Цветан Цветанов обвърза убийствата на "Килърите" с фалита на банките

Цветан Цветанов

© Надежда Чипева

Цветан ЦветановУбийствата, към които е съпричастна групата на повторно задържания вчера Петър Стоянов - Сумиста, са част от процеси, започнали през 1996-1998 година. Това обяви в интервю за Би Ти Ви вътрешният министър Цветан Цветанов. Така той отговори на въпрос дали във връзка с дейността на Сумиста се разследва и убийството на банкера Емил Кюлев.


Събрана е информация, че тази група е съпричастна към извършването на 5 убийства, искахме след задържането на групата за убийството на Юри Галев да достигнем до събиране на информация и доказателства и за другите убийства. Това са убийството на Юри Галев, на Румен Рачев, на адвокат Луков, убийството на съдружника на Ковачки, собственика на Софийска баница. Всеки ден се доближаваме все по-близо до разкритията, допълни Цветанов.Главният прокурор Борис Велчев коментира, че са събрани нови доказателства срещу групата "Килърите" и те са на база на разпити на нови свидетели и преразпити на вече дали показания. Нищо не се прави случайно и лековато, коментира главният прокурор. По повод на думи на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, че сега се работи по начин, както не е работено преди 4-5 години, Велчев заяви, че не приема тези думи като критика, а допълни, че става въпрос за различен подход на работа, в който се обединяват усилията на различни екипи.Убитите Румен Рачев и адвокат Луков са били свързани със схема за преразпределение на остатъци от пари, натрупани от определени кръгове по времето на фалита на банковия сектор в България. В този смисъл не е изключено да се търси и мотив за убийството на Кюлев, обясни вътрешният министър.


Той обаче направи уговорката, че досега в МВР не са се полагали усилия да се работи в тази посока, тъй като при убийството на банкера са се появили информации в медиите, че той е съветник на президента.


От там започва едно стресиране, неглижиране на случая, защото такава информация логично води до демотивация сред служителите на реда, обясни Цветанов. Затова според него са и основателни критиките на ЕК, че България не полагала достатъчно усилия за разкриване на поръчковите убийства през последните 20 години.


В момента обществото очаква да разбере какво се случва с тази организирана престъпна група, какви са били мотивите. Убеден съм, че това, което заложихме като основа, без да се притесняваме от подобни връзки, това което сме започнали да правим, ще го продължим и ще стигнем до края. Ние ще имаме много съпротивителни движения срещу нас, но ви уверявам, че доказателствата са изключително сериозни и задълбочени, уточни Цветанов.


Вътрешният министър уточни, че операцията по задържането и на Сумиста е трябвало да бъде проведена днес сутринта, но било избързано с осъществяването й, той като се получила оперативна информация, че задържаният ще излезе много тежко болен от болницата. Странно, че влизаш в болница с 12 000 евро, ако си влязъл здрав, както се доказа, представете си, че на другия ден е с диагнози, които по никакъв начин не биха могли да ни позволят да извършим арест, допълни Цветанов и попита водещите:"Като ходите на лекар носите ли такава сума във вас?"


По-късно стана ясно, че Петър Стоянов днес отново е приет в болница.


Председателят на българската федерация по сумо беше арестуван за първи път на 23 юли като част от провеждането на операция "Килърите". Акцията беше насочена към предотвратяване на дейността на организирана група, занимаваща се с тежка престъпност. Тогава, отново пред Би Ти Ви, вътрешният министър Цветан Цветанов заяви, че действията на полицията са стигнали до най-високите на нива на организираната престъпна група.Главният прокурор Борис Велчев коментира, че са събрани нови доказателства срещу групата "Килърите" и те са на база на разпити на нови свидетели и преразпити на вече дали показания. Нищо не се прави случайно и лековато, коментира главният прокурор. По повод на думи на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, че сега се работи по начин, както не е работено преди 4-5 години, Велчев заяви, че не приема тези думи като критика, а допълни, че става въпрос за различен подход на работа, в който се обединяват усилията на различни екипи.

Коментари (69)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на xmm
  xmm
  Рейтинг: 1154 Неутрално

  ...."В момента обществото очаква да разбере какво се случва с тази организирана престъпна група, какви са били мотивите...."

  Да,но тези разследвания се водят от "бюро",а мен ме интересува например снощното убийство на шофьор от цигани.
  Животът ми е застрашен,джоба ми е застрашен,искам спокойствие и сигурност на улицата и в къщи.

 2. 2 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 868 Неутрално

  БРАВО! Скоро май Цецо пак ще ходи с багерите и с тая чернокоса хубавелка от Шумен- окръжната прокурорка да копат трупове!?!? На двамата ликвидирани физически извършители! Тия които не са убивали от групата със сигурност ще проговорят както се случи с наглите!

  ПС Като се работи така едно по едно започват да излизат престъпленията!

 3. 3 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 868 Неутрално

  "През юни в интервю за Би Ти Ви президентът Петър Стоянов"

  ГРЕШКА! Гоце бре. Гоце Първанов какъв Петър Стоянов????

 4. 4 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1496 Неутрално

  Оппппп, Гуце нещо, опппппп... Цецко, батка, внимавай.....

 5. 5 Профил на cinik
  cinik
  Рейтинг: 2502 Неутрално

  Задължително трябва да се отворят досиетата на Емил Кюлев, Илйката, Венцеслав Йосифов, Валентин Моллов, Ицо Салефетката, Христо Данов, Гриша Шогуна, варненския Диамант - всички директори на фалирали банки, всички кредитни милионери и всички основоположници на пирамиди. Според бившия шеф на комисията по досиетата Методи Андреев, от списък с 400-те основни участници в ограбването на хорските спестявания, само 4-ма са били без картонче в ДС. Тази информация така и си остана между редовете в последните страници на вестниците, сякаш е третостепенна. Но тогава беше разбираемо, доколкото пресата не само беше под контрола на ДС, но и активно манипулираше хората да внасят в банки, които после фалираха, да купуват долара по 3000 лева и пр. измами. Сега от перспективата на времето е редно да се отвори отново тази страница, а авторите на замисъла за оскотяването на населението (с корени в ДС) - осъдени анблок

  По време на Костов България написа приказка - от държава с хиперинфлация до български лев, равностоен 1:1 на германската марка. По време на Петков можем да напишем втората си приказка - от бананова република, в която премиерът спи върху пачки и кюлчета по светлия пример на идола си Пабло Ескобар, до държава с нулева корупция
 6. 6 Профил на vg
  vg
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Надали е изненада за някого това ,че Цветанов е решил да налепи на така наречените "Килъри" всички емблематични убийства за последните пет-шест години ,но този чукундур всеки ден едно и също интервю ли дава ? Вчера е дал същото интервю и на агенция Фокус и понеже беше почивен ден и явно не получи нужното медийно внимание ,и днеска пак същото в прислужната Би Ти Ви .

 7. 7 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1626 Разстроено

  Всеки ден се доближаваме все по-близо до разкритията, допълни Цветанов.

  Ама то с говорене колко се работи не става. А с тиха работа, но резултатна. А до момента колко обвинения индишаха - не е истина...

  Ние ще имаме много съпротивителни движения срещу нас, но ви уверявам, че доказателствата са изключително сериозни и задълбочени, уточни Цветанов.

  Така де, на кривата ракета и космосът и пречи...

  Дано пък все пак се окаже че МВР си изпипа работата, както и Прокуратурата се покаже правно грамотна.... така че Сумиста, Мумиста и Кумиста отидат да търкат наровете на затвора! Но съм скептичен...

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 8. 8 Профил на albenab
  albenab
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До merkel

  Благодаря Ви!
  Грешката наистина е неприятна, но благодарение на Вас вече е поправена!

  От редактора

 9. 9 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Кога действията на полицията ще стигнат високите етажи на власта? Зелникодателите от поговорката? Какво пречи да се постигат паралелно резултати и в други сфери? Да не забравяме юлския доклад на Брюксел.

  Усещането за недосегаемите остава. Голяма гавра с честните хора спазващи закона и задълженията си е ако МВР умишлено не работи срещу и толерира беззаконието на овластени лица по политически причини като изборите догодина например.

  Не може умишлено хората да бъдат излагани на риск със съзнателни бездействия. Няма как да имаме сигурност само с целта за борба срещу, а никой да не говори за целта за изкореняване на престъпноста и срастването й със слугите.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 10. 10 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  Мене би ме притеснявало , ако дава различни интервюта!

  Половината истина не е истина!
 11. 11 Профил на sting
  sting
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Браво Цецо-малко по малко се стяга обръча около Гоцката.Той едва ли има връзка с убийствата,но все пак неговия съветник да е убиец е голям шамар срещу агента.Лошото е че конституционният съд е негов,ВКС е негово протеже,главният прокурор е негово протеже, ВСС са неговия отбор.Ако там не стане първо пробив,а после и обрат язък за показните арести.

 12. 12 Профил на Fanetti Mazakura
  Fanetti Mazakura
  Рейтинг: 806 Неутрално

  Кога ще разровите кой стои зад "Килърите"? Тиквата ли не разрешава? Или Гоце?

  BOYKO BORISSOV – “RAPONA,” current Prime Minister of Bulgaria,(от Wikileaks)
 13. 13 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До #11:
  Още по-лошо / и даже смешно/ е да се вярва на непотвърдени слухове.
  Но гали ушите и душите на баламите

 14. 14 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 609 Неутрално

  Цветанкааа, спри да плямпаш по пресконференции и медиии баткуф, ами си стегнете задниците и съберете най-сетне годни доказателства, така че да влезнат в затвора тия главорези. Ако не вкарате в затвора поне половината от тая мърша, все едно нищо не сте направили.

  Вяра. Надежда. Любов.
 15. 15 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  Тоя ще надмине Рей Бредбъри и Станислав Лем взети заедно !

 16. 16 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#14] от "smehur_co":

  Господа от СДС, не се блъскайте - и вашият ред ще дойде!

  Половината истина не е истина!
 17. 17 Профил на query
  query
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Последно, убитият е адвокат Луков или Луканов!?

 18. 18 Профил на luarkas
  luarkas
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Писна ми да му слушам интервютата. Що не вземе да свърши някава работа ... с прокуратурата заедно. Както са ги подкарали, всички килъри (глупава медийна чуждица) ще се окажат в Страсбург и пак ние ще им плащаме обезщетенията.

 19. 19 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#11] от "sting":

  Аджамийче не разбра ли че гоце и тиквата са едно и също?Тоя Цвъки ще им лепне на тия килъри и убийството на Кенеди

 20. 20 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#19] от "andimo":

  Как се "лепва" убийство?

  Половината истина не е истина!
 21. 21 Профил на kikoto
  kikoto
  Рейтинг: 8 Весело

  браво на цецо! най-накрая разкри че за зърнената криза , хиперинфлацията и вероятно и разцеплението на римската империя, виновни били сумиста и компания... както подозирахме, крадците от ДС и политиците НЯМАТ НИЩО ОБЩО! а кюлев и луканов били ангелчета на честността... точно за това за цецко химнове се пеят!

  милиционерският похват на задължителните регистрации победи интернет анонимността - ЧЕСТИТО! Вече си имаме досиета!
 22. 22 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#20] от "д-р Ох Боли":

  Това е жаргон.Не се прави на много умен

 23. 23 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Цветанов пропуска само да свърже тези убийства с разширяването на озоновата дупка и с глобалното затопляне.Ако се позарови малко по-дълбоко,той ще открие и достатъчно доказателства за връзката на тези убийства със световната икономическа криза.По най-елементарен начин се подгрява обществното мнение за бъдещите съдебни провалите с тези операции.При подгрято и зомбирано обществено мнение много по-лесно вината ще се хвърли върху съда.

 24. 24 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#22] от "andimo":

  Не ми е трудно да се правя!

  Половината истина не е истина!
 25. 25 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  Защо омаловажавате труда на полицията! Преди като не работеха - мрънкахте, сега като има резултати - били скълъпени! Няма угодия за вас или вие сте просто от "другата страна"! Ето ви още един жаргон!

  Половината истина не е истина!
 26. 26 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#24] от "д-р Ох Боли":

  Какво означава шменти-капели?

 27. 27 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#26] от "andimo":

  Означава менте! Други въпроси имаш ли?

  Половината истина не е истина!
 28. 28 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#27] от "д-р Ох Боли":

  Какво е менте?

 29. 29 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#28] от "andimo":

  Това си ти!

  Половината истина не е истина!
 30. 30 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#29] от "д-р Ох Боли":

  Нали си много умен защо използваш жаргон?

 31. 31 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#30] от "andimo":

  Жаргонът не е признак за интелект!!
  Не бъди дребнав - много добре ме разбра! Като твърдиш, че ще им лепнат убийства, което означава ,че ще ги обвинят без те да съ ги извършили- кажи ми как става това! Това е обикновен въпрос - даже не е мнение, за да ми цъкате минуси!

  Половината истина не е истина!
 32. 32 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1441 Весело

  Цветанов, давай бе, човек..)
  Целият ОСТАТЪЧЕН авторитет на ГЕРБ ,вече само на теб се ..крепи..) И на военния министър..Тежко е да влачиш цял отбор 'бойковци", цецки, фуражки, ЗКПЧ-ета , дс-имитатори , масивни фидоски, търсачи на "мощи". ,комедианти и посредствени гербери , на ГЪРБА си ..))
  Така е ,като си се хванал )))

  BIG AL
 33. 33 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 775 Неутрално

  Паяжината започва да се разплита. Цветанов е най-доброто кадрово попадение на Бойко.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 34. 34 Профил на andimo
  andimo
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#31] от "д-р Ох Боли":

  Толкова ли не се замисляш че за Кюлев тези килъри не са виновни?

 35. 35 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#26] от "andimo":

  Ангеле небесен, ...като чуя думи от рода на менте и се сещам за теб...Повтаряш като изтъркана плоча едни и същи лъжи. Явно някой ти е казал формулата на Гьобелс за лъжата(не че си я прочел сам, де...).

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 36. 36 Профил на Цветан Цацаров
  Цветан Цацаров
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Дойде ГЕРБ за да раздаде справедливост. Киларите и наглите са в затвора. Факт.

  СПАСИ БЪЛГАРИЯ ! ПОДКРЕПИ БОРИСОВ !
 37. 37 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#34] от "andimo":

  Със силата на мисълта не могат да се родят факти, а точно на база на факти се издават присъди - не на това ,че някой е помислил нещо! Аз не мога да твърдя, че нещо е вярно или не - просто се чудя защо да не вярваме , когато от МВР пускат някаква информация!

  Половината истина не е истина!
 38. 38 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Красимир Каракачанов вице на Цветанов?

  Ха бомбата е ясна Красимир Каракачанов ще е вице на Цветан Цветанов на президентските избори. Това ще е и отговор на ГЕРБ в Пловдив срещу БСП а там организацията на ВМРО е най-силна.

  Не случайно са медийните изяви тия дни в нова тв и ресто между ВМРО и ГД БОП във фокус:
  ВМРО благодари на ГДБОП и ДАНС за спасените архиви за дейността на организацията

 39. 39 Профил на Цветан Цацаров
  Цветан Цацаров
  Рейтинг: 466 Весело

  Шибай ги с пръчка Цецо! Червените задници носят на бой.

  СПАСИ БЪЛГАРИЯ ! ПОДКРЕПИ БОРИСОВ !
 40. 40 Профил на gbj06554106
  gbj06554106
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До #39:
  Е ,чак пък такова садо - да шибат самите себе си......

 41. 41 Профил на Нгого Нгого
  Нгого Нгого
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Хе-хеее... Здравейте,бе коментатори! Само си чешите езиците, бре!
  Оставете хората да си свършат работата! И понеже много хора не вярват,че в действителност ТЕ ги хващат, пък ОНЕЗИ ги пущат ще ви разкажа нещичкоооо! Аз, приятели съм пенсионирано ченге от криминална полиция.Та веднъж водех дознание на един квартален бандюга,който си беше позволил да се напие като казак и с мерцедеса си профучал край наш патрул. Полицаите са се опитали да го спрат,но не се е подчинил. Успели са да го спрат в комплекса,но нашичкият слязъл от мерджана и започнал да рита униформените.Отказал е тест с дрегер и кръвна проба.Значи,ако се усещате ,извършил е две престъпления - управлява МПС след употреба на алкохол и възпрепятства органи на властта да си изпълняват служебните задължения.Даже не говоря,че ги е ритал и обиждал пред много хора.Това е друго. Значи набързо са го осъдили за хулиганството,но остава да виси въпроса с управлението на МПС след употреба на алкохол. Набързо разпитах всички лица и изпратих преписката в Районна прокуратура с мнение за съд.Защото в ППЗДП /не се сещам вече кой член беше/ ясно е записано,че за водач, отказал проба с техническо средство и / или кръвна проба, се приема,че е с концентрация на алкохол в кръвта НАД 1,2 промила. Това е - откажеш ли,значи си пил.Обаче едно умно прокурорче ми връща преписката за доразследване с указания да съм разпитал извършителя какъв вид и марка алкохол е употребил, какво количество и в продължение на какъв период от време е изпил въпросния алкохол. Нещо абсолютно безмислено,тъй като по-горе ви обясних какво пише ясно и точно в ППЗДП. Аз,обаче съм кукичка и му върнах преписката с обяснението кой член и от кой нормативен документ да прочете и да спре да ми връща преписката с безумни указания.Тогава пак ми я върна с указания за ПРЕКРАТЯВАНЕ!!! По това време не можехме да сезираме висшестоящ орган за простотиите на Районна прокуратура и аз бях принуден да прекратя преписката. Съжалявам,че не преснимах всички материали. След няколко години се пенсионирах.С кварталния бандюга седнахме на кафе като стари дружки. Попитах го дали онова прокурорче не му е роднина случайно. Боклукът направо си ми каза в очите , че прокурорчето си е поискало подкуп.Чрез адвоката , разбира се. Нашето момче нямало повече парички в джобчето,а само 72 /седемдесет и два/ лева.Предложил ги и даже не очаквал,че за тези жълти стотинки ще му се отвори парашутът. Обаче , да видиш ти , прокурорчето взело присърце проблема му и всичко стана така , както го описах по-горе. И още нещо ще ви кажа.Каза ми го един мастит адвокат в нашия град. "Браточка, не е важно да знаеш правото! Важно е да знаеш на кого и колко да дадеш!". Айде сега мислете!!!

  Ръйш?!
 42. 42 Профил на werginija
  werginija
  Рейтинг: 478 Любопитно

  Абе, от Ипон кво казаха

 43. 43 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6326 Весело

  Тоя бил съветник, оня бил свързан с другия... Затова не били разследвани...
  Мечтая си за един фокус:
  Чадърът, който беше разтворен над определени кръгове, обръчи и халки, трабва да се затвори, да се навре в едно място и отново да се разтвори... Ако го направят този фокус - ще има много интересни новини...
  Ех, мечти...

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 44. 44 Профил на Бойко Борисов
  Бойко Борисов
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Властта на мен не ми трябва. Власт ми е дал народът със своето одобрение, което имам от години. Аз искам да дам властта на вас.
 45. 45 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Хм. Сумиста добре. А шефовете му?
  Щото е ясно, че и Гоцето е пионка. При това много жалка пионка. Искаме в затвора кукловодчета, не куклички...

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 46. 46 Профил на Трудно е да бъдеш бг
  Трудно е да бъдеш бг
  Рейтинг: 516 Неутрално

  До коментар [#41] от "Нгого Нгого": А името на прокурорчето? И без това го знаят всички твои познати, местната адвокатска колегия, местните апаши...

 47. 47 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1464 Любопитно

  До коментар [#33] от "Български патриот":
  Да. Цвъ е връо. Ама тия гадни медии ни информират, че убили тираджия на паркинг в София и пребили друг, обрали две бензиностанции в Бургас, един магазин също се разделил с оборота, а квартирните кражби са спрели да ги броят...
  Бе тия, новинарите нямат ли си работа да отразяват успехите на Цвъ и фантазиите му, а ни заливат само с лоши новини?

  Ecrasez l’infâme
 48. 48 Профил на bg_fan
  bg_fan
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Сумиста е един страхлив и емоционално лабилен човек (незвисимо от килограмите си),от който много лесно могат да се вземат необходимите за разследващите доказателства по доказване на неговото (и на останалите от групата) участие и вина в тези убийства. Той е и най слабото звено в тази “група” за поръчкови убийства , единствения който може да “пропее” . Един добър психолог следовател (но не от тези ,които гледаме всеки ден по телевизията и ни разбиват с тъпите си умозаключения), може да свърши отлична работа. Разследващите да погледат няколко турнири по сумо с участие на Сумиста , както и “емоционалните” му и инфантилни реакции по различни спортни отсъждания и ще разберат , че това е един много слаб волеви и лабилен психически човек .

 49. 49 Профил на Лилия Костова
  Лилия Костова
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Да разберем, че най-добрият белег на цивилизованост е:
  1. Критичното ни отношение към:
  Боклука
  Нас самите
  Паркиращите нагло автомобили
  2. Спазването на правила, приети с консенсус от хора със средно Ай Кю над 110
  3. Карането на велосипед и електромобили
  4. Развитието на ВЕИ сектора, вместо на ядрената енергия
  5. Преосмислянето на цялата история на България от 1800 до 2010 година
  6. Познаването на произведенията на Райко Алексиев и особено неговата "Хумористична история на България" (това последното може и да е и първо, щото е сравнително лесно постижимо)

  Бойко Борисов е тъп като г.з. Освен това е малоумен магистраладжия и има титла Негово Тиквочество.
 50. 50 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 522 Неутрално

  Какво се викаше в библията? По делата им ще ги познаете!
  Еми Цвъ приказки празни дал бог, дела също има - примерно 6 апартамента в софето, театрални полицейски постановки и прочее.
  И тоя боклук ми го готвят за президентин, боже опази. Опази ама няма да опази - бог дава ама в кошара не вкарва - нашите си го вкараха
  Викам да го вземат за говорител в сутрешния блок я на канала я на битиви и като си вземе отпуска да го замести примерно бат Бойко или някой от кликата - много добре се справят с тази работа.

  На света има достатъчно за нуждите на всеки, но не и за алчността дори на един човек!
 51. 51 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#50] от "ръмжо":

  ти си незначителен!

  Половината истина не е истина!
 52. 52 Профил на ръмжо
  ръмжо
  Рейтинг: 522 Неутрално

  До коментар [#51] от "д-р Ох Боли":
  Знам, поне не съм медиен лъжец и боклук. Както и подлога на тях както някой тук.

  На света има достатъчно за нуждите на всеки, но не и за алчността дори на един човек!
 53. 53 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#52] от "ръмжо":

  Каква е лъжата?

  Половината истина не е истина!
 54. 54 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Някои от олигарсите се чудят как да изпратят Големия Маргин при Малкия, подхвърля не без ирония отлично осведомен източник от ГД БОП. Верните кадри на Бойко Борисов са подхванали сериозна нишка, която води много високо, на самия връх, допълва нашият информатор.

  Цветан Цветанов само омъглява картинката, внушава друг наш осведомител. Той от години наблюдава линията на поведение на Цветанов при кризисни ситуации „в развитие” и е категоричен, че вицепремиерът досега добре е калкулирал най-добрите варианти за себе си и за близкото си обкръжение.

  За пръв път опасността за Красимир Маринов-Големия Маргин идва от няколко посоки. Двама от олигарсите губят търпение. Следите на няколко гръмки разстрела водят и към тях. Маргина е изключително неудобен свидетел. В сравнение с него „Килърите” са много ниска топка.

  От друга страна властта също е в кофти ситуация. Меверейците вече не могат да провокират прочистващи операции сред ъндърграунда. Босовете от ЕК не дават. Но в същото време кръговете около Бойко Борисов са си почистили добре „къщичката”. Един-два рискови случая (Варна и Враца) са добре потулени. А и връзките са през много звена.

  Въпреки това наблюдателите в двете големи амбасади са стифирали инфо „за всичко”. Руснаците също не са пестили сили и средства – при тях е бъкано с данни. И продължават да бачкат яко. Хората на Юрген Рот са наблегнали повече на „паричните преводи”. При тях прелива от сведения за пране на пари.

  Но по никоя друга писта няма такова напрежение, както е по „Килърите”. Схемата с техните изпълнения показва какви въшкари могат да бъдат кадесари, взели се насериозно като банкери. Комбините с „връщанията” са само периферни врътки на Голямата Игра – преразпределението на активите.

  След изборите през 2005 г. босовете над Чорни му вкараха остра Тема – Ершов се оправил през 2004 г., а той се провалил с опитите да падне 10-годишната забрана за влизането му в България. Ортаците на Чорни подгониха Кюлев. Той прати хабер на Жоро Илиев да изчисти „откритите си позиции”. Дълговите схеми и преразпределението на активите провокираха „връщания” от най-ниски нива до Главния. Печени отворковци въвлякоха в бързите размени на удари и Големия Маргин. Няколко застрахователни империи се превърнаха в държатели на „дълги позиции”, отворени за придобивания и разширяване на пазарни дялове.

  Главния и Кюлев подцениха колко много „магистрална скорост” беше набрал Големия. Маргина вече се виждаше олигарх, а не „бос”. И рискува. Но на практика ходовете му отвориха вратата на Маджо за клуба на олигарсите. Сега той дели мегдан с такива като Вальо Златев, а Маргина се превива от дископатията.

  Цветан Цветанов се изживява като пръв приятел на Познанието. Лошо няма. Очевидно са го подковали вече с инфо. Но едва ли трябва да подценява знакова фигура като Румен Петков. Никак не е случайно, че по негово време всъщност удариха Митьо Очите и Будимир Куйович. Петков си даде сметка, че няма сили да подкара към ареста всички заподозрени за елиминирането на Главния и Кюлев. И компенсира...

  Работата е там, че немалко олигарси бяха подканени да дават показания тогава. На Цветанов сега му е лесно. На пръв поглед. Петков нямаше как да привика на разпит Първанов. Нали мълвата редеше, че Кюлев е бил на 25 октомври 2006 г.при него. А на 26 го праснаха. Може ли сега Цветанов да уреди с препитване Първанов? Нали всички сме равни пред закона...

  Нещо повече. Дори Големия Маргин няма да се навие да говори. Никой от основните играчи по „Килърите” няма да проговори за същественото – кой е разпределял поръчките. Всъщност те трудно ще отведат разследващите до разплитане на убийството на Кюлев. Група за „мокри поръчки” се прави за такива като Румен Рачев - да ги отстрелват на конвейр. Често и по няколко пъти. За Кюлев и Главния схемата е класическа – професионални наемници. Дори когато поръчителят или „подизпълнителят” е един и същ...

 55. 55 Профил на д-р Ох Боли
  д-р Ох Боли
  Рейтинг: 581 Весело

  До коментар [#54] от "merkel":

  Защо копирате един и същи коментар под различни теми?

  Половината истина не е истина!
 56. 56 Профил на barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  barcelonski-е-във-FAKTOR.BG
  Рейтинг: 1441 Неутрално


  .... за 12 000 евро

  .... диагнозата от До'фторите ще е направо страшна .....

  мога да дам н'екой предположения ...

  => БАЙ ГЪЗЗЗ е ТÈХНОТО ЗНАМЕ и ГИ ДОВЕДЕ В => КЛОЗÈТА !!
 57. 57 Профил на ck
  ck
  Рейтинг: 873 Неутрално

  Почеркът на ДС: 1) опитва да уговаря да се отпусне неизгоден кредит; 2) самоубива съответния банкер. Това е и при мъжките секретарки, както и при собственици на фирми. Та вероятно хонорарите за убийствата е трябвало да бъдат разпределени, скара ли са се и някой е бил убит (например Кюлев).

 58. 58 Профил на Song
  Song
  Рейтинг: 466 Неутрално

  До коментар [#41] от "Нгого Нгого":

  Този случай още веднъж доказва безогледната корупция в съдебната система. А представете си какво става там ,където играят многото пари?

  Чудото - това е събитие,описано от хора,чули за него от други,които не са го видели.
 59. 59 Профил на pesho_
  pesho_
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#41] от "Нгого Нгого":

  Просто кука или проста кука.....

  Прокуратурата: Цветанов е извършил престъпление
 60. 60 Профил на nikoi
  nikoi
  Рейтинг: 409 Неутрално

  да ги пусната ако обещат, че ще избия още малко престъпници ...

 61. 61 Профил на koko
  koko
  Рейтинг: 462 Неутрално

  До коментар [#52] от "ръмжо":

  червен боклук

 62. 62 Профил на koko
  koko
  Рейтинг: 462 Весело

  До коментар [#60] от "nikoi":

  ей братче, като по вода ти тече мисълта

 63. 63 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#50] от "ръмжо":

  Вместо да ръмжиш, се огледай! Сам пишеш, че по делата им ще ги познаем - нима не става въпрос за дело: арестуване на един убиец, лидер на престъпна група. Някои викаха с пълно гърло, че се борят с престъпността, а всъщност й помагаха(Р. Петков), а при Цветанов категорично не е така.
  Защо въобще сте се разкуткудякали като стари баби на петъчен пазар? Май от Позитано скърбят за престъпниците?...


  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 64. 64 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До коментар [#54] от "merkel":

  Твоите наблюдатели са пропуснали да ти кажат, че лично Румен Петков(Пикльо Фонтански) екскортира заместника на Куйович до границата и му осигури безпроблемно напускане на България. Тогава някои други наблюдателни дори направиха снимки на този позорен факт, но случая беше бързо потулен. А малко по-късно същия вече бивш(за щастие!) министър тръгна да се среща на своя глава с босовете на българската мафия, за да ги "молел" за нещо си...
  Червени палячовци!

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 65. 65 Профил на action
  action
  Рейтинг: 466 Весело

  Явор Дачков: Цветанов получава оргазъм, залавяйки истинския “Октопод” – Бойко, Алексей и Румен Вълка!

  Истинският "Октопод" е триглаво мекотело
  Журналистът Явор Дачков, в типично неговия пиперлив тон, започна да си задава въпроси, след което и да си отговоря на тях. И в този ред на мисли той стигна до разкритието, за което не всеки има смелостта да говори, а именно, че не само Алексей Петров е шефът на престъпната група “Октопод”, ако дори изобщо е замесен, ами дори изпълнявал по-нисши функции в нея.
  Истинският лидер и глава на “Октопод”-а е самият ни премиер Бойко Борисов, а другото е просто “скалъпено дело”.
  Толкова били смешни, че да им се чуди човек, защо само преди дни прокурорът Светлозар Костов смело заявяваше: “Октопод няма”, а изведнъж мекотелото се завърна.

  Странното е как като е шеф на "Октопод"-а всеки се опитва да го очисти?
  Странното в цялата ситуация било, как от абсолютно категоричното заявление, изведнъж стария шлагер прозвуча на нов глас и така отделеното не отдавна дело изведнъж се събра отново.
  Но можеш ли да отделяш главата от пипапала на “Октопод”-а, за да видиш цялата истина?
  Ето и затова нещата си дойдоха по старому.

  Бойко Борисов е най-главния на "Октопод"
  Според Явор Дачков цялата тази история намирисва и обвиненията срещу Трактора са скалъпени, защото какво е това нещо човека да стои в ареста от февруари насам, а те да не могат да решат най-накрая виновен ли е или не. Ако имат доказателства да ги изложат, а ако нямат да си го пускат на свобода, защото, цитирам: “Благодарение на техните разработки Петров трие наровете в ареста вече осми месец.”
  И сигурно тук би му дошъл и въпросът: А защо и Бойко Борисов не трие своите нарове край него?, след като е всеизвестно, че двамцата се обясняват взаимно по телефона от доста време насам.
  Как така арестант №1 в държавата е толкова близък с министър-председателя, че освен SMS-ите, които си пращат взаимно, дори най-редовно си говорят по мобилния?
  За този факт премиерът Борисов не крие, но защо си мълча преди месеци, че Трактора е издавал класифицирана информация, след като е имал контакт с него?
  Би трябвало да е знаел, нали са приятели!

  Румен Гунински-Вълка е третата глава на триглавия "Октопод"
  От Razkritia.com ще ви припомни, че именно Алексей Петров помогна на Бат Бойко преди време да се оправи със софийския боклук и му посредничи в пазарлъците с Румен Гайтански – Вълка, който тогава, а и доскоро го стопанисваше.
  И на базата на тази система, по думите на Явор Дачков, се образувала “организираната престъпна група – като слънце!
  В нея имаме действащ политик, и то от висок ранг, бизнесмен със съмнителен бизнес и офицер под прикритие, който установява връзката между държавата и подземния свят.”

  Според Явор Дачков вътрешният ни министър Цветанов щял да получи оргазъм при разкритието
  Това бил истинският “Октопод” – Бойко Борисов, Румен Вълка и Алексей Петров, като накрая той се оказа триглаво мекотело, а не както системата нарочно го вписва в картинката само с главата на бившата барета.
  И като завършек от умозаключенията на журналиста не може да не споменем, че при евентуалното разкриване на тази групировка “Цветан Цветанов би трябвало да получи оргазъм от подобни обвинения, а прокурорът Костов може направо да си поръча собствен монумент в родния Бургас – Бойко Борисов и Вълка, вързани на кънки”.
  Наистина пикантни разсъждения!
  Не смятате ли и вие, че също е така?

 66. 66 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  До коментар [#33] от "Български патриот":
  Представи си какви са останалите !

 67. 67 Профил на jimbim
  jimbim
  Рейтинг: 409 Любопитно

  Големия Маргин го пращат при Малкия
  Дата: 23-09-2010 21:00
  Цветан Цветанов се изживява като пръв приятел на Познанието. Лошо няма. Очевидно са го подковали вече с инфо. Но едва ли трябва да подценява знакова фигура като Румен Петков. Никак не е случайно, че по негово време всъщност удариха Митьо Очите и Будимир Куйович. Петков си даде сметка, че няма сили да подкара към ареста всички заподозрени за елиминирането на Главния и Кюлев. И компенсира...


  Някои от олигарсите се чудят как да изпратят Големия Маргин при Малкия, подхвърля не без ирония отлично осведомен източник от ГД БОП. Верните кадри на Бойко Борисов са подхванали сериозна нишка, която води много високо, на самия връх, допълва нашият информатор. Цветан Цветанов само омъглява картинката, внушава друг наш осведомител.
  Той от години наблюдава линията на поведение на Цветанов при кризисни ситуации „в развитие” и е категоричен, че вицепремиерът досега добре е калкулирал най-добрите варианти за себе си и за близкото си обкръжение.
  За пръв път опасността за Красимир Маринов-Големия Маргин идва от няколко посоки. Двама от олигарсите губят търпение. Следите на няколко гръмки разстрела водят и към тях. Маргина е изключително неудобен свидетел. В сравнение с него „Килърите” са много ниска топка.
  От друга страна властта също е в кофти ситуация. Меверейците вече не могат да провокират прочистващи операции сред ъндърграунда. Босовете от ЕК не дават. Но в същото време кръговете около Бойко Борисов са си почистили добре „къщичката”. Един-два рискови случая (Варна и Враца) са добре потулени. А и връзките са през много звена.
  Въпреки това наблюдателите в двете големи амбасади са стифирали инфо „за всичко”. Руснаците също не са пестили сили и средства – при тях е бъкано с данни. И продължават да бачкат яко. Хората на Юрген Рот са наблегнали повече на „паричните преводи”. При тях прелива от сведения за пране на пари.
  Но по никоя друга писта няма такова напрежение, както е по „Килърите”. Схемата с техните изпълнения показва какви въшкари могат да бъдат кадесари, взели се насериозно като банкери. Комбините с „връщанията” са само периферни врътки на Голямата Игра – преразпределението на активите.
  След изборите през 2005 г. босовете над Чорни му вкараха остра Тема – Ершов се оправил през 2004 г., а той се провалил с опитите да падне 10-годишната забрана за влизането му в България. Ортаците на Чорни подгониха Кюлев. Той прати хабер на Жоро Илиев да изчисти „откритите си позиции”. Дълговите схеми и преразпределението на активите провокираха „връщания” от най-ниски нива до Главния. Печени отворковци въвлякоха в бързите размени на удари и Големия Маргин. Няколко застрахователни империи се превърнаха в държатели на „дълги позиции”, отворени за придобивания и разширяване на пазарни дялове.
  Главния и Кюлев подцениха колко много „магистрална скорост” беше набрал Големия. Маргина вече се виждаше олигарх, а не „бос”. И рискува. Но на практика ходовете му отвориха вратата на Маджо за клуба на олигарсите. Сега той дели мегдан с такива като Вальо Златев, а Маргина се превива от дископатията.
  Цветан Цветанов се изживява като пръв приятел на Познанието. Лошо няма. Очевидно са го подковали вече с инфо. Но едва ли трябва да подценява знакова фигура като Румен Петков. Никак не е случайно, че по негово време всъщност удариха Митьо Очите и Будимир Куйович. Петков си даде сметка, че няма сили да подкара към ареста всички заподозрени за елиминирането на Главния и Кюлев. И компенсира...
  Работата е там, че немалко олигарси бяха подканени да дават показания тогава. На Цветанов сега му е лесно. На пръв поглед. Петков нямаше как да привика на разпит Първанов. Нали мълвата редеше, че Кюлев е бил на 25 октомври 2006 г.при него. А на 26 го праснаха. Може ли сега Цветанов да уреди с препитване Първанов? Нали всички сме равни пред закона...
  Нещо повече. Дори Големия Маргин няма да се навие да говори. Никой от основните играчи по „Килърите” няма да проговори за същественото – кой е разпределял поръчките. Всъщност те трудно ще отведат разследващите до разплитане на убийството на Кюлев. Група за „мокри поръчки” се прави за такива като Румен Рачев - да ги отстрелват на конвейр. Често и по няколко пъти. За Кюлев и Главния схемата е класическа – професионални наемници. Дори когато поръчителят или „подизпълнителят” е един и същ...

 68. 68 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  До коментар [#41] от "Нгого Нгого":
  Това е както с манекенките и фолкпевиците - майката му е да знаеш на кого да бутнеш .

 69. 69 Профил на ahasver
  ahasver
  Рейтинг: 1644 Неутрално

  Един руснак като разбрал, че папагалите живеят 150 години рекъл :" Ще си купя , че поне някой от семейството да види какво ще излезе от тая бъркотия !"

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK