Фондации обявиха награда за разкриването на садист - убиец на куче

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (25)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ++
  ++
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Има доказана връзка между насилието над животни и насилието над хора. Тези хора са опасни за всички!

 2. 2 Профил на zebra
  zebra
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Неизвестен взломил приют с цел одиране на куче. Звучи толкова нелепо. И прозрачно.

  МАХАЙТЕ СЕ, кърлежи, от обществено пространство. Досадихте с нещастните си опити за прокарване на ограничителни закони. Да не свършиха парите във фондацията, че така се разшумяхте? Мислите ли, че ви прави чест, че убихте горкото животинче само за да пробутате скапаните си ограничения.

  Обичам животните, но много повече обичам свободата си.

  А "Закон за защита на телетата и прасетата" не искате ли? Бързо, преди да е дошла Коледа.

 3. 3 Профил на zebra
  zebra
  Рейтинг: 402 Неутрално

  До коментар [#1] от "++":

  Има и доказана връзка между малоумието и управлението на ДПС в предишния мандат.

  И би ли бил така любезен да споделиш научния труд, от който черпиш информация?

 4. 4 Профил на Боно Нончев
  Боно Нончев
  Рейтинг: 676 Любопитно

  " От "Четири лапи" и Animal Rescue Sofia смятат, че една от причините за зачестилите случаи на садизъм спрямо животни е липсата на реални санкции за извършителите. "

  Какви изроди виреят в "Четири лапи" не мога да преценя, но за болшинството от хората предполгам че не убиват садистично защото знаят че това не е правилно.

  Страх ме е от психопати като Animal Rescue Sofia, според които единствената причина да не убиваш са глобите ...

 5. 5 Профил на Диана Димитрова
  Диана Димитрова
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#1] от "++":
  +++++++++++++++++

  " You've got to jump off cliffs and build your wings on the way down". Ray Bradbury
 6. 6 Профил на bamamamu
  bamamamu
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#1] от "++":

  Има доказана връзка между кучезащитните организации и малоумието.

 7. 7 Профил на 077888888888
  077888888888
  Рейтинг: 627 Гневно

  Абе това сайт на защитници на убийства на животните ли е?

  Ега си изродите..
  То затова всички ви е минуси, жалки нещастници..

  Нека някой като вас да посегне на котенцето ми.
  Одма ще го пратя в Великите ловни полета..

  Да изгоним паплачта ГРОБ и спасим Родината.
 8. 8 Профил на Убитака
  Убитака
  Рейтинг: 415 Весело

  В момента ако убиеш куче, те чака 3 години затвор.
  Ако убиеш човек, (примери десетки), минаваш с условна присъда.
  За жалост голяма част от кучкарите са душевно импотентни комплексари, неспособни да имат нормални емоциални отношение с друг ЧОВЕК.

 9. 9 Профил на др. Иванов
  др. Иванов
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Убийците са от "Четири лапи". От къде да си взема парите?

  Комунист - реформатор, реформатор - милиционер, милиционер - агент, в един и същи строй!
 10. 10 Профил на bamamamu
  bamamamu
  Рейтинг: 8 Весело

  До коментар [#7] от "07":

  Не е необходимо да си изрод за да ти е писнало от помияри по улиците и защитниците им по форумите ...

  Бтв. да ти е живо и здраво котето ...

 11. 11 Профил на Ivan Petrov
  ****

  Този коментар беше изтрит в 17:58 на 04/09/2010 от неговия автор.

 12. 12 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  Из форумите :
  25. Vankata_820 | 04.09.2010 14:07
  Обикновено педофилите работят там, където има деца, същото е със зооизвергите, те са там където могат да изявяват садистичните си наклонности! Някой от приюта е изтрещял, не е издържал на скимтенето на псето и го е одрал живо! Трябва мотив за такава жестокост, не може просто така да влезнеш и да дереш, някой си оправдава заплатата!, може и от "четири лапи" някой да се опитва да си заработи съществуването!!
  Закон е нормално да има за жестокост над животните, когато всички ние можем да се оттървем от кварталните бездомни кучета и котаръци с едно позвъняване по телефона! Когато всеки собственик на куче или коте се глобява, ако звярът не е на каишка и с наморник, и се разхожда само в определените за целта места, които са локализирани, както и всеки собственик събира и изхвърля фекалиите на животното си моментално, както е в цивилизована Европа!
  29. Vankata_820 | 04.09.2010 14:17
  …, забравих, ами те нали не приеха закона за криминализиране жестокостта над животните! Толкова са изпаднали тези от "Четири лапи", че са на принципа всяка кауза изисква жертви?!
  По-големи йезуити и боклуци няма от псевдо-природозащитниците, които трябва да получават парички по разни програмки!!! Целта оправдава средствата, по-сериозен мотив от това здраве му кажи...
  Жалко за беззащитното животно, което е било захвърлено от стопанин на кучета, понеже е голям природозащитник!!!
  32. Vankata_820 | 04.09.2010 14:24
  ...и какво по-удобно точно това куче да одерат, така и цяла Европа ще бъде въвлечена - отвратен съм от последователността и мерзските методи на "Четири лапи"! Това е, като тези, които развъждат и хранят бездомни помияри и котки, но не ги взимат в домовете си, а впоследствие децата ни стават неволни жертви на това безочие и псевдо-природолюбство - по-скоро тези хора отмиват гузната си съвест за предишни злини с недомислени дела, в които няма нищо градивно!!!
  33. Vankata_820 | 04.09.2010 14:26
  …, фактите сами говорят, така че историята е сълзлива, ама виновните, май сами я дирижират и пропагандират!!!
  Vankata_820 | 04.09.2010 14:43
  Мисля, че разликата между хората и останалите животни е огромна, не бива да се смесват понятията, но за да се реши един проблем, винаги се започва с преодоляването на първопричината за възникването му, за да може да се спре мултиплицирането му и след това се почват всички по веригата, които доутежняват проблема и не го решават!
  Така, че търпение другари, никой от вас не посочи първопричината, така че скоро проблемът няма да се реши, дори и да се криминализира избиването на животни!!!
  Държавата не може да си позволи и убийците на животни да разследва при положение, че няма хванат и осъден убиец на човеци със садистични наклонности, това ще наелектризира допълнително обществото!
  За мен първопричината за издевателствата е, че няма воля за криминализирането на стопаните на животни, които не се грижат за домашните си любимци и ги изоставят, които стимулират храненето на бездомни животни, защото имат гузната съвест, че са сбъркали и по този начин утежняват положението на съгражданите си, като създават предпоставки за болести, злощастни инциденти и т.н., които не удобряват приютите за животни и избиването им, защото няма отзовали се нови стопани за тях или стари такива!!! Първопричината е и кучешките и котешките лайна във всички пясъци и детски площадки и на всеки квадратен метър на всеки тротоар, където серат и пикаят бездомни и домашни животни на воля - ако ви се разболее детето поради тази причина едва ли ще се поколебаете да унищожите изродите, които стимулират това безчинство!
  В Европа, такива проблеми нямат, ама ние сме си Ориента, така че всички дерзаем, заради безволието и малоумието на управляващите ни!!!
  Vankata_820 | 04.09.2010 14:52
  …, избърши си сополите и си събери мислите, мъртвите не можеш да ги върнеш, въпросът е дали има повод за хленчене или за промяна, която да сплоти и природозащитници и обезверени хора, които са готови да посегнат на беззащитно животно, защото само тогава ще се реши проблема!!!
  Оф-топик, Аз лично не одобрявам подхода на "Четири лапи" за мен те са извършителите на деянието, те имат най-силен мотив, …
  64. Vankata_820 | 04.09.2010 14:57
  …проблемът е в първопричините - запомни!
  Нямах предвид МВР да не се занимават, а че обществото ще се наелектризира допълнително, ако в затвора започнат да влизат само убийци на кучета и котки, защото убийци на хора до в момента са рядкост там!
  69. Vankata_820 | 04.09.2010 15:21
  Момчета, много се хабите, убиецът може да е неграмотен и непукист, ако са му платили за това злодеяние, даже е добре нахранен и усмихнат за добре свършената работа, а ние се хабим по форуми, без да търсим първопричината за несгодите ни, ами няма да се оправим скоро, емиграция му е майката...
  77. Vankata_820 | 04.09.2010 15:58
  Току що разбрах, как в Студентски град в поляните над Зимния дворец към Околовръстното има традиция стопани на опасни породи кучета да се събират, да обучават и да насъскват срещу бездомни помияри, питомците си и да гледат как биват разкъсвани злощастните песове на парчета!!! Тази традиция се поддържа вече 10 години, къде са тези лумпели от "Четири лапи", защо спят и не реагират или само провокации инсинуират за да оправдаят съществуването си?!
  Представяте ли си колко опасни домашни кучета се обучават чрез злощастни бездомни помияри или котки?!
  Досега тази практика не е коментирана, защо???
  За мен "Четири лапи" са като ромските ни организации...
  105. Vankata_820 | 04.09.2010 17:16
  Замисляли ли сте се защо няма наистина приюти за кучета и котки създадени и спонсорирани от тези природозащитни организации, които днес инсинуират поредният голям скандал в БГ, явно играта им опира до самоиздръжка!
  В Европа и САЩ всеки, който иска да си има домашен любимец, отива първо в приютите, там условията са изключително добри за животните, те са чисти, дезинфекцирани, обезпаразитени, ваксинирани, обучавани и готови за нанасяне в новия си дом, а тук в приютите персоналът е най-изпадналата част на обществото(пияници), защо тези организации не европеизират БГ приютите или не основат техни?!
  Бездомните кучета са скопени, следователно новите улични попълнения идват от стопаните на кучета, а една кучка ражда до 12 кутрета, нали разбирате сега кой е виновен за проблема в БГ!!!
  В Севлиево, проблемите са наистина много сериозни, там кучета са на глутници, леко подивели и се скитат и из Балкана, което е по зле и от това да срещнеш вълк... ...имаше няколко случая и с опасни породи кучета-убийци, изводите пак клонят към вина на стопаните и държавата за този уличен феномен!!!

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 13. 13 Профил на Ivan Petrov
  Ivan Petrov
  Рейтинг: 789 Неутрално

  6. Vankata_820 | 04.09.2010 18:26
  Осигурявам спокойствието на всички, които не искат да дерат и убиват животни, но искат да се оттърват от бездомните котки и кучета по хуманен начин!
  Закупих един уред, за който прилагам линк по-долу към директния му вносител, който определено работи и прогонва бездомните животни, условието е никой да не ги храни. Проблем за храненето им няма, защото към всяка община има инспектори, които пишат актове на поразия на разни псевдо-поддръжници, които са сложили хранилка на улицата или пред входните си врати или в дворовете на кооперациите си, трябва само да подадете жалба и да посочите човека, който храни бездомните животни, колкото пъти е необходимо, глобите растат в геометрична прогресия!
  В детските пясъчници изсипвате черен пипер или насочвате въпросния уред.

  http://www.dazer.biz/animalchaser.htm

  "Ако истината, която съм казал, Ви изглежда шега, а всъщност Ви накърти - означава, че съм уцелил шегата - за непросветените: шегувал съм се!" Vankata
 14. 14 Профил на mikereto
  mikereto
  Рейтинг: 120 Неутрално

  крадеца вика хванете крадеца

 15. 15 Профил на shileto
  shileto
  Рейтинг: 1134 Гневно

  А към коя фондация да се обърна затова , че две нощи не сме спали защото десетина помияра се бият и лаят цяла нощ пред блока

 16. 16 Профил на lim
  lim
  Рейтинг: 402 Неутрално

  Там, където има правила и ред, няма помияри по улиците, и повечето садисти са изловени. Описаните места за жалост са на север и запад от Родината. Всичко е въпрос на цивилизованост. Мисля, че повечето инциденти са нарочно предизвикани за повече субсидии.

 17. 17 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1189 Весело

  4 лапи явно са привършили парите и сега лаят за да си заслужат парите от спонсора.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 18. 18 Профил на vstoyanov
  vstoyanov
  Рейтинг: 577 Неутрално

  а къде мога да видя, кои компании спонсорират подобна малоумщина, докато за страдащи хора (да, освен животните има и хора, които страдат незаслужено), изоставени деца и прочие няма достатъчно пари, за да мога да не използвам никога вече тяхна услуга отново.
  и какви са тези НПО-та с непублично финансиране???

 19. 19 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  Ех, ако сестрите Белнейски бяха помяри, колко награди щеше да има за информация за убийците им...
  Досега да ги бяха хванали. Но те нали са хора, лека им пръст, и са имали нещастието да се родят в държава, където животът на човек се цени по-малко от живота на куче...

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 20. 20 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  На мен ли само ми изглежда странно, че приюта няма охрана? Що за приют е, то май повече на свърталище на псета прилича. И като са толкова загрижени от 4 лапи защо не са си прибрали кучетата по домовете?

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
 21. 21 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Преди време един ритна малко кученце на улицата. Грешката му беше, че го видях. И че нямаше физически данни да тича по бързо от мен . Равносметката - кученцето вероятно със синина. Той с два предни зъби в шепичка. Каквото повикало - такова се обадило.....

 22. 22 Профил на starintheye
  ****

  Този коментар беше изтрит в 10:09 на 07/09/2010 от неговия автор.

 23. 23 Профил на starintheye
  starintheye
  Рейтинг: 233 Неутрално

  Най-интересен е въпросът ЗАЩО се случват такива неща... Отговорът може да се намери в коментарите тук...Аз съм потресен от тези коментари, но пък някак си не съм изненадан...
  Ще си позволя единствено следния цитат: "Работи върху пречистването на мислите си! Ако нямаш лоши мисли, няма да имаш лоши постъпки!"

 24. 24 Профил на baizuo
  baizuo
  Рейтинг: 1189 Неутрално

  До коментар [#21] от "niakoi_si":

  Еха, какъв мачо си само!!! А ако видиш някой мъж да пердаши детето си на улицата, ще се намесиш ли да му направиш забележка да не бие детето? Или най-вероятно налиташ само на 1.60/50 кг. Смешник.

  muncho: "Няма защо да се отричат очевидните и статистически доказани факти, че мнозинството жени не стават за шофьори"
 25. 25 Профил на niakoi_si
  niakoi_si
  Рейтинг: 684 Неутрално

  До коментар [#24] от "dgd":

  Как да ти кажа. Зависи от естеството на пердаха. Дете и куче може да бъдат пошляпвани с възпитателна цел.

  Но ако видя родител да подритва детето си както тоя боклук рита бездомно куче - ще се отнеса с него по дваж по агресивен начин. Естестествено крайния резултат не винаги е в моя полза . Случват се и аварии понякога. Но това не значи, че човек трябва да седи и трае като мишуга.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK