Първанов се среща днес с представители на работодателски организации

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ

© Красимир Юскеселиев

ГЕОРГИ ПЪРВАНОВПрезидентът Георги Първанов ще се срещне днес с представители на работодателски организации, съобщи прессекретариатът му.


Първанов ще приеме последователно на "Дондуков" 2 председателите на Българската стопанска камара Божидар Данев, на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и на Съюза на индустриалния капитал Васил Велев.  


На срещите ще бъдат обсъдени въпроси, свързани с проблемите на бизнеса вследствие на икономическата криза, както и вижданията на работодателските организации за необходимите мерки за финансовото и икономическо подпомагане на българските производители.


Разговорите са и във връзка с подготвяната по инициатива на Първанов  дискусия "Заетост в условията на криза и предизвикателствата на новия растеж". Дискусията е част  от поредицата обсъждания по подготовката на национална стратегия "България 2020" и е насрочена за следващата неделя, 4 юли, уточняват от прессекретариата на президента.
 

Коментари (11)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Цезар
  Цезар
  Рейтинг: 620 Разстроено

  Най добре е да се срещне със неговите работодатели мутри мафиоти .. олигарси ... като Черепа , Златев и Манджуков от който има два огромни Мезонета във центъра на София , ..... Социалният гоце със милиони във Швейцарска банка ... Е ... един фалшив триперлив президент .... лицемер ....

 2. 2 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 947 Неутрално

  Не се здрависвайте с Гоце,заразно е!!!

  4itatel
 3. 3 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1416 Весело

  Нов ловен скандал около Първанов - отстрелял дива свиня

  Нов ловен скандал е напът да избухне около президента Георги Първанов.

  Държавният глава е бил на лов през юни 2006 г. в района на Попово, където се е проявил като отличен ловец, убивайки дива свиня, стана ясно в предаването на Милен Цветков “Събуди се с EBF”.

  Остреляният от Първанов дивеч му е донесъл трофей, оценен по стандартите за ловните трофеи на 117.6 точки.

  По това време Първанов е гостувал лично за три дни на кмета на община Попово – Людмил Веселинов, а ловният му успех е отразен подобаващо в брой 27 на поповския “Местен вестник” от 10.07.2006 година.

  “Първият проблем в случая е, че ловът се е състоял извън ловния сезон”, обяви в предаването на телевизия EBF юристът Марин Божков – водещ на програмата “Времето на правилата”.

  Той припомни, че сезонът за лов на дива свиня започва през октомври и завършва през втората седмица на януари.

  Божков обаче поясни, че президентът е бил на частно посещение и е ловувал в качеството си на гражданин, а не на държавен глава.

  “Вторият проблем е, че по същото време срещу кмета на община Попово са се водили няколко наказателни и граждански дела за злоупотреби”.
  Още по темата
  Скандал! Гоце отстрелял защитен козел в Узбекистан

  Гласност на случилото се е подал общинският съветник от Попово Веселин Несторов, според когото над президентския приятел е опънат съдебен и политически чадър.

  Кметът на Попово Людмил Веселинов управлява града вече пети мандат. Местната опозиция го обвинява многократно за злоупотреба с власт.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 4. 4 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Георги Първанов хвана трипер от 15-годишна ученичка

  Президентът Георги Първанов пипнал трипер от 15-годишна девойка. Болестта била диагностицирана от лекари в правителствена болника в кв. „Лозенец” в София преди около два месеца. Екипът медици изпаднал в паника, защото не знаел как да съобщи на държавния глава неприятната новина. Наложило се първо да се посъветват с началника на канцеларията на президента генерал Никола Колев, бивш началник на Генералния щаб. Именно на него се паднала честта да уведоми върховния главнокомндващ, че е заразен.
  Като научил лошата вест Първанов се разпсувал като каруцар, разказвали по-късно свидетели на реакцията. Поведението му нямало нищо общо с образа, който хората са свикнали да виждат по телевизията.
  Всички доктори, които били в течение на опасната тайна, били предупредени да си държат устата затворени, ако искат да не им се случи нещо много неприятно. Лично генерал Колев раздавал заплахи из правителствена болница сякаш е военно поделение.
  Същият следобед на разпит били извикани всички офицери от Националната служба за охрана, които са в екипите по осигуряване на президента. Разпитвали ги генерал Колев и бригаден генерал Димитър Радославов Димитров, началник на Националната служба за охрана и бригаден генерал Стоян Томчев, заместник началник на НСО. Гардовете си признали без бой, че преди време, когато президентът бил на лов някъде в Старозагорско, те били изпратени да докарат някаква девойка, с която имало предварителна уговорка за среща с държавния глава. Взели ученичката от уреченото място и я доставили на Първанов. Какво е ставало след това, те не знаели.
  Очевидно е обаче, че не са чели теми за матурите. Момичето след два часа било върнато обратно и предупредено да забрави за срещата. Ако потрябвала, те щели да я намерят отново.
  След няколко дни Първанов усетил първите обезпокоителни симптоми. Пред лекарите се опитал да обясни, че вероятно е получил някакво възпаление на пикочните пътища или отделителната система. Медиците си глътнали езиците, защото помислили да не е направен опит за отравяне на държавния глава. Изследванията обаче доказали първоначалните им опасения, след огледа на капките по бельото на Първанов, че става дума за обикновен трипер. Кожно-венерическите спецове изтръпнали от констатацията. Пристеснявала ги само реакцията на високопоставения пациент, а не случилото се. През последните години те се били нагледали на случаи на трипер, пипнат от политици и баровци, които ползвали сексуалните услуги на малолетни ученички и прохождащи манекенки. Повечето от тях били от провинцията и водели неконтролиран сексуален живот.
  Драмата в случая с Първанов била в това да не научи съпругата му Зорка Първанова. Скандалите в семейството напоследък били все по-чести. Основната причина били похожденията на Георги Първанов. Той нямал задръжки и се пробвал на всяка фуста, която му се мернела пред очите. Само журналистките Велислава Дърева и Венелина Гочева са в безопасност по разбираеми причини, ехидничели гардовете на президента.
  Те бързо разпознали и репортерката, за която Люба Колезич пише в „Уикенд”, че се хвалела как я опипвал президента в кабинета си. Според тях ставало дума за Борислава Радоева от „Монитор”.
  Още като председател на БСП пък Първанов имал любовна афера с друга репортерка – Мира Баджева, любовница на главния редактор на „Нощен труд” Димитър Шумналиев. Първанов се хвалел, че Баджева е голям майстор на оралната любов. Колегите й и досега спорят кои качества са изполвали и двете – Радоева и Баджева за професионална кариера – разтворените крака или острите пера. Засега мненията клонят към сексуалните им таланти. Тази тема, за проститутките в журналистиката, ще я развием отделно, за да разберете, че свободата на словото у нас означава свобода на поведението и много, много порнография.
  Интересно дали ще се отпуснат пари за лечение на тийнейджърката, заразила Първанов с трипер, по линия на президентската инициатива „Българската Коледа”, шегували се помежду си лекари от база „Лозенец”.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 5. 5 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1416 Весело

  Случая с трипера е по сложен отколкото е представен. Ако трябва да бъдем точни не Първанов се е заразил от трипер, а трипер се е заразил от Първанов. Държа да отбележа че Трипер заразен с Първанов, или накратко Трипер-Първанов е много опасен, разпространява се не само по полов път - членство в същата политическа партия или клуб е достатъчно. Болеста бързо води до сериозни физиологични и психични изменения, и което е най-лошото е неизлечим. Тъй като е сравнителво нова болест. Модерната медицина е безсилна. Статистиката сочи, че 100% от заразените мъже развиват едни и същи симптоми - Ако един мъж хване Трипер-Първанов той много бързо се превръща в путка. При жените изменения не се наблюдават. Подозира се че Първанов не е първоисточника на трипер-Първанов, но това е въпрос на изследване.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 6. 6 Профил на Naschenec
  Naschenec
  Рейтинг: 458 Гневно

  Като ви чета глупостите си правя извода, че Сакскобургготски беше прав за това, че българинът трябва да си смени чипа !

  На българинът все някой друг му е виновен , но не се поглежда в огледалото, за да види тъпата си муцуна , селския си манталитет, байганьовския си табиет и празното пространство между ушите !

  Племе, което изпраща делегация, за да търси по европейските кръчми пропаднали пиянгури, за да си намери цар , племе , за което Андрешко и Бай Ганьо са едва ли не национални герои , племе , което и през време на робство се е прочуло с предателствата си и стои със „ свалени панталони „ силно наведено напред, че чак удря с челото си пода , НИКОГА няма да стане НАРОД , а още по-малко НАЦИЯ ! Ще си остане винаги ПЛАМЕ !...

  А защо не се замислите , тъпаци малоумни , че ВСИЧКИ нещастия ви се струпват благодарение на ИЗБРАНИТЕ от ВАС и ръкоположени за лидери ?
  Вече 20 години !!!

  Като избирате тъпаци да ви управляват - ще си траете и няма да плещите глупости !!
  Когато се тълпите пред избирателните урни като ТЕЛЕТА на ЗАКОЛЕНИЕ мисловната ви дейност е останала във фризера в къщи, а после хленчите и плюете по форумите ...

  Затова и винаги ще си останете НЕ НАРОД , а МЪРША !!!

  И ако НЕ ИСКАТЕ да ви наричат мърша изходът е един : ГРАБВАЙТЕ скритите пушки и пищови по таваните , грабвайте брадвите и ВСИЧКИ пред парламента, за да махнем от властта УБИЙЦИТЕ на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , ликвидаторите на БЪЛГАРИЯ, впили се като кърлежи в плътта ни и СМУЧЕЩИ НАШАТА КРЪВ безнаказано !
  АКО СЕГА НЕ ГО НАПРАВИМ – УТРЕ ЩЕ Е КЪСНО !

  И „ герберското” малоумие и кретенизъм щи продължава да впива костеливите си пръсти в гърлото на изгладнелите ни деца , КОИТО УТРЕ ЩЕ НИ ПРОКЛИНАТ, че НЕ СМЕ ГО СТОРИЛИ !!!

  Ненавиждам цензурата , мразя цензурите !
 7. 7 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 1567 Неутрално

  До коментар [#6] от "Naschenec":

  Като си толкова революционно настроен,какво предлагаш-да се избием,за нищо ли? Не е там пътя,драги комунисте/защото мисленето ти е комунистическо/.Пътят е,тотален контрол над управляващите,от страна на избралите ги! Там е заровено кучето! Можеш да обвиняваш народа в нихилизъм,ама да го наричаш мърша, па и Славейков,е равносилно да прехвърляш собствените си неудачи,на гърба на народа! Ако,вие се считате за мърши,то аз не съм! СОРИ !

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 8. 8 Профил на parche
  parche
  Рейтинг: 404 Неутрално

  среща с бъдещети спонсори на новата му партия

 9. 9 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 947 Весело

  "Нашенец",бъркаш "народ" с Държавна сигурност!Много е комично да си педстави човек,как по твоите думи, българският народ се е вдигнал да тараши кръчми,за да върне царя???!!!))

  4itatel
 10. 10 Профил на Alien
  Alien
  Рейтинг: 1134 Весело

  До коментар [#6] от "Naschenec":

  Хайде ако обичаш недей да екстраполираш поведението и манталитета на роднините, приятелите и познатите си върху цялата нация. във вторник и сряда бях на концерти в София. Навсякъде около мен преобладаваха интелигентни и възпитани хора, облечени спретнато (макар и малко екстравагантно за някои хора), които говореха правилен български език, дори ако не бяха от София, бяха усмихнати и се забавляваха. Тези с които се запознах и си говорих имаха образование, професии, цели, постижения и всичко, което прави човека човек. Имаше множество чужденци, които без проблем комуникираха с нас и също се чувстваха чудесно на събитието. Това е МОЯТА среда, това са МОИТЕ родители, приятели и познати. Проблемът на държавата България (не МОЯТ), е че твоята среда е преобладаваща - неграмотни чалгари ненаучени да работят, които само се надяват да ги уредят "някъде", където да взимат пари срещу нищо, а през това време се оплакват, псуват околните и се възхищават на разни Слави Трифоновци, Черепи, Иван Славковци и друга подобна измет, която е на върха именно благодарение на тях. Хората се възмущават на Първанов именно защото той е еманацията на тази маса от обществото, която е непроизводителна, необразована, агресивна, мръсна, с курвенско самосъзнание - не защото той ни е виновен за нещо. Той е следствието, не причината. Айде със здраве и си намери свестни приятели.

 11. 11 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1492 Неутрално

  До коментар [#6] от "Naschenec":
  Ти от коя държава се обаждаш ? От Испания ли или от Германия ?

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK