ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.3%
 • 20.2%
 • 13.8%
 • 10.2%
 • 9.3%
 • 7.4%
 • 4.6%
 • 3.8%
 • ГЕРБ:67
 • ПП:53
 • ДПС:36
 • ВЪЗР:27
 • БСП:25
 • ДБ:20
 • БВ:12
37.8%активност

Източник: Резултатите са от ЦИК при 100% обработени протоколи, мандатите са по изчисление на "Дневник", активността - на "Алфа Рисърч"

ДАНС: Има опасност от екстремизъм, нужна е интеграция на малцинствата

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (18)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Председателя на ДАНС явно се притеснява да посочи мюсюлманите и да обясни че от години им наливат пари от Турция и арабския свят да строят джамии и да им промиват мозъците и че е въпрос на време преди да почнат да се взривяават

 2. 2 Профил на miet
  miet
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Не е важно , че някои наливат пари , важно е у нас да няма условия за екстремизъм и терористични заплахи.Това означава всички потенциални екстемисти да бъдат следени и да се събира банка с информация , за да може успешно да се противодейства и да се пресушават терористичните канали.Това трябва да става с участието на нашите турци и мюсюлмани , които могат успешно да противодействат на екстремисти и фундаменталисти и съм убеден , че те не желаят такива неща да се случват в България , защото у нас от години си живеят в мир и добросъседство.Защо и заради кого да си развалят рахата и да си услужняват живота?

 3. 3 Профил на рИформата идва
  рИформата идва
  Рейтинг: 666 Любопитно

  "По думите на Йовчев трябва да се подобри благосъстоянието и да се премахне социалната диференциация в обособените общности."

  Какво предлага? На всеки циганин по 500$ на месец?

  И в морето ми е до колене .....................
 4. 4 Профил на victor troska
  victor troska
  Рейтинг: 624 Неутрално

  Има опасност от екстремизъм, нужен е по-голям бюджет, който да харчим за каквото си поискаме.
  как пък 600 години си живеем интегрирано досега и изведнъж - екстремизъм?

  Ако имате 5 лева, Костов може да открадне от вас 6 лева.Костов е откраднал целия свят 5 пъти, като два от тях от самия себе си.
 5. 5 Профил на dorn
  dorn
  Рейтинг: 1427 Неутрално

  Въртим ,сучим , все към някакви привилегии го докарваме(мисленето ни е още във времето на феодализма) -или на партизани ,или на милиционери ,военни, сега на турци ,цигани после на емигранти от Азия, Африка и накрая тука един българин няма да остане.

 6. 6 Профил на Постовете на някой друг
  Постовете на някой друг
  Рейтинг: 572 Неутрално

  Аз знам, че при бай Тошо се справяха с тези проблеми и нямаше нито джамии, нито нужда от интеграция, нито от ДПС. Знам също, че големият възродителен процес настъпи след 1990 г., когато милион и половина бели бяха "доброволно" изселени поради бедност. Не разбрах има ли виновни за този втори реален възродителен процес.

 7. 7 Профил на Джони Ди
  Джони Ди
  Рейтинг: 436 Неутрално

  "Разузнаването се занимава и с проучването на потенциалните инвеститори във всички сфери на икономиката и финансите" - с други думи събира информация за инвеститорите с цел да бъдат рекетирани по-успешно от държавните чиновници
  Факта, че Бойко Борисов не знае дали се среща с шейха или с магарето му, е резултат на тъпотията и лакомията на съветниците му. За да направиш справка в интернет и да завъртиш един-два телефона, не е нужно да си офицер от разузнаването и колеж ти стига

 8. 8 Профил на Джони Ди
  Джони Ди
  Рейтинг: 436 Весело

  Интеграция на малцинствата е нужна, но пари за нея могат да дойдат само от съкращение на излишни държавни разходи ... например в МВР, ДАНС ... ) Така, че Йовчев, избирай
  И освен това пак ли ще наливаме милиони в региони, където живеят по 5 човека на кв. километър? Четири от тях пенсионери? Да вържеш младите помаци или цигани за козите и кравите на село, означава да ги обречеш на бедност и невежество за още едно поколение. Единствената смислена инвестициия е в модерно, задължително и отворено образование. Пък който не му се учи, той да пасе овцете ... отнася се и за българското мнозинство.

 9. 9 Профил на jackdaniels
  jackdaniels
  Рейтинг: 627 Неутрално

  какво значи "интеграция на малцинствата" и за какво точно са нужни пари? и някой ако може да посочи пример за успешна интеграция на малцинствата в демократична държава. какво става във Франция, Англия, Холандия, Германия...., развити държави с умни хора и много пари? как върви интеграцията на мюсюлмани там?
  ей тука няколко клипчета от тези европейски държави

  http://www.youtube.com/watch?v=PBtct-z9JS8

  http://www.youtube.com/watch?v=ijRHfx9TcOw&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=F8I9BUUolvk

 10. 10 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 675 Неутрално

  Откриха топлата вода.Който измисли как да се интегрират циганите би следвало да бъде нобелов лауреат за всички времена.Все едно да откриеш философският камък.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 11. 11 Профил на doki4_s
  doki4_s
  Рейтинг: Весело

  По-вероятно е циганите да интегрират нас - отколкото ние тях...

 12. 12 Профил на pioneer
  pioneer
  Рейтинг: 8 Неутрално

  България имаше ЩАСТИЕТО да се размине с гражданска война в последните 20 години.
  Единственото решение е:
  ТВЪРДО спазване на законите и НИКАКВИ привилегии за никого!

 13. 13 Профил на zritell
  zritell
  Рейтинг: Неутрално

  СТИГА С ТЕЗИ ИНТЕГРИРАНИЯ!!
  Най-доброто интегриране е еднакъв закон за всички и никакви превилегии. До момента въпросните малцинства не са интегрирани защото външни сили наливат пари за да бъдат защитават чужди интереси и наши политици използват въпросните малцинства за да получават повече гласове по време на избори.

 14. 14 Профил на musashii
  musashii
  Рейтинг: 726 Неутрално

  Този човек явно не може да направи елементарно разграничение:"нисък социален статус, ниска адаптивност към останалото общество и ценностна система, която е различна от цивилизационните особености на общността, в която живеят".Така както ги описва тези характеристики отговарят на 100 процента на циганите.Но пък опасността от радикален ислям при циганите е равна на нула.Наистина много цигани декларират че са мюсолмани,но те правят това заради изгодата.Манталитета на циганите е такъв,че те просто не могат да се отдадат на такива крайни идеи-за тях е важно да ядат,пият и да се размножават.Докато реално опасност от радикален ислям има при помаците.Но пък при тях няма нисък социален статус или пък различна ценностна система.Напротив болшинството живеят в хубави къщи а пък ценностната им система е много по-добра отколкото на голяма част от останалите българи.Те са трудолюбиви хора,морала им е на високо ниво,особено на жените.Но именно при тях може да възникне опасност от радикален ислям,поради факта че се идентифицират с религията.В страните от бивша Югославия се наблюдава подобно явление-бошняците които се идентифицират основно с религията са мноог по-податливи към радикален ислям,отколкото албанците за които националността е най-важна.

 15. 15 Профил на Aman
  Aman
  Рейтинг: 521 Неутрално

  Не мисля, че българските малцинства са склонни към саможертви, дори и в името на религията, която и да е тя.

  Подобно изказване е нещо, като предварителна обосновка на службите да се вихрят със специалните си разузнавателни средства

  "Европа свършва там, където започват да ядат шкембе чорба" Уинстън Чърчил
 16. 16 Профил на jordan59
  jordan59
  Рейтинг: 206 Весело

  Франция даде светъл пример за интеграция, нека последваме този пример. Циганите се интегрират само с тояга и АК! Впрочем те не са толкова голям проблем, сами по себе си. Проблемът е че с циганския въпрос се прави политика и различни партии и цели държави се надцакват за сметка на "електората", но политиката е най голямата курва, знае се от как свят светува!

  Благодарността не е човешко качество а кучешко но неблагодарният човек е по лош и от бясно куче
 17. 17 Профил на mapto
  mapto
  Рейтинг: 1247 Неутрално

  Многоуважаваните форумисти явно имат усложнения с възприемането на „развитие на инфраструктурата, преки инвестиции в съответните региони и стимулиране на образованието и повишаване на квалификацията на хората там“.
  В превод това означава развиване на инфраструктурата (в най-общ смисъл), за да спрат големите градове да бъдат единственото място, където може да се води що-годе независим живот. На практика това засяга както всички малцинства, така и мнозинството в по-голямата част от територията на България.

  Думите в един език са това, което е безкрайно и изисква най-много усърдие и постоянство. Затова направихме http://lexicum.net
 18. 18 Профил на kircaali_turkiye
  kircaali_turkiye
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "ДАНС: Има опасност от екстремизъм, нужна е интеграция на малцинствата"

  Правилно трябва им автономия и всичко ще се интегрира и ще бъде на своето място без никакви конфронтации и екстремни ситуации.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK