахаха! То и той е един титан на мисълта ум да ти зайде...

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 18. 18 Профил на Тъпо
  *****
  Неутрално

  Това е толкова тъпо - все едно че го измислил лично Тиквата.

 19. 19 Профил на rara avis
  rara avis
  Рейтинг: 480 Гневно

  Има и друга група, която се срамува, че мутра и "нека ви обясня икономиката" е на върха на българската държава:

  http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=search&gid=114594901889478#!/group.php?gid=100990443277406&ref=mf

  Който щади лошите, вреди на добрите
 20. 20 Профил на Сокола
  *****
  Неутрално

  Не лошо да им се пожелае успех, но това не значи, че критиките трябва да намалеят.

 21. 21 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 914 Неутрално

  Няма да садя на корена му ряпа , а и не виждам нищо слагаческо в един дребен жест - що като ги плюем и критикуваме на воля министрите, да не може и едно пожелание да им отперим... И от мен спорна работа на министрите( най- автентично ), а критиките са отделна работа и няма що да секват. Към пожеланието липсва една актуална като за наши министри думичка - И УМНАТА !

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 22. 22 Профил на някой
  *****
  Любопитно

  Просто не мога да проумея защо хората продължават да подкрепят този простак . . .

  Явно народа наистина е оскотял . . .

  Жалко за другите . . .

  а, тези комсомолци са новите членове на бордове . . .

 23. 23 Профил на Леле-мале
  *****
  Неутрално

  С досегашните изцепки това правителство аз лично не му пожелавам спорна работа,щото какви ли нови глупости ще ни докарат и измислят умните им глави.През ден си сменят мненията и намеренията,живеем в управленски хаос,в условие на криза това е още по-зле.Тези сигурно се надяват на някой пост или удобно местенце,остана ли някой в тази държава който да видя нещо положително и правилно в последните месеци да се случва?Сменихме едните,дойдоха другите,песента пак същата

 24. 24 Профил на Хриси
  Хриси
  Рейтинг: 1487 Неутрално

  Между другото, в един друг новинарски сайт по темата пише и следното: "Всеки месец в кабинета на премиера ще бъде подавана информация за състава на групата с надеждата, че разрастването й ще е мощен стимул, за да може Бойко Борисов да продължи с успешната си работа."

  Да се смееш ли, да плачеш ли... :О

  If I had a tail, I'd swat the flies.
 25. 25 Профил на Минувач
  *****
  Неутрално

  Критиките се отправят за лошо свършена или несвършена работа, както и за плачевни / смехотворни резултати. Пожелания се отправят в началото на едно начинание, когато теренът е все още неокалян и когато все още има някаква надежда да се види нещо по-различно, което дотук не се случи. След 8 месеца бездействие, цирк и опростачване, не виждам смисъл да си правим илюзии за оставащата част от мандата. Хубавото все пак е, че тук-таме е останал по някой и друг непоправим оптимист.

 26. 26 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1412 Неутрално

  До коментар [#9] от "Десен":

  Дааа... Борис Панкин..
  Внукът на Борис Велчев и братовчедът на Главния ни прокурор режисира приятни емоции в правителството си..
  Остава да запеят .".комунисти комсомолци .." и циркът ще стане със завършено сценарио..
  Тия да не си мислят че сме ненормални?
  Па колко му е. След като са на власт, този извод е най-близо до ума..

  Ecrasez l’infâme
 27. 27 Профил на ras16377431
  ras16377431
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Преди около година Дневник съобщи за сайт, който щеше да публикува само положителни новини. Тогава беше голямо ръкопляскане във форума, стигало било негативизъм, нека сме се били съсредоточили върху хубавото. Ей на, тия на снимката са се съсредоточили, какво пак недоволствате?

  И какво стана със сайта с положителните новини? Не успях да го намеря с гугъл - може би още чакат първата си новина за тази година.

  gradinko.bg
 28. 28 Профил на Човек
  *****
  Гневно

  Баси, колко сте зле....

  Не съм негативист, но правителства като това имат нужда от здрава критика. Ежедневно.

  Те подкрепата си я имат - заслужават я ежедневно с популизъм и демагогия.

 29. 29 Профил на SeoKungFu
  SeoKungFu
  Рейтинг: 701 Неутрално

  ...And leave you wasted on arrival...

  ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
 30. 30
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 31. 31 Профил на SeoKungFu
  SeoKungFu
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Палци долу, дюдюкания - горе.

  ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
 32. 32 Профил на WOI
  WOI
  Рейтинг: 1344 Весело

  "Трябва да знаят, че не само в Европейския съюз и в САЩ вярват, но и ние вярваме в техните намерения."

  "Ние не можем един без друг, точно както Министър-председателят, Председателят на Народното Събрание... [следва списък на половината държавни служители от ГЕРБ] нямаше да постигнат ВСИЧКО дотук, без да всеки един от тях да има подкрепата на всеки един от останалите."

  ROTFLMAO

  “Better racy and sexy than racist and sexist!”
 33. 33 Профил на Лумпен
  *****
  Весело

  Фейсбук група създава положителни емоции на настоящите министрите.

  Гръпата на Рънерса ще създава положителни емоции на бившите министрите в централния затвор.

 34. 34 Профил на бай далай
  бай далай
  Рейтинг: 488 Неутрално

  в соца имаше комсомол от горе. днес: комсомол от долу.
  в соца: организирани от горе манифестации. днес: отдолу
  влошили сме се.

  http://baidalai.org
 35. 35 Профил на уф
  *****
  Весело

  Къде е сега дядо ви Вазов,който,вместо "...бедни Македонски...",да напише "...бедни Панкин..."

 36. 36 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Следващият път групата да не забравя портрета в цял ръст на вожда и учителя Борисов , както и задължителните по правилника за безопасни условия на труд наколенки .

 37. 37 Профил на wds23355772
  wds23355772
  Рейтинг: 1128 Любопитно

  "Важното е госпожите и господата министри да знаят, че има хора, които ги подкрепят."

  Важното е да знаете, че има много повече които не ви подкрепят

 38. 38 Профил на Berna
  *****
  Неутрално

  майко мила,,,, какви са тези малоумници,
  Е тва , ако не е комсомола на Бибитко, ма пак добре могат фейсбук да ползват , 6тото като се гледат аграрните им физиономии са си бая натегачи ...
  Аз пък им пожелавам ежедневно на това правителство това:
  ИДЕТЕ СИ ПО-БЪРЗО У ДОМА ГОСПОДА МИНИСТРИ , ОСТАВЕТЕ ПРОЗОРЦИТЕ ШИРОКО ОТВОРЕНИ ДА СЕ ПРОВЕТРИ СЛЕД ВАС!!!!!

 39. 39 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 648 Неутрално

  Всеки има право да изказва мнението си.
  Ако също съм склонна да мисля, че сме една идея по-добре, отколкото при тройната коалиция.
  Има много кусури, много неопитност, много лаишки изпълнения, много недомократичност, много глупости...
  Но вие как искате да има нещо различно след 45 години комунизъм и 20 години строен от комунисти и мутри капитализъм?
  Трудно ще го има.
  Който смята, че знае и може повече: да се издига за кандидат депутат.
  Щото да се плюе отстрани е лесно. Прекалено много се плюе в България. Всеки от всичко разбира, но като опре до действия: скатаваме се из мишите дупки.
  Тези хора поне са излезли на улицита с имената си и са показали позиция.

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 40. 40 Профил на С ПЕСЕН НА УСТА!
  *****
  Неутрално

  "Комунистите щурмуват небеста,
  комсомолците след тях вървят.

  Пионери, пионери славен път ви чака,
  трудов път.

  Комунисти, комсомолци, пионери,
  заедно във труд и в бои, в труд и в бои!"

 41. 41 Профил на УРАААА!
  *****
  Неутрално

  КОМУНИСТИ, КОМСОМОЛЦИ, ПИОНЕРИ

  Текст: Г. Авгарски
  Музика: П. Ступел

  Комунистите родината изграждат,
  комсомолците със тях строят.
  Пионери,
  пионери!
  Славен път ни чака – трудов път.

  Припев:
  Комунисти, комсомолци, пионери
  сме в един и същи строй.
  Комунисти, комсомолци, пиониери!
  заедно във труд и бой.
  ( винаги във труд и бой)

  Комунистите щурмуват небесата,
  комсомолците след тях летят.
  Пионери,
  пионери!
  Славен път ни чака –
  звезден път!

  Припев:
  Комунисти, комсомолци, пионери
  сме в един и същи строй.
  Комунисти, комсомолци, пиониери!
  заедно във труд и бой.
  ( винаги във труд и бой)

  Комунистите воюват със войната,
  комсомолците на стража бдят.
  Пионери,
  пионери!
  Славен път ни чака – трудов път!

  Припев:
  Комунисти, комсомолци, пионери
  сме в един и същи строй.
  Комунисти, комсомолци, пиониери!
  заедно във труд и бой.
  ( винаги във труд и бой)

 42. 42 Профил на комунистан
  *****
  Неутрално

  До коментар [#34] от "бай далай":

  правилно наблюдение.

 43. 43 Профил на Смях
  *****
  Неутрално

  Седем човека в подкрепа на Борисов?

 44. 44 Профил на ........
  *****
  Неутрално

  Лелеееее, какво изпълзя от нафталина, но така е Бойко пионерчето добре е вървял след комсомолци, комунисти и ей го на левент комунист, "воюват със войната"(ей по-голяма глупост макар и в стихотворна форма не бях чувала).

 45. 45 Профил на ДА
  *****
  Неутрално

  До коментар [#43] от "Смях":
  да и 7 777 777 НЕ ПОДКРЕПЯМЕ И СМЕ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОРИСОВ!!!!!!

 46. 46 Профил на Любопитен
  *****
  Неутрално

  Кой от тия шест човека е значката, дето по цял ден кисне във форумите да създава положителни емоции на правителството?

 47. 47 Профил на Борис
  *****
  Неутрално

  Ами хубаво, но когато говорителят на една гражданска инициатива е съветник на един от министрите, нещо не е съвсем наред.

 48. 48 Профил на Dwight Schrute
  Dwight Schrute
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Уфф...олекна ми - нямам нито един ФБ френд в тази група.

 49. 49 Профил на черна станция
  *****
  Неутрално

  Ехааа...! Тая група да не е оная група в подкрепа на Дянков, сега увеличена на шест човека?

 50. 50 Профил на Какво стана с рейтинга?
  *****
  Неутрално

  Тази новина не прави услуга на Борисов и тези застанали в негова подкрепа като, че се подиграват с вожда наш любим. Министър с толкова висок рейтинг според всички подгъзуващи медии няма нужда от подкрепата на седем човека, един от които е съветник на министър. Борисов трябва да се скрие вдън земя от срам.

 51. 51 Профил на УСИН
  *****
  Весело

  Ама не ви виждам свещичките бе ,или вие одарила кризата.
  Към тези от снимката.

 52. 52 Профил на Гражданин
  *****
  Неутрално

  Някой умен човек ще да е бил този дето казва"О времена , о нрави.." П рез 20те чичковците Ленин и Сталин имали "Комсомол", а чичко Хитлер през 30те имал СА, СС. Е тези времена и нрави са отминали, но сега пък има социална мрежа и можеш виртуално да си спретнеш един по грандиозен митинг от тези с факелните ществия и щандарти. Само се питам тези същите клакьори дали, ако дойде време да бесят мутрата и обкръжението му, няма да се врътнат и да предложат сапун за въжето???

 53. 53 Профил на блд
  *****
  Неутрално

  ох, така не се бях смял отдавна...

 54. 54 Профил на Щайниц
  *****
  Неутрално

  Съветника на министъра... демек правителството само си пожелава "на добър час"... хахахахха ЕТО ТОВА Е характерното и за това и за предишните две правителства... да се самопотупват по рамото.... Толкова е жалко, че незнам дали да им се смея или да ги оповръщам, че нещо ми е зле..

 55. 55 Профил на +
  *****
  Неутрално

  То бива, бива, ама чак такова натегачество.

 56. 56 Профил на Берна
  *****
  Неутрално

  До коментар [#53] от "блд":

  на какво се смеете, не е смешно, трагично е , жалко е ........
  падение е с такива мероприятия да се демонстрира пред западни медии несъществъващата подкрепа за продънения кабинет
  Падениеееее!

 57. 57 Профил на xe xe
  *****
  Неутрално

  Наскоро имаше едни лумпени, дето подкрепяха Дянков със свещи, хе хе.

 58. 58 Профил на CIA Germany
  CIA Germany
  Рейтинг: 923 Любопитно

  До коментар [#24] от "Хриси":

  Отстреляйте ги безразборен огън с томаховки, Гоце да извади пушката за Архари хахахаха

  Hope is the first step on the road to disappointment.
 59. 59 Профил на мхм
  *****
  Гневно

  Аз съм един от тези, които палиха свещи пред шадравана на президенството срещу Гоце. Аз съм един от тези, които подрепяха Дянков, защото комунистите искаха да го отстрелят и да го очернят (което не е трудно, щом е финансов министър по време на криза).
  Но такова слагачество, като това на смешно-глупавата, възторжено-бодряческата група на гражданина-съветник Панкин, не мога да приема.
  То бива натягане, бива слагачество, ама пък чак толкова...

 60. 60 Профил на Goro
  *****
  Неутрално

  Господа пишещи, размера не е А4/210/297мм./ и изказването на различно мнение не е порок.
  Успех на правителството!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK