"Алфа рисърч": Десните избиратели избягаха от ГЕРБ

Икономически активните граждани обаче не виждат алтернатива

Ключови изводи от проучването на "Алфа рисърч"ГЕРБ единствена губи подкрепа и има отлив на десни избиратели. 


Кабинетът овладява спада на доверие спрямо юни 2010 г. и има лекичко покачване. Рейтингът на премиера също малко се повишава.


Евентуален проект на президента Георги Първанов не се възприема като алтернатива на управляващите, а по-скоро е "скачен съд" на БСП.
Почти две трети от българите смятат, че краят на кризата се отлага за по-късно.


Това са няколко от ключовите изводи от националното социологическо проучване на "Алфа рисърч". То е проведено сред 1036 българи от 25 септември до 4 октомври, а данните бяха представени вчера. Рейтингите на министрите са пряко свързани с техни действия, които гражданите одобряват или не одобряват (виж графиката с премиера). Събития с положителен обществен отзвук


80% - Проверките на НАП за укриване на обороти от заведения по морето


66% - операция "Дупетата", въвеждане на стандарта "Стара планина" за месни продукти 


56% - Стартът на големи инфраструктурни проекти (строителство на магистрали)


Събития с отрицателен обществен отзвук


69% Направените предложения за пенсионна реформа
68% Намерението за отмяна на преките автобусни линии до малките селища
50% Организацията по издаване на новите документи за самоличност
 

Над половината от българите (52%) смятат, че много болници вече са били закрити. Почти 37% вярват, че стажът за пенсиониране вече е повишен, а 31%, че се е увеличила и възрастта за излизане в пенсия. Това са някои от ключовите мерки в реформите, за които управляващите поеха ангажимент с идването си на власт. Те обаче не са факт.


Дори не са започнали. През последната повече от една година позициите по тях толкова пъти се променяха или отлагаха, че това очевидно е създало пълно объркване за една трета от българите. А за половината от тях преструктурирането на болничната помощ (здравните министри на ГЕРБ упорито избягват да използват думата "закриване") е започнало.


В момента намеренията на правителството за пенсионната реформа също са толкова неясни заради отстъпките пред синдикатите, несъгласието на част от бизнеса и липсата на категорична воля какво точно ще направи кабинетът. Може само да се допуска как завоите на премиера за пенсионните осигуровки от последните 6 дни биха се отразили на общественото мнение, ако проучването на "Алфа рисърч" беше обхванало и миналата седмица. Именно отлагането на реформите, т.е. неизпълняване на обещаното е в основата на загуба на доверие към управляващата партия, коментираха социолозите.  


Масовото усещане за хаотичност при решаването на ключови въпроси вече се проявява и под формата на объркване у хората, които вече приемат за случили се мерки, които са коментирани надълго и широко, но на практика не са реализирани. 


Много важно е това умение на правителството да създава различни реалности, но вероятно тук би следвало да разчете нещо много важно за себе си - веднъж вече хората определят отношението си към правителството, защото вярват, че са се случили редица негативни в личен план събития, а когато тези промени реално се случат, правителството ще е принудено да ги преживее втори път като социални оценки, коментира Боряна Димитрова, управляващ партньор на "Алфа рисърч".


Овладян е спадът в одобрението към кабинета, но управляващата партия ГЕРБ губи подкрепа


Подкрепата за ГЕРБ пада от 30.4% през юни на 27.5% в началото на октомври и въпреки че все още е доста по-висока от тази за останалите партии, започва плътно да следва нивата на твърдите симпатизанти, коментира изпълнителният директор на "Алфа рисърч" Геновева Петрова. Отливът от ГЕРБ е на десни избиратели - икономически активните жители на големи градове, неудовлетворени от отлагането на реформите в ключови публични сектори. Разочарованите дясноцентристки избиратели все още не виждат примамлива политическа алтернатива и поради това най-често отиват в "негласуващите", чийто дял през октомври достига 41 на сто. "Синята коалиция" и лидерите й запазват подкрепата си от началото на лятото - 4.1% за десния съюз и по 10%  за съпредседателите Иван Костов и Мартин Димитров.


Високата и видима за всички активност на премиера и ключови министри успява да запази доверието в правителството и средната оценка по шестобалната система дори леко се повишава - от 3.34 на 3.40. Позитивна промяна има и в отношението към премиера Бойко Борисов, който е с 43% одобрение и 23% неодобрение, отбеляза управляващият партньор на агенция Станислав Стоянов.


Вътрешният министър Цветан Цветанов остава най-успешният в това правителство, но рейтингът му спада от 45 пункта през юни на 37 през октомври. В същото време строителният министър Росен Плевнелиев и земеделският министър Мирослав Найденов са "новите фаворити" и бележат ръст в одобрението на дейността им.


Сред анкетираните като цяло доминира усещането за липса на трайно подобрение в икономическото състояние, жизнения стандарт, сигурността и социалната защита. Официалната статистика сочи, че технически България е излязла от рецесията, но 46 от анкетираните от "Алфа рисърч" не приемат, че спадът на икономиката е спрял.


От една страна, личната активност, летният период и благоприятното стечение на обстоятелствата доведоха да задържане на негативните оценки към кабинета, но някъде под повърхността на айсберга продължават да се развиват страховете за близкото икономическо бъдеще и липсата на доверие и предсказуемост на действията в най-невралгичните зони - пенсионната реформа и здравеопазването.


Въпреки отчетеното крехко стабилизиране на българската икономика 32 на сто от заетите смятат, че ситуацията в техните фирми се влошава, а почти три четвърти (72%) от отговорилите не виждат в обозримо бъдеще края на кризата. Делът на скептиците е нараснал с близо 20 пункта от април т.г., когато е бил 53%.


Голяма част от работодателите продължават да страдат от недостатъчно търсене и несигурна икономическа среда, коментираха социолозите. Допълнителен рисков фактор, който проучването не отчита, е планираното увеличение на осигуровките и влиянието им върху личните доходи и бизнес средата, коментира Радостина Ангелова.


За първи път от началото на годината делът на хората, които твърдят, че успяват да запазят материалния си статус, превишава онези, които отчитат влошаване - 48% срещу 45%. Едва 8 на сто смятат, че финансовото им състояние се е подобрило, но в началото на лятото техният дял е бил 14%.


Проект на Първанов по-скоро разцепва лявото, отколкото да е алтернатива на ГЕРБ
Едва 33 на сто от българите приемат, че "президентски проект" може да бъде алтернатива, той обаче се определя като лява алтернатива - 29 на сто смятат, че би дал добра възможност за възраждане на левицата, а 16% са на мнение, че има шанс за силно центристко движение. Потенциалът на президентския проект надхвърля подкрепата за БСП, но основният му ресурс идва именно от левия електорат, което прави президентската алтернатива и БСП "скачени съдове", преливащи си гласове. 17% от българите биха гласували за кандидат-президент, издигнат или подкрепен от формация на Първанов, а сред привържениците на БСП този дял достига 65%.


В момента Първанов се ползва с по-високо доверие от БСП и лидера й Сергей Станишев (13%). Трайна е обаче тенденцията към спад на рейтинга му - с 15% за една година (от 47 на сто през септември 2009 г. на 32% през октомври т.г.). БСП преустановява спада си, подкрепата за нея не надхвърля "твърдото ядро" - 13.6%. Потиснатите на този етап вътрешнопартийни конфликти позволяват на Станишев да стабилизира позиции и доверието към него в навечерието на 47-ия конгрес е съизмеримо с подкрепата за партията - 13%, докато през юни беше паднал под одобрението за БСП - 10%. Ако изборите бяха днес, за ДПС биха гласували 5 на сто, за "Синята коалиция" - 4.1 на сто, за "Атака" – 2.7 на сто, за РЗС - 0.9 на сто.

Коментари (302)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на ngrudev
  ngrudev
  Рейтинг: 458 Разстроено

  На България й трябват мъже - истински мъже да управляват. Стига с тия п*дали дето само мрънкат. Нуждаем се от мъжки действия и най - после придвижване на всички реформи, за които беше избрано правителството. Омръзнало ни е от женички и сладкодумци. По примера на Латвия където правителството взе жестоки мерки и въпреки това го преизбраха с повече гласове от предния мандат. Ние в България не сме по - различни хора от латвийците. И ние мислим и ние имаме разум и подкрепяме правилния избор, колкото и непопулярен да казват статистиците, че е. Точно в тези исторически времена мъжките и твърди действия в права посока са особено популярни и единствено необходими. Бойко натисни ги бе тези мекотели. И ти бъди по - твърд, не изоставяй по пътя, давай по - уверено и настъпи газта. Стига си заплашвал, че ще отбиеш от пътя и ще пуснеш катуна на БСП да мине отпред, че и ние и ти не го мислиш в действителност. Просто няма база за сравнение между БСП, на Гоце новата партийка и ГЕРБ. Та ГЕРБ е светлинни години по - напред като идеи от тези "москвичи". Здраво режи, ти знаеш какво трябва да се направи и не се отдавай на водовъртежа на лошите ти съседи в левите седалки на НС. Ще се справите. Работа ... Работа ...

 2. 2 Профил на Кептн
  Кептн
  Рейтинг: 684 Любопитно

  До коментар [#1] от "ngrudev":

  вместо да призоваваш 'бойко' да не бъде мекотело, просто гласувай за тези, които при управлението си показаха, че имат куража да правят реформи дори и да трябва да платят скъпа цена след това

 3. 3 Профил на Чоко
  Чоко
  Рейтинг: 571 Неутрално

  Като десен избирател твърдя, че никога не съм бил с Бойко, за да бягам сега от него.
  И не се чувствам разочарован, защото никога не съм вярвал в това, че Боко ще направи нещо.

  Proud to be anonymous!!!
 4. 4 Профил на koko
  koko
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Бойко все още ти вярваме,но не отстъпвай на червените кратуни, нека си лаят.........бой по чогуна те само от това разбират.

 5. 5 Профил на aircraft_carrier
  aircraft_carrier
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Не желая повече страхливец да ме управлява.Не гласувам и няма да гласувам защото не виждам за кого,но ако Бойко продължава да ме дразни ще е срещу него.

 6. 6 Профил на mitaka41
  mitaka41
  Рейтинг: 458 Неутрално

  До коментар [#1] от "ngrudev":

  Ето заради такива глупаци като теб сме в такова дередже. Кои са ГЕРБ бе кратунчо. Депутатът Даниел Георгиев ли ще бъде за пример. Неукия син на ботевградския кмет бивша червена номенклатура на ГК на БКП-Ботевград. Е, да! Кумецът на правешкия червен олигарх Валентин Златев -Бойко Борисов. Както каза един депутат- "От работещия простак най-ме е страх". Аз бих добавил "И от големия хвалипръцки, от нарцисен вид, самовлюбен в гения си".

 7. 7 Профил на eximon
  eximon
  Рейтинг: 796 Неутрално

  "Алфа рисърч": Десните избиратели избягаха от ГЕРБ -Потвърждавам! Аз съм един от тях!!!
  Конграджулейшънс Борисов - ТИ СИ ИЗБРАНИЯТ от НОМЕНКЛАТУРАТА да завършиш т.нар. "ПРЕХОД" - срамна страница в над 1300 годишната история на България, характеризираща се с преструктуриране на ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛ в ИКОНОМИЧЕСКИ КАПИТАЛ, под сценария на външни държави и с режисурата на ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА!!! Период характеризиращ се с ПРЕДАТЕЛСТВО от страна на знайни и незнайни ПОСТНОМЕНКЛАТУРНИ ПОДЛОГИ към ЦЕЛОКУПНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!
  Конграджулейшънс!!!
  И както казваше Тато - ДЕЛА, ДЕЛА и пак ДЕЛА!!!
  И както се казва в Светото писание - По делата ще ги познаете!!!
  И както казва Другаря Борисов - Ние ги хващаме, ТЕ ги пускат!!!
  Конграджулейшънс!!!

 8. 8 Профил на Zizu
  Zizu
  Рейтинг: 997 Неутрално

  "Десните избиратели" - колко тъп израз!
  В България има комунисти и антикомунисти
  - всичко друго е прикриване на комунистическите престъпления - в миналото и сега!
  По-добре бате Бойко, околкото грабливите комунисти!

  Машини прости, народ неук.
 9. 9 Профил на dobrich
  dobrich
  Рейтинг: 1303 Весело

  До коментар [#3] от "Джони Браво":

  И аз мисля като тебе! Но все пак предпочитам Б.Б. пред червенотивниците.......

 10. 10 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Весело

  До коментар [#1] от "ngrudev":

  Грудев, не се разстройвай - твоят Бойко толкова си може

 11. 11 Профил на ДАН
  ДАН
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Това, което трябва да стане ще стане, когато ограбените от "българската демокрация" осъзнаят гарбежа в последните 21 години на разруха. Не Народен съд, не Стадион за възмездие. Ще има ярост на болните и неуки сиромаси. Справедлива жестокост.

  *Силата прави Съединението*
 12. 12 Профил на B52
  B52
  Рейтинг: 1650 Гневно

  Пожарникарят НИКОГА не е бил "десен", каквото и да си приписва... телохранител на бай Тошо... Балончето изпуска прогресивно въздух и какво се оказва накрая - ББ е гол....

  Има ли изненадани? Вероятно тези 40% които 2001 гласуваха за "цар" да ги оправи са тези които прегърнаха поредния Оправяч...
  Проблемът е в матрЯла; хем не иска да си разваля хатъра, хем иска мед и масло да потекат...
  Е не става.
  Трябва пот и сълзи. Самоинициатива и лична отговорност - типично десни атрибути, които в БГ се избягват.
  А не да се чака да "падне" нещо от някъде, да се гепи, "усвои". По (пост)социалистичвски.

  Поради това и няма лидери които да се обърнат към хората и им говорят разумно и отгооворно, че и да имат 6анс за подкрепа не само на избори, а и после, при ТРУДНИТЕ реформи.
  ДЕСНИ лидери.
  Ама така е без катарзис и с "преход": погледнал се Ганьо - пак в тия!

  He had decided to live forever or die in the attempt, and his only mission each time he went up was to come down alive.
 13. 13 Профил на Reveal
  Reveal
  Рейтинг: 853 Неутрално

  Все пак много хора остават наясно въпреки всичко и успяват да стигнат брега в този огромен, безкраен океан от обещания, приказки и заричания. Същевременно

  няма нито едно действие, реален резултат който да опровергае тезата, че днешната управляваща сила е made in Катарино. Напротив, по всичко личи как тройната коалиция си е променила

  самоличноста в днешната властваща формация и левашки реди безобразие след безобразие под залога на дясното управление. Но всички ние сме, това което правим.

  "Да се махаш от тази банка веднага миличка. Шефа й е параноик и измъчва момчето само защото чело някакви си книги и филми за обири" из Призрачния град
 14. 14 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1416 Весело

  толкова за чудото герб, ако днес имаше избори президента и бсп, щяха да бият бойко, а ако изборите са след шест месеца лявото дуо ще потроши милиционерите.

  Времето е наркотик, много от него убива.
 15. 15 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Весело

  "Високата и видима за всички активност на премиера и ключови министри успява да запази доверието в правителството и средната оценка по шестобалната система дори леко се повишава - от 3.34 на 3.40."
  =================
  Как точно правителството е запазило доверието, след като анкетираните са му писали Среден (3))
  Всички, освен некадърните, биха се срамували от оценка Среден (3) - вероятно само ББ е горд с нея
  И къде изчезна предишната статия?

 16. 16 Профил на Чоко
  Чоко
  Рейтинг: 571 Неутрално

  До коментар [#9] от "dobrich":

  Е, то това е ясно като бял ден.

  Proud to be anonymous!!!
 17. 17 Профил на schleimer
  schleimer
  Рейтинг: 984 Неутрално

  До коментар [#13] от "Reveal":

  Много точен коментар.

 18. 18 Профил на zumm
  zumm
  Рейтинг: 684 Весело

  Толкова са били десни, щом са повярвали на "бивш" милиционер и охранител на бай ти ТодАр.

  То бивш милиционер, бивш комунист и бевша к*рва, не че има, ама ...

  Който е готов да отстъпи първородството за паница леща, не заслужава нито първородство, нито леща.
 19. 19 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  Почваме със заглавието:
  "Десните избиратели избягаха от ГЕРБ"
  После четем изотдоле...хих!:
  "Кабинетът...има лекичко покачване."
  "Рейтингът на премиера също."
  "Гоце прехвърля от пусто в празно." Т. е. от БСП към себе си и обратно.
  ...
  БьеСьеПье-то, та да ви обясня, какво става:
  Биби ви краде електората! ... Атакааааа!!!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 20. 20 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Борбата въобще не за десните избиратели. Те винаги ще гласуват или за ГЕРБ или за Синята коалиция, но никога за БСП.

  Важно е Бойко да държи центристите и ляво-центристите да не подкрепят отново комундетата. Ето затова ГЕРБ е много важна партия за десните в България.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 21. 21 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  И някой да не помисли, че съм атакист! Ще активират Атака. Бибитко си мисли, че живее собствен политически живот...хих! Ша му бегат десните, ша дърпа левите... не знае къде е попаднал.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 22. 22 Профил на rotos
  rotos
  Рейтинг: 577 Неутрално

  Лошата новина е, че всичките се изредиха.

  Видехме ги, колко струват и едните, и другите.

  Изводът, че всички са произведени на Позитано 20 и в централата на КДС се налага от самосебе си.

  Резултатът е униние и безнадеждност, за съжаление.

  Алиса: Кажи ми по кой път да тръгна? Котаракът: Зависи, къде искаш да отидеш.
 23. 23 Профил на vlad76
  vlad76
  Рейтинг: 627 Гневно

  Правителството било ляво....но за сметка на това БГ бизнеса е ултра-десен това не ви ли стига десняци...всички работим по шест дни в седмицата (даже и без почивка) за 600лв. и искате още по дясно...Латвия-защо никой не каже преди няколко г. с колко им вдигнаха заплатите и пенсиите без да гледат производителността ..

 24. 24 Профил на revival
  revival
  Рейтинг: 458 Любопитно

  изводът е че ако сега има избори герб отново ще ги спечели.какво се е променило?бсп 13% герб 27,5%

 25. 25 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#20] от "Български патриот":
  "Ето затова ГЕРБ е много важна партия за десните в България."
  ...
  Да, да! За "десните", които чукнат десен мигач, па обърнат обратно "На ле....во!" Виждали сме ги по улиците!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 26. 26 Профил на Десен
  Десен
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Ами нормално, той декларира че ще провежда дясна политика, а досега само социална и ляво провежда.
  Нека.
  Десни избиратели има, десни парии също има, при това автентични, а не пребоядисани царелизци.

  The biggest risk in life is not taking one.
 27. 27 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#24] от "revival":

  И това са резултати от анкета по времето на големите проблеми с касата и преди вота на недоверие за здравеопазването. Преди Бойко да успокои страстите.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 28. 28 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#22] от ".dru":
  "Лошата новина е, че всичките се изредиха."
  ...
  Ами да си спомним кой е направил най-много за държавата и гражданите й в тези години. И то не га ядохме кифтетата, а баш га нема никви кифтета! Предложения за имена?
  пп: Иначе да викаме марсианците. Със светлинни ли, .... със димни сигнали ли?

  Свобода за СЛАВЕНА!
 29. 29 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 515 Неутрално

  15 месеца по-късно:
  1. Структурни реформи - никакви, само лаене и никаква воля.
  2. Намаляване на администрацията - напротив, увеличаване, запазване на привилегиите, за които дори в Гърция разбраха, че са невъзможни!
  3. Кадрова политка - събиране “от кол и въже”, мутра до мутра, стопаджия до стопаджия. 1-2-ма нормални министри, колкото да подчертаят безумната картинка.
  4. Осъдени престъпници на база годни доказателства - 0, само кокошкари и циркове.
  5. Бизнес среда - кошмар - натиск на бизнеса, разичстване на територии, прехвърляне на всички негативи върху частния сектор, който не случайно се нарича “реален”.
  6. Финанси и икономика - крах - стопяване на резерва, съсипване на бизнеса, гонене на чужди инвеститори, танци с руснаците, егомански опити да се докзваме като №1 в ЕС!!!
  7. Здравеопазване - експериметни с луди министри, трети опит за 15 месеца, яко блокаж на всякакви идеи да се запуши кацата преди да се налива още.
  8. Пенсионна реформа - 0, ясно е че скоро всички ще работим за пенсиите на полицаи и военни.
  9. Медии - почти пълна цензура и по-лошо - авто-цензура наложена от икономическите интереси на няколко олигарха.
  Мога да продължа още - за първи път от 20 години поисках да се махна от тая държава…

 30. 30 Профил на eximon
  eximon
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#22] от ".dru":

  Такъв е ПЛАНЪТ!!! Тъжно но факт!!!

 31. 31 Профил на driving
  driving
  Рейтинг: 8 Любопитно

  АНКЕТА

  Тройната коалиция по-добре ли управляваше България от ГЕРБ?

  Ако да, натиснете "+".
  Ако не, натиснете "-".

 32. 32 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Така е когато по волята на малоумния избирател един пазач се издигне до нивото Първа Тиква на републиката. Е, ще се наложи да почакаме докато природното бедствие отмине и тиквата отново се върне на нивото си на компетентност - пазач

 33. 33 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3922 Неутрално

  Никога не съм гласувал за ГЕРБ. Още по-малко съм вярвал, че те са изразявали десни идеи. За мен ГЕРБ са били опит на БСП/ДС да отмъкнат (излъжат) избиратели.
  Коклкото и да се опитват разни псевдонарочени предтечи да ми обясняват че това е възможно чрез вяра Е ГЛУПОСТ

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 34. 34 Профил на lazar_one
  lazar_one
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Ей Глупци...Молете се Бог да е с Бойко...Иначе...Тежко на всички бедни,и да живее богатството на незаконно забогателите...

 35. 35 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  .........Почти две трети от българите смятат, че краят на кризата се отлага за по-късно........

  Прогледнали.

  .......Евентуален проект на президента Георги Първанов не се възприема като алтернатива на управляващите..........

  Мислещи.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 36. 36 Профил на 4i4olin
  4i4olin
  Рейтинг: 515 Разстроено

  Очевидно медийните манипулации са свършили доста работа. Бързо забравихме, че преди година и половина искахме ред, спиране на престъпността, прозрачност, диалогичност. Кой от досегашните направи нещо по този въпрос!? Кой очаквате, че за година ще възстанови Бг от анархията, която разцъфтяваше 20 години? След като предпочитате рафинирани комунистически гадове, ще си ги получите. Тогава ще ви видя какъв вой ще вдигнете като ви доебат без възелин..

 37. 37 Профил на eximon
  eximon
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#31] от "Любопитна":

  АНКЕТА:

  Уважаеми Българи, според Вас ДОБРЕ ли управлява ГЕРБ?

  Ако да, натиснете "+".
  Ако не, натиснете "-".

 38. 38 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#36] от "4i4olin":

  С вазелин или без българинът има много къса памет. Много.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 39. 39 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Любопитно

  До коментар [#32] от "liolio":
  "Е, ще се наложи да почакаме докато природното бедствие отмине"
  ...
  Да, Политикът на съвременна България каза по този повод: "Ще се наложи да изпием и тази горчива чаша."
  И докога ще люскаме горчиви чаши, ...Народе мой?!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 40. 40 Профил на nqma zna4ka koi
  nqma zna4ka koi
  Рейтинг: 807 Неутрално

  От цялата информация най-много ми допада ""Атака" – 2.7 на сто, за РЗС - 0.9 на сто. "
  Явно политическата култура се е вдигнала!

 41. 41 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Неутрално

  БСП изгубиха шанса си да бутнат ГЕРБ. Щом не успяха тази година с този пробит бюджет, то 2011 съвсем няма да могат.

  Според мен ГЕРБ ще управляват два мандата. Втория може би в коалиция със сините или Атака. Просто нямат алтернатива.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 42. 42 Профил на liolio
  liolio
  Рейтинг: 515 Неутрално

  да им бием ли шута на ГЕРБ

  Ако да, натиснете "+".
  Ако не, натиснете "-".

 43. 43 Профил на eximon
  eximon
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#34] от "lazar_one":

  "Тежко на всички бедни,и да живее богатството на незаконно забогателите... "

  ...един, от които е ТИКВАТА от Банкя... а щях да забравя ... и Цветелина Б.

 44. 44 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3922 Неутрално

  КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!
  ЗАЩО ли фактът, че всичкото това отива в мрежата на СИНИТЕ не се отразява!?
  Ама от къв зор се мора!?....Червените медии са на всякъде!
  Кога ли ще преживеем червените вируси!?

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 45. 45 Профил на vlad76
  vlad76
  Рейтинг: 627 Неутрално

  Разберете че ББ е нито ляв нито десен ...опитва се да бъде БЪЛГАРИН- затова подлага на диалог и обсъждане всички реформи! Разликата м/у това и предходните правителства е огромна ,кое правителство преди това се е вслушвало в мнението на хората?!Това е национално-отговорно по време на криза...и ще видите че ще излезем от кризата по добре от Румъния,Латвия и тн..

 46. 46 Профил на vlad76
  vlad76
  Рейтинг: 627 Гневно

  До коментар [#42] от "liolio":Много си червен...емигрирай

 47. 47 Профил на eximon
  eximon
  Рейтинг: 796 Неутрално

  До коментар [#44] от "Храбър":

  Когато текне кръвчица!!!

  Свобода не се подарява, тя се ИЗВОЮВА...

 48. 48 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Колкото повече гледам тези резултати, толкова повече си мисля, че БСП трябва да са страшно разочаровани от тях. Много усилия положиха, а ефекта никакъв. ГЕРБ продължава не само да е лидер, но и няма никаква алтернатива.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 49. 49 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 965 Неутрално

  "Десните избратели избягаха от ГЕРБ..." няма нищо, ама нииииищо общо с "има отлив на десни избиратели..."

  Твърдо не съм от "отлива"..., давам им още време и шанс заради бакиите от предните, заради опапаното и ос.аното, което тежи като воденичен камък на-до-лу!

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 50. 50 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#49] от "Варна":

  Само да добавя ......и неотминалата опастност от тройной. Той гоцевият проект е левашки, ама знаеш ли колко е акъла на българина.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 51. 51 Профил на Безименен
  Безименен
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  герб ще бъдат неспасяеми. причините са няколко. по-важното е че времето за реформи изтече, след броени месеци има избори на които управляващите няма да смеят да предизивикат избирателите. ще направят всичко възможно да угодят на всеки, което означава, че държавата ще се самоотрече, т.е. дис ис дъ енд ъф бойкоууу

  Времето е наркотик, много от него убива.
 52. 52 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#39] от "Манаф":

  ..........И докога ще люскаме горчиви чаши, .............

  Докато всички станем "пролетариат" - демек докато фалираме.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 53. 53 Профил на омбре
  омбре
  Рейтинг: 740 Неутрално

  Приказки за изследванието на общественното мнение в угода на управляващите.Преди 2 год никой не бе чувал за ГЕРБ но сега са управляващи .Да дойдат изборите и току се появи подобна партия в политиката винаги има алтернатива,жалкото е че започват с големи обещания които в края се превръщат в дърти лъжи.

  НЯКОЙ НЕ ГИ БИВА ЗА НИЩО...НО СА СПОСОБНИ НА ВСИЧКО
 54. 54 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Любопитно

  До коментар [#51] от "voivoda":герб ще бъдат неспасяеми. причините са няколко. по-важното е че времето за реформи изтече,

  А кой те е заблудил, че с реформи се печелят избори?

  Точно обратното, реформите най-често са причина за изборни поражения.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 55. 55 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#45] от "vlad76":
  "и ще видите че ще излезем от кризата по добре от Румъния,Латвия и тн.."
  ...
  Влади, виж какво пише в изследването:
  "Почти две трети от българите смятат, че краят на кризата се отлага за по-късно."
  В тази връзка и маите са отложили календара си за по-късно. Не ме питай, откъде го знам. Нема начин просто. Кризата замести рИформата. После ще е обратното. Човечеството ще го бъде. А нас, българите, ... най-вече! ... Мамо, мамоооо!


  Свобода за СЛАВЕНА!
 56. 56 Профил на emil
  emil
  Рейтинг: 2021 Весело

  Нас къде са десните избиратели не ни притеснява. За нас е вавно левите да не са при БСП.

  УТОЧНЕНИЕ: СТАТИИТЕ ПОД КОИТО ПОСТВАМ ИЗРАЗЯВАТ ИЗЦЯЛО МНЕНИЕТО НА ДНЕВНИК И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЪВПАДАТ С МОЕТО МНЕНИЕ
 57. 57 Профил на Варна
  Варна
  Рейтинг: 965 Весело

  50, Роската 21
  Ми то е преди всичко друго, бе колега и би следвало да държи влажно за годииини напред, ама дет викаш..акъла, акъъъла български е непредвидимо нещо. Ама дай да не дърпаме Рогатия за опашката ...

  " Бъдете промяната, която искате да видите в света" М.Ганди
 58. 58 Профил на 4i4olin
  4i4olin
  Рейтинг: 515 Любопитно

  До коментар [#42] от "liolio":

  Меракът много ти личи, и кого предлагаш след това?

 59. 59 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#57] от "Варна":

  Зимата ще е безспорно тежка. Ще изфиряса и малкото останал акъл в българина и на изборите през октомври като нищо ще напъха ново гоце в президентството да ни срами пред света още 4 години, наивно смятайки че то, новото гоце ще бъде спасителят.

  ..........и би следвало да държи влажно за годииини напред.........

  Би, да ама виждаш ли какво става отсега.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 60. 60 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#52] от "Руслан 21":
  Докато всички станем "пролетариат"
  ...
  И тогава, ...га ни останат сал едните окови, ... и нема кво повече да губим ...викам да вдигнем една барикада от стари куфари ... ако ще ... па да вдигнем и две релси ... с едно наточено железце между тях... и лошо, лошо ... ма некои нации баш така са се оправяли... криво-ляво ... и ся са много добре... край! Т.е. ...точка.

  Свобода за СЛАВЕНА!
 61. 61 Профил на Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Анализатор - ДЕМОКРАЦИЯТА Е КАЧЕСТВО НА ИЗБОРА!
  Рейтинг: 684 Неутрално

  Според резултатите "Над половината от българите (52%) смятат, че много болници вече са били закрити. Почти 37% вярват, че стажът за пенсиониране вече е повишен, а 31%, че се е увеличила и възрастта за излизане в пенсия. Това са някои от ключовите мерки в реформите, за които управляващите поеха ангажимент с идването си на власт. Те обаче не са факт."
  +++++++++++++++++++++++
  Коментар:
  Заблудите в главите на хората се дължат на черната пропаганда на БСП. За тях в момента е добре това, което за България е зле. Дори и да не е толкова зле, червените хунвейбини вият като гладни кучки на месечина и оплакват...Какво всъщност оплакват? Това, че вече не могат да крадат! А има лековерници, които се поддават.

  Банването в Дневник противоречи на текстове от Конституцията и Хартата за правата на човека
 62. 62 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Любопитно

  Няма по-некадърно и малоумно правителство от това на Боко Тиквата

 63. 63 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#62] от "stenli1":

  Има - това на гея и преди това на крадливият от Мадрид.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 64. 64 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#61] от "baracuda":

  .........Заблудите в главите на хората се дължат на черната пропаганда на БСП. За тях в момента е добре това, което за България е зле..........

  Комунетата не се научиха от грешките си. Помниш предполагам клипа за "брадвата". Сега същият номер пак ще им изяде главите на чугуните от позитано. За последно.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 65. 65 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#60] от "Манаф":

  Гилотинкаааааа, дааааа.

  Мамка им червена, градих бизнес 22 години, а сега не знам след 2 години ще ме бъде ли изобщо /за две години имам/.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 66. 66 Профил на ggte
  ggte
  Рейтинг: 233 Неутрално

  До коментар [#37] от "eximon":

  не натискам нищо. за да кажа че управляват добре, трябва да съм ги сравнил с тройната коалиция. но аз ги сравнявам с хвалбите и обещанията им, затова не мога да кажа че направят това което се хвалят. но пък не виждам кой е управлявал значително по-добре от тях. да, костов не го виждам като по-добър премиер, като по-нагъл и самонадеян - да

 67. 67 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#63] от "Руслан 21":

  А не, Боко, Цецко, Цецка, Р. Желева, Ана-Мария Б., Божедарчо, Нанев, хер Флик и др. са №1. И останалата плеяда като Фидоска, Лъчко Мозъка . Тежко и горко на страната

 68. 68 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#59] от "Руслан 21":Зимата ще е безспорно тежка.

  Като всяка зима. Нищо ново. Изборите са октомври, след лятото, добър туристически сезон, не е студено. Всичко е пресметнато.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 69. 69 Профил на Димитър Димитров
  Димитър Димитров
  Рейтинг: 1425 Неутрално

  За пръв път толкова висока подкрепа за СК и още ще расте!!!
  Сбогом "Атака".

 70. 70 Профил на Брадвата
  Брадвата
  Рейтинг: 515 Неутрално

  В България отдавна няма ляво и дясно!Коя е лява и коя е дясна партия в България, и кои са ляв и десен избирател?Каква програма ще изпълнява т.нар. президентска партия?Разделителната линия е между корумпирани и некорумпирани.ГЕРБ засега са от вторите.На хората им е писнало да бъдат мачкани от корумпирани политици-бизнесмени и чиновници.ГЕРБ на този етап е без алтернатива!

  treasurer
 71. 71 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#68] от "Български патриот":

  ........Като всяка зима. Нищо ново............

  Моля се да си прав поне за това, ама едва ли. Лоши неща очаквам, не искам дори да ги напиша.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 72. 72 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  Хер Мойсей,
  Тоз Народ, ...Богоизбрания, ...да го моташ още 20 години из пущиняка, ....та да ги закръгли на 40, ....и да му светне у Главата, ... че отдавна живее на Обетованата земя, ...ма бърка работата с управниците Си!... Казах!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 73. 73 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Любопитно

  До коментар [#67] от "stenli1":

  А би ти кажи /понеже сам започна/ гейско правителство по-добро ли беше от ТОВА правителство?

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 74. 74 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#72] от "Манаф":

  Е тогаЗ ние с тебе кво праим?
  Ни хляб ще има в нас, ни салам. Става въпрос след 20 години.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 75. 75 Профил на Български патриот
  Български патриот
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#71] от "Руслан 21":

  Тази зима няма да има повишаване на цените нито на парното нито на тока. Закърпен е бюджета на здравната каса, пенсионната реформа се отлага за 2015.

  Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!...З.Стоянов
 76. 76 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#70] от "Брадвата":

  Кои са неорумпирани? А скандалите с лобистките закони от къде дойдоха?
  Баси, каквото правителството, такива са и феновете.

 77. 77 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  До коментар [#73] от "Руслан 21":
  Да се оправдаваш своите грешки с грешките на другите, ...все едно да се миеш с кал. Командирът никога не го прави!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 78. 78 Профил на stenli1
  stenli1
  Рейтинг: 1071 Неутрално

  До коментар [#74] от "Руслан 21":

  Както ги даваха на снимки как се целуват в устата Боко и Цецко не зная кое правителство е гейско

 79. 79 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#74] от "Руслан 21":
  Саламът е важно нещо, Санчо. Но Свободата е .... бе тя е на върха на бойното копие!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 80. 80 Профил на Мисисипски
  Мисисипски
  Рейтинг: 490 Неутрално

  Имали още някой,който вярва на социологически агенции.

  Пази Боже сляпо да прогледа и във фейсбук да почне да пише
 81. 81 Профил на Мани (опозиционер)
  Мани (опозиционер)
  Рейтинг: 1416 Весело

  До коментар [#73] от "Руслан 21":
  "гейско правителство по-добро ли беше от ТОВА правителство?"
  ...
  Не е необходимо правителствата да са добри. Добър е Господ. Правителствата е достатъчно да бъдат ... компетентни. Иначе прекрасно можем и без тях!

  Свобода за СЛАВЕНА!
 82. 82 Профил на vlad76
  vlad76
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#70] от "Брадвата":Ето за това иде реч, но тук умират да си играят на" посоки". 2012 ще стане ясно дали ГЕРБ ще ги бъде...не защото ще свърши света, а тогава трябва да бъде готова АМ Тракия..и по тази линия ще има доста спънки от БСП за да не се спази обещанието от правителството на ББ!!

 83. 83 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#81] от "Манаф":

  Мани, вярно че на мене /и на тебе съм сигурен/ въобще не ми трябва правителство, което да е добро. Просто отговарям на stenli1 № 62 за "добри" и "лоши" правителства, "кадърни" и "некадърни" такива.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 84. 84 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#80] от "sbssbs":

  Явно има - само от мене имаш +.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 85. 85 Профил на SAAVEDRA
  SAAVEDRA
  Рейтинг: 458 Неутрално

  ГЕРБ се оказаха не леви, ами направо го играят ЛЕВИТИ! Проповедници от сой! Приоритет им се оказа Църквата, мощите, съграждането на черкви, религиозното образование!

  За сметка на образованието, науката, изкуството и културата!

  Да са леви - иди ми дойди ми. Едно е да те върнат в 17-а година.. Ама съвсем друго е да те върнат в 17-и век!

  Откачена работа! Премиерът ми да се кланя и да целува ръка на папата и на разни патриарси, мутрополити, попчета и пр., да разнася кутии с парченца от Честния кръст, да раздава реликварии... Няма такова потапяне в Средновековната тъма! Ние светска държава ли сме или какво?!

  Па и с президента са на един акъл в благосклонното си отношение към превзетата от ДС църква! Позор!

  НЕ СИ НАРОДЕН: ВИЖДАШ НАРОДНОТО ЗЛО И НЕ ГО КАЗВАШ! - В. Левски
 86. 86 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1608 Весело

  До коментар [#65] от "Руслан 21":

  Гледам тук тази вечер е голям купон около "бягството" на "десните" избиратели от "дясното" правителство. Какво ли става? Май социолозите са излезли на финансово "червено" и дават оферти...
  И понеже е такава "веселба", да те попитам, в кръга на шегата, как успя да се хванеш с бизнес още през 1988г. Даже преди прословутите "куфарчета", май? Зашото като върнеш назад 22 години...

 87. 87 Профил на verin
  verin
  Рейтинг: 402 Неутрално

  И как да не бягат от Пожарникаря.Ето какво почетох за него във "Всеки ден":
  "В периода 1990-2000 г. Бойко Борисов е съдружник във фирми с емблематични лица от подземния свят, като Младен Михалев-Маджо, Румен Николов-Пашата и други, които според данни на специалните служби контролират наркотрафика, проституцията и редица контрабандни канали.. През 2001 г по препоръка на ген. ЛЮБЕН ГОЦЕВ, е назначен на длъжност „главен секретар на МВР“ и е повишен в звание „полковник“ от МВР. Следват 4 години (управлението е на СИМЕОН), през които София заприличва на Чикаго от 20-те години на миналия век – около 150 поръчкови разстрела по улиците и нито един задържан килър.
  В началото на 2002 г. на Борисов му е присвоено званието „генерал-майор“ с указ на президента Георги ПЪРВАНОВ а през 2004 г. отново с указ на ПЪРВАНОВ, същия му връчва още една звездичка – удостоен е със званието „генерал-лейтенант“. При уволнението си от МВР през 2005 г. има звание генерал-лейтенант.
  Въпроси:
  1. Заради какви качества Любен Гоцев издига БОРИСОВ на толкова висок пост?
  2. За какви заслуги Първанов на два пъти го удостоява с още по-високо звание?"

 88. 88 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#86] от "AzDebil":

  УКАЗ 56 на Тодор Живков. Разрешително за частна работа НОМЕР ДВЕ в "Енският" ни град. ... декември 1988 г. /може да е и 1987 г. не помня, а не ми се рови/

  Така започнах. Порастнах, после взех да се смалявам и така до наши дни с тенденция към изчезване.
  Ония с куфарчетата. Познавам някои от тях с по-малките куфарчета. Умните вече са големи. Глупавите загубиха всичко.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 89. 89 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#87] от "verin":

  ........1. Заради какви качества Любен Гоцев издига БОРИСОВ на толкова висок пост?
  2. За какви заслуги Първанов на два пъти го удостоява с още по-високо звание?.........

  И в двата ти въпроса няма абсолютно никакъв смисъл. Годината е 2010-та, управлява ГЕРБ, начело е Бойко Борисов и отдавна е време да се свикне с това.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 90. 90 Профил на naturisten
  naturisten
  Рейтинг: 627 Неутрално

  До коментар [#41] от "Български патриот":

  "Според мен ГЕРБ ще управляват два мандата. Втория може би в коалиция със сините или Атака. Просто нямат алтернатива."

  Дай Боже! Никога повече Румен Петковци, Овчаровци, Доганци, Масларки, ДончеВанковки, Гагаузи и пр. кандидат-съкилийници на бай Ставри.

  Какъвто им беше социализЪма, такъв им е и капитализЪма! ЗАБРАНА за движение на товарни камиони и ТИРОВЕ през почивните дни!!!
 91. 91 Профил на AzDebil
  AzDebil
  Рейтинг: 1608 Весело

  До коментар [#88] от "Руслан 21":

  А, вярно, имаше едни такива възможности. Щом си оцелял, добре. Не се връзвай за куфарчетата. Беше само за хронология. Майната им на тия с куфарчетата. Те ще имат да връщат...
  Просто в един момент ми стана весело с твоят иззраз "...градих бизнес 22 години".

 92. 92 Профил на bahil
  bahil
  Рейтинг: 8 Весело

  Мека казано няма обективно проу4ване. Вси4ки се купуват и поръ4ват. Така 4е парзни приказки за една фирма, която си ´полу4и хонорара. Но от кого се пита? И кого обслужва в конкретниия слу4ай- провала с Недоверието в парламента от БПС или провала с Доверието от народа...

 93. 93 Профил на econo_mist
  econo_mist
  Рейтинг: 5 Неутрално

  Интересно колко десни са самоопределящите се за десни? И как може партия създадена от полицаи да бъде дясна? Не че имам нещо против полицаите, просто те не могат да бъдат десни

 94. 94 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#91] от "AzDebil":

  Ама той моят бизнес е занаятчийски бе човек. Е, от него се живее далеч не "занаятчийски" разбира се. Просто се чувствах сигурен докъм 2005-6-та и оттогава все надолу. Само липсата на кредити за малкият бизнес ме спаси от сигурен фалит сега.

  Ония с червените пари никога няма да си платят, за съжаление.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 95. 95 Профил на Окото
  Окото
  Рейтинг: 1465 Неутрално

  Мислещите хора в БГ - тези, които наистина могат да мислят, отдавна са разбрали, че Държавника у нас се казва Иван Костов. Времето отсява плявата.

  Част от диаметъра на кръга "Капитал"
 96. 96 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Весело

  До коментар [#79] от "Манаф":

  Мани, асоциацията за салама беше в друга посока, не за свободата..... а за момите примерно.... сещаш се.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 97. 97 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Любопитно

  До коментар [#95] от "Okoto":

  +++++++++++++++++

  Това за мене ли беше?
  Знаеш, че лудвам на тема Костов напред.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 98. 98 Профил на Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Росен съм аз а Путлер да спасява Русия
  Рейтинг: 2459 Неутрално

  До коментар [#93] от "econo_mist":

  ..........колко десни са самоопределящите се за десни?...........

  Имаш право. В едно нормално общество може би нямаше да СЕ мисля за десен. Просто лявото е тотално осрано от подлите комунисти и затова нищо в БГ не си е на мястото. Богатите - леви, бедните - десни. Ташак на природата, ама това е положението.

  в двубоя между Цветната телевизия и Черно-белия хладилник... печели винаги...хладилника...сеш'се...ХЛАДИЛНИКА! o_sando
 99. 99 Профил на 4i4e
  4i4e
  Рейтинг: 515 Неутрално

  ПО ГОЛЯМ КРАДЕЦ ОТ ТОЯ НЕ СМЕ ИМАЛИ ДОСЕГА!

 100. 100 Профил на Окото
  Окото
  Рейтинг: 1465 Неутрално

  До коментар [#97] от "Руслан 21":

  За всички е, но се радвам на тези, които използват най-горната част от тялото си по предназначение.

  Част от диаметъра на кръга "Капитал"
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK