Разбита е колата на шефа на ветеринарите Йордан Войнов

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (55)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на tralala2010
  tralala2010
  Рейтинг: 527 Неутрално

  Стари номера. Пак има конспирация, пак има "предупреждения". Какво да кажат хилядите собственици с разбити или открдени (присвоени) коли, чиито началници не вземат присърце проблема и ББ и ЦЦ не са им познати. А може и друго- разбили са я и очаквали да намерят цели салами, но е била пълна с "дупета" и са я зарязали.

 2. 2 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 541 Весело

  Хайде, хайде ... големите "борци" срещу лошите... За такива, работещи срещу интереса на обикновените хора и в услуга на кожодерите се полагат МНОГО по-различни наказания....

 3. 3 Профил на Moonshine
  Moonshine
  Рейтинг: 594 Весело

  Войната на Дупетата.

 4. 4 Профил на Гражданин
  Гражданин
  Рейтинг: 488 Неутрално

  Много нескопосано бе господа другари! С много бели конци го съшихте. Явно протекцията е от най високо място? В момента слушам разговор със сегашния "земледелски" министърин и главен герой в ирландската афера с 30годишното месо по БТВ. Много синхрон, а? Евтини сте, но с протекциите ефективни!? Просто сте поредната още по-нагла банда мръсници! Факт! А ние "шибания" според друг "министърин" Мат'рял според вас сме длъжни да ядем скъпите български боклуци? Боклуци са защото: сиренето е от всичко друго но не и мляко, пакетираното краве масло е всичко друго но не и краве масло. Колбасите са всичко друго но не и от месо. Прат, лой. соя, палмови мазнини- това ли ще е Стара планина? Защо не въведете истинския стар БДС? Отговарям си с не - защото такова нещо не може да се случи вече в колонията България. Не лъжете хората, че мислите за тяхното здраве! Тук става дума за обир и на последните ни стотинки, но умножени по милиони= на много милиони долари и евра за мутрите производители и ПРОТЕКТОРИ!!!

 5. 5 Профил на Бегемот
  Бегемот
  Рейтинг: 434 Неутрално

  №1,2,3,4 - защото сте социЯлистьи

 6. 6 Профил на thomasbg
  thomasbg
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Кой идиот си оставя чантата с документи в колата!? Очевидно съшита с бели конци постановка, за да може героят да си поиска безплатна охрана, тъй като съзнава много добре какво върши и че човешки погледнато заслужава отмъщение.

 7. 7 Профил на z_marinov
  z_marinov
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Този Йордан мнооого рушвети е взел и много е отчислил за партията-майка....

  А това с колата ми мяза на инсценировка от най-лошо качество.
  Момчетата с "дупетата" не са такива тъпанари, като министъро и директоро на националната служба за рушвети.

 8. 8 Профил на prirodata
  prirodata
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Той не една, а три чанти да беше оставил и да иска да не я разбият.

 9. 9 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 535 Весело

  Готовият на саможертва в името на това българите да се хранят с качествени колбаси стандарт "Стара Планина" Войнов ,може ли да бъде притеснен от подобно дребно произшествие ?.

 10. 10 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 968 Любопитно

  А полицията къде е ?
  Съотношение полицаи на еденица площ и еденица население.
  Мексико - 20 пъти по вече площ и 15 пъти повече жители има само 35 000 полицаи. България 1ца площ и 1ца жители - 65 000 полицаи !

  Мексико –
  територия 1 972 550 кв. км.
  жители 108 700 891
  полиция 35 000
  България
  територия 110 910 кв. км.
  жители 7 576 751
  Полиция 65 000

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 11. 11 Профил на Михаил
  Михаил
  Рейтинг: 754 Неутрално

  До коментар [#10] от "ДН":

  То за тва в Мексико има масови гробове...

  Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
 12. 12 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2179 Неутрално

  До коментар [#10] от "ДН":

  Полицията е заета с правораздаване, очакваме скоро Цецко да се започне да обяснява и как да се лекуват хората в болниците.

 13. 13 Профил на bgkurshum
  bgkurshum
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Жалки корумпирани наглеци.

  На 11.07. да изринем сикаджията и мутренската му шайка! Този път завинаги!
 14. 14 Профил на press
  press
  Рейтинг: 427 Неутрално

  аз също мисля, че това е напълно измислена глупост. тия двамцата крадливи състуденти от стара загора - найденов и войнов толкова ли са прости, та да не измислят нещо по-сложно.
  "Киселото мляко" - собственост на Зоров
  http://www.etrud.tk/

  press
 15. 15 Профил на The.Teacher
  The.Teacher
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Не знам дали някой помни преди няколко години скандала със замразеното ирландско месо, което се оказа негодно. Май в тогавашната далавера е замесен и Мирослав Найденов. Ето една статия по въпроса - http://meto76.blog.bg/politika/2010/08/23/zashto-uvolniha-miroslav-naidenov-ot-nvms.595017

  Ето и от един друг форум:


  Пращат 11 ветеринари на прокурор за внос на мърша


  Единадесетте ветеринари, отговорни за вноса на 20-годишното посиняло ирланско говеждо от склад в Холандия, и на шкембето без редовни документи от Нова Зеландия, отиват на прокурор. Директорът на Националната ветеринарномедицинска служба доц. Жеко Байчев им е връчил заповедите за отстраняване от работа, докато трае разследването. Преписката от инспектората ще бъде дадена във вторник на главния прокурор Борис Велчев. Прокуратурата ще разследва съмнения за корупционни практики при вноса на месо.
  За наказания се предлага д-р Михаил Бащавелов, директор на РВМС на Кулата, откъдето са влезли говеждото и шкембето. Ще се искат обяснения от шефа на граничния ветеринарен контрол д-р Димитър Шаламанов, който пуснал 47,8 т говеждо, върнато преди 18 години от Венецуела. Ще бъде санкциониран целият ветеринарен граничен екип. От Кулата влезе и говеждото, и шкембето. Ще бъдат наказани двамата ветеринарни инспектори от Перник, които пуснаха шкембето на пазара, без да вземат от него проби за изследване. Ще се търси отговорност от д-р Александър Тухчиев, главен ветеринар в Пловдив, "приел" ирланското годеждо. Органите на ДВСК в града също са си затворили очите пред посинялата мърша и са я обявили за годна за пазара. Предложен за наказание е и сегашният председател на дисциплинарния съвет на Националната ветеринарномедицинска служба Стрелка д-р Мирослав Найденов. От неговия факс е изпратено разрешителното за внос на говеждото от фирмата "Бул импекс". То е дадено 4 дни след като пратката от 47,8 т е тръгнала към България. Вносителят е бил сигурен, че месото ще влезе у нас с всички необходими документи. Прокуратурата ще проверява дали "трасето" е било използвано и преди.
  До 12 април 11-те ветеринари трябва да дадат писмени обяснения. След това дисциплинарният съвет ще решава всички ли да бъдат уволнени дисциплинарно и пратени на прокурор, или някои ще се разминат с по-меки санкции. Шестима от разследваните са болни, шефът им Бащавелов не е гледал болничните им листове, не знае какво им има, но допуска, че до края на април те няма да оздравеят. Той продължава да твърди, че шкембето е ставало за консумация, въпреки че не му е правен микробиологичен анализ. Трима от разследваните ветеринари все още са в процедура на проучване за образуване на производство.

  Местоживеене:---> Магратеа. Образование:---> Антична филология, трансформационна етика и вълново-хармонична теория на историческата перцепция.
 16. 16 Профил на insomnia
  insomnia
  Рейтинг: 8 Любопитно

  Интересно е какво ще се получи, ако блюстителите на реда се разровят в имотното състояние на служителите от всички служби - РИОКОЗ, ДВСК, НВМС и т.н. по региони. Както и митничарите, някои от дългогодишните "страшилища" за нарушителите се радват на завиден имуществен ценз. Мнозина от простосмъртните, или от "шибания" народ се питат, аджеба как става това с една заплата на държавен служител. Глас в пустиня.

 17. 17 Профил на Малката Пица
  Малката Пица
  Рейтинг: 800 Неутрално

  Може да му е разбил колата любовника му от ревност например?

 18. 18 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#1] от "tralala2010":

  Ти на какав процент си от далаверата с "дупетата"??? Тра-ла-ла - на друг ги пробутвай тия номера. Е , все някой селяк ще ти се върже!!!!!!!!

 19. 19 Профил на Вели
  Вели
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#15] от "The.Teacher":

  .............................
  Предложен за наказание е и сегашният председател на дисциплинарния съвет на Националната ветеринарномедицинска служба Стрелка д-р Мирослав Найденов. От неговия факс е изпратено разрешителното за внос на говеждото от фирмата "Бул импекс". То е дадено 4 дни след като пратката от 47,8 т е тръгнала към България. Вносителят е бил сигурен, че месото ще влезе у нас с всички необходими документи.
  ...........................................
  От факса на Найденов бил изпратен документа за внос.
  Че няма от моя факс да го пратя , я?
  Кой е подписал документа за внос???? Това е важно, а не че е изпратен от еди кой си факс апарат!!!

 20. 20 Профил на old__bg
  old__bg
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#2] от "Коки":
  Искаш да кажеш, че НЕ колата , а ГЛАВАТА му е трябвало да счупят ли ?

 21. 21 Профил на Ивайло Йосифов
  Ивайло Йосифов
  Рейтинг: 648 Неутрално

  От кога земеделския министър се преквалифицира в детектив, прокурор и разследващ? А, и на мене ми разбиха колата онзи ден - да звънна на Найденов ли сега?

  http://5starhospitality.weebly.com/
 22. 22 Профил на невеж
  невеж
  Рейтинг: 477 Неутрално

  хмммм... абе този земеделски министър много активен бре! в смисъл, чий го е дирил да гледа мястото на инцидента? все пак става дума за разбит автомобил. сигурен съм, че и на някои служители на министерството колите са им били разбивани, но не вярвам министърът да е ходил лично. и как пък така реши, че инцидентът има всички признаци, че целта му е да сплаши ветеринарния шеф?!? нещо много бързо се поставят заключенията, а фигури с високи постове (т.е. министър) се оказват много загрижени за един разбит автмобил... я, не ни гъбаркайте - ние може и да не знаем със сигурност какво става, но сме 100% сигурни, че рабоотите ви не са чисти, господа, и миришат.

 23. 23 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Е не можахте ли да измислите нещо по-така?Толкова ли са ви тъпи сценаристите?

  "Войнов обясни, че му се обадил и неговият подчинен д-р Кулински, който уплашен преместил на друго място съпругата и детето си. "
  Е това ме уби!То бива,бива гледане на филми ама да вкарваш вътре публиката .
  Смешници!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 24. 24 Профил на nikoletam
  nikoletam
  Рейтинг: 434 Неутрално


  ПОМИЯРИТЕ СРАМа НЯМАТ

  Крадеца вика дръжте крадеца....

 25. 25 Профил на Емо Ангелов
  Емо Ангелов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  За мен това е постановка, плитка и некачествена. Въпросът е, че тази заповед може лесно да се атакува в съда. Възможно е да се сезират и европейски институции. Засегнатите бизнесмени имат много по ефективно средство за защита, от колкото да сплашват. Ако те си потърсят правата по легален път, постановката ще лъсне. Но едва ли ще има санкционирани

 26. 26 Профил на Ивайло Йосифов
  Ивайло Йосифов
  Рейтинг: 648 Неутрално

  А и това за любовника му- не ме питайте от къде се знае - но е редно да се провери
  Няма да кажа повече

  http://5starhospitality.weebly.com/
 27. 27 Профил на mak1951
  mak1951
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До членовете на "дупе фен групата", и шефа на НВМС - вижте това:
  http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3229691
  Г-да "дупе фенове", след като замразеното месо в Европа е годно 12 месеца, колко дни, месеца са годни в Европа разфасовани обрезки от колбаси?

  Г-н главен ветеринар - дайте публичност на внесеното в последните 3-4 месеца замразено месо по количество страна и начална дата на замразяване; дайте публичност на последните три насрещни проверки, които поръчала НВМС за проверка на сертификати съпровождащи замразено месо от последните 12 месеца (ако не са правени такива - пак кажете.

  mak1951
 28. 28 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  До коментар [#25] от "1_naum":

  Накрая ще се окаже,че заради бандитския начин на министъра и подчинената му ДВСК да изкара от пазара един търговец за да може да продават "точно тези които трябва",държавата /т.е. всички ние/ ще плати/м/ поредният акт на "мутренски лобизъм"

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 29. 29 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  До коментар [#27] от "mak1951":

  "Г-н главен ветеринар - дайте публичност на внесеното в последните 3-4 месеца замразено месо по количество страна и начална дата на замразяване; дайте публичност на последните три насрещни проверки, които поръчала НВМС за проверка на сертификати съпровождащи замразено месо от последните 12 месеца (ако не са правени такива - пак кажете. "

  Е няма да даде! Защото в колбасите за които лобира /ст.Стара планина/ със сигурност не се влагат дупета ,но се влагат обрезки,изрезки,рога,копит и замразено месо,което може и да ти е набор!
  И няма да напишат какво са внасяли за да набутат в саламите си "онеправданите " български колбасари!

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 30. 30 Профил на eximon
  eximon
  Рейтинг: 754 Весело

  "Не искам да гадая, но по никакъв начин, ако е послание, не би ме пречупило, за да свърша своята работа. Ако някой го е направил за тази цел, просто е сгрешил, че ще се върнем назад".

  Да няма да се върнете назад ДРУГАРИ понеже трудно се връщат пари взети от конкурентите "месопреработватели" на рога и копита влагани в луксозния стандарт "Стара планина". ДРУГАРИ КОМУНИСТИ от ПП ГъРБ номерата ви са СМЕШНИ. НИЕ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВАМЕ. ВЯРВАТ ВИ САМО ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА ЧИЕТО ЛОБИ РАБОТИ ТУК И КОЕТО НИ ТЛАСКА КЪМ НОВ ЗАЕМ от МВФ. СМЕШНИ СТЕ!!! ДРУГАРИ не става само с показност и ПР - трябва и акъл!!!

 31. 31 Профил на mak1951
  mak1951
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#29] от "navy":

  На този ми пост - със сигурност НВМС няма да отговори!

  Но ако качеството и безопасността на месните и млечни храни стане кауза на много хора, ще имаме шанс да въздействаме в България да се приемат и спазват добрите практики за производство и съхранение на месни, млечни продукти....

  Според мен забраната за продажба в този им вид на изрезките от колбаси е стъпка в правилната посока. Но само една от стъпките.....

  mak1951
 32. 32 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 859 Неутрално

  Ами тези ,които са купили джипа на шефа на ДВСК ,ще дадат малко джобни и за задно стъкло/Само да не се окаже ,че са като във филма Хлапето на Ч.Чаплин.
  И откога на големите джипове им казват колата?

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 33. 33 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1341 Неутрално


  ПОСОКАТА Е ВЯРНА - ДОКАЗАНОЕ !!
  РЕАКЦИЯТА МУТРАФОНСКА ... ЗНАЧИ СА НА ПРАВ ПЪТ ....

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 34. 34 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1341 Весело


  МНОГО ЗАДНИЦИ ЗАЩИТАВАТ ТЕЗИ "ДУПЕТА" ... ??!! Или поне така изглежда ... като масовка са писанията ...

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 35. 35 Профил на Be_google ДОЛУпримитивнатаЦЕНЗУРЪ
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 36. 36 Профил на Емо Ангелов
  Емо Ангелов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Данните за внос (износ) по стокови групи и страни са публични и могат да бъдат намерени (поискани) от НСИ. Мога да погледна за внос на замразени меса за 2009, 2008 г., но не мога да го съпоставя с обемите произведено родно месо.

 37. 37 Профил на caravagqio
  caravagqio
  Рейтинг: 434 Весело

  До коментар [#34] от "barcelonski":

  "Гербер" вече си е диагноза ! И тя напълно приляга на психотичното ти състояние ...
  Стремежът ти да " легнеш на амбразурата" никого няма да убеди, че действията на Войнов не са лобистки и продиктувани от патологични помисли ...
  Затова и не се хаби , а отивай да си пиеш хапчетата.

 38. 38 Профил на Емо Ангелов
  Емо Ангелов
  Рейтинг: 1341 Неутрално


  mak1951 #27
  Не може така, с реторични въпроси, да се сравнява годноста на замразеното месо и колбасите (без значение изрезки или не) Последните съдържат сол и консерванти и са обезводнени, освен това се вакуумират и също се съхраняват при ниски температури.
  И при суровите меса и при колбасите си има норми. И едните и другите норми могат да се спазват или нарушават. Проблемът изобщо не е в това. Проблемът е в ИЗРЕЗКИТЕ, които имат много ниски цени заради лош ТЪРГОВСКИ вид. Никой не протестира срещу вноса на колбаси, нали? Защото те са скъпи и нямат кой знае какъв пазар у нас. Вакуумираните "дупета" обаче конкурират силно местното производство. Само че тази конкуренция е лоялна. Иначе трябва да излизаме от ЕС.

 39. 39 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 535 Неутрално

  Сега е моментът министър-председателя генерал Бойко Борисов да се появи пред една рота репортерки и да заяви ,че лично е разпоредил да бъде засилена охраната на Войнов .

 40. 40 Профил на eximon
  eximon
  Рейтинг: 754 Неутрално

  ХА-ХА-ХА ЦИРК!!! Войнов и Найденов информирали Борисов и Цветанов!!! Тово ми прилича на словосъчетанието - ДРУГАРКО, ДРУГАРКО, а пък Иванчо е лош и ме бие!!! ХА-ХА-ХА
  САФ „Магелан” АД изпрати отворено писмо във връзка с инцидента с личния автомобил на генералния директор НВМС
  31 август 2010 | 08:31 | Агенция "Фокус"
  Начало / Земеделие
  София. Фирма САФ „Магелан” АД изпрати отворено писмо във връзка с инцидента с личния автомобил на генералния директор на Националната ветеринарномедицинска служба (НВМС) д-р Йордан Войнов, който снощи завари личния си автомобил Тойота Рав 4 със счупено стъкло на задната дясна врата.
  „Искаме да изкажем съпричастието си към съдбата на гражданина Йордан Войнов, чиито стъкла на колата са счупени вчера вечерта. Смятаме, че съобщението, че за това от министър Найденов са информирани лично премиер и вицепремиер, е неуместно. Ежедневно биват счупвани стъклата на автомобилите на български граждани и това се разследва от компетентните органи. Съдбата на всеки български гражданин е еднакво важна. А счупването на стъклата на кола за всеки редови български гражданин е просто застрахователно събитие”, пише в писмото на фирмата.
  Според писмото на САФ „Магелан” АД - твърдението, че Анона ООД, гр. Плевен пакетира колбаси и „удължава”срока им на годност е невярно.
  По смисъла на българското и европейското законодателство, Анона ООД е производствено предприятие, което „дава” (определя) срок на годност. Това е заложено в Техническата Документация на едно производствено предприятие и е обосновано с регулярни лабораторни изследвания.
  Именно фирмите „САФ Магелан”, „Камарко” и „Анона”, на които Георги Костадинов е мажоритарен собственик, бяха обект на акция „Дупетата”, с която бяха установени 194 тона изрезки от колбаси с изтекъл срок на годност и без нужната документация. Проверени бяха и други фирми.

  © 2010 Всички права запазени. Позоваването на Информационна агенция "Фокус" е задължително!

 41. 41 Профил на vevie.ivanov
  vevie.ivanov
  Рейтинг: 8 Весело

  Както е казано в отвореното писмо, разбиването на стъклото на колата на господина е просто едно застрахователно събитие, макар че аз бих добавил, че и Б.Борисов да ти е министър председател също е застрахователно събитие...........

 42. 42 Профил на pavlikmorozov
  ****

  Този коментар беше изтрит в 13:30 на 31/08/2010 от неговия автор.

 43. 43 Профил на pavlikmorozov
  pavlikmorozov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  сигурно и тоя е бил сред мишените на "килърите", наред с бойко

  направо са смешни толкова явно да се опитват да спрат присмеха около "дупетета" като се престорят на мъченици.

  само да не се окаже, че колата е била разбита като напомняне, че КАТО НЕ УСПЯХА ДА СПРАТ ВНОСА НА "КАПАЦИ" СЕГА ИМАТ ДА ВРЪЩАТ ЕДНИ ПАРИ НА ЕДНИ ХОРА!

 44. 44 Профил на mak1951
  mak1951
  Рейтинг: 434 Неутрално

  До коментар [#38] от "1_naum":
  може би неясно съм се изразил.

  Пояснявам: Колбасът, от който са обрезките е произведен най-често не от фирмата, която прави фасовката на дребно. Но той е маркиран с наименованието си, производителя състава си, и до кога е годен (най-вероятно 2-4 месеца от дата на производство).

  Изрезките не могат да имат по-голям срок на годност от този на първоначалния колбас. А има време за събирането им, за транспорта им до България или до където и ще ги фасоват на дребно, а на етикета на крайната опаковка трябва да стои същия срок "годен до" като на първоначалния "колбас". Нека този срок да стои на етикета пък който иска да прави компромис, заради ниската цена - има право на избор. Всичко останало е чиста далавера.

  Сигурно сте прав, че това разчиства пазара за евтините продукти на други местни производители, но вече писах, че е само първа стъпка в правилната посока.

  Дадох примера за сериозното отношение в Европа към срока на замразеното месо, понеже то също се внася в България и е потенциално опасно за всеки от нас т.к. контролът му най-вероятно е формален само по сертификати без проверки.  mak1951
 45. 45 Профил на pavlikmorozov
  pavlikmorozov
  Рейтинг: 8 Неутрално

  а дали през акъла на треперливия чиновник е минала идеята, че стъклото може да е счупено от някой социално слаб, който се е вбесил, че опитвайки се да го ограничат до скъпарските и нехранителни нашенски продукти му затрудняват и без това проблемното изхранване?!

 46. 46 Профил на pavlikmorozov
  pavlikmorozov
  Рейтинг: 8 Весело

  мисля си, че някой е искал да окраде колата, но просто не е могъл да понесе разнеслата се през строшения джам смрад на корумпирано дупе, и затова не е пипнал нищо вътре

 47. 47 Профил на gb35
  gb35
  Рейтинг: 406 Неутрално

  Евалла! Всички горе се натискат да ядат от "дупетата" като най-качествен хранителен продукт.

 48. 48 Профил на sister
  sister
  Рейтинг: 8 Весело

  Ех, не колата, а главата да му бяха разбили на този бюрократ!

 49. 49 Профил на Kurti
  Kurti
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Не мога да се стърпя да не споделя с Вас:
  Началник съм на Държавна Служба Х, ето как протича един обикновен работен ден:
  Ставам рано сутринта, към 5 ч., за да дам интервю по Нова към 7ч.
  След това цял ден давам интервюта за най- различни медии, как ще забраня "Внос" от ЕС, въпреки, че в чл.1 на Договора за ЕС пише: "Страните Членки осигуряват свободно движение на хора, стоки и капитали"
  Към 17 ч. след консултации с юристи издавам Заповедта.
  Към 21 ч. взимам децата от къщи, като не оставям чантата си с документи, защото тя обикновено седи на задната седалка и решавам да похарча част от заплатата си - 1200 лв. за да отида на заведение.
  Излизайки от заведението установявам, че колата ми е разбита - нищо не липсва.
  Казвам си - ще се обадя на Министъра - часът е подходящ а и за такива неща винаги му звъня, пък и зная, че за нещо толкова сериозно, той веднага ще уведоми Министър- Председателя и Вътрешния Министър, който ще разпореди проверка - все пак и часът е подходящ, пък и ще има какво да се обсъжда утре в сутрешния блок, пък и ние така си работим.

 50. 50 Профил на Be_google ДОЛУпримитивнатаЦЕНЗУРЪ
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 51. 51 Профил на Минувач
  Минувач
  Рейтинг: 721 Неутрално

  Немците и австрийците ще продължават да си купуват колбасите нарязани на филийки и дупетата ще продължават да отпадат.
  За средното и бедното гражданство това е възможност да се снабдят с качествени колбаси за 5-7 лв/кг, несравнимо по-добри от нашите.
  Това не може да се прости на някого, че вече 5-6 г прави подобен бизнес. Вероятно има и продукти с изтекъл срок на годност, но регулирането и контролът им са съвсем други проблеми.

 52. 52 Профил на Хесапов
  Хесапов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Когато някой разби моята кола "Дневник" не написа и един ред по въпроса!

  Хесапов - герой на нашето време
 53. 53 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  Аз, предлагам Мирката да въведе още няколко стандарта - да речем - супер стандарт за месари, спонсори на ГЕРБ - стандарт "Мадарски конник" - кво му има на такъв стандарт в него и кучешко и копита и конско в едно. За млечни продукти, защо не стандарт "Кирил и Методий" дет се вика от една майка - славянка с чисто славянско име Мария са сукали и кви пичове - от славянски произход са излезли, малко ми се губи дали не бяха и братя - близнаци, но може да греша, де. Хем си ги представете от лево на цицата на славянката Мария - батко Методия, а от десно цука млекце малкият Кирилчо, кво лого става, а? А за винарите - стандарт "Христо Ботев"(може и с мечове), както се казва - човекът, обичал да си мокри брадата с винце и стихове е писал по темата.

  http://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg&feature=related
 54. 54 Профил на marquis
  marquis
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  До коментар [#44] от "mak1951":

  а ти, можеш ли да направиш сметка, колко салам се реже и яде в Германия, Италия и Испания в рамките да един ден и колко дупенца отрадат от тях в рамките на същия срок, че така компетентно заяваваш - дупетата се събирт за много дни, мило ми герберче? Не можеш, но явно, че главните тъпири на ГЕРБ могат, всъщност те всичко могат, защото глупостта е способна да твори чудеса.

  http://www.youtube.com/watch?v=x7dtCJwRIDg&feature=related
 55. 55 Профил на old__bg
  old__bg
  Рейтинг: 434 Гневно

  До другарите политолози,политовози,политоведи,политоблееееееди,тъпотолози,простополози и всички други „лози” и „веди” …

  Престанете да драскате глупости и да давате съвети!

  ИЗЛЕЗТЕ НА УЛИЦАТА И ПРОТЕСТИРАЙТЕ !!!

  Освен,ако не ви е гот да гледате турски сериали и Биг Брадър ДОКАТО мафиотите – управници не ви изсмучат и последната капчица кръв !!!!!!!!!!!!!!!
  Пак ли ние , дъртите , трябва да " развеем байряка " ?
  http://angelyordanov.blogspot.com/2009_04_01_archive.html

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK