Премиерът и представители на правителството така и не участваха в дискусиите по вота на недоверие

Премиерът предпочете да отиде на откриване на логистичния център ЛИДЛ-България, вместо да чуе дебатите в парламента<br />

© Цветелина Ангелова

Премиерът предпочете да отиде на откриване на логистичния център ЛИДЛ-България, вместо да чуе дебатите в парламентаБезпрецедентно - в отсъствието на премиера Бойко Борисов и без нито едно изказване от представител на Министерския съвет, преминаха днешните дебати в парламента по първия вот на недоверие към този кабинет. Едва в последните минути на дискусията в Народното събрание дойде министър-председателят, който обаче така и не пожела да вземе думата.


През целия пленарен ден правителството беше представено в пленарната зала единствено от избрания само час по-рано нов здравен министър Стефан Константинов. И той обаче не се изказа при дискусиите по искането за оставка на кабинета заради кризата в здравеопазването.Премиерът за отсъствието си от дебатите: "Бях в Министерски съвет, да не съм безделник като тея"
На въпрос на журналисти защо е пропуснал дискусията по вота на недоверие премиерът Бойко Борисов каза: "Защото бях в Министерски съвет, имах работа, да не съм безделник като тея, вие какво чухте в този дебат. Имахме Министерски съвет, откривахме, сега подписваме с лекарския съюз".Политиката на управляващите в областта на здравеопазването беше защитена от депутати от ГЕРБ. В последния над половин час от дискусията депутатите от управляващата сила бяха единствените изказващи се, тъй като останалите парламентарни групи или нямаха пленарно време, или бяха изчерпали аргументите си. Мнозинството акцентира основно на тежкото наследство, получено от тройната коалиция, и на това, че сега не се предлага алтернатива, а се търси само атака срещу кабинета въз основа на популизъм.


Опозицията заяви, че 15 месеца след началото на мандата не може да се ползва оправданието с предишното правителство. Според тях провалът в здравеопазването се дължи на провалената фискална политика на правителството и "реформата" на рязане на пари за здраве са довели до хаос в системата.

През целия ден от опозицията настояваха премиерът Борисов и министрите да бъдат извикани в Народното събрание. Иначе ще трябва да внасяме портрети на липсващите министри, заяви Сергей Станишев, а съпартийците му вдигнаха принтирани снимки на Борисов. В края на заседанието, по време на краткото си присъствие в залата премиерът съумя да даде на бившия вътрешен министър Михаил Миков и негови колеги автографи върху портрета си<br />

© Георги Кожухаров

През целия ден от опозицията настояваха премиерът Борисов и министрите да бъдат извикани в Народното събрание. Иначе ще трябва да внасяме портрети на липсващите министри, заяви Сергей Станишев, а съпартийците му вдигнаха принтирани снимки на Борисов. В края на заседанието, по време на краткото си присъствие в залата премиерът съумя да даде на бившия вътрешен министър Михаил Миков и негови колеги автографи върху портрета си


От БСП обвиниха управляващите, че са оплетени в "тежки конфликти на интереси" и екипите на Министерството на здравеопазването и здравната каса са определени от големи фармацевтични фирми. Въпросът за отговорността няма как да остане в полето на предишните управляващи, бих ви приел за съдници, ако вие провеждахте необходимите реформи през вашите 15 месеца, заявиха от ДПС.


От "Синята коалиция" пък казаха, че няма да подкрепят вота на недоверие, защото той идва от страна на БСП и ДПС – "истинските виновници" за сегашните проблеми в здравеопазването. В същото време десните разкритикуваха ГЕРБ, че нямат необходимата решителност за реформи и за излизане от кризата в сектора.


Депутатите от "Атака", които по обед разкритикуваха поведението на кабинета при визитата на турския премиер Реджеп Ердоган в София в понеделник, така и не се върнаха в пленарната зала след почивката и не участваха в дискусиите.


Осемте депутати от РЗС няма да участват в гласувануто на вота, защото той по същество нищо не решавал. Не се ли заговори за пари, нищо няма да направите, каза Тодор Великов.


Гласуването по вота на недоверие се предвижда да е в петък.


"Емблемите на ГЕРБ в здравеопазването стават пословични - намерения за закриване на болниците, системен конфликт на интереси, доплащане и въвеждане на пазарни принципи в една обществена система, пълен хаос, безпомощност и паникьорски действия" - така лидерът на БСП Сергей Станишев
мотивира искането за вот на недоверие. Според Станишев всички проблеми в здравния сектор идват от провала на бюджетната политика. Преди да си тръгне Анна-Мария Борисова призна, че който и да бъде здравен министър, без подкрепата на премиера и финансовия министър, нищо не може да направи, добави лидерът на левицата.


"Философията на вашата здравна реформа в кавички е пестене и рязане на гърба на хората", обърна се Станишев към ГЕРБ. "Дянков - философът на тази реформа или хаос, както се получи, каза, че трябва да останат 100 болници. Честито, това ли е достъпно здравеопазване", попита лидерът на БСП и обвини кабинета, че нарушава конституционни права на българите за достъп до здравеопазване.


Парламентарната група на ГЕРБ ще отхвърли внесения вот на недоверие, защото в основата му не стои загрижеността за реалните проблеми на българското здравеопазване, а стои популизмът, заяви съпредседателят на групата на ГЕРБ Искра Фидосова. Без да се направят конкретни анализи на състоянието на здравната система и преценка на необходимите мерки, днешният вот на недоверие е поредният опит да се дестабилизира управлението на ГЕРБ, добави тя


Според Фидосова политиката на ГЕРБ в здравеопазването няма алтернатива. "От изборите насам няма проблем, при който от гардеробите да не изскачат скелетите и сенките от миналото управление. Корупцията не е марка на ГЕРБ, а на управлението на тройната коалиция и това е доказано", каза Фидосова.


Днес няма да се чуе алтернативна политика, не стои идеята за решаване на реалните проблеми, няма конкретни предложения или цялостна алтернатива за политика, заяви и председателят на здравната комисия Десислава Атанасова (ГЕРБ). Вие сте авторите на редица грешни политически решения, преодоляването на които днес изисква неимоверни усилия от наша страна, обърна се тя към опозицията. По думите й предишното правителство е нямало дори и обща политика, управленска визия за здравните приоритети. Нямаше години наред единна здравна стратегия, това, че наливахте предизборно пари за покриване на задълженията не правеше нито по-качествено здравеопазването, нито по-доволни лекарите и пациентите, каза още Атанасова.


Тя заяви, че три години и половина след началото на управлението на тройната коалиция и само половин година преди изборите, се е появила стратегия на предишните управляващи за здравеопазването.


Съпредседателят на "Синята коалиция" и лидер на ДСБ Иван Костов посочи, че този вот се прави от двете политически формации - БСП и ДПС, които носят най-голямата отговорност за случващото се в здравеопазването. Осем години ви предупреждавахме, че отглеждате бяла мафия, която се превърна в олигархия, обърна се той към опозицията. Костов обвини ДПС и БСП, че са разстроили целия ход на реформата, защото не са я разбрали, не са я приели и затова са я саботирали.


Костов поиска новият министър да въведе колкото се може по-скоро електронната система за контрол на изразходването на средствата от здравните вноски от страна на НЗОК. Според него около 6,4 млрд. лв. са изтекли от здравната каса за 9 години за лечение на все по-намаляващото българско население.


По повод подготвяното споразумение между правителството и БЛС Костов каза, че то е "пълна капитулация на политическата система, на правителството, на всичко". "Такова безчинстване от страна на каквато и да е организация не може да има. Най-важните хора в здравеопазването са пациентите, не лекарите", добави той.


Другият съпредседател на "Синята коалиция" и лидер на СДС Мартин Димитров заяви, че десните няма да подкрепят вота на недоверие, защото в него няма нито морал, нито принципи. Отбеляза, че не виждат  нужната решителност от страна на ГЕРБ за справяне с проблемите в здравеопазването.


Димитров попита новия здравен министър как разчита премиерът да го подкрепя, като не е в пленарната зала, за да го подкрепи в парламентарния дебат. Когато започне протест или има идея за такъв, първата стъпка на правителството е да се осигурят пари и ако този манталитет продължи, от тук нататък нищо добро не ни чака, предупреди той. Димитров се ангажира десните да подкпрепят здравния министър в тежките реформи, но се усъмни дали премиерът ще направи това.


Ваньо Шарков от "Синята коалиция" отново лансира искането на десните парите от здравните вноски да влязат в системата на здравеопазването. Средствата трябва да вървят след качествената медицинска помощ, принципът "парите следват пациента" е остарял, добави той.


Въпросът за отговорността няма как да остане в полето на предишните управляващи, бих ви приел за съдници, ако вие провеждахте тези реформи през вашите 15 месеца, заяви зам.-председателят на ДПС Лютви Местан. "А имате едно безспорно освонание - кризата. Тя априори легитимира реформите, колкото и болезнени да са те", допълни той. И обяви, че от ГЕРБ избират по-лесния път – да не правят промени и да се извиняват с предишните управляващи.


Хасан Адемов от ДПС посочи като алтернатива и решения за преодоляване на проблемите в здравеопазването въвеждането на повече конкуренция между финансиращия орган, а и между лечебните заведения, търсене на алтернативни източници на финансиране, демонополизация на НЗОК.


Намаляването или повишаването на средствата за здраве не е реформа, каза Нигяр Джафер от ДПС. Сериозна заблуда е, че ликвидирането на 100 общински болници ще реформира системата. Тези лечебни заведения консумират едва 14 процента от ресурса за болнична помощ, а обслужват 2 млн. души, каза тя.Премиерът за отсъствието си от дебатите: "Бях в Министерски съвет, да не съм безделник като тея"
На въпрос на журналисти защо е пропуснал дискусията по вота на недоверие премиерът Бойко Борисов каза: "Защото бях в Министерски съвет, имах работа, да не съм безделник като тея, вие какво чухте в този дебат. Имахме Министерски съвет, откривахме, сега подписваме с лекарския съюз".

Коментари (36)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на krasi_99
  krasi_99
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Дано и в бъдеще, новия министър на здравеопазването не е така самотен, както бе днес.

 2. 2 Профил на smehur_co
  smehur_co
  Рейтинг: 606 Неутрално

  Дреме му на Боко за вота.

  Вяра. Надежда. Любов.
 3. 3 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Премиерът Бойко Борисов раздаде автографи на опозицията в НС

  Министър-председателят Бойко Борисов раздаде автографи на депутатите от опозицията, предаде репортер на Агенция “Фокус”. След като цял ден премиерът бе подканван от БСП и ДПС да се появи в пленарна зала заради дебата около вота на недоверие и избора на нов здравен министър, той дойде по време на последното изказване от трибуна. На излизане от залата Борисов мина покрай местата на Коалиция за България и даде автограф на депутата Михаил Миков върху принтираната си снимка. Като видяха това, останалите депутати от Коалиция за България също поискаха автографи от премиера и подадоха листата с принтираната му снимка. Той пък не им отказа.

 4. 4 Профил на Gouverneur général
  Gouverneur général
  Рейтинг: 1040 Весело

  Не е сам, има и зам .министър д-р Адриана Лима -
  http://hapcheto.com/sites/default/files/images/adriana_0.jpg

  1945 г. започна ЗЛАТЕН ВЕК за ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ
 5. 5
  ****

  Този коментар беше изтрит в 16:19 на 06/10/2010 от неговия автор.

 6. 6 Профил на merkel
  merkel
  Рейтинг: 868 Неутрално

  Премиерът Бойко Борисов за това защо не е присъствал на дебатите: "Бях в МС и имах работа, не съм безделник като тези"

  хахахах Бойко пак ги постави на място комунистите!

  А освен това се и изгаври с тях:

  Премиерът Бойко Борисов раздаде автографи на опозицията в НС
  http://www.focus-news.net/?id=n1447809

 7. 7 Профил на bate_Ventzi
  bate_Ventzi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Бойко Борисов се разплати с лекарската мафия за сметка на данъкоплатците и реши,че е вързал гащите си. Отново на топа на устата оставаме тези които дори не сме гласували за него.
  Ех, да имаше начин само неговите си хора да му сърбаат попарата!
  Отчаян съм!

 8. 8 Профил на old__bg
  old__bg
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#6] от "merkel":

  Това, скъпа , си е чиста демонстрация на селска простотия , а не политически ход ! Толкова си може, човека...

 9. 9 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2345 Неутрално

  До коментар [#6] от "merkel":

  За какво да слуша глупостите на СерГея,да не е безделник,като него?Пък и няма какво да научи от него,освен за съветските униформи.

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 10. 10 Профил на bate_Ventzi
  bate_Ventzi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Този клакьор "меркел" отново се прави на антикомунист. Че си слагат и имена на политици от десницата.Днес дори Лъчо Мозъка цитира Татчър и Берлускони. Без коментар.Пази боже!

  Когато едно правителство отстъпва пред опасността от стачка на една гилдия - това е популизъм.
  Когато това стане едновременно с вдигане на данъчно-осигурителната тежест, става ляв популизъм.
  Ако Татчър, чуе кой си кичи ревера с името и,ще се обърне в гроба, както казват старите хора.точно тя коЯто в кризистни моменти се справяше с къде къде по-големи и мощни стачки.

  БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ НЕ БИЛА НИЩО. ТИЯ МИЛИЦИОНЕР-ДЕМОКРАТИ, ЩЕ НИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА!

 11. 11 Профил на lz2
  lz2
  Рейтинг: 2345 Неутрално

  До коментар [#8] от "old__bg":

  Какъв по-голяма селска простотия,от Гея,син на обирач на мандри,и накрая обрал задграничните дружества?

  ПравописА е поле за изява на неграмотните!
 12. 12 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1550 Разстроено

  Премиерът предпочете да отиде на откриване на логистичния център ЛИДЛ-България, вместо да чуе дебатите в парламента...

  Пожарникарят-слънце не знам дали някак си е "забравил" че България е ПАРЛАМЕНТАРНА Република... и че властта му е легитимирана от парламента, след едни избори...

  Пусто на възпитание и култура не може човек да се научи така набързо...

  Не е важен конкретният повод, комунягите може да са каква ли не сволоч... а за уважението към институциите е думата...
  Или пренежбрежението... С такъв "пример" не е трудно да се разбере за6то БГ прилича ка кочинка....

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 13. 13 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Весело

  На въпроса защо не е в пърламамента,когато му искът вот на недоверие Б.Борисов отговорил.
  -Аз мога да си ходя у нас когато си поискъм,кое е по важно парламента и вота или ЛИДЛ-България-,,какво ми дава парламента''.-Аз съм им испратил министъра на здравеопазването нали вота е за това.-Сега ме освободете моля че до края на седмицата има да открива 4 км.магистрали,по 1 километър на ден,да ме търсят след понеделник.

 14. 14 Профил на navy
  navy
  Рейтинг: 923 Неутрално

  До коментар [#3] от "merkel":

  Ти добре ли си!
  Има ли значение ,че комунистите и турците са предизвикали вота.
  В конституцията е записано ,че България е парламентарна република!
  Не е пожарникарска!
  С простотия не може да се управлява държава!
  Въпреки ,че проблемите в здравеопазването и източването на парите за здраве трябва да тежат на комунистите,турците и царистите само един тъп загубеняк макар и министър-председател може да се държи така.
  Я си представи това нещо в Англия,Германия,Франция и т.н

  Шлосер от ВМЕИ "Ленин" ТМММ - 8-ми разряд
 15. 15 Профил на stobom
  stobom
  Рейтинг: 8 Неутрално

  "Селска простотия" си е най точното определение.

 16. 16 Профил на The HunteR
  The HunteR
  Рейтинг: 473 Неутрално

  Кратка ретроспекция:
  - избори 2001 година - царят се връща след като СДС, начело с Костов е преминало трудните начални стъпки по преговорите за присъединяване към ЕС и НАТО;
  - избори 2005 г. - народът вече е забравил кой управлява зимата на 1997 - Гоце е президент, а БСП държат мандата;
  - избори 2009 г. - народът все така бързо забравя и дружно с висок процент на активност избира ББ (личен телохранител на вече тотално забравения Тодор Живко) и Герб за водещи политически сили;

  Ретроспекцият от личния ми субективен поглед:
  - избори 2001 г. - ДС активисти (БСП) гръмко връщат фамилия Саксгобурготски, причинила на България няколко национални катастрофи в първата полвина на миналия век;
  - избори 2005 г. - ДС в целия си блясък - коалиция между БСП, НДСВ и ДПС - какъв късмет имахме всички ние обикновени люде, че световната иконима растеше;
  - избори 2009 г. - ПР експеримента за създаване на месия успешен; въпреки показаната некадърност при управлението на София ББ е избран за премиер, а единствените хора със смислено управление за последните 20 години са успешно набедени, че "всички са маскари".

  Ама вие наистина ли имахте други очаквания към това правителство? Ама кой да помисли.

  Специално пътувах 500 км, за да гласувам (не за ГЕРБ) и тайно се надявах, че предчуствията ми няма да се сбъднат. Останах си с надеждата...

 17. 17 Профил на mi6osp
  mi6osp
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  Страх. Страх от противник. Парализиращ страх и бягство от схватка.
  Имаше едно интервю в блиц-бг , на треньор на националния отбор по самбо и там с тези думи и с примери отговаряше защо Боко не е станал голям състезател. Когато Боко стана премиер, интервюто изчезна.
  Страхът си е за цял живот. Сега, за два дни- два нагледни примера. При срещата с лекарите- напълно със събути гащи. И днес, с появата в НС след дебатите.

  По опасния за Боко е първия пример. С пълната капитулация пред лекарския протест Боко направи така ,че всеки, който може да организира няколко хиляди на протест, има гарантирано приемане на условията си. Синдикати, работодатели, учени, учители, миньори, таксита... - няма да пропуснат да си издействат това, което искат.
  Вторият пример на заешкия премиерски дух също няма да остане без последствия . Защото не може до безкрайност да се бяга от политически сблъсък в НС, даже безгласният волен го показа. Идват избори, сблъсъците ще се ужесточат и умножат. И хвалипръцкото-страхопъзль няма да може винаги да се крие зад мощната фидоска и глупендера лъчо.

  А най-големите поражения ще са на международното поле , първо с Русия -изтече срокът на споразумението за Белене, има екологическа оценка за Бургас-Александруполис, Южен поток има конкретни срокове вече. Там страхливеца ще бъде смачкан.

  Когато някой е глупав,то е за дълго!
 18. 18 Профил на bate_Ventzi
  bate_Ventzi
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#12] от "B52":

  Ние в България сме още на нивото на развитие на демокрацията когато волята на болшинството е определяща.
  В истински демократичните държави вместо ретроградния болшевизъм, отдавна е наложена практиката на консенсуалната политика.

  Не е важно кой представлява опозицията.Защото ако не са БСП и ДПС, просто няма да има опозиция,което означава,че няма пълноценен парламент,което означава,че няма демокрация.

  Всъщност едва ли може да се очаква нещо по-вече от неокомунистическата клика,наречена ГЕРБ.

 19. 19 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1829 Неутрално

  Дневник манипулирате! Представяте нещата така, сякаш премиерът и министрите мълчат като на.рани!

 20. 20 Профил на Цветан Цацаров
  Цветан Цацаров
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Бойче, къртиш мифки братче! Само така с червените царвули! Шибане и мачкане за комунистите. Още по-голям фен ти станах.

  ГЕРБ!

  СПАСИ БЪЛГАРИЯ ! ПОДКРЕПИ БОРИСОВ !
 21. 21 Профил на Цветан Цацаров
  Цветан Цацаров
  Рейтинг: 466 Весело

  До коментар [#19] от "svoboden":

  Това може би е така заради Прокофиев. Бойко го изгони чак в Сингапур. ,

  СПАСИ БЪЛГАРИЯ ! ПОДКРЕПИ БОРИСОВ !
 22. 22 Профил на Васил Дакев
  Васил Дакев
  Рейтинг: 696 Неутрално

  До "6": Ха,ха!Премиерът,господинчо,се изгаври 1.с парламента;2.със своите депутати,като ги остави да се печат на огъня и да бъдат защищавани от видната от всякъде Искра Фидосова.Негов грандиозен гаф беше появяването му в парламента в последната минута.Нима и Вие не забелязахте,че беше напрегнат,уморен/не от работа,а от излишно и непонятно за него умствено напрежение/,видимо объркан?Днес Конституционният съд отмени половината от текстовете на Закона за научните степени и звания,продукт на министър Игнатов.Това е звучен шамар за ГЕРБ ,какъвто КС не е удрял на нито една управляваща парламентарна сила.

 23. 23 Профил на scarlett1234
  scarlett1234
  Рейтинг: 409 Неутрално


  До коментар [#6] от "merkel":
  Ти на това "поставяне на място" ли му викаш? Аз му викам селска простотия. И това недоразумение е премиер на България!

 24. 24 Профил на Stewie
  Stewie
  Рейтинг: 930 Неутрално

  поздравления за борисов за тази му постъпка !!! сергей и компания трябва да бъдат ИГНОРИРАНИ по вси4ки параграфи !

 25. 25 Профил на bigdick
  bigdick
  Рейтинг: 1097 Неутрално

  Борисов много хубаво се подигра с бесепието....
  Но проблема е че ДПС и БСП са опозицията, ДПС има повече депутати от комунягите, но БСП ще се разцепи и сегашните 40 депутати ще са мечта за тях...няма нормални партий в тая страна....БСП,РЗС, в близките години ще излязат от Парламента
  Партий като ДПС,БСП, РЗС не би трябвало да са там, те спъват развитието на страната, трябватнови хора с ново милсене.
  през 2009 нацията прати 170 души които никога не са били депутати, подмени из основи представителството си.
  А че ГЕРБ не се справя с здравеопазването е ясно. Но че ДПС би се справило по-добре е смешно.

 26. 26 Профил на wolfpack_utd
  wolfpack_utd
  Рейтинг: 8 Весело

  Цирк, симпатяги! Пълен цирк!
  Абсурдистан!!!
  Не`ам думи!

  A wise man once said: Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win youre still retarded
 27. 27 Профил на SeoKungFu
  SeoKungFu
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#23] от "scarlett1234":

  За истинско поставяне на място се искат смелост да се изправиш лице в лице, интелект, дух и финес - за да е запомнящо се, потресаващо.
  Толкова си може.

  ╠╩╦═╬♥∩♥{(::○::SeoKungFu::○:::)}♥∩♥╬═╦╩∞
 28. 28 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Стари хора са казали- да е нещо друго, да го набуташ, ато- акъл, не мож го наля в главата му! И се отнася за всички,

 29. 29
  ****

  Този коментар беше изтрит в 21:02 на 06/10/2010 от неговия автор.

 30. 30 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Разстроено

  Към ком.24,,Стевие гриффин''.
  Не са игнорирани БСП и Станишев господин олигофрен.
  Игнорирана е част/по голямата/,от народа която е избрала парламента а той пък прие тези министри които смятат че не са длъжни да отговарят за говненийте си.
  С това действие твоя гений Борисов,показа че не носи никаква отговорност пред народа си,парламента отдавна му е бащиния.
  А относно вашата радост,да се радваш когато един човек показва явно че не мисли да се съобразява с конституцията със законите които въпреки че е премиер е длъжен да спазва ,е огледалото на герберското разбиране за законност,а за морал хептен.

 31. 31 Профил на NikB
  NikB
  Рейтинг: 490 Весело

  Някой е хайнал сайта на ДНЕВНИК !!!!
  Гласувам както си знам - то си увеличава цифричките по логиката на комунисто-мафиотите.
  А може и ДНЕВНИК да е объркал резбата.

 32. 32 Профил на Клюводървец
  Клюводървец
  Рейтинг: 746 Неутрално

  Разумен човек в България много трудно би приел БКП и ДПС за реална опозиция.Последните 8 години те крадяха Българите.Сега насрани се опитват да облечат бел балтон.Не е бел а лайняно жълт.

  Ръй! Ръй!
 33. 33 Профил на ПАСТОРА
  ПАСТОРА
  Рейтинг: 1012 Неутрално

  До коментар [#6] от "merkel":
  Щом за тебе, да се изгавриш с опонента е висшата форма за държавно управление, мога да те определя само като дребна, злобна и тесногръда душица!

 34. 34 Профил на kikot
  kikot
  Рейтинг: 8 Весело

  "Генералът" пак е изцапал гащите от страх!

 35. 35
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.

 36. 36 Профил на usin
  usin
  Рейтинг: 0 Гневно

  Към ,,меркел''-35.
  Какво общо има това с осирането на Б.Борисов,и ствойте тъпотий които пишеш.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK