ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2022

 • 25.3%
 • 20.2%
 • 13.8%
 • 10.2%
 • 9.3%
 • 7.4%
 • 4.6%
 • 3.8%
 • ГЕРБ:67
 • ПП:53
 • ДПС:36
 • ВЪЗР:27
 • БСП:25
 • ДБ:20
 • БВ:12
39.4%активност

Източник: Резултатът, активността и мандатите са от ЦИК при 100% обработени протоколи

Борисов: Не искам да слушам, режете и действате

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Коментари (21)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на comment12
  comment12
  Рейтинг: 408 Неутрално

  в период на криза, съкращаване на разходите е абсолютно наложително. на този етап, разточителствата в задграничните мисии, и раздутите им щатове са просто ненужни.

 2. 2 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1040 Неутрално

  България след десет години- най- доброто място за живеене! - дянков .
  И така ,драги читатели на "Дневник" , десетте години минаха, и сега се намираме в обещаната от дянков България. Разглеждаме я и разбираме, какво е имал предвид. Всички желаят да живеят тук, защото:
  1- в страната няма здравеопазване- удушено бе преди десетина години, лекарите и медсестрите емигрираха. Лечението се осъществява от врачки , екстрасенси .
  2- в страната няма образование- още преди девет години всички университети, без пернишкия , нбу и милиционерската академия фалираха. Учителите от средните и долните класове отдавна станаха крайно недостатъчни и все пенсионери.
  3- в страната няма театри,опери, симфонични оркестри... -още преди девет години останаха само чалгапевици и ресторантски оркестри.
  4- В страната няма наука- пак тогава оцеляха само институтите към мвр.
  5- Управлението на страната се осъществява само от министърпредседател, по съвместителство и министър на мвр- единственото оцеляло и проспериращо министерство. Всички други министерства отдавна са закрити поради липса на средства и са отдели към суперминистерството. Причината- всяка година останалите министерства получаваха 20-30_ по-малко средства, а мвр -с толкова повече.
  5- В страната има седем магистрали . Останалото е макадам с огромни ями. Ако случайно кривнеш от магистралата, на петия километър ти се чупи колата, на десетия-джипа. Това разви пешия туризъм.
  6- След като си счупил превозното средство, няма защо да се тревожиш за него- след час то е разглобено и предадено за скраб на близкия пункт. Така се осигурява износа на метал- единствената индустрия на страната.
  7- Бизнесът в страната е съсредоточен около магистралите- секс, пари и видео.
  8- В страната има само една финансова институция, през която минава всяко левче.
  9- Няма неконтрабандни цигари.
  10- Средната класа отдавна е получила среден пръст. В страната има само богати олигарси, приятели на най-богатия олигарх, пожизнения президент.
  11- Единствената партия в страната е тази на президента. Чрез увеличаване на парите за подслушване със сто- двеста хиляди ежегодно, всички политически опоненти отдавна са осъдени за противодържавна дейност.
  12- Единственият съд в страната е специалния съд. Присъдите му са такива, каквито каже министъра на мвр. Само се редактират граматическите грешки.
  13. В страната излизат 10 вестника и има сто телевизии. Деветдесет процента от публикуваната в тях информация е за геройското откриване..., първа копка...и друго от ежедневието на президента и неговия министърпредседател и министър на мвр.
  14- Освен едно откриване/първа копка и пет интервюта на ден, президентът е зает само с футболни и тенис мачове.Поддържа идеална форма, учи английски и след още 10 г може да го научи .
  ............................

  ...........................

  Всичко това е плод не само на бюджетите на дянков, не само на управление герб, а преди всичко на личния принос на Боко Първи, вожд и учител на българския народ, да живее 1000 години най-малко.

  Е как да не поискаш да живееш в такава страна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 3. 3 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 770 Неутрално

  Като уволнят средния персонал за безхаберие, с икономисаните средства могат да сложат някой, на който работата да му е да управлява имотите зад граница.

  А между другото, ако общините в NY и NJ можеха да отнемат и продадат имотите за неплатени данъци и глоби, досега щяха да са го направили. Щом нямат тази възможност, значи вероятно може да се преговаря за отпадането на глоби / лихви и т.н.

 4. 4 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1207 Весело

  "Борисов: Не искам да слушам, режете и действате"...А в проектобюджета разходите за администрацията са увеличени с 400 милиона лева??? ….

 5. 5 Профил на Шукри Замфиров
  Шукри Замфиров
  Рейтинг: 497 Неутрално

  вие всъщност усетихте ли за какво безхабери иде реч в приказките на министрите... едно си баба знае и него си пее е работата ...

  аз съм селянин, батко, и търсим отмъщение сладко...
 6. 6 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Мъж на место.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 7. 7 Профил на Раз печки, раз кюнци
  Раз печки, раз кюнци
  Рейтинг: 0 Весело

  До коментар [#2] от "mi6osp":

  И за това е виновна майка ти не Бойко, не Станишев а само и единствено клетата ти проклета майчица. Че ги ражда такива уродливи.

  " Бог ме е благословил с богатство и ще ми иска отчет "
 8. 8 Профил на aha
  aha
  Рейтинг: 496 Неутрално

  Мъка, мъка ... пък тегло. България прилича на страна минала през бомбандировки и епидемии, градовте са станали гета с падащи мазилки в центъра и никаква инфраструктура извън него. Пътищата навсякъде изглеждат, като че са били подложени на противотанкова отбрана. Селата и горите са опоскани и изглеждат издържали килимно бомбандиране. Всички са се вторачили в баницата на бюджета като крепостни селяни. Администрацията за дребния комфорт който получава на гърба на оцеляването е абсолютно незаинтересована да върши някаква работа.
  Другари и другарки, думи като ''народ'', ''съсловие'' и ''провинция'' (като обратното на столица) са измислени на североизток за да има по-малко за всеки и нищо за всички. Докато за артисти, лекари, дипломати с мисли като живи хора и едно цяло, ще е все тая мъка и тегло. Това е безпомощност да се определи кой/коя върши работа и кой/коя само симулира. В такъв случай рязането освен болезнено е и крайно вредно...

 9. 9 Профил на ltk
  ltk
  Рейтинг: 395 Любопитно

  "Ние с повече усърдие от страна на всички нас, не казвам, че не се влага, но още повече трябва да изцедим службите, защото това ще се отрази цялостно на държавата"

  само на мен ли (за пореден път) ми прави впечатление какви недообразовани хора ни управляват? нямат елементарна езикова култура, а ние очакваме от тях държава да ръководят. тъжно положение...

  You live and learn. At any rate, you live.
 10. 10 Профил на Иван K
  Иван K
  Рейтинг: 3098 Неутрално

  Никой не е гласувал за ББ с очакване да бъде нещо като Маргарет Тачър. Тези, които гласуват за него не искат Маргарет Тачър, те искат екстрасенси и фокусници. Все пак поне не са комунисти и ДПС. На ББ гледам като на противоотрова на БКП и както знаем противоотровата сама по себе си е вредна. Когато и ако манталитетът на българите достигне средно европейския ще мислим за Маргарет Тачър.

  подпис
 11. 11 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Добре е страната да се управлява като собствена фирма, но държавата има много по-широк спектър за действие, отколкото правенето на печалби. Като затриеш с икономии просветата, ето ти поле за израстване на Дупетата. Какво ще оправяш после, след като поредното чукундурено поколение тръгне по улиците с бира на ръка и псувни на уста?

 12. 12 Профил на Elena Dimitrova
  Elena Dimitrova
  Рейтинг: 700 Неутрално

  Ексминистър Анн-Мария Борисова свързана с ТИМ:

  Правилно прочетохте, министърът, за когото се знае, че е свързан с ТИМ е Анна-Мария Борисова, уж намерена от Бойко Борисов на разклон във Велико Търново (по пътя от или за Варна).
  Няколко дни преди това Юрген Рот от Брюксел и в присъствието на Цветан Цветанов изказа мнение, че отношението на властта към варненската групировка е лакмус за истинската воля за борба с престъпността.
  Не правя връзка между двете събития. Просто констатирам, че съпругът на Анна-Мария Борисов Стефан Кривошиев е управлявал фирма на ТИМ от 6.12.2003 до 19.5.2010.
  Става дума за "ДИАЛИЗА СОФИЯ-1" ООД, която пък е дъщерна на "Диализа-България", която пък е собственост на Химимпорт и на двама холандци.

  4itatel
 13. 13 Профил на richardnixon
  richardnixon
  Рейтинг: 660 Неутрално

  Този Дянков е направо зомбирал ББ! Просветният му казва, че няма пари и дори системата за начално и средно образование се разпада, а ББ говори за Ню Джърси и замъци в Швейцария. И какво като е констатирал безстопанственост - какво решение предлага ББ като тези имоти не могат да се продадат веднага? Най-дивото е, че ББ разчита на ченгетата да му закърпят бюджета - спец службите да спрели източването на ДДС! Ами че те са в това източване, както и в контрабандата, както и в организираната престъпност драги ББ и това го знае цяла България - спец службите ги ръководят кадри на ДС - това узнахме от комисията за досиетата - на кого иска този премиер те да служат ако не на себе си и любимата им партия...

 14. 14 Профил на zenola
  zenola
  Рейтинг: 605 Неутрално

  Намаляване на парите за образование - жалко, но и все пак знаково за това, което ни очаква.
  Очевидно е, че целта не е да се създаде бъдеще на тази държава, а да се доограби каквото е останало.
  Единствената интрига, която остава е - след като се разпродаде държавата и всички млади и способни емигрират, какво ще се случи с малкото останали и територията?

 15. 15 Профил на BBC
  BBC
  Рейтинг: 551 Неутрално

  Борисов: Не искам да слушам, режете и действате, че иначе идват МВР и ДАНС!

  Инфантилните народи се изтребват сами!
 16. 16 Профил на konora
  konora
  Рейтинг: 497 Неутрално

  До коментар [#9] от "ltk":
  Не само на теб ти прави впечатление, приятелю. Жална й майка на България с такива............................. 17. 17 Профил на d.berov
  d.berov
  Рейтинг: 625 Неутрално

  увеличаване на приходите и намаляване на разходите, това е правилната тактика. Погледнете за какви шуротии се харчат пари в разните резиденции в чужбина! Подобни нелепости ги има във всяка една държавна структура и ако за нещо е прав Борисов, това е че чак когато се постави под въпрос финансовото оцеляване на 'средния ешелон' държавни служители, които досега са харчели и не са се интересували, чак тогава ще имат желание за промяна и реформа. Дотокато няма такава принуда всеки ще се покрива и ще се опитва да се скрие някъде в системата и да продължава да харчи пари за глупости..

 18. 18 Профил на d.berov
  d.berov
  Рейтинг: 625 Неутрално

  До коментар [#14] от "zenola":
  Ще се случи така, че ние младите, които сме завършили качествено образование в чужбина, ще сме някъде навън и няма да се върнем, за да работим за България, докато тук някой не ни предостави нормални и адекватни условия за работа и живот т.е. докато системата не е реформирана така, че да работи като в една съвременна западна държава, а не като в затънала в бюрокрацията на комунизма развалина..

 19. 19 Профил на |
  |
  Рейтинг: 1094 Неутрално

  С министър-председател лумпен, лумпенизацията на България продължава с ускорени темпове.

  Children are hereditary: if your parents didn't have any, neither will you.
 20. 20 Профил на metilena
  metilena
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Държа тук да ви кажа - 70% от бюджета на министерството са за заплати,....."-В.Рашидов
  Вежди, как ще ктане "Лувъра" с останалите 30% и колко са тези 30% в лева?
  Ама отговор не чакам, знам, че си вече на водка

 21. 21 Профил на epoc
  epoc
  Рейтинг: 1366 Весело

  Не искам да слушам, режете ми главата и действайте.

  Не искам да слушам, режете ми ушите и действайте.

  Повече не искам да слушам, съсредоточавайте се и ми режете к..а (иначе защо да се съсредоточават) и действайте.

  Не искам да слушам, режете ми краката (на лъжата краката са къси) и действайте.

  Уважаеми г-н министър председател, слушането е умение. А рязането е действие, за което се иска акъл и умение и с което се поема отговорност. Като не искате да слушате и натискате министрите да поемат отговорност, нормално е след това да ги сменяте като носни кърпички и да се оправдавате, че видите ли, те не ви били били иформирали. А работата пак да не върви.

  Икономедия се превърна в трибуна на тролове ЗА и ПРОТИВ правителството. Очевидно е, че няма какво да се говори или коментира с такива драскачи....
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK