"Най-прекрасният на Земята! Ура!"

С тези думи московският кмет Юрий Лужков откри лагер за руски деца и ветерани в курорта Камчия

Борисов си спомни как московският кмет Лужков (вляво) му пожелал да стане премиерЧестит празник!... Честит празник!" - всички се поздравяват и се ръкуват, а датата е 9 септември. Всеки момент в курорта Камчия край Варна трябва да пристигне кметът на Москва Юрий Лужков и придружаващата го делегация, за да открият комплекса "Радуга", собственост на дружеството "Санаторно-оздравителен комплекс (СОК) Камчия". То е регистрирано у нас, но има собственик със сложно име: град Москва, чрез правителството на Москва, действащо чрез своя орган, Департамент по имуществото на гр. Москва.


Изпълнителен директор на "СОК Камчия" е Станка Шопова, бивш първи секретар на бившия Димитровски комунистически младежки съюз преди 1989 г. Проектът на стойност 120 млн. евро трябва да бъде окончателно завършен в рамките на следващите две години като модерен вариант на "Артек" - известният съветски пионерски лагер от времето на "развития социализъм".


Приготовленията
Докато чакат пристигането на московския кмет, децата и тийнейджърите, настанени в комплекса, се забавляват по групи. За всяка от тях се грижеха поне двама аниматори, които тук дори българите наричат "вожаты". Всички младежи са в униформи – тениски и шапки в различните цветове на отделните групи – бели, сини и оранжеви, с надписи "Москва – Камчия".


В строен ред на част от пейките след финалната си репетиция си почиват и децата от Музикантския корпус на Московското кадетско училище - всички с военни униформи, пагони и кепета, макар на видима възраст да нямат повече от 10 - 14 години.


Подготовка тече и в току-що заредения магазин за сувенири в комплекса. Навсякъде мирише на българска роза, а по импровизираните щандове е подредено всичко, което може да излъчва аромата – мускали, бродирани кърпички, сапуни...


Лужков пристигна с близо час закъснение от предварително обявения, придружен от делегация, включваща заместниците му и членове на правителството на Москва. Първият танц за "Добро пожаловать" бе от деца в руски национални носии. Последва втора група руски деца в български носии, с хляб и сол и по червена роза за всеки от гостите.


Инвестицията


До момента в детския оздравителен лагер "Радуга" са инвестирани около 40 милиона евро, а базата му има капацитет да посрещне наведнъж 600 деца. Още около 400 отсядат в ултрамодерния хотел "Лонгоз", който също е част от комплекса. "Радуга" ще работи целогодишно, през летните месеци базата му ще се ползва основно от деца, а след септември в нея ще бъдат настанявани ветерани от Втората световна война, обясни по време на пресконференцията преди официалното откриване Юрий Лужков.


След окончателното си завършване базата на "СОК Камчия" ще струва 120 милиона евро.
Лагерът е върху площ от 62 декара, като само 16% от тях ще бъдат застроени. В момента "Радуга" е приютила 1000 деца, които от 1 септември са започнали тук и учебни занятия. Те учат на две смени в 15 класа - от IV до X. Заниманията обхващат основните предмети: руски език, обществознание, математика, история, физика, биология, химия и чужди езици.


Само четирима от преподавателите са българи. Останалите са командировани от московските училища. Първите три дни от престоя на всяка смяна ще са отделени за запознаване, адаптация и организационно разпределение, тъй като пристигащите деца ще са от различни райони на Москва, обясни Елена Никитина, директор на училището.


Последните три ще са за пътуване по Черноморието и из страната. В часовете след основните занятия децата, настанени в "Радуга", работят творчески с ръководителите си по отряди, а във всички смени се планира провеждането на  фестивал "Звездите на Камчия", обясни още Никитина.


По думите й лагерниците ще бъдат изпращани в Камчия по специална социална програма, разходите им ще бъдат изцяло за сметка на бюджета на московското правителство, а родителите  ще покриват само 10% от тях. През 2011 г. в комплекса "Радуга" край Варна ще почиват 11 000 руски деца и около 3500 ветерани, каза вчера Юрий Лужков.


Преди да стигне до залата за пресконференции, в която за всеки журналист беше приготвена червена папка с прес кит и брошура "Руски пълководци, сражавали се за свободата на България", московският кмет направи пълен преглед на базата. Навсякъде организаторите се бяха погрижили да кипи духът на любознателността, ученолюбието и творчеството.


Занятията в перфектно оборудваните учебни кабинети с панорамен изглед към устието на р. Камчия се провеждаха при открити врати, а вътре пред погледите на преминаващите официални гости деца се надпреварваха да вдигат ръце. По терасите младежи се забавляваха с организирани от ръководителите си групови игри. В танцовата зала Юрий Лужков бе посрещнат с екзерсис от  балерини в розови пачки, а в тази за музика - от тийнеджърски бенд, изпълняващ на английски популярно американско джаз парче.


Неочаквана новина


С "Дорогие друзя" церемонията бе открита от Станка Шопова. "Инвестиционната програма на правителството на Москва е пример за това как едно общество може да се грижи за човека, за своите деца и ветерани", каза изпълнителният директор на "СОК Камчия" и думите й потънаха в детските овации.


Същите посрещнаха на микрофона и кмета. "Мы две державы, два народа, но сердце на двои одно!"*, каза той и продължи речта си, посветена на възможностите за сближаване на Русия и България, които руският проект в Камчия открива. "През 2011 г. ние ще завършим този комплекс и тогава той ще бъде най-прекрасният на Земята! Съгласни ли сте, деца? Ура!", извика Лужков.


В своята реч премиерът Бойко Борисов най-напред припомни благодарностите, които е получил от руския си колега Владимир Путин за работата на българските пожарникари в Подмосковието през летните месеци на тази година, а след това потвърди казаното от Лужков, че центърът създава повече от 400 работни места за хората от околните села и градове, а снабдяването му с хранителни продукти ще се извършва само от местни производители.


В края на изявлението си Борисов почти произведе и политическа новина: "Като кмет на София ходих на гости на г-н Лужков и тогава той ми каза: "Трябва да станете премиер." Вечерта го бих на футбол на стадион "Лужники", а след това станах и премиер", разкри Борисов и многозначително допълни: "Догодина у нас има президентски избори. Явно пак ще трябва да отида на гости на г-н Лужков, а той да падне на футбол."


След прерязването на лентата към небето над Камчия полетяха няколко хиляди разноцветни балона! "Честит празник! Честит празник!", продължиха да се ръкуват присъстващите, позирайки за снимки с първата група руски военни ветерани, донесли за специалното събитие по време на почивката си в България всичките си медали и военни отличия.


Договорът за изграждането на комплекса, изграждан от "СОК Камчия", бе подписан от бившия министър на социалната политика Емилия Масларова през септември 2008 г. и одобрен от правителството на Сергей Станишев на 17 юни м.г. За да улесни реализирането на руските инвестиции, Министерският съвет отпусна 7.7 млн. лв. за изграждането на 10 450 м магистрален водопровод.


Проектът на открития вчера детски лагер бе реализиран на терен, включен в списъка на потенциалните зони от екомрежата "Натура 2000", но през 2007 г. Националното управление по горите поиска обхватът на защитения район да бъде намален и така реализацията на отдавна заявените руски интереси към устието на Камчия получи зелена светлина.


В справката на варненската областна администрация "СОК Камчия" фигурира със сделка за близо 80 дка в землището на с. Близнаци, община Аврен, до устието на р. Камчия, купена през 2008 г. по 9.72 лв. на кв.м. Като управител и мажоритарен собственик на компанията "Агенция Русия днес" пак през същата година Станка Шопова купува терен в землището на Близнаци, този път от 21 дка. Цената е малко под 14 лв. на кв.м.


*Ние сме две държави, два народа, но сърцето ни е едно

Коментари (147)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Ивайло Йосифов
  Ивайло Йосифов
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Просто без думи - наистина коментара е излищен - наздраве за хубавата работа, дано и българските деца някой ден имат такова щастие, но май не ми се вярва. Пък и то от нас си зависи.

  http://5starhospitality.weebly.com/
 2. 2 Профил на Wizard
  Wizard
  Рейтинг: 696 Весело

  .....иииииии пак "ТРИ ПЪТИ УРА" за най-великият държавник, раждала тази земя, станате на крака, дами и господа, Бойккоооооооо Борисовввввввввввв.  Да не го забравите случайно, той е тук и е за вас!

  Never underestimate the power of stupid people in large groups!
 3. 3 Профил на query
  query
  Рейтинг: 534 Неутрално

  А си спомням в нощта след изборите как имаше една еуфория, че десните са спечелили!?
  И тогава скептиците щяха да ни низвергнат.
  Ченгесарият, гнусен кагебейски.
  Обречени сме.

 4. 4 Профил на Александр Г. Дугин (№55)
  Александр Г. Дугин (№55)
  Рейтинг: 473 Неутрално

  Ааа, тука ще е боя!

  Кончита (с) Вурст - Президент на Европейския съюз. ;)
 5. 5 Профил на sebulba
  sebulba
  Рейтинг: 427 Неутрално

  Ех, защо ли и аз не мога да си купя земя в землището на с.Близнаци, хайде да не е за 14лв ами за 14евро. Другарката Станка е бедна, аз съм по богат. Но наглите собственици искат 100евро, до морето било.Две държави, едно сърце, два портфейла и...серия дупедавци.

 6. 6 Профил на bug_me_not
  bug_me_not
  Рейтинг: 521 Неутрално

  "...церемонията бе открита от Станка Шопова"
  .
  ...Чудя се кога ще издигнете отново петолъчката, много се забравихте вече !
  .
  ...Преходът бе замислен като разбойническа метаморфоза от самото начало и групировките, съставени от криминални типове и убийци бяха само част от инструментариума на планирания грабеж. Самото намерение на комунистическата върхушка и ДС: ПРЕМИНАВАМЕ ДРУГАРИ КЪМ КАПИТАЛИЗЪМ, АМА НИЕ ЩЕ СМЕ КАПИТАЛИСТИТЕ, вече ясно показва какво се случи, та втасахме така.
  През последните двайсетина години съм ходил по няколко пъти в годината до морето за десетина-петнайсет дни в командировка, имах възможност да видя растежа на обикновените хора, добавящи по нещо в двора, после го трансформираха в магазинче, кафенце, ресторантче, вдигаха етаж, а в Несебър и Созопол имаше план къде и какво да се строи и никак не можеще да си развяваш байряка. Мен лично са ме вдигали посред нощ да ми взимат паспорта, ходил съм в полицията и съм им вдигал такива скандали, че ония мигаха на парцали, щото никой не им беше казвал в очите,че са мръсни комунисти. Проверяваха всеки, който не познават, а в същото време банди от дебели гадове в анцузи стояха по новите кафенета с типична нагла стойка- разкрачени, с крак върху облегалката на стола, отстрани черно БМВ с отворен прозорец и думкане, да си слушат тяхната си музика, смесваща се с тази от кафето, край тях още по-странни "първи частни милиционери" с кичозни униформи, маймуни с черни очила. А край тях някакъв шибан и преплашен полицай, на кокото са наредили да "пази момчетата" да не се почерпят и да пребият някого. В интерес на истината не разрешаваха на мутрите да закачат чужденци и курортисти. Но виж, ако наоколо се появеше непознат мутър-глупак от село, искащ да действа "соло-перке", веднага пристигаха петдесетина неандерталци и му размазваха главата, а после то намираха нейде в овъглена кола. Един по един обикновените собственици се оставяха да им закупят имотите на смешни цени, вкарваха ги в смесени дружества, после вдигаха капитала и за тях оставаше спомена за студената вода и радостта, че са живи и здрави. Близо пет хиляди момичета в страната тихомълком изчезнаха и до ден днешен не се знае къде са, други бяха заставяни да проституират, в надпревара с циганската мафия. Постепенно политическите интереси се забатачиха в лични, кражбите ставаха все по-нагли и никой не питаше бившите несебърски чиновници как така от инженерчета забогатяха с хотели във Влас, Равда,Ахелой, Слънчев бряг, та чак до Обзор се разпарчетиха земите. Никой не гледаше какво става в Бургас, какви руски групировки (имаха си ресторант със зоопарк в центъра) се вихреха и пазаруваха български мутри. Никой не разбра къде бяха министрите, шефовете на местните МВР-та, когато започна гигантската инвазия, когато черни коли с тъмни прозорци шареха денонощно с по сто километра в час между Варна и Синеморец, когато по улиците основното население се състоеше от остригани катили и полуголи проститутки, а капаните на чейнджбюрата пропищяваха ефира. И сега кво стана? Нема море за нас. Ми то никога нищо не е имало за нас. Да не би бунгалата от ръждясала ламарина в Ахтопол за бачкаторите да са били техни? Честит завършил преход,другарки и другари, както казва другарката Масларова ,успехите са налице.
  Всеки по-възрастен от трийсет години знае какво е станало, младежите дори и представа си нямат. Скоро ще измрат последните ,които имат спомен за годините преди комунизма, много малко са тези, които са били от богати семейства и са останали живи. Спомените за прехода ще бъдат окончателно преметени, проветрени, забравени и никой няма да пита къде е било провидението. Провидението е сляпо ,другарки и другари атеисти, убивайте грабете, съсипвайте живота на българите, съсипвайте природата, радвайте се на стореното като комунисти и капиталисти, нищо вече не заплашва вашето благополучие. А за наглост може и да разказвате спомени за славното дело на Димитров ,Червенков и Живков. Както и да се радвате на Славков. Чудя се кога ще издигнете петолъчката, много се забавихте вече...
  [email protected]ХанКрум

 7. 7 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Станка Шопова да отиде да купи 80 декара в Швейцария за построяване на лагер за българските деца. Да ползва парите дето е взела от Лужков по 14лв. на кв.метър Ама има малък проблем, защото за тези пари там не може да купи повече от 20 кв. метра, а толкова малки парцели не се продават! Ама така ще е като си продаваме земята по-евтино от мокет на "братушките"! Това и за да напомня какво пак се опитват да честват днес комунягите, без да им пука, че демонстрират арогантност и пренебрежение към официално заклеймени дати от парламента! А това вече си е за прокурора нали? Ама и той комуняга пада.

 8. 8 Профил на невалиден
  невалиден
  Рейтинг: 603 Неутрално

  Бойко Тодоров Живков

  поручик Т.
 9. 9 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Ама и снимката е страхотна! Просто го чувам ББ да казва: "Таварим, таварим товаришч Лужков, как да не таварим!"

 10. 10 Профил на Сгугню
  Сгугню
  Рейтинг: 688 Весело

  Много хубава новина..
  На който не му харесва да пие мляко с мед и да си ляга без среднощни истерии...

 11. 11 Профил на Master of Puppets
  Master of Puppets
  Рейтинг: 1147 Весело

  Ееее, сега бай Петко, Сгуги и други комунистически мумии вече могат да нахлупят ушанката и да треснат десетата за деня водка, гледайки умилено портрета на грузинския психопат Джугашвили.

  "Master of puppets is pulling your strings, twisting your minds, smashing your dreams"
 12. 12 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  Планирано е посещение на Путин за откриване на руският курортен комплекс в устието на Камчия. Там циркът ще е грандиозен.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 13. 13 Профил на moreni
  moreni
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Да бе, верно, какво се оплакваме: вместо лонгозни гори - ултрамодерен хотел "Лонгоз". Както виждам, осребряването на българската природа върви с пълна сила. И при това правителство.

  SOS Витоша! Не позволявай да унищожат 1000 дка от най-стария парк на Балканите!
 14. 14 Профил на Сгугню
  Сгугню
  Рейтинг: 688 Любопитно

  Аре бе, много сте малко тази вечер, демосратите. Не виждам призиви да защитим майка България от окупатора. Един файтон хора ли останахте ?

 15. 15 Профил на miller
  miller
  Рейтинг: Неутрално

  Все едно гледам хрушчов и живков на тази снимка.

 16. 16 Профил на KO3LE
  KO3LE
  Рейтинг: 459 Неутрално

  2-ра снимка - поздрав за всички форумци!

  A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have.
 17. 17 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Ха сега форумните партизани пак да иадуднат че Боце бил човек на САЩ , нищо че заедно с Гоце да наградени от КГБ с ордени)))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 18. 18 Профил на Master of Puppets
  Master of Puppets
  Рейтинг: 1147 Весело

  До коментар [#14] от "Сгугню":

  Къв окупатор бе, Сгуги, просто се забавляваме с комунистически мумии, дат'с ол, както казват твоите приятели американците

  "Master of puppets is pulling your strings, twisting your minds, smashing your dreams"
 19. 19 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 906 Неутрално

  Радвам се, че все пак и тройната коалиция е сътворила нещо градивно, пък било то не и при най-добрите условия! Все пак това ще остане едно от малкото неща, които са сътворили без мисъл за собствения си гъз (поне така се надявам)!
  Инвестицията е крупна като ще бъде от огромно значение за региона, стотици работни места и стокооборот като при това при разумно застрояване подходящо дори за защитена зона - 16%... Абе понякога стават и чудеса...

 20. 20
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 21. 21 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#15] от "miller":

  Абе да не би Живков наистина, да са го вселили в тялото на комунистическото еничарче, по някаква тайна съветска технология))))

  Наистина, че колкото по-одъртява толкова по-заприличва досущ на него (????????)

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 22. 22 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#20] от "Раз печки, раз кюнци":

  Ха-ха-ха!
  Като почнат българските ти господари(комунистическат олигархия) да тътрят чевените си задници под камъне и дърве и руските им началници ще хукнат да се спасяват плуване!)) Барабар с "инвестициите" си!
  Скоро ще е!
  ПОМНИ МИ ДУМАТА!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 23. 23 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Любопитно

  До коментар [#17] от "Mickey":

  ..........Боце бил човек на САЩ , нищо че заедно с Гоце да наградени от КГБ с ордени..........

  Дай инфо за ордени от КГБ на ББ, за гоце няма с какво да ме учудиш?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 24. 24 Профил на Петър Иванов
  Петър Иванов
  Рейтинг: 753 Весело

  Драги Сгуньо, качествените хора у нас винаги са били един файтон хора, а поцелуйковците на руски сапоги като тебе -под път и над път. Прочее, старанието ти няма да остане незабелязано. Можеш да разчиташ на работно място като напр. "невъоръжена охрана" в руския лагер след пенсионнирането ти.

 25. 25 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#22] от "Mickey":

  Слушай ся щи кажа една тайна, която ти де не си разбра. и понеже няма шанс да го прозреш сам ще ти я кажа - Бойко не е комунист !

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 26. 26 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Весело

  До коментар [#25] от "Раз печки, раз кюнци":

  еЙ туй мА глождеше и мене, ама сега разбрах. И аз така мисля.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 27. 27 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#25] от "Раз печки, раз кюнци":

  "Слушай ся щи кажа една тайна, която ти де не си разбра. и понеже няма шанс да го прозреш сам ще ти я кажа - Бойко не е комунист !"

  Туй в партийния му билет, ли го прочете или лично Тато ти се е явил в съня ти! Или "политическия му баща" ти го довери(бриго аспарухов)

  Ей , туй долнопробните малоумни подлоги, дето са ви нацвъкали да клечите по форумите, внасяте настроение, ей))))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 28. 28
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 29. 29 Профил на Станишко
  Станишко
  Рейтинг: 466 Гневно

  Уроди мръсни, празнуват как са си откраднали Камчия, и то на 9 септември... Като по сценарий замислено...

 30. 30 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#27] от "Mickey":

  Къв си ти бе Микей.. а ? Напраскал си 100 коментара за два дни и само спам.. тъп Мики..тъп..тръгнал да прави пропаганда..на Кой бе беден мозък ? на кой ? Бойко не е комунист пикльо.. умри от яд..тъпак..плещиш колко да не заспиш... да ти изсъхнат ръчичките

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 31. 31 Профил на TOSHKOFF
  TOSHKOFF
  Рейтинг: 585 Неутрално

  Ситуацията май е "аз съм леберал, ма чат пат удрям по един кръст" според посоката на вятъра, май е сибиряка напоследък...

  Sic transit gloria mundi
 32. 32 Профил на Станишко
  Станишко
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#19] от "nqma zna4ka koi":

  Като ги почнете с тия стотици работни места, глупост безподобна - нали виждаме каква паплач работи по морето като сервитьори и обслужващ персонал по хотелите - и какво, цъфнали и вързали ли са?
  Работни места, а? Демек, радвайте се на малките трохи дето ще ви подхвърляме, дорде ние си редим далаверите под масата.

 33. 33 Профил на vloti
  vloti
  Рейтинг: 691 Неутрално

  Тъжно но истина. Нямам думи. Да гният в пъкъла дано!

 34. 34 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#27] от "Mickey":

  Стига с тоя партиен билет. Знаеш предполагам, че всичко от дребен началник нагоре при соца трябваше да е член на ком. партията им. Това наистина нищо не значеше. И да е имал ББ билети и да е нямал все е тая. Важно е сега какво ще свърши.
  Аз си мисля че върши. Тук му е мястото да ми кажеш "блажени са вярващите".

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 35. 35 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Весело

  До коментар [#34] от "Руслан 21":

  С тоя не може се спори само кьотек.. имадва три поста и ги върти ..ясно му плащат. Иначе мн тъп горкия.. очаквма скоро да почне да плямпа и аз какъв комунист съм...

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 36. 36 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#29] от "Станишко":

  Нищо не са откраднали , ами "законните" техни БГ-правителства са им предостъпили "законно" България!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 37. 37 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 906 Неутрално

  До коментар [#35] от "Раз печки, раз кюнци":

  Не ти си "форумен полицай", "ченге под прикритие", "платен писач" и т.н.
  Наистина е бедно момчето от към сиво вещество ама не е виновен той за това, а майка му и баща му така че трябва тях да виниш... И да, безпредметно е да се опитва да се води разговор с този бот, защото освен спам друго няма да роди...

 38. 38 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 906 Неутрално

  До коментар [#32] от "Станишко":

  По морете основно работят студенти и ученици, защото е сезонно. Целогодишните работници са не повече от 10%! Тези работни места ще са целогодишни и всеки инвеститор, който отвори нови работни места трябва да се цени... Колкото до далаверите, не виждам къде е тя... Проекта не е с комерсиална цел, а ще е дотиран от руската държава, от българска страна остават само позитивите...

 39. 39 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#34] от "Руслан 21":

  "Стига с тоя партиен билет. Знаеш предполагам, че всичко от дребен началник нагоре при соца трябваше да е член на ком. партията им."

  Нищо подобно! Която бе способен и без партиен билет го правиха (не баш най големия) началник! КАТЕРЕХА СЕ ПО ТО ТОЗИ НАЧИН ПЛАЗМОДИИ КАТО ТЕБЕ! Никой не са задължавали! НАПРОТИВ! Не бе дори много ледно!
  НЕ ЛЪЖИ ГНИДО!
  А при Боце нещата са още по-зле! Защото за да стане пазвантин на Първия, Е БИЛ СТАРАТЕЛНО проверен от САМИЯ Тодор Живков за надежност!
  Както и при опазването на ЦАРСКИЯ комунистически проект!
  Боце дори НЕ ЖЕЛАЕШЕ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА!
  А това че бе предложен за политическа кариера от САМИЯ Бриго Аспарухов е НАЙ-ПОКАЗАТЕЛНОТО! (дори и кума му- Пашата и началния му "бизнес"-немислим без опората на Партията , бледнеят)
  Мислех те за случаен безмозъчен човек , случайно попаднал тук, но се оказа май съвсем редовен нелегален партизанин))))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 40. 40 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 982 Весело

  Рапорт даден - Рапорт приет ! Това е положението.. А ветераните..., какви ли са ги вършели като са били активни, а ? В честь Рода, най-вероятно, или греша и това са отрудени миньори, от работническата класа ? Там било скрито зайчето, значи..тлъсти шарани от КГБ и с-ие на чист въздух и под обгрижването от БГ колеги-слуги.

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 41. 41 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#35] от "Раз печки, раз кюнци":

  А ти какво по-различно очакваш от мене да кажа за Боце, Гоце , Доган и Станишев бе "сладур" червеног.зи ?

  Та ти и ЕДИН мой пост не си оспоеил аргументирано!
  Логично е че колкото пъти късаш куртката си в защита на комунистическо-ченгесарскте креатури, толкова пъри аз АРГУМЕНТИРАНО ще те развявам като червен парцал из форума!
  Хич да не те учудва това!
  По добре свиквай!))))))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 42. 42 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  .........КАТЕРЕХА СЕ ПО ТО ТОЗИ НАЧИН ПЛАЗМОДИИ КАТО ТЕБЕ! Никой не са задължавали! НАПРОТИВ! Не бе дори много ледно! .....

  Аз нямах нужда да се "катеря" никъде, бях добре и тогава добре съм и сега.
  Ще ти кажа защо. Помниш филма "роднина милиционер, роднина милиционер". Е аз бях от ония дето правеха "касичка Слонче", "касичка Кученце" и т.н.
  Затова и досега съм донякъде добре.

  .........НЕ ЛЪЖИ ГНИДО! .............

  Сега - ГНИДА ще викаш на баща си, а на мене само ако се срещнем лично. Тогава ще те светна малоумник кой какъв е.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 43. 43 Профил на kman
  kman
  Рейтинг: 467 Неутрално

  Боже, боже, чета и не вярвам на очите си - все едно съм се върнал в 83-та като бях пионерче и ни даваха за лятото да четем книжки за съветските пионерски лагери.

  Извинете ме, ще изляза за малко да повърна, връщам се след малко с още спомени...

 44. 44 Профил на Lord
  Lord
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Бях там днес и мисля че са го направили лагера съвсем прилично. Много е чисто, сградите са ниски и се вписват съвсем добре в околната среда. Всъщност, последните 10-15 години бившия пионерски лагер на това място е бил запуснат, така че ако не бяха направили СОК Камчия, вероятно щеше да е същата развалина като проекта на Л. Живкова до Аркутино...

 45. 45 Профил на rara avis
  rara avis
  Рейтинг: 524 Гневно

  Докога тяхната нощ ще бъде и наша?

  http://www.youtube.com/watch?v=EGhPGLuqCuo

  Който щади лошите, вреди на добрите
 46. 46 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#42] от "Руслан 21":

  Не ми се измъквай по тъчлинията тарикатски!(познат трик от наръчника ви)

  Ами кажи кое е лъжа в поста ми! Клоун !

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 47. 47 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#45] от "вълк-единак":

  Тъжно , но факт . От 09.09.1944г. , та до днес не успяха да се наядът . Превърнаха и тяхната нощ в наша .....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 48. 48 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#41] от "Mickey":

  Ето ти аргумент.. думата на един нещастник Микей.. срещу думата на Борисов..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 49. 49 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До Руслан 21 - с извинение за обидата!

  "Стига с тоя партиен билет. Знаеш предполагам, че всичко от дребен началник нагоре при соца трябваше да е член на ком. партията им."

  Нищо подобно! Която бе способен и без партиен билет го правиха (не баш най-големия) началник! КАТЕРЕХА СЕ ПО ТО ТОЗИ НАЧИН САМО ПЛАЗМОДИИ! Никой не са задължавали! НАПРОТИВ! Не бе дори много лесно!
  НЕ ЛЪЖИ !
  А при Боце нещата са още по-зле! Защото за да стане пазвантин на Първия, Е БИЛ СТАРАТЕЛНО проверен от САМИЯ Тодор Живков за надежност!
  Както и при опазването на ЦАРСКИЯ комунистически проект!
  Боце дори НЕ ЖЕЛАЕШЕ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА!
  А това че бе предложен за политическа кариера от САМИЯ Бриго Аспарухов е НАЙ-ПОКАЗАТЕЛНОТО! (дори и кума му- Пашата и началния му "бизнес"-немислим без опората на Партията , бледнеят)
  Мислех те за случаен наивен безмозъчен човек, но си май НИК ОТ ГЛУТНИЦАТА))))  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 50. 50 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#48] от "Раз печки, раз кюнци":

  "Ето ти аргумент.. думата на един нещастник Микей.. срещу думата на Борисов.. " КОМУНИСТИЧЕСКАТА МУТРА:

  http://reporter.blog.bg/novini/2008/11/05/kakyv-e-boiko-borisov-v-knigata-na-nemskiia-pisatel-iurgen-r.251197  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 51. 51 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Русланчо , пак се издаде!))
  Ти не ми разказвай как е във филмите! В живота по него време "Куче-касичките" и "пластмасарджиите", до един си бяха "НАШИ ХОРА")))

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 52. 52 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#26] от "Руслан 21":

  Руслане , тигъра е бившо комуне . Просто в охранителният бизнес (ипон) , няма как да го допуснат . А пашата (ортакът му) е племенник на един генерал . Сещаш се кой . Всички мутри , които създадоха комунетата , за да им '' помагат'' по време на прехода , са били старателно подбрани . Никой не е влезнал случайно . Все наши верни момчета са били . Повечето от ''Олимпийски надежди''.Не се заблуждавай , че тигъра е скъсал с червеното си минало .......И все пак , власт в България се дава , а не се взима . Ти мислиш ли , че щяха да му я дадът , ако не беше благонадежден ?

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 53. 53 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#46] от "Mickey":

  Първа лъжа - "........КАТЕРЕХА СЕ ПО ТО ТОЗИ НАЧИН ПЛАЗМОДИИ КАТО ТЕБЕ....."

  Втора лъжа - .............НЕ ЛЪЖИ ГНИДО! ............

  Иначе четох за "Милоев", добре, ама какво от това. Такива ще има да изпълзяват винаги. Нищо не можем да направим по този въпрос. /това не се отнася за лъжите, а е от по стари разговори/.
  Просто не ме дразни с квалификации, които са неверни за мене.
  Аз например съм наивник на "ЕН-та" степен, това не би ме обидило, защото е вярно. Лековерен съм като овца, също.
  Ама "ГНИДА" този израз нали помниш кои го използаваха - жокер - едни отпреди много, много години.

  И почти никога не ЛЪЖА. Може да греша, но не лъжа.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 54. 54 Профил на maya2
  maya2
  Рейтинг: 581 Неутрално

  това е някакъв абсолютен, пълен абсурд.

 55. 55 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#52] от "ARRI":

  Нямаха избор. Нещата им излязоха извън контрол на комунетата. Те и вътре в партията им се ядат постоянно, та камо ли "по-външни".
  Знам мнението ти по въпроса, просто не сме говорили, но съм ти чел постовете точно по този въпрос.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 56. 56 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#51] от "Mickey":

  Грешка, крадяхме си, не плащахме достатъчно данъци да, но техни никога не сме били. Нали помниш филма?
  Чак толкова долен не съм бил, но взех този пример за да ти покажа без да се издавам тук, че и тогава не бях на едната заплатка.
  Да кажем, че съм бил дребен тарикат. Нещо като сервитьори и бармани по онова време - най-богатите хора.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 57. 57 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#49] от "Mickey":

  Съжалявам, чак сега видях извинението. Бях ядосан.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 58. 58 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#55] от "Руслан 21":

  Напротив Руслане . Партията , чрез догЪн даде на тигъра власта . Нали помниш за уууужжжж изпуснатата фраза за порциите , и как цялата нация се юрна да гласува за тигъра . А той пък за благодарност и обеща , че ще видят догЪн подсъдим . Забележи - ПОДСЪДИМ !!! НЕ!!! ОСЪДЕН!!!

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 59. 59 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#50] от "Mickey":

  Ти си ултиматната форма на заболяването КОМУНИСТ ! За щастие си крайна фаза и скоро очакваме леталния завършек на безмисленото ти живуркане.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 60. 60 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#58] от "ARRI":

  Гледах сто пъти записа, не беше калпав нарочно. соПола винаги го снимат на такива места, кой с каквото може. ПРИСЪСТВАЛ съм, но не мога да ти кажа защо и как. Работа и не милиционерска е.

  Имам предвид, че за мене са изпуснати думи. Всъщност не изпуснати, просто не е очаквал да им се даде такава гласност. соПола и тези тикви около него се чувстват господари на североизток, както и на юг.
  Въобще не им пука какво говорят.
  Важно е да се омае електората, защото ВЕЧЕ имат големи проблеми със собственият си електорат. Много големи. Следват, макар и по-бавно пътя на комунетата, отиват в забвение, младите турци въобще не им пука за този соПол.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 61. 61 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#50] от "Mickey":

  Абе мики във политическите кръгое се говори че Бат Бойко ви е прекарал и ся газ пикате.. колко е трудно да преглътнете че некой ви е метнал.. Ся ще ти кажа още една тайан до 1г ще се случи нещо мн интересно..ама не спирай да пишеш чули.. а след още три Бойко взима над 50% на изборите.. дам ще стане много интересно до 1г..запомни ли..

  Мики ръпона..платен смотаняк на кой.. Гоце ?

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 62. 62 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Гневно

  До коментар [#52] от "ARRI":

  Его па и тоя тъпак..ей дрисльо колко противно копеленци си ти ...

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 63. 63 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#58] от "ARRI":

  Ебати шибания травестит.. чезвай бе боклук..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 64. 64 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#60] от "Руслан 21":

  О'кей.Аре да се хванем на бас , че и косъм от плешивата глава на догЪн няма да падне . Всчико е кьорфишеци и PR . Не се връзвай на медийните постановки . Я разгледай фотоса под заглавието . Нещо да ти прави впечатление ? Ми цялата нация плюе руските сволачи , а пък тигъра в любовна прегръдка с тоя . Че и щастлив .......

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 65. 65 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#60] от "Руслан 21":

  Абе ти изобщо не следиш форума.. не виждаш ли че тоя е неспасяем случай.. арри алоуу...арри идиота.. само кьотек...

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 66. 66 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#64] от "ARRI":

  Чезвай е смешник.. бегай в некой детски форум..паляк нещастен...

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 67. 67 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Весело

  До коментар [#65] от "Раз печки, раз кюнци":

  .........Абе ти изобщо не следиш форума..........

  Не сварвам, да. Виж ми профила, тъка на три стана.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 68. 68 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#64] от "ARRI":

  ............О'кей.Аре да се хванем на бас..........

  Не обичам да губя басове, затова няма.
  А как ми се иска само да падне не косъм, а главата му.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 69. 69 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#68] от "Руслан 21":

  И аз . И не само на него . Ама уви , гарван гарвану , око не вади .....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 70. 70 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#69] от "ARRI":

  Не знам, има още време. Ще се надявам до последно.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 71. 71 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#70] от "Руслан 21":

  Надеждата умира последна . Аре поне барбекюто да му сровят .....

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 72. 72 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#67] от "Руслан 21":

  Говориш с енергиен вампир..Арри смърдулката..Арри кубинската разпоретина..Арри албанската родилка..

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 73. 73 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Весело

  До коментар [#72] от "Раз печки, раз кюнци":

  Стига бе, нямаш спиране. Младо момче е. Ебати и квалификациите дето ги даваш. Хем се смея, хем не искам да е срещу него.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 74. 74 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#70] от "Руслан 21":

  Руслане , прочети малките букви най-отдолу , които съм написал . Ето ти цялата част . Прочети я внимателно и ще разпознаеш нашата нация .

  Приятели мои, спътници мои, горко на народ, който е пълен с вярвания и празен откъм вяра.

  Горко на народ, който се облича с дреха, не изтъкана от него, яде хляб, непожънат от него, и пие вино, не изцедено от неговата собствена преса.

  Горко на народ, който приветства побойника като герой и смята блестящия завоевател за щедър.

  Горко на народ , който насън презира някоя страст, а наяве й робува.

  Горко на народ, който издига глас само когато крачи в погребална процесия, гордее се само с руините си и се съпротивява само когато вратът му е поставен между меча и дръвника.

  Горко на народ, чиито държавници са лисици, философите му са фокусници, а изкуството му е изкуство на кърпежа и подражанието.

  Горко на народ , който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари.

  Горко на народ , разделен на части, всяка от които си въобразява , че е народ.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 75. 75 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  До коментар [#74] от "ARRI":

  Спор няма, лесно се познава за кой народ става въпрос.
  Тъжна работа, но пак казвам - има светлина в тунела и това не е фара на идващият с бясна скорост влак. /нещо все влакове в главата ми тази нощ/.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 76. 76 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1469 Неутрално

  Лека нощ от мене.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 77. 77 Профил на ARRI
  ARRI
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#75] от "Руслан 21":

  Напиши ми коя е точно светлината в тунела . С интерес ще се образовам . И това е писано преди повече от 100г. от ливанец . Ама е много актуално днес и за нас .

  П.П.Ти още ли вярваш във феята на зъбките ? Аз ще повярвам в нея , като видя черепа , вальо златев , братя диневи ,тимаджии....и пр. червени буклуци у панделата .......ама той пък цецо джандака не бил чувал за тимаджиите ......така че феята на зъбките е легенда ....като събореното барбекю на догЪн.

  Плащат ми от швейцарското посолство да пропагандирам ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ ! Признавам, че трол-я в тяхна полза с/у 5 франка на пост!
 78. 78 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#53] от "Руслан 21":

  НЕ ХИТРУВАЙ ТАРИКАТИНО! В пост 49 съм ти се извинил за обидата , и съм го редактирал! ЕТО ГО:

  До Руслан 21 - с извинение за обидата!

  "Стига с тоя партиен билет. Знаеш предполагам, че всичко от дребен началник нагоре при соца трябваше да е член на ком. партията им."

  Нищо подобно! Която бе способен и без партиен билет го правиха (не баш най-големия) началник! КАТЕРЕХА СЕ ПО ТО ТОЗИ НАЧИН САМО ПЛАЗМОДИИ! Никой не са задължавали! НАПРОТИВ! Не бе дори много лесно!
  НЕ ЛЪЖИ !
  А при Боце нещата са още по-зле! Защото за да стане пазвантин на Първия, Е БИЛ СТАРАТЕЛНО проверен от САМИЯ Тодор Живков за надежност!
  Както и при опазването на ЦАРСКИЯ комунистически проект!
  Боце дори НЕ ЖЕЛАЕШЕ ДА СЕ ДЕПОЛИТИЗИРА!
  А това че бе предложен за политическа кариера от САМИЯ Бриго Аспарухов е НАЙ-ПОКАЗАТЕЛНОТО! (дори и кума му- Пашата и началния му "бизнес"-немислим без опората на Партията , бледнеят)
  Мислех те за случаен наивен безмозъчен човек, но си май НИК ОТ ГЛУТНИЦАТА))))
  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 79. 79 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Русланчо, за филма НЕ ГОВОРЯ, а за в живота говоря за "куче–касичките" и "пластмасаджиите" и за "фъстъкаджиите" и ......
  Всички бяхте "наши момчета" !

  Не на мене! ))))И не ми се прави на повече на глупавичък наивник! ))))

  Я да чуя и къде са лъжите в предния ми пост!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 80. 80 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#53] от "Руслан 21":
  Първа лъжа - "........КАТЕРЕХА СЕ ПО ТО ТОЗИ НАЧИН ПЛАЗМОДИИ "

  ????????????????????????????????????????????????????????

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 81. 81 Профил на yu22
  yu22
  Рейтинг: 1226 Гневно

  Мамка ви КОМУНИСТИЧЕСКА....!!!!!Продадхте България и ПРОДЪЛЖАВАТЕ да ПРОДАВАТЕ....!!!

  мнoгoниковият турист, имам 3-4 акаунта и 22 НИКА...
 82. 82 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#53] от "Руслан 21":

  Пишеш:
  "Втора лъжа - .............НЕ ЛЪЖИ "

  Ами това какво е бе "наивни" ми, тарикатино:

  "Стига с тоя партиен билет. Знаеш предполагам, че всичко от дребен началник нагоре при соца трябваше да е член на ком. партията им."

  Ами ЛЪЖА е и то БРАДАТА! (виж 78)

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 83. 83 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Пак до "Русланчо"

  Не ТРЯБВАШЕ! Правеха го тия които искаха да се изкачат по гърбовете на способните, продавайки мижавите си душички! Или заблудени малоумници(които бяха много по-малко)

  Който е имал достойнство, ум и морал- НЕ ГО Е ПРАВИЛ!
  БОЦЕ НЕ Е БИЛ НИКОГА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ!

  Ето ти пак каквото пуснах за и комунистическия Кюнец
  http://reporter.blog.bg/novini/2008/11/05/kakyv-e-boiko-borisov-v-knigata-na-nemskiia-pisatel-iurgen-r.251197

  А земи го прочети!


  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 84. 84 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Пишеш че и ти като тях:
  "Нещо като сервитьори и бармани по онова време - най-богатите хора. "
  Барман НЕсътрудник на службите- НЯМАШЕ по тошово време!
  Лелее колко ли поста още трябва да напиша докато ти чета ЛЪЖИТЕ БРАДАТИ дето си изплескал докато ме нямаше!
  А и виж партньора си Кюнеца кво ми писал:
  "За щастие си крайна фаза и скоро очакваме леталния завършек на безмисленото ти живуркане. "
  И как? Сам ли ще посегна живота си! Или Партията ще се погрижи за това?))))))
  А като латерна ме закача или за комуниста-агент Гоце или за Станинешев или за комунистическия Цар, белким някой случаино да прочете и да се фане на ЛЪЖИТЕ МУ
  Ей по туй си приличате с Кюнеца , Русланчо ! Думата морал честност и почтеност- са ви чужди! Даи ви на вас Тарикатлъци!
  Зор Рашките да налапат цяла България благодарение на ЛЮБИМЦИТЕ ВИ!

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 85. 85 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1212 Неутрално

  БЪЛГАРИЯ щЕ СЕ ДЕМОКРАТИЗИРА ЕДВА СЛЕД КАТО РУСИЯ ПОЕМЕ ПО ТОЗИ ПЪТ ПОРАДИ ФАКТА, чЕ Е БИЛА НЕщО ПОВЕчЕ ОТ 16-ТА РЕПУБЛИКА, А И ВИНАГИ ВАЖНА СТРАТЕГИчЕСКИ СТРАНА, КАКТО И ЗА МОРАЛНОТО И ПСИХИчНО ЗДРАВЕ, НА САМИТЕ РУСНАЦИ ЗА ДА НЕ СЕ ДЕПРЕСИРАТ ОТ ФАКТА НА СПУКАНИЯ БАЛОН НА КОМУНИЗМА...що се касае за Борисов, народа на страната не можа да схване отдавна приготвеният му капан - всичко да продължи в руслото на старото статукво, НОБАВНО И ВНИМАТЕЛНО да се задържи старото структурно статукво, до окончателната метаморфоза на политическата власт в икономическа и после пак в политическа, както и с окончателното приспособяване и пречистване законово на старите структури, при които несъществените играчи ще отпаднат в името на запазване на конвергенцията и нейното спокойно превъплащаване...

 86. 86 Профил на kKk
  kKk
  Рейтинг: 796 Неутрално

  Не знам аз ли съм единствения на който му се повръща?

  Но хайде да ви е честит празника Другаре! И дано там да си останете в този миниатюрен Ад наречен България. Да ви е честит.

  And was Jerusalem builded here, Among these dark Satanic Mills?
 87. 87 Профил на shumkarov
  shumkarov
  Рейтинг: Неутрално

  "За да улесни реализирането на руските инвестиции, Министерският съвет отпусна 7.7 млн. лв. за изграждането на 10 450 м магистрален водопровод."

  А на хотелиерите от Златните, които искат 6.5 млн лв за нова пречиствателна, Боко и Нона показали среден пръст!

 88. 88 Профил на shumkarov
  shumkarov
  Рейтинг: Неутрално

  Дали лайнометната телевизия бТВ ще съобщи, че великото разследване, което извършиха относно промяната на статута на дюните в пасища засяга точно тези терени?
  Да еба правешкото котило!

 89. 89 Профил на Baron Samedi
  Baron Samedi
  Рейтинг: 466 Гневно

  Станка Шопова?... 9ти септември?... Ура! Друзья? Одно сердце... Курица не птица, Болгария не заграница?

  Абе да го таковам в пионерията, коя година сме!?!

 90. 90 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 1041 Гневно

  Това не е лагер за деца,а бъдещ лагер за руски военни!Благодарим ти,бате Бойко!

  4itatel
 91. 91 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 1041 Неутрално

  Чудех се как ще го гътнат бате Бойко,а то виж...

  4itatel
 92. 92 Профил на aussie
  aussie
  Рейтинг: 626 Неутрално

  Редакцията, след като сте били на събитието защо не сложихте малко снимки та да видим какво са построили?

 93. 93 Профил на aussie
  aussie
  Рейтинг: 626 Неутрално

  Новината не е лоша. Ще създаде допълнително продукт в района. При поднасянето и имах чувството че съм се върнал с 20 години назад, което е малко плашещо.
  Иначе директорката кърти мивки направо. Предполагам са я взели заради огромния и мениджърски опит
  Новината хем е добра хем не ми създава вътрешен комфорт, защо ли?

 94. 94 Профил на Гневник
  Гневник
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#15] от "miller":
  Да е министър-председател на България, председател на Държавния съвет, партиен Първи. Политик, който в продължение на години да е партиен и държавен ръководител, наричан от масите Бате.

 95. 95 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 1041 Гневно

  Таз година детски лагер,догодина-военен!Честто,ребятами!

  4itatel
 96. 96 Профил на mrh52499804
  mrh52499804
  Рейтинг: 466 Весело
 97. 97 Профил на Petar Pountchev
  Petar Pountchev
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Много класова омраза и глупави емоции виждам в горните коментари, а разум няма и за пет пари. Слава Богу, че малцина мислят като вас.не трябва да обичаш руснаците и Станка Шопова, за да си доволен, че някой е създал нещо сред разрухата и дава хляб, и то бял, на поне 1000 наши сънародници! Бедни сме били?! Ето това е начинът да не сме! Тук ще вложат руснаци, там ирландци, другаде испанци... И няма да сме бедни. Този чудесен начин на застрояване (има на какво да се научим в случая, и за строителството, и за отношението към деца и стари хора!), ще ни направи по-разумни в използването на това, което имаме. ББ може и да е наперен самохвалко. Но има амбиции, оре здраво, и при него нещата СЕ СЛУЧВАТ. огледайте се и ще видите- случват се. Както се случваха и при НДСВ....Забравено усещане, което обнадеждва.

 98. 98 Профил на greebo
  greebo
  Рейтинг: 742 Неутрално

  Аз ли съм в грешка или наистина в началото този лагер беше обявен като международен, а не само за руснаци? Като дете съм ходила на лагер на Камчия - щеше ми се и моето дете да може да отиде там, ама ...
  И възможно ли е да има толкова много ветерани от втората световна? Не ме разбирайте погрешно, нищо неуважително спрямо хората, просто ми е любопитно. Те би трябвало да са на поне 86-90 години сега и да пътуват толкова дълго до тук?

  Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
 99. 99 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До П.Пунчев.Да не сте този с радиото+?Точно на 9.9.2010 б.б. не трябваше да е там.

 100. 100 Профил на drachan
  drachan
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Искам и мен Бойко да ме бие на футбол и да си взема земя там на такава цена. Иначе го разбирам, че почти сме подарили земя на чужда държава срещу 400 работни места (сигурно обслужващ персонал).

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK