Алексиева подаде оставка, но отхвърли всички обвинения (обобщение)

Геновева Алексиева

© Цветелина Ангелова

Геновева АлексиеваЗамесената в два лобистки скандала депутатка от ГЕРБ Геновева Алексиева подаде оставка като зам.-председател на здравната и на социалната комисия в парламента, но обяви, че е спазвала законите и е "смаяна" и "ужасена" от отправените й обвинения - че е участвала в журито на конкурс за доценти, където е кандидатствала собствената й дъщеря, и че е източвала здравната каса с клинична пътека за болест, която се лекува в частната й клиника.


Алексиева, която е един от известните офталмолози в България, обясни твърденията за източване на касата с продължаващ вече 40 години конфликт между нея и колегите й - специалистите по офталмология доц. Руска Христова и проф. Православа Гугучкова.


Решението за оставката от Алексиева от ръководните постове в двете комисии дойде след среща между нея и премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по-рано днес. Веднага след това от ГЕРБ насрочиха извънредна пресконференция, на която доцентката да изясни своята версия по скандалите. Брифингът обаче продъли едва десетина минути, като Алексиева предварително позволи да й бъдат зададени само два въпроса (пълен запис на изявлението й можете да чуете в аудиофайла).


В резултат на това остана неизяснено ще се оттегли ли Алексиева от журито, което оценява дъщеря й в конкурс за доценти, ще има ли нова процедура, ще бъде ли извадено болничното лечение на лениво око от клиничната пътека и ще остане ли депутатът начело на женската организация на ГЕРБ.

И предшественикът й в здравната комисия си отиде заради лобистки скандал
Геновева Алексиева подава оставка малко повече от месец след като стана зам.-шеф на здравната парламентарна комисия. Тя зае мястото на отстранения също заради лобистки скандал Пламен Цеков. Неговото отстраняване беше санкция за участието му в скандалната поправка в закона за наркотиците, публикувана в Държавен вестник, без да е гласувана от парламента. Малко по-рано тогавашният председател на здравната парламентарна комисия Лъчезар Иванов също беше принуден да подаде оставка, след като стана публично известно, че оказвал натиск над тв журналистка да не пуска разследване за охолния живот на негов приятел митничар. Иванов се раздели и с постовете си на зам.-председател на парламента и шеф на столичната организация на ГЕРБ.

Геновева Алексиева потвърди, че е обсъдила ситуацията с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. И двамата били на мнение, че личните нападки срещу нея не трябва да се отразяват на имиджа на партията, нито петната върху професионалния й имидж да отиват върху ГЕРБ.


"Не трябва българското общество да остане с впечатление, че моите действия са пряко свързани с работата ми като член на парламентарната група на ГЕРБ, това са мои лични действия", заяви пред журналисти тя.  Самият Борисов не коментира скандалите около Алексиева по същество, а се ограничи с думите, че цени качествата и професионализма на доцентката.


"Обвиненията за източване на Националната здравноосигурителна каса ме смаяха, те просто ме ужасиха", каза Алексиева. В началото на седмицата офталмологът проф. Православа Гугучкова обяви, че Алексиева източва здравната каса чрез клинична пътека, в която е включено болнично лечение на т.нар. лениво око при децата. Алексиева работи в очна клиника, собственост на дъщеря й и на фирма на съпруга й Силви Алексиев, в която се предлага такова лечение. 


В отговор Алексиева извади списък на експерти, присъствали на работни срещи на 12 октомври и 25 ноември м.г., на които са обсъждани клиничните пътеки в Националния рамков договор за 2010 г. По думите й на срещите "с пълен консенсус всички се подписахме, че трябва да помислим за лечението - 2 до 3% от популацията на една държава са с лениво око и хората не ги лекуват, защото нямат пари". "Ето го подписът на доц. Христова, пълен консенсус и аз съм смаяна, нямам думи да го коментирам", заяви депутатът. Ксерокопия на документите бяха раздадени на журналисти, но в тях има подписи на присъстващите на срещата експерти, а не кой как е гласувал по предложението.


Алексиева посочи, че за цялата офталмологична общност е известно, че тя е в конфликт и с доц. Христова, и с проф. Гугучкова, който продължавал вече 40 години. Цитира и разпространи сред журналисти мнение на националния консултант по офталмология доц. Ива Петкова, изпратено и до ръководството на ГЕРБ, че е недопустимо "професионалните спорове да се водят на страниците на ежедневниците, както и личните вражди да се намесват в лечебния процес".


По повод информацията, че е оценявала дъщеря си Виолета Чернодринска в конкурс за доценти, Алексиева декларира: "Няма законов конфликт на интереси в участието ми като експерт в специализирания съвет по офталмология".


Тя разказа, че "за всеки случай" преди конкурса попитала президиума на Висша атестационна комисия, където пристигат всички оплаквания и обжалвания от опорочени конкурси, а на 18 юни получила отговор, че присъствието й на заседанието на специализирания научен съвет по офталмология не противоречи на Закона за научните степени и научните звания. Добави, че председателят на съвета Андрей Андреев е подложил на гласуване нейното участие в заседанието, както и това на проф. Веселин Танев, чийто син също е кандидат в конкурса. Това обезсмислило двамата да подават отвод, защото "всички колеги, които гласуваха в този конкурс, искаха той да се осъществи".


"И ако бях си дала отвод, както и проф. Танев, това щеше да е нарушение на закона, защото това не се предвижда в него", повтори мнението си Алексиева. Попитана за моралната страна на въпроса, тя повтори първата си реакция по случая - "моралът е в закона и според него трябва да участвам в конкурса". Сега трима души се оплакват, тогава щяха да се оплакват всички девет участници, защото нашите гласове не се вадят от кворума, те се броят за глас "не" на всички участници, смята тя.


"Деликатният момент тук е, че по някакви причини и трите места (за доценти - бел.ред.) са обявени в един текст. Ако имаше различни обяви, щях да си дам отвод в конкурса на дъщеря ми, защото то щеше да касае само нея", обясни Алексиева действията си. Ден по-рано тя заяви, че не възнамерява да подава оставка, докато не приключи процедурата по избора на доценти, в която участва дъщеря й, т.е. до края на септември.


На въпрос дали ще остане председател на женската организация на ГЕРБ, Алексиева каза, че това ще бъде решено от партийното ръководство.Кой ще заеме зам.-председателските постове в двете парламентарни комисии ще стане известно в началото на новата пленарна сесия през септември. За момента обсъжданите имена са на Даниела Дариткова за здравната комисия и на Светлана Найденова за социалната, съобщи Би Ти Ви. Дариткова беше сред обсъжданите кандидатури за шефския пост в здравната комисия след оставката на Лъчезар Иванов.

Директорът на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) Нели Нешева не пожела да коментира оставките на Алексиева. "Тя преценява, всеки човек, който заема обществен пост трябва да преценява тези неща", коментира Нешева, цитирана от агенция "Фокус".


Нешева повтори позицията на каса от началото на седмицата, че заболяването е влязло в една от клиничните пътеки в началото на годината по препоръка на националния консултант по офталмология. В началото на годината обаче национален консултант е била доц. Руска Христова, която обяви пред "Дневник", че винаги е била против амблиопията да се включва в клинична пътека за болнично лечение.

Коментари (100)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на simo
  simo
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Тъпан бие, гайда ручи...
  "Законът е над морала" - затуй, докато сме на власт, давайте да натворим закони, кой от кой по-лобистки!!! Това е то ГЕРБ.

 2. 2 Профил на чобанмахала
  чобанмахала
  Рейтинг: 694 Неутрално

  Личните нападки срещу .... не трябва да се отразяват на имиджа на ГЕБР./На мястото на многоточието вече бяха поставени много гробари,а аще повече могат да се сложатл/ Тия от Гроб ни смятат за тъпи.Не сме ние тъпи, а вие, гробари, сте нагли ,прости копелета.Спасява ви само пропорционалната изборна система,която не дава възможност на нас,хората,да ви махаме поединично.А също така ви даде възможност да влезете в парламента като стадо маймуни ,водени от една голяма уста,на която повярваха маргиналиите.

 3. 3 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1211 Гневно

  Геновева Алексиева, депутат от ГЕРБ, подаде оставка като заместник-председател на здравната и на социалната комисия в парламента, но обяви, че е спазвала законите и е "смаяна" и "ужасена" от отправените обвинения.

  ЕВАЛЛА ТИ ПРАВЯ ЗА ГЬОН-СУРАТА!

  Наглостта и Алчността и на нашите депутати и политици се превръщат в оръжия за масово поразяване на народа, по-мощни дори и от атомната и водородната бомби взети заедно!

 4. 4 Профил на bate_Ventzi
  bate_Ventzi
  Рейтинг: 688 Неутрално

  И тази като Румяна Желева.
  Тъкмо вече я бях забравил.
  Надявам се и вие.

 5. 5 Профил на maratonkov
  maratonkov
  Рейтинг: 8 Гневно

  Такава наглост , от цялата земя на куп не можеш да събереш !Тя е смаяна и ужасена , а ние , ние сме отвратени ...но не само от нея а и от другите преди нея .Затова смяна на конституцията с възможност за отзоваване на "такива народни представители"...позор ,пълна палячовщина .Да напусне и парламента и щерка и нов конкурс ...това е !

 6. 6 Профил на berbenkov
  berbenkov
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Толкова много нахална,
  че става вече банална!!!

  www.berbenkov.hit.bg
 7. 7 Профил на Ивайло Йосифов
  Ивайло Йосифов
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Уважаеми ПРи и консултанти към ПГ ГЕРБ -
  никак не се справяте - Цецо, Шкумбата, Лъчо, Румито, Божко Димитров, Трайчо, госпожата от кръговото - я малко по-сериозно - ако не знаете как - пишете ми имейл - ще се разберем за консултантските услуги

  http://5starhospitality.weebly.com/
 8. 8 Профил на haralanov
  haralanov
  Рейтинг: 374 Неутрално

  Помислете само!
  Как така е невинна и отхвърля всички обвинения а си подава оставката?Нещо не се връзва нали?

 9. 9 Профил на pezar
  pezar
  Рейтинг: 479 Неутрално

  На такова животно по нашия край му викаме , свиня .

 10. 10 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 785 Неутрално

  Breve tempus aetatis satis longum est ad bene honesteque vivendum.' — Краткият живот на човека е достатъчно дълъг, за да се живее добре и честно.
  Desunt inopiae multa, avaritiae omnia' — На бедните хора не им достига много, на алчните — всичко.
  Славата променя нравите! — Honores mutant mores!'

  apoloniy
 11. 11 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Страшна наглост.моралът е в закона и според него трябва да участвам в конкурса

 12. 12 Профил на Роко 7
  Роко 7
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Като е голям специалист, триглав ли го търси в парламента.
  Тия по наглост И ОТВРАТ нямаТ равни в цялата Бг история и не само.

 13. 13 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 491 Неутрално

  ей така отникъде ми хрумна една поговорка-ти го плюеш -то си мисли че роса го роси

  за чиста и свята република-но не с този народ
 14. 14 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 491 Неутрално

  алексиева алексиева-морала -не е правна норма.но не еЕТИЧНО да участваш .

  за чиста и свята република-но не с този народ
 15. 15 Профил на Sioux
  Sioux
  Рейтинг: 744 Любопитно

  И какъв е проблемът с конкурса не мога да разбера. Все едно майката като е преподавателка в университета, детето й да не може да следва и учи в същия университет.

  Малко се преекспонира всичко това.

 16. 16 Профил на ibryam_ali
  ibryam_ali
  Рейтинг: 426 Неутрално

  'Веднага след това от ГЕРБ насрочиха извънредна пресконференция, на която доцентката да изясни своята версия по скандалите. Брифингът обаче продъли едва десетина минути, като Алексиева предварително позволи да й бъдат зададени само два въпроса..."
  ***
  Мдааа...колко убаво звучи тва,че гуспожата е ПОЗВОЛИЛА да й зададат само два въпроса и то ПРЕДВАРИТЕЛНО.
  Бем ти и брифинго,и кофтито матриял,де е на власт.
  Поне малко срама немате ли,бре лакомници ненаситни?

 17. 17 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1211 Весело

  До коментар [#14] от "скруч":

  Де да беше моралът х-й, че да и го начукаш!

 18. 18 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 491 Неутрално

  четейки статията разбрах че съпруга й се казва СИЛВИ.много мъжествено ми звучи.

  за чиста и свята република-но не с този народ
 19. 19 Профил на скруч
  скруч
  Рейтинг: 491 Неутрално

  До коментар [#17] от "Дедо Либен":айде сега -недей така.после ще те лекува за мързеливо око и старостта току виж те свари дете

  за чиста и свята република-но не с този народ
 20. 20 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3667 Неутрално

  Слушах по радиото мнението на известен бъларски доктор (май беше една от посочените горе) и от това, което каза останах с впечатлението, че въведената от Геновева Алексиева здравна пътека е асолютно необходима за да се излекуват навреме малки деца от очни проблеми, които по-късно стават нелечими. Така че, обвиненията към нея в тази насока са неоснователни.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 21. 21 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3667 Неутрално

  До коментар [#8] от "haralanov":
  Явно си на ви с дума като "достойство".

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 22. 22 Профил на RockyCoast
  RockyCoast
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До коментар [#16] от "ibryam_ali":
  Ами да ,като в комунизЪма при бай Тошо,все пак Бойко му беше охрана толкова години....взел е основните неща от него....ще се задават винаги правилни въпроси...и ще се обвиняват другите за всички беди на света....

  .
 23. 23 Профил на Роко 7
  Роко 7
  Рейтинг: 217 Неутрално

  Пфууу,
  не мога да изтрая лигаването и две секунди. Завалията съпруга й, какво е съгрешил, че е наказан да си ляга с нея.

 24. 24 Профил на napbon
  napbon
  Рейтинг: Неутрално

  Била в конфликт с другата от 40 г. Жените завършват медицина на 25. Трябва и двете да не са били по разпределение, да са ги назначили в една клиника ВЕДНАГА след завършването им, да са се изпокарали веднага и сега и двете да са по на 65.
  Така излиза моята сметка.

 25. 25 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1468 Гневно

  конфликт, който продължавал вече 40 години....

  Аре посмали малко де... И от студенстката скамейка ли сте се дърлили..... Бива бива самозабравили се хора...

  Ако не сте виждали какво е кофти матрЯл, който си е повЕрвал че има "мар6алски жезъл в раницата" - вижте тази лелка-другарка, която си въобразява че е Гражданка за Европейско Развитие на България...
  Приказките и на тема "морал и закон" са добра ил*страция на това какво е гьонсуратлък и 6уроба6тина...

  Бог да пази страната ни ако такива "водители" имаме по пътя към Европа....

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 26. 26 Профил на Горбачов
  Горбачов
  Рейтинг: 583 Неутрално

  На тази ако й бе чиста работата сама щеше да си подаде оставка, не да пита другите овце.

  Горбачов
 27. 27 Профил на Славена
  Славена
  Рейтинг: 1316 Гневно

  Нечувана наглост! В безсилните си напъни да намери оправдание за безобразията си госпожа Алексиева съзря несъществуващо противоречие между закона и морала и видите ли като "съвестен" гражданин взела, че спазила "буквата" на закона. Само, че за сведение на депутатката, моралът си е залегнал в буквата на закона и като не си е направила отвод е наруша и морала, и закона. Процедурата по провеждане на този конкурст е вид административно производство и за него важат освен конкретните текстове на Закона за научните степени и звания и тези на АПК. А Кодексът е категоричен:
  "Самостоятелност и безпристрастност
  Чл. 10. (1) Административният орган осъществява производството самостоятелно. По-горестоящ орган не може да изземе за решаване въпрос от компетентността му, освен ако това е предвидено със закон.
  (2) Не може да участва в производството длъжностно лице, което е заинтересовано от изхода му или има с някои от заинтересованите лица отношения, пораждащи основателни съмнения в неговото безпристрастие. В тези случаи по свой почин или по искане на някой от заинтересованите то може да бъде отведено.
  ..............
  Отвод
  Чл. 33. (1) Когато е налице основание за отвод по чл. 10, ал. 2, длъжностното лице се отстранява от участие в производството по свой почин или по искане на участник в производството.
  (2) Искането за отвод се отправя незабавно след узнаване на основанието за това. Длъжностното лице, за което е възникнало основание за отвод, предприема само действия, които не търпят отлагане, за да се защитят важни държавни или обществени интереси, да се предотврати опасност от осуетяване или сериозно затрудняване изпълнението на акта или да се защити особено важен интерес на заинтересован гражданин или организация.
  (3) Спорове по ал. 2 се решават от непосредствено по-горестоящия орган, ако има такъв."  "Има много налудничави неща, които могат да се направят, но ние няма да ги направим и все пак е приятно да си ги мислим." Кърт Вонегът
 28. 28 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 759 Неутрално

  Защо тоно нея съдим така строго? Та тя е дребна риба от бандата, наречена ГЕРБ.
  Мутрата със същата такава наглост и пренебрежение към законите и институциите стана премиер.
  Тя урежда дъщеря си, той - любовницата си.

  На 04.04. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 29. 29 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 759 Неутрално

  точно*

  На 04.04. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 30. 30 Профил на Whiskey&Gunpowder
  Whiskey&Gunpowder
  Рейтинг: 531 Неутрално

  "И ако бях си дала отвод, както и проф. Танев, това щеше да е нарушение на закона, защото това не се предвижда в него"

  Нещо гнило има в това твърдение ми се струва Ако закона не е предвидил подобна ситуация, то тогава закона куца. А колкото до госпожата, да покаже първо къде в закона пише, че да си подаде отвод е нарушение, и после да се оправдава с несъсществуващи нарушения от които видите ли се бояла та затова така....

  Американската пропаганда трие мозъци!
 31. 31 Профил на jiv
  jiv
  Рейтинг: 217 Весело

  гнусотия ,ама щом е герберска -карай да върви

 32. 32 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  Ама тя кокошката била УЖАСЕНА, еееееййййййй УЖАСЕНА! Бе да еба /преносно де, тая офса не става за ебане/ тъз крива нива! Кифла неква, пък и титулована - от най-добрите офто била! А кой я е чувал тая или съдят по ДЕБЕЛООЧИЕТО й! Трябва да е добра, щом е изнамерила начин през тез ДЕБЕЛИ очи да гледа!!!

 33. 33 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#15] от "Sioux":

  Ама мозако ти съвсем съответства на жиотното от снимката, или пък снимката си е твоя? За отвод да си чувал? А да си мислил по въпросът що го правят некой ора? А за конфликт на интереси да си чувал? Тая "специалистка" е мнооо тъпа, щом се е нагъзила сама с тоя конкурс /тя дори и в конкурс за красота, а съдейки по вида й и за грозота, в който се явява дъщеря й не мой да участва/! Ми моеше да притика свои хора у копмисията и странично, от разстояние да въздейства на бунаците. Ама не, тя преценила, че нема проблем!!! Бахти тъпата идиотка, а пък ти си бахти тъпия идиот, щом смяташ че нищо кой знае кво не е станало! За пътеката за мързеливото око нема кво да говорим! Аре оди да пасеш тучна трева!

 34. 34 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#20] от "Храбър":

  Ми да беше слушала по-унимателно МА! Можеше и да ти стане ясно, че това състояние е хронифицирано и изисква дългосрочни грижи и упражнения, които се правят в амбулаторни условия. Т.е. престой от 3 дни по пътека в болнично заведение е като да се предвиди за същият срок престой за криви зъби! Райш или нема смисъл да ти обяснявам!

 35. 35 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#33] от "potrebitel1":

  Смотаняк, преди да сложиш специалистка в кавички отвори си Гугъла и прочети малко за нея.
  Като имаш деца и се разболеят нещо оченцата им и трябва да идеш при нея си спомни какви си ги дрънкал тук.
  Информирай се и на колко е години преди да обсъждаш външният и вид.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 36. 36 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#21] от "Храбър":

  Не е на "ви", просто си няма хабер от тази дума.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 37. 37 Профил на arripedi
  arripedi
  Рейтинг: Неутрално

  Гурката женица, фанаха я в 2-3 далаверки и веднага се сдаде!
  Бойо, Бойо, къф матриал???
  Да го светнем тъпото Sioux #15.
  В доста добре платени области- медицина, право, журналистика, да не говорим за ЧЕНГЕЛАРСТВО И ДИПЛОМАЦИЯ (много са близки), личният състав прилича на родословно дърво на някои фамилии, известни и преди и сега. Мое да са мноо талантливи отрочетата, но що не се пробват в някоя нова за фамилията област???

 38. 38 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#20] от "Храбър":

  И тук си прав, но форумната кретения е безкрайна.
  Виж номер едно "Симчо", няма коментар от 13 юли, а тогава коментара му е бил познай за какво? Пак за оставка на някой от ГЕРБ.
  Тези ги активират като талибани.
  Ама пък хич не са много.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 39. 39 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#37] от "arripedi":

  Да помниш някой от предишните правителства да се е "сдал"?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 40. 40 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  Стига бе Руслане.Не виждаш ли че са крадливи амбициозни и некадърни във всяка една област.Така вредиш само на С.К.

 41. 41 Профил на arripedi
  arripedi
  Рейтинг: Неутрално

  Уважаеми Руслан 21, не съм привърженик на никоя партия и не ги деля на тия и ония, НО явно в политиката влизат само посредствени и лакоми!!! И тази оставка е бутафорна- нали пак сме в Парламента и скоро може пак да изгреем!

 42. 42 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#40] от "andimo":

  Правилно ме целиш, аз съм Костовист и не съм гласвал за ГЕРБ.
  Идеята ми беше, че нямаше досега правителство, което да натири веднага всеки издънил се. Друг въпрос е дали изобщо има издънка в този случай.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 43. 43 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#41] от "arripedi":

  Тази жена очевидно не е посредствена. Принципно обаче си прав за посредствените в политиката. Едва ли скоро ще изгреем, но в БГ всичко е възможно.
  Дразни първосигналното реагиране на повечето тук. Пак да кажа, вижте пост №1. Предният му коментар е от 13 юли, пак по същият повод. Активират ги само в такива случаи.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 44. 44 Профил на solen
  solen
  Рейтинг: 441 Любопитно

  Гледах телевизионен репортаж от Народното събрание.

  Показаха едно писмо от ВАК, в което доколкото видях пишеше, че не е нередно Алексиева да присъства на научния съвет.

  Но присъстването е едно, а гласуването - друго.

  Дали пък ВАК не е трябвало да й напишат за конфликта на интереси? Сигурно ВАК има юристи?

 45. 45 Профил на Стак
  Стак
  Рейтинг: 426 Разстроено

  Драги дами и господа, нека да говорим и пишем по същество! Никой не оспорва способностите на д-р Алексиева. Много хора знаят, че тя е невероятен специалист в областа си, с една дума, тя е много добра! Що обаче и трябваше да се захване с политика? Е, те тука и е грешката. Абе, имах един приятел на времето, който казваше, че колкото една маймуна се катери по-високо по дървото, толкоз по и червенее задника. Ако въпросната госпожа не се беше набутала между шамарите, едва ли щяхме да чуем името и. Щеше мирно и спокойно да си върши работата без идиотските емоции. Ама пуста жажда за ВЛАСТ...е те това яде главата на българина (българката)

 46. 46 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#35] от "Руслан 21":

  ГЛУПАК такъв, кой те светна за "чичко Гугъл", че от там се иформираш за всичко? Да не е лудата министърка? Аз случайно знам кои са достойните офталмолози и кифлата не е от тях. Но ти ходи се ликувай при нея, щом е добра за тебе! И що да ме вълнува възрастта й - НЕ СТАВА ЗА ЕБАНЕ и това е! Казвам го не щото е вашно, а щото се чудя - защо такиви кифли все у ГЕРБ се навират? Редно е като за нищо не стават поне да ги ебат! Извратеняци са в ГЕРБ!!!

 47. 47 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До Руслан.Замисли се че това е само за пред хората.Как Лъчко си купува къща на 200метра от тиквата миналата година .Всичко е за пред хората докато не ги хванат я от С.К. я от някой журналист.Разбери че това е 3-то бкп

 48. 48 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#46] от "potrebitel1":

  Какъв си вече казах, сега конкретно, защо:
  Прочети статията и ще разбереш кои са СПОСОБНИТЕ офталмолози, виж достойните наистина не ги знам кои са, вероятно са добри хора, но като ходя на лекар гледам да е способен КРЕТЕН такъв.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 49. 49 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3667 Неутрално

  До коментар [#46] от "potrebitel1":
  Начинът по който пишеш е достатъчен да си направя заключението както за теб, така и за познанията ти.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 50. 50 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#47] от "andimo":

  Знаеш, че тази идея с "маскарите" не я харесвам. Внушава някак политическо безхаберие, а то носи полза точно на комунистическите говеда, заради които бял ден не видяхме толкова години.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 51. 51 Профил на arripedi
  arripedi
  Рейтинг: Неутрално

  Нещо #46. Все ми е тая за ника ти, но подобни изявления показват мнооого комплекси, маааалко самомнение и никакво възпитание!!! Не съм братчед на адресата Руслан 21 и не съм съгласен с някои от тезите му, но недоразумение, като теб само доказва тезата на Бойо за "матриала"- скрий се в тъжната си дупка!

 52. 52
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 53. 53 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#51] от "arripedi":

  Ама педи, никак не ме е еня на кой си братчед! Дупката ми не може да е тъжна, но ако видиш в какъв разкош живея, ти ще се натъжиш!

 54. 54 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#52] от "potrebitel1":

  Цените паднаха, вземи си проститутка, че откачаш. Много си напрегнат. Един форумец наскоро каза: "Господ ни е дал по две глави, но недостатъчно кръв и за двете".
  Върви, охлаби, тогава ще говорим. Не е хубаво без секс продължително време.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 55. 55 Профил на arripedi
  arripedi
  Рейтинг: Неутрално

  Откъде изникват такива, като Употребеното ##53 и назад???
  Горкото, сигурно скоро са те употребили, че си с такъв ник. Остана само да споделиш разкоша , в който се е случило. А за дупката си не говори - сами се сещаме.

 56. 56 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Весело

  До коментар [#53] от "potrebitel1":

  Живей в разкош тогава. На мене ми стига, че ми намери двама форумни приятели. Благодаря, аз с тях почти не съм обменял мнения досега, но ти го промени това.
  И не забравяй, разкош, разкош, ама и жена трябва.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 57. 57 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 531 Неутрално

  До Руслан.Има такива хора в С.К..Не си струва за тиквата една добра дума да кажеш

 58. 58 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#57] от "andimo":

  При не съвсем нереалната алтернатива, отново тройной, предпочитам тези.
  СДС трябваше да си остане СДС, но не остана. От това загубихме твърде много. Не знам дали ще има пълно възстановяване някога.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 59. 59 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 785 Неутрално

  Тотално се о--раха! Намазани до ушите, че ще вмиришат и нас!
  Болно ми е, че тези хора са се взели толкова сериозно, че чак са забравили какво е:За обществена полза. — Pro bono publico.
  Pro bono publico is used in the United Kingdom to describe the central motivation of large organizations such as the BBC, the National Health Service, and various other NGOs, which exist "for the public good", rather than for shareholder profit.


  apoloniy
 60. 60 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#54] от "Руслан 21":

  Дали съм охлабил или не немам никакво перде! Та да мислим рационално - тая кифладжийка да е специалист - не е! То не е и нужно да си голем специалист, за да се захшанеш с политика. За управлението са нужни други качества. Та кои от тх въпросната притежава? Да е морал, не е морал - хем Бойко го каза. Не съвсем в прав текст, но все пак го каза - от морална гледна точка е несъввместимо да заема поста зам.председател на здравната и социалната комисия или АЗ и Бойко сме в грешка? Да е умна - не е, иначе немаше да се набута така глупаво между шамарите. Да е обществено неоспорим авторитет - не е! Та тогава каки по каква причина мамка му беше сред силните на деня? Дори не може да прикрие далаверите си. Единствено ако ставаше за ЕБАНЕ щях да разбера напъните на Бойко и Цецо да я лансират. Ама НЕ СТАВА и за тази работа! Та какво да й обсъждам? То нищо спорно няма - кифла, която за нищо не става. Поне едсна снимка на щерка й да турят. Може пък тя да става за джиджи-биджи!

 61. 61 Профил на Apolon ot Tiana
  Apolon ot Tiana
  Рейтинг: 785 Неутрално


  potrebitel1 Провери в интернет, де.Може да намериш нещо.Ама внимателно, да не се тазмирише много и то.

  apoloniy
 62. 62 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Разстроено

  С жена ли говоря?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 63. 63 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#55] от "arripedi":

  Педи, педи, немах предвид "оная дупка", а палата в който си живея. Ти по момчета ли си падаш? Верно че Алексиева на момче прилича, но това да не те заблуждава - това си й е името, не е прозвище!

 64. 64 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#63] от "potrebitel1":

  Кажи поне мъж или жена си? Не става ясно от писанията ти, малко са подвеждащи с това таковане.

  ........Та тогава каки по каква причина мамка му беше........
  Това подвеждане също имам предвид. За мене не е без значение с кого се карам за каквото и да е.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 65. 65 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 793 Неутрално

  Майтаааап! Цирк! Тя била "попитала президиума на ВАК"! В т.н. президиум на ВАК участват комунисти и комунистически подлоги! За компетентност не може и дума да става! Един тук пита нямало ли юристи във ВАК. Няма! Но дори и да имаше, какво щеше да стане? Това, което стана при епохалното нарушение на руснака Юхновски, който се яви на конкурс за председател на БАН В ЕПОХАЛНО НАГЛО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА! В БАН има един така наречен институт по правни науки - където се подвизават комунекадърник до комунонекадърника! И тия комунонекадърници бяха "излезли със становище", че руснакът не бил нарушавал закона. Обаче руснакът подаде оставка. И що така? Нали уж не бил нарушавал закона? Комунистът е некадърник по дефиниция. Ако някой комунист не е некадърник, това подлежи на специално доказване!

 66. 66 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#61] от "Apolon ot Tiana":

  А теб като те заболят очичките в нет-а ли гледаш или ходиш при доктор? Аз ходя при най-добрите, а кои са те, не се чете в нет-а! Има си канали за всяка информация и да те осведомя, че нет-а не е сред тях. Това, което е общодостъпно, не ми го хвали!

 67. 67 Профил на capitalist
  capitalist
  Рейтинг: 1047 Любопитно

  До коментар [#66] от "potrebitel1":

  е дай някое друго име,сподели с нас де .....

 68. 68 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#66] от "potrebitel1":

  Знахари, магьосници?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 69. 69 Профил на arripedi
  arripedi
  Рейтинг: Неутрално

  Смешки много - скоро беше едно хамериканче от LA, сега некво сбъркано с неоправдан нагон- държавата е малка, моля ходете си. Разкоша ви чака с тапицирани стени. А за ориентацията- никое педи не би избрало този ник- тъй че, приемам закачки, но не откликвам на "скорообърнати". А че разбира от медицина кърти клекалото, щото мивки не останаха!

 70. 70 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#67] от "capitalist":

  Aма това да не е форум под темата "окьоровях, препоръчайте ми офталмолог"? Много странен народ! Аз не случайно подчертах МНООООГОКРАТНО, че овцата за ЕБАНЕ НЕ СТАВА! Безпредметно е да се обсъждат качествата й на офталмолог, понеже МОРАЛЪТ има значение в политиката, не колко е добра или недобра. Все пак споделих, че не е светило в областта и пак да кажа ВСЕ ТАЯ МИ Е дали този, който злоупотребява е добър специалист! Това просто няма значение! Срам, срам, както за ГЕРБ, така и за лекарското съсловие!!! Сега, ако ставаше за ЕБАНЕ е друга работа, но и за това НЕ СТАВА!!!

 71. 71 Профил на Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Сбогом, тъпаци от "Дневник"!
  Рейтинг: 793 Неутрално

  На друго място "Дневник" пише: "без отговор останаха въпросите ще се оттегли ли Алексиева от журито, което оценява дъщеря й, ще има ли нов конкурс". Отговорът е следният. Първо, не може да се очаква от нарушилия закона да си признае безусловно, че го е нарушил и да си посипе главата с пепел? И Алексиева няма защо "да се оттегля" от журито, процедурата на първа инстанция вече е проведена. Сега следващата инстанция (комисията при ВАК) трябва да се самосезира, да установи нарушението, да отмени избора и да върне материалите за ново разглеждане, като при това трябва да наложи отвод на нарушителката. И това няма да е "нов конкурс", а ще е същият конкурс, който ще започне отначало, този път без шуробаджанащина.

 72. 72 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#70] от "potrebitel1":

  Значи, ако ставаше за таковане нямаш проблем с нея - ни в политиката, ни в медицината?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 73. 73 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#69] от "arripedi":

  Не се оправдавай педи, не е срамно, че си педи! Виж това че си глупав е по-неприемливо! Сподели - майка ти ли те изпусна, главата си ли удари или лекарите те объркаха?

 74. 74 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#72] от "Руслан 21":

  Ами да, ако ставаше щчх да проявя разбиране ...

 75. 75 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#74] от "potrebitel1":

  Пост 64, мой ??? Питам те съмсем сериозно. Аз не съм бягал никога от пряк въпрос.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 76. 76 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#72] от "Руслан 21":

  Ето царо например, като изключим лидерКаТА на женствената партия ги беше подбрал! Хубавици бяха и никой не им намираше кусур. А лидерката бе грозновата и въз простовата, но си имаше причини - без нея немаше мандатоносител. Т.е. инаше неква логика. Тук не я виждам! Освен пак ДС да е замесено и целта е да се изложи кадровата политика. Сега, ако Цецка, Фидоска, Румито, Анка и горната бяха хубавици поне колкото Фандъкова - кой щеше да се сърди“ Лесно може да се отдаде глупостта на хубостта, пък и да се преглътне. Но на какво да отдадем птова чудо-юдо риба кит /не визирам Фидоска/?

 77. 77 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#75] от "Руслан 21":

  А би трябвало!

 78. 78 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#76] от "potrebitel1":

  Докато не кажеш мъж или жена си, не коментирам нищо.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 79. 79 Профил на capitalist
  capitalist
  Рейтинг: 1047 Весело

  До коментар [#70] от "potrebitel1":

  да си ме видял да я защитавам тази,заради скандала за първи път я чух ,просто те попитах да споделиш ......

 80. 80 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#77] от "potrebitel1":

  ..........А би трябвало! .........

  Може и да "би", ама аз не го правя и в живота, и бой съм ял, когато са били повече, а разума преди това е казвал да бягам, ама не бягам.
  Може мама да ме е изпускала на главата ми някога, няма как да знам.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 81. 81 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  До коментар [#77] от "potrebitel1":

  Зайче, ще кажеш ли какво си, или да ходя в друга статия?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 82. 82 Профил на bee
  bee
  Рейтинг: 1264 Весело

  До коментар [#81] от "Руслан 21":

  Руслане, много нежно бе, " зайче "? Сменил си стила май? Ми какво да е, някой млад и прав заек сигурно, щом в камара постове говори за е..не. Зайкиня ли да е?

 83. 83 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3667 Неутрално

  До коментар [#79] от "capitalist":
  Не виждаш ли, че потребителя съвсем се унесе. Сигурно и пяна тече от устата му.

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 84. 84 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Весело

  До коментар [#82] от "bee":

  Аз вече казах, докато не знам какво е, не коментирам. Виж това изреченийце, така и други са се издавали.

  .............Та тогава каки по каква причина мамка му беше........

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 85. 85 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#79] от "capitalist":

  В това е въпросът! Някой се въздигат в "специалисти" само за да се оправдае функцията. Като немала морал, пък е в ръководството на няколко парламентарни комисии, поне специалист да я изкараме ...

 86. 86 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#83] от "Храбър":

  Да бе, шампанско, ягоди. шампанско ... Разпенявах се нещо!

 87. 87 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#81] от "Руслан 21":

  кенгуру-албинос, не зайче!

 88. 88 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Неутрално

  До коментар [#86] от "potrebitel1":

  Компот от ягоди и каквото и да било вино ......мммм, не ти завиждам за утре, наистина ще се пениш зайче.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 89. 89 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Любопитно

  ОК, кенгуру-албинос - мъжко или женско?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 90. 90 Профил на tonitod
  tonitod
  Рейтинг: 1159 Неутрално

  До коментар [#85] от "potrebitel1":

  Може да не става за политик, но Ви уверявам че е много добър детски офталмолог. Има невероятен подход към децата! А деца, особено малки се лекуват много трудно.

 91. 91 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 688 Неутрално

  Имах търпението да изслушам записа от обясненията и.Моят коментар е:Възможно е да е добър лекар и добър човек но едва ли .Наглото и държание да обясни всичко с това че е незаменима в тази обляст просто отхвърля тази възможност.Не мирясаха да се облагодетелстват и да използват депутатския мандат за лично ползване.Ачик далавера и нямало конфликт на интереси.Ето как човек се превръща в маскара и посмешище.Влизат в парламента плахи и неугледни излизат наперени и милионери и всичко в полза роду хо хо хо.Това чест достойнство тези понятия им са непознати.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 92. 92 Профил на lbq26502948
  lbq26502948
  Рейтинг: 636 Неутрално

  До коментар [#88] от "Руслан 21":

  Ух, как можа! Само при мисълта за компот и вино, получих разстройство! Ама как живеете бедните! Ще спра с негативните коментари, разбрах как се чувствате! Да, Алексиева е добра жена и най-големият специалист. Много е способна и изключителен политик. Здравната каса е най-хуманната, а правителството е най-способното от началото на прехода! Ох, стомахът ми е толкова чувствителен ...

 93. 93 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Весело

  До коментар [#92] от "potrebitel1":

  Еми заслужи си го. Ягоди в края на август зор се намират.

  Обаче не каза за кенгуруто? Пола му.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 94. 94 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1365 Разстроено

  До коментар [#92] от "potrebitel1":

  ...........Ама как живеете бедните!.............

  Ами трудно, един НЕТ ни е останал и миналогодишните компоти. А, и старото вино, леко вкиснало, ама няма ново още.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 95. 95 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  РУМЯНА ЖЕЛЕВА #2... МЕСТЕН ВАРИАНТ....ТОВА Е ЦЯЛАТА РАБОТА, но тъй като е местна историята Борисо, ще си я защитава, щото у дома всичко може, може и да псуваш на шибан народ, може да удряш шамари, може матряля да не е добър, може да го съветваш да си сменя чипа, може да си жури на шурата, на баджанака на сестра си и дъщеря си, може да си хидроинжинер, а да си всъщност едно егоцентрично и нервно ченге, което иска да разпределя парите на държавата и да отделя една част за себе си, може да си от СДС пък всъщност да си от БКП-БСП , може да направиш партия ГЕРБ и постояно да разправяш, че не си бил свързан със старите служби и толкова много да мразиш комунистите, че няма накъде повече, нищо че си бил прислужнк, готвач теляк, масажист, пожарникар, шофьор и пазвантин на техните особи. У нас всичко може, щото народа си плаща и иска да гледа представления на живо... лошо е обаче когато артистите са третокласни и нямат нито талант, нито възможности и тогава току виж ПИЕСАТА СЕ СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА ВЪВ ФАРС и започнала да се играе без публика, докато накрая пада от програмата...

 96. 96 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  ... и тя в КОНФЛИКТ с шибаните КОЛЕГИ, като Божидар Димитров... шибан народ, шибани колеги и гилдии, защо така бе? И на нея и чудно и на Божидар също му чудно, за Борисо няма да говорим, той е убеден отдавна, че матряла е калпав, по-отпреди още, когато Симеон каза в негово присъствие, като личен телохранител, че този народ трябва да си смени чипа... те това са ПОСТКОМУНИСТИТЕ, ВСЕ ДРУГИТЕ СА ВИНОВНИ, НАЙ-ВЕчЕ НАРОДА и Иван Костов и той много е виновен...

 97. 97 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 733 Неутрално

  И З М Е Т ! ! !

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 98. 98 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 733 Неутрално

  До коментар [#90] от "tonitod":

  Да се ограничи само в офталмологията, за всичко останало явно е бездарна и родата си не можа да прокара без да я омерзи!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 99. 99 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1107 Неутрално

  До коментар [#76] от "potrebitel1":

  ...смешно,... обаче, иска да са му верни 100%, а хубавата жена е само наполовина твоя. Царя е първо във възраст и второ си има голямо семейство и можеше да си го позволи, няма да се излага човека с ферма за крокодили...

 100. 100 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 598 Неутрално

  Тука при нас се нарича Гьонсурат или тепегьозлък..

  Питане културно:
  Защо мълчи ДСБ след прочутото изказване на Боко Тиквата, че си имаме приличен президент?

  Аз ли? Не харесвам Костов, но не го коментирам..

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK