Мерките за заетост - с минимален ефект

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (43)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1291 Весело

  Раз печки, раз кюнци!

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 2. 2 Профил на popai
  popai
  Рейтинг: 110 Неутрално

  Комуниста министър Тотю изби рибата и удари в земята Емилия Масларова! Просто чупи тъпометъра тоя човек! Той преди е бил синдикалист доколкото разбрах? Уникален комунист! Най-много харчи това министерство и най-неефективно! Задено със здравното министерство ще ни докарат до фалит! В здравното поне режат парите и чиновниците....тука продължават да раздават на калпак! Ужас и абсолютен комунизъм!

 3. 3 Профил на popai
  popai
  Рейтинг: 110 Неутрално

  Дай оценка за кабинета Борисов една година на власт тук

  http://dariknews.bg/media/vote/

  или тук
  http://www.bnews.bg/forum/index.php?topic=2345.0

  Моите алгументи и оценки:

  Бойко Борисов - 4!
  Твърде нерешителен! Изненадващо нерешителн бих казал! Не трябва да се интересува толкова от мнението на синдикати а да прави това което е правилно! Забарив древната максима на Рейгън най-успешният американски президент - „Не трябва да очакваме, че правителството ще реши нашите проблеми. Нашият проблем е правителството.“

  В началото тази честа смяна на менния беше като че ли положително но след това се превъна в абсолютен кошмар! Огромен хаос и тоталан липса на визия каков и кака да се прави. как да се реорганизира икономиката. Та дори икономическия екип все още не може да си реорганизира! Не знам как съумя да направи най-силният екип на вътрешна сигурност от 89-та насам и най-слабия икономически може би от Луканов. Дори Виденов беше по-напред! Като изключим Плевнелиев и донякъде в енергетиката Трайков всичко друго е провал! А забавянето в смените и реорганизацията все още не е фатално но може и да стане накрая. Трябва по-твърдо да отреже руските проекти на онзи руски лобист на дондуков! Да съсредоточи цялата си енергия и подкрепа към успешния си министър-Плевнелиев и да построят освен Тракия Марица и Хемус поне! А защо не Струма и Черно Море също!

  ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО И ПОРДЪЛЖАВАМ ДА СТОЯ ЗАД НЕГО!


  Цветан Цветанов - 6!
  Няма как- отличникът! Звяр е направо. Но много ми се иска да спомена и човекът който като че ли покрай големите - ББ и ЦЦ остава в сянка Калин Георгиев! И снощи като го гледах при Цветанка пак ме остави без думи. Може би най-умният полицай в Б-я много точен с уникално чувство за хумор и сарказъм. Изключителен мъж!

  Симеон Дянков - 3!
  Каквото имаше да го сгреши - го сгреши! Целия тоя хаос е породен от липсата на стртегия и визия в икономиката! Очевидно НЕ става за вицепремиер! А най-лошото е че той сам си го признава! Не може да проведе дори една елементарна реформа. Пълен кошмар! Оставете че ръководи ЕДИНСТВЕНАТА приходна агенция и тя се срути при събирането на приходи!

  Росен Плевнелиев - 6!
  Отличникът на икономическият екип. Единственият който знае какво прави и как го прави! Той трябва да ръководи икономиката и реформите - ИМА И ИНТЕЛЕКТА И ЗНАНИЯТА И УМЕНИЯТА И СМЕЛОСТТА!!! Направи нещо нечувано за кабинета на ГЕРБ съкрати от 1200 600 човека от ГУСВ въпреки че синдикатите му бяха под прозореца! Нещо което в БДЖ и НКЖИ не беше напарвено.
  Перфектни търгове за ТРАКИЯ! Свърши работа която 40 години не знам си колко министри и правителства не успяха да свършат! Следва Марица след това струма и хемус а защо не и черно море?! Абсолютен професионалист и мениджър! Интелект - без коментар! Може би най-умният министър от последните 10 години! Комуникативност на изключително ниво. Със съкращенията във фирмите показа че е и смел!

  Тотю Младенов - 2!
  БЕЗ КОМЕНТАР ПРОСТО! Абсолютен комунист! Днес пак обещал по високи пенсии. Думи нямам просто! Тоя човек с неговото мега министерство са може би най-неефективните след здравното! Абсурдна ситуация просто!

  Аню Ангелов - 5!
  Силен. Силен министър! Най-накрая отбраната да има един честен и достоен човек!

  Николай Младенов - 5!
  Също положително! Е още не съм чул да почен да закрива посолствата където я има 100 българи я не но да се надяваме че ще почне и това да прави!

  Маргарита Попова - 6
  Желязната лейди! Страшна направо! Много интелигентна и разумна! Опитва се да си върши работата без много шум. Има стратегия и си я следва. Жалко че като върви нещо както трябва няма койда го оцени! Трябват сканадали.....

  Сергей Игнатов - 5!
  Единствената причина да не му пиша 6-ца е скандала с матурите! Иначе и той и Фандъкова са успешни. А и Дани Вълчев преди това. Образованието е едно от малкото министерства да не кажа единственото което случи на хора - на свестни хора!

  Анна-Мария Борисова
  Както се казва в мачовете - игра твъред малко за да бъде оценяван!

  Вежди Рашидов - 4!
  Тоя човек каво свърши не ми е ясно? Освен разбира се БГ лувъра. Една театрална реформа не можа да проведе. Да не говорим за абсурда Германия 6 опери тука 2! Ама то не става само с ядене.....

  Нона Караджова - 4
  Очевидон е добър експерт но като министър бая куца! Тва с ГМО-то си беше фиаско. Сега и квотите си загубихме въобще не е добре оложението!

  Мирослав Найденов - 5

  Силен министър! Но трябва да се насочи към реформи и да спре соца. След комуниста Тотю той е следващи соц министър!

  Александър Цветков - 2
  Най-слабия икономически министър! Ще остане с два огромни скандала - лобистката поправка за автобусите и провала на търга на НКЖИ където се прочу чак в Брюксел и сигурно ще донесе негатив на ГЕРБ след като чак там го говорят! Да го сложят в КРС или някъде другаде ама да се маха от правителството! За БДЖ и НКЖИ дори няма смисъл да коментирам....реформа няма.

  Трайчо Трайков - 4 и клони към 3 дори
  Тотална липса на комуникативност! Особено Енергетиката отнема цялото му време и съчетанието енергетика+икономика във време на криза не беше сполучливо! Няма как да спориш и водиш война с руския лобист на дондуков и тия огромни руски договори и натиск и да имаш време за икономиката!
  ПРОВАЛИ СЕ с приватизацията на миноритарните дялове и булгартабак! Беше казал че до ЮНИ 2010 ще са продадени!

  Свилен Нейков - 3
  Много скандали около тоз човек! Сашо Диков си го заплю и го наковаваше редоно. А той се оказа и доста глупав! Сашо диков скочи и на Росен Плевнелиев и точно на 5-та минутка се спря като видя че има срещу себе си друг хищник който му отвръща и без проблем отговоря съответно номерата на Сашо не минаха! Докато Нейков се гърчи гърчи гърчи срещу Диков. Просто срамна работа! То затова не става само с ядене и спорт....трябва и интелект и умение!

  Томислав Дончев
  И този работи малко да бъде оценяван! Реално резултата и оценка ще можем да дадаем най-лано в края на годината!

  Божидар Димитров - 3
  Божо си е Божо - стар комунист! Да го правят омбудсман или да му намерят някакъв друг пост докато не е обявил война на някой!


  Те това е. Извода необходими задължителни промени в икономическият екип! Повече власт за Плевнелиев, нов финансист- с опит и умения и по-малко министерства-транспорт към регионалното, спорт към образование, дори здравното може да мине към НЗОК, на Божидар Димитров също да му намерят друг пост достатъчно имат като възможност!


 4. 4 Профил на werginija
  werginija
  Рейтинг: 428 Весело

  При споменаване на факта, че имаш намерение да работиш в Германия в някоя гръцка графия, веднага ти вадят друга българка, която, видиш ли, доскоро е работила незаконно в Германия.

 5. 5 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1291 Весело

  Kогато си дойдохме тя си беше набрала цветя
  както винаги де,
  поредните гюрлюци
  и бобчи скочи и и взе цветето
  тя тича след него и другите кучета също,
  а бобчи се наперил и много умело пази цветето
  ръмжи и се мята
  хапе с пълна уста и пак не изтърва цветето
  много беше смешен и малката как циври за нещастното си цвете
  пазеше го за кака сии се натъжи, че ще го скъсат
  то е тъжно като го видиш горкичкото как тъжи за цветенцето си ама аз се смях, просто не се сдържах
  бобчи беше много смешен и наперен като голямо куче,
  но накрая я накарах сама да си го вземе и да го победи...малко трудно стана това , но успя !

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 6. 6 Профил на bostko
  bostko
  Рейтинг: 213 Неутрално

  Трябва по - сериозно да се помисли за промишлеността в България и други проблемни отрасли.
  Какво ще инвестирате във хората като, така или иначе няма какво да работят?!
  Трябва да се инвестира в развитието на държавата и бизнеса.

  Това е меко казано несериозно и неадекватно поведение от страна на управляващите!

 7. 7 Профил на tst54
  tst54
  Рейтинг: 418 Неутрално

  До коментар [#5] от "Раз печки, раз кюнци":Този е от временната заетост

 8. 8 Профил на noshtna_straja
  noshtna_straja
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#2] от "popai":

  Изобщо не си информиран, говориш за неща, от които не разбираш, а информацията, която трябва да прочетеш, е с голям обем, вероятно затова се изказваш неподготвен. Социалното министерство е с най-малък щат, с най-ниски, унизителни направо заплати и с вечно незаети щатни бройки по тези причини. За такива като теб в тоя форум, неподготвени и недоразбрали, всеки, който по някаква причинина, само вам известна, не ви харесва, е комунист. Само етикетчета ви дай да лепите. То сигурно и не знаеш какви бяха комунистите.

 9. 9 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  Това си има име.
  Провал на социалната политика на правителството.

  Не цъфтиш ли като цвете, гниеш като бурен.
 10. 10 Профил на popai
  popai
  Рейтинг: 110 Неутрално

  До коментар [#8] от "noshtna_straja":

  хахахха не ме разсмивай! Всичката ви работа е жалка и смешна! Дамо некадърници работите там! Ако разчитах на вас да намеря работа цял живот безработен щях да бъда!

  Десен не съм съгласен еч е провал на соц политика щото те в условия на криза дават още пари на социалното ама къде име реформата? Комвуниста Тотю всеки ден вдига пенсиите? Глупак. Ще види той другата година като скочат пенсионерите и го питат а бе ти нали каза че ще ги вдигаш? Цял свят намаля пенсии нашия човек обещава да ги вдига! Комунист от класа. Чупи тъпометъра ви казвам! Дори Великобритания днес обяви за следващите 5 години 70 милиарда съкращения някъде!

 11. 11 Профил на noshtna_straja
  noshtna_straja
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#10] от "popai":

  С този език, неинформираност и необмислени коментарии съм убеден, че често си сменяте работата!

 12. 12 Профил на ruru
  ruru
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#10] от "popai":

  Иди ти да работиш там и да оправиш нещата -- -отворко

 13. 13 Профил на popai
  popai
  Рейтинг: 110 Неутрално

  До коментар [#11] от "noshtna_straja":

  Не ме мисли мен! Аз сам се оправям. Проблема ми е че като данъкоплатец трябва да търпя такива комунисти като министър Тотю а съм гласувал за Борисов и ГЕРБ и още им вярвам! Обаче очаквах дясна политика със силни икономисти а не Тотю всеки ден по телевизията да се прави на медийна звезда! Вместо да си напарвят пенсионната реформа и тогава да обещават вдигане на пансии той всеки ден пенсиите та пенсиите! Пенсиите и с 50% да ги вдигнеш пак ще са малко единствения резултата ще е че си фалирал държавата!

  пп Между другото отиди във Враца и виж какво ще ти кажат жителите там за министър Тотю. И като кмет ги е свършил същите но скоро ще схванеш за кво иде реч.

 14. 14 Профил на ruru
  ruru
  Рейтинг: 213 Неутрално

  От тези програми и мерки, които са били сътворени досега, а и .. вероятно от тези, които ще бъдат ... май няма кой знае каква полза.
  На бизнесът му трябва добър климат да се развива и поръчки за работа. А част от безработните не стават за нищо, съжалявам, че го казвам толкова грубо, ама доста от тях живеят още в 20-ти век и чакат "държавата" да направи нещо за тях ... . Жалко за стойностните, квалифицирани хора, които по стечение на обстоятелствата са останали без работа ...
  Сега да се върна пак за разните му там програми, проекти, операции и др. подобни странни имена ... Ей сега върви един проект за обучение на младежи до 29 год. възраст. Учат ги работят с компютър или чужд език . Ами тези хора до вчера са били ученици или студенти и пак да се учат... ми те какво са правили дакота са били студенти или ученици, защо не са учили тогава?
  Има и друг проект - учат младите как да си търсят работа .. името беше нещо свързано с нови възможности за заетост ... насила ги карат младежите и девойките да се включат в обучението ... защото 70% от стойността на проекта вече е преведена на този, който го е писал

 15. 15 Профил на popai
  popai
  Рейтинг: 110 Неутрално

  До коментар [#12] от "ruru":

  Той министър Тотю ще те оправи тебе. Ти само чакай!

  пп Аз съм републиканец! Поздрав за всички комунисти със следният цитат:
  „Не трябва да очакваме, че правителството ще реши нашите проблеми. Нашият проблем е правителството.“

 16. 16 Профил на pier
  pier
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Росето Стелянова отдавна трябваше да последва патрона си Сотир Ушев в небитието, а двамата заедно и към пандела, но незнайно защо Бойко нещо ги глези! Има нещо гнило в АЗ и със сигурност са замедени управляващи, но ще дойде видовден...

  Acti labores iucundi
 17. 17 Профил на ruru
  ruru
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#15] от "popai":

  Попай, предлагам ти да се регистрираш в гепиме - там във форума ще се чувстваш като прероден, вместо да се дъвчиш и да се нервиш тук.

 18. 18 Профил на Нирвана
  Нирвана
  Рейтинг: 367 Разстроено

  Ние не разбираме колко тежко е положението на съвременния българин, който беше лишен от Бог и национално човешко достойнство цели 50 години. Ние се смеем на българския политик без да съзнаваме колко трагично е било да бъде унищожена нашата елитарна класа след 1944 година. Интересно обаче защо не се шегуваме с онези, които ни докараха до това положение и защо не си правим майтапи с манталитета на онези политолози, социолози и икономисти, които конструираха философията на „прехода“, в чиято бедност ние тънем? Може би защото още страхът е цензура на нашата способност философски да разобличаваме суетата на света чрез стойностни вицове и афоризми? Колкото повече изследвам комунизма в България и анализирам настоящето толкова повече достигам до извода, че острите и смислени политически вицове през тоталитаризма са се създавали от специални чужди центрове, които са водели целенасочена антибългарска пропаганда. Не антикомунистическа, а подчертано антибългарска пропаганда. Пропаганда, в която ние наивно вярвахме и която атакуваше не БКП и нейната идеология, която е родена от философската традиция на Европа, а атакуваше нашето достойнство като народ и силата на държавата.

 19. 19 Профил на ruru
  ****

  Този коментар беше изтрит в 22:30 на 22/06/2010 от неговия автор.

 20. 20 Профил на ruru
  ruru
  Рейтинг: 213 Неутрално

  До коментар [#18] от "Нирвана":

  Далеч си от състоянието, чието име си присвоил тук.
  Това да не ти е Хайд парк?
  Кажи нещо по темата

 21. 21 Профил на noshtna_straja
  noshtna_straja
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#13] от "popai":

  Аз на градски клюки не вярвам, ако мога да прочета документи или ПОДПИСАНИ жалби от граждани, да, тогава можем да говорим /това за Т. Младенов/. Че не е комунист съм сигурен. Той е комбинативен, енергичен и с идеи в социалната сфера. Ама се оказа с бюджет, дето не си е и помислял, че ще е ТОЛКОВА малък.
  Дясна политика, каквато повечето очаквахме, не означава оглозгване на кокалите на пенсионери, сираци, болни и деца.
  Дори във време на криза като тази. Проблемът на който и да е министър в социалната сфера е, че ПРОСТО НЯМА ОТКЪДЕ ДА СЕ СВАЛЯ. А че няма климат за търговците, няма, че почнаха масово процеси по несъстоятелност - почнаха. Аз също мисля, че има нещо много сбъркано в икономическата и чисто фискалната визия на правителството за РЕФОРМАТА, дето я правят, ама правят ли я повсемество и с еднакви темпове - май не. Щото ако не е така, по-хубаво да не бяха почвали, батакът ще е пълен.

 22. 22 Профил на Нирвана
  Нирвана
  Рейтинг: 367 Весело

  До коментар [#20] от "ruru":

  Надеждата е нещо хвърковато, което каца в душата. Тя пее мелодии без думи и грее душата безкрай.

 23. 23 Профил на popai
  popai
  Рейтинг: 110 Неутрално

  До коментар [#21] от "noshtna_straja":

  Аааа това е нещо друга! Сега вече сближихме мнения и общо взето със съгласен с всичко дето каза! Само не и с това къде пари нямало. Ами то все няма пари. Аз от 10 години това слушам! Пък от 2006 здравното министерство харчи 3 пъти повече пари на година! Случайно нещо да се е подобрило за тия пари??? НЕ! Да не говориме бруталиня пример за чиновниците когато 91 година при повече население над 8 милиона работят 200 човека а сега общо в НЗОК иминистерството са над 2000 с доста добри заплати както се говори. А за кво въобще има иминистерство и НЗОК едва ли нормален човек може ти обясни.

  То и министъра ни на правосъдието кво точно управлява освен едни затвори? Дето се вика министър на затворниците е по-правилно!

  За Божо Димитров и неговите министерски функции дори няма и да коментирам! Още дени дърт комунист който мнооооого приказви и нищо не върши!

  И така за 130 агенции дето и Костов и Сидеров(о чудо по една тема да са на дено мнение) призоваха да се съкратят поне наполовина и още и още и още! ПАРИ ИМА! ВОЛЯ НЯМА! Дето вика Костов съберат се 4-ма души да протестират и премиера им угажда! Е така не може да се управлява не и успешно.

  Виж 2007 година последната година и послединя бюджет преди кризата как сме се справяли с 4милиарда по-малко лева харчени от държавата...айде заради по-високите пенсии махни един милиард но при силна воля и поемане на негативи 2 милиарда могат да свалят. Но не искат това е проблема. Щото идват избори и си има цена реформите.

  пп А за икономическия екип на герб няма кво да се коментира. Добре че е Плевнелиев да ги спаси. Буквално да ги спаси иначе и търговете за тракия нямаше дса могат да си направят и като тоя Цветков на транспорта къде провали търга на железниците за 300 милиона и го говореха чак в Брюксел и от там му наредиха да го спре след като се оплакаха за корупция! Пълен кошмар ама герберите го прикриха май само дневник го написа!

 24. 24 Профил на Penyo Nikolov
  ****

  Този коментар беше изтрит в 23:37 на 22/06/2010 от неговия автор.

 25. 25 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1291 Весело

  Пабло диего хуан непомесено мария делок румедиус спириано де ла сантисима тренидат руис пикасо

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 26. 26 Профил на Penyo Nikolov
  Penyo Nikolov
  Рейтинг: 521 Неутрално

  До коментар [#10] от "popai":

  Пупайчо,посочи ми три държави в Еропа където са намалили пенсиите.За сведение на тъпите и неграмотни като теб, в Русия от 1-ви юни пенсиите са вдигнати с 43%. мизерник!!!

 27. 27 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 411 Неутрално

  ами 23-и умник,като толкоз все повече давали и вземали разни министерства и пр. номенклатура безчетна и все няма резултат,и все по-зле...защо поне не дадат тия пари на хората-за пенсии например,а?? да не го карат на фотосинтеза и да могат да се операт и окъпят ,че смърдят ужасно,тия родни "уважавани" БГ възрастни!!!
  Поне да дадат мангиз
  а ти ще ми дрънкаш за намаляване на на пенсии например??!!
  Ти с английския пенсионер ли мериш българските живи мощи,именувани пенсионер ???!!
  При комунизЪма се пестеше десетилетия щото "..икономиката икономична -дело на всеки!" ако помниш!! и да има железор да борим империализЪма,нали??
  след 1989г не се пестеше,а просто се грабеше от ОНИЯ същите...а раята се свиваше и...гласуваше!! И пак пестеше от мизерията си,и по-бедна ставаше!
  сега кризи-мризи...има ли бял ден на тая бяла земя за българина??
  Що за земен ад си,Българийо?!
  АЙ СИКТИР!!

 28. 28 Профил на Ментор
  Ментор
  Рейтинг: 739 Неутрално

  с минимален ефект са, защото са в погрешна посока.
  Трябва да се променят правилата на пазара на труда. 'Защитата' на работниците всъщност работи срещу тях. Ако аз като работодател мога да освобождавам служители лесно и без формалности, ще ги наемам също така лесно. Няма да ми пука дали са в предпенсионна възраст и т.н., важното е човека да е свестен.
  Ако обаче с наемането на служител се обвързвам с него, ясно е че ще наема човек в краен случай и след десеторно премисляне. Т.е. дори нов човек да ми е необходим, най-вероятно няма да го наема, или ще го наема месеци след възникване на необходимостта. И от това ще пострада не само статистиката за безработица, но и моя бизнес.

 29. 29 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Народа трябва да спре да раз4ита на държавата. Стига с този комунизъм и социализъм. Единствено икономиката може да създаде работни места. Трябва да се борим за ниски данъци, закони, които да предразполагат за инвестиций и малко правителство, което да се грижи за вутрешната и външна сигурност на държавата, а не социални политики, или мин. на спорта и туризма, Мин. на Културата-що за глупости и хар4ене на народни пари.

 30. 30 Профил на bag
  bag
  Рейтинг: 470 Любопитно

  До коментар [#18] от "Нирвана":
  Може ли да споделиш пове4е за пропагандните полити4ески вицове. Зву4и интерестно.


 31. 31 Профил на raylight
  raylight
  Рейтинг: 917 Неутрално

  В бюрото по труда нямаше програми за преквалификация, имаше само за работещи лица

  Истината е висша ценност
 32. 32 Профил на noshtna_straja
  noshtna_straja
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#31] от "raylight":

  Има, на Агенцията по заетостта са, но в повечето случаи се провеждат от частни агенции чрез центровете им за професионално обучение. В момента водя дисциплина по такъв курс за придобиване на втора специалност, но не всички курсисти са работещи в момента, има и такива, които не са на работа в момента. След това се държи изпит и се придобива квалификация определена група по дадена специалност. Парите са по европейски програми, отчетността е стриктна и всичко се заплаща след приключване на на целия курс.
  По-подробно мога да кажа в четвъртък за такива курсове, ще поразпитам, ако се сблъскаме по някоя статия, ще ти кажа.
  Частните бюра, които водят такива курсове са лицензирани за това и са по едно в областен град, имаше действителен подбор.
  Бюрата по труда не могат да се справят със всичко с по пет служителя.

 33. 33 Профил на papech
  papech
  Рейтинг: 59 Неутрално

  До коментар [#5] от "Раз печки, раз кюнци":

  Оди да се лекуваш, бе педал!

 34. 34 Профил на КАФ
  КАФ
  Рейтинг: 8 Весело

  До ВСЕКИ !!!

  ,"всички трябва да играят по правилата""

  ПРАВИЛАТА ?????

  Правило 1 на Златната рибка :

  НЕ РАБОТИ,ПРАВИ ПАРИ И ЩЕ СИ СПАСИШ ДУШАТА ОТ МИЗЕРИЯТА !

  Правило 2 на Златната рибка :

  КОЙ ДУША НЕ ПРОДАВА ,ТОЙ ИМОТЕН НЕ СТАВА !

  Правило 3 на Златната рибка :

  НЕ ОБИЧАЙ ХОРАТА, ОБИЧАЙ СЕБЕ СИ ЗА ДА ТЕ ИМА И ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВ!

 35. 35 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1291 Весело

  До коментар [#33] от "papech":

  Тай се бе чорап/.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 36. 36 Профил на КАФ
  КАФ
  Рейтинг: 8 Любопитно

  До господина който цъка минуси :

  АЗ СЕ ТРУДЯ ЗА ПАРИТЕ СИ !

 37. 37 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1291 Неутрално

  До коментар [#36] от "TOT":

  сбъркана ти е философията

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 38. 38 Профил на КАФ
  КАФ
  Рейтинг: 8 Весело

  До,,Раз печки,раз кюнци"

  Не знам, нещо да ми е сбъркано, но мен никой не ме праща да се лекувам като теб ,,несбъркания"!

 39. 39 Профил на bezrabotna_52
  bezrabotna_52
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#14] от "ruru":

  "Сега да се върна пак за разните му там програми, проекти, операции и др. подобни странни имена ... " Програмите на социалното министерство са едни такива с красиво звучащи названия, но не повече от това. Ето един пример: хората (обикновено жени) масово учат английски и да работят на компютър. Но това е добре само за общата им култура, ако изобщо научат нещо на тези курсове. Имам позната учителка, която преди 2-3 години е изкарала един такъв курс по компютърна грамотност, след което поне една година периодично се е налагало да я консултирам по разни дребни неща докато свикне жената да не се страхува от компютъра и да пише някакви там отчети на Word. Но тя поне прилага тези знания в работата си, а на тези безработни, които познавам аз, компютърната грамотност и английския няма да им помогнат да започнат работа. Защото просто няма такава, дори най-обикновена.
  Не съм съгласна, че хората не ставали за нищо, защото са свикнали държавата да мисли за тях, макар че и такива има (макар че и такива има, които продължават да "работят" - и не само в държавни фирми!!! Но това е друга тема). Просто не от всеки става бизнесмен, така е не само в България, но и навсякъде по света доста голяма част от населението, така да се каже наемни работници, работят за някой.

 40. 40 Профил на bezrabotna_52
  bezrabotna_52
  Рейтинг: 367 Неутрално

  До коментар [#26] от "perro09":

  Чудно ми е, откъде има пари в Русия, за да увеличава пенсиите?

 41. 41 Профил на Musashi
  Musashi
  Рейтинг: 470 Неутрално

  "Според него не бива да бързаме да се радваме на тенденцията на спад на безработицата, защото тя може да се дължи само на сезонната заетост."

  Дали е само за това и дали процента е такъв? Някой съобразявали се, със все повече заминаващите да си търсят препитание в чужбина? Тези, почти 2 млн. българи досега, които са там, те като какви се водят, защото и те са български граждани но не са в бюрата по труда? А ежемесечните "помощи", които те изпращат на своите роднини и които са над 1 млрд. евро годишно, те отчитат ли се някакси или и те са един от показателите, че излизаме от кризата?

 42. 42 Профил на ilinka
  ilinka
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Когато отидеш в бюрото по труда -курсовете са за работещи .

 43. 43 Профил на myvoice
  myvoice
  Рейтинг: 360 Весело

  Бе друго си е да доде Бат' Костов. На плюсовете, бацета!!!

  Това като майтап. Да си не помислите нещо друго, седесари (ака седерасти)!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK