Волен Сидеров: Службите са разработвали Алексей Петров

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (19)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Мастър Йода
  Мастър Йода
  Рейтинг: 1149 Неутрално

  Що оловни войничета си направиха мащабен пи-ар покрай клетия затворник!

  Аз не остря моливи, аз руша империи!
 2. 2 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 660 Весело

  Ако някой докаже БЕЗПОРНО Алексей Петров "Октопод" ли е, или "Пазител на България" според мен ще получи Нобелова награда. На дали някой в тази държава знае със сигурност какъв е статута на Петров! В момента персонажа му е в "Драматичния театър".

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 3. 3 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 714 Неутрално

  В страните с руски тип капитализъм, като България, няма отчетлива граница между полиция и престъпници, между черно и бяло , между добро и лошо. Те непрекъснато си разменят местата. Няма законообразност, има целесъобразност.
  И по тоя случай не се и знае ,Алексейчо добро или лошо ченге е бил. Няма и да се разбере

 4. 4 Профил на lackofmotivation
  lackofmotivation
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Кой кого е (из) разработвал ?

 5. 5 Профил на maratonkov
  maratonkov
  Рейтинг: 8 Гневно

  Изглежда Болен и от него е завлякъл пари.Затова сега такива ги реди !!!

 6. 6 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#3] от "Петър Иванов":

  По-лошо, колега! Няма граница между политика и престъпност, размиват се. Ако не ти е известно, след евентуално излизане от ареста Трактора възнамерявал да се заеме с политика...Спомни си припева на една чалга: "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони..."

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 7. 7 Профил на Trippletrident
  Trippletrident
  Рейтинг: 225 Разстроено

  Алексей Петров, сам по себе си - изолиран, не е интересен. Той е продукт на примитивното ни, страхливо социалистическо общество. Този продукт успя някак си, да се промъкне, като инерционен култов фактор в посттоталитарното общество, катерейки се по рамената на неузрели политици и неутвърдени авторитети от новите силови структури на съвременна България. Идеалният му милиционерски профил от края на 70-те и 80-те години на м. век, са му придали социалистическия ореол на честно, вярно, работливо и скромно момче. Затова той цял живот ще се кълне че е работил за Родината си. Елементарните нека му вярват. Лекомислените нека му се възхищават. Още от прашните улици на ловешкото си селце, още от плаца на сержантското милиционерско училище в Пазарджик, Двуликият Янус е страдал от неспасяема зараза – мнителност и чувство за малоценност. Тези таени в стиснатите му скули стихии впоследствие се проявяват в страст за спортно развитие и тотална доминация. Усетил силата на юмрука, страха и властта на парите милиционерът-спортист придоби самочувствие. Той искаше, а те му даваха. Защо му даваха? От страх ли, от незнание ли, от импотентност ли?! Те си знаят. Факт е, че го направиха герой на нашето време. На българското време. Не знам сега, личните състави и кадровиците не се ли срамуват от чуждестранните си партньори от съответните служби за сигурност. Впрочем, те … началниците им трябва да се срамуват. Но.., кой ли дава отчет на данъкоплатеца и наивния народец български. Стана като във вицовете – Работил, но никой сега не знае какво е работил. Шефовете не знаят. Знаят само адвокатите Василев и Лулчева. Разработвали го, но никой не знае за какво са го разработвали. Нашите служби остават верни на принципа „залудо работи, залудо не стой” Няма и да разберете! Октопод ли е, калмар ли е, не знам? Знам само, че е натрупал доста пари. Повече от другите доценти, професори и хабилитирани лица. Знанията му – посредствени. Патрашкова и варненската аферистка да не ми го превъзнасят. Знаем ги тия учени спортисти. Това е също български феномен и борчески девиз: „Всеки спортист – интелектуалец” Това е също рецидив от тлеещото му чувство за
  малоценност и желание за поливалентност и доминация. Горко им на наистина измъчените български интелектуалци. Та да се върнем на важния въпрос, без значение как са го кръстили кампанийните щурмоваци с маски, окрал ли е Алексей вярата ни? Защищавал ли ни е с риск за живота си или е мамил всички ни? Какво е направил за тая Родина , в която продължава да се кълне, не без помощта на Лулчева? Левски, доколкото знам не е имал адвокати. Народът ни – също няма. Надявам се, че справедливият български съд ще повярва на свидетелите по делото. Аз вярвам!

  Qualis rex, talis grex
 8. 8 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 660 Разстроено

  До коментар [#1] от "master_yoda":

  "клетият затворник" за алексей петров ми звучи точно толкова жално колкото клетият затворник за ескобар, масларова или румен петков. никак.

  по-скоро ми звучи абсурдно някой да съжалява такъв архи-боклук като него .... но вие комунистите си имате собствено виждане за света... изкривено и цинично.

 9. 9 Профил на ания
  ания
  Рейтинг: 497 Весело

  До коментар [#2] от "Wizard":

  Със ПОРНО или БЕЗ, пише се БЕЗСПОРНО

  Утеха и благовестие идват.Ще доживеем да видим - скоро ще бъде.
 10. 10 Профил на ания
  ания
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#7] от "Trippletrident":

  абсолютно точно казано!

  Утеха и благовестие идват.Ще доживеем да видим - скоро ще бъде.
 11. 11 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 660 Весело

  До коментар [#9] от "ания":

  Нима?!?!
  Точно това имах в предвид и с главните букви! Малко поводи имаме за радост, просто ползвам игра на думи. Все пак благодаря на катердра "Българска филология".

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 12. 12 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 660 Неутрално

  До коментар [#7] от "Trippletrident":

  Поздрави за текста!

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 13. 13 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1366 Весело

  Волен е пич, той е номер 2 в политиката, пред него е само Бойко, който е номер 1

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 14. 14 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 823 Неутрално

  СКАНДАЛНО РАЗСЛЕДВАТ ДЯНКОВ ЧЕ Е ИЗДАЛ ФАКТА ЧЕ СТАНИШЕВ Е ДАЛ ПАРИ НА ЕДНА ОПРЕДЕЛЕНА БАНКА БЕЗ КОНКУРС И БЕЗ ИНФОРМАЦИЯ! Получила ли е държавата лихви? Ако не къде са отишли парите от лихвите? Как е избарана въпросната банка на какъв принцип?

  Как така се разследва Дянков за издаване на информацията че правителството на Станишев е ИЗБРАЛО ПО НЕЗНАЙНО КАКВИ НАЧИНИ ЕДНА БАНКА И Е ДАЛО ПАРИ НА ТАЗИ БАНКА? И ПОЗНАЙТЕ КОЯ Е БАНКАТА???

  И това нещо е наречено стабилизиране на банковата система?!?


  В САЩ когато даваха пари ДАВАХА НА ВСИЧКИ А НЕ НА ОПРЕДЕЛЕНИ БАНКИ КАТО ДОРИ ПРИНУДИХА ДОРИ ТЕЗИ КОИТО НЕ ИСКАТ ПАРИ ДА ВЗЕМАТ!

  Станишев колко пари е давал и на коя банка? БАНКАТА НА ДПС ЛИ Е? Как е била избарана въпросната банка? Защо само нея? ИМало ли е конкурс за тая банка? И колко пари бонус е получила държавата за престоя на фискалния резерв във въпросната банка? Това са въпросите които ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА ОТГОВОРИ!

  И най-важният въпвос ако държавата не е получила нищо от престоя на тези пари в тази банка какъв рушвет е бил получен и къде са отишли парите от лихвите? Колко милиона са били лихвите на въпросните пари?

 15. 15 Профил на barry
  barry
  Рейтинг: 225 Неутрално

  Много публикации ще прочетем до осъждането / надявам се/ на А.П.
  Но моля авторите да се постараят да ползват правилния български език -- "не е можел да се добере до нея." Жалко за журналист нали?!

 16. 16 Профил на triton123
  triton123
  Рейтинг: 435 Неутрално

  и какво показват любимите ви разработки? как лапкате стотици хиляди и милиони левове на входа,а на изхода изхождате само десетки и стотици килограми?? като вонята къде е по-силна-на входа,или на изхода?? и как се сравняват левове с килограми ..отходна продукция?!
  разработка само една трябва...с гьостерицата и по гърба...по толкоз пъти/ден колкото се молят ходжите примерно!и няма тука стражари,апаши..всичките в един кюп сте за кьотека!

 17. 17 Профил на miller
  miller
  Рейтинг: Неутрално

  Дрън, дрън... Всичките са от едно котило. От време на време се топят един друг, колкото да инсценират промени. По времето на тодор над милион бяха членове на бкп, още 3 милиона техни роднини симпатизанти, милион тайни агенти... От такава суровина какво друго да се очаква?

 18. 18 Профил на Стак
  Стак
  Рейтинг: 442 Неутрално

  До коментар [#7] от "Trippletrident":
  Не, драги не си прав! Защо смяташ, че всичко онова, което е сътворил "победилия социализъм" е някакво "страхливо, примитивно общество? Аз не знам колко си годишен (пък и не искам да знам), но хайде задай си елементарния въпрос- На кого това "примитивно" общество" даде едно превъзходно образование, на теб или на баща ти? Щото, ако е на баща ти, жалко за него! Ако е твойто, просто си за съжаление! Щото това, дето го наричаш ти наричаш "просташко, елементарно, идиотско "соцобразование", е дало всички, ама всички, политици на т.н. съвременна България. Какво си мислиш, че историята на една държава ще мине без боклук ли? Нищо, че си изписал куп непонятни думи за читателите на писанията ти. На мен ми е ясно какво си писал, ама напиши го и обикновенния "мангес" да го разбере!

 19. 19 Профил на Trippletrident
  Trippletrident
  Рейтинг: 225 Неутрално

  До коментар [#18] от "nicksk":
  Партийно идеологически си обременен, уважаеми. С такива като тебе е безмислено да се влиза в дебат. Ако на тебе и баща ти са давали бележка за получаване на образование и се чувстваш благодарен роб, то - прадядо ми, след освобождението целенасочено е давал образование и е възпитавал поколението си да е гордо, разумно и достойно. Недей уважаеми, да ми режеш с измислената си идеологическа ножица и народа и историята на България. Защо се дразниш от определението "примитивен"? Ако искаш, приеми го като "първичен" или "несложен". Много бързо забрави, че имаше един ЧЛЕН Първи, от който следваше, че всичко е или бяло или черно. И мисълта ти е така обагрена. Защо смяташ, че социализмът ми е дал образованието? Аз съм любознателен и свободен. Образованието не е тапията .
  Според твоя промит мозък, цялата съвременна българска интелигенция трябва да целува ръка на такива, като тебе и баща ти, които са имали право ДА ДАВАТ, НО И ДА НЕ ДАВАТ, /както си и беше за тапиите и службите/ Или аз, като правоверен шиит трябва да си самопричинявам кървави рани и да се самобичувам с верига, защото съм сквернословил за твоя мил български социализъм в условията на който съм взел диплома. Няма да ме разбереш, колкото и да се напъваш. Кръгозорът ти е ограничен. Сам си се вкарал в духовна пещера на "не-свободата". Интуитивно и първосигнално само си усетил гузно причастие за явлението Алексей Петров. Тук си ударил джакпота сънароднико! Правилно си усетил, че такива като тебе го създадоха този герой в чудесните ти времена, а сега се опитват ако може да го защитят . Историята съди приятелю, не ти или аз. И понеже съм наясно, че няма да има дифракция от споделеното по-горе в затлаченото ти от високомерно самочуствие съзнание, губя интерес да споря. Баща ти не ти ли е казвал, как следва да се отбягват и отминават лавините от ланския сняг?

  Qualis rex, talis grex
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK