Симеон Дянков: Съкращенията в МВР са отложени заради заетостта на ведомството

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (76)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на krasi_99
  krasi_99
  Рейтинг: 450 Неутрално

  То всичи реформи в България се отложиха за неопределено време поради "голяма заетост".

 2. 2 Профил на tatun4o
  tatun4o
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Браво на Дянков.Във вички съседни страни има негативни финансови явления,за сега у нас не се пипат данъци,заплати и ,пенсии.хайде пак да пригласяме на комунягите и да го плюем.

 3. 3 Профил на 1984
  1984
  Рейтинг: 561 Неутрално

  В родната милиция (дето ме пази ) кипи трескава дейност. МВР е заето с културно-масова дейност. Издават химни, рисуват пъстри знаменца, драматизират много успешно показни акции. Съкращения на този етап са напълно излишни.

  "One-upmanship is the systematic and conscious practice of making one's associates feel inferior and thereby gaining the status of being "one-up" on them.
 4. 4 Профил на psmid
  psmid
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Да наистина са много заети полицаите да снимат високобюджетни пошли филми как се арестува този и онзи,без доказателства.Демонстраците на Цецо и Бойко.

 5. 5 Профил на werginija
  werginija
  Рейтинг: 450 Весело

  До тогава какво да прави електората-да хапне по едно дюнерче, да поговори за плетки или нещо друго?

 6. 6 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Лошо, Монката клекна пред Цецко.
  Чудно ми е кога ли ще дойде Бъба и ще кажа - 50% офф.

  The biggest risk in life is not taking one.
 7. 7 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Весело

  Как няма да са заети в МВР, след като вървят ръка за ръка с физкултурата и чалгата! Show must go on!
  http://bg.fanopic.com/evergreens-na-vsichki-vremena/entertainment/videos/show/70779-veselin-marinov-nashata-policiq-himnut-na-mvr

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 8. 8 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1225 Весело

  Веско Маринов е любимия певец и на гоце....Какво съвпадение?

 9. 9 Профил на ncuxonama
  ncuxonama
  Рейтинг: 450 Неутрално

  Вдянков, ставаш от смешен, по-смешен със всяко изявление...

  Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
 10. 10 Профил на debneshtiya
  debneshtiya
  Рейтинг: 8 Гневно

  България не беше ли с най-многобройната полиция на глава от населението. И това ако не раздут щат здраве му кажи . Проблема не е в хората а втяхната ефективност Невдянков това трябва да го знаете ти и Цвък Цвък и да се работи в тази насока а не да се поддържа многобройна и неефективна полиция
  РЕФОРМИ трябва НЕВДЯНКОВ РЕФОРМИ И СЪКРАЩЕНИЯ В ПОЛИЦИЯТА КЪЩО
  Махнете Невдянков - спасете България

 11. 11 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  Да е видял някой да се е сбъднала прогноза на Дянков- най-цитирания икономист в Източна Европа/според скромното му мнение/, виден борец с кризи/ пак по негово мнение,разбира се/ итн???
  -За миналата година- балансиран бюджет, после с деклариран от него 0.8% дефицит, ама всъщност с 3.9%.???
  -Бюджет №1 за 2010-най-добрият в Европа, че и в света, ама ремонт на шесмесечието??? Най-обективната оценка за един финансов министър е бюджета!
  - Кризата свършва през април??? Ама не е уточни годината.
  -Ще вдигне акциза на цигарите, за да вземе допълнително 360 000 000 лв и да ги даде на здравеопазването??? Не само не увеличи събрания акциз, но го намали съществено , а от здравеопазването взе толкова, колкото щеше да даде!
  ..........

  Е , някой ще каже, че е познал за липсата на дефицит за април! Ама от петнадесет години април е единствения месец с гарантиран бюджетен излишък!

  Та се хвали ,че не е вдигнал данъците. Ама пък изяде вече половината от излишъка , наследен от предните три правителства. Което ще ни излезе през носа!
  А догодина ,като няма вече наследство, какви ще ги дроби с данъци, пенсии и заплати???
  Ами ясно е какви!

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 12. 12 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1225 Весело

  До комунягите на форума: Тази полиция е наследство от вашия милиционеро-социализъм. Защо не искахте съкращения в МВР, когато управляваха Луканов, Попов, Жан, Сергей???

 13. 13 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#11] от "mi6osp":
  От един полу-евреин к'во може да се очаква? Казано е, че мелезите са най-отвратителни с поведението си щото ги гонят комплекси Тоя се е саморазмазал от манията си за величие, досущ кат' шефа му - Пъдаря на обрания бъстань

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 14. 14 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  ТИХО , Нация , затаете дъх в очакване на минимум 300 мутри у пандиза до живот . черепа , златев , гергов и още 100 знайни и незнайни олигарси и те там . Аууууу , какъв труд , каква работа кипи ........ у мвр ..........Тихо , да не урочасаме и спънем работата на джандаците

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 15. 15 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1225 Весело

  До комунягите на форума: Много интересно, че повечето "бизмесмени" произхождат от вашата тайна милиция???

 16. 16 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1225 Весело

  До комунягите във форума: Много интересно, че доста от организираните криминални кланове се оглавяват от бивши ваши милиционерски кадри....Както и почти всички "колекционери" на артефакти!

 17. 17 Профил на Миша
  Миша
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Дали трябва или не трябва да се съкращава МВР е труден въпрос. Но нищо не се прави за структурни промени, а те са видимо необходими. Първо има прекалено много началници - много е голям броят на служители от категории А, Б и В - само началници. Изпълнителите с бакалавърска или магистърска степен са само с категория Г. А всички знаем, че началниците по принцип не работят, а само командват. Е всяко правило си има изключение.
  Второ МВР залага на юристи основно от Югозападния университет. Разбира при съдебните дела пречат някои следователи, прокурори и съдии, но МВР трябва да признае, че юристите от ЮЗУ не са най-доброто. Особено срещу адвокати завършили СУ.

  Миша
 18. 18 Профил на Ганю
  Ганю
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#14] от "ARRI":
  хе-хе ..."поради заетост на ведомството" ... забелижителна "мотивировка", която не може да се отъждестви с друго, освен с "демагогия" ... ама то нали ГъРбът си е милиционерската партия, отгоре - до долу .. к'ви ти съкращения? По-скоро увеличение на щата (и заплатите) до 120,000 души и +, т.е. ако сега на 2000 работещи граждани се пада по 1 милиционер, трябва до края на петилетката да станат по 2-3 милиционера на същия брой граждани

  Айде сполайте, бай ви Ганя екс- Балкански
 19. 19 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#15] от "dobrich":

  Знаят пич , знят го , ама не им оттърва ....... тук на пост са редовите дрОгарЕ , те със пот на челото заработват някой кинт и си мислят , че с черепа и вальо златев са равни ..... да , да , ама не .......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 20. 20 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1318 Любопитно

  Стига вече!
  Трагикомедията е пълна! Баси калпавия сеир!
  Вирусът Дянков бръкнал с пръст в устата и изсмукъл съкращения на администрацията в размер на 15% , а за МВР в размер на 0%.
  И защо точно тези цифри? А защо не 15,7895% или да речем 23,631 %, или 6,123456789 %, или 56,113%?
  Къде е одитът на всяка административна структура. Къде е балансът на цели оперативни дейности, способности, ресурси и постигнати резултати?
  Вирус, че не си в час е ясно, поне понаучили се на държавно управление, бе? За какво вися в СБ? Те добре че се отърваха от тебе.
  А за високото му мнение за МВР просто не ми се говори. Явно си е правил анализи. Интересно какви? Защото е видимо, че МВР трябва да се ТРАНСФОРМИРА. А за начало да се съкрати поне с 50%. Толкова колкото е яловата администрация в него.
  И после да се мисли за натрупване на способности и за подмяна на личен състав и оборудване.
  Ама Вирусът гледа да разруши. И не закача себеподобните.
  Вирус защо проспа 25% от мандата на правителството?

 21. 21 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#18] от "Ганю":

  Книгата на Иво Инджев за РъБъ , трябва да се разпространява безплатно из форумната агитка на таваришутките . До като не им уврът чевените кратуни , каквито и факти да им изнесеш , те няма да са съгласни . Отиди и им кажи , че бай вас (черепа) , е тяхно творение и ще ти избодът очите . А ти си си прав , сега вече е модерно да се казва - джандак , джандак ,роднина . Преди няколко дни като го чух тоя моабет , се скъсах от смях .....ама после вече не ми се смееше .... стана ми криво....реалноста не е весела ......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 22. 22 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1225 Весело

  ..."да се съкрати поне с 50%. Толкова колкото е яловата администрация в него".... И аз преди мислех така, но се оказва май, че "яловата администрация" в МВР върши повече работа от полицаите. Които вземат по една шапка пари всеки месец......

 23. 23 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#21] от "ARRI":
  Иво Инджев не си служи с факти, а с клюки и доноси. Навик му е от времето, прекарено в ДС. А това, че си малък не е извинение да не правиш разлика между факти и слухове.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 24. 24 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  Всички ще бъдем доволни,
  ако ДС-полицаите
  Цв. ЦВ. уволни!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 25. 25 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#23] от "Славена":

  Ми като са само слухове , защо го изгониха от бтв., след като разпространи инфото , че гергов е подарил мезонет на твоя президент (той не е достоен да е мой , за това казвам твоя)??? Ти още малко ще кажеш , че и трипер не хващал , у правителствена болница са го лекували от заушка .............. А дрОгарката масларова , няма бентли , да , бе , да ........ ЕХХХХХ тва редниците у партията , не виждате кво правят ваште генерали ......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 26. 26
  ****

  Този коментар беше изтрит в 06:26 на 10/07/2010 от неговия автор.

 27. 27 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Когато една държава фалира, преградата между народа и политиците е само една....

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 28. 28
  ****

  Този коментар беше изтрит в 06:26 на 10/07/2010 от неговия автор.

 29. 29 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#25] от "ARRI":
  Много жълти вестници четеш бе, момче! А този Инджев за непроверената информация, която изстреля в ефир би изхвърчал от всяка уважаваща себе си медия по света. Глупостите за "трипера" тръгнаха от друго доносниче на ДС - Огнян Стефанов, който май не беше бит заради журналистическата си дейност /както твърди, представяйки се за герой/. Хайде провери за едни рекламни договори със "Слънчев бряг" АД, имаше доста инфо. Сериозните хора четат повече от един източник.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 30. 30 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#29] от "Славена":

  Аз предлагам твойте шефове , от жорко димитроф мумията , та до сергиша , всички до един да ги канонизираме за светии ......... ехххх славчееее , хем си дърта , хем си тъпааааааа
  Явно по партийна линия , доста са те опъвали дрОгарЕте по банкети .... та сега са те сложили тук , да изкараш някой лев над пенсията.....ааааааххххх твойто минало незабравимоооооо

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 31. 31 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1004 Весело

  С тази снимка, Монката кърти мивки.

 32. 32 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#30] от "ARRI":
  Опростачването в собствените ти очи сигурно те извисява неимоверно?! Дерзай, има накъде да се усъвършенстваш. Простотията е безгранична. Виж в правописа няма какво повече да постигнеш.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 33. 33 Профил на ronald reagan
  ronald reagan
  Рейтинг: Весело

  До коментар [#30] от "ARRI":

  Те се опитват да извъртат но ти ги хвана натясно. Продължавай да ги разобличаваш така ловко и остроумно!

 34. 34 Профил на КУМЧО ВЪЛЧО
  КУМЧО ВЪЛЧО
  Рейтинг: 560 Неутрално

  Нека конкретизираме. МВР днес, при тази политика на "елита" е единствената сила, която би защитила статуквото. Донякъде. Всичко зависи от степента на недоволството. Колкото повече недоволство, толкова повече за полицията. Нека сами си отговорим на въпроса, кого обслужва ликвидирането на българската армия и преобразуването и в паравоенна организация, платена от неизвестно кого. Нека мислим поне преди да ни отежат главите, та да остане ехото, което да чуят бъдещите българи.

  "Казвам ви, че ако тия млъкнат, камъните ще завикат".
 35. 35 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#32] от "Славена":

  АЗ може и да съм тъп , не споря . Ама ти хем си кривогледа , хем си късогледа Щом не виждаш , как твойте червени генерали ти дърпат конците и ограбват всячески държавата , значи си по-зле и от мен
  Tи си като нарказависима от шефовете си ...... неможеш да се разделиш с тях и тва е . Все някой трябва да те опъва
  (дърпа конците).Ти изобщо имаш ли глава на раменете ??? А в нея мозък ??? Май НЕ !!!

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 36. 36 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#33] от "Ronald Reagan":

  Пич , писнало ми е да се занимавам с тъпи червени свине във форума . Без майтап . Те немогат да разберат , че всички беди на нацията и на тях самите , идва от партията им . Тва е , зомбирани са , та чак се плаша ....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 37. 37 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#35] от "ARRI":
  Колко ли мозъчни гънки могат да се поберат в мозъчето ти с размери на оризово зърно?! Незнам баба ти по какви банкети е ходила, мойта не ми е разправяла за подобни изживявания. Възможно е от някой партиен банкет да са "привнесени" гени в рода ти, които по специфичен начин да са модифицирали при теб. Кво да правиш, не си виновен, просто палаво бабче си имал.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 38. 38 Профил на ronald reagan
  ronald reagan
  Рейтинг: Гневно

  До коментар [#36] от "ARRI":

  Давай напред! Америка ще помага! Наистина те започнаха да си позволяват твърде много!

 39. 39 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  До коментар [#36] от "ARRI":

  Пак ли си объркал хапчетата?

 40. 40 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#37] от "Славена":

  Не , славче , ние сме били от вашите врагове . Близо 45г. моето семейство е било тъпкано и унижавано от твойте шефове.Двамата ми пра-дядовци са убити от червените тикви.Без никаква причина.Единият е бил лекар,а другият е бил преподавател по френски.Ама твойте неграмотни съпартийци са им се видяли прекалено интелигентни и са ги убили по поръчение на жоро мумията.Тогава играта на твойте хора е била такава.Да се унищожи елита на България.И да се нанесете вие , простолюдието от селата.Факт.А да не говоря за гаврата която е упражнена на моето семейство.Да гледа,през прозорецът мавзолеят на жоро мумията.Ама са оцеляли.Те си знаят как.За това,най-щастливите дни за моето семейство бяха,когато го взривяваха мавзолея....ти се сещаш защо...

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 41. 41
  ****

  Този коментар беше изтрит в 06:27 на 10/07/2010 от неговия автор.

 42. 42 Профил на Sigmund Freud
  Sigmund Freud
  Рейтинг: Разстроено

  До коментар [#40] от "ARRI":

  По време на хипнозата споделихте и за многократните посегателства на ония извратени свине (премълчавам подробностите понеже тук има дами)

 43. 43 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  До коментар [#40] от "ARRI":
  Съдейки по теб, "наследството" на това, което наричаш "елита" на тогавашна България е истинската трагедия на съвременна България. Незнам какви са били прадядовците ти, може да са били достойни хора, но има една мисъл на Толстой, която ти напълно олицетворяваш: "Природата си почива върху децата на гениите.".

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 44. 44 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  До коментар [#41] от "narkow":

  Правописа, правописа...

 45. 45 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1391 Весело

  До коментар [#43] от "Славена":

  слаче , отивай да спиш , че утре ще има промоциии на еффтини стоки у кауфланд и цба.Да не вземеш да се оспиш .....И да не ходиш да пазаруваш у Елемаг,това е капиталистически магазин.
  Повече от това не можех да ти отговоря.Ти си знаеш твойто.Дано си ме разбрала,ама едва ли ......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 46. 46
  ****

  Този коментар беше изтрит в 06:27 на 10/07/2010 от неговия автор.

 47. 47 Профил на narkow
  narkow
  Рейтинг: 8 Неутрално

  До коментар [#44] от "stenli1":

  да,да,...да

 48. 48 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#47] от "narkow":
  Дрогата ли Ви пречи да свързвате смислени изречения? Вие предлозите за нищо ги нямате.

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 49. 49 Профил на Sir Humphrey
  Sir Humphrey
  Рейтинг: 582 Разстроено

  Дянков, първо анализирай внимателно това http://www.mvr.bg/About_Us/struktura.htm (особено последните две части), и после приказвай. Цветанов здраво те е омял със сладки приказки явно.

 50. 50 Профил на Sir Humphrey
  Sir Humphrey
  Рейтинг: 582 Разстроено

  До коментар [#43] от "Славена":

  Дядо ти да не е АБПФК? Славен обирджия на мандри?
  Аз пък имам в рода си двама хаджии от времето когато да станеш хаджия е било доста по-трудно от сега (началото на XIX в.). Съратниците на дядо ти са принудили моя дядо да премахне наследственото "х." пред името си, защото то бил белег на "чорбаджиите-изедници";!

 51. 51 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1391 Любопитно

  До коментар [#50] от "Sir Humphrey":
  Изобщо незнам какво е АБПФК, sir. Дядо ми беше изключително почтен и достоен човек, лека му пръст. Но ако в рода ми ще немерите оправдание за неуспехите си в живота, въпреки че не ме познавате, да Ви кажа, това въобще не ми пречи. Все някой трябва да ви е виновен за нещо, нали, иначе как ще живеете в настоящето, Sir Humphrey?!

  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 52. 52 Профил на Penyo Nikolov
  Penyo Nikolov
  Рейтинг: 561 Неутрално

  До коментар [#51] о "Славена"

  Славена,ти им и.а мамата на тез чутурници тъпи.

 53. 53 Профил на psmid
  psmid
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Славена,проследих дискусията ти по-горе.Ако си комуниска доказваш,че и сред тях има читави хора.И понеже аз ценя хората по акъла им,а не по партийната принадлежност,ти казвам "евалла".Достойно им отговори

 54. 54 Профил на nevazmojna_sum
  nevazmojna_sum
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Браво!
  В болниците съкращават 30 % от леглата, сигурно не са заети, и то в хирургии и гинекологии, а полицаите са най-заетите в тая държава...

 55. 55 Профил на korenqtsite
  korenqtsite
  Рейтинг: 8 Неутрално

  А ако излеземе да протестираме по улиците , какво ще стане ?! Трябва да има кой да ни усмири !

 56. 56 Профил на grem
  grem
  Рейтинг: 333 Неутрално

  По-скоро са му казали да не пипа там, че ще го пляскат през ръцете. МВР-то е златната кокошка, според Бойко Борисовия.

 57. 57 Профил на mrakogor
  mrakogor
  Рейтинг: 509 Гневно

  Система за подмяна на документи в РПУ на район Южен гр. Пловдив.
  Записваш се в някаква омачкана тетрадка. В 0.00 - полунощ трябва да си там, в навалицата се четат имената и се прави списък от 50 човека, които на следващия ден трябва да чакат за смяната. Само че няма как още първата нощ да си от тези щастливци. Обаче те отмятат че си там и си пазиш ред. Втора нощ в 0.00 часа - този път сте по-напред, ама малко не ви достига да сте сред 50-те щастливци. Обаче отново отметка - тук е. На третата нощ вече сте доста напред в списъка, влизате в 50-те щастливци, и съответно на следващия ден след дълго чакане ви огрява най-накрая. И това срещу 25лв за книжка и 15лв за лична карта.
  Цветанов, Дянков, сигурен съм че има ваши хора дето слухтят из форумите, ясен ли ви е този абсурд, дето вероятно се случва из всички големи градове. При нулеви съкращения в МВР.
  Добре поне че удължихте с 6 месеца срока на валидност, ама както и да ги смятам при 50 човека на ден ще трябват сигурно и още 6 отгоре.

 58. 58 Профил на blues_woman
  blues_woman
  Рейтинг: 561 Неутрално

  Дааа, заети ще са в МВР...

  Ц.Ц. ще ги води организирано и под строй на концерти! Веско Маринов ще им пее, а те хем ще го слушат, хем ще го пазят от народния гняв...

  Интересно, какво още трябва да се случи в тая нещастна държава, че да ни разтърси? Толкова търпеливи ли станахме? Не ме напуска чувството, че живеем в някакъв бесен абсурд... Всичко е едно такова ръбесто и и студено, като в картина на некадърен художник. А ние въпреки това си траем...

  Дишай!
 59. 59 Профил на Александър Домбов
  Александър Домбов
  Рейтинг: 395 Неутрално

  "Тролингът е пряко свързан с интернет-средата културен феномен, съдържащ в себе си различна степен на деструкция. Простира се в много широк диапазон : от невинни закачки за разлечение за сметка на по-неопитните юзъри, до ниво на информационна война. ( Под “информационна война” имам предвид не обичайните форумни междуособици и флеймове*, а планирани и добре организирани действия в кибер-пространството, поддържащи реализацията на политически и икономически планове от различен мащаб. )"

  Темата нататък - на този адрес http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=9370

 60. 60 Профил на maratonkov
  maratonkov
  Рейтинг: 8 Гневно

  След този "химн на МВР" изпят от оня мазник Веско ...думите бледнеят !Затова призовавам за по усърдна работа в културно- масовата и театрална дейностза достигане до нови и нови творчески висоти ...така ,че другарите във МВР имат още много работа -никакви съкращения.

 61. 61 Профил на Активист
  Активист
  Рейтинг: 450 Гневно

  Малоумниците извършват най-сложната реформа-чрез съкращение увеличават разходите.Справка в първата актуализация на бюджета.Неизбежни са и следващи до края на годината.

 62. 62 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1391 Неутрално

  Пу, пропуснал съм екшъна тука. Нищо рептила добре ме е отменил

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 63. 63
  ****

  Този коментар беше изтрит в 10:50 на 10/07/2010 от неговия автор.

 64. 64 Профил на kv12kv12
  kv12kv12
  Рейтинг: 395 Весело

  Е че как иначе?
  Целта и задачата на нашата полиция
  е да пази нашето правителство
  от гнева на нашия народ.

 65. 65 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 782 Неутрално

  До коментар [#37] от "Славена":
  Що се занимаваш с него ? Във всеки форум пробутват по един псувач, за да се загуби същността на проблема.
  Тук същността е, че Дянков просто лъже. Съкращения няма , не защото са се изпотили от работа, а защото Цв.Цв. му начука рогата.

 66. 66 Профил на arsstatistica
  arsstatistica
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#59] от "fkishiev":

  Според това което прочетох, форумите на "дневник" определено са сборища на тролове

 67. 67 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 782 Неутрално

  Истината е и в това, че армията трябва да бъде по-слаба от полицията да не би да вземе властта с преврат. Така казва Големият Бръдър. Макар че у нас преврат е възможен по-скоро от ловджиите, които са 250 000 чифтета. Няма как да ги съкратят .

 68. 68 Профил на wds23355772
  wds23355772
  Рейтинг: 1162 Любопитно

  И каква заетост бе Моняк? Заети са да се крият по храстите и да дебнат със слънчогледа ли? Ай сиктир. Тея дето активно се занимават с шумните акции са има-няма 5% от всички. Останалите просто се потриват по топките и нищо не правят. Я питайте по селата където мангалите дерибействат и влизат да крадат по светло и без да се крият. Питайте там пенсионерите имат ли помощ от "нашата полиция" както й се казваше в една песен...

 69. 69 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1004 Неутрално

  Явно със всеки изминал ден, нараства необходимостта от съставяне на "правителство на националното спасение" (без значение как ще се нарече), защото с тези Тикви в правителството, държавата отдавна е поела право към пропастта. Остра е необходимостта, управлението да поемат наистина компетентни в своята област хора.

 70. 70 Профил на Lisanova Lisanova
  Lisanova Lisanova
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  Казвам сеЖелязко Желев.На 14.07. в Ловешкия съд от 10.30ч имам дело като Обвиняем.Опитаха се да ме пребият.Получи се обратното.Полицията ги прикри ,скри и катастрофа с пияните цигани който трябваше да се разправят с мен. Катастрофата излезе наяве само защото имаше тежко ранен..Имам нужда от подкрепа.Заповядайте в съдебната зала.Е-маила ми е [email protected]

 71. 71 Профил на diegos
  diegos
  Рейтинг: 661 Неутрално

  А бе, Зянков, какво стана с "контрабандните" цигари Jin Ling?!
  Малко като компотите и компютрите, а?
  Едно се хвалим, друго излезе... като всичката ти работа... та кога каза, свършва кризата, заем ще теглим ли? Фиска изяден ли е за следващия бюджет? Бюджета за 2011-та колко актуализации ще има? Да залагаме ли на букита?

 72. 72
  ****

  Този коментар беше изтрит в 13:05 на 10/07/2010 от неговия автор.

 73. 73 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 506 Неутрално

  ПРАВ СИ МОНКА НЕ ГИ БАРАЙТЕ,ЗИМАСКА ВСЕ НИКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ВИ ПАЗИ ОТ НАРОДНАТА ОБИЧ.СНОЩИ ПАК ИМАШЕ МАСОВ ИЗБЛИК НА ЛЮБВЕОБВИЛНОСТ ОТ СТРАНА НА МАСИТЕ КЪМ ВАС ПРЕД ПАРЛАМЕНТА,"НЕЗАВИСИМИТ" МЕДИИ ОБАЧЕ МЪЛЧАХА КАТО ПУКАЛИ ЗА ТОВА!!!
  - + ! Одобрение 0
  от 0 гласа

 74. 74 Профил на Мазен чех
  Мазен чех
  Рейтинг: 672 Неутрално

  Като гледам писанията на Славена съм все по - уверен, че трябва да разделим страната на 2 , на комунистическа и антикомунистическа част.

  икономист - неграмотник с диплома
 75. 75 Профил на Александър Домбов
  Александър Домбов
  Рейтинг: 395 Весело

  До коментар [#66] от "arsstatistica":
  "Според това което прочетох, форумите на "дневник" определено са сборища на тролове "

  Ами и аз това се опитвах прозрачно да намекна )))

  във връзка с коментар [#59] от "fkishiev" 76. 76
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK