Сдружението за електронни комуникации има нов председател

Новият председател на Сдружението за електронни комуникации (СЕК) е учил в Qinhua University, Китай и завършва "Компютърни науки" в West Virginia Wesleyan College, САЩ.

© Нетера

Новият председател на Сдружението за електронни комуникации (СЕК) е учил в Qinhua University, Китай и завършва "Компютърни науки" в West Virginia Wesleyan College, САЩ.Невен Дилков е новият председател на Сдружението за електронни комуникации (СЕК), стана ясно в началото на седмицата. Досега той е бил заместник председател на Управителния съвет на сдружението.


Невен Дилков е управител на българския телеком оператор "Нетера". Той наследява на поста председател на СЕК Теодор Захов, който е изпълнителен директор на "Спектър нет" и председател на Българска асоциация за информационни технологии (БАИТ). Захов заема поста в продължение на 8 години. През това време организацията се бори най-вече за постигане на равнопоставен, конкурентен и недискриминационен пазар в областта на електронните съобщения. "В ръководството на СЕК има пълна приемственост и г-н Захов продължава работата си за сдружението като член на Управителния съвет", коментират от СЕК.


Невен Дилков е бил единодушно избран за председател на Управителния съвет на СЕК на редовно годишно Общо събрание на организацията, се казва в разпространено съобщение до медиите. "За мен е голяма чест да бъда избран с единодушие. Това е акт на взаимно доверие и също така показва силната позиция на "Нетера" сред алтернативните телекомуникационни оператори в България", коментира Невен Дилков.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK