Общинарите чакат анализ за състоянието на "Топлофикация", за да решат бъдещето й

За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, влезте в профила си.
Коментари (8)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1
  ****

  Коментарът беше изтрит по желание на неговия автор.

 2. 2 Профил на Добри Божилов
  Добри Божилов
  Рейтинг: 630 Неутрално

  Нищо не е платила държавата. Тези прехвърляния са отървавания на Бойко от дълговете. Като беше кмет, я хариза на държавата, заедно с дълговете. Сега я харизва на Общината обратно - пак заедно с дълговете, които са 500 млн. лв.

  www.dobribozhilov.com
 3. 3 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 740 Неутрално

  За "Топлофикация - София" всичко отдавна е решено. По-добре ужасен край, отколкото ужас без край! ...

 4. 4 Профил на ju.li
  ju.li
  Рейтинг: 1074 Неутрално

  Хайде най-сетне да фалирате тази топлофикация, че тя се превърна на едно "кремиковци". Цяла държава се бърка да я запази жива и така тя краде не само от абонатите си, а от цялото население!

 5. 5 Профил на Емо Ангелов
  Емо Ангелов
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Да си слагат каквито си искат цени, но да дадат реална възможност за отказ от услугата. Това с топлофикация София е най-най-най-ужасният монопол в България

 6. 6 Профил на ovi
  ovi
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Аз също съм на мнение , че 'Топлофикация' трябва да фалира и да се даде правото на всеки сам да решава как и дали да се отоплява.Дружествата за Топлинно счетоводство следва да бъда отстранени като посредници, , както стана и с подобни посредници междУ Газпром и Булгаргаз.Просто те натоварват допълнително смеките ни.
  За да не се натоварват жителите на София, ползващи парно,с допълнителни сметки , следва общинският съвет да приеме решение , задължаващо всички държавни и обшински учреждения , да заплащат като всички останалите граждани, ползваното от тях парно, защото никъде не съм видял топломер на радиатор, като почна от Министерският съвет и стигна до най незначителното държавно учреждение.Мислите ли , че на някой там му пука на коя степен е отворил вентила и дали го затварят след края на работният ден.
  Неплащането на сметки от циганите ни стигат , за да поемаме и сметките и на без това добре платени заплати на държавните служители.
  Това , което един престъпем Министър /Милко Ковачев/ , каза на българският народ' Който не иска да има парно , ДА СИ СМЕНИ ЖИЛИщЕТО', няма да стане.
  Неползващите парно , следва да не плащат за него или в рамките на минимален размер, крадците на топло, следва да
  плащат по най високи показателии всичко това ще доведе до общото намалени на цената на парното.
  Разбира се и ако Топлофикация ', вземе необходимите мверки да ремонтира топлопроводите си в кв. Дружба , които имат вид на нещо останало след атомна атака.

 7. 7 Профил на джендър NATO generals
  джендър NATO generals
  Рейтинг: 1059 Неутрално

  Ето го анализа: 55% от топлината се губи по трасето! По една или друга прична никой не е направил нищо существено по въпроса! А нас всички, вкючително и неползващите услугите на топлофикация ни задължават да плащаме за изключително неефективните разходи на това чудо, наречено Топлофикация! Нека те фалират, за да спре надписването на сметките, включително и на неползващите услугите им! Това да се спре веднъж за винаги! А отоплението на ток не е по-скъпо! Само че там знаеш колко точно ток харчиш буквално до дома ти и за какво го плащаш! А не за да покриваш 55-те % загуби по трасето на Топлофикация-София! Но нали за подобен анализ някой консултант трябва да се нагуши, защото властимащите в София не искат да чуят и видят очевадните за мен и всички волни и неволни клиенти на Толпофикация Сф факти!

  Само от 2009 - 2012-та са "инвестирани" 8 милиарда евро във ВЕИ тролово производство на ток
 8. 8 Профил на екс_перт
  екс_перт
  Рейтинг: 8 Гневно

  АМА КОЛКО ГОДИНИ ОщЕ щЕ СЕ АНАЛИЗИРА СЪСТОЯНИЕТО НА ТОЗИ ОТЖИВЯЛ ВРЕМЕТО СИ МАСТОДОНТ?!

  СИСТЕМАТА Е НЕ САМО МОРАЛНО, НО И ТЕХНИчЕСКИ ТОЛКОВА ОСТАРЯЛА, чЕ ВСЪщНОСТ Е НЕИЗПОЛЗВАЕМА ПО ПРЕДНАЗНАчЕНИЕ...

  ОТДАВНА Е ВРЕМЕ ДА Й СЕ ВРЪТНЕ КРАНчЕТО НА КИСЛОРОДА...

  АБСОЛюТНО СЪщИЯ СЛУчАЙ, КАТО С "КРЕМИКОВЦИ".


  ЕДИНСТВЕНИТЕ ПРИчИНИ ТОЛКОВА ГОДИНИ ВСЕ ОщЕ ДА СЕ ПОДДЪРЖА НА КОМАНДНО ДИшАНЕ СА:

  1) ОГРАБВАНЕ НА СОФИЯНЦИ ПОД ПРЕДЛОГ НА "АБОНАМЕНТ ЗА УСЛУГА", КОЯТО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е ПОРЪчВАЛ;

  2) "ПРАСЕНЦЕ-КАСИчКА" - КЪДЕ ПАРТИЙНА, КЪДЕ ЛИчНА...

  ТА В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ НА МЕН ВЕчЕ МИ Е ЯСНО, КАКВО щЕ РЕшАТ ОБщИНАРИТЕ ЗА БЪДЕщЕТО НА ТОПЛОФъКАЦИЯТА - "ДА ПРЕБЪДЕ ВО ВЕКИ ВЕКОВ, АМИН!"

  “Only the educated are free.” Epictetus http://thinkexist.com/quotation/naturally_the_common_people_don-t_want_war/339098.html
За да коментирате, да оценявате или да докладвате коментар, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Вход | Регистрация
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK