Големия Маргин отива под домашен арест по обвинението за наркоразпространение

Красимир Маринов

© Георги Кожухаров

Красимир МариновСъстав на Софийския градски съд (СГС) постанови домашен арест за Красимир Маринов - Големия Маргин. Мярката на задържания е по обвинение срещу него за ръководена на престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици. Причината за това е, че Маринов трябва спешно да
се оперира от херния.


В момента Маринов е в ареста, като именно той обжалва постоянното си задържане по това производство.Решението на съда може да се обжалва или протестира пред Софийски апелативен съд в тридневен срок.


По-късно днес се очаква друг състав на СГС да произнесе присъда за Красимир и Николай Маринови по делото за подготовка на три убийства.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (16)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ra4ko
  ra4ko
  Рейтинг: 466 Гневно

  хахаххах точно преди минута коментирах под една друга статия как се процедира при домашен арест да кажа ли на органите на реда в колко часа на коя дата в кое заведение е бил или трябва да ме е страх за живота?

  Горното мнение не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
 2. 2 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1326 Весело

  До колкото знам за наркоразпространение се праща в затвора, не в домашен арест?

 3. 3 Профил на visible_crazy
  visible_crazy
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Ква е тая смехория бе,колко от тия дето са под домашен арест не могат да ги намерят в тях си,даже Хамстера и него.....и тоя май го чакат да изчезне като брат си!

 4. 4 Профил на Song
  Song
  Рейтинг: 466 Неутрално

  За наркоразпространени отивал под домашен арест!?! Само това изречение говори какво е състоянието и капацитета на съдебната система в България.

  Чудото - това е събитие,описано от хора,чули за него от други,които не са го видели.
 5. 5 Профил на barcelona
  barcelona
  Рейтинг: 237 Любопитно


  ЕЕЕхххх - МАГИСТРАТИТЕ

  МАЙ ЩЕ ГЛЕДАТ СПОКОЙНО МОНДИАЛА

  ВЪВ ВИЛИТЕ В ПРИМОРСКО, НЕСЕБЪР .....

  МАЙ НЯМА ДА СЕ НАМЕСВАТ В ПО-ГОРНАТА ИНСТАНЦИЯ .......

  - ХА БАКАЛЪМ !!!
  б.а. В превод от турски "Хайде да видим"

  <>>>>><><><><><> BARCELONSKI <><>>>><<<<<<<<< >>>>>><><> ДОЛУ СОЦ.-ПРОСТАЩИНАТА <><><<<<<<<<<< >> ДОЛУ ПЪРВАНОВЩИНАТА <=> ДОЛУ ДЕПЕСАРЩИНАТА <<
 6. 6 Профил на VellEll
  VellEll
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Има разлика между обвинение и доказателства....как да го вкарат в затвора като не могат да му докажат нищо ? То на тази логика утре казвам, че Гошо е нарко бос и айде Гошо в затвора....

 7. 7 Профил на yu22
  yu22
  Рейтинг: 1269 Разстроено

  До коментар [#2] от "dobrich":

  Е,тук става дума за България,все пак...

  мнoгoниковият турист, имам 3-4 акаунта и 22 НИКА...
 8. 8 Профил на Song
  Song
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#6] от "VellEll":

  Този,който е обвинен за престъпление от 5 г. нагоре, ще стои в ареста. Така е по целия свят ,да не ти говоря за САЩ ,където дори само и за съмнение влизаш като "на топло" докато тече разследването. Никой не обвинява просто ей така някой ,и всяко нещо си има причина. Не съм чул някой да е обвинен за наркотици и наркоразпространение безпричинно.

  Чудото - това е събитие,описано от хора,чули за него от други,които не са го видели.
 9. 9 Профил на tanuco
  tanuco
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#8] от "Song":

  Ъъъъ?
  "Никой не обвинява просто ей така някой ,и всяко нещо си има причина. Не съм чул някой да е обвинен за наркотици и наркоразпространение безпричинно. "

  Извън контекста на темата, ама що да не се случва ? Какво го забранява ? Еле па в САЩ с т.н. "пейтриът акт"???
  А това, че ти не си чул, нищо не означава.
  По твоята логика след всичките фанфарни акции трябваше да има поне 50-60 човека в затвора, а то какво се случва, нямат доказателства и ги освобождават.
  Само с презумпция за вина не се получава, трябват и доказателства

 10. 10 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  В България всеки е обвинен за всичко не приемам логиката виновен до доказване на противното. Ама бил обвинен в тежко престъпление, ами моля прокурорите да внасят обвинителния акт по-бързо, за да се произнесе съда. Сега както с промените в НПК им махнаха и срока да правят това спокойно можем да си честитим вечните обвиняеми. Ако те обвиняват в престъпление за което се полагат 5 г. затвор, а ти си лежал 5 г. в ареста, какъв е смисъла от това да се произнася съда!? Това си е чиста форма на правораздаване от изпълнителната власт, виждали сме го допреди 20 г. и на мен лично не ми харесваше. Да оставим настрана и въпроса, че не ми се плащат солените обезщетения, които Европейският съд присъжда на държаните без присъда в нашите арести.

 11. 11 Профил на Song
  Song
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#9] от "tanuco":

  Единствено за българските съдии няма достатъчно доказателства. И тук не става дума за чисто технически правови терминологии , а за съмнения за съвестността и професионалния морал на някои съдии и прокурори в държавата ,които са на ключови позиции. През годините се натрупа много нечистоплътност в правораздаването ,заради усещането в безнаказаност за всяко действие или бездействие на магистратите, които са призвани да защитават обществения интерес ,а не частно личните си интереси за сметка на същото това общество.

  Чудото - това е събитие,описано от хора,чули за него от други,които не са го видели.
 12. 12 Профил на Реалния
  Реалния
  Рейтинг: 466 Неутрално

  алооооооооооооооооооооооооо столицата стига си бъркахте в гъзовете и да се плюете а се вземете в ръце и идете пред съда и линчувайте този съдия който го е пуснал

 13. 13 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1830 Неутрално

  До коментар [#12] от "Реалния":

  Защо?

 14. 14 Профил на tanuco
  tanuco
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#11] от "Song":

  Е да беше само в правораздавателната система - с мед да ги помажеш.
  Нечистоплътността в държавата се трупа в почти всички сектори и отрасли на обществено-икономическия ни живот.
  Факт....

 15. 15 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 409 Гневно

  Все съм очаквал пошлост и простотия, но съдийката от СГС Лада Паунова направо ми "скри топката". Имало е престъпна група,която подготвяла убийства,но тази група нямала тарто-ри:сигурно всеки от групата е действувал самостоятелно като министър от кабинета на Б.Б. - има министри, няма премиер. Осъждат се редовите изпълнители от бандата на 2,5-4 години, но тарторите - двамата братя са невинни. Кой е виновен тогава - или шефът на СГС, който е определил такава съдийка, която ни прави на маймуни,или ВСС, че е назначил такъв шеф на СГС. Ве-че започвам да изкрейзвам- четирима трактористи-висши съдии карат дъщерите си да вземат имоти почти без пари, ползувайки имената им - съдиите не са виновни, законно са действували ??, три от дъщерите им сега са юристи, и те не са виновни - тогава не са били юристи; посочените дъщерички се крият от кмети-цата на Приморско, пак не са виновни. Ега ти скапаната съдебна система, ега ти безочливите магистрати, ега ти наглата работа. Шефът на Етичната ком исия защитава безрезервно прокурорка-та Катя Евтимова, която спря разследването по далаверите с ОПС-имотите- и тя не била виновна- ами защитавала си по-вис-шите колеги; ВСС не иска да уволни дисциплинарно тракторис-тите, и той не е виновен. Явно, виновни са тези,които са назна-чили съдиите на квотен принцип и висшите съдии, остатъци от миналото, дето още ги държим, пък и ни съдят отгоре на това. Защото ако бяха уволнени дисциплинарно виновните наглеци, сега онези от СГС щяха да съдят като хората, а не да ни смятат за абдали! Направо се чудя, че колеги от форума злорадствуват, че пак магистратите са "натрили" носа на Цветанов. Тези съдии, в случая конкретно съдия Паунова, се изплю не само на Цветан-ов, а на всички нас, които не сме гласували за ГЕРБ, а против Тройната коалиция! Това са наглеци, които не ни смятат за нор-мални хора, а за едни идиоти,които могат да бъдат мачкани,до-като съдиите "доят" имотните обвиняеми. Това трябва да се разбере, а не двубоят Б.Б.-Г.П. Нещата така се изродиха, че оста-ва да стигнем до събитията през януари 1997 г., за да могат нак-рая някои възпалени мозъци да разберат, че отдавна не сме рая, а хора,които искат да живеят спокойно,без крадци, мошеници, рекетьори, бандити, нагли далавераджии, които безотговорни съдии без да се замислят, ги пускат на свобода. Г-да от ВСС, г-жо Мингова, г-да председатели на СГС и САС, това ли е вашето понятие за демокрация, или през деня защитавате демократич-ните устои, а през нощта се молите на Димитровската консти-туция, а част от вас - на Царчето?

 16. 16 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 409 Гневно

  Съдия Паунова ,защо не вземете да формирате коалиция "Съдии& престъпници срещу правовия ред в страната".За почетен шеф, мо-же и за изп.директор на тази коалиция, най-добре е да кандидат-ствувате Вие, понеже името Ви е хубаво:Лада като Лада Галина, а Паунова - като паун, който винаги се перчи и иска да изг-лежда хубавец в очите на хората. За съдийските Ви качества не желая да говоря - то за такъв човек се говори ли хубаво, или нищо.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK