Борисов хареса митничарски вили за събаряне

Премиерът Бойко Борисов е възложил на юристите в Министерския съвет днес да му представят варианти за събарянето или конфискацията на частните имотите, построени край язовир "Ивайловград". Мястото е известно като митничарското село, защото там огромни вили имат служители на свиленградската митница, но данъчните се заинтересуваха от него едва в петък, когато прелетяха над язовира с хеликоптер и заснеха имотите. Те установиха, че там са построени 56 къщи, като 45 от тях са на забранено място до водата.


"Не виждам друг начин - или събаряне, или конфискация. Някои казват - да ги платят, да ги узаконят. Това би значело, че всеки може да си избере място и да си направи нещо и да влезем в този порочен кръг", заяви Борисов в събота. И допълни: "На държавна земя толкова години такива палати имат само едно обяснение - това са хората, които са събирали пари и са давали на партиите."


Вилите още нямат акт 16 и по документи са строителни обекти, въпреки че са на повече от 10 години, и така собствениците им не плащат данъци. Часове след като данъчните заснеха имотите край язовира, собственикът на един от най-големите - шефът на свиленградската митница Стефан Марашев, е взел акт 16, съобщи Би Ти Ви.
Нито премиерът, нито шефът на НАП Красимир Стефанов споменаха нещо за чиновниците, позволили строежите. Както и за къщите в полите на Витоша, които данъчните заснеха преди митничарските.
Обиколките с хеликоптер на данъчните вчера коментира и президентът Георги Първанов.


"Ако правителството и премиерът са решени докрай да търсят решение на въпроса с незаконните имоти, трябва да се види и кой какво е спечелил в условията на прехода", заяви той. Първанов каза още, че една силна и здрава държава не трябва да установява подобни неща от въздуха.


Отговорът на премиера не закъсня: "Картината, която беше показана от хеликоптера, даде най-ясна представа за прехода и изминалите 20 години. НАП заслужава да бъде поздравена за куража, който имаше за заснемането на тези имоти, защото през тези 20 години никой не се е осмелявал да влезе в тях. Почти всички имотни спорове - само на две инстанции
Съдебните спорове за имоти с данъчна оценка до 50 хил. лв. да не се гледат на три инстанции. Това предвиждат поправки в Гражданския процесуален кодекс (ГПК), предложени от кабинета и депутати от ГЕРБ. Те на практика орязват достъпа на този вид дела до Върховния касационен съд (ВКС), тъй като повечето имоти са с данъчна оценка под 50 хил. лв. Другата идея е ВКС да не гледа и търговски дела до 30 000 лв., както и исковете за издръжка и парични вземания до 10 000 лв. В момента всяко дело с интерес над 1000 лв. отива във върховния съд, ако по подобни казуси има противоречива практика. Според поправките и при разминавания между съдилищата най-масовите имотни спорове няма да минат през три инстанции. ВКС няма да се произнася и по искания за възстановявания на земеделски земи и гори. С промените се отменя и едно от правилата в новия ГПК, на което се разчиташе да ускори делата - ищецът задължително да сочи в исковата си молба всички доказателствата и обстоятелства, на които ще се позовава. Към проекта няма мотиви.

Коментари (42)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на email
  email
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Какво значи в полза на държавата? Тези вили които останат кой и за какво ще ги използва. Не разбирам кой се прави на ударен, та се оказва, че едва сега са узнали за това когато живеещите в този район хора знаят за тези вили от как се помнят! На тези вили ходят и всички шефове на РПУ-та на МВР от близките населени места. Не малко от тях са и бракониери и на двата язовира Ивайловград и Студен Кладенец от край до край се опъват мрежи. Изловената риба е в промишлени количества. В района има и резервати и ловни стопанства... там не ходят случайни хора. И Всичко това се знае, но явно не се знае от управляващите.

 2. 2 Профил на heineken
  heineken
  Рейтинг: 648 Неутрално

  И така още 20 години, в шеги и закачаки ще си управляват "държавата" бивши, по-бивши и най-бивши комунисти.

 3. 3 Профил на Дедо Либен
  Дедо Либен
  Рейтинг: 1234 Любопитно

  А защо вместо да се събарят или узаконяват, тези скъпи и красиви вили не се конфискуват в полза на държавата, след което де се продадат чрез публичен търг - но само на чужденци - за да не могат нашите далавераджии да си ги откупят повторно?
  Вторият ми въпрос е, защо Премиерът трябваше да ходи чак до язовир "Ивайловград", за да види мегаломанията на новоизлюпените ни богаташи? Нима от Витоша или от Банкя това не е видно? Или може би защото ивайловградските вили са на по-дребни риби, който могат да бъдат дадени като курбан, а тези около София и черноморието са на големи акули и затова никой не смее да ги пипне.
  Бойко, ако искаш народът да те уважава - карай наред - няма червени, жълти, сини и прочее, няма ТИМ-аджии, СИК-аджии и ВИС-аджии. Има правови закони, пред които всички сме равни и Божии закони, според които Той ще ни съди!

 4. 4 Профил на zumm
  zumm
  Рейтинг: 648 Разстроено

  Имах известни съмнения, но вече имам 100% сигурност- това правителство е сложено, за да загроби България, като способства с всички средства ГРАЖДАНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДАТ ОГРАБЕНИ.

  Имам предвид "Почти всички имотни спорове - само на две инстанции"

  Господ да ни пази!

  Който е готов да отстъпи първородството за паница леща, не заслужава нито първородство, нито леща.
 5. 5 Профил на Danail
  Danail
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Този Б.Б. да не се прави на ударен,защото има снимки на негово "посещение" на яз."Цонево", където има не по-малко незаконни постройки! Много се надявам редакцията на "Дневник" да припомни на Б.Б. всичко това след 3-4 месеца!!!!

  dandenev
 6. 6 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Този още ли е шеф на митницата! Абе няма ли поне един наглец да "разпнат" за назидание? Да им ги оставят, но да плащат всеки месец наем за земята, поне 10 бона... в евро , докато си ги съборят сами

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 7. 7 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1847 Неутрално

  Ще им ги вземат защото са богаташи ли!?

 8. 8 Профил на jza49480915
  jza49480915
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Да се дадът надомовете за сираци а собствениците да докажат произхода на средствата за построяване и горските да върнат заплатите си за последните 15 години защото не са сигнализирали съответните служби за незаконите строежи.

 9. 9 Профил на aircraft_carrier
  aircraft_carrier
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Ма вие вярвате ли на Бойко?Нищо няма да събори само се перчи пред камерите.И плаши гаргите.Този човек просто го е страх.Ще се поперчи и всичко ще си кара докато Бог не реши да ги ликвидира.

 10. 10 Профил на Росен  Радославов
  Росен Радославов
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  До коментар [#8] от "ahorra":

  ++++++++++++++++

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 11. 11 Профил на kaka_ginka
  kaka_ginka
  Рейтинг: 756 Неутрално

  До коментар [#7] от "svoboden":

  Не. Ще им ги вземат, защото за да построиш такива къщи с митничарска заплата, трябва много стока да си пуснал с неплатени данъци и мита, но с платен подкуп.

  От една страна, вземането на подкуп е престъпление.
  От друга,
  - тъй като подкупът е по-малък от дължимите мита и данъци (иначе никой няма да поема риска да го дава), представи си с колко е ощетена държавата и всички данъкоплатци.

 12. 12 Профил на Yankee
  Yankee
  Рейтинг: 754 Неутрално

  Идете в Кюстендил. Всичките криви кюнци от Митниците са настроили къщи като палати. Иначе две приказки не могат да вържат. Отде ли тез пари в тез кухи лейки ?

  ОТ КРАЖБА ДРУГАРИ, ОТ КРАЖБА! ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПО СЛУЖБА! ОТ ВРЪЗКИ С ЧЕРВЕНИЯ ОКТОПОД!

  ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИМ ТЪРСИ СМЕТКА!? ДОКОГА?

 13. 13 Профил на Постовете на някой друг
  Постовете на някой друг
  Рейтинг: 594 Неутрално

  Конфискация. Няма да дерат само честните и почтените. Но после какво - на търг ли ще се продават?

 14. 14 Профил на Yankee
  Yankee
  Рейтинг: 754 Неутрално

  п.с. Същото е и в Гранична полиция. Най-престижната работа там е т.нар "на гише" - Където има досег до пари и могат да се взимат рушвети. Хората дават милион подкуп за да се доберат до таз престижна елевация.... Жалка картина нали?

  Да не съм чул някой да хленчи за паралелите с турски кенеф!

 15. 15 Профил на vlad76
  vlad76
  Рейтинг: 594 Весело

  В църквата...мутра(бизнесмен) се моли.." моля те Господи нека още веднъж да минат тировете, ще направя параклис..моля те ..след малко до него застава клошар..".моля те Г. помогни ми ..от дни не съм ял"..бизнесмена го чува и го сритва.." я се махай от тук ..не занимавай Господ с глупости"..

 16. 16 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Конфискация ма тия които може да бъдат узаконени.
  За останалите - да се съборят, а собствениците им, или изградилите ги да бъдат задължени с рзходите по събаряне и очистване на терена.
  Simple as that!

  The biggest risk in life is not taking one.
 17. 17 Профил на Jasen Jankov
  Jasen Jankov
  Рейтинг: 221 Неутрално

  На всички трябва да е ясно, че Бойко Борисов е един празнодумец. Да говориш е едно, а да действаш - друго. Когато от медиите разберем, че тези палати са конфискувани, съборени, отнети - всичко това в минало време, тогава може да се каже че този човек работи и изпълнява обещания. Всичко останало е вятър.

 18. 18 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 434 Неутрално

  нека някой да припомни на бойко думите му след 1 год.защото това което той говори за конфискация или събаряне няма да се случи а той казвайки подобно нещо цели единственно покачване на собственния си рейтинг,ясно е че за недостижимите няма да настъпи правосъдие тези са си оплели кошницата преди да вдигат палати и няма кой да им се изпречи защото това се те държавата,те са тук и ще са пак тук преди по време и след бойко и след следващия и следващия....и т.н

 19. 19 Профил на ergen4ev
  ergen4ev
  Рейтинг: 434 Неутрално

  да ви припомня следния виц:
  трима митничари умуват какъв подарък да купят на четвърти,първия предлага:
  -да му вземем ферари последен модел
  -да бе ще се излагаме с някво си ферари-казва втори и предлага-да му вземем вила на морето 3-етажна.
  -да бе ще се излагаме с вила-обажда се третия-аз предлагам подаръка му да е да го оставим един ден сам на смяна...

 20. 20 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 1847 Неутрално

  До коментар [#11] от "kaka_ginka":

  Какво общо има тогава разрешителното за строеж!? Ако си вършил престъпления но си строил плати с редовни строителни книжа си честен гражданин, а ако не си вършил престъпления, но си строил в нарушение на ЗУТ, ще ти конфискуват имота!? По абсурден начин на управление не мога да си представя. Предполагам и в КНДР частната собственост значи повече отколкото у нас през последна година.

 21. 21 Профил на robespierre
  robespierre
  Рейтинг: Неутрално

  Защо в САЩ митничарите нямат никаква далавера и са слабо платени държавни служители, а в БГ те са най-богатите хора? Явно има нещо много сбъркано в БГ системата. Писна ни от тези боклуци! Б.Б. няма нищо да отнеме или конфискува. Много шум за нищо.

 22. 22
  ****

  Този коментар беше изтрит в 00:50 на 11/10/2010 от неговия автор.

 23. 23 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 434 Неутрално

  А знаете ли го този:
  Счетоводител, данъчен и митничар отиват на вечерен ресторант след работа.
  Пият на корем, ядат още повече, опоскали всичко, накрая натежали от холестерол викат келнера - "я дай сметката бе момче", зинал счетоводителя, който досега е водил точна сметка на всичко ядено и пито.
  Носи оня, подава боязливо служебен бон на който пише 380 лв, гледа счетоводителя и вика - я дай тука приложимите стандарти на дружеството, отчет и баланс, амортизационен план. Хъката мъката, иде мък иде неволя, скрил се сервитьора и идва пак с нов бон - вика 260 лв. Я дай бе момче тука подадените данъчни декларации за последните 5 години, фискалните отчети и касовите книги. Сервитьора изпищял и се загубил. След малко идва пак и подава бон - 200 лв.
  Митничаря го гледа начумерено и вика, айде бе добре бе, баси измекярите сте в тоя ресторант, двеста - двеста, колкото толкова, айде сервитьорчето, давай ги вече че да си ходиме.

  The biggest risk in life is not taking one.
 24. 24 Профил на babayaga
  babayaga
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Година и нещо не могат да съборят барбекюто на Доган.та тези имоти ли ще съборят?Зрелища за гладния народ,за да не мисли за хляб....

 25. 25 Профил на Mickey
  Mickey
  Рейтинг: 701 Неутрално

  До коментар [#24] от "babayaga":

  Абсолютно сим съгласен!

  Ако човек се върне назад в списъка ПУШИЛКИТЕ на на това поредно комунистическо правителство, ще види че той е набъбнал вече колкото една ЕНЦИКЛОПЕДИЯ ))))))

  А до края на манда та си колко ли тома ще станат))))
  А кабаците само фърлят, калпаци , каскети и фуражки във въздуха и викат "Браво Бойче , а така ! Набий им канчетата на комянягите"

  Изгони КомуноЧенгесарския ГЕРБ - спаси България !!! (Ама, не ни натрисай другарите им от БСП пак ! )
 26. 26 Профил на cvtomov
  cvtomov
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Почти цялото незаконно строителство може да бъде разпознато чрез анализ на информацията от сателитните снимки в Гугъл Мапс, а и другаде. За целта трябват персонален компютър, Интернет, труд, желание и почти никакви допълнителни разходи. Оттук - 2 въпроса: прави ли се това от НАП и ако да - какво тогава целят пищните акции с хеликоптерите?

 27. 27 Профил на kimba3
  kimba3
  Рейтинг: 1181 Гневно

  И защо само вилите на митничарите ?!? А вилите, имотите и къщите на тези които са правили политически и мутренски чадър на митничарите ?!?

 28. 28 Профил на debil
  debil
  Рейтинг: 434 Неутрално

  Като в Китай !!! На площада , публично.

 29. 29 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Ееееех, ..аз като Ви пиша по форумите отдавна, че Ще трябва да се измени системата и да се командва на принципа на ..."Десетте Божи заповеди и да се ..конфискува всичко плюс парите на всичките...които са управлявали през последните поне двадесет години",...много от Вас...си мислеха ..че съм луд??? Поне ..около 200 000 хиляди от тези ще бъдат арестувани!!! Всички осъдени,...някои от тях и ...на смърт чрез обесване и разстрел!!!???Еееех, ...някои от тях и на по-тежко наказание!!! Ако е извършил нещо ..по-лошо и по-голямо зло на държавата Ни, която ..почти закриха!!!/Отделяне на главата от торса от Екзукутури-професионалист, които разбират от изкуството "Нинджуцу"! Ако ще има 100 сто души екзукутури, десет от тях ще бъдат ..такива от ...японски произход/ Светската и духовната власт ще бъдат Обединени!!! Ха да видим, тогава ще има ли държава, или няма да има???Ще се откажем от долара и ще "помолим" всички останали държави ..."Да се откажат от Долара"!!!Сами ще си печатаме ...нашите пари..и с тях ще създаваме работни места и Икономическа мощ, която ще бъде Наша и за наша Полза!!!Кой хазарин Ви е заблудил, че като инвестират например в България ..чужди, Ние ще спечелим много от това!!?? Това е заблуда!!!"Те" така влияятна икономиката ни както си искат, а така не може! Ние ще определяме какво е нужно на Народа ни и на държавата ни! А не "те"! Обикновено от "те" се разбира ...винаги хазарите от САЩ, Англия и Израел! Те са като змиите, ...промъкват се като ..гърци, като австриици и незнам какви си!!!??? А са все "Те"!!!И техните Банки!!!

 30. 30 Профил на Хи-хи
  Хи-хи
  Рейтинг: 1424 Неутрално

  Вили? Само вилите ли? Ами колите, апартаментите, вторите и третите им вили и апартаменти? Ами роднините им? Децата зад граница......

 31. 31 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Може от тези 200 000 ...само десет да бъдат със смъртни присъди, но ...може и хиляда!!!???Зависи от деянията им!!!??? Ще се съди по ..Божиите закони! Без прошка! Това е!!!А останалите ще работят минимум ...поне десет години за държавата, която закриха!/Я вижте колко много пътища и предприятия са нужни? Колко много заводи и детски градини са нужни??? Ще строят и ...ще пеят, няма къде да отидат!? За това ще ..имаме наша си Армия, от младежите навършили ..18 години!!!На тях ...ще се облягаме-на Народната сила и мощ!!!???За това ще се бори моята още ...несъздадена "Контрапартия"!!!Прогрмата и е записана в книгата ..."Ключът на злото", която още ...не е излязла!!!

 32. 32 Профил на boyko_1967
  boyko_1967
  Рейтинг: 221 Неутрално

  само багера ще оправи нещата...всичко друго е демагогия

 33. 33 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Ето малко от моята поема, която разкрива ...някои неща!!! Глътнал муха устата си затваря.

  10. Световното правителство в този свят,
  са евреи или правещи се на такива.
  Гледат своите хора навсякъде да наврят.
  Целта е на всякъде всичко да срива.

  11. В Германия Ангела Меркел е такава.
  Във Франция Никола Саркози е такъв.
  После се чудим, че ни доят като крава.
  При нас Станишев също е такъв.

  12. Техни помощници са масоните.
  Всички политици са такива.
  Техни са милионерите и бароните,
  пресата с глупости главите ни набива.

  13. Масонът Илия Павлов уж е убит.
  Ахмед Доган го наследи и управлява.
  Бюджетът на България е пробит.
  Познайте кой и как го направлява?

  14. От банките в Лондон пратиха спешно
  Велчев и Василев, за какво – сетете се.
  Всичко това е мъчно и малко смешно.
  Хора от моя български народ – навреме усетете се!

  15. Всички лидери и партий,
  от едно място ги командват.
  Пред народа пеят разни арий.
  После на поразийте си се радват.

  16. Има принцип разделяй и владей.
  Те го използуват много рационално.
  Идва ми да викна – народе запей.
  Надигни глас и издигни знамето национално..!

  17. Същите евреи и масони,
  измислиха световна криза.
  Затръбиха с тръби и клаксони,
  как от нея ще се излиза.

  18. Каква наглост и страшилище ?
  Те винаги са воювали и милиони избивали.
  Ама те са “божи крави” не напити,
  все още от провидението не избити.

  19. Време е да се вземем в ръце.
  Да кажем стоп и спасим световния мир.
  Прямо да им кажем в лице.
  Нашият народ не участвува във вашият пир.

  20. Какво търсите в Ирак и Афганистан?
  Какво имате и какво сте забравили там?
  Със свойте тайни игри командвате и Пакистан.
  На вашата наглост ме обхваща ярост и плам.

  21. А нашите “мили” кукли на конци,
  каквото им кажете – това правят.
  Ще пращат на война нашите момци.
  На това дано най-после му дойде краят.

  22. Стига с тези партии, аман вече
  Ще създадем наша контра партия.
  Народе мой – стига си ревал кат мече!
  Отдай всичката си любов и симпатия!

  23. Ще изменим тази анархия.
  Ще има ред и дисциплина .
  Ще победи само нашата партия!
  Пак ще се прероди нашата родина!

  24. В България българин ще командва!
  Жалко, че вече хора не останаха.
  Народът намалява – това никак не ме радва!
  Но политиците пак са тук, те останаха.

  25. Погледнете животните, имаме сходство.
  Те парламент не си избират, а са добре!
  Най-силното командва, за това пасът в охолство!
  А ние живеем от зле, още по-зле!

  26. Тази демокрация идва от Франция.
  От така наречената Парижка комуна.
  Не съм убеден, че е добро за нашата нация!
  Водачите и обичат да разтягат много локума .

  27. Постоянно лъжат и се правят , че вярват.
  Слепи са и не виждат, че народът изнемогва!
  Без охрана пред народа не се мярват.
  Сега животът в България е като мътна локва.

  28. Затова ще изградим нов ред!
  Носител на идеята ще бъде “Контрапартия”.
  Животът ни ще бъде сладък и хубав като мед.
  Към партиите нямам много симпатия!

  29. Ще имаме президентска република!
  Ще имаме една партия, други нещем!
  Театърът да бъде закрит – иска го нашата публика!
  Ще вземем най-хубавото, без да се блещим.

  30. От социализъм, капитализъм, фашизъм.
  От всичко каквото знаем и незнаем.
  Ще използуваме всичко, без лобизъм.
  Ще ползуваме всичко, без да плащаме наем.

  31. Заводите и фабриките ще бъдат наши!
  Ще има и частни предприятия.
  Не ще допускаме да се бъркат каши!
  Народът ще участвува активно в тези мероприятия!

  32. Част от печалбите на заводите
  ще бъдат разпределяни директно.
  Президентът ще държи здраво поводите!
  Народът с печалба – това е много ефектно!

  33. Ще изчезнат разните клошари.
  Всеки ще получи парични дивиденти.
  Пак ще блеят щастливо овце в кошари.
  Светът ще признае, че ни управляват интелегенти!

  34. За някого това е голяма утопия.
  Защото при нас прекалено много се краде.
  Крадците ще бъдат пронизани от копия!
  Всеки човек на работата си ще се отдаде.

  35. Ще имаме система против кражби.
  Ще обединим светската с духовна власт.
  Стига с тези незаконни продажби.
  Ще се управлява с любов и страст.

  36. Без вяра в бога на къде?
  За управителите това е първото!
  Иначе – пак всеки ще почне да краде!
  Невярващият управител ще увисне на дървото!

  37. С божията помощ пак ще изправим!
  Ще издигнем от ново родината ни високо!
  С “бог да пази България” банкнотите ще направим!
  На всеки от нас около врата му ще бъде широко!

  38. Нека да пребъде България на веки!
  Пример за добро да бъде в света една!
  Душите на всичките хора да бъдат леки!
  Никога повече България да не бъде бедна!

  39. Това желая аз от все сърце!
  За това ще се боря винаги!
  Нека литна над земята кат перце!
  Нека остана в сърцата на хората за винаги!!!

  Съчинил и написал Малин Слатински.
  /довършил на 20.08.2009 год./

 34. 34 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  Хора от моя български народ –...

  Прочитане на целия коментар навреме усетете се!

  15. Всички лидери и партий,
  от едно място ги командват.
  Пред народа пеят разни арий.
  После на поразийте си се радват.

  16. Има принцип разделяй и владей.
  Те го използуват много рационално.
  Идва ми да викна – народе запей.
  Надигни глас и издигни знамето национално..!

  17. Същите евреи и масони,
  измислиха световна криза.
  Затръбиха с тръби и клаксони,
  как от нея ще се излиза.

  18. Каква наглост и страшилище ?
  Те винаги са воювали и милиони избивали.
  Ама те са “божи крави” не напити,
  все още от провидението не избити.

  19. Време е да се вземем в ръце.
  Да кажем стоп и спасим световния мир.
  Прямо да им кажем в лице.
  Нашият народ не участвува във вашият пир.

 35. 35 Профил на ebter
  ebter
  Рейтинг: 1341 Неутрално

  20. Какво търсите в Ирак и Афганистан?
  Какво имате и какво сте забравили там?
  Със свойте тайни игри командвате и Пакистан.
  На вашата наглост ме обхваща ярост и плам.

  21. А нашите “мили” кукли на конци,
  каквото им кажете – това правят.
  Ще пращат на война нашите момци.
  На това дано най-после му дойде краят.

  22. Стига с тези партии, аман вече
  Ще създадем наша контра партия.
  Народе мой – стига си ревал кат мече!
  Отдай всичката си любов и симпатия!

  23. Ще изменим тази анархия.
  Ще има ред и дисциплина .
  Ще победи само нашата партия!
  Пак ще се прероди нашата родина!

  24. В България българин ще командва!
  Жалко, че вече хора не останаха.
  Народът намалява – това никак не ме радва!
  Но политиците пак са тук, те останаха.

  25. Погледнете животните, имаме сходство.
  Те парламент не си избират, а са добре!
  Най-силното командва, за това пасът в охолство!
  А ние живеем от зле, още по-зле!

 36. 36 Профил на gibi
  gibi
  Рейтинг: 701 Неутрално

  Президентът Първанов критикува снимките от въздуха на на тези "обекти" разкошните вили на "тузарите" (раязбирай крадците) като "несериозен акт, които хвърля съмнение за силата на държавата. Аз пък намирам акта за много сериозен защото именно не оставя никакво съмнение за слабостта на държавата Ръ Бъ! Сега вместо йезуитски въпроси от страна на БСП в парламента къде са парите на здравната каса, нека цял свят види къде са не само тези пари, но и парите за пенсиите, за бедните, за дечицата от домовете и на всички нас облизващи се около лъскавите витрини! Така гуляят с крадените пари, изкарани без никакво усилие, че не ги е грижа дори от заливането на дворците и похабяването на техниката! Какво му е толкова, други ще откраднат и ше си ремонтират замъците и подменят техниката с нова! Балъци и овчици за стригане бол! Дал Господ!

 37. 37 Профил на Jay Gould
  Jay Gould
  Рейтинг: 328 Неутрално

  Борисов едно скапано барбекю не можа да събори, пък какво остава за къщите на митничарите.
  90 % от митничарите могат да го купят и продадат заедно с цялата му пожарна команда и всички парцалки.

  investments.dir.bg
 38. 38 Профил на BIG AL
  BIG AL
  Рейтинг: 1341 Весело

  Другари , Гоце , бе , бързо викайте Кристо- да покрие с платнища , завеси, басма , къщите и да нарисува отгоре – ливади и няколко крави , пасящи в селска идилия !!!
  Докога , Гоце , ще ти давам безплатни съвети ??/..))

  BIG AL
 39. 39 Профил на GMG
  GMG
  Рейтинг: 381 Неутрално

  Във в-к 24 часа днес е публикувана статия за забавени прокурор ски проверки на палати,собственост на силни на деня, в селата Белащица и Марково,пловдивско.Понеже там написах коментар, който беше изтрит от модератора заради неприятни въпроси към окръжния прокурор на Пловдив Иван Даскалов,бих желал тук да публикувам коментара:
  Г-н окръжен прокурор,Вие за първи път ли научавате,че в Бела щица и Марково има 36 палати на силни на деня,не само от Плов див.И не знаете кога са строени тези палати и не сте ходили там по различни поводи! Защо отказвате да назовете имената на соб ствениците, та досега и засега те не са обвинени в нищо - имали са пари,строили са, сега ще доказват откъде имат толкова пари - какво лошо има в това! Все пак, г-н прокурор,защо не сте извър шили по-рано разследване за евентуално наличие на престъпле ние, а сега се измъквате,че ако има данни за наличие на престъп ление,ще се образува досъдебно пр-во.Какво ви пречеше да нап -равите разследването - някое жилище на магистрати ли има там ? Ами има - в статията е упоменато - жилища на бивши кметове и прокурори. Медиите ли трябваше да ви напомнят да проверите произхо да на парите и дали има разминаване м/у декларирани доходи и придобито имущество.И накрая любимият за прокуро рите нач ин за измъкване от отговорност на незаконно забога тялите:"Проверките ще продължат дълго, тъй като се преглеж дат множество документи и обемът на работа е голям". Хайде, стига прокурорски номера, ако Вие се страхувате или нямате желание да направите проверките, ще се намери по-смел и неоп етнен прокурор да ви замести.

 40. 40 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Преди време на една пресконференция Б,Б, ехидно обясняваше пред една сюрия въсторжени / и подмокрени / репортерки как ще излови всички "червени вещички" Та, Дедо Либене, кажи му на господин ловеца, че "ако иска народа да го уважава" ,да бръкне под юргана и да хване една истинска "вещичка" , Тогава и аз може да му повярвам, Сигурно и някои други,

 41. 41 Профил на papуre
  papуre
  Рейтинг: 692 Неутрално

  Чакайте , че нещо ми светна , като попрачетох коментарите ,Виждам, че започват някои да узряват, Разбира се ,че трябва конфискация,Или по-скоро национализация! И да ги направят пионерски лагери! Ама нямапионери, ще каже някои! Ще има , ще има ще кажедруг, И ще чакаме да видим, кой ще бъде прав!

 42. 42 Профил на renegat
  renegat
  Рейтинг: 1128 Неутрално

  ...нищо, НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЪБОРЕНО това са поредните кьорфишеци на последната популистка акция на премиера...само наивници и глупаци, могат да вярват на едни такива изявления...ФОРМАЦИЯТА "ГЕРБ" е посткомунистическа и лява формация на прислужниците на старата БКП-БСП станали "десни - капиталисти", днес истинските "леви" са десните партии - всичко е надолу с главата и нагоре с краката...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK